Seppo Tirkkonen,50 v. - Sipoo 7.12.2011

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
Ihraponnari
Sofia Karppi
Viestit: 402
Liittynyt: Pe Syys 21, 2007 8:09 pm

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Ihraponnari »

4 vuotta tul täyteen sepon katoamisesta.eika mitaan uutisiset.taitaa jäädä selvitys tuntemattomaksi.

Nindettuli
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: La Huhti 28, 2012 2:06 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Nindettuli »

Sipoossa on järvestä löytynyt miehen ruumis. Lehtijuttu ei kerro vaikuttaako siltä, että ruumis olisi ollut vedessä jo pidempään. Voi kun tämä ratkaisisi nyt Sepon mysteerin.

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13817
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Nindettuli kirjoitti:Sipoossa on järvestä löytynyt miehen ruumis. Lehtijuttu ei kerro vaikuttaako siltä, että ruumis olisi ollut vedessä jo pidempään. Voi kun tämä ratkaisisi nyt Sepon mysteerin.
Hmmm... Saattaa olla. Sipoossa ja siellä suunnalla taitaa olla kateissa enää se virolaismies... Ja Seppo Tirkkonen. Viimeinen havainto kotoaan Herralantieltä, josta matkaa Taasjärvelle n 20 km. Puhelin mykistynyt Gammelbyn ABC:n luona, matkaa sinne n 40 km.

Söderkullan kupeessa olevan Tasträsketin (kait tämä on se Taasjärvi, mistä löytö tehtiin?) ympärillä on asutusta aikas lailla, joten mikään ykköskohde tämä ei ruumiindumppaajille ehken olisi.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3824
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Luupää »

Doctor Lecter kirjoitti:Söderkullan kupeessa olevan Tasträsketin (kait tämä on se Taasjärvi, mistä löytö tehtiin?)ympärillä on asutusta aikas lailla, joten mikään ykköskohde tämä ei ruumiindumppaajille ehken olisi.
Jep, sama järvi on kyseessä.

Kyllä dumppaus tuohonkin järveen onnistuu vaikka länsipuolen uimarannan laiturilta. Siihen pääsee jopa ihan perusautolla viereen. Saati jos dumppaajilla on pääsy jollekin yksityisistä rannoista tai laitureista. Tämä siis sulan veden aikaan.

Tirkkonenhan katosi joulukuussa. Vuoden pimeimpään aikaan siis, joten vuorokaudenajan oikein valitsemalla asutuillakin seuduilla on voitu liikkua melko huomaamattomasti. Uimarannallakaan ei liene ollut isompaa vilskettä.

Mikäli järvi oli jo ehtinyt jämähtää kunnon jäähän niin löytynyt ruumis ei liene Tirkkosen tomumaja. Jos järvi taas oli vielä joulukuussa 2011 sula tai vain heikon jään tai riitteen peittämä niin kukaties Sepon jäännökset on nyt löydetty.

Luulen tosin että tämä vasta löydetty kalmo ei liity juttuun mitenkään. Lienee joku uimareissullaan hukkunut.
Viimeksi muokannut Luupää, To Kesä 30, 2016 5:20 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7432
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Poliisi oli erittäin vakaassa uskossa että Tirkkonen kuopattiin johonkin sen ABC:n läheisyyteen. En nyt viitsi lähteä penkomaan niitä poliisitiedotteita, mutta kertoivatko ne sitä että näkyikö Tirkkonen valvontakameroissa?
Siellähän ne kuokkivat tien reunoilla heti kohta Tirkkosen katoamisen jälkeen ja vangitsivat pari virolaista murhasta epäiltynä.

Onhan Tirkkonenkin tietysti jossakin, mutta tuskin tässä järvessä.

Eiköhän tämä nyt löytynyt kelluja ole ihan tuore kalmo, koska on ollut vielä kellumassa. Tirkkonen ei voisi enää kellua jos järvessä olisi, 4,5 vuotta on pitänyt siitä huolen.
Vituiksi meni, mutta ei haittaa.

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3824
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Luupää »

'
Hups, en huomannutkaan uutisissa jo kerrotun että kalmo kellui. Ei siis ollut tähän liittyvä tuo tuore löytö eikä sen yhteydessä epäillä rikosta tapahtuneen.

http://www.uusimaa.fi/artikkeli/409508- ... le-rikosta
30.06.2016

Sipoon Taasjärvestä löytyi hukkunut mies - poliisi ei epäile rikosta

Sipoon Taasjärvestä löytyi torstaiaamuna hukkunut mies. Poliisi selvittää vainajan henkilöllisyyttä ja veteen joutumisen syytä.
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

Jason
Lauri Hanhivaara
Viestit: 147
Liittynyt: Su Touko 27, 2007 10:15 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Jason »

Seposta ei ole tehty yhtään havaintoa yli viiteen vuoteen – mitä vihanneskauppiaalle tapahtui?
Rikos Julkaistu 20.02.2017 06:09

Kadonnut Seppo Tapio Tirkkonen
Poliisi uskoo Seppo Tapio Tirkkosen joutuneen henkirikoksen uhriksi.

51-vuotias Seppo Tapio Tirkkonen katosi jäljettömiin Sipoossa sijaitsevasta kodistaan 7. joulukuuta 2011.

Poliisin mukaan Tirkkonen oli elämänsä aikana paljon tekemisissä eri ihmisten kanssa. Yhtäkkiä hän katoaa, eikä hänestä kuulu mitään. Viimeinen näköhavainto Tirkkosesta on katoamisillalta, kun hän on oman asuntonsa keittiössä.

Mitä pidetylle vihanneskauppiaalle tämän jälkeen tapahtui?


Vaikka juttua on tutkittu pitkään, ja siinä on ollut henkilöitä vangittunakin, on se edelleen ratkaisematta. Poliisi uskoo Tirkkosen joutuneen henkirikoksen uhriksi.

– Tapahtumien perusteella todennäköisin vaihtoehto on, että hän joutui henkirikoksen uhriksi, sanoo jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mika Ihaksinen keskusrikospoliisista.
Kännykkä paikantuu huoltoasemalle

Tirkkosen puhelin paikantuu viimeisen kerran lähelle Pernajassa sijaitsevaa Kuninkaantien ABC-huoltoasemaa. Samana päivänä kännykkä myös sammuu.

– Sellainen epäily on, että häntä olisi tummalla Mercedes-Benzillä kuljetettu Kotkan suuntaan, mutta sitä ei ole pystytty varmentamaan.

Tirkkosen katoamiseen liittyvät myös virolaispariskunta ja hämärä talokauppa. Samana päivänä kun Tirkkonen katosi, hän myi noin kolmen hehtaarin tonttinsa ja tontilla sijaitsevan omakotitalonsa. Talokaupoista tehtiin myös kauppakirja. Kauppa on sittemmin todettu pätemättömäksi, ja talo on mennyt perikunnalle.
Hämärät talokaupat

Poliisi pidätti kauppoihin ja Tirkkosen katoamiseen liittyen virolaisen miehen ja naisen tammikuussa 2012. Käräjäoikeus vangitsi molemmat ensin epäiltynä törkeästä kiskonnasta. Tirkkosen katoamisen jälkeen he olivat esittäneet asiakirjoja, joiden mukaan Tirkkonen olisi myynyt heille talonsa katoamispäivänä pilkkahintaan.

Sittemmin päärikosnimike vaihtui murhaksi. Oikeus kuitenkin vapautti miehen ja naisen myöhemmin tutkintavankeudesta. Tällä hetkellä poliisilla ei ole epäiltyjä.

