Pelson vankilamurha ja -pako vuonna 2004, sekä törkeä pahoinpitely 2022

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja Muppe »

Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8208
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Nämäkin tyypit ovat saanet jo armahdusta anella kun 12 vuotta tuli täyteen. Kaikkeahan sitä saa tehdä, mutta pienen vedon olisin valmis lyömään että ekalla ei ainakaan mene läpi. Istuttavat vuodet tulenee asettumaan tuonne 18-20 vuoden välille.
Piilohomot on in.
Antsah
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 99
Liittynyt: Ti Syys 22, 2009 8:33 am

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja Antsah »

Näyttää Heikkilä olevan tämän päivän Armanin Täällä Pohjantähden alla jaksossa.
ysiysiysi
Lauri Hanhivaara
Viestit: 139
Liittynyt: Pe Helmi 04, 2011 2:03 pm

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja ysiysiysi »

Oli Armanin ohjelmassa tosiaan ja pistää kyllä vituttamaan se, että elinkautista tuomiotaan istuva ihmisperse pääsee vankeusaikanaan siittämään lapsen itselleen. Sitten valitetaan miten epäreilua on lapselle kun ei saa tavata isäänsä. Suloinen lapsi ja sääliksi käy hänen tilanteensa, mutta siitä voi syyttää ainoastaan hänen vanhempiaan. Eikös Solvallan Jannellakin ole sama tilanne, eli lasta ei ollut vielä viimeisimmälle istunnolle lähtiessään?

Lisäys: liekö Heikkilän tappamalla tai vammauttamalla vartijalla ollut lapsia? Jos niin toisen lapset eivät voi tavata isäänsä ja toisen lapset voivat ruokkia isäänsä pillillä ja vaihtaa vaippoja.
Nakuti
Alibin satunnaislukija
Viestit: 52
Liittynyt: To Joulu 18, 2014 2:14 am

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja Nakuti »

Vanginvartija kuoli, ja puukäsitöiden opettaja vammautui. Sitä en muista, oliko molemmilla lapsia, mutta ainakaan kuolleen vartijan omaisille ei tule enää tilaisuutta nähdä vartijaa enää koskaan. Tosin Heikkilä itse sanoo ettei valita, koska on itse itsensä tuohon tilanteeseen hommannuy.
peja
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: Ke Maalis 11, 2015 4:10 pm

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja peja »

Arman pyöritteli päätään monesti ja herkistyi, sekä oli epäuskoinen lapsen oikeuksista kun Heikkilän vaimo kertoi kuinka lapsi ei voi puhua isänsä kanssa puhelimessa,koska soittoaika on päivällä,jolloin lapsi on koulussa.

Arman ei tosin käynyt tapetun vanginvartijan omaisten luona kysymässä heidän tuntojaan.
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8208
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Tämä Arman on oikeassa elämässä täysin empatiakyvytön yksilö. Kyllä se krokotiilin kyyneliä noissa ohjelmissaan vuodattaa, mutta oikeassa elämässä asia on täysin päinvastainen.

Muistakaa aina ja joka hetki kun katsotte sen ohjelmia että ne on tarkoituksella tehty tunteisiin vetoavina, koska sillä saadaan katsojia. Rahan eteen oikea mieskin voi tirauttaa kerran pari krokotiilin kyyneleen, puhumattakaan Armanista.

Tällä linnakierroksella vuodatetaan krokotilliin kyyneliä vankien epäoikeudenmukaisuuden puolesta vuolaasti. Ai kauheaa kun vanki ei saa tavata lastaan vapaasti, ai kauheaa kun soittoaikakin sattuu päiväaikaan kun lapsi on koulussa.

ARMAN, MISSÄ ON MURHATUN OMAISTEN PUHEENVUORO, MISSÄ ON IKUISESTI VAMMAUTUNEEN PUHEENVUORO, TAI PIKEMMINKIN HÄNENKIN OMAISTEN PUHEENVUORO OHJELMASSASI?????????

Milloin tämä paskasäkki Arman osaa tehdä linnassa istuvan sianpaskan tekojen seurauksista ohjelmaa???
EI KOSKAAN. Ihan jo sen vuoksi että paskasäkki ihannoi näitä sianpaskoja yli kaiken. Varmaan olisi nuollut niiden perseetkiin jos vartijat eivät olisi olleet paikalla valvomassa. Taas poksahti paskasäkille pari uutta rintakarvaa.

