Mustalaiset

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Joskus tuli "kipsalle" pari nuorta, hyvännäköistä kansallishameista mustalaisnaista, ostivat jäätelöt ja jäivät niitä syömään kipsan viereen nurmikolle, kyykyssä söivät ja juttelivät keskenään, syötyään nousivat ja lähtiessään sanoivat: Pojat! Meiltä putosi tuohon nurmelle kultasormus, eikä me löydetty sitä :(
Vilkaisimme paikkaa jossa naiset kyykkivät, nurtsi oli märkä kahdesta kohtaa :mrgreen:
TaikaJim
Alibin satunnaislukija
Viestit: 65
Liittynyt: Ke Elo 29, 2012 4:55 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja TaikaJim »

Tunnistaako kukaan? http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015051 ... 7_uu.shtml
Vantaan Tammistossa iäkkäältä naiselta varastettiin omaisuutta väkivaltaa käyttäen. Epäilty on edelleen karkuteillä. Itä-Uudenmaan poliisi pyytää tunnistamaan rikoksesta epäillyn henkilön.
Anastetun omaisuuden mukana oli naisen pankkikortti, jolla nostettiin teon jälkeen huomattava summa rahaa. Poliisi epäilee kuvien henkilöllä olevan osuutta tekoon.

Poliisi pyytää kyseisen henkilön tunnistavia kansalaisia ottamaan virka-aikana yhteyttä puhelimitse numeroon 0295436442.
Kuva
Kuva
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8237
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Kun kuva on tässä osiossa niin kyseessä lienee se rehellinen mustalainen joka on väärien epäilysten alaisuuteen saatettu.
Nyt toi kiinni jäämisen riski kasvaa kohtuuttomasti vähäpätöisestä rikosesta missä kyse oli lähinnä tulonsiirrosta tarvitsevalle.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Keino
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2015 4:49 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Keino »

Takaapäin puukottaminen on kuin tikkarin vieminen lapselta. Sehän näille sankareille ei ole mitään uutta.
Miestä Oulussa puukottanut sai vuosia vankeutta, hovioikeus ei muuttanut tuomiota

Rovaniemen hovioikeus ei nähnyt syytä muuttaa Oulun käräjäokeuden langettamaa kolmen vuoden ja kuuden kuukauden vankeustuomiota, joka annettiin Mertsi Valde Armas Grönforsille muun muassa tapon yrityksestä.

Grönfors valitti käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen ja kertoi syyllistyneensä pahoinpitelyn ja tapon yrityksen sijasta hätävarjelun liioitteluna tehtyyn lievään pahoinpitelyyn ja törkeään pahoinpitelyyn. Grönfors vaati vankeusrangaistuksen alentamista ja muuttamista ehdolliseksi.

Grönfors tuomittiin viime vuoden elokuussa Oulussa tapahtuneista rikoksista. Grönfors pahoinpiteli kaverinsa kanssa 22-vuotiasta oululaismiestä tämän asunnossa lyömällä nyrkeillä ja potkimalla ja Grönfors löi uhria kerran keittiöveitsellä selkään. Uhri sai ruhjeita päähänsä ja kasvoihinsa sekä hengenvaarallisen, keuhkoon asti ulottuneen pistohaavan veitseniskusta.

Hovioikeus ei nähnyt asiassa syytä muuttaa käräjäoikeuden langettamaa ehdotonta vankeusrangaistusta.

Grönforsin kaveri tuomittiin nuorena henkilönä tehdystä pahoinpitelystä 40 päiväsakkoon.

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/miest ... ta/697744/
Grönfors pahoinpiteli kaverinsa kanssa 22-vuotiasta oululaismiestä tämän asunnossa lyömällä nyrkeillä ja potkimalla ja Grönfors löi uhria kerran keittiöveitsellä selkään.

