17-vuotias tyttö poltettiin elävältä, Kokemäki 30.1.2015

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Psycho-Killer
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: Ma Kesä 09, 2014 10:11 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Psycho-Killer »

Ei näköjään lopu muslimeista jauhaminen. Niin kauan ilmoituksia teen. Tästä tuli nyt pyhä sota.
äxxä
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ti Joulu 02, 2014 8:14 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja äxxä »

Kyllähän se pakolais ja maahanmuutto on ongelma jollakin tasolla. Mut ei taija tässä tapauksessa olla. Tuossa asiaa suomalaisten kokemasta rasismista ja pakolais politiikasta
.http://tuomaskoskiniemi.puheenvuoro.uus ... pakolaiset
Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1193
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Psycho-Killer kirjoitti:Ei näköjään lopu muslimeista jauhaminen. Niin kauan ilmoituksia teen. Tästä tuli nyt pyhä sota.
Sorry, jos loukkasin tunteitasi, olen aivan uusi täällä, enkä ole vielä oikein orientoitunut, siis etsin tolppaa lähes kuumeisesti, enkä huomaa kaikkea :shock:
Elias Nessinen
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2012 6:11 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Elias Nessinen »

mitzy kirjoitti:
Joku toinen kirjoitti:
jaakkima kirjoitti:
Spekuloinnit vahingossa tappamisesta on pelkkää syytetyn puolustelua. Jos epäilty on oikeasti asunut Helsingissä niin ei pikaistuksissa tehdä tappoa 3 tunnin ajomatka päässä.
Ja murha on yritetty peitellä piilopaikan polttamisella. (Joka on ollut idioottimainen ratkaisu koska ruumiin voi hävittää huomaamattomammin vaikka ojaan pellonreunassa.
Itseasiassa juuri ton vuoksi en uskoisi murhaan,koska ei kai oikeesti kukaan oo niin pässi,että suunnittelee ruumiin hävityksen noin huonosti? Jos suunnittelet tappavas jonkun niin ei kai edes noin vajaa yksilö kun tekijä kuvittele,että tuikkaamalla jonkun ladon palamaan se saa palaa rauhassa eikä kukaan huomaa mitään. Luulis nyt tyhmemmänkin tajuavan,että jos lato palaa niin siellä on pian palomiehet ja jäänteet löytyy varmasti. Ihan jos sen takia,että tutkitaanhan nyt noissa ihan muutenkin oliko ladossa vaikka silloin ihmisiä jotka ois kuollut vaikkei epäiltäis kenenkään olevan murhattuna siellä. Sillei tyhmemmänkin pitäs tajuta toi..? Joten sen takia epäilisin olevan pikaisuksissa tehty ratkaisu kun ehkä pelästytty itsekkin ja tajuttu et nyt tulee ongelmia ja sitten ei pää toimi enää selvästi jotta tekis jonkun fiksumman piilotusyrityksen. En pidä tekijää ihan kauheen fiksuna mut kai nyt perus maalaisjärjellä tajuais et jos jossain roihuaa niin siel on koko kylä katsomassa.. :o
Voi näitä laput silmillä kulkevia teinejä. Taitavat itsekin uskoa nuo teoriansa, joilla asia yritetään valkopestä. Uhrin kärsimyksille ei riitä empatiaa.

Selllaiset ihmiset, jotka tappavat toisia nimenomaan ovat vajakkeja. Suunnitelma on selvä Kaikki dna- ja muut jäljet häviävät tulipalossa. Ei pystytä todistamaan, jos kukaan ei ole nähnyt murhatuötä. Vajakki vain suhmuroi tekonsa ja poltti itsensä ja jäi sen takia kiinni.

Jos joku vahingoittaa toista "vahingossa", yrittää hän kaikin tavoin auttaa ja korjata aiheuttamansa vahingon. Ei suinkaan tuikkaa tuleen.

Tästä tulee toinen "Auer-tapaus" koska epäilty kiistää teon, poliisin on hyvin vaikea kerätä pitävät todisteet tuomiota varten. Epäselvissä tapauksissa tuomitaan syytetyn eduksi.
hannas
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 90
Liittynyt: To Marras 27, 2014 5:51 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja hannas »

Minusta on aivan olennaista, että kaikki miespuoliset henkilöt erityisesti miettisivät, miltä heistä tuntuisi ja miten se vaikuttaisi ihmisten yhteisöihin ja koko maailmaan, jos kaikki heidän naispuoliset sukulaisensa, kuten heidän isoäitinsä, äitinsä, siskonsa ja omat tyttärensä joutuisivat vastaavan käsittämättömän väkivallan, raiskaamisen ja tappamisen, murhaamisen uhreiksi.

