Suomen Vastarintaliike

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

ViperFace
Martin Riggs
Viestit: 634
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 1:33 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja ViperFace »

Syyttäjä vaatii kolmelle uusnatsille tuomiota väkivaltaisen mellakan johtamisesta - Yhdellä itse tehty putkihaulikko

Syyttäjä vaatii kolmelle uusinatsijärjestö Pohjoismaisen vastarintaliikkeen jäsenelle tuomiota väkivaltaiseen mellakan johtamisesta.

Kuva
Syytettyjä tapauksessa on yhteensä 22.

Syytettyinä ovat muun muassa aiemmin vastarintaliikkeen Suomen-johtajaksi mainittu mies ja Jesse Torniainen, joka tuomittiin Helsingin asema-aukion törkeästä pahoinpitelystä kahdeksi vuodeksi vankilaan.

Tuomio ei ole lainvoimainen, vaan asiaa käsitellään vielä hovioikeudessa. Syyttäjä on vaatinut Asema-aukion jutusta Torniaiselle huomattavasti pidempää tuomiota törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Syytetyistä 19 on Suomesta ja 3 Ruotsista. Syytetyistä 10 ei ilmestynyt käräjäpaikalle aamulla. Yhtä ulkomailla asuvaa ei ole tavoitettu lainkaan.

Kolmea henkilöä vastaan on nostettu syyte väkivaltaisen mellakan johtamisesta ja 19 henkilöä vastaan väkivaltaisesta mellakasta.

Seitsemää epäiltyä syytetään pahoinpitelyistä ja kahta henkilöä haitanteosta virkamiehelle. Pahoinpitelyn kohteeksi joutuneita asianomistajia on kolme.

Esitutkinnassa epäilyt ovat pääosin kiistäneet syytteet väkivaltaisen mellakan johtamisesta ja väkivaltaisesta mellakasta.

Kaasusumutin ja teräaseita

Suomen vastarintaliikkeen nimissä järjestettiin mielenosoitus Jyväskylän keskustassa 1. elokuuta 2015.

Mielenosoitus kärjistyi mellakaksi ja pahoinpitelyiksi, kun osa syytetyistä ryntäsi tavarataloon.

Käräjillä ilmeni, että osa mielenosoittajista oli varustautunut suojaliivein ja hammassuojin. Lisäksi joidenkin hallussa oli kaasusumutin ja teräase. Kotietsinnöissä yhden mielenosoittajan asunnosta löytyi itse tehty putkihaulikko ja patruunoita.

Jyväskylässä joukkoa johdettiin syyttäjän mukaan muun muassa käsimerkeillä.

Esimerkiksi yhden syytetyn puolustus kuvaili kilpien ja lipputangon olleen rekvisiittaa ja koko tilanteen kehittyneen täysin arvaamattomasti.

-  Liput ja kilvet ovat olleet ihan normaalia rekvisiittaa, eivät rikoksentekoväline, yhden syytetyn puolustus sanoi.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2017040 ... 9_uu.shtml
Mitäs varten väkivallattoman liikkeen kaverit tämmöisiä haulikoita ovat rakennelleet? Oliko sumutimien luvat kunnossa? Aikooko liike antaa näille jäsenille rangaistuksen, vai tehdäänkö heistäkin sankareita, kuten Torniaisesta?

Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Koimies »

Mitä väliä sen mitä terästä varsin pienellä porukalla on sukanvarressaan, kun näiden tekemät väkivaltarikokset ovat vielä aika pientä toimintaa verrattuna mamujen/matujen/anarkistien aiheuttamiin väkivallantekoihin ja yleiseen riehuntaan tämän päivän Euroopassa?

Kuinka rutosti puukkoa ja puntaria ja muuta asetta löytyy Suomessa nyt oleskelevilta mamuilta ja matuilta, ja erityisesti islamisteilta? Tätä ei ole laskettu eikä mennä laskemaan esim. Helsingin "beduiinileiriin". Oletan, että erilaisia aseita löytyy varsin paljon ja näitä hiippareita on jo aika paljon, tuhansia.

