Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne
Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Olen huomannut, että viranomaisiin ei voi luottaa, vaan tulee ajatella itse. Toistan vielä muutamia faktoja: USA viljelee lähes koko maailman heroiinin Afganistanissa ja hommaa myös kokaa Kolumbiasta ym. ym.

Totta kai globaali eliitti määrää orjavaltioidensa poliisin huolehtimaan siitä, että huumeet myös käytetään eri maissa ja suojelemaan rikollisia.

Uskotko itse holokaustiin, kuukävelyihin tai ihmisen tekemään ilmastonuutokseen? Malediivit hukkuu mereen ja napajäätiköt tulevat katoamaan?

lech
Martin Riggs
Viestit: 633
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 9:55 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja lech »

Riukiu kirjoitti:Olen huomannut, että viranomaisiin ei voi luottaa, vaan tulee ajatella itse. Toistan vielä muutamia faktoja: USA viljelee lähes koko maailman heroiinin Afganistanissa ja hommaa myös kokaa Kolumbiasta ym. ym.

Totta kai globaali eliitti määrää orjavaltioidensa poliisin huolehtimaan siitä, että huumeet myös käytetään eri maissa ja suojelemaan rikollisia.

Uskotko itse holokaustiin, kuukävelyihin tai ihmisen tekemään ilmastonuutokseen? Malediivit hukkuu mereen ja napajäätiköt tulevat katoamaan?
Tämä ei nyt liity Aarnioon mitenkään, mutta Riukiu väitteesi siitä, että USA viljelee lähes koko maailman heroiinin on täyttä potaskaa. Ja että hommaisi kokaa Kolumbiasta. Mutta ei sotketa tätä ketjua.

Nacho
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Ma Maalis 14, 2016 5:20 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Nacho »

Riukiu kirjoitti:Jos poliisi voi lavastaa rahakätkön, se voi myös laittaa puhelimen kenkään täynnä viestejä. Se voi myös väittää olemattomats apuhelimesta kaikennäköistä. Kuka tahansa voi heittää viestin keskustelupalstalle, että tarjoaa 30 euroa kuussa kirjoittelusta. Ehkäpä joku, joka haluaa edes jotain tukea keksimälleen valheelle, jota sitten levitellään. 30 eurosta kuussa ei kyllä luulisi kovin monen ainakaan montaa viestiä kirjoittavan. Ihan omituinen juttu.

Joko Aarnio on pätetty tuhota, oli syyllinen tai ei. Aika hyvä teoria on kuitenkin, että koko KRP on täysin saastunut ja sitten voi koska vain omista jutuistaan väsätä paljastuksen ja uhrata jonkun, jonka naama ei miellytä. Nimenomaan suuremmat kalat ylempänä jäävät kuiville. Koko koneisto on suojelemassa järjestäytyneen rikollisuuden huumekauppaa ja poistamassa sen keskuudessa suosikkien kilpailijoita.

Dark Webistä jos osaa etsiä niin löytää paljon hämäriä tarjouksia. 30 euroa ei kuussa vielä paljoa ole, mutta jos teet 30 eri hämärä hommaa kuussa mistä maksetaan niin tulot alkaa olla jo ihan siedettävät. Todella moni elää erilaisilla trollaus hommilla ja muilla hämärä hommilla - osa niistä laittomiakin.

Yleiseen mielipiteeseen vaikutus on isossa nousussa. Ennen niihin lähinnä tiedostelupalvelut halusivat vaikuttaa eri keinoin, nykyään yritykset ja yksityishenkilötkin.

Onko sinulla muuten mitään todisteita noille kaikille salaliitoillesi mitä olet mainostanut tässäkin ketjussa vai onko kyse vain että uskot asioiden olevan näin ?


PS: Kannattaa hommata tuo Keisari Aarnio kirja. Siellä niihin sinunkin kysymyksiin on vastattu.

pedoauer

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja pedoauer »

"Toistan vielä muutamia faktoja: USA viljelee lähes koko maailman heroiinin Afganistanissa ja hommaa myös kokaa Kolumbiasta ym."

