Bandidos

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
peiteseppo
Remington Steele
Viestit: 236
Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja peiteseppo »

Ampumavälikohtaus on yhdysvaltojen aselain aiheuttama. Open carry on sallittu texasissa ja siksi oli niin paljon aseita nopeasti vedettävissä pikavetokoteloissa. Suomessa moottoripyöräjengit ovat lain kuuliaisia ja säilyttävät luvattomat aseensa kotona tai kerhotiloilla. Lisäksi he pukeutuvat luotiliiveihin, harrastuksen turvallisuuden nostattamiseksi. Jo se että ajetaan vanhalla toyotalla , eikä moottoripyörällä, kertoo nykyaikaisesta uudistuksesta sekä globaalin maailman tuomista haasteista. Ajatellaan paljon julkisuus imagoa, ja annetaan haastatteluja joissa esiinnytään "rentona" ja trendikkäänä. Omat mokailut laitetaan poliisin syyksi ja syyttäjän ajojahdiksi.
Ei ole voittajaa valuutalle.
Chefile
Christopher Lorenzo
Viestit: 1500
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 11:30 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Chefile »

Nostetaas hieman.

Eilen oli montakymmentä pyörää, bandidos-liivit niskassaan Kuopiossa keskustassa ja motarilla. Bandidosit maanlaajuisesti tais pitää juhlat Kuopiossa? Kuulema Rauhalahdessa oli bileet ja Savon Sanomien mukaan Camaradas mc oli kutsujana, tai jotenkin niin..

Olenkin jo odotellut milloinka Kuopioon rantautuu ensimmäinen tunnetuista prätkäjengeistä. Vaikka ei ne juhlat sitä tietenkään tarkoita, mutta erikoinen kaupunki tämä on kun täältä ovat pois pysyneet. Suomen mittareilla kuitenkin iso city.
”Yeah man.. I mean the days were slow but the years went fast, you know?”
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6660
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Hovi alensi tuomioita:
Yle kirjoitti:http://yle.fi/uutiset/tilausmurhan_yrit ... at/8235182

Kotimaa 18.8.2015 klo 12:21 | päivitetty 18.8.2015 klo 12:39
Tilausmurhan yrityksestä
tuomittujen vankeustuomiot
lyhenivät


Itä-Suomen hovioikeus on lyhentänyt Luumäellä tapahtuneesta murhan yrityksestä tuomittujen neljän miehen vankeusaikoja kahdella vuodella. Yllytyksestä epäilty nainen jäi edelleen tuomiotta.


Kahdeksan vuoden vankeustuomiot lyhenivät kuuteen vuoteen, kun Itä-Suomen hovioikeus käsitteli Luumäellä vuoden 2014 helmikuussa sattunutta murhan yritystä. Hovioikeus katsoo, että yllytyksestä murhan yritykseen sekä murhan yrityksestä on langetettu liian ankarat tuomiot.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi viime syksynä porilaisen yrittäjän yllytyksestä murhan yritykseen kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen. Myös murhan toteuttajiksi palkatut kolme miestä tuomittiin käräjäoikeudessa murhan yrityksestä kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen.

Jokaisen neljän tuomio aleni hovioikeudessa kuuteen vuoteen.

Käräjäoikeudessa syytteistä vapautettu nainen jäi myös Itä-Suomen hovioikeudessa tuomitsematta. Porilaisyrittäjän naisystävää syytettiin yllytyksestä murhaan.

Porilaisyrittäjä tilasi murhan yrityksen kolmelta Bandidos-moottoripyöräkerhoon kuuluvalta mieheltä, koska oli riidoissa entisen liikekumppaninsa kanssa. Tällä oli yritys Luumäellä. Murhan yritys kohdistui kuitenkin väärään henkilöön, yrityksen pihalla työskennelleeseen mieheen. Häntä ammuttiin pienikaliiberisella aseella, mutta hän selvisi pienin vammoin.
overdose
Harjunpää
Viestit: 333
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 7:23 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja overdose »

Liivijengiläiset riehuivat Finnairin lennolla - "Ei siinä uskaltanut oikein puuttua"
Tiistai 1.9.2015 klo 07.00
Jengiläiset aiheuttivat häiriötä lauantaina kello 18.45 lähteneellä Finnairin lennolla Düsseldorfista Helsinkiin. Lennolla olleen matkustajan mukaan 6-8 miestä aloitti häiriköinnin noin 20 minuutin kuluttua siitä, kun kone nousi ilmaan.
Kuva
Silminnäkijän mukaan osalla jengiläisistä oli päällään Bandidos-moottoripyöräkerhon liivit.