– Ongelmana tässä katoamisessa on, että se on tapahtunut talviaikaan, on ollut pimeää ja asunto, missä Tirkkonen asuu, sijaitsee hieman syrjässä eli meillä ei ole oikein silminnäkijähavaintoja, Ihaksinen sanoo.
Tirkkosen tutkinta paljasti vauvasurmat

Vaikka Tirkkosta ei ole toistaiseksi löydetty, paljasti tapaus toisen vakavan rikoksen. Keskusrikospoliisi teki lokakuussa 2012 kotietsinnän virolaisparin Tirkkoselta Nurmijärven Klaukkalasta ostamaan taloon, ja tuossa yhteydessä löytyi kahden vastasyntyneen vauvan ruumiit.

Virolaispariskunta osti tämän omakotitalon 51-vuotiaalta Seppo Tapio Tirkkoselta 7. joulukuuta 2011. Samana päivänä Tirkkonen katosi.

Toinen vauva löytyi yksityisasunnosta, toinen joutomaalta muutaman kilometrin päästä Klaukkalan keskustasta. Kaksoset, tyttö ja poika, olivat kuolleet kesäkuun loppupuolella.

Käräjäoikeus tuomitsi virolaisnaisen kahdesta murhasta ja kahdesta hautarauhan rikkomisesta elinkautiseen vankeusrangaistukseen. Itä-Suomen hovioikeus lievensi rangaistuksen neljäksi vuodeksi vankeutta. Syyte hautarauhan rikkomisesta hylättiin.

Tällä hetkellä Seppo Tirkkosen katoamistapauksen suhteen ei tehdä aktiivista tutkintaa, mutta poliisi kaipaa yhä havaintoja tapaukseen liittyen.

mikko.kormilainen(at)mtv.fi
@MKormilainen
Tirkkonen
Lisätty linkki uutiseen
-NILS-

Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1403
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

Johan oli hengästyttävä ketju, sisällöltään, vaikka sivujen välillä vuodet vierivätkin...

Kaveri on takuulla harkitusti murhattu, mutta ei tekijät oo mitään järjen jättiläisiä olleet. Teko heti talokauppojen jälkeen (luulivatko tyhmät tosiaan onnistuneensa?), tiedot uhrin viimeisistä liikkeistä... siksipä ihmetyttää ja melkeinpä vituttaakin, että joillain voi olla noin moukan tuuria, että ruumis jää löytymättä, vaikka tekijät ovat ilmiselviä amatöörejä ja vielä tyhmiä kuin vasemman jalan saappaat. Tietysti jos olisivat hyvissä ajoin kaivaneet montun tarpeeksi hyvään paikkaan... mutta en usko sitä, vaikuttavat niin laiskoilta hyväksikäyttäjiltä, että pelkästä tuurista lienee ollut kyse, ettei Tirkkosta ole löytynyt.

Eräistä ketjun kirjoittajista on vaikea sanoa, tekijätkö siellä ähäkutittelevat, vai mielenterveysongelmaiset trollit. Melkein kallistuisin ensinmainittuun, sen verran tuntuu tunnetta olevan taustalla.

Ja vaikka asia on vakava, niin tää oli todella osuva:
kakkosurpo kirjoitti: Voi niitä onnettomia jotka ovat joutuneet turvautumaan sipoonperunan oikeusapuun.
Olisivat varmasti päässeet sakoilla teoistaan, mutta potatin avulla tullut 6-8 vuotta istuttavaa. Onpa siinä super oikeusavustaja, joka ei osaa lukea, saatika kirjoittaa.
Potaatit ja muutkin vihannekset voisivat tulla kertomaan, miltä noin muuten nykyään tuntuu? Voisko poliisia pikkuhiljaa auttaa jo saamaan yhden tapauksen selväksi, vai onko pelko perseessä edelleen?
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)

Ihraponnari
Sofia Karppi
Viestit: 402
Liittynyt: Pe Syys 21, 2007 8:09 pm

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Ihraponnari »

puheli paikannetu lähel loviisaa?aikas pitkäl meni sipoost!??! :?:

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3824
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Luupää »

^
Reilut 50 kilometriä, jos tuo paikkansa pitäisi. Onko se nyt niin pitkä matka?
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

Helmie
Axel Foley
Viestit: 2063
Liittynyt: Ti Tammi 06, 2009 5:55 pm

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Helmie »

Uusimmassa Virallisen lehden numerossa (39/3.4.2017) ilmoitetaan 24.10.1960 syntyneen Seppo Tapio Tirkkosen kuolleeksi julistamisesta (Itä-Suomen käräjäoikeus), joka tapahtuu 14.7.2017 ellei laillista estettä ilmaannu.

Dothemath
Lauri Hanhivaara
Viestit: 134
Liittynyt: To Marras 12, 2009 4:43 pm

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Dothemath »

Sipoolainen torikauppias, Seppo Tirkkonen, ehti tehdä talokaupat ennen katoamistaan joulukuun 7. päivänä vuonna 2011.

Tirkkosen entinen vaimo kävi miehen luona kyläilemässä katoamispäivänä noin kuuden aikaan illalla. Tämä on viimeinen varma havainto Tirkkosesta elossa.

Poliisin tietojen mukaan Tirkkonen vietti päivän virolaissyntyisen miehen seurassa. Hän kävi Sipoon Nikkilän Osuuspankissa tarkoituksenaan käydä tallelokerolla. Aie tyssäsi siihen, että Tirkkonen oli unohtanut lokeron avaimen kotiin.

Poliisi löysi Tirkkosen kotoa osittain puutteellisen kauppakirjan, jonka mukaan Tirkkonen olisi myynyt kolmikerroksisen omakotitalon autotalleineen sekä kolmen hehtaarin tontin katoamispäivänään. Myyntihinta ei poliisin mukaan millään tavalla vastannut arvoa.

Esitutkinnassa oli käynyt ilmi, että Seppo Tirkkonen oli pyytänyt viemään itsensä valtatie 7:n varrella olleelle levähdyspaikalle. Kertomuksen mukaan Tirkkonen olisi jäänyt sinne odottamaan jatkokyytiä. Poliisin mukaan ei ole kuitenkaan mitään luotettavaa todistetta siitä, että Tirkkonen olisi levähdyspaikalle päätynyt.

Viimeisin paikka mihin Tirkkosen kännykkä linkittyy, on Kuninkaantien ABC-asema.

Tirkkosen katoamista tutkitaan murhana, ja poliisi on etsinyt Tirkkosen ruumista vesistöistä, maastosta ja tontin läheisyydestä muun muassa ruumiskoiria apuna käyttäen.
TirkkonenSeppo.jpg
TirkkonenSeppo.jpg (95.52 KiB) Katsottu 5930 kertaa
VirolaistenMB.jpg
VirolaistenMB.jpg (135.1 KiB) Katsottu 5930 kertaa
automaatilla.jpg
automaatilla.jpg (55.07 KiB) Katsottu 5930 kertaa
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005179118.html

Kuvien kokoa pienennetty.
-NILS-

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13817
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Seppo Tirkkonen,50 v. - Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Seppo Tirkkonen julistetaan huomenna kuolleeksi:

Torikauppiaan katoamisesta on kulunut viisi ja puoli vuotta
Kateissa oleva sipoolainen torikauppias Seppo Tirkkonen myi Porvoon torilla perunoita, muita juureksia marjoja ja sieniä. Kuva on vuodelta 2007. Juha Perämäki
Kateissa oleva sipoolainen torikauppias Seppo Tirkkonen myi Porvoon torilla perunoita, muita juureksia marjoja ja sieniä. Kuva on vuodelta 2007. Juha Perämäki
torikauppias.jpg (172.39 KiB) Katsottu 8299 kertaa
– Korvasieni on vaikeasti löydettävän sienen maineessa, mutta kokemuksemme perusteella heinikoissa piilotteleva kanttarelli on se vaikein löydettävä, jutusteli torikauppias Seppo Tirkkonen Uusimaan toimittajalle, joka päivitti kotimaisten marjojen ja sienien satonäkymiä Porvoon torilla 27. heinäkuuta 2005.