Täydellinen väkivallattomuus on jo unelmoitu loppuun Euroopassa. Kysymys on enää siitä kuka väkivaltaa käyttää, missä laajuudessa, millaisin motiivein ja miten järjestäytyneissä olosuhteissa. Vastarintaliike pystyy tähän vastaamaan tai sitten ei. Haaste on kuitenkin mielestäni jo tämä.
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

http://magneettimedia.com/kv-poliisilla ... en-tueksi/

"Jyväskylässä alkoi viikon mittainen oikeudenkäynti Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktivisteja vastaan. Aktivisteja syytetään muun muassa ”mellakoinnista”, mutta viranomaisilla ja syyttäjällä ei ole yhtään todistetta väitteen tueksi."

"Syyttäjän argumentit paljastivat pian, kuinka huteralle pohjalle väitteet ”mellakoinnista” ja ”väkivaltaisen mellakan johtamisesta” on rakennettu. Syyttäjällä ei ole yhtään konkreettista todistetta mellakkaepäilyjen vahvistamiseksi; ei ole videota, jolla mellakan johtamisesta epäillyt näyttäisivät määrääviä käsimerkkejä tai antaisivat sanallisia käskyjä. Mellakan määritelmä täyttyy vasta poliisin antaessa hajaantumiskäskyn, mutta sellaista ei tapahtumavideoilla kuule.
Mellakkasyytteet perustuvatkin täydellisesti paikalla olleiden poliisien henkilötodisteluun, joka järjestetään torstaina. Koska mellakka- ja hajaantumiskäskyistä ei jäänyt nauhoille todisteita, alkoi poliisi jälkikäteen väittää, että molempia käskyjä tosiasiassa annettiin, vaikka ne katosivat videoilta mystisesti. Käräjillä tullaankin punnitsemaan, luotetaanko Suomessa enemmän teknisiin todisteisiin vai omaa etuaan ajavien poliisien kuulopuheisiin.
Poliisin henkilötodistelusta tekee erityisen huteraa se, että viranomaiset jäivät jo esitutkinnan aikana kiinni tarinoidensa muuttamisesta ja ristiriitaisista kertomuksista. Poliisi esimerkiksi väitti tapahtumasta alun perin ilmoittaneen ja nyt mellakan johtamisesta epäillyn miehen ”johtaneen hyökkäystä” Sokokseen. Tapahtumavideoilta kuitenkin näkee, että mies saapuu Sokoksen edustalle viimeisten joukossa eikä ehdi edes rakennukseen sisälle ennen kuin viranomaiset repivät hänet pois. Kumpi valehtelee – video vai virkavalta?
Puolustus muistutti päivän aikana, että Suomessa järjestetään jatkuvasti oikeudenkäyntejä joukkotappeluista, joissa on paljon enemmän osanottajia kuin Sokoksen sisällä oli. Näitä ei kuitenkaan koskaan määritellä ”mellakoiksi”. Miksi Vastarintaliikettä kohdellaan eri standardeilla?"

Eli siis tässä yhteiskunnan väkivaltakoneisto päätti röyhkeästi alkaa syyttämään kansallissosialistien suunnitelleen etukäteen mellakan ja toteuttaneen sellaista järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti. Kuitenkin nämä väitteet ovat täysin keksittyjä. Kenties suunniteltu jossain looseissa tai ainakin hyvin korkealla vallan askelmilla. Sieltä sitten käsky käy farssi on valmis.

"Syyttäjä onkin yrittänyt turvata selustansa valitsemalla rikosnimikkeeksi ”väkivaltaisen mellakan” tavallisen ”mellakan” sijaan, koska ”väkivaltainen mellakka” ei vaadi viranomaisen läsnäoloa – eli käytännössä hajaantumiskäskyä. Edes syyttäjä ei vaikuta siis uskovan poliisin väitteisiin siitä, että hajaantumiskäsky on annettu, vaikkei sitä millään videolla voi kuullakaan.
Syyttäjä väittää, että Arto Savolainen oli valittu jostain syystä jo etukäteen järjestön ”kohteeksi”, vaikka esitutkinnassa tästä ei paljastunut mitään viitteitä – ei tekstiviestejä, asiakirjoja, videolle tallentuneita toimintakäskyjä tai sähköposteja. Puolustus muistutti, että Savolainen tapasi aktivistimme jo ennen välikohtauksen alkua kaupungin keskustassa, eikä kukaan käynyt tämän kimppuun. Savolainen ei siis ollut ”kohde”. Välikohtaus syntyi vasta myöhemmin, kun Savolainen itse ryntäsi aktivistejamme kohti Sokoksella ja viittoi ystäviään mukaan. Tämä selviää esitutkintavideolta.
Syyttäjä ei tietenkään kommentoinut lainkaan sitä, että Savolaisella oli Sokoksella mukanaan useita ystäviä, joista osa liikkui jo aiemmin kaupungin keskustassa aktivismimme aikana huudellen solvauksia kansallissosialisteille. Syyttäjän mukaan Savolainen yritti välikohtauksen puhjettua ”paeta” ostoskeskukseen, vaikka video todistaa, että hän juoksi nimenomaan aktivistejamme kohti."

