Poliisi ammuttiin Vihdissä piirityksen aikana 18.6.2016

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Avatar
Valoviikate
Christopher Lorenzo
Viestit: 1504
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2008 7:12 pm
Viesti:

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja Valoviikate »

Poliisiampujan vaimo kertoo yön tapahtumista - heräsi huutoon ja laukauksiin
Torstai 30.6.2016 klo 08.57
Vihdissä poliisin ampuneen miehen vaimo heräsi huutoon ja laukauksiin.

67-vuotias nainen oli käynyt nukkumaan toissa viikon perjantaina, 17. kesäkuuta normaaliin tapaansa puoli yhdeksän jälkeen. 67-vuotias aviomies jäi valvomaan kuten yleensäkin.

Mikään ei viitannut siihen, että yöllä tapahtuisi mitään erikoista.

Yhdentoista aikaan illalla vaimo heräsi koviin ääniin. Kuului poliisin huutoa, oveen hakkaamista ja paljon laukauksia.

- Oli aivan pimeää ja satoi rankasti vettä. En pelännyt, mutta säikähdin. En nähnyt mitään. Kuulin vain kamalaa pauketta, hän kertoo.

Kovan tulituksen jälkeen tuli täydellinen hiljaisuus.

Miestään nainen ei enää nähnyt missään.

Puolenyön aikaan poliisit käskyttivät naisen ulos.

Kesti pitkään, ennen kuin nainen sai tietää miehensä kohtalosta. Poliisin kuolemasta hän luki vasta myöhemmin uutisista.

- En ole vielä ajatellut sitä, että mieheni ampui poliisin. Sitäkin on vaikea ymmärtää, että hän ampui itsensä. Hän ei koskaan ollut väkivaltainen tai uhannut ketään aseilla. Tämä tuli täytenä yllätyksenä.

Ase yllätti

Vaimo ja sukulaiset eivät tienneet, että 67-vuotiaalla miehellä oli rajavartiolaitokselta varastettu rynnäkkökivääri.

- Kenelläkään ei ollut aavistustakaan siitä. Hän on pitänyt sen visusti piilossa, vaimo sanoo.

Ampujan vaimon on yhä vaikea nukkua. Hän nukkuu alkuyöstä, mutta heräilee öisin.

- Vielä en ole juurikaan nähnyt painajaisia. Mutta monta kertaa olen kuvitellut, että mieheni tulee kohta ja voimme jutella. Minulla olisi hänelle paljon asiaa.

Lue koko haastattelu torstain painetusta lehdestä.

Talon ulkopuolelle on tuotu paljon kynttilöitä. Muutamissa kynttilöissä ja korteissa on muistotekstejä kuolleelle poliisille. (MATTI MATIKAINEN)
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016062 ... 0_uu.shtml

Ilpo Larha
Harjunpää
Viestit: 331
Liittynyt: Pe Elo 28, 2009 1:35 pm

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja Ilpo Larha »

Pitää seurata miten tuo korvausvaatimus juttu etenee. Toisaalta tuo hylkäämisperuste oli niin yksinkertaisesti perusteltu, että vaikea kuvitella tuollaista virhettä oikeudelta.

Seuraukset ovat olleet sen verran rajut, että ymmärrän poliisin närästyksen asiassa. Muistan lukeneeni tapauksesta, jossa ex rauhanturvaaja oli törkeästi raiskannut naisia kotonaan ja videoinut raiskaukset. Kiinni jäätyään tappoi itsensä. Kaikista videoiduista raiskauksista ei oltu tehty rikosilmoituksia ja poliisi julkisuuden kautta kehotti uhreja ottamaan yhteyttä mahdollisten vahingonkorvausten vuoksi, vaikka tekijää ei olisi mahdollista saada rikosoikeudelliseen vastuuseen.

kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8172
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Sikäli Elfgrenin valitus on paikallaan että siinähän ei vaadittu mitään rangaistusta murhaajan kuolinpesälle, vaan halutaan turvata kuolinpesän varallisuus korvauksien maksamista varten.
Kuolinpesän aiheuttaja on omilla toimillaan aiheuttanut tämän tulevan velkasuhteen tapauksesta kärsineille uhreille.