Lähteitä ei näille väitteille taida löytyä.
Kuukävely ja holokausti on kyllä täysin todistettavasti tapahtunut.
Se kuinka monta murhattua holokausti tuotti, siitä voidaan kiistellä.

Yritän tässä käsittää, mitä hyötyä on aarnion puolustamisessa, varsinkaan trollaamis tarkoituksessa?
Ei tule kko:n tuomioon vaikuttamaan murha.infon kirjoitukset tippaakaan
Näillä todisteilla ei voi muuta tulla, kuin maximi tuomio.
Viimeksi muokannut pedoauer, La Helmi 25, 2017 4:36 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Ilmeisesti valtamedian kirjoittelu ja asenne nettikirjoittelua myöten todellakin pyrkivät vaikuttamaan paitsi tuomioon, niin yleiseen mielipiteeseen. Tai sehän sen synnyttää. Nykyisin nettikeskustelut ovat myös merkittävä tekijä. Siten nimenomaan Aarnion vastaisissa kirjoituksissa voi olla tällainen pyrkimys taustalla. Tuomioiden jälkeen isketään kirjalla (jolla vaikutettiin myös prosessiin) ja nettikirjoittelulla, jotta saadaan yleinen mielipide Aarnion nuijimisen taakse.

CIA:n ja kumppanien huumekauppa liittyy todellisuudessa tähänkin aiheeseen. Se on niin yleistä tietoa ja muutenkin silti aiheen vierestä, että en lähde sitäkään avaamaan. Totean edesmenneen Harri Holkerinkin lähellä kuolemaansa todenneen asian itsestään selvyytenä (että USA on Afganistanissa erityisesti huumepeltoja vartioimassa) ja vaatineen, että asiasta olisi pitänyt uskaltaa puhua suoraan.

Minusta tämä Aarnio-jupakka on hyvin omituinen. Epäilen, että hän joko oli liian hyvä poliisi tai sitten jostain muusta syystä uhrattiin yksi omista. Päätän aiheen käsittelyni tähän, koska en jaksa uppoutua aiheeseen. Mielenkiintoa ei ole, koska puuttuu kipinä ja koska en voi luottaa mihinkään poliisien tutkinnassa tässä jutussa.

Schumi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Su Tammi 26, 2014 4:21 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Schumi »

Susanna Reinbothin ja Minna Passin kirja on kyllä aivan ehdottomasti paras lähde mitä on todellisuudessa tapahtunut.

Sievälä oli tynnyreissä mukana syvällä ja pahasti, mutta olikohan tarkoitus, että hän/+jotkut muut vetävät siitä välistä ja sitten Aarnio Sievälän ja Vilhusen avustuksella polttavat muut liigasta.

WinWin.

Kaikille rahaa ja Aarniolle mainetta tynnyriliigan paljastamisesta.

Sievälähän sanoi, että oli vain tietolähde ja että KRP ryssi kaiken.

Ei Sievälä nyt ainakaan ilmaseksi sekaannu tollasiin bisneksiin pelkkänä "tietolähteenä".

Aarnio saatiin tuomiolle kun oli ollut yhteydessä Sievälään.

Kukaan ei vieläkään ole yhdistänyt Aarniota huumekauppiaaksi.

Joutui koneiston rattaisiin ja sieltä ei pois päässyt luikertelemaan.

Säilytti perkele huumekauppapuhelimensa vielä kengässä!

Aikamoinen huumekyttä.

Jos Aarnion alaiset eivät tienneet huumekaupasta, miksihän heilläkin oli välillä hallussaan näitä kuuluisia huumebisnespuhelimia?
Tiedemiehillä on aina silmälasit ja huumekauppias panee aina kun se ratsataan

gumbler
Remington Steele
Viestit: 241
Liittynyt: Ma Elo 03, 2015 10:10 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja gumbler »

Kirjaa en ole ehtinyt/jaksanut/kiinnostanut hankkia saati lukemaan. Mutta silti kysyn että missä on se savuava-ase? Onkse semmonen mikä kasataan pala palalta että saadaan toimiva mekaaninen laite, jota jotkut voivat kutsua aseeksi, luodin lähtiessä savu hälvennettyä? En ole mikään aarniouskovainen, mutta edelleen minun verkkokalvoihin jää järkevä epäily että onko nyt oikea mies syytteessä.