- Jengiläiset haistattelivat lentoemännille tyyliin "Fucking bitch". He juoksivat pitkin koneen käytävää, rymistelivät vessanovea ja heittelivät karkkeja ympäriinsä, mies kuvailee.

Miehen mukaan matkustajat olivat peloissaan jengiläisten uhkaavasta käytöksestä. Hänen mukaansa häiriköineet miehet olivat isokokoisia ja tatuoituja.

- Heidän käyttäytymisensä oli levotonta ja uhkaavaa koko lennon ajan.

- Ei siinä uskaltanut oikein itse puuttua mitenkään tilanteeseen, kun ne miehet olivat niin rajun näköisiä. He eivät totelleet yhtään lentoemäntien käskyjä istua alas paikalleen.

Tönivät matkustajia
Matkustajan mukaan osalla jengiläisistä oli päällään Bandidos-moottoripyöräkerhon liivit.

- Loput miehistä laittoivat liivit ylleen, kun kone alkoi laskeutua.

Matkustajan mukaan osa jengiläisistä töni muita matkustajia poistuessaan lentokoneesta.

- Lentokentän sisäänkäynnin luona jengiläisiä oli vartija vastassa, hän ilmeisesti antoi puhuttelun miehille, matkustaja kertoo.

Finnair vahvistaa häiriökäyttäytymisen

Finnairin viestinnästä vahvistetaan Iltalehdelle, että kyseisellä lennolla ilmeni häiriökäyttäytymistä.

- Emme kuitenkaan lähde kertomaan sen tarkemmin asiakastietoja tai yksityiskohtia tapahtumista, toteaa Antti Miettinen Finnairin viestinnästä.

Häiriökäyttäytymisestä huolimatta kone pääsi laskeutumaan ajallaan kello 22 Helsinkiin.

IL
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015083 ... 3_uu.shtml

Että oikein karkkejakin heittelivät. Isot miehet, kuinka kehtaavat.
"Weak men threaten, real men act"
- Varg Vikernes
Avatar
Kalistinpää
Hetty Wainthropp
Viestit: 473
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:16 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Kalistinpää »

Omituisen velttoa toimintaa Finnairilta; vähemmästäkin on tehty välilasku ja lyöty häiriköt rautoihin.
Ilmeisesti henkilökuntakin on pelännyt "jälkiseuraamuksia".

Ehkäpä kysymys on puhtaasti väärinkäsityksestä - eiväthän nämä tissiliivit kertomansa mukaan halua kuin kirkasotsaisesti harrastaa moottoripyöräkulttuuria ( sen minkä töiltä, lastenhoidolta ja veronmaksulta ehtivät).
- Oderint dum metuant -
TheDude
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Ma Loka 01, 2012 8:48 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja TheDude »

Ihme miten lapsellista pätemistä! Heitellä nyt karkeilla viattomia sivullisia. BMC ja HAMC kuitenkin pitäytynyt tähän asti suht asiallisella linjalla ns. siviilien parissa. Ens vuoden penkkarit varmaan täynnä jännitteitä... Tuleeko BMC huudeille ja vastaa abien "tuleen", heitteleekö takas vaahtokarkeilla vai oikein kovilla?
Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Koimies »

"- Jengiläiset haistattelivat lentoemännille tyyliin "Fucking bitch". He juoksivat pitkin koneen käytävää, rymistelivät vessanovea ja heittelivät karkkeja ympäriinsä, mies kuvailee.

Miehen mukaan matkustajat olivat peloissaan jengiläisten uhkaavasta käytöksestä. Hänen mukaansa häiriköineet miehet olivat isokokoisia ja tatuoituja.

- Heidän käyttäytymisensä oli levotonta ja uhkaavaa koko lennon ajan.

- Ei siinä uskaltanut oikein itse puuttua mitenkään tilanteeseen, kun ne miehet olivat niin rajun näköisiä. He eivät totelleet yhtään lentoemäntien käskyjä istua alas paikalleen."


Joukon hurja villiintyminen kamalan luokkaretkityyliseksi johtui kai siitä, ettei lentoemäntä näytä road captainilta komeasta liivivarustuksestaan huolimatta. Tulevaisuudessa: Kukin lähtijä saa valita koneen, jossa palvelee joko lentoemäntä tai lentoisäntä. Lentoisäntä on tukeva, tatuoitu, korsto kaljupää, nahkaliiveissään, tarjoaa pirtua mutta heittää häirikön tarpeen vaatiessa ulos myös lentokenttien välillä.
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.
just_one
Poliisikoira Rex
Viestit: 274
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:09 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja just_one »

Koimies kirjoitti:"- Jengiläiset haistattelivat lentoemännille tyyliin "Fucking bitch". He juoksivat pitkin koneen käytävää, rymistelivät vessanovea ja heittelivät karkkeja ympäriinsä, mies kuvailee.