Kuten tiedetään niin nämä kuolinpesän osakasedunsaajat eivät todellakaan ole luotettavimmasta päästä vaan pesän kavalluksen riski on jopa todennäköinen. Mutta jo tällä valituksella hovioikeuteen se estyy kunnes tapaus on käsitelty.
Mikäli hovioikeus ei tee syyttäjän kannalta positiivista päätöstä, niin perunat vetoa että matka jatkuu KKO:hon. Ja silloinkaan kukaan ei koske kuolinpesän omaisuuteen ennen päätöstä. Sieltä voidaan toki maksaa pakolliset juoksevat maksut, sähköt, vedet, verot ja muut sellaiset maksut jotka ovat toistaiseksi kuolinpesän aiheuttajan(vainajan) nimissä.
Tällä on suuri merkitys koko vahingonkorvaus käytäntöön.
Piilohomot on in.

PR-67
Nikke Knakkertton
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 5:44 pm

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja PR-67 »

Miksi Jorman surmaajat ei joudu korvaamaan mitään tämän vaimolle? Oikeuskäytännön mukaisesti on ymmärrettävää että aina ei murhaajaa tuomita, varsinkin jos tämä on poliisi. Poikkeuksena mainittakoon alle 1m syvyiseen rantaveteen vaimonsa hukuttanut poliisi.
Sarjahukuttajan, sarjaraiskaajan, sarjakuristan ja sarjamurhaajan ero on se seikka että kaikki heistä tekee tuotantotyötä, mutta eri linjoilla.

Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2733
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

PR-67 kirjoitti:Miksi Jorman surmaajat ei joudu korvaamaan mitään tämän vaimolle? Oikeuskäytännön mukaisesti on ymmärrettävää että aina ei murhaajaa tuomita, varsinkin jos tämä on poliisi. Poikkeuksena mainittakoon alle 1m syvyiseen rantaveteen vaimonsa hukuttanut poliisi.
Ensinnäkin, tässä tapauksessa ei ole muistaakseni todettu että poliisi olisi Jorman surmannut. Taisi paskiainen itse päättää päivänsä. Harmi vaan että liian myöhään.

Toiseksi, korvauksia ei saa silloin kun teko on oikeutettu. Niin kuin tämän paskiaisen ampuminen epäilemättä olisi ollut.
On Anoi Kaa kirjoitti:EDIT:
Enhän vaan havaitse rasismia täällä, leskeä voidaan haukkua, koska on pottunokan suomalainen allikäsiakka?

Koska on siis nimim. Tackleberry osoittanut samanlaista inhoa, kun törkeään rikokseen on syyllistynyt mamu tai hänen puolisonsa? Toivon, että minut osoitetaan olevan väärässä, siis tästä kommentista puhun:
Tackleberry kirjoitti:Komppaan edellisiä siinä että täysi ihmispaskahan tämä leskikin on. Turha itkeä ja selitellä.
Voi että te rasistiressukat sitten jaksatte itkeä. :mrgreen:
Sverdlov kirjoitti:Katsoin juuri Trumpin puheen.Sangen viileästi suhtautui voittoon kaiken sen paskan jälkeen mitä on niskaan kaadettu.Nyt sitten tälläkin areenalla hiljenee
sikakoira kirjoitti:..ei jää epäselväksi tuleeko Trump viemään rökäle voiton jälleen kerran. Kyllä tulee ja helposti

PR-67
Nikke Knakkertton
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 5:44 pm

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja PR-67 »

Tuskin rynnäkkökiväärin patruunakaan millä poliisi ammuttiin, on ilmainen ollut Jormalle. Olkoot se korvauksena poliisin ahneille omaisille. Muut poliisit voivat tästä oppia ettei mene takki auki toisen kotiin ilman lupaa. Siinä touhussa voi päätyä hautausmaalle.
Sarjahukuttajan, sarjaraiskaajan, sarjakuristan ja sarjamurhaajan ero on se seikka että kaikki heistä tekee tuotantotyötä, mutta eri linjoilla.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Eihän näitä varmaan kannattaisi kaivella, mutta kaivellaan silti. Muistamme, että olosuhteet ovat olleet poliisin mukaan vaativat eli pimeys ja sade. Tapahtumasta kerrottu näitä faktoja:
"Ampuminen alkoi poliisin tiedotteen mukaan perjantaina noin kello 23.30, kun neljä poliisimiestä avasi ulko-oven asunnosta, jossa epäiltiin olevan aseistautunut mies.