Pelsolla on liskolla tilaa. :mrgreen:
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kuinkahan kalliiksi yhteiskunnalle on tullut erilaiset turvajärjestelyt mustalaisten oikeudenkäyntien takia?
- Tai eihän kulttuurien arvoa voi rahassa mitata. Sehän on jotain ylevämpää. Jotain sellaista mitä ei maallikko ja moukka ymmärrä.

Tiukat turvatoimet romaanisukujen riitaistunnossa Oulun RO:ssa

Kahden romaanisuvun välisiä riitoja puitiin tiukoin turvajärjestelyin Oulun raastuvanoikeudessa keskiviikkona.

Syyttäjä vaati tuomiota taposta 19-vuotiaalle haukiputaalaiselle miehelle, joka surmasi 39-vuotiaan miehen Nallikarin leirintäalueella Oulussa juhannusaattoiltana. Lisäksi hän haavoitti vainajan veljeä kahakassa.

Taposta syytetty kertoi ampuneensa Nallikarissa puolustukseksi, koska pelkäsi veljesten ampuvan hänet. Surmatulta ja haavoitetulta ei kuitenkaan löytynyt aseita.
Oikeudenkäynti lykättiin syyttäjän pyynnöstä heinäkuun loppuun uusien todistajien kuulemista varten. Syytetty pidetään vangittuna jutun seuraavaan käsittelyyn saakka.
Oikeudenkäyntiä seuraamaan saapuneet kuljetettiin metallinpaljastimen läpi. Lisäksi oikeustalo tutkittiin sinne mahdollisesti kätkettyjen aseiden takia.

Puolitoista vuotta sitten Rovaniemen oikeustalon kahvion ikkuna ammuttiin rikki, kun oikeus pui romaanien sukuriitoja. Ikkunan läpi ampunut 25-vuotias romaanimies tuomittiin myöhemmin kahdesta tapon yrityksestä kuudeksi vuodeksi vankeuteen.

"On erikoista, että verikosto elää yhä näin voimakkaana Pohjois-Suomen romaanisukujen keskuudessa. Etelä-Suomessa ei ole enää sattunut tällaisia kahakoita", sanoi toisen Nallikarin uhrin asianajaja Alexander Schichmann.

Nallikarin kahakkaa yritti estää sukuihin kuulumaton romaanimies, joka kuitenkin epäonnistui. Hän ehätti viime hetkellä väistyä luodeilta syrjään. Hän kertoi todistajana oikeudelle onnistuneensa estämään yhteenoton edellisjuhannuksena. Silloin hän sai toisen romaanisuvun edustajat taksiin ja pois Hietasaaresta.


HS 19.7.1990.

"On erikoista, että verikosto elää yhä näin voimakkaana..."

Pitäisi olla: "On erinomaista, että verikosto elää yhä näin voimakkaana... Täytyyhän kulttuurin perinteet säilyttää. Sanoihan ex pres Tarja Halonen (sd), että "meillä on paljon oppimista romaneilta". Pyh!
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
itkuiikka
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: To Elo 02, 2012 2:02 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja itkuiikka »

Ihanko siellä lehdessä lukee noin monta kertaa romaani?
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

itkuiikka kirjoitti:Ihanko siellä lehdessä lukee noin monta kertaa romaani?
Ihan totta. Niin monta kertaa se siellä luki. Artikkeli on sellaisenaan copypastettu. Kirjoittaja on edelleenkin rikostoimittaja ja ansioitunut kirjailija. Tuon sanan käytössä oli tuohon aikaan opettelemista.