Ei sitä kiinnosta murhaajien todellisten uhrien tilanne. Sianpaskat pääsevät aikanaan vapaaksi, mutta uhrien lapset, vaimot, miehet ja muut sukulaiset sekä tuttavat joutuvat kärsimään sianpaskojen teoista hautaan asti.

Lopputulemana voit painua hevonvittuun vaikka koko planetalta Arman, olet pelkkä paskasäkki.
Piilohomot on in.
Porin

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja Porin »

kakkosurpo kirjoitti:Tämä Arman on oikeassa elämässä täysin empatiakyvytön yksilö. Kyllä se krokotiilin kyyneliä noissa ohjelmissaan vuodattaa, mutta oikeassa elämässä asia on täysin päinvastainen.
Kun Arman pusersi niitä kyyneliään siinä Jennan äidin edessä, niin äidin ilme oli mielenkiintoinen. Melkein sai luettua ajatukset, että mitä helvettiä Sinä siinä iniset.

Ja tuo Heikkilä, se vähän otti päähän. Kun Arman kysyi että kaduttaako, niin mietti hetken ja ensin vähän kierteli ja sitten sanoi että elämäntilanne oli sellainen että joku olisi kuitenkin tullut kuolemaan. Ja Armania itketti taas.

Tuo myös otti päähän, että vinguttiin miten vankilassa siitettyä lasta ei saa tavata niin usein kuin haluaa. Äitikin oli opettanut lapselle, että se on ilkeiden vartijoiden vika.
Nakuti
Alibin satunnaislukija
Viestit: 52
Liittynyt: To Joulu 18, 2014 2:14 am

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja Nakuti »

:D kakkosurpo, tunnetko Armanin henkilökohtaisesti, vai oletko vain katkera ja kriittinen kaikkea kohtaan? Ohjelmassahan Arman keskusteli tapetun Jenna Lepomäen äidin kanssa, ja Arman myös sanoi ohjelmassa että nylkisi ihmisen joka tekisi hänen omaisilleen jotain. Herää kysymys, nuoliko arman myös uhrin omaisten persettä jos hän mielestäsi nuoli vankien perseitä. Tää on taas näitä että ymmäretään asioita, niin kuin ne halutaan itse ymmärtää ja luetaan rivienvälistä sana sieltä, toinen täältä. Mun mielestä Arman veti tässäkin jaksossa hyvin, ja olen varma ettei hänkään hyväksy vankien tekemiä rikoksia. Oisko Armanin pitänyt osoittaa sormella ja nuhdella näitä vankeja? :)
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8208
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Nakuti kirjoitti::D kakkosurpo, tunnetko Armanin henkilökohtaisesti, vai oletko vain katkera ja kriittinen kaikkea kohtaan? Ohjelmassahan Arman keskusteli tapetun Jenna Lepomäen äidin kanssa, ja Arman myös sanoi ohjelmassa että nylkisi ihmisen joka tekisi hänen omaisilleen jotain. Herää kysymys, nuoliko arman myös uhrin omaisten persettä jos hän mielestäsi nuoli vankien perseitä. Tää on taas näitä että ymmäretään asioita, niin kuin ne halutaan itse ymmärtää ja luetaan rivienvälistä sana sieltä, toinen täältä. Mun mielestä Arman veti tässäkin jaksossa hyvin, ja olen varma ettei hänkään hyväksy vankien tekemiä rikoksia. Oisko Armanin pitänyt osoittaa sormella ja nuhdella näitä vankeja? :)

Jotensakkin tiedän, tämän Armanin ajalta ennen kuin tuli kovinkaan isoksi julkkikseksi. Hänen entinen perheensä toki tietää paremmin hänen luonteensa.
Niin, muista nyt se että uhoamista riittää maailmaan, varsinkin sellaiselta jolla on ohjelmien tekojen aikaan poksahtanut monta uutta rintakarvaa.

Mikä yhteiskunnallinen hyöty näistä ohjelmista on? Onko vangeilla tässä maassa mitään oikeutta valittaa olosuhteista mihin ovat itsensä laittaneet???

Näillä kummallakin Pelsolla tekoon osallistuneenlla on ollut jo kakarasta lähtien tiedossa linnan rutiinit ja säännöt. Ei pitäisi olla sianpaskoille mikään jymyuutinen että ei soitella puhelimilla milloin sattuu, tai tavata linnassa alulle pantua kakaraa silloin kuin huvittaa. Ihmettelen taas tätä kakaran äitiä kovasti. Jokainen tuollainen pitäsi sterilisoida ennen ensimmäistäkään tapaamista vankilan muurien sisäpuolella. Eipä olisi silloin ongelmaa nimeltä linnassa alulle pantu kakara.
Jep, Lepomäen mutsia kyllä haastateltiin, se on totta. Mutta missä oli Pelson tapahtumien uhrien omaisten haastattelut?