Alue oli ollut eristettynä pari tuntia, ja poliisi oli yrittänyt saada yhteyden mieheen ja hänen vaimoonsa.

Mies alkoi ampua asunnosta ulko-ovella olleita poliiseja kohti rynnäkkökiväärillä.

Poliisi vastasi tuleen ampumalla useita laukauksia. Yksi luodeista osui mieheen, joka loukkaantui, mutta ei menettänyt toimintakykyään.

Yksi poliiseista haavoittui heti ovea avattaessa asukkaan ampumasta rynnäkkökiväärin luodista. Hän siirtyi suojaan asunnon piha-alueelta.


Vanhempi konstaapeli Tomi Keskinen vetäytyi tilanteesta ja lähti auttamaan vakavan vamman saanutta poliisimiestä.

Vetäytymistilanteessa mies ampui Keskistä selkään noin parin kymmenen metrin päästä.
Keskinen kuoli heti keskivartaloon osuneesta luodista.
"
- Mitä tekivät ne kaksi muuta poliisia?
- Eikö "vakavasti haavoittunut poliisi" eli käteen ammuttu, kyennyt enää ajattelemaan, vaan jäi keskelle tulialuetta makaamaan?
- Mikä pakotti VATI -koulutetun erikoismiehen vaarantamaan myös kaverinsa hengen, kun lopetti tämän suojaamisen ja riensi häntä auttamaan, surullisin lopputuloksin? Kyse oli kuitenkin vain yläraajavammasta. Vähänkään koulutuksen sisäistäneet tietävät, että lisävammojen ja uhrien välttäminen on prioriteetti 1. eli suojatulta, häneltä ellei nämä kaksi muuta sankaria siihen jostain syystä kyenneet.
Silloin jos uhri jaksaa vielä huutaa, hänellä ei ole vielä hengenhätää, se huutoko on tämän nyt kuolleen poliisin tämän käteen ammutun luo vetänyt?
- Eikö Nyfors ollut huomannut olosuhteita vai kuinka hän kykeni lopettavaan laukaukseen parinkymmenen metrin päästä, haavoittuneena ja tulen alla(ainakin oletan olleen, vai oliko ne kolme haavoittumatonta VATI -miestä jo luovuttaneet)?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8172
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Nyfors oli ilmeisen tyhmä kun ei tajunnut missä olosuhteissa jakoi näitä nirhaumia.
Näitä saa jakaa vain valoisalla aurinkoisella kelillä ilman näköesteitä.
Olosuhteet kun olivat mitä olivat niin ei poliisi voinnut varautua tällaiseen lopputulokseen.

Poliisihan on toiminut aivan oikein koulutukseensa nähden. Sankari viittaa harteille ja kohti kohtaloaan. Nyt toinen poliisi sai vähäpätöisen nirhauman ja toinen oikean nirhauman mikä nyt sitten vei hengen.
Piilohomot on in.

Betonipuu
Remington Steele
Viestit: 213
Liittynyt: Pe Syys 25, 2015 6:28 pm

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja Betonipuu »

Mistä on tullut tieto, mihin loukkaantunutta poliisia ammuttiin? Täällä puhutaan kädestä.
Vihdin ampumisessa loukkaantunut poliisi on päässyt sairaalasta

Poliisi ei sanonut, mihin luoti ampumistilanteessa osui, mutta vanhemman konstaapelin kerrottiin loukkaantuneen vakavasti. Länsi-Uudenmaan poliisi vahvistaa Iltalehdelle, että noin kolmen viikon takaisessa poliisioperaatiossa Vihdissä loukkaantunut vanhempi konstaapeli Mikko Venäläinen on päässyt sairaalasta.
Ja jos ei ole kerrottu mihin ammuttiin, niin miksi se on salattu, kun kuolleen poliisin kohdallakin se kerrottiin?

