Vielä toteutumattomat enneunet

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Crishelle
Poliisikoira Rex
Viestit: 571
Liittynyt: Su Tammi 10, 2010 7:29 pm

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Crishelle » Ma Marras 16, 2015 1:31 pm

Näin viime yönä unta, jossa olin hautausmaalla. Siellä oli hautakivi, jossa vauva ja äiti olivat kuolleet samana päivänä. Muistan miettineeni unessa, olisiko äiti kuollut synnytykseen vauva mukanaan, mutta sitten päivämäärät alkoivatkin muuttua. Äiti kuolikin vasta kolme päivää vauvan jälkeen; näin äidin vielä elossa. Vauva kuoli 1.7. ja äiti 4.7. Äiti oli niin musertunut vauvansa kuolemasta, että oli yrittänyt kaivaa lasta ylös haudasta ja kun aikeet oli aina estetty, päätyi hän surmaamaan lopulta itsensä.

Mä en halua tietää, kuvastaako tämä jotain tulevaisuuden tapahtumaa...
"You say stick to the highway. I say we should take my shortcut.
Why don't we just flip a coin?"

Johnny_B
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 154
Liittynyt: Pe Tammi 23, 2009 12:05 pm
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Johnny_B » To Marras 19, 2015 7:06 pm

Nemesia kirjoitti:Olen yrittänyt pyöritellä kuvaa ja avata sen erilaisissa kuvankäsittelyohjelmissa selittääkseni ihmisen verhoksi tms, mutta en ole vielä onnistunut.
Voisitko mahdollisesti laittaa kyseisen kuvan julkisesti nähtäville, voisivat muutkin sitä tutkia?

Hexan
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 695
Liittynyt: La Heinä 11, 2009 9:14 pm

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Hexan » La Tammi 09, 2016 8:51 am

Mun on nyt pakko kertoa teille yksi jutska, vaikkei se olekaan poliittisesti korrektia. :)

Ensiksi vähän johdantoa. Pariisin iskujen aikaan satuin olemaan ko. maan naapurivaltiossa. Kyseisenä iltana minun piti osallistua joukkotapahtumaan, mutta aamusta alkaen oli tunne, että jotain pahaa tulee tapahtumaan. Pari päivää aiemmin olin nähnyt näyn, jossa nuori tumma nainen kaatuu maahan kasvot silvottuna. Aiemmat vastaavat näyt ovat toteutuneet, joten aavistin siis pahaa ja jäin käkkimään hotellin baariin. Ajattelin tietty että kyseessä oli henkkoht. varoitus mutta ehkä se ei sit ollutkaan niin.

Mutta nyt asiaan. Ennen joulua näin toisenkin näyn, tällä kertaa ihan kotimaassa. Siinä jostain syystä lauma turviksia rynnisti kadulla eteenpäin pahat mielessään. Sain tunteen, että minua koitetaan varoittaa, mutta eihän tuollaisesta ota hullukaan selvää että mistä.

Nyt varsinaiseen asiaan eli noin viikko sitten näin taasen uuden näyn. Siinä turvikset keräsivät "scrap metal" (nämä sanat tulivat päähäni siis enkuksi) kuten partakoneen teriä ja sen semmoista, heitelläkseen niitä suomalaisten niskaan. Olin taas että joo kiitoksia varoituksesta, mutta mitä helvettiä tääkin taas tarkoittaa? Jonkinlainen paikkakin siinä näytettiin, oli lattiaa kahdessa puolitasossa ja kaidetta, sisätiloissa kumminkin selvästi. En mä keksi tuolle perkeleen allegorialle tai mikä lie onkaan mitään muuta tulkintaa kuin että jossain vokissa väsätään pommia.

jonkun mielestä tää on varmaan vihapuhetta mutta kun ottaa huomioon mun aiemmat näyt, niin koen velvollisuudeksi kertoa tästä ees jollekin. Pahoittelut ettei nää siis ole enne unia, vaan nimenomaan näkyjä, joita näen puolivalvetilassa tai joskus jopa ihan päivätajunnassa. Enneunet vaihtui näihin joku vuosi sitten, en ole varma haluanko tietää mikä on seuraava aste.. :P
benz. tolu. mtbe tame etbe xyl. hex. sex.

Hexan
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 695
Liittynyt: La Heinä 11, 2009 9:14 pm

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Hexan » Ke Maalis 23, 2016 10:13 pm

Brysselin romupommi sitten kosahti, suomalaisiakin loukkaantui mutta ei kuollut. Olisiko tämä nyt ollut toi näkyni tapahtuma josta kerron yllä? Itse asiassa 2 viime viikkoa on olleet aika kauheita, mulla on ollut selittämätön paha olo ja näin 2 ennenäkyä. Ensimmäisen unen eräs suomalainen kuolemantapaus joka suretti koko maata, kävi toteen pari päivää unen jälkeen. Itku siinä pääsi tämmöiseltä paatuneeltakin, en tajua miksi se piti minulle näyttää. Toisen näyn näin 3 päivää sitten, se oli etiäinen terrori-iskusta joukkoliikenteeseen, tosin mieleeni noussut kuva oli bussi eikä metro joka nyt sitten oli Belgiassa kohde.

Varmaan moni pitää mua skitsona ja ajattelette että jos näkee näkyjä koko ajan, niin pakosta osa osuu oikeaan. Mutta siitä ei ole kyse, en nähnyt mitään tuon edellisen kirjoitukseni jälkeen ennen näitä kahta. Koitan laittaa tänne rekordia näistä, jos jotain kiinnostaa. Uskon että muillakin on vastaavaa, mutta moni ei niistä puhu.

Raskastahan noita on "katsella". En tiedä miksi ne mulle näytetään, kun en voi estää enkä auttaa uhreja. Ja mietin missä on päätetty asiat näin etukäteen, onko tulevaisuus jo olemassa jossain kun voin sitä katsoa?
benz. tolu. mtbe tame etbe xyl. hex. sex.

Maura Isles
Neuvoja-Jack
Viestit: 268
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:01 pm

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Maura Isles » Ke Joulu 14, 2016 3:40 pm

Alustus: Olen lukenut Lars Keplerin kirjan "Playground", joka lyhykäisyydessään kertoo tarinaa siitä, miten kuollessaan ihmisen sielu siirtyy odottamaan jatkoa satamaan. Satamassa punnitaan kaikki ja jossain vaiheessa tehdään päätös siirtyykö sielu veneeseen (tuonpuoleiseen) vai palaako sielu takaisin elämään.

Olen nähnyt useasti unta satamasta, jossa on kaksi suurta laivaa. Tunnelma on hyvä, aurinkoinen, iloinen, myös odottava. Viimeisimmässä unessa olin taas satamassa ja herätessäni oikeasti, mieleeni tuli seuraavanlainen ajatus: "se, joka ottaa omena -tatuoinnin, kuolee seuraavaksi". Unessa omenatatuointi oli kiiltävä/loistava/glittermäinen.

Nimof
Alibin satunnaislukija
Viestit: 135
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2012 6:46 pm

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Nimof » Pe Elo 24, 2018 1:13 am

kid kirjoitti:Näin unta, että multa putos ja hajos suuhun hirveesti hampaita. No, tässä sairautta/onnettomuutta odotellessa sitten...
Seurasiko taloudellinen katastrofi myöhemmin?

Vestigia terrent

Vastaa Viestiin