Kuka aikuinen juoksee koneen käytävillä? :shock:

Yksi tuttu tuli perjantai-iltana Münchenistä ja siellä oli kanssa noin 10 Bandiittia koneessa. Suurin osa vähän vanhempaa kaartia ja olivat kuulemma käyttäytyneet hyvin asiallisesti. Yksi taisi olla joku iso pomo koska hänellä kuulemma seurasi järkälemäinen henkivartija perässä metrin päässä joka paikassa Munchenin kentällä. :mrgreen:
FXR
Lauri Hanhivaara
Viestit: 136
Liittynyt: Ma Kesä 18, 2012 9:56 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja FXR »

"Jengiläiset haistattelivat lentoemännille tyyliin "Fucking bitch". He juoksivat pitkin koneen käytävää, rymistelivät vessanovea ja heittelivät karkkeja ympäriinsä, mies kuvailee."

- Ei jumalauta!!! Ei oo todellista!!! Koulun luokkaretkillä osataan käyttäytyä paremmin :lol: Mutta laita nyt amiksen nollaitsetuntoiset huligaanit ekaa kertaa ulkomaille, niin tältä se näyttää!!
Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Koimies »

Tarkennus: edellisessä kirjoituksessani sivuttiin referointia uutisesta. Se ei ollut edes itseni tekemä ja siksi käytin lainausmerkkejä.

Tässä löytyy alkuperäinen lähde sanavalintoineen:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015083 ... 3_uu.shtml

:mrgreen: Jos jokin lentopallojoukkue tai golfklubi olisi pistänyt hetkeksi överiksi lentokoneessa, ei meteli olisi ollut vastaava. Hyvät herrat ja narrit, eiväthän nämä äijät terroristeja olleet. Vähän skarppausta ja ryhtiä peliin. Pärjätään tulevaisuudessa sitten paremmin todellisten ongelmantuottajien kanssa, jos vihreä ja puolikuu yleistyvät, tai sini-puna-valko -väri leviää Mannerheimintiellekin.
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.
mr58
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: Ke Syys 09, 2015 8:14 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja mr58 »

Tultiin kerran keikalta Porista ja Huittisten risteyksessä meidät ohitti ryhmä Bandidoksia. Oli aika hurjan näköistä porukkaa, viikinkikypärää ja majava häntää. Meidän piti mennä kahville siihen läheiselle huoltamolle mutta tämä jengi kaarsi sinne. Sanoin että ajetaan ohi vaan ja ajettiin.
overdose
Harjunpää
Viestit: 333
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 7:23 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja overdose »

mr58 kirjoitti:Meidän piti mennä kahville siihen läheiselle huoltamolle mutta tämä jengi kaarsi sinne. Sanoin että ajetaan ohi vaan ja ajettiin.
Miksi? Oletko koskaan ollut huoltoasemalla tai missään vastaavassa tilassa jossa minkään MC kerhon jäsenet olisivat estäneet kahvisi juonnin?
"Weak men threaten, real men act"
- Varg Vikernes
mr58
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: Ke Syys 09, 2015 8:14 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja mr58 »

overdose kirjoitti:
mr58 kirjoitti:Meidän piti mennä kahville siihen läheiselle huoltamolle mutta tämä jengi kaarsi sinne. Sanoin että ajetaan ohi vaan ja ajettiin.
Miksi? Oletko koskaan ollut huoltoasemalla tai missään vastaavassa tilassa jossa minkään MC kerhon jäsenet olisivat estäneet kahvisi juonnin?
No en, mutta suoraan sanoen vähän pelotti tuo visuaalinen vaikutus. Nykytiedoilla menisin jopa juttelemaan pyöristä.
Lasikukko
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Joulu 28, 2012 5:55 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Lasikukko »

Näytti olevan entisellä Diabloksen Porin chapterilla Bandidos värit kyltissä.
DDR Forever
JackSparrow
Hetty Wainthropp
Viestit: 479
Liittynyt: Ma Tammi 23, 2012 11:47 am
Paikkakunta: Pori

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja JackSparrow »

Lasikukko kirjoitti:Näytti olevan entisellä Diabloksen Porin chapterilla Bandidos värit kyltissä.
Minkä takia ne olis sieltä hävinnyt? Siis BMC- värit?
Syntyminen on vain kuoleman odotusta
Vastaa Viestiin