Avatar
Vahtikoira
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 112
Liittynyt: Ti Kesä 07, 2016 8:44 am

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja Vahtikoira »

Onko selvinnyt kuka sen Jorma Nyforsin ampui vai ampuiko hän itsensä? Eikö kentällä eturintamassa toimivilla poliseilla ole minkäänlaista lakisääteistä tapaturma/henkivakuutusta?
Nykyään tuo henkivakuutus tuntuu olevan pakollinen jo, kun pankista haetaan lainaa omakotikiinteistöä varten. nimimerkillä "kokemusta on"

Joka tapauksessa tässä on klassinen esimerkki siitä, kuinka poliisioperaatio menee pahasti vikaan. Toivottavasti asia tutkitaan perinpohjaisesti. Mutta on mahdollista, että suurelle yleisölle tullaan tarjoilemaan siloiteltu tarina, missä demoninen Nyfors vaani poliiseja jne...
Ei haukku haavaa tee. Vai mitä?

Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja Muppe »

Sama kai se kuka sen ampui,pääasia aettä tuollainen päävikainen katoaa pysyvästi.

Itse olen vanhanliitonmiehenä sitä mieltä,että poliisi tekee työnsä ja konnat työnsä,joskus jompikumpi häviää,mutta ei toisia kohti aleta ampumaan kohti.
En osaa mitenkään kunnioittaa ihmistä joka ampuu poliisia päin tai muutenkaan pienestä syystä tappaa toisen ihmisen.Se aiheiuttaa meille muille ongelmia.Otteet kovenee ja huumori alkaa katomaan,kun kaikki on kohta varpaillaan näitten takia.
Nyfors sai mitä tilasi,oli se sitten itsemurha tai poliisin ampuma.Mua ei kiinnosta jos poliisi ampui,niin teki ihan oikein eikä siitä pitäs ketään tuomita koskaan.

Vihaan sitä,että kun nämä vajakit käy poliisia kohtaan väkivaltaisesti,niin poliisi alkaa käyttäytymään konnia kohtaan samoin,ihan varmuuden vuoksi.Katsokaa jenkkeihin mitä tapahtuu kun poliiseja kohti ammutaan,otteet kovenee ja poliisihan ei luovuta,se nyt on selvä asia,ne ampuu naamaan vaikka tarvittaessa singolla ja kellään ei ole hauskaa,kiitos näitten vajakkien.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

Avatar
Vahtikoira
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 112
Liittynyt: Ti Kesä 07, 2016 8:44 am

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja Vahtikoira »

Muppe kirjoitti:Sama kai se kuka sen ampui,pääasia aettä tuollainen päävikainen katoaa pysyvästi.

Itse olen vanhanliitonmiehenä sitä mieltä,että poliisi tekee työnsä ja konnat työnsä,joskus jompikumpi häviää,mutta ei toisia kohti aleta ampumaan kohti.
En osaa mitenkään kunnioittaa ihmistä joka ampuu poliisia päin tai muutenkaan pienestä syystä tappaa toisen ihmisen.Se aiheiuttaa meille muille ongelmia.Otteet kovenee ja huumori alkaa katomaan,kun kaikki on kohta varpaillaan näitten takia.
Nyfors sai mitä tilasi,oli se sitten itsemurha tai poliisin ampuma.Mua ei kiinnosta jos poliisi ampui,niin teki ihan oikein eikä siitä pitäs ketään tuomita koskaan.

Vihaan sitä,että kun nämä vajakit käy poliisia kohtaan väkivaltaisesti,niin poliisi alkaa käyttäytymään konnia kohtaan samoin,ihan varmuuden vuoksi.Katsokaa jenkkeihin mitä tapahtuu kun poliiseja kohti ammutaan,otteet kovenee ja poliisihan ei luovuta,se nyt on selvä asia,ne ampuu naamaan vaikka tarvittaessa singolla ja kellään ei ole hauskaa,kiitos näitten vajakkien.
Puhut asiaa muppe. Poliisin kanssa tulee aina hopeamitali, kun ruvetaan käyttäämään väkivaltaa. Olen myös sitä mieltä, että Jorma Nyfors oli moniongelmainen mies, joka ei pitänyt itsestään. Jo pitkään jatkuneet riidat lähisukulaisten/naapurien kanssa kertoo paljon hänestä. Katsos se on hyvin helppo syyttää aina muita, mutta se kuuluisa yksilön vastuu tuppaa unohtumaan tälläisilla tyypeillä.
Ei haukku haavaa tee. Vai mitä?