Muistiko Arman kertoa että tämän Heikkilän tekemän murhan ja murhan yrityksen vaikutukset ulottuu kymmeniin ihmisiin? Hekin tiedostavat, haluamattaan, päivittäin nämä seuraukset.

Ehkä sinä Nakuti olet ymmärrystasoltasi sellainen mitä Arman hakee ohjelmilleen, mutta minä en ole, enkä tule sellaiseksi, koska pitää osata katsoa myös toistapuolta kaikista asioista, sitäkin mikä ihannoinin keskellä helposti unohtuu.

Murhaajien/tappajien teot ovat lopullisia monia muitakin kohtaan kuin uhreja, mutta ei itseään kohtaan, valitettavasti. Todella harva näistä ymmärtää päättää päivänsä oma-aloitteesesti.
Nämä aikansa istuvat linnassa(liian hyvät olosuhteet jo nyt) ja taapertavat muutaman vuoden kuluttua vapaana.
Sitten on nämä Nakutit ja Armanit jotka sympatiseeraa näitä sianpaskoja.
Piilohomot on in.
Julma Elin
Jack Taylor
Viestit: 15
Liittynyt: Ma Huhti 21, 2008 11:16 am

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja Julma Elin »

Clip clip Facesta...

Arman Alizad
1 hr ·

Jokainen ohjaustyö editissä saa leikkaajat nauramaan ku mä puhun ittestäni kolmannessa persoonassa ja oon itteni suurin nettivihaaja: "mitä vittua toi pelle taas pillittää tuolla. se ei muuta oo tehnykkää ku itkeny koko tän vitun sarjan aikana tsiisus sentään!"

Alan kohta lähettää ittelleni vihapostia. Mut sellasta se on ku tunteet vie saharan poikaa. Meikä on vaan niin herkkä.
Moona
Harjunpää
Viestit: 322
Liittynyt: Ke Huhti 07, 2010 12:34 pm

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja Moona »

Nyt en ymmärtänyt, vaikka mielestäni luin koko ketjun + en muutenkaan ole kovin tietoinen vankilakulttuurista. Mutta jamppa oli siis eristyksissä ja sieltä päästyään paukkasi heti (?) naimisiin ja sai oitis perhetapaamiset, jotta kykeni siittämään lapsen? Miten tuommonen on mahdollista?? Ja lisääntymiskykyhän näillä on ilmeinen, sekin vielä. Mamma on varmaan (kuten jossain kommentissa sanoikin) niin ihan mallikansalainen eikä siipassakaan vikaa - kaikkihan me virheitä teemme - jotkut usein, toistuvasti ja raskaita. :evil: :evil:
Elämä on pitkä puutelista...
Nemo me impune lacessit
On hyviä ihmisiä, on pahoja ihmisiä ja on ihmisiä, jotka olevat olevinaan ihmisiä...
Nakuti
Alibin satunnaislukija
Viestit: 52
Liittynyt: To Joulu 18, 2014 2:14 am

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja Nakuti »

Jos jakson tarkoitus olisi ollut käsitellä Heikkilän tekemisiä, niin varmasti ohjelmassa olisi ollut myös uhrien omaisten haastatteluja, mutta kun tässä ei Heikkilän tekemisiä käsitelty. Itse en todellakaan hyväksy tai ihannoi tuollaisia tapahtumia ja ihmetyttää mistä virusta sä keksit kategorioida minut johonkin perseennuolija osastoon :D oon kattonut kaikki jaksot ja aion kattoa jatkossakin. Ihan hyvää viihdettä. Mitä olen sun kommenteja lukenut eri aiheista, niin Jatka sä Kakkaurpo meuhkaamista kun sen sä näytät parhaiten osaavam :)
Tapsam
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Pe Tammi 16, 2015 10:48 pm

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja Tapsam »

kakkosurpo kirjoitti:
Nakuti kirjoitti::D kakkosurpo, tunnetko Armanin henkilökohtaisesti, vai oletko vain katkera ja kriittinen kaikkea kohtaan? Ohjelmassahan Arman keskusteli tapetun Jenna Lepomäen äidin kanssa, ja Arman myös sanoi ohjelmassa että nylkisi ihmisen joka tekisi hänen omaisilleen jotain. Herää kysymys, nuoliko arman myös uhrin omaisten persettä jos hän mielestäsi nuoli vankien perseitä. Tää on taas näitä että ymmäretään asioita, niin kuin ne halutaan itse ymmärtää ja luetaan rivienvälistä sana sieltä, toinen täältä. Mun mielestä Arman veti tässäkin jaksossa hyvin, ja olen varma ettei hänkään hyväksy vankien tekemiä rikoksia. Oisko Armanin pitänyt osoittaa sormella ja nuhdella näitä vankeja? :)