Tässä yhteiskunnan taholta harjoitetaan täydellistä mielivaltaa ja sortoa. Ei ihme, sillä kyseessä on ainoa toisinajattelijaryhmä maasamme ja sillä on aseena kaikkein pelottavin ase maailmassa (ainakin valehtelijoiden mielestä): totuus ja sanan säilä. Sanat tässä kaikkein vaarallisimmat ovat ja oma syntisyys. Ei tässä mistään väkivallasta tietenkään ole kysymys. Väkivaltaahan käyttävät vasemmistolaiset ja yhteiskunnan hyväksymänä.

ViperFace
Martin Riggs
Viestit: 634
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 1:33 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja ViperFace »

Koimies kirjoitti:Mitä väliä sen mitä terästä varsin pienellä porukalla on sukanvarressaan, kun näiden tekemät väkivaltarikokset ovat vielä aika pientä toimintaa verrattuna mamujen/matujen/anarkistien aiheuttamiin väkivallantekoihin ja yleiseen riehuntaan tämän päivän Euroopassa?

Kuinka rutosti puukkoa ja puntaria ja muuta asetta löytyy Suomessa nyt oleskelevilta mamuilta ja matuilta, ja erityisesti islamisteilta? Tätä ei ole laskettu eikä mennä laskemaan esim. Helsingin "beduiinileiriin". Oletan, että erilaisia aseita löytyy varsin paljon ja näitä hiippareita on jo aika paljon, tuhansia.

Täydellinen väkivallattomuus on jo unelmoitu loppuun Euroopassa. Kysymys on enää siitä kuka väkivaltaa käyttää, missä laajuudessa, millaisin motiivein ja miten järjestäytyneissä olosuhteissa. Vastarintaliike pystyy tähän vastaamaan tai sitten ei. Haaste on kuitenkin mielestäni jo tämä.
Mitä sekoilet? Vastarintaliikehän on sitoutunut väkivallattomuuteen. Toki tämä ryhmä siitä huolimatta sisältää prosentuaalisesti huomattavasti enemmän väkivaltarikoksista tuomittuja, kuin mikään maahanmuuttajaryhmä. Pitäisi karkottaa rikollisten mamujen kanssa vittuun täältä. Täälläkin hetkellä oikeutta lueataan arviolta noin 25% koko suomen jäsenistöstä, joten aika saatanan korkeaa on yliedustus rikollisuudessa.
Viimeksi muokannut ViperFace, Ma Huhti 03, 2017 10:29 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

ViperFace
Martin Riggs
Viestit: 634
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 1:33 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja ViperFace »

Riukiu kirjoitti:Syyttäjän mukaan Savolainen yritti välikohtauksen puhjettua ”paeta” ostoskeskukseen, vaikka video todistaa, että hän juoksi nimenomaan aktivistejamme kohti."
No jos se jäbä ei kerran sinne Sokoselle paennut, niin vittuako te menitte sinne riehumaan? Te olisitte voineet jättää homman kadulla tapelemiseen, mutta piti mennä vielä lisäksi ostoskeskukseen ilman syytä sekoilemaan ja pippurikaasua sumuttamaan. Ihan oikeat syytteet napsahti.

e: ja nyt kun kerran aktivoiduitte, niin voisitteko ottaa kantaa tuohon Torniasen potkimiseen? Miksi silminnähden sekavaa jätkää ei saatu hallintaotteella taltuetuksi, vaan piti käyttää kovimman tarpeettoman voiman periaatetta, ja vedellä ninjapotkua päihtyneeseen ihmiseen?

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Oikeat syytteet? Vasemmistolaiset aina uhoavat väkivaltaista yhteenottoa ja suunnittelevat sellaiset ja kaikki on myönnetty. He hyökkäävät laillisten mielenosoittajien kimppuun. Kun nämä puolustautuvat, se on muka mellakka.