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17033
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Ilmeisesti vain Jorma Nyfors tiesi kassakaapin koodin. Ei kait sitä muutoin olisi rikottu:

Löysivätkö etsimänsä ja jos, niin mitähän se oli?
Liitteet
kk.jpg
kk.jpg (45.79 KiB) Katsottu 5068 kertaa
kk1.jpg
kk1.jpg (54 KiB) Katsottu 5068 kertaa
kk2.jpg
kk2.jpg (46.24 KiB) Katsottu 5068 kertaa
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Betonipuu kirjoitti:Mistä on tullut tieto, mihin loukkaantunutta poliisia ammuttiin? Täällä puhutaan kädestä.
Vihdin ampumisessa loukkaantunut poliisi on päässyt sairaalasta

Poliisi ei sanonut, mihin luoti ampumistilanteessa osui, mutta vanhemman konstaapelin kerrottiin loukkaantuneen vakavasti. Länsi-Uudenmaan poliisi vahvistaa Iltalehdelle, että noin kolmen viikon takaisessa poliisioperaatiossa Vihdissä loukkaantunut vanhempi konstaapeli Mikko Venäläinen on päässyt sairaalasta.
Ja jos ei ole kerrottu mihin ammuttiin, niin miksi se on salattu, kun kuolleen poliisin kohdallakin se kerrottiin?
Kerrottu jo kaikissa isommissa lehdissä paljon aiemminkin ja vastaan vaan siksi, että tässä jutussa Vihdin turhaan tragediaketjuun johtaneeseen Nyforsin sukulaisen traktoriin kiväärillä ampuminen on muuttunut siksi kivilingoksi. Alkuperäinen tieto että ammuttu kiväärillä ja siltikin kivääri yllätti pitää paikkaansa, mutta nyt on paljastunut, että kivääri olikin se kivilinko. Ihmettelin jo kauan sitten miksei ole laitettu kovia kuvia järkyttyneen traktorimiehen traktorista rehellisen tai epärehellisen median taholta.

Poliisimiehen kuolemaan johtaneen toisen poliisin käsinirhauma on sen sijaan ollut yhä erittäin vakava. Kuolemanvaaraa hänellä ei onneksi ole.
Kotimaa 05.07.2016 10:37
Vihdissä loukkaantunut poliisi sai vakavan käsivamman

Kuva
Vihdin ampumavälikohtaus sattui pimeään aikaan ja sateessa. Alue oli seuraavina päivinä eristetty tutkintaa varten. Kuva: Lehtikuva

Vihdin ampumavälikohtauksessa loukkaantunut konstaapeli loukkaantui erittäin vakavasti käteen. Mies sai vakavan ampumavamman toiseen käteen ja joutuu olemaan hoidossa tai kuntoutuksessa vamman takia pitkään.

Vihtiläinen 67-vuotias mies ampui rynnäkkökiväärillä kohti neljää poliisia piirityksen päätteeksi kesäkuussa arkiyönä, kun poliisit olivat menossa omakotitaloon ottamaan miestä kiinni.

Mies oli aiemmin illalla ampunut ilmeisesti kivilingolla naapuripihaan. Poliisille oli ilmoitettu miehen ampuvan ampuma-aseella.

Mies ei vastannut poliisin soittoihin eikä huutamalla tehtyihin yhteydenottoyrityksiin.

Kun poliisit illan pimettyä ja kovassa sateessa olivat menossa taloon, mies alkoi ampua.

Yksi poliiseista menehtyi selkään osuuneen laukaukseen. Sitä ennen toinen poliisi haavoittui. Muihin poliiseihin laukaukset eivät osuneet.

Haavoittunut vietiin pian sairaalahoitoon.

Ampuja menehtyi tapahtumapaikalla. Hän löytyi pihalta itsensä ampuneena.

Ampujalta löytyi luvaton rynnäkkökivääri, joka oli kadonnut tai varastettu aiemmin Rajavartiolaitokselta. Poliisi tutkii, mitä reittiä ase on päätynyt ampujalle.

