Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Hanko
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: To Loka 22, 2015 12:42 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Hanko »

Prepaidin ja eri puhelimen käyttö ovat vähin mitä tekee jos on salasuhde meneillään tai harrastaa salatreffejä. Nuuksio on oikein hyvä paikka tavata keskellä viikkoa. Ehdottaisin että mies tuo tulentekovehkeet (tikut, puukko) ja syötävää oman maun mukaan (makkaraa). Itse lupaisin tuoda jälkkäriä ja kahvia tai muuta juotavaa. Ottaisin suklaata ja kolme viineriä, yhden itselleni ja kaksi miehelle (ettei tuntuisi niuholta), ja se kolmas voidaan vaikka jakaa.
Pyykkinaru ja pyykkipojat, laavukangas ja viltti - siinä kiva pikku pesä luonnonläheiselle parille muutamaksi tunniksi.
Mitä sitten tapahtuisi? Tunnelma voi muuttua tapaamisen kestäessä, tai ei vaan tunnettu tarpeeksi hyvin. Tai vaan lähdetään eri teitä kotiin ja matkalla tapahtuu jotain?
--
Toivottavasti tästä ei kukaan vedä moraalista hernettä nenään. Tätä tapahtuu, sellaisten ihmisten kesken joista ei kukaan ikinä sitä uskoisi.
Maijulainen
Sabrina Duncan
Viestit: 350
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 9:18 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Maijulainen »

Itse en pidä yhtään outona, että mahdollisesta salarakkaasta ei ole mitään tietoa. Ei sellainen ilmoittaudu, varsinkaan jos on varattu tai tehnyt Nelalle jotain. Eikä Nela varmasti ole pitänyt siitä meteliä. Kyllä tuollaiset asiat pystyy hoitamaan hyvinkin "hienovaraisesti". Ja kuten sanoin aiemmin, yhteyttä pystyy pitämään anonyymisti, jolloin tuota ns. kolmatta osapuolta ei edes saada selville. Itse toimin ainakin aikoinaan näin. Suojelin siis tätä henkilöä.

Jos hyvin taidokkaasti kaksoiselämäänsä elää, ei kukaan sitä edes epäile, tai vaikka epäilisi, ei millään tavoin saa siitä todisteita. Ellei näe näitä kahta yhdessä. Joten, jos joku on nähnyt Nelan jonkun kanssa, olisi hyvä pinnistellä muistinystyröitä.
Iikkis
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: To Syys 24, 2015 12:46 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Iikkis »

Salarakas voi olla tuttava/työkaveri, ei herättäisi huomiota.
Iikkis
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: To Syys 24, 2015 12:46 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Iikkis »

Kenelle Nela lähetti viestin töihin, pomolle vai työkaverille? Viestihän voisi tarkoittaa "Lähden nyt kotoa"
Maijulainen
Sabrina Duncan
Viestit: 350
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 9:18 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Maijulainen »

Iikkis kirjoitti:Salarakas voi olla tuttava/työkaveri, ei herättäisi huomiota.
Niin ehkä ei aviomiehessä, mutta työpaikalla huomattaisiin ennen pitkää jotakin. En usko, että kyseessä on työkaveri. Ja luultavasti mahdollinen salarakas olisi myös ulkomaalaistaustainen. Tai hyvin esim. englantia puhuva suomalainen.

Nela varmaankin ihan oikeasti lähetti viestin töihin, jotta hänen peräänsä ei ruveta soittelemaan. Sai näin itselleen vapaata koko päiväksi. Jos tuo salarakas olisi työkaveri, luulisi hänen kyselleen Nelan vointia myöhemmin tai jos he tapasivat, olisi toisenkin puuttuminen työpaikalta huomattu, joten ihmettelyä kyllä olisi herännyt.
takkulasta
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: Ma Syys 21, 2015 6:57 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja takkulasta »

Vielä palaan noihin geokätköilijä Petr'in Finsko 2015 -kuviin. Tietääkö joku noista parista oletettavasti Nuuksion valaistuista polkukuvista (alusta laskien 16 ja 17) missä ne olisivat tarkemmin? Ovat ihan kuin jollekin opasteiksi otettuja. Entä tuo laavu? Samoin ne metsät ja suot ovat outoja niinkuin muistokuviksi.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Viimeksi muokannut takkulasta, To Loka 29, 2015 2:41 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Snowtime
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Ti Loka 20, 2015 7:14 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Snowtime »

Diegolle:

Nelan veli Jan ei ole käsittääkseni venäjävastainen, aivan päin vastoin, jos on sitä ilmiviestintää uskominen, jota hänen ja facebook-kavereidensa päivityksistä avautuu. Sen sijaa Nelan kesäkuussa tekemä suora lainaus Echo24-sivustolta ei ollut Babis-ministerin Venäjä -yhteyksiä ihailevaa, vaan kritisoivaa. Siinä oli haastateltu eläkkeellä olevaa CIA-upseeria, eikä Nela esittänyt kommenttia, vaan oli laittanut lainauksen suoraan sellaisenaan Facebook-seinälleen. Nyttemmin syksyllä Jan oli lainannuut samaa atikkelia toisen sivuston lähteen eli välikäden kautta ja lisännyt moittivan kommentin sen oheen. Se toinen lähde on nähtävästi Venäjäkriittinen, mutta Jan ei tuntunut olevan samaa mieltä artikkelista. Mutta Nela ei kesäkuun alussa kritisoinut artikkelia, vaan lainasi sellaisenaan. Hän oli ottanut artikkelin seinälleen vain päivän vanhana, siis miltei heti alkuperäislähteessä ilmestymisen jälkeen.

En tiedä tietenkään, onko painotuseroilla tekemistä tämän katoamisen kanssa. Se mikä meille suomalaisille näyttäytyy kovana poliittisena kommentointina, ei välttämättä näyttäydy sellaisena tsekkiläiseen hieman räväkämpään kulttuuriin kasvaneelle. Uskoisin kuitenkin, että ihmisen sosiaalisen verkoston tarkastelu voisi tuoda valoa johonkin, esimerkiksi siihen, oliko Nelan käyttäytyminen jollain tavalla loogista ja rationaalista. Koska jos olen ymmärtänyt oikein, etsinnät ovat tuottamassa ”tutkimustuloksena” sen, että kadonnut henkilö ei välttämättä ole Nuuksiossa. Avoimeksi siis jää myös se vaihtoehto, että henkilö on rationaalisesti päättänyt mennä jonnekin muualle.

Mutta osalla Nelan kyseisen veljen facebook-kavereista on sen verran voimakkaita mielipiteitä tai lainauksia, että kuva täysin harmonisesta ristiriidattomasta perheidyllistä on alkanut ainakin minun silmistäni karisemaan. En ole tottunut kohtaamaan yrittäjillä sellaista, mutta ehkä olen vain nähnyt
maailman kapeasta vinkkelistä. (Velihän taitaa olla tavallinen lääketukkuri ja biomassaviljelijä...)

Mutta todellakin: en tiedä selittääkö havainto mitään tähän katoamiseen liittyen.
Bohemian Rhapsody
Hetty Wainthropp
Viestit: 497
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 10:05 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Bohemian Rhapsody »

Ja koska kaikilla ei tunnu olevan facebookkia niin kopsaan tähän tämän sivuston linkin sisällön. #findnela Facebookin sivulta kopsattua.
https://www.facebook.com/groups/1478416 ... 864706752/

Ensi viikonloppuna suoritetaan taas etsintää eli pyhäinpäivien viettoa näin:

"NELAN ETSINNÄT TULEVANA LAUANTAINA 31.10 ja SUNNUNTAINA 1.11 NUUKSION MAASTOSSA
Nelan etsinnät keskittyvät edelleen vesistöihin ja maastoon. Edelleen on alueita maastossa, joita ei ole käyty läpi ja kohteita, jotka tarvitsevat lähempää "kampaamista", jotka voisivat antaa tietoa Nelan liikkeistä Nuuksion kansallispuiston alueella.
EMME AIO ANTAA NYT PERIKSI MILLÄÄN SEKTORILLA JA ETSINNÄT JATKUVAT!
Kutsumme vapaaehtoisia mukaan etsintöihin tulevana lauantaina ja sunnuntaina,jolloin etsittävät alueet eivät ole niinkään laajoja, mutta sitäkin perusteellisempaa etsintää vaativia. Mitään erityistaitoja et silti tarvitse, mutta sitäkin suurempaa sydäntä ja halua auttaa etsinnöissä. Jokainen tarkistettu alue ja kuljettu metri maastossa vähimmillään sulkee pois mahdollisia Nelan liikkeitä Nuuksiossa katoamispäivänään ja auttaa tarkentamaan etsintöjä alueille, joita niitäkään ei ole vielä kaikkia käyty läpi, koska alue on niin laaja.
Tapaamispaikka: Siikaniemen bussipysäkin takana sijaitseva parkkipaikka
la 31.10 klo 10.00 sekä su 1.11 klo 10.00
Siitä siirrymme autoin tai jalan etsintä-alueille. Etsinnät kestävät keskimäärin 10-18.
Osallistuijen määrän mukaan määrittelemme alueita, eli mitä enemmän ihmisiä, sen laajemmin pystymme alueita läpikäymään. Tämän takia toivomme ennakkoilmoittautumista mukaan, mutta se ei ole pakollista.
Lisäksi tiedossamme on alueet, jotka on jo perusteellisesti käyty läpi ja mitkä tarvitsevat lisätutkintaa sekä ne mitä ei ole käyty järjestelmällisesti.
Ps. Pyytäisimme pitämään "kommettikentät" vapaana osallistujien ilmoittautumista varten, jotta kaikki "ei" NelaFind -ryhmän jäsenetkin pystyisivät ilmoittautumaan. Voit myös laittaa YV:nä osallistumisesi etsintöihin suoraan allekirjoitteneelle tämän kutsun lähettäjälle. Voit myös jakaa tämän mieluusti eteenpäin, jotta tavoittaisimme kaikki halukkaat mukaan tulijat. Kartat, alueet, ohjeet jne. jaetaan tapaamispaikalla. Muuta materiaalia ja ohjeita lisäämme tähän samaiseen ketjuun.
Yst.terveisin,
Tiimi: Jensen - Parmanen - Korkeakoski
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KAIKKI MUKAAN!
Ajo- ja tulo-ohjeet:
Osoite on Siikajärvenrantatie 39 (60.289136, 24.517487), joka on käytännössä bussi 88:n päätepysäkki ja sitä eteenpäin tietä vielä 10m ja käännös oikealle hiekkatielle, jossa parkkipaikat.
Siikajärvenranta http://linjakartta.reittiopas.fi/fi/... on Siikaniemi. Suurin osa busseista jää Siikajärvelle=uimaranta=K-instituutin jälkeinen pysäkki. Jokunen menee Siikararantaan=Naruportti ja jotkut Siikaniemeen. Oikealta järveä kiertäen. 28 Lepuskista.
HSL - Linjakartta
Linjaopas
linjakartta.reittiopas.fi
Varusteet, joista on hyötyä:
Ulkoiluvaatteet
Tukevat kengät
Pipo
Reppu
Heijastinliivi tai värikäs pipo
Iso-vesipullo
Energiapatukka/Suklaata
Ruokaa/Grillattavaa
Sytytin/Puukko/sytyke
Talous-/Wc-paperia
Pieniä muovipusseja (3)
Taskulamppu
Kynä
Kännykkä
Mobiili karttasovellus
(EA-pakkaus, Kiikarit, Pilli, Kompassi)
Muistattehan, että emme ota tapaturmavakuutusta ja jokainen vastaa omasta vakuutuksestaan yksityishenkilönä."
Mortui vivos docent
waxl
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2012 5:45 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja waxl »

Tuli tuossa ajatus poliisi lienee tarkistanut muut alueella olleet puhelimet/liittymät ?-
Oisko sitä kautta saatavilla tietoja
Bohemian Rhapsody
Hetty Wainthropp
Viestit: 497
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 10:05 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Bohemian Rhapsody »

waxl kirjoitti:Tuli tuossa ajatus poliisi lienee tarkistanut muut alueella olleet puhelimet/liittymät ?-
Oisko sitä kautta saatavilla tietoja
Eipä ne taida tarkastella jos ei ole syytä epäillä rikosta. Näin uskoisin.
Mortui vivos docent
L.G.W.Persson
Remington Steele
Viestit: 232
Liittynyt: To Syys 25, 2014 2:23 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja L.G.W.Persson »

Salarakas on mahdollinen, mutta siihen liittyy monta muttaa:

1. Ei ole yhtään luotettavaa havaintoa tai merkkiä siitä, että Nelalla olisi ollut seuraa Nuuksiossa.

2. Jos Nelalla on ollut salarakas, ovat sekä Nela että salarakas salanneet suhteensa niin hyvin, että salarakkaus ei edelleenkään ole paljastunut.

3. Salarakkaalla on täytynyt olla mahdollisuus olla 9.9. Nuuksiossa niin ettei hän ole "puuttunut" mistään muualta, tai on tähän asti onnistunut salaamaan puuttumisensa samalla tapaa mitä Nelakin yritti töihin ja Sergeille, mutta ei onnistunut koska katosi.

4. Nela tuskin on Nuuksiossa (ellei ole suossa), koska aluetta on tongittu paljon ilman mitään havaintoja, ja Savukoskikin on aloittanut varmaan todennäköisimmistä paikoista. Jos Nela kuitenkin on Nuuksiossa, on hän ehkä järven pohjassa itsemurhan tehneenä. Itsemurha ja salarakas eivät oikein sovi yhteen. Vai onko salarakas jättänyt Nelan tai aiheuttanut Nelalle muuta mielipahaa, jonka johdosta Nela on päättänyt päivänsä. Noin spontaani toiminta kuulostaisi enemmän teinien touhuilta.

5. Jos salarakas on surmannut Nelan Nuuksiossa, on hän joko kätkenyt ruumiin Nuuksioon tai vienyt ruumiin mukanaan ja kätkenyt muualle. Ruumiin käsitteleminen ja sen piilottaminen edes kahden kuukauden ajaksi on paljon vaikeampaa kuin mitä usein luullaan. Taas yksi onnistuminen lisää salarakkaalta, taitava jätkä.

6. Jos Nela on lähtenyt salarakkaan kyytiin autolla, on salarakas joko surmannut Nelan muualla tai pitää tätä vankina tai pari on karannut jonnekin. Näissä vaihtoehdoissa on Nelan kätkemiskysymys edessä jälleen. Ruumiin kätkemistä käsittelin jo edellä. Suomessa on hyvin harvinaista, että kukaan yksityishenkilö onnistuu pitämään ketään vankina kahta kuukautta. Jos he ovat karanneet yhdessä, eikö salarakasta kaivata missään. Jos he ovat menneet salarakkaan kotipuoleen ulkomaille, eikö Nelan ilmestyminen kuvioihin herätä ihmetystä. Ok, siellä ei välttämättä vieläkään tiedetä että Nelaa etsitään Suomessa. (Tässä autovaihtoehdossa on tietysti sekin "porsaanreikä", että salarakas olisi auttanut Nelan omaehtoista katoamista kuskaamalla Nelan jonnekin, josta Nela olisi jatkanut matkaa itse.)

Kokonaisuutena salarakaskuviossa on niin monta muttaa matkassa, että luulen että Nela on uponnut suohon tai sotkeutunut johonkin rikokseen tai muuhun hämärään tai lähtenyt itsekseen omaa elämäänsä pakoon elävänä.
Viimeksi muokannut L.G.W.Persson, To Loka 29, 2015 3:49 pm. Yhteensä muokattu 17 kertaa.
Nakkertton
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: Ti Loka 13, 2015 9:27 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Nakkertton »

