Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

WalkingDisaster
Javier Pena
Viestit: 1786
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

Doctor Lecter kirjoitti:Pääministeri Juha Sipilä (kesk) oli äänessä Mauno Koiviston (sd) hautajaisissa.

Pääministeri Sipilän omakohtainen puhe: "Tuoreesta kokemuksesta tiedän surun olevan hyvin henkilökohtainen asia"

Puheessa Sipilä viittasi myös oman perheensä kohtaamaan suruun.


Iltalehti
25.5.2017 klo 17.01

Muistikohan Sipilä myös sen, että hänen - ja eritoten vaimonsa Minna-Maaria Sipilän - tänne kutsumat ns siirtolaiset ovat surmanneet suomalaismiehen ja että Sipilä tietää myös uhrin omaisten surun olevan henkilökohtainen asia.
- Vai onko Sipilän mielestä hallintoalamaisten suru jotenkin vähäteltävämpää surua?
Sipilästä en juurikaan pidä, mutta Mauno Koivistoa kunnioitten, olisiko todellakin mielestäsi Sipilän pitänyt Koiviston hautajaisissa puhua siirtolaisista ja heidän synneistään?
Suvaitsevaisuutta edes tällaisilla hetkillä, kiitos!
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Halla-aho piilotteli kiusallista salaisuutta valehtelemalla

Päättäjien salaisuudet voivat olla turvallisuusriski. Halla-aho peitteli yhtä. Peitteleekö hän muutakin?

Perussuomalaisten puheenjohtajaksi pyrkivällä europarlamentaarikko Jussi Halla-aholla on lapsi avioliiton ulkopuolisesta suhteesta. Asian paljasti eilen Suomen Kuvalehti.

Mutta olisiko pitänyt paljastaa, oliko se tarpeen? Siitä on käyty vilkkaahkoa keskustelua.

Yksinkertainen vastaus on, että kyllä piti ja oli tarpeen.

Lapsesta tai suhteesta kertominen eivät itsessään ole merkittäviä yhteiskunnallisia uutisia, vaikka varsinkin viihdelehdille julkisuuden henkilöiden salarakkaat ovat olleet herkullisia aiheita. Merkittävämpää tässä tapauksessa on se, että mahdollinen hallituspuolueen tuleva puheenjohtaja ja kenties jopa ulkoministeri valehteli piilotellakseen kiusallista salaisuutta.

Halla-aho on lapsen syntymän jälkeen kertonut useita kertoja julkisuudessa, että hänellä on neljä lasta. Eilinen paljastus osoittaa, että hän on tietoisesti kertonut väärää tietoa. Lapsia on (ainakin) viisi, ja Halla-aho on ollut tietoinen viidennestä lapsesta. Isyys on vahvistettu dna-testillä. Koska Halla-aho on määrätietoisesti valehdellut asiasta, kertoo se siitä, että hän ei ole halunnut oikeaa tietoa julkisuuteen.

Todellista syytä piilotteluun voi vain arvailla.

Halla-ahon henkilökohtaisessa elämässä on siis ollut peiteltävää. Seuraava kysymys kuuluu, että onko vielä jotakin muutakin?

Suomen Kuvalehdelle puhuneen Halla-ahon aviottoman lapsen äidin mukaan suhde kesti jopa kahdeksan vuotta. Politiikan ja valtion asioiden hoitamisen kannalta tällä ei ole merkitystä, mutta joillekin äänestäjille sillä voi olla merkitystä arvioitaessa politiikon henkilöä: voidaanko miestä pitää luotettavana, jos hän ei sitä ole parisuhteessaan?

Toisaalta on arvioitu, että paljastus on mahdollisesti Halla-aholle jopa eduksi. Hänen kuivakka julkikuvansa voi saada viriilin sonnin kuorrutuksen, joka saattaa hyvinkin vedota joihinkin äänestäjiin.

Mutta entäpä sitten, jos salaisuuksia todella on enemmänkin? Jos Halla-aho valehteli tästä, onko hän valehdellut jostakin sellaisesta, jolla on enemmän yhteiskunnallista merkitystä?

Onko Halla-aholla kätkettynä kenties jotakin sellaisia salaisuuksia henkilökohtaisesta elämästään, että hän voisi niiden paljastumisen pelossa olla altis taipumaan kiristykseen? Tätä asiaa pohdittaisiin takuuvarmasti, mikäli olisimme Yhdysvalloissa. Täysin epäolennainen kysymys se ei ole myöskään keskusteltaessa Suomen mahdollisesta tulevasta ulkoministeristä.

Yhdeksän vuotta sitten pohdittiin vakavasti, tekikö silloisen ulkoministerin Ilkka Kanervan (kok) holtiton tekstiviestittely nuorille naisille hänestä turvallisuusriskin. Varsinkaan kansainvälisessä politiikassa tilanne ei ole niistä ajoista ainakaan helpottunut, joten vähintäänkin näitä kysymyksiä on voitava arvioida.

Siksi Suomen Kuvalehden juttu oli ehdottomasti julkaistava.
https://seura.fi/isanpikajuna/2017/05/2 ... 61564b76-1
Jussi Halla-aho kirjoitti:Moniavioisuus on Suomessa erittäin laaja ilmiö, josta ei kuitenkaan puhuta juuri lainkaan.
https://www.facebook.com/jussi.hallaaho ... 4251154100

Mitenköhän iso se Halla-ahon haaremi on? Lisää puhetta vaan, Jussi, omakohtaisista kokemuksista! Ei vaieta enää.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Black Sabbath
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: Ke Loka 22, 2014 5:40 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Black Sabbath »

Kyllähän tässäkin tapauksessa, oli kuolevan puolueen pj tai ei kannattaa pysyä EU-parlamentissa soputumisrahoineen notta pustyy maksamaan ruokot jatkossakin.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17124
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kanssamatkustajat yrittivät estää junassa musliminaisia solvannutta miestä - mies puukotti kaksi hengiltä

Yhdysvaltalaismies puukotti kuoliaaksi kaksi kanssamatkustajaa junassa Oregonin osavaltiossa perjantaina, kertovat yhdysvaltalaismediat. Kolmas puukotuksen uