Night Wolves MC

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
overdose
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 7:23 pm

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja overdose »

Intruder kirjoitti:Kyllä toi jäsen määrä voi paikaansakin pitää onhan niillä noin 45 chapteriä ympäri maailman (venäjänkielisen) :)
Aika suuria chaptereita heillä siis. n.100 ukkoa per paikka.
Asiasta mitään tietämättä mietityttää onko NW:lla minkälainen porrastus jäseniksi haluaville? Suosittu kerho tuntuu kuitenkin olevan ilmoitetulla jäsenmäärällä/chaptereilla mitattuna. Maassa on kuitenkin edustettuna useitakin kansainvälisiä kerhoja, joiden luulisi kiinnostavan bikerpiireihin haluavia. Tosin voisi kuvitella että NW:lla on nykyisin sanansa sanottavana näiden kerhojen kasvamisesta ja laajentumisesta. Heillä kun kuitenkin hiukan tuota taustatukea löytyy.
"Weak men threaten, real men act"
- Varg Vikernes

Rotten Ralph
Lauri Hanhivaara
Viestit: 140
Liittynyt: Ke Syys 26, 2007 9:33 pm

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja Rotten Ralph »

Toivottavasti Puolassa joku ottaa aurausrekan ja ajaa noita motarilla kaasu pohjassa vastapalloon :)

lepajoki
Olivia Benson
Viestit: 727
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

Jossain lehdessä oli yli 10 vuotta sitten näistä Wolfeista pitkät tarinat. Silloin toiminta oli huomattavasti pienemmässä mittakaavassa. Pääsankari kertoi jo silloin toimittajan kysyessä mafioista, sun muista, ettei heille sano kukaan yhtään mitään. Periaatteessa mielipiteet oli enemmänkin "mafian" vastaisia.

Silloin ajattelin itse, että mitenköhän pitkälle kantaa tuommoinen ajatusmaailma Venäjän maassa. No hengissä, ja hyvin tuntuu pärjäilevän. Ovatkohan nuo jo silloin alkuaikoina olleet pääjehun kaveripiirissä

Kelju-k
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Ma Maalis 17, 2014 11:42 am

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja Kelju-k »

lepajoki kirjoitti:Jossain lehdessä oli yli 10 vuotta sitten näistä Wolfeista pitkät tarinat. Silloin toiminta oli huomattavasti pienemmässä mittakaavassa. Pääsankari kertoi jo silloin toimittajan kysyessä mafioista, sun muista, ettei heille sano kukaan yhtään mitään. Periaatteessa mielipiteet oli enemmänkin "mafian" vastaisia.

Silloin ajattelin itse, että mitenköhän pitkälle kantaa tuommoinen ajatusmaailma Venäjän maassa. No hengissä, ja hyvin tuntuu pärjäilevän. Ovatkohan nuo jo silloin alkuaikoina olleet pääjehun kaveripiirissä
Auttaa varmaan jonkin verran että on päämafioson eli putinin kanssa äärimmäisen hyvissä väleissä..

lepajoki
Olivia Benson
Viestit: 727
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

Niin no mikä sitten on oikeasti yhteys pääjehun, ja alamaailman? Mielipiteitähän ne on, kun oikeata tietoa ei ole. Tottakai itselläkin on mielipide. Muttakun ei tiedä, niin ei tiedä.

scarface
Remington Steele
Viestit: 219
Liittynyt: La Syys 13, 2008 7:50 pm

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja scarface »

Taitaa olla jotain entistä sotilas/palkkasoturi taustaa osaĺla porukasta tai sitten ne on jostain siperialaisesta lähiöstä vaan ,en parkkeerais volvoani poikittain heidänkään tielleen :shock:
Sori iso avatar ei löydy pienempää

Kikki Hiiri
Martin Riggs
Viestit: 606
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 8:54 pm

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja Kikki Hiiri »

Puola panee rajapuomit kiinni "Putinin moottoripyöräjengin" edessä
Yön sudet ovat aikoneet ajaa toisen maailmansodan päättymisen kunniaksi Venäjältä Saksaan.


Puola ei päästä alueelleen Venäjän presidenttiin Vladimir Putiniin liitetyn moottoripyöräjengin jäseniä, jotka ovat aikoneet ajaa Venäjältä Saksaan toisen maailmansodan päättymisen kunniaksi. Puolan ulkoministeriön mukaan Yön sudet -jengin motoristeja ei päästetä rajan yli turvallisuussyistä.