Suurin osa väkivallan ja tappojen, murhien uhreistahan on nimenomaan naisia ja lapsia ja tekijät miehiä, kaikissa kulttuureissa, uskonnoista riippumatta. Erityisesti pääosin miesten keskenään käymissä sodissa eniten kärsivät tänäkin päivänä siviilit, naiset ja lapset.

Miehet tappavat Suomessa enemmän kylläkin ehkä onnekkaasti toisiaan kuin naisia ja lapsia, mutta tämä selittynee sillä, että ko. surmat ("kännitapot") tapahtuvat tietynlaisten miesvoittoisten "alamaailman" porukoiden keskuudessa.

Suurin osa väkivallan teoista sekä toisiin miehiin, naisiin ja lapsiin nähden Suomessa on suomalaisten (kantasuomalaisten), pääosin keski-ikäisten miesten tekemiä.

Suomalaisen naisen ja lasten turvattomin paikka ja kuolemanvaara on parisuhteen päättymistä seuraava elämäntilanne, jonka jälkeen yleisimmin suomalainen mies syyllistyy väkivaltaan, joka on usein jo ollut syynä parisuhteen päättymiseen.

Joskus tulee mieleen, että ehkä nämä maahanmuuttajat ovat omaksuneet Suomeen kotiutumisen niin hyvin, että koska täällä suomalaiset miehet perinteisesti hakkaavat ja tappavat puolisoitaan ja lapsiaan, niin hekin voivat tehdä samoin.

Tälläkin palstalla monilla keskustelijoilla ei tunnu olevan vaikeuksia esittää voimakkaita tunteita ja vihaa maahanmuuttajia kohtaan, mutta itse asiasta, kuolleen nuoren tytön kuolemasta, he eivät osaa sanoa oikein yhtäkään myötätuntoista sanaa.

Yrittäkää hyvät ihmiset ymmärtää, että tämänkin tekijän tekoa pitää arvioida toisen ihmisen murhana, kliinisesti. Hän on tappanut tämän nuoren naisen. Se on yhtä paha asia ja yhtä väärin, riippumatta siitä, millaisesta motiivista tai uskonnosta tai kulttuurista käsin se on tehty.

Ja te miehet, älkää pliis antako itse tälle ihmiselle selityksiä sillä, että "sillä varmaan vain napsahti". Vai haluatteko, että hän voi vedota tuollaisen väitteen turvin siihen, että hän on mies ja siten syyntakeeton.
"And though you fight to stay alive
Your body starts to shiver
For no mere mortal can resist
The evil of the thriller"
- Michael Jackson feat. Vincent Price - Thriller (1982)
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2514
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Todella vähän tästä tapauksesta on poliisi kertonut, ottaen huomioon teon raakuuden. Joltain poliisilta tuli alkuviikosta ihme kommentti "tapauksen tutkiminen tulee olemaan tosi vaikeaa" Vaikeaa miksi, tekijähän saatiin kiinni melkein välittömästi. Vai mihin viittaa tuolla lausunnolla ? Tekijän kansallisuuteenko? Tekijän kansallisuutta piiloteltiin, mutta poliisit eivät vaan tajua miten nopeasti some saa nykyään selville KAIKEN

Ihmeen nopeasti myös tyttöä alettiin etsimään, varmaan parin tunnin kuluttua lenkille lähdöstä ( lehdistö ei sitä heti tiennyt). Yleensähän poliisi ei pariin päivään liikahdakaan, varsinkaan jos kyseessä on kadonnut teini (poliisin mielestä jokainen kadonnut teini on karannut vapaaehtoisesti, vaikka vanhemmat tai kaverit muuta vakuuttavat). Ilmeisesti huhu siitä, että Jonna oli poliisin tyttö pitää paikkansa ja siksi poliisit alkoivat etsimään heti. Hyvä niin, mutta epäreilua muita kadonneita kohtaan.

Nyt on jo torstai ja vieläkään ei ole kerrottu, miten murha on tapahtunut. Onko tekijä vaaninut urhia aikaisemmin`? Tiesikö (poliisi?)isä tästä ja siksi tekijä löytyi niin nopeasti?
KUn verrataan tätä tapausta siihen viime vuonna Raumalla tapahtuneeseen nuoren tytön surmaan niin siitä oli muutamassa päivässä kaikki faktat tiedossa. Nyt poliisi ei kerro mitään..
Suojeleeko omiaan ? Muuta syytä en keksi, koska tekijä on ollut kohta viikon vankeudessa.