Jospa N nuoruuteen liittyi niin rajuja juttuja, ettei ne kestäisi päivänvaloa tuoreen aviovaimon elämässä. Ehkä N pelasti tuolloin itsensä katoamalla Suomeen ja jättämällä silloiset kaverit ja syntinsä taaksensa. Vietti täällä onnellisia vuosia, rakastui, valmistui, sai työpaikan.
Sitte virhe. Häät kotiseudulla, jotka myös entiset, edelleen rikollista tai sopimatonta elämäntyyliä viettäneet kaveritki havannoivat.
Alkaa yhteydenpito entisen ystävättären tai ystävän kanssa. Myös aviomies aistii tämän, N vetoaa työhuoliin.
N joutui ehkä kiristyksen uhriksi, joutui esivalmistelemaan rikoksen, jotta tuore aviomies ei saisi kuulla hänen menneisyydestään. Viimeiset rikosta varten hankitut välineet ja kuvat pakenemisreitistä hän toimitti Nuuksioon. Siellä hän kuitenkin sai ymmärtää, että kiristys ja hyväksikäyttö ei tulisi loppumaan tai hän jäisi kiinni osallisuudesta.
Hänen on heti kadottava uudelleen tai surmattava itsensä. Häpeä ja rangaistus oisi liian suuri kannettavaksi, hänen nykyinen elämä oli tuhoutunut.
Hän ymmärsi, että puhelinta voi jäljittää, sen hän kätki metsään. Virransäästötilaan siirtyvä puhelin teki viimeiset "liikkeensä".
Ehkä hän nousi Tampereen bussiin ja nyt jo toivottavasti etsii uuden elämän alkua Lontoossa tai jossain.
Tässä teille iltasatua, vaikkei ilta vielä olekkaan.
Anteeksi huonoa kirjallista ilmaisukykyäni.
Rivoriitta
Susikoski
Viestit: 42
Liittynyt: Ti Loka 20, 2015 10:27 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Rivoriitta »

Takkulastan linkki kalliolle on kiva. Siellä ne hipsteri'pojat' nauttii kauniista syyspäivästä reenaten melontaa sekä köysitemppuja. Ps. Bohemian R: kopsaamastasi varustelistasta uupuvat pyykkipojat. Ne ovat totta puhuen lähes joka patikkatarvikelistalla. Noin niin kuin pikku kuriositeettina vaan.
edna
Neuvoja-Jack
Viestit: 516
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 11:31 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja edna »

Atlanta kirjoitti:Sitä paitsi, mistä tiedämme varmasti, että Sergei nukkui, kun Nela lähti?
Asiasta on vain Sergein kertomus. On voinut olla hereilläkin. Ei tiedetä.
Jos oli hereillä, niin Nela on pukenut nahkatakin lähtiessään. Muuten olisi varmasti pukenut jo valmiiksi tuon punaisen takin. Kotiin tullessa sitten olisi ollut nahkatakissa ja tuo punainen vaikka roskiksessa. Sinnehän Sergei jo kertoi luullen sen sinne joutuneen,
Nela on voinut ottaa sen mukaan ja sanonut viemänsä roskiin.
Sergei ei ole missään vaiheessa sanonut, että vanha takki on väriltään Punainen. Täällä joku pisti linkin Nelasta, kun hänellä on punainen takki päällä. Noin 400 sivua sitten. Kysyi vain linkissään, että tämäkö takki.Takki on mielestäni erilainen, mikä on bussikuvassa.
Maijulainen
Sabrina Duncan
Viestit: 350
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 9:18 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Maijulainen »

L.G.W.Persson kirjoitti:Salarakas on mahdollinen, mutta siihen liittyy monta muttaa:

1. Sekä Nela että salarakas olisivat salanneet kaiken niin hyvin, että salarakkaus ei edelleenkään ole paljastunut.

2. Salarakkaalla on ollut mahdollisuus olla 9.9. Nuuksiossa niin ettei hän ole "puuttunut" mistään muualta, tai on tähän asti onnistunut salaamaan puuttumisensa samalla tapaa mitä Nelakin yritti töihin ja Sergeille, mutta ei onnistunut koska katosi.

3. Nela tuskin on Nuuksiossa, koska aluetta on tongittu paljon ilman mitään mitään havaintoja, ja Savukoskikin on aloittanut varmaan todennäköisimmistä paikoista. Jos Nela kuitenkin on Nuuksiossa, on hän ehkä järven pohjassa itsemurhan tehneenä. Itsemurha ja salarakas eivät oikein sovi yhteen. Vai onko salarakas jättänyt Nelan tai aiheuttanut Nelalle muuta mielipahaa, jonka johdosta Nela on päättänyt päivänsä. Noin spontaani toiminta kuulostaisi enemmän teinien touhuilta.