Pitäisi edelleen käyttää sanaa mustalainen. Niinhän puhuvat toisistaankin.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Pirkanmaalla on saatu nauttia mustalaiskulttuurista:

Tampereen keskustassa sijaitsevaan vaateliikkeeseen hälytettiin poliisi klo 17.30. 22-vuotiaat naiset ja 24-vuotias mies olivat tulleet liikkeeseen anastusaikeissa. Hameisiin pukeutuneet naiset olivat alkaneet laittaa myynnissä olleita vaatteita hameidensa sisään. Seurueeseen kuulunut mies oli samalla mm. häirinnyt myyjiä. Seurue alkoi käyttäytyä aggressiivisesti paikalle tulleita vartijoita kohtaan ja yrittivät poistua liikkeestä. Naisten hallusta löytyi paita ja solmio - setit, joten molemmilla oli anastettua tavaraa n. 85 Euron arvosta. Miehen hallusta löytyi n. 165 Euron arvosta anastettuja vaatteita. Heidän henkilöautostaan löytyi yli 200 Euron arvosta anastettuja vaatteita sekä käsilaukku, jonka alkuperästä ei saatu selvyyttä. Kaikki seurueeseen kuuluneet otettiin kiinni ja kuljetettiin poliisiasemalle epäiltyinä varkaudesta. Heidän osuuttaan selvitetään myös tuntia aiemmin Nokialla tapahtuneeseen varkauteen saman yritysketjun liikkeessä.

Poliisitiedote

Mustalaisille yksityisyrittäjät ja kaupan henkilökunta edustavat ryhmää, joille voi osoittaa halveksuntaa, vittuilla, uhkailla sekä viedä yrityksen omaisuutta. Mustalaisille jullit ovat pelkkiä hyväksikäytettäviä ja hyödyllisiä idiootteja. Ei riitä, että heitä elätetään veronmaksajain kustannuksella, vaan viedään myös heidän omaisuuttaan ja käyttäydytään röyhkeästi.

Silti kyseisen väestöryhmän puolustajia ja tuon paskakulttuurin edessä kontallaan olevia aina vaan riittää. Kun heille osoittaa epäkohdat, niin he änkyttävät kantaväestön rasismista ja vetoavat siihen, että 99 prosenttia on yksittäistapaus.

Lääkkeeksi tarjotaan sitä, että meidän pitäisi saada lisää tietoa mustalaiskulttuurista! Ilmeisesti se tiedon määrän lisääntyminen olisi estänyt tämänkin selkkauksen - jollain ihmeellisellä tavalla.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Se sukuviha on, kun suksi ei luista...

Sukutappelusta vankeustuomiot Lappeenrannassa

Jo pitkään Lappeenrannan raastuvanoikeutta työllistänyt raviradan surmajuttu saatiin torstaina päätökseen. 26-vuotias Terno Åkerlund sai yhdeksän vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen taposta ja ampuma-aserikoksesta. Toinen syytettynä ollut mies tuomittiin tapon yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta kahden vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Muut syytetyt saivat ehdollista vankeutta ja sakkorangaistuksia.
Viime vuoden syyskuussa Lappeenrannan raviradan varikkoalueella tapahtuneessa sukuselvittelyssä kuolleen romanimiehen omaiset valittavat päätöksistä hovioikeuteen.
Surmajutun syyksi on arveltu kahden romanisuvun välisiä riitoja. Juttua käsiteltiin Lappeenrannan raastuvanoikeudessa 12 kertaa, ja asiassa kuultiin yli 30:tä todistajaa. Osapuolten kuuden oikeusavustajan palkkiot nousevat noin 300000 markkaan.

HS 5.3.1993


Osapuolten kuuden oikeusavustajan palkkiot nousevat noin 300000 markkaan Kukahan mahtoi olla kulujen maksumies...?

Mustalaiskulttuurin loiskiehunta on asianajajille todellinen kultakaivos. Voi rahastaa niin paljon kun keksii, kehtaa ja kerkiää.
----------------------------

Ja kuten arvata saattoi, niin tämä ei jäänyt tähän, vaan asiaan palattiin 16 vuotta myöhemmin:

Lappeenrannan viimekesäisen ammuskelun taustalla romanisukujen kireät välit
Ampujalle uhattiin kostaa hänen poliisiveljensä tekemä kiinniotto


Kahden romanisuvun viimekesäisestä välienselvittelystä luettiin syytteet Lappeenrannan käräjäoikeudessa keskiviikkona.
30-vuotiasta miestä syytetään kahdesta törkeästä pahoinpitelystä. Mies ampui toiseen sukuun kuuluneita 26- ja 27-vuotiaita miehiä pistoolilla jalkoihin aamuyöllä 27. heinäkuuta hotelli Lappeen edustalla Lappeenrannan keskustassa.