Sekin kiinnostaa, mitä mieltä tytön (poliisi?)isä on ollut mamujen kanssa seurustelusta ? tuon tyypin rikostaustan selvitys on poliisille varmaan helppoa. Vai onko uhri edes seurustellut vai onko tuo Ramid ollut ns. stalkkeri.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Kikkara
Nikke Knakkertton
Viestit: 196
Liittynyt: To Loka 23, 2014 11:13 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Kikkara »

Joku toinen kirjoitti: Pohdin minkä takia syytetyllä on kipsi. Mistä tuo tiiliseinään osuminen autolla tuli? En löytänyt mistään
Tiilitaloon törmäys tuli tästä tutkinnonjohtajan haastattelusta:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015020 ... 9_uu.shtml
Elias Nessinen
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2012 6:11 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Elias Nessinen »

Tutkinnasta tekee vaikean semmoinen tosiasia, että todisteet on poltettu ja epäilty kiistää teon. Lisäksi epäilty käyttää kuulusteluissa hyväkseen "kielimuuria" ei ole ymmärtävinään kysymystä jne....
Kikkara
Nikke Knakkertton
Viestit: 196
Liittynyt: To Loka 23, 2014 11:13 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Kikkara »

Voiko tutkinnasta tehdä vaikean myös se, että epäilty on esiintynyt erilaisilla "statuksilla" eri ihmisille, eri ikäisenä, eri kansalaisena jne (näyttäisi että lähipiiri?? puhuu irakilaisesta ja joku afgaanista). Onhan olemassa patologisia valehtelijoita. Ja tämä siis vain arvelua.
Kikkara
Nikke Knakkertton
Viestit: 196
Liittynyt: To Loka 23, 2014 11:13 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Kikkara »

onko mahdollista, että epäilty olisi hankkiutunut sairaalaan jonkun muun papereilla, jotta ei paljastuisi. Ja oli siksi alussa 35v.
???
Atlanta
Adrian Monk
Viestit: 2565
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 1:46 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Atlanta »

Todisteet ovat palaneet, mutta kielimuuri ei ole kuulustelujen este.
Tässä maassa löytyy kyllä tulkkeja, joten ummikkoa leikkimällä ei pääse kuulusteluista.
On maahanmuuttajista ainakin se hyöty, että voivat kinkkisissä tapauksissa tulkata.
"Kaiken viisauden alku on tosiasioitten tunnustaminen". J.K.Paasikivi.
Lumous
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: To Tammi 29, 2015 12:42 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Lumous »

Elias Nessinen kirjoitti:Tutkinnasta tekee vaikean semmoinen tosiasia, että todisteet on poltettu ja epäilty kiistää teon. Lisäksi epäilty käyttää kuulusteluissa hyväkseen "kielimuuria" ei ole ymmärtävinään kysymystä jne....
Joskus näytön puutteessa vastaavan tyyppisiä rikoksia on jouduttu tuomitsemaan tappona (ja tässä tapauksessa sekä tuhopolttona).
Elias Nessinen
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2012 6:11 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Elias Nessinen »

Martti kirjoitti:Itse vuosia ulkomailla asuneena (nyt talvilomaa Suomessa vietävänä) en voi kuin ihmetellä näitä "miksi tekijän alkuperä pitää kertoa"-jne. kitisijöitä. Suomessahan se yritetään viimeiseen asti pitää salassa! Tässäkin tapauksessa mikään lehti ei aiheeseen uskaltanut rohkeasti tarttua, ennenkuin se oli jo ihan pakko. Muualla maailmassa kyllä HETI julkaistaan tieto migrant workeristä, refugeesta, migrated from, nykyisessä maassa jopa mainitaan heti sekin jos ei tekijä ollut siitä kaupungista lähtöisin.

Mitä tulkkiin tulee, niin hyvähän vain, että halusi paikalle. Eipä sitten tule mitään vinkunoita jälkeenpäin, että kaveri ei olisi ymmärtänyt mitä tapahtuu, mitä kysytään, mitä tulee sanoneeksi.


Vahingossa tappamiseens taas...niinhän sitä voi aina selittää, paniikki tuli ja kuristin tms. Vahinkoja sattuu tietty, mutta jotenkin en usko tässä vahinkoon vaan ihan tarkoitukseen.
Minä olen samaa mieltä. Avoin tiedonvälitys on paras keino vähentää yhteikunnallisia jännitteitä. Pitäisihän meidän elää avoimessa maailmassa. Suomessa tosin meillä on historiallisista syistä vielä runsaasti jälkiä propagandan, sensuroinnin, salailun ja kähminnän kulttuurista. Siksi erityisesti mamu-taustaisten rikollisten taustat pyritään häivyttämään esimerkiksi puhumalla "ruotsalaismiehistä" joukkoraiskauksenntekijöinä. Minusta sellainen on aika härskiä, valheellista leimaamista alkuperäisiä ruotsalaismiehiä kohtaan. Edellä kuvatun kaltainen propagandan syöttäminen vain ruokii epäluuloja jansalaliittoteorioita.