Nationalistisen Yön susien ja muutaman muun moottoripyöräjengin tarkoituksena on ollut ajaa Valko-Venäjän, Puolan, Tšekin, Slovakian ja Itävallan kautta Saksaan ja pysähtyä matkan aikana sotamuistomerkeillä sekä Auschwitzin ja Dachaun keskitysleireillä. Berliinin moottoripyöräilijät suunnittelivat saavuttavansa toukokuun 9. päivänä, jota Venäjällä juhlitaan voitonpäivänä.

Puolan päätöksen vaikutuksesta muistoajon toteutumiseen ei ole tietoa.

Lähteet: AP, Reuters
http://yle.fi/uutiset/puola_panee_rajap ... sa/7953602
Everything in the world is either a potato or not a potato

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Zaldostanov ehdotti Putinille vuosia sitten, perustetaan Slaavilainen armeija. Tämä Night Wolves MC on Putinin Slaavilainen armeija. Puola on sen ymmärtänyt eikä siksi päästä vieraan vallan joukkoja maahan.

Dr Bergmeister
Adrian Monk
Viestit: 2803
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister »

Tracker kirjoitti:Zaldostanov ehdotti Putinille vuosia sitten, perustetaan Slaavilainen armeija. Tämä Night Wolves MC on Putinin Slaavilainen armeija. Puola on sen ymmärtänyt eikä siksi päästä vieraan vallan joukkoja maahan.
Aivan oikein, että ei päästä tuollaista rosvolaumaa maahansa, kun ei kerran ole mikään pakko.
Gods made heavy metal.

Avatar
Scruffy
Martin Riggs
Viestit: 648
Liittynyt: Pe Kesä 21, 2013 8:19 pm

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja Scruffy »

Venäjältä tulinen vastaus Puolalle: "Ilmeinen vale"
Lauantai 25.4.2015 klo 05.58
Venäjä ei sulata Puolan päätöstä olla päästämättä Yön susia maahan.

Puolan ulkoministeriö ilmoitti perjantaina, ettei muistoajelulle suuntaavaa Yön sudet -moottoripyöräjengiä päästetä maahan.

Puola perusteli päätöstä sillä, etteivät motoristit ole ilmoittaneet tarvittavia tietoja, minkä vuoksi heidän turvallisuuttaan ei pystytä takaamaan.

Venäjän ulkoministeriö kommentoi päätöstä tuoreeltaan tulisin sanakääntein kutsuen perustetta "ilmeiseksi valeeksi". Ulkoministeriö kuvaili olevansa "tuohtunut" ratkaisusta.

- Tarvittavat tiedot on annettu täysin ja ajallaan. Päätöksellä on poliittinen pohjavire, Venäjän ulkoministeriö vihjaili julkilausumassaan uutistoimisto AFP:n mukaan.

Yön sudet -moottoripyöräjengi, jonka johtaja Aleksandr Zaldostanov on kuvattu useita kertoja presidentti Vladimir Putinin kanssa, ilmoitti aiemmin huhtikuussa aikeistaan ajaa läpi Euroopan juhlimaan Neuvostoliiton voittoa natsi-Saksasta.

Muistorallin oli määrä edetä Valko-Venäjän, Puolan, Tshekin, Slovakian, Itävallan kautta Berliiniin, jonne motoristien piti päästä 9. toukokuuta mennessä juhlimaan puna-armeijan voittoa natsi-Saksasta.

- Päätavoitteemme on kunnioittaa toisen maailmansodan taistelukentillä kuolleita, sanoi reissun järjestäjä Andrei Bobrovski tuolloin.

Suunnitelma herätti tuoreeltaan tuohtumusta Puolassa. Voimakkain sanakääntein mielipiteensä ilmaisi muun muassa aktivisti Jarek Podworski.

- Tiedämme, mitä he tekevät Itä-Ukrainassa. He haluavat kulkea puna-armeijan jäljillä, mutta puna-armeija ei itse asiassa tuonut vapautta Puolaan, Podworski sanoi aiemmin.
Prätkäkulttuuri näköjään Venäjällä voimissaan. Olisiko täällä valtiovalta yhtä tuohtunut jos vaikkapa Cannonballia ei päästettäisi esim. Malesiaan?
Jail's not so bad. You can make sangria in the toilet. Course, it's shank or be shanked.