Ammutut miehet loukkaantuivat luodeista, mutta eivät hengenvaarallisesti.

Ammutuista nuorempaa syytetään lisäksi ampujan 34-vuotiaan veljen pahoinpitelystä ja tämän 60-vuotiaan isän lievästä pahoinpitelystä samana yönä. Myös ammutuista vanhempi sai syytteen isän pahoinpitelyyn osallistumisesta.

AMMUSKELUUN JOHTANUT tapahtumaketju alkoi syyttäjän mukaan kolme viikkoa aiemmin Lappeenrannan satamassa.
Tuolloin ampujan veli, joka työskentelee poliisina, oli ottanut 27-vuotiaan kiinni varkaudesta epäiltynä.

Kiinniotetun 26-vuotias veli oli suivaantunut tästä, koska hänen mielestään poliisilla ei olisi ollut oikeutta koskea toisen suvun jäseniin. Taustalla oli Lappeenrannan raviradalla vuonna 1992 tapahtunut romanimiehen surma.

Ampujan mukaan 26-vuotias oli soittanut hänelle samana yönä ja uhannut kostaa veljensä kiinnioton. Ampujan mukaan häneltä uhattiin "lyödä suolet syliin", vaikka hän ei voinut vaikuttaa veljensä virkatehtävien hoitoon.


HS 14.2.2008

Tummennukset allekirjoittaneen.

Lisäsin nämä uutiset myös järjestäytyneen rikollisuuden puolelle.

On suvaitsevaista porukkaa. Tai ainakin he ja poliitikot edellyttävät, että kantaväestö suvaitsee ja ymmärtää - ja ainoa mahdollisuus on tiedon lisääminen mustalaiskulttuurista.
- Onkohan kukaan koskaan ehdottanut mustalaisille tiedon lisäämistä muista kulttuureista...?

...ampujan veli, joka työskentelee poliisina... No huh huh, enpä ollut moista kuullut.

...Kiinniotetun 26-vuotias veli oli suivaantunut tästä, koska hänen mielestään poliisilla ei olisi ollut oikeutta koskea toisen suvun jäseniin.

Tässä tullaankin tähän taannoin olleeseen keskusteluun tarpeesta saada mukaan myös etnisten vähemmistöjen edustajia poliiseiksi. Heitä mukamas paremmin kuunnellaan ja kunnioitetaan "omiensa" keskuudessa, heillä on rajaton tietämys kulttuurista yms tjsp.
- Vaan eipä taida olla, sillä upeassa mustalaiskulttuurissa ei mustalaispoliisilla ole mustalaisten mukaan oikeutta puuttua toisen suvun asioihin.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kyydittäjät huijasivat 30 000 euroa Nokian osakkeilla

Sisä-Suomen poliisi tutkii törkeää petosta, jossa pirkanmaalaismieheltä huijattiin kahden päivän aikana kolmekymmentätuhatta euroa.

Miehen kotiin oli ilmestynyt kaksi 1990-luvun taitteessa syntynyttä miestä, jotka houkuttelivat uhrin mukaansa Helsinkiin kertomalla miten voivat neuvoa osakekaupoissa.

"Nokian osakkeista siinä oli puhe", kertoo komisario Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Uhri oli uskonut kerrottuun ja lähtenyt miesten matkaan. Kahden yön ja päivän matka päättyi viime tiistaina siihen, että ohikulkija kiinnitti Helsingissä huomiota pankkiautomaatilla asioineeseen seurueeseen ja soitti poliisille.

