Jyväskylä: teinipuukotus 2009 ja ravintolapuukotus 2016

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
meshukka
Remington Steele
Viestit: 216
Liittynyt: La Touko 24, 2014 3:28 am

Re: Teinitytön puukotus, Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja meshukka »

Kenelläkään tietoa, vaikuttiko tämä Niko Mononen Jyväskylän Kuokkalassa +10 vuotta sitten? Ikä täsmää ja teotkin ovat niin järjettömiä, että sopisivat hyvin tietämääni ihmiseen...
"Lentäväthän linnutkin rajojen yli" - Kimmo Kiljunen

Metsäpirtti
Poliisikoira Rex
Viestit: 287
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 3:00 pm
Paikkakunta: Terenttilä

Re: Teinitytön puukotus, Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Metsäpirtti »

Ja pärstä julkiseks, jotta tällasta sekopäätä osais tavan kulkijat ees vähän varoa kun seuraavan kerran vastaan tulee. Luultavasti hyvinkin pian :evil:

Avatar
dazu
Adrian Monk
Viestit: 2923
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Teinitytön puukotus, Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja dazu »

Kakira kirjoitti:Onkohan kysymyksessä joku Kervan tapauksen kaltainen "hoitoon haluava", huumehörhöinen nisti vai muuten vaan tyyppi jolla ei ole ihan kaikki kotona?
Ei ole ollut mitään Keravan "hoitoon haluavaa". Se oli median Kokoomuslaista propagandaa, millä perusteltiin koulujen sulkemisia nousukauden aikana. Keravan kaveri oli todellisuudessa ihan vain aloitteleva sarjamurhaaja.

Edit. Jaa ei ollutkaan ihan uusi juttu, kun oli tapahtunut jo 2009. :) Luulin juttua lukiessani, että olisi joku ihan uusi tapaus. No, hyvä, ettei ollut ihan tuore keissi.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Aizerbaidzan
Horatio Caine
Viestit: 6486
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Teinitytön puukotus Jyväskylässä 19.12.2009

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Ollijoki kirjoitti:KSML: Korpilahden puukottaja syyllistynyt vastaavaan puukotukseen aiemminkin
Ollijoki kirjoitti:Eikö tuommoiselle pitäisi tehdä mielentilatutkimus ja passittaa niuvaan?
Tämän päivän Keskisuomalaisen paperiversiossa on juttu oikeuden päätöksestä,. Puukkomies todettiin jo esitutkinnan aikana suoritetussa mielentilatutkimuksessa syyntakeettomaksi, joten oikeus jätti hänet rangaistukseen tuomitsematta. Mies myönsi puukotuksen sekä aiemmin viime vuonna Jyväskylän Säynätsalossa tekemänsä ryöstön (ryösti kaupasta olutpakkauksen myyjää keittiöveitsellä uhaten). Korpilahden ravintolapuukotuksesta mies kertoi esitutkinnassa, että hänellä oli kotoa veitsen kanssa lähtiessään tarkoituksena tappaa joku.

Minua ihmetyttää suuresti, miksi hänelle ei tehty jo tuon 2009 puukotuksen jälkeen mielentilatutkimusta, kun jo silloin hänen tiedettiin kärsivän mielenterveysongelmista. Parempi edes nyt, ennen kuin joku pääsee oikeasti hengestään.

Vastaa Viestiin