Joku provosoitui kaverin hyökkäyksestä ja juoksi vastaan ja tämä pakeni tavaratalon ovelle. Siellä eteisessähän sitten koko tappelu tapahtui.

Torniaisen provosoituminen asemalla oli hullua. Sen tiedän. Yksi kuohahtelua kontrolloimaton mies. Siitä ei saa veruketta koko joukon kieltämiseen. Mutta kovasti nämä eliitin kultapojat saavat provosoida.

En kuitenkaan käytä sanaa "te" äärivasemmistolaisista, vaikka kuinka suututtaa. Yritätkö jotenkin pelotella minua teitittelemällä? Siis onhan tässä maassa varmasti vaarallista jopa puolustaa kansallissosialisteja, joten otan tietenkin tietoisen riskin, kun en puhu pelkästään negatiivisesti. Pian sellaisetkin vähintäänkin rekisteröidään tai tuomitaan vihapuheesta.

Chefile
Christopher Lorenzo
Viestit: 1500
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 11:30 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Chefile »

Olipa suuri yllätys, että Torniaista juuri syytetään tämän mellakan johtamisesta. Oikein miehekästä ja arjalaista toimintaa hakata porukassa joku paikallinen reppana.
Koimies kirjoitti:Mitä väliä sen mitä terästä varsin pienellä porukalla on sukanvarressaan, kun näiden tekemät väkivaltarikokset ovat vielä aika pientä toimintaa verrattuna mamujen/matujen/anarkistien aiheuttamiin väkivallantekoihin ja yleiseen riehuntaan tämän päivän Euroopassa?
No onpa hyvä logiikka, toimii siis myös näin: mitä väliä jos Venäjä pommitti tuhansia siviileitä Syyriassa, kun USA pommitti kymmeniä, ellei satoja tuhansia siivileitä Irakissa?

Ja 30 henkilöä ei ole millään mittarilla Suomessa pieni porukka ja näistä syytettyjen penkillekin päätyi melkoisen iso joukko.
Kuinka rutosti puukkoa ja puntaria ja muuta asetta löytyy Suomessa nyt oleskelevilta mamuilta ja matuilta, ja erityisesti islamisteilta? Tätä ei ole laskettu eikä mennä laskemaan esim. Helsingin "beduiinileiriin". Oletan, että erilaisia aseita löytyy varsin paljon ja näitä hiippareita on jo aika paljon, tuhansia.
Joo, samalla huolestuttaa myös venäläiset, niillä on rajalla tavattu sähkönyrkkirautoja ja patukoita. Myös virolaisilla on taskussaan monesti teräasetta. Suomenruotsalaiset pirulaiset varmaan hekin pitävät jotain söpöä pamppua povarissaan. Ja heitä kaikkia on kymmeniä tuhansia, joten huolestutaan kaikki nyt yhdessä.
Täydellinen väkivallattomuus on jo unelmoitu loppuun Euroopassa. Kysymys on enää siitä kuka väkivaltaa käyttää, missä laajuudessa, millaisin motiivein ja miten järjestäytyneissä olosuhteissa. Vastarintaliike pystyy tähän vastaamaan tai sitten ei. Haaste on kuitenkin mielestäni jo tämä.
Kerrohan milloin Euroopassa on unelmoitu täydellisestä väkivallattomuudesta? Meillä on ollut IRA, ETA ja muita terrorijärjestöjä aina ja väkivaltaakin on ollut aina. Vastarintaliikehän ei ole tainnut vastata yhtään mihinkään, vaan harjoittanut väkivaltaa aktiivisena osapuolena, ilman että kukaan heidän kimppuunsa on hyökännyt. Näin ainakin Jyväskylässä ja Elielillä.
”Yeah man.. I mean the days were slow but the years went fast, you know?”