Poliisi sai pakoon lähteneet miehet kiinni. Rahoja ei ole saatu takaisin. Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi viime perjantaina miehet todennäköisin syin epäiltynä sekä törkeästä petoksesta että törkeästä maksuvälinepetoksesta.

"Toinen vangituista on ollut vangittuna petoksista myös tammikuussa 2015", Kinnunen kertoo.

Uhriksi valitaan poliisin mukaan vanhuksia tai muita henkilöitä, joilla on jonkinasteista kyvyttömyyttä hallita arjen tapahtumia selkeästi ja joihin lipevästi puhuvat tekijät pystyvät vaikuttamaan. Toiminnassa on selkeitä viitteitä organisoitumiseen sekä suunnitelmallisuuteen.

Tekotapoja ovat nettipetokset joissa myydään olemattomia tuotteita, maksuvälinepetokset sekä miesten "kyyditykset" baari-iltojen päätteeksi heidän pankkitunnuksiensa hankkimiseksi ja tiliensä tyhjentämiseksi.

Poliisi muistuttaa, että viranomaisina esiintyvien ihmisten pitää pystyä esittämään virkamerkki, ja että pitkän illan jälkeen halpaa kyytiä turvallisempi vaihtoehto on ihan oikea taksi.

Kinnusen mukaan vastaavan tyyppisiä petoksia on tehty Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella, erityisesti Pirkanmaalla, useita kymmeniä viime syksystä alkaen. Samantyyppisiä tapauksia on kuitenkin myös muualla Suomessa. Poliisin mukaan tekijät ovat romaneja. "Verisiteistä siinä on kyse", Kinnunen sanoo.

Poliisi korostaa, että se voi paljastaa muun muassa etnisen taustan kun se on esimerkiksi rikoksen tekijän tavoittamiseksi tai rikosten ennalta estämisen kannalta välttämätöntä. Poliisin mukaan kaikkia tutkittavaan tapaukseen osallistuneita henkilöitä ei ole vielä tavoitettu.


Helsingin Sanomat
KOTIMAA 8.6.2015 12:38

"Uhriksi valitaan poliisin mukaan vanhuksia tai muita henkilöitä, joilla on jonkinasteista kyvyttömyyttä hallita arjen tapahtumia selkeästi ja joihin lipevästi puhuvat tekijät pystyvät vaikuttamaan.

Romanikulttuurissa kunnioitetaan vanhuutta ja vanhuksia. Eikös näin mm. muutamat tälläkin palstalla vaikuttavat mustalaisten perseennuolijat ole näin vakuuttaneet ja korostaneet kuinka hieno kulttuuri on kyseessä. Ja vika on _aina_ vain ja yksin muissa kuin mustalaisissa itsessään.

"Toiminnassa on selkeitä viitteitä organisoitumiseen sekä suunnitelmallisuuteen".

Kuten ketjun otsikkokin sanoo: Järjestäytynyt rikollisuus.

Rasistisia tekoja, sillä kohteet on valikoitu etnisen taustan perusteella. Eivät he toisia mustalaisia käy kusettamaan. Kantaväestöön kuuluva on vaan niin saatanan sinisilmäinen hölmö, että a) menee mustalaisten kyytiin, b) uskoo näiden kertomuksia c) ylipäätään asioi näiden rikollisten kanssa.

Rahat ovat menneet, korvauksia on turha odotella, tuomiot ovat mitättömiä eivätkä tunnu heillä yhtään missään. Sama meno jatkuu, koska kulttuuriset erityispiirteet, kantaväestön rasismi ja loputtomat ymmärtämiset sekä ihmisoikeudet.

Tosiaan; tietämys romanikulttuurista olisi estänyt nämä huijaukset! Pitäisi tietää ja tietoa pitäisi jakaa enemmän, ettei moisten vätysten kanssa pidä kenenkään asioida.
- Tulee paha mieli ja tyhjä tili.

