Oulu: Mies tunkeutui naisten pesuhuoneeseen uimahallissa

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
emppu
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: La Joulu 07, 2013 7:56 pm

Re: Mies tunkeutui naisten pesuhuoneeseen uimahallissa

Viesti Kirjoittaja emppu »

Itse aion käydä uimahallissa jatkossakin. Mielestäni ne, jotka huomaavat omaavansa killuttimet jalkojensa välissä, suihkuttelevat ihan vain siellä miesten puolella, vaikka olisivatkin "reppanoita" turvapaikanhakijoita.
Olen iso, vihainen ämmä ja sietokykyni on rajallinen. Mika Penttilän päätöksen jälkeen sietokykyni on nyt nolla.
mielivalta
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Su Syys 27, 2015 3:41 pm

Re: Mies tunkeutui naisten pesuhuoneeseen uimahallissa

Viesti Kirjoittaja mielivalta »

emppu kirjoitti:Itse aion käydä uimahallissa jatkossakin. Mielestäni ne, jotka huomaavat omaavansa killuttimet jalkojensa välissä, suihkuttelevat ihan vain siellä miesten puolella, vaikka olisivatkin "reppanoita" turvapaikanhakijoita.
Olen iso, vihainen ämmä ja sietokykyni on rajallinen. Mika Penttilän päätöksen jälkeen sietokykyni on nyt nolla.
Isot ja vihaiset ämmät tuskin kiinnostavat pieniä irakilaisia, kun kauniita, siroja ja naisellisiakin on tarjolla.

Sehän feministien suurin ongelma onkin, he puhuvat myös naisellisten naisten puolesta kertoessaan, etteivät tarvitse miesten suojelua.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Mies tunkeutui naisten pesuhuoneeseen uimahallissa

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ En usko että "emppu" koetti puhua keidenkään muiden suulla, ilmaisi vaan sen tuntemuksen omasta puolestaan, mutta joka varmaan monilla (no nyt itse puhun muiden/monien puolesta, myönnetään!) on että: tällaista ei siedetä eikä tulla sietämään. Sanoi asian badass- tyylillä, "iso vihainen ämmä" - sanonta on kuin Tarantinon elokuvasta. :mrgreen:

Jotenkin jäi ikävä tunnelma leijumaan: nyt kohotetaan atmosfääri uuteen yhteiseen ulottuvuuteen. Ei tule heti vesittämän ihmisten voimiintumisia/vahvuuden julistuksia, tuommoista tarvitaankin vahvistaa jo pikkutytöissä, että itsestä löytyy voimaa. Eikö me kaikki voida olla jotenkin sankareita, jos siihen tilanteiden mukaan pystytään . Ainahan siihen ei olosuhteiden johdosta ole niin mahdollisuuksia, nykyilmiöistä esimerkiksi joukkoahdistelu on semmoista, että olipa kohteena kuka tahansa ihminen, niin tarpeeksi isoa joukkiota vastaan ei järisti mahdollisuuksia.
Miesten ja naisten kannattaa tukea toisiaan eikä kehitellä agendoja toisiaan vastaan; naisten ei kannata torjua miesten apua eikä miesten olla tukematta naisia. Ympäri mennään, yhteenkin tullaan - ollaan ihmisiä.

Sanotaan kaikki yhdessä: https://www.youtube.com/watch?v=wKcHMJlE7OM. Näihin yhteistunnelmiin....., hyvää yötä.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11375
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Mies tunkeutui naisten pesuhuoneeseen uimahallissa

Viesti Kirjoittaja URSA »

Alkoi jälkikäteen ärsyttämään se, ettei tirkistelijä lähettänyt uimahallin henkilökunnan kautta mitään anteeksipyyntöä niille alaikäisille tytöille, joita oli tuijottanut suihkussa. Miksi pyytää anteeksi niin myöhään ja ainoastaan siltä aikuiselta naiselta, joka ilmiantoi tirkistelijän?

Ei etenkään yli 30-vuotiaat maahanmuuttajat valikoi naisia. Kaikki kelpaa. Helsingissä on välillä jo samaa menoa kuin etelän lomakohteissa, kun tummat miehet etsivät riittävän epätoivoisen näköisiä sinkkunaisia, joita saisi helposti huijattua naimisiin niin ettei tarvitse enää palata takaisin kotimaahan. Nyt kaikista lihavimpiakin naisia voi taluttaa kadulla tumma mies.
chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: Mies tunkeutui naisten pesuhuoneeseen uimahallissa

Viesti Kirjoittaja chadspill »

Ei tämä matunilkki mitään anteeksiantoa tarvitse vaan nyrkistä silmään ja zilibai takaisin kehitysmaahan. Ei Suomeen tarvita pedofiileja enää yhtään kun on omastakin takaa niitä.
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...
Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Mies tunkeutui naisten pesuhuoneeseen uimahallissa

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”
teppo
Perry Mason
Viestit: 3959
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Re: Mies tunkeutui naisten pesuhuoneeseen uimahallissa

Viesti Kirjoittaja teppo »

mielivalta kirjoitti: Sehän feministien suurin ongelma onkin, he puhuvat myös naisellisten naisten puolesta kertoessaan, etteivät tarvitse miesten suojelua.
En tiedä, mutta veikkaisin, että tässä suojelusta kieltäytymisessä on ollut kyse siitä, että ns. suojelua tarjoamassa on julkisuudessa ollut lähinnä elämänkouluaan reputtavia reppanoita, joista ei oikeasti ole "suojelemaan" ketään.
TeemuRaja
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 108
Liittynyt: Ti Helmi 02, 2016 2:49 pm