Dr Bergmeister
Adrian Monk
Viestit: 2803
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister »

VENÄJÄN PUOLUSTUSMINISTERI: Puolan halki pitäisi mennä tankeilla.
26.4.2015

Sergei Shoigu toivoo twiitissään, että venäläispyöräilijät ajaisivat Puolaan panssarivaunuilla.

Puola ja Saksa ovat kieltäneet Moskovan Kremliä lähellä olevaa Yön sudet -moottoripyöräryhmää tulemasta maahan.

Ryhmä oli aikonut juhlistaa toisen maailmansodan päättymisen 70-vuotispäivää ajamalla venäläisten sotareitin uudestaan. Puolan pääministeri kutsui suunnitelmaa provokaatioksi.

Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu laittoi asiaan uusia kierroksia lauantaina Twitterissä. Oheisessa twiitissään hän toteaa, että "pyöräilijöiden ajomatka Puolan halki pitäisi tehdä panssarivaunuilla. Paljon onnea, Yön sudet".

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/ ... nkit-35224
Gods made heavy metal.

Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Ei siis todellakaan mikään prosenttijengi, kun tukea haetaan aivan järjestäytyneen yhteiskunnan ylimmältä tasolta...

Susien julkisuuskuva vaatisi nyt pitkien haistattamista Puolan ja Saksan asettamille rajoituksille.

Mutta onhan meilläkin MP Arkadia. :mrgreen: "Get your motor running..."
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

HP OG
Alibin satunnaislukija
Viestit: 62
Liittynyt: La Loka 08, 2011 8:31 pm

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja HP OG »

Il kirjoittaa: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201504 ... 4_ul.shtml

Tunnettu venäläinen moottoripyöräkerho Yön Sudet käännytettiin tänään takaisin Puolan ja Valko-Venäjän välisellä rajalla. Jengin tarkoitus oli ajaa Moskovasta Berliiniin ja tehdä näin kunniaa 70 vuotta sitten päättyneen toisen maailmansodan uhreille.

Yön Susien lehdistöedustaja vahvisti venäläiselle uutistoimisto Ria Novostille, että Puolan raja pysyi motoristeille kiinni.

Nyt prätkämiehet pohtivat, mikä on seuraava suunta. Todennäköistä on, että he yrittävät ajaa Berliiniin Suomen kautta.

- Mietimme sitä, palaammeko Moskovaan vai yritämmekö mennä Eurooppaan Puolan ohi Suomen kautta, kerhon lehdistösihteeri sanoo Ria Novostille.

Puolassa maahantulokieltoa on perusteltu muun muassa turvallisuussyillä. Lisäksi Yön Susien johtohahmo Aleksandr Saldostanov, liikanimeltään Kirurgi, on joutunut Yhdysvaltojen ja Kanadan pakotelistalle. Hänellä ei myöskään ole EU-maiden vaatimaa Schengen-viisumia.

Saldostanov on tunnettu hyvistä suhteistaan itseensä Vladimir Putiniin. Putin ja jengin johtaja ovat tavanneet useasti ja presidentti on myös osallistunut kerhon tilaisuuksiin.

Lehdistössä on arvioitu, että juuri tämän yhteyden takia Putin päätyi Suomessa keskusrikospoliisin julkisuuteen vuotaneisiin rekistereihin.

Vuonna 1989 perustettu Yön Sudet edustaa nykyisin yltiöisänmaallisia arvoja ja tukee voimakkaasti Venäjän hallitusta.

Lähteet: Ria Novosti, Russia Today, Moskovskii Komsomolets
ANTERO EEROLA

Tervetuloa!

Tässä kohtaa nähtäisiin onko salella "munaa" :lol:

Dr Bergmeister
Adrian Monk
Viestit: 2803
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister »

Saapa nähdä miten pojille käy, onko tännekään pääsyä. Saksa on kuitenkin ilmoittanut, että sinne ei näitä huolita juhlimaan voitonpäiväänsä.
Liitteet
Yön susien matka tyssäsi Puolan rajalle.jpg
Yön susien matka tyssäsi Puolan rajalle.jpg (34.45 KiB) Katsottu 4986 kertaa
Gods made heavy metal.

mävaanmä
Remington Steele
Viestit: 219
Liittynyt: Pe Marras 30, 2012 10:59 am

Re: Night Wolves MC

Viesti Kirjoittaja mävaanmä »

Aika sanomattakin selvää etteivät pääse tännekkään, ainakaan päälikkömies, jos ei kerran ole EU-SHCENGEN viisumia.. niin ei oo asiaa tälle puolelle rajaa :lol:

Vastaa Viestiin