Toisen musta (valhe) on toisen valkoinen (totuus). Kyllä se musta muuttuu valkoiseks kun tarpeeks kova-äänisillä sitä huudetaan, jos ei toimi niin sitten nyrkillä tai sitten kiristetään se toinen uskomaan että musta onkin valkoinen.

Eikös jossain maailmaan maassa ole käytössä kova-ääniset vieläkin juuri sen _oikean_ totuuden takia. Ja naapuri valtiolla yhteisellä rajalla omat torvet huudattamassa _juuri sitä oikeaa_ totuutta :?:

gumbler
Remington Steele
Viestit: 241
Liittynyt: Ma Elo 03, 2015 10:10 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja gumbler »

Hauskinta on sen krp:n miehen kuulustelut joista tuomion sai, varmasti on tarkistettu että olikos nyt ensimmäinen kerta kun "käytiin kaupassa" "omilla rahoilla" herra kanssa?

Aina on toimittu niinkun kirjoissa sanotaan. Ei me vaan ne muut!

Mites miehen aikasemmat kuulusteltavat, ei silloinkaan oo kauppaa voitu käydä, tää oli tämmöinen yks hairahdus, mies kun rakastuu niin tekee mitä vain, eikä mies voi toiste rakastua? Voiko olla niin, että oli sama mies kuulustelemassa "tynnyri juttua".

Pelkillä faktoilla voi muuttua musta valkoiseksi, mutta että musta muuttuu valkoiseksi tarvitsii se vähän jekkuja,järjestelmällisyyttä ja sopivasti mielikuvitusta. Niin tehdään ne mielikuvat.

Monet uskoo jeesukseen vaikka kukaan ei sitä todistetusti ole nähnyt. Monet uskoo ufoihin ja niistä on jopa paljon enemmän tietoa kuin jeesuksesta. Silti 2.4 miljardia on kristinuskossa ja ufoihin uskoo n.10-100 miljoonaa ihmistä. :shock:

Avatar
Mikko
Remington Steele
Viestit: 227
Liittynyt: Ke Helmi 03, 2016 8:03 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Mikko »

Poliisipäällikkö harkitsee Aarnion aikaisten tilastojen perkaamista – aloitti poikkeuksellisen monta tutkintaa
Kotimaa Julkaistu 27.02.2017 03:00

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio huume- ja virkarikosjuttunsa oikeudenkäynnissä Helsingin käräjäoikeudessa 26. helmikuuta 2016. Lehtikuva

Helsingin huumepoliisi aloitti Jari Aarnion viimeisenä päällikkövuonna poikkeuksellisen määrän tutkintoja törkeistä huumerikoksista. Asia käy ilmi STT:n selvityksestä. Selvitettyjen juttujen määrissä ei näy vastaavaa tilastopiikkiä koko vuosikymmenellä.

Poliisipäällikkö Lasse Aapio harkitsee Jari Aarnion ajan huumerikostilastojen perkaamista. Syynä ovat väitteet, joiden mukaan Aarnio olisi paisuttanut tilastoja Helsingin poliisijohdon vakuuttamiseksi.

– Kaikki ilmoitukset pitää perata läpi, jos tällaisia väitteitä tulee. Tilastoista täytyy käydä käsipelillä läpi kaikki ilmoitukset ja katsoa, onko ne tehty oikein vai väärin perustein. Se on ainoa tapa, miten voimme sen selvittää, Aapio sanoo.

Tilastojen paisutteluun viitataan julkisesti ensimmäisen kerran Minna Passin ja Susanna Reinbothin Keisari Aarnio -kirjassa. Kirjan lähteiden mukaan Aarnion aikana huumepoliisi saattoi esimerkiksi aloittaa törkeän huumerikostutkinnan, päättää sen ei rikosta -nimikkeellä ja avata pian uuden tutkinnan samasta ihmisestä.