Torikauppias Tirkkonen kertoi sienestämisen olevan hänen ja 8-vuotiaan poikansa lempiharrastus.

Joulukuussa 2011 katosi torikauppias Tirkkonen.

Viimeinen varma havainto hänestä on 7. joulukuuta 2011.

Hänen puhelimensa lakkasi toimimasta seuraavana päivänä.

Tirkkosta etsittiin maastosta ja poliisi pyysi yleisöhavaintoja tiedotusvälineiden kautta. Sosiaalinen media ei vielä tuolloin rummuttanut.

Havaintoja tulikin heti katoamisen jälkeen. Yksi niistä liittyi mustaan, Virossa rekisteröityyn Mercedez-Benz henkilöautoon, jonka kyydissä Tirkkosen olisi nähty matkaavan Porvoonväylää kohti itää. Poliisi julkaisi kuvia kyseisestä autosta.

Tirkkosta etsittiin useissa maastoetsinnöissä hänen kotinsa ympäristöstä Sipoon Herralantiellä sekä valtatie 7:n varrelta muun muassa Loviisan Vanhakylässä. Etsinnöissä oli mukana koiria, puolustusvoimien joukkue sekä Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, mutta torikauppiasta ei löytynyt.

Pikku hiljaa havainnot vähenivät, viimeisten vuosien aikana niitä ei ole tullut lainkaan.

Tirkkosen ympärillä on ollut täysi hiljaisuus.

Pian katoamisen jälkeen poliisi ilmoitti epäilevänsä, että Tirkkonen on joutunut henkirikoksen kohteeksi.

Tammikuussa poliisi vangitsi virolaispariskunnan epäiltynä törkeästä kiskonnasta.

Pariskunta kytkeytyi kadonneeseen talokaupan kautta. Torikauppias oli kyllä puhunut talonsa myymisestä ja Thaimaaseen muuttoaikeistaan, mutta epäilyttäväksi kaupan teki sen alhainen hinta. Myös koko kaupan laillisuus oli kyseenalainen.

Keväällä 2012 vangittuna ollut nainen vapautettiin, mutta mies pidettiin vangittuna, nyt murhasta epältynä.

Tarpeeksi painavien todisteiden puuttuessa myös mies vapautettiin myöhemmin.

Tirkkosen henkirikostutkinta sai karmivan sivujuonteen kun poliisi teki kotietsinnän toisen virolaisen asuntoon Nurmijärven Klaukkalassa. Asunnosta löytyi vastasyntyneen ruumis, toinen kuollut vastasyntynyt syntyi lähimaastosta. Kaksosvauvat ”salaa” synnyttänyt, tekohetkellä 27-vuotias nainen tuomittiin Itä-Suomen hovioikeudessa kahdesta surmasta neljän vuoden vankeuteen. Kyseessä ei kuitenkaan ollut Tirkkosen kanssa asuntokauppoja tehnyt nainen.

Viisi ja puoli vuotta katoamisen jälkeen Tirkkoseen kohdistuvaa henkirikoksen tutkintaa johtanut Mika Ihaksinen keskusrikospoliisista sanoo kyseisen tutkinnan olevan keskeytetty.

Se ei tarkoita samaa asiaa kuin tutkinnan päättäminen. Tutkintaa voidaan jatkaa, jos asiassa ilmenee jotain uutta, mutta aktiivisesti poliisi ei tapausta tutki.
– Meillä ei ole muuta tutkittavaa asiassa kuin Sepo Tirkkosen löytäminen.
– Olemme tutkineet kaikki ne paikat, joissa me oletimme hänen olevan tai joista saimme vihjeitä, missä hän voisi olla.

Vaikka Tirkkonen teki työtä näkyvällä paikalla, keskellä toria saatiin hänen katoamisestaan varsin vähän vihjeitä. Tutkinnanjohtajan arvelujen mukaan tähän on voinut vaikuttaa katoamisajankohta. Oli pimeä joulukuun alku. Lisäksi kadonnut asui maaseudulla, eikä kaupungissa naapureiden ympäröimänä.

Vaikka Tirkkosen ympärillä onkin ollut nyt vuosien hiljaisuus, ei Ihaksisen mukaan ole tavatonta, että tutkinnan kannalta hyödyllisiä vihjeitä tulisi vielä vuosien jälkeenkin.

Heinolassa vuonna 1993 tapahtuneesta epäillystä henkirikoksesta tulee edelleen vihjeitä. Vuonna 1953 tapahtuneeseen Kyllikki Saaren surmaan tulee niinikään havaintoja.

Keskusrikospoliisin Ihaksinen sanoo, ettei häntä jää erityisesti vaivaamaan selvittämättömät tapaukset, mutta:
– Omaisten kannalta olisi hyvä, että kadonnut löydettäisiin.

Kadoksiin jääneiden kohdalla omaiset voivat hakea kuolleeksi julistamista pääasiassa viiden vuoden kuluttua katoamisesta, vaikka vainajaa tai tietoa kadonneen kohtalostaan ei ole olemassa.

Poliisitutkinnan kannalta kuolleeksi julistamisella ei ole merkitystä.
– Tirkkosen tapauksessa olemme tutkineet koko ajan epäiltyä henkirikosta.
– Eli olemme alusta alkaen olettaneet, että Seppo Tirkkonen on kuollut.

Kuolleeksi julistamisen jälkeen, henkilö voidaan kirjata kuolleeksi väestörekisteriin ja esimerkiksi avioliitto purkautuu. Kuolleeksijulistamisen jälkeen kadonneen omaisuus voidaan jakaa perinnöiksi.

Porvoon käräjäoikeuden seinällä on luettavissa Seppo Tirkkosen viimeinen kuulutus.

Häntä tai hänestä jotain tietäviä pyydetään ilmoittautumaan Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden kansliassa 14. heinäkuuta mennessä. Ellei laillista estettä ilmaannu, tuomioistuin julistaa kadonneen Tirkkosen kuolleeksi.[/i]

Uusimaa
8.7.2017 - 14.00
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Ihraponnari
Sofia Karppi
Viestit: 402
Liittynyt: Pe Syys 21, 2007 8:09 pm

Re: Seppo Tirkkonen,50 v. - Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Ihraponnari »

tuollaha voidaa ny etsii seppoaki kun riina mäkistä etitää samoilt alueilt

Tirkkis88
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 3:07 pm
Paikkakunta: Sipoo
Viesti:

Re: Kadonnut Seppo Tirkkonen,50v. -Sipoo 7.12.2011

Viesti Kirjoittaja Tirkkis88 »

Isoviha kirjoitti:
Blues kirjoitti:
Kuva
Kuva
Olen kuullut huhuja että olisi ammuttu päähän ja haudattu metsään Kotkassa.


Mitä muuten tuo LN-tarra tuossa takarekisterikilven vieressä tarkoittaa, ja EI KAI SIINÄ VAIN OLE VERTA?!? Ties vaikka olisi Seppo sittenkin matkustanut ihan peräti takaluukussa...

Ja on muuten auton renkaatkin niin kurassa, että en yhtään sulkisi pois metsään hautaamista. Vaikka kyllähän sitä muistakin syistä kurapoluilla ajellaan, mutta toi kura kyllä kestää jonkun päivän renkaissa, kun sitä tulee.

Vastaa Viestiin