"Verisiteistä siinä on kyse". Hyvä sentään, ettei Mirandan verisistä siteistä...

Tähän tömäkkä nyrkinisku pöytään: "Romanit on otettava tasavertaisina mukaan yhteiskuntaamme". No vittu joo. Sitähän ne just ei haluu.

"Olemme tuskallisen tietoisia siitä, että romanit kohtaavat ennakkoluuloja meilläkin".Paavo Lipponen (sd), EU-maiden ja hakijamaiden parlamenttien ulkoasiainvaliokuntien puheenjohtajien kokouksessa Helsingissä heinäkuussa 1999.

Mistäköhän nuo ennakkoluulot johtuvat? Monet ihmiset ovat taasen tuskallisen tietoisia siitä mitä tapahtuu kun on samassa jonossa hampurilaisbaarissa mustalaisen kanssa, tai moni vanhus on tuskallisen tietoinen siitä kuinka käy kun päästää asuntoonsa mustalaisia.
- Kaik´ mänt!
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Sniffaaja
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

Suomessa on arviolta noin 13 000 mannea joista 12 000 on yhteiskunnan elättejä. Vuosisatoja jatkunut sukurutsa on saanut tästä läjästä erittäin moniongelmaisen, eikä sellaista pysty korjaamaan muu kuin luonto.
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.
HP OG
Alibin satunnaislukija
Viestit: 62
Liittynyt: La Loka 08, 2011 8:31 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja HP OG »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 14714.html

JYVÄSKYLÄ Jyväskylässä kaksi miestä oli kuolla liekkeihin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Neuvokas naapuri ehti kuitenkin kaverinsa kanssa hätiin.
Jyväskyläläinen Dimitri Palmi, 18, kertoo palanneensa kotiinsa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä hieman kello 2 jälkeen kolmen ystävänsä kanssa.

Hän sanoo seurueen istahtaneen Palmin Häkkisentiellä sijaitsevan kodin rappusille, kun vastapäisetä rapusta alkoi kuulua palohälyttimen ääni.

– Ihmettelimme, mistä ääni tulee. Sitten huomasimme, että ikkunoiden ja ovien pielistä alkaa nousta savua. Ajattelin, että ei hyvä tavaton, onkohan tuolla talossa ihmisiä sisällä, Palmi kertoo.

Mustuneet ovenpielet muistuttavat tapahtuneesta.
Mustuneet ovenpielet muistuttavat tapahtuneesta. (KUVA: Dimitri Palmi)
Palmi kertoo, että tämän jälkeen palavan huoneiston ovesta tuli ulos mies heikossa kunnossa.

– Hän sanoi, että nyt palaa. Vein hänet nopeasti pois rappusille istumaan. Mies kertoi, että hänen kaverinsa on tajuttomana sisällä. Savua oli kaikkialla ja liekkejäkin jo. Laitoin käden suuni eteen ja juoksin sisään etsimään miestä. Nuori mies makasi maassa. Otin häntä kädestä kiinni ja vein ulos.

Tämän jälkeen Palmi soitti hätäkeskukseen.

– Ystäväni Ville Rämö piti ovea auki. Hän auttoi miehet ambulanssiin. Kävin vielä tarkistamassa, ettei sisällä ole ketään, koska miehet olivat todella päihtyneitä. En ajatellut yhtään, että itsellekin voisi käydä huonosti.

- Savua oli kaikkialla ja liekkejäkin jo. Laitoin käden suuni eteen ja juoksin sisään etsimään miestä, Dimitri Palmi kertoo.
- Savua oli kaikkialla ja liekkejäkin jo. Laitoin käden suuni eteen ja juoksin sisään etsimään miestä, Dimitri Palmi kertoo. (KUVA: Dimitri Palmi)
Keski-Suomen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari vahvistaa tapahtumat. Pelastuslaitos sai palosta hälytyksen yöllä kello 2.16.