Asta Tenhunen

http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Vihd ... man/795092
Älkääkä viisastelko, että oli sarjatuliase mikä yllätti, puoliautomaatti niin taitavalla ampujalla kuin "itsemurhan tehnyt" olisi tiputtellut ylimielisiä amatöörejä myös täp-täpeillä kuin kärpäsiä.

Poliisin arvioimissa erittäin vaikeissa olosuhteissa sairasta vihaansa työstänyt Nyfors tappoi kuitenkin polisiin haavoittuneena yhdellä laukauksella yli 20m:stä - ei sarjatulta siinä tai ei ainakaan sarja pysynyt nipussa. Joskopa tämä erittäin vakavasti loukkaantunut poliisisetä saikin sarjanirhauman käteensä.

Pohjatietoa:
Inhoan ihmisiä kuten Nyfors, kommenttini sävy juontaa pelkästään puolueellisesta tiedotuksesta ja tyhmästä toimintatavasta, mikä nyt johti katastrofiin. Yhä haluaisin tietää, että mitä se toinen partio teki silloin kun Nyfors haavoittuneena tulitti oveltaan?

Televisiolähetyksessä puhuttiin sankarivainajasta, siinä kohtaa jo alkoi hirttää kiinni. Jos joku terrori-isku voitaisiin estää tai rajoittaa, niin voitaisiin sodan ulkopuolella sankarivainajasta puhua, mielestäni.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

sipoonperuna
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: To Maalis 29, 2012 1:29 am

Re: Poliisi menehtynyt ammuskelussa Vihdissä

Viesti Kirjoittaja sipoonperuna »

kakkosurpo kirjoitti:Nyfors oli ilmeisen tyhmä kun ei tajunnut missä olosuhteissa jakoi näitä nirhaumia.
Näitä saa jakaa vain valoisalla aurinkoisella kelillä ilman näköesteitä.
Olosuhteet kun olivat mitä olivat niin ei poliisi voinnut varautua tällaiseen lopputulokseen.

Poliisihan on toiminut aivan oikein koulutukseensa nähden. Sankari viittaa harteille ja kohti kohtaloaan. Nyt toinen poliisi sai vähäpätöisen nirhauman ja toinen oikean nirhauman mikä nyt sitten vei hengen.
poliisi ryssi koko homman 2 kuollutta ja yks loukkaantunut ottaen huomioon poliisin koulutuksen kuka perkele täys järkinen menee ovesta sisään jos joku on pyssyllä vastassa ammattitaitoinen olisi odottanut aamua tai lämpö hakulaitteilla varmistanut missä kukin on ja oisiva edes käyttäneet kunnon liivejä eikä halpoja paskoja sotialas poliist ois hoitanut homman niinkuin pitää kukaan ei olisi kuollut nämä poliisit ryssi murtautuvat nukkuvien vanhusten asuntoon jossa isäntä puolustaa kotia joka maatalossa löytyy haulikko ja sitä monet joutuu käyttämään ampumalla suolaa varkaiden persuksiin. mitä tulee sanontaa että nyforsi oli hankala tunsin nuo nyforsit 30 vuoden ajalta sen tiesin et veljeksillä oli riitaa ja kotitalo myytinn pilkka hintaan ilman laillista pesän jakoa kulinpesä pitää jakaa tai vain pesän hoitaja jakaja voi oikeuden päätöksellä myydän tilan vouti ei pysty pesä osuuksia myydä
käsittääkseni tuo mainittu lähestymis kieltokaan ei tainut voimassa olla ja traktorin lasi ilmeisesti rikottiin ritsalla eikä pyssyllä jos pyssyllä ammutaan tulee läpi reikä ja jos joku traktorissa on karkaistu lasi vahinkoittaa vakavasti kuljettajaa ja velat on maksettu . kuolin pesältä on paha periä velkoja poliisille koska velka mikä huomioidaan pitää syntyä ennen perittävän kuolemaa ja huhu kertoo nyforsin ampu poliisi kun itse murha ase josta puhutaan löyty eri paikasta poliisilla on myös 7.62 ammuksia

Vastaa Viestiin