Jotensakkin tiedän, tämän Armanin ajalta ennen kuin tuli kovinkaan isoksi julkkikseksi. Hänen entinen perheensä toki tietää paremmin hänen luonteensa.
Niin, muista nyt se että uhoamista riittää maailmaan, varsinkin sellaiselta jolla on ohjelmien tekojen aikaan poksahtanut monta uutta rintakarvaa.

Mikä yhteiskunnallinen hyöty näistä ohjelmista on? Onko vangeilla tässä maassa mitään oikeutta valittaa olosuhteista mihin ovat itsensä laittaneet???

Näillä kummallakin Pelsolla tekoon osallistuneenlla on ollut jo kakarasta lähtien tiedossa linnan rutiinit ja säännöt. Ei pitäisi olla sianpaskoille mikään jymyuutinen että ei soitella puhelimilla milloin sattuu, tai tavata linnassa alulle pantua kakaraa silloin kuin huvittaa. Ihmettelen taas tätä kakaran äitiä kovasti. Jokainen tuollainen pitäsi sterilisoida ennen ensimmäistäkään tapaamista vankilan muurien sisäpuolella. Eipä olisi silloin ongelmaa nimeltä linnassa alulle pantu kakara.
Jep, Lepomäen mutsia kyllä haastateltiin, se on totta. Mutta missä oli Pelson tapahtumien uhrien omaisten haastattelut?

Muistiko Arman kertoa että tämän Heikkilän tekemän murhan ja murhan yrityksen vaikutukset ulottuu kymmeniin ihmisiin? Hekin tiedostavat, haluamattaan, päivittäin nämä seuraukset.

Ehkä sinä Nakuti olet ymmärrystasoltasi sellainen mitä Arman hakee ohjelmilleen, mutta minä en ole, enkä tule sellaiseksi, koska pitää osata katsoa myös toistapuolta kaikista asioista, sitäkin mikä ihannoinin keskellä helposti unohtuu.

Murhaajien/tappajien teot ovat lopullisia monia muitakin kohtaan kuin uhreja, mutta ei itseään kohtaan, valitettavasti. Todella harva näistä ymmärtää päättää päivänsä oma-aloitteesesti.
Nämä aikansa istuvat linnassa(liian hyvät olosuhteet jo nyt) ja taapertavat muutaman vuoden kuluttua vapaana.
Sitten on nämä Nakutit ja Armanit jotka sympatiseeraa näitä sianpaskoja.
Kakkosurpo voi ensimmäisenä kysyä vaikkapa Vva:lta ohjelmien "yhteiskunnallisesta hyödystä" :lol:

Ei käynyt mielessä että ohjelmassa ei missään vaiheessa tuotu Heikkilän rikosta esille. Miten haastatella omaisia, kun rikoksestakaan ei ole puhuttu?

Sen lisäksi että tunnut olevan brother from another mother Armanin kanssa, taidat myös tuntea pelson uhrien omaiset kun tiedät että he haluavat julkisuuteen puhumaan tod. näk. elämänsä hirveimmästä tapahtumasta? Vielä vuosikymmenen jälkeen kun haavat ovat MAHDOLLISESTI pikkuhiljaa sulkeutumassa?

En myöskään ymmärrä "Pitää katsoa aina asian toista puolta" ja "Arman on paska koska sen exä sano nii" väitteitäsi, vähänniinkun sulkevat toisensa pois. Vittumainen dilemma varmaa päänsisällä.

Urpo saa olla mut ei tyhmä.
Emmett Young
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 104
Liittynyt: Ti Marras 24, 2009 10:56 pm

Re: Pelson vankilasurma ja -pako

Viesti Kirjoittaja Emmett Young »

Toni Heikkilä saa taas tänään julkisuutta. Ennakkomainoksen perusteella häntä haastatellaan illan Rikospaikka-ohjelmassa Riihimäen vankilan liian tiukoista oloista.
– Asiassa ei ole tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa. Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran, kun tiedotettavaa ilmenee, tiedotteessa kerrotaan.
Vastaa Viestiin