Re: Mies tunkeutui naisten pesuhuoneeseen uimahallissa

Viesti Kirjoittaja TeemuRaja »

teppo kirjoitti:
En tiedä, mutta veikkaisin, että tässä suojelusta kieltäytymisessä on ollut kyse siitä, että ns. suojelua tarjoamassa on julkisuudessa ollut lähinnä elämänkouluaan reputtavia reppanoita, joista ei oikeasti ole "suojelemaan" ketään.
Mielenkiintoinen näkemys.
Et ilmeisestikään kulje/liiku "hämärillä" seuduilla?
Jos esim skiniporukka partioisi kadulla, ja näkisi raiskausyrityksen, niin se raiskausyritys jää yritykseksi.
Syynä on se, että noissa porukoissa on runsaasti "aivan totaalisia reikäpäitä", jotka saavat halutessaan hyvinkin paljon kansansuosiota nyrkeilytaidoillaan.
Mitään salaatinsyöjää nuo taidot eivät tietenkään kiinnosta, kuin korkeintaan päiväunissa.
Avatar
Crystal
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ke Loka 28, 2015 5:09 pm
Paikkakunta: Korvessa

Re: Mies tunkeutui naisten pesuhuoneeseen uimahallissa

Viesti Kirjoittaja Crystal »

Jossain päin Suomea, muistaakseni Pohjois-Karjalassa, oli noussut maahanmuuttajamiehillä raivo. Maahanmuuttajanaiset olivat uineet uimahallissa omalla uintivuorollaan (jotkut uintikaavut päällä! Ei olleenkaan vähissä vaatteissa) ja heillä oli siellä naisvalvoja. Kyseiset naiset olivat, sääntöjen vastaisesti, hyppineet veteen altaan reunalta. He eivät kuunnelleet tai ymmärtäneet, kun kiellettiin. Valvoja kertoi tästä myöhemmin miespuoliselle esimiehelleen, joka katsoi hyppimistä valvontakameran nauhoitteelta. Kun tämä tuli ilmi, maahanmuuttajamiehet alkoivat raivota, että mies on katsellut heidän vähäpukeisia naisiaan! :shock: Tästä on jo jonkun aikaa, mutten muistanut kirjoittaa.
Teki niin tai näin, aina väärinpäin.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11375
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Mies tunkeutui naisten pesuhuoneeseen uimahallissa

Viesti Kirjoittaja URSA »

http://yle.fi/uutiset/lieksan_kaupunki_ ... in/8787825
Kotimaa 5.4.2016 klo 12:10

Lieksan kaupunki: Turvapaikanhakijat menivät uimahallissa kielloista huolimatta naisten pesutiloihin

Lieksassa selvitetään edelleen 3-4 turvapaikanhakijamiehen henkilöllisyyttä, jotka säännöistä ja valvoja kielloista piittaamatta olivat menneet naisten puolelle maaliskuun puolivälissä. Tapahtuman vuoksi kaupunki on ohjeistanut henkilökunnan kutsumaan paikalle vartiointiliikkeen, jos vastaavaa tapahtuu jatkossa.

Lieksan uimahallissa hälytetään jatkossa vartiointiliike paikalle, jos joku asiakas jatkaa sääntöjen rikkomista valvojan ohjeista välittämättä.

Kaupunki on päättänyt ryhtyä poikkeuksellisiin toimiin siksi, että maaliskuun puolivälissä joukko turvapaikanhakijamiehiä oli mennyt kielloista huolimatta allasosaston puolelta naisten pesutiloihin ja pyrkinyt myös naisten pukuhuoneeseen.

Sivistysjohtaja Arto Sihvonen kertoo, että uimahallissa oli silloin kymmenkunta turvapaikanhakijaa, joista kolme tai neljä rikkoi tieten tahtoen ja räikeästi sääntöjä.

Näiden miesten henkilöllisyyttä selvitetään edelleen kaupungin ja Lieksan Märäjälahden vastaanottokeskuksen kanssa. Heille on tiedossa porttikielto.
"Väärinkäsitykset" ovat jatkuneet. Lisäksi luin joku päivä sitten uutisen, jossa joku hengenpelastusliitto tai vastaava ilmoitti olevansa huolissaan siitä, mitä tulee tapahtumaan kesällä, kun niin monet turvapaikahakijat ovat kuulemma uimataidottomia, mutta ilmeisesti silti innokkaita menemään uimarannoille. (En onnistunut enää löytämään uutista.) No, Suomi on tuhansien järvien maa.
WalkingDisaster
Javier Pena
Viestit: 1785
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: Oulu: Mies tunkeutui naisten pesuhuoneeseen uimahallissa

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

URSA kirjoitti: "Väärinkäsitykset" ovat jatkuneet. Lisäksi luin joku päivä sitten uutisen, jossa joku hengenpelastusliitto tai vastaava ilmoitti olevansa huolissaan siitä, mitä tulee tapahtumaan kesällä, kun niin monet turvapaikahakijat ovat kuulemma uimataidottomia, mutta ilmeisesti silti innokkaita menemään uimarannoille. (En onnistunut enää löytämään uutista.) No, Suomi on tuhansien järvien maa.
No tässä siitä on juttua DL:n toimesta:

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php? ... 27#p746155

Itse toivoisin, ettei tuo olisi kesän polttavin huolen aihe. Ja jopa uskon niin. Suurempi huoli on niillä muilla rannalla olijoilla.
Vastaa Viestiin