Rikostoimittajat: Olisi vaarallista ajatella Aarnion olevan ainoa ongelma

Huomenta Suomi
9 min

Helsingin poliisi ei sano pitävänsä lähtökohtaisesti outona, että törkeistä huumejutuista aloitetut tutkinnat lisääntyivät 145:llä vuosikymmenen ennätykseen vuonna 2013.

Aarnio on tuomittu kahdessa eri haarassa 13 vuoden vankeuteen. 10 vuoden käräjätuomio törkeistä huume- ja virkarikoksista ei ole lainvoimainen.
Selvitysprosentti notkahti 2013

STT kävi läpi törkeiden huumerikosjuttujen tilastot 2010-luvulla. Tilastoista ei voi suoraan päätellä, olivatko tutkinnat aiheettomia.

Myöskään selvitysprosentti – eli samana vuonna selvitettyjen juttujen suhde aloitettuihin – ei välttämättä kerro saman vuoden työn laadusta, koska tutkinnan valmistuminen voi kestää. Selvitetty juttu voi lisäksi kaatua syyttäjällä tai oikeudessa.

Törkeitä huumerikosjuttuja on alettu tällä vuosikymmenellä tutkia selvästi eniten Aarnion viimeisenä johtovuonna. Tällöin selvitysprosentti kuitenkin notkahti vuosikymmenen minimiin, koska selvitettyjen juttujen määrä pysyi muiden vuosien tasolla. Myöskään sen jälkeen Helsingin huumepoliisi ei ole selvittänyt törkeitä juttuja aloitettuja enemmän.

– Vuoden 2013 ilmoitetuissa rikosluvuissa voi näkyä niin sanottu kurdikeissi, jossa oli yli 50 rikoksesta epäiltyä, huumepoliisin päällikkö Jukka Paasio Helsingistä arvioi.

Paasio viittaa rinkiin, jota poliisi tutki ekstaasin salakuljettamisesta vuosina 2013–2014. Poliisi tiedotti esitutkinnan valmistumisesta vasta toissa vuonna.

Vuonna 2013 selvisi alle 60 prosenttia juttuja suhteessa ilmoitettuihin. Helsingistä vastaavaa ei tällä vuosikymmenellä löydy, mutta vastaavaa voi löytää ajoittain muista huumerikoksia tutkivista yksiköistä.
Muuttuiko tutkintatyyli?

Selvitysprosentteihin vaikuttaa myös se, miten huumejuttuja tutkitaan. Jos poliisi jahtaa organisaation yläpäätä, voi tutkinta kestää. Isoissa takavarikoissa voi jäädä kiinni vain organisaation ala- tai keskitasoa.

Aarnion ajan tutkintaa on moitittu muun muassa siitä, että se tähtäsi suuriin takavarikkoihin.

– Me lähdemme siitä, että saamme paljastettua rikollisorganisaatioita. Tällöin saamme enemmän yhteiskunnallista vaikuttavuutta, Paasio sanoo.

Paasion mukaan huumepoliisi vaihtaa nyt myös säännöllisesti tietoa Tullin ja keskusrikospoliisin kanssa.

STT ei tavoittanut Aarniota viikonloppuna.




Lähde: http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... aa/6326580

Käsitinkö siis oikein, että Aarnio keksi tutkimuksia parantamaan huumepoliisin statistiikkaa lisää kun tilanne alkoi käydä tukalaksi, jotta poliisipäälliköt eivät olisi antaneet lupaa tutkia hänen toimintaansa ? :o

Siis sulki ja availi tutkimuksia samoista ihmisistä, jotta tilastot paranivat ? no huhuh..

Odotan näitä 30e miehiä taas puhumaan tämänkin asian niin, että musta muuttuu valkoiseksi :lol:


Minna Passille ja Susanna Reinbothille pitäisi antaa joku suurin kunnia palkinto minkä Suomessa voi antaa, kun ovat jaksaneet selvittää näitä Aarnion hämärähommia niin ahkerasti ja jakaneet tiedon koko kansalle !

Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3643
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Helsingin huumepoliisi ei ole yhtä kuin Aarnio. Aarnio aloittanut tutkintoja vaan Helsingin huumepoliisi.
Rikosilmoitusten määrän nousu on faktaa, ja se on ihan julkista tietoa. Kuten myös selvitysprosentit. Mutta sille että olisi availtu ja suljettu tutkintoja ilmoutuksia samalle henkilölle ei ole muuta kuin lumilapiotyttöjen kirjassa esitetty väite. Joka on peräisin "lähteeltä", jonka saadakseen nuo tiedot olisi pitänyt käydä kaikki rikosilmoitukset läpi. Mikä taas vaatisi luvatonta rekisterien käyttöä...

Noissa rikosilmoituksissa on neljä selkeää pikkiä: helmi-, heinä-, syys- ja lokakuussa. Osassa kuukausia oli jopa selvästi vähemmän ilmoituksia kuin edellisenä vuonna, mutta sekä marraskuussa (jolloin Aarnio pidätettiin) että joulukuussa (jolloin Aarnio oli jo vangittuna) oli huomattavasti enemmän ilmoituksia kuin edellisenä vuonna.

Sinänsä se että sama henkilö olisi epäiltynä useamman kerran törkeästä huumausainerikoksesta ilman syytettä ei ole mitenkään ihmeellistä:
Pera on kyydissä autossa, josta poliisi löytää pysäytyksen yhteydessä huumeita sen verran, että määrä menee törkeän puolelle. Koska kamat ei ole kenenkään hallussa, koko porukka koppiin. Ja kun kaikki pidätetään kuulusteluja varten -> rikosilmoitus.

Pari kuukautta myöhemmin Pera on harrasteporukan vieraana bileissä, jotka poliisi ratsaa -> taas löytyy kamaa ja kun tietoja tarkastettaessa Peran kohdalla näkyy patjalla aikaisempi rikosilmoitus törkeästä huumausainerikoksesta -> koppiin.


Tuota tilastojen keinotekoista kasvattamista vastaan sotii sekin, että selvitysprosentti on vastaavasti laskenut. Nuo "ei rikosta" -merkinnällä olevat kun ovat tilastoissa selvitettyinä, eli silloinhan olisi pitänyt prosentinkin joko nousta tai vähintään pysyä samana. Ja niitä "ei rikosta" -merkintöjä kyseisenä vuonna vain 21 kappaletta, vain kuusi enemmän kuin edellisenä vuonna.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

Nimby
Olivia Benson
Viestit: 726
Liittynyt: Pe Elo 17, 2012 9:50 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Nimby »

Tuleekohan kansanedustaja Kari Tolvanen taas puolustamaan mediaan, että ihan viaton poliisin tietolähde, niin mukava herrasmies tämä Keijo Vilhunen?
Ei sit vissiin ole tynnyreistä tullut tarpeeksi pätäkkää 2012, kun on pitänyt tällaiseenkin lähteä mukaan. Onkohan Aarnio ollut tästä keissistä tietoinen, onko keijo muistanut tiedottaa? ja kuinka moni aarniouskovaisista on täälläkin vuosia vannonut, että tietolähteet eivät tee rikoksia? :D :D

MTV:
United Brotherhood -liivijengin ex-pomoa Keijo Vilhusta ja toista syyttäjän mukaan liivijengiin kuuluvaa miestä syytetään satojentuhansien eurojen törkeästä kiristyksestä helmikuulta 2012.

Toinen mies, joka kuuluu syyttäjän mukaan United Brotherhoodiin, kiistää kuuluvansa jengiin. Lisäksi jutussa syytettynä on kaksi muuta henkilöä, jotka eivät kuulu jengiin.

Syyttäjän mukaan jengiin kuulumattomat syytetyt uhkasivat uhria muun muassa tämän perheenjäsenten jalkojen katkomisella, vanhempien talon polttamisella ja veljen joutumisella pyörätuoliin. Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin miehillä oli puolestaan ollut tapaamisissa päällä jengin tunnuksella varustettua vaatetusta...
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... oa/6328702

Schumi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Su Tammi 26, 2014 4:21 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Schumi »

Joku tätä KKO:n ratkaisua twitterissä pohti.
KKO:n päätöksen myötä huumerikoksista annettavat rangaistukset tulevat alenemaan, kun kovimmat tuomiot jätetään vain päätekijöille. http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... at/6338952
Vaikuttaakohan kuinka Aarnion-hovikäsittelyyn ja siitä annettaviin tuomioihin.