ViperFace
Martin Riggs
Viestit: 634
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 1:33 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja ViperFace »

Riukiu kirjoitti:Oikeat syytteet? Vasemmistolaiset aina uhoavat väkivaltaista yhteenottoa ja suunnittelevat sellaiset ja kaikki on myönnetty. He hyökkäävät laillisten mielenosoittajien kimppuun. Kun nämä puolustautuvat, se on muka mellakka.
OT: Anarkistien perseilystä on varmasti ketju jossain muualla, ja eivät ansaitse sen enempää sympatiaa, kuin muutkaan.
Joku provosoitui kaverin hyökkäyksestä ja juoksi vastaan ja tämä pakeni tavaratalon ovelle. Siellä eteisessähän sitten koko tappelu tapahtui.
No eikö sen olisi voinut jättää siihen. Sen sijaan koko joukko lähti möyhäämään jo pois ajetun uhittelijan perään. Tästähän ne syytteet väkivaltaisesta mellakasta tuli.
Torniaisen provosoituminen asemalla oli hullua. Sen tiedän. Yksi kuohahtelua kontrolloimaton mies. Siitä ei saa veruketta koko joukon kieltämiseen. Mutta kovasti nämä eliitin kultapojat saavat provosoida.
Arvostan selkarankaasi tältä osin. Edelleen kummeksuttaa, miksi Torniasta liikkeen piirissä niin kovin arvostetaan ja hänen annetaan olla jäsenenä, vaikka tuosta impulssikontrollin puutteesta on pitkä väkivaltarikosten lista todisteena jo vuosien takaa.
En kuitenkaan käytä sanaa "te" äärivasemmistolaisista, vaikka kuinka suututtaa. Yritätkö jotenkin pelotella minua teitittelemällä? Siis onhan tässä maassa varmasti vaarallista jopa puolustaa kansallissosialisteja, joten otan tietenkin tietoisen riskin, kun en puhu pelkästään negatiivisesti. Pian sellaisetkin vähintäänkin rekisteröidään tai tuomitaan vihapuheesta.
Saattaa olla, että kuvittelen, mutta on syntynnyt kuva, että tässä ketjussa kirjoittelee yksi tai useampia liikkeen aktiiveja. En välttämättä tarkoita juuri sinua. Minulla ei olisi mitään ongelmaa kansallissosialististen liikkeiden kanssa, jos niihin ei liittyisi viha erilaisia vähemmistöjä kohtaan, rotuoppeilu, holokaustin kieltämisfoliohattuilu ja kaikenlainen kahakointi, mutta kun poikkeuksetta näyttää liittyvän. Ehkei kannattaisi ollenkaan käyttää sanaa kansallissosialismi, koska sillä on paha kaiku ja se vetää puoleensa kaikenlaisia kuulapäitä ja rasisteja. Jos liikkeet ajaisivat sosilistista aatetta kansallismielisellä twistillä, enempää fiilistelemättä natsisaksaa, niin saattaisi tullakin laajempaa suosiota.

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Eihän se ole offtopicia, kun sanotaan toisten suunnitelleen mellakkaa ja järjestelevän mellakoita ja sitten toiset saavat syyt, kuten tässäkin tapauksessa.

ViperFace
Martin Riggs
Viestit: 634
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 1:33 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja ViperFace »

Riukiu kirjoitti:Eihän se ole offtopicia, kun sanotaan toisten suunnitelleen mellakkaa ja järjestelevän mellakoita ja sitten toiset saavat syyt, kuten tässäkin tapauksessa.
Eihän missään ole sanottu, että mellakka oli suunniteltu. Johdettuun mellakkaan, vaikkakin se olisi spontaani, viittaa se, että koko porukka lähtee uhittelijan perään, ja että osa porukasta estää poliisia puuttumasta tilanteeseen, kun tämä on saatu mukiloitavaksi.

Tästä heitä syytetään, ei suunnitellusta mellakasta. Syytteet ovat täysin perusteltuja.

Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Koimies »

"Mitä sekoilet? Vastarintaliikehän on sitoutunut väkivallattomuuteen. Toki tämä ryhmä siitä huolimatta sisältää prosentuaalisesti huomattavasti enemmän väkivaltarikoksista tuomittuja, kuin mikään maahanmuuttajaryhmä. Pitäisi karkottaa rikollisten mamujen kanssa vittuun täältä."

Voi ViperFace, rukka. Kerroin väkivaltaa koskevan mielipiteen, joka ei liity vain Vastarintaan vaan ryhmien toimintaan yleensä. Juoksehan juomaan lasi kylmää vettä!
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.

ViperFace
Martin Riggs
Viestit: 634
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 1:33 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja ViperFace »

Koimies kirjoitti:"Mitä sekoilet? Vastarintaliikehän on sitoutunut väkivallattomuuteen. Toki tämä ryhmä siitä huolimatta sisältää prosentuaalisesti huomattavasti enemmän väkivaltarikoksista tuomittuja, kuin mikään maahanmuuttajaryhmä. Pitäisi karkottaa rikollisten mamujen kanssa vittuun täältä."