Oma lukunsa on poliisin tutkinnallisista syistä tekemä salaaminen. Siinä kerrotaan reilusti, että tutkinta on salainen näistä ja näistä syistä. Mutta asian tullessa julkiseksi kaikki faktat tulee lyödä pöytään, ettei synny turhia väärinkäsityksiä.
Raimondi
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2015 5:51 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Raimondi »

Jokos täällä on selvitelty että miten tämä kultamuna tiesi että juuri tuo paikka oli asumaton?
Nuo ko. rakennukset ei juurikaan eroa muista alueen mörskistä. Jotain siteitä tällä täytyy olla tuonne Kauvatsan metsiin
Vespertilio
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2015 2:31 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Vespertilio »

http://iltalehti.fi/uutiset/2015020519143812_uu.shtml
Epäilty kävi tytön kotitalolla katoamispäivänä

Torstai 05.02.2015 klo 10:34

Iltalehden tietojen mukaan 17-vuotiaan porilaistytön surmasta epäilty mies kävi tytön kotitalolla useita tunteja ennen tämän katoamista.

Tytön lähettyvillä asuva porilaismies kertoo Iltalehdelle poistuneensa kotoaan perjantaina kello 13 jälkeen. Miehen palattua kotiin oli piha täynnä auton jälkiä.

– Ajattelin, että kuka on jumalauta tuolla tavalla ajanut, mies muistelee viime viikon perjantain tapahtumia.

Matkaa miehen pihamaalta tytön kotitalolle on vain satakunta metriä.

Miehen kotipihalla oli tuohon aikaan jo pimeää, eikä mies huomannut ennen kuin vasta lauantaiaamuna, että auto oli jäljistä päätellen ajanut päin hänen taloaan.

Miehen mukaan tien toisella puolella asuva naapuri oli todistanut sattumalta erikoista tapahtumasarjaa ja ilmoittanut siitä poliisille.

– Naapuri sanoi nähneensä kello kahden aikaan, kun auto peruuttaa päin taloani. Hän oli soittanut poliisille, että tulevat katsomaan tätä hommaa, mies sanoo.

Mies sai myöhemmin kuulla, että poliisi oli käynyt paikan päällä tutkimassa vahinkoja jo ennen hänen kotiinpaluutaan perjantaina.

– Tulin kotiin puoli kuudelta, joten heidän on täytynyt käydä täällä ennen sitä. Olivat ottaneet rännin alaosan ja maalinäytteitä siitä autosta, mies kertoo.

Auto Helsingissä

Porilaismiehen mukaan poliisit vierailivat uudemman kerran hänen luonaan tiistaina aamulla.

– Penkoivat tuolla lumivallia ja kyselivät, että mihin olin perjantaina tehnyt lumityöt. Eli hakivat vieläkin niitä auton maalipintoja, mies sanoo.

Mies kertoo ymmärtäneensä poliisien puheista, että he tutkivat nimenomaan 17-vuotiaan tytön surmasta epäillyn miehen käytössä olleen henkilöauton liikkeitä.

– Sain heidän puheistaan sellaisen käsityksen, että auto tiedetään ja että se on Helsingissä, mies sanoo.

Miehen mukaan surmasta epäillyn 25-vuotiaan helsinkiläismiehen on täytynyt olla jossain lähistöllä, koska naapurista kadonnut tyttö lähti kotoaan vasta illalla.

– Jos tyttö on lähtenyt kotoaan kello 19 ja tämä on tapahtunut kello 14, niin sen pojan on täytynyt olla Porissa koko iltapäivä. Ei tämä sattumaa ole.

Naapurusto järkyttyi

Tytön naapurissa asuvan porilaismiehen mukaan 1960-luvulla Outokummun työntekijöitä varten rakennettu Metallikylä on erittäin rauhallista asuinaluetta.

– Sehän tässä onkin niin järkyttävää, kun täällä ei ole ollut minkäänlaista häiriötä aiemmin, useita vuosia alueella asunut mies sanoo.

– Olen kerta kaikkiaan järkyttynyt, että tällaista tapahtuu Metallikylässä ja vielä ihan naapurissa.

Mies kertoo tunteneensa kadonneeksi ilmoitetun 17-vuotiaan tytön vain ulkonäöltä.

– Sellainen vaaleatukkainen, komia likka. En ole kuitenkaan nähnyt täällä muita samanikäisiä tyttöjä, joten arvasin heti, kenestä täytyy olla kyse, mies sanoo.

Miehen mukaan perjantain aiemmat tapahtumat naapurustossa viittaavat surmasta epäillyn 25-vuotiaan miehen osanneen odottaa lenkille lähtenyttä tyttöä.
Vastaa Viestiin