Jos Aarnio oli päätekijä, eikö esim. Sievälän ja Vilhusen rangaistukset pitäisi laittaa pienemmäksi?

Kilpimiehet.

Saattaa hovissa muuttua tuomiot suuntaan ja toiseen vielä.
Tiedemiehillä on aina silmälasit ja huumekauppias panee aina kun se ratsataan

Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10813
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Melko varovaisesti tähän juttuun vieläkin suhtaudutaan, tai ainakaan toimittajakirjailijoiden työtä ei ihan huipulle arvosteta, sillä Hesarin Aarnio-paljastus ei voittanut vuoden juttu-palkintoa, eikä Keisari Aarnio-kirja ollut kirjasarjassa edes kolmen ehdokkaan joukossa, vaikka aihe oli maallikon mielestä raflaavampi ja tärkeämpi kuin muilla ehdokkailla.

Toisaalta, kun juttu on vielä menossa oikeudessa eteenpäin, olisikin ollut aika rohkeaa ottaa siihen noin suoraa kantaa ja julistaa, että kirja on vuoden tärkein journalistinen teko. Jos siis tulisikin jostain syystä muutoksia tuomioihin tulevaisuudessa.

Oli siis telkkarissa tänään journalistigaala ja palkintojen jako.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi

Nacho
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Ma Maalis 14, 2016 5:20 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Nacho »

Kuolemannaakka kirjoitti:Melko varovaisesti tähän juttuun vieläkin suhtaudutaan, tai ainakaan toimittajakirjailijoiden työtä ei ihan huipulle arvosteta, sillä Hesarin Aarnio-paljastus ei voittanut vuoden juttu-palkintoa, eikä Keisari Aarnio-kirja ollut kirjasarjassa edes kolmen ehdokkaan joukossa, vaikka aihe oli maallikon mielestä raflaavampi ja tärkeämpi kuin muilla ehdokkailla.

Toisaalta, kun juttu on vielä menossa oikeudessa eteenpäin, olisikin ollut aika rohkeaa ottaa siihen noin suoraa kantaa ja julistaa, että kirja on vuoden tärkein journalistinen teko. Jos siis tulisikin jostain syystä muutoksia tuomioihin tulevaisuudessa.

Oli siis telkkarissa tänään journalistigaala ja palkintojen jako.

Ongelma ei ole siinä etteikö kirjaa arvostettaisi vaan siinä ettei tavallista ihmistä kiinnosta kirja Jari Aarniosta. Jari Aarnio uutisia on tullut pilvin pimein hänen törkeistä rikoksistaan poliisina niin kyllä se on tyydyttänyt kansalaisten uutishalun jo hänen osaltaan pitkä aika sitten.

Erikseen tietenkin on Aarnio jutusta tarkemmin kiinnostuneet joita täälläkin on, mutta kansasta se on vain hyvin pieni osa.

Kansan silmissä Aarnion maine ja uskottavuus on mennyt. Aarniouskovaiset on taas oma taraninsa. Heillehän on pakkomielle, että Aarnio on syytön ja että sadat poliisit on ruvenneet häntä lavastamaan, juutalaiset ohjaa maata ja juutalisia ohjaa UFO:t (tunnetaan myös Alieneina)

gumbler
Remington Steele
Viestit: 241
Liittynyt: Ma Elo 03, 2015 10:10 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja gumbler »

Juurihan murha mieskin pääsi vapaaksi. Vaikka oli asian itse myöntänyt, mutta ei ihan oppikirjojen mukaan mennyt kuulustelut niin ei voitu hyväksyä ko. kuulustelua. Mitenköhän käy Aarnion keissin kanssa? 8) Ainiin kaikki kuulusteluthan meni juuri niinkun kirjoissa sanotaan. Mitään ei tehty kyseenalaisin keinoin, eikä ketään ainakaan lahjottu. :lol:

Oma veikkaus että viimeistään korkeimmasta päätetään tehdä uusi esitutkinta, jos hovista lätkäisevät vielä sen +10v.