– Tulipalo syttyi keittiössä. Sisällä oli kaksi ihmistä tiedottomassa tilassa. Jonkin verran he olivat savua hengittäneet. Täytyy sanoa, että nämä kaksi miestä todella pelastivat sisällä olleiden hengen, sen verran kova oli savunmuodostus, pelastuslaitokselta kerrotaan Ilta-Sanomille.

Pelastuslaitoksen mukaan palo sai alkunsa ilmeisesti liedeltä.

Tulipalosta kertoi ensimmäisenä Keskisuomalainen.
Jaana Oksanen.



Tässäkin varmasti kadonnut kaikki irtilähtevä "savuverhon" turvin.. :roll:
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17104
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

No nys se mannekioski kaatus...

Hämeentien nuuskakioskin pyörittäjille vankeustuomiot

Hämeentiellä sijaitsevan elintarvikekioskin kautta pyöritetty laaja laiton nuuskakauppa toi kolmelle päätekijälle ehdottomat vankeustuomiot. Helsingin Käräjäoikeuden mukaan mieskolmikko järjesti yhteensä 100000 nuuskapurkin maahantuonnin, varastoinnin ja myymisen vuosina 2010-11.

Nuuskaa myytiin kioskilla jopa 200 purkkia päivässä 5-8 euron hintaan. Kioskin omistanut Robert Schwartz, 32 ja nuuskan maahantuonnin järjestänyt Leif Grönroos, 55, tuomittiin salakuljetuksesta ja törkeästä veropetoksesta kahden vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistuksiin. Nuuskaa asunnollaan varastoinut Viljo Kivelä, 67, sai kahden vuoden ja kolmen kuukauden tuomion törkeästä veropetoksesta.

Miehet tuomittiin maksamaan valtiolle vahingonkorvausta maksamatta jätetyistä tupakka- ja arvolisäveroista 891 000 euroa. Oikeudessa Schwartz kiisti tienneensä mitään nuuskan myymisestä omistamassaan kioskissa.

Kioskin myyjät ja nuuskan salakuljettajat selvisivät ehdollisilla tuomioilla ja kioskin vakioasiakkaat sakoilla.

Nuuskan maahantuonti on vuodesta 2010 alkaen ollut sallittu vain omaan käyttöön, ja sen myynti tai välittäminen on kielletty.


Helsingin Sanomat
KAUPUNKI 4.2.2014 16:02 Päivitetty: 4.2.2014 20:21

Tuomioiden ja korvausten kohdalla otan verrokiksi neekereiden tekemän joukkoraiskauksen, josta tuomiona oli sormenheristelyä ja mitättömät korvaukset.

Nuuskamuikkuset saivat ehdotonta ja ihan helvetinmoiset korvaukset Suomessa myyntkiellossa olevan tupakkatuotteen myynnistä. Se on kait sitten suurempi paha kuin somalien keppostelu?

Laki siis suojelee enemmän neekereitä kuin mustalaisia.

Nuuskan myynti pitäisi sallia.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Halkokauppias
Lauri Hanhivaara
Viestit: 124
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2012 12:35 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Halkokauppias »

Tuonkin kioskin asiakkaista varmaan viidesosa oli poliisissa, tullissa yms. töissä. :lol:
KoivuniemenHerra
Armas Tammelin
Viestit: 73
Liittynyt: Ti Kesä 16, 2015 1:51 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja KoivuniemenHerra »

Voi kauheaa mustalaiset eivät saaneet varastaa lähes miljoonaa ilman ehdotonta rangaistusta. Varastaminen pitäisi olla laillista huutaa elämänkoulun äänitorvi.

Piditkö Halkokauppias kioskilla kirjaa siellä käyvien ammateista, vai mistä moiseen johtopäätökseen päädyit?
Vastaa Viestiin