4. Jos salarakas on surmannut Nelan Nuuksiossa, on hän joko kätkenyt ruumiin Nuuksioon tai vienyt ruumiin mukanaan ja kätkenyt muualle. Ruumiin käsitteleminen ja sen piilottaminen edes kahden kuukauden ajaksi on paljon vaikeampaa kuin mitä usein luullaan. Taas yksi onnistuminen lisää salarakkaalta, taitava jätkä.

5. Jos Nela on lähtenyt salarakkaan kyytiin autolla, on salarakas joko surmannut Nelan muualla tai pitää tätä vankina tai pari on karannut jonnekin. Näissä vaihtoehdoissa on Nelan kätkemiskysymys edessä jälleen. Ruumiin kätkemistä käsittelin jo edellä. Suomessa on hyvin harvinaista, että kukaan yksityishenkilö onnistuu pitämään ketään vankina kahta kuukautta. Jos he ovat karanneet yhdessä, eikö salarakasta kaivata missään. Jos he ovat menneet salarakkaan kotipuoleen ulkomaille, eikö Nelan ilmestyminen kuvioihin herätä ihmetystä. Ok, siellä ei välttämättä vieläkään tiedetä että Nelaa etsitään Suomessa. (Tässä autovaihtoehdossa on tietysti se "porsaanreikä", että salarakas olisi auttanut Nelan omaehtoista katoamista kuskaamalla Nelan jonnekin, josta Nela olisi jatkanut matkaa itse.)

Kokonaisuutena salarakaskuviossa on niin monta muttaa matkassa, että luulen että Nela on uponnut suohon tai sotkeutunut johonkin rikokseen tai muuhun hämärään tai lähtenyt itsekseen omaa elämäänsä pakoon elävänä.
Vastaan omalta osaltani näihin:

1. ei paljastu, jos pelaat korttisi oikein. Nimim. kokemusta on. Ja Nela oli varmasti työnsä puolesta yhteydessä aika moniin eri ihmisiin, joten soittelua ja viestittely oli varmaan ihan normaalia, eikä herättänyt epäilyjä. Myös työajat ilmeisesti olleet aika joustavat.

2. Tapailin itse henkilöitä, jotka olivat erittäin liikkuvaa sorttia. Työmatkoja ympäri suomenmaata, vapaasti pystyivät liikkumaan ja tapaamaan vaikka keskellä päivää, kukaan ei ihmetellyt. Teki työnsä sitten vaikka illalla tai yöllä.

3. Mitään todisteita Nelan olemisesta Nuuksiossa enää ei ole. Puhelimen linkki ei todista, että Nela ja puhelin ovat olleet loppuun asti samassa paikassa.

4. Ei tarvitse olla taitava. On käynyt hyvä tuuri. Kuten jo aiemmin sanoin, voi kyseinen henkilö olla vaikka liikkuvaa työtä tekevä. Joten kropsun voi piilottaa minne päin Suomea tahansa. Hän on saanut etumatkaa.

5. Salarakkaalla voi olla kesänviettopaikka, jonne on Nelan vienyt. Sellaisia on paljon ja keskellä korpea. Niissä on helppo olla, ilman että kukaan näkee. Edes mahdollinen puoliso. Näitäkin on nähty. Ja tollasessa korpimökissä voi tehdä mitä vaan. Työmatkalla olet siellä, kuka kyselee?

Muttia en itse paljoakaan löydä. Ihan omien kokemusten perusteella kirjoitan. Se, että mahdollinen salarakas pystyy pitämään pokkansa, vaatii jo aikamoisia hermoja. Mutta Nela voi näillä olettamilla siis olla ihan missä vaan. Ja se taas vaikeuttaa löytymistä.
Tämä nyt vaan on yksi vaihtoehto. Mutta en sulkisi sitä pois kuitenkaan. Tähän maailmaan kun mahtuu kaikenlaista tallaajaa.
Vastaa Viestiin