Aarnio ei ole vielä saanut kuin trevokista lainvoimaisen tuomion. Joten älkää vielä lyökö miestä lautoihin. Mielestäni Aarnio ei ole syyllinen eikä syytön, jotain jätkä on tehnyt. Mutta eri asia mistä saa tuomion. Ei tuollaisilla perusteilla mitään tuomioo voida lätkäistä, koska jää järkevä epäily muusta tapahtuma kulusta. Jo ne pasilan puhelimet, sekä sen akan kuulustelut.

Kuinka sinisilmäisiä te aarnioonsyyllinenuskoivaiset olette? Ettekö nää metsää puilta?
Ja koska kaikilla ei riitä aivot niin tarkoitan, että juuttuu yksityiskohtiin, muttei näe kokonaisuutta.

Mites kävis _LAINVOIMAISEN TUOMION SAANEEN_ Rabbe von Hertzen:in jos ruvettais kyttään edes 10% niistä resursseista joita kohdistettiin Aarnioon. Minun mielipide: Ei hyvin :oops:

Laitetaas vielä kopio Janne Naccin blogista, sieltä bongasin tuon von insesterin tuomion, googletin lähinnä hänen nimeään kun ei ulkomuistista tullut ja google tarjos Jannen blogia ensimmäiseksi. Ihmettelin etten tohon uutiseen ole törmmännyt aikaisemmin :shock:

Tummennukset tehnyt gumbler

http://jannenacci.com/krp-n-rikoksesta- ... kuperasta/

KRP n rikoksesta tuomittu poliisi Rabbe von Hertzen kiinnostunut muustakin kuin kinkkujen alkuperästä.

Keskusrikospoliisin Rabbe von Hertzen joka oli kiinnostunut vähävaraisille jaettujen kinkkujen alkuperästä, on ilmeisesti ollut kiinnostunut paljon muustakin. Vähintäänkin mielenkiintoista huomata että kyseessä on tuomittu rikollinen tämän päivän hovioikeuden tuomion perusteella. Hertzen on tuomittu virkavelvollisuuden rikkomisesta. Kiinnostanut muutkin asiat kuin kinkut. Enkä ihmettele vaikka muitakin toimia olisi tehty laittomasti. Tässä herää kysymys kansalaisten yksityisyydensuojasta ja oikeusturvasta, jos johtavan poliisi organisaation rikosylikomisario voi puuhastella tällaista niin mitä se kertoo koko organisaatiosta?

Samaan hengenvetoon voidaan alkaa pyöritellä asiaa moottoripyöräkerhoista joita Hertzen niin ahkerasti kommentoi, onko rekistereitä pengottu laittomasti, onko vääriä tietoja syötetty rekistereihin muiden hämäämiseksi? Näihin vastaus löytyy vain tuomitulta poliisilta. Enkä ihmettelisi vaikka näitä paljastuisi lisää. Tämä saattaa koko krp n organisaation kyseenalaiseen valoon. Saako siellä sooloilla ja tehdä oma aloitteisesti mitä tahansa, vähät välittää laeista. Tutkittaessa moottoripyöräkerhoja, on monesti oiottu ja vedetty mutkia suoraksi tutkinnoissa. Siitä on kertynyt näyttöä monessa jutussa.

Palataan ihmisten oikeusturvaan, hyvällä syyllä voi kysyä onko sitä krp n tutkimissa jutuissa? Kuullut huhuja että keskusrikospoliisilla olisi tulossa Aarnion pihasta löytyneitä rahoista myös jonkin asteinen ongelma. Tämä samainen Rabbe von Hertzen oli todistamassa Aarnion oikeudenkäynnissä. Aarnion kohtalo ei itseäni kiinnosta pätkääkään, mädätköön linnassa, mutta oikeusturvan kannalta taas asia kiinnostaa. Sekä se mitä poliisi puuhailee, etunenässä krp ja sen perässä helsingin poliisin vakavien rikoksien selvittely yksikkö. Kummassakin on jotain hämärää jos näin voi sanoa. Voin veikata varovaisesti että näistä kuullaan vielä.