Voi ViperFace, rukka. Kerroin väkivaltaa koskevan mielipiteen, joka ei liity vain Vastarintaan vaan ryhmien toimintaan yleensä. Juoksehan juomaan lasi kylmää vettä!
Ehkä se ei tullut ihan suoraan ilmi, mutta esitin kysymykseni näille, ilmeisesti liikkeeseen kuuluville kirjoittelijoille, jotka kovasti selittävät, että Vastarintaliike on väkivallaton. Kyllähän se herättää kysymyksiä väkivallattomuudesta, jos tappamiseen soveltuvia, helposti takin alle kätkettäviä aseita rakennellaan.

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Koko porukka ei lähtenyt uhittelijan perään. Ilmeisesti yksi lähti ja loput pelkäsivät tämän joutuneen vaaraan, koska tavaratalossa oli paljon äärivasemmistolaisia.

Videollahan tuo koko tapaus on. Ei näitä johdeta, joten syytteet mellakan johtamisesta ovat pötyä. Mellakkakaan tuo ei ole. Ei edes spontaani. Ovensuussa ihmiset kilpien kanssa joutuvat poliisin yllätysiskun kohteeksi takaapäin , minkä jälkeen eivät oikein ole selvillä ja ihmettelevät ja protestoivat poliisia. Tämä kaikki käy hyvin nopeasti. Sitten poliisi vaatii kilpiryhmää posi ja he tottelevat.

Natsit vain puolustautuvat, kun vassarit terrorisoivat mielenosoitusta suunnittelemallaan tavalla.

ViperFace
Martin Riggs
Viestit: 634
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 1:33 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja ViperFace »

Riukiu kirjoitti:Koko porukka ei lähtenyt uhittelijan perään. Ilmeisesti yksi lähti ja loput pelkäsivät tämän joutuneen vaaraan, koska tavaratalossa oli paljon äärivasemmistolaisia.
Mitä olen ymmärtänyt, niin Vastarintaliikkeen vastustajia olisi ollut kolme. Ainakin kolme sai turpaansa. Jos muistan oikein, niin tämä punkrokkari, joka osallistui kirjastokahakkaan, sen muija ja joku kolmas.
Videollahan tuo koko tapaus on.
Mistä sen voi katsoa leikkaamattomana?
Ei näitä johdeta, joten syytteet mellakan johtamisesta ovat pötyä. Mellakkakaan tuo ei ole. Ei edes spontaani. Ovensuussa ihmiset kilpien kanssa joutuvat poliisin yllätysiskun kohteeksi takaapäin , minkä jälkeen eivät oikein ole selvillä ja ihmettelevät ja protestoivat poliisia. Tämä kaikki käy hyvin nopeasti. Sitten poliisi vaatii kilpiryhmää posi ja he tottelevat.
Ei kyllä varmasti ollut mikään yllätysisku kenellekkään. Jos paikalla on joukoittain poliiseja ja aloitat kunnon tivolin, niin voit olla varma, ettei mene kovin montaa sekuntia kun poliisi on välissä.
Natsit vain puolustautuvat, kun vassarit terrorisoivat mielenosoitusta suunnittelemallaan tavalla.
Mitä jos koittaisivat olla provosoitumatta? Poliitikotkin saavat varmasti kuulla kaikenlaista vittuilua, mutta enpä muista milloin joku olisi vaaliteltalla alkanut leipomaan vittuilijaa pataan.

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Vasemmistolainen hyökkäsi ja aloitti tivolin. Vaikea sitä on tietenkään keskeyttää sen, joka häntä vastaan alkoi puolustautumaan. Poliisi olisi kai saanut silti tekosyyn koko toiminnan lopettamiseen ja pidätyksiin. Aivan kuin poliisi ja antifa toimisivat saumattomasti yhteen.

Kyse ei ollut siis provosoitumisesta, vaan vasemmistolainen hyökkäsi päälle. En muista enää, menikö perässä ensin yksi vai useampi, mutta kai lisää lähti turvaamaan heitä tai tätä yhtä.

Puolustautuminen ei ole provosoitumista. en usko, että komukan paettua tavarataloon kaiken lopettamisella olisi ollut enempää apua, sillä eliitti kai olisi kaivanut jostain väkivaltaysyytteen ja nimenomaan natsipuolelle

Vastaa Viestiin