Keskusrikospoliisin rikosylikomisario Rabbe von Hertzen on tuomittu Anneli Auerintietojen urkkimisesta. Helsingin hovioikeus tuomitsi hänet viiteentoista päiväsakkoon virkavelvollisuuden rikkomisesta. Vantaan käräjäoikeus oli aiemmin hylännyt syytteen.

Syytteen mukaan von Hertzen haki poliisin RikiTrip-järjestelmän kautta 28.9.2011 tietoja Anneli Aueriin liittyvien seksuaalirikoksien ja henkirikoksen esitutkinnan tutkintailmoituksia. RikiTrip on ohjelma, joka helpottaa poliisiasiain tietojärjestelmän (patja) käyttämistä.

Syyttäjän mukaan von Hertzenillä ei ollut virkatehtäviin perustuvaa syytä hakea tietoa Aueriin kohdistuvien rikosten tutkintailmoituksista. Von Hertzenin mukaan hänellä oli tällainen peruste, sillä hän pyrki saamaan tietoa Auerin mahdollisesta muutosta Espanjaan, josta Iltalehti oli uutisoinut.

Tuolloin KRP:n rikoskomisarion virassa toiminut von Hertzen työskenteli tuolloin KRP:n yhdysmiehenä Espanjan Malagassa. Von Hertzenin mukaan hän osallistui menossa olleisiin rikostutkintoihin, joissa oli kytkös Espanjaan. Tämän lisäksi hänen tehtäviinsä kuului oma-aloitteinen rikostiedustelu asioissa, joissa esiintyi Espanjaan ja Pohjoismaihin liittyviä seikkoja.(lähde: aamulehti 28.02.2017)

Syyttäjän mukaan oli epäuskottavaa, että ennalta ehkäisevää työtä tekevä poliisimies olisi tutkinut Auerin tietoja tällä perusteella varsinkin, kun ottaa huomioon sen, että von Hertzenin tehtävänä oli vakavan huumausaine- ja järjestäytyneen rikollisuuden torjunta.(lähde: aamulehti 28.02.2017)



Toisin sanottuna, mittavilla resursseilla jotka ovat verovaroin kustannettuja, urkitaan laittomasti tietoja ja nyt siitä satuttiin jäämään vain kiinni. Tätä samaa on tehty vuosikaudet, nyt löytyi vain oikeudella rohkeutta osoittaa oma arvovaltansa ja tuomita rikollinen poliisi.

Nykypäivän paheneva ongelma on perusteettomien uhkakuvien luominen. Niillä pelotellaan kaikki ihmisiä median kautta. Hertzen itse on syyllistynyt tähän kymmeniä kertoja. Pelottelu toimii, kun tavallinen ihminen uskoo mitä ”luotettava” poliisi sanoo saadaan aikaan jatkuva pelon kierre. Tämä taas johtaa kansalaisten jakaantumiseen. Pelottelu ei ole nykypäivää, täällä on ihmisiä jotka osaavat ajatella omilla aivoillaan. Kaikkea ei tarvi uskoa mitä lehdissä kerrotaan.
Itse luen lehtiä niin vähän että olen muodostanut asioista oman selkeän käsityksen eletyn elämän ja näkemäni perusteella. On lehdissä hyvääkin, ei kaikki ole valemediaa niinkuin nyt joka paikassa myös toitotetaan. Kannattaa käyttää omia aivoja ja miettiä vähän juttuja mitä lukee tai kuulee, niistä saattaa löytyä jotain hyvää vaikka ne olisivat lähtöisin mistä tahansa.

Toivottavasti poliisikin ymmärtää että eletään sähköisen viestinnän maailmassa jossa tieto ja muu liikkuu nopeammin kuin ylikomisario ehtii käydä kahvilla, kaikki selviää. Voin vain todeta, jos Rabbe kinkkujen alkuperä kiinnostaa vielä, niin kurkkaa atria rekisteristä vaikka. Mutta älä tee sitä salaa, siitä tulee tuomio.

—Janne Nacci

ps. Nacho UFO:t ja Alienit ovat eri asioita. Jatketaan ufoista yv:nä jos kiinnostaa :wink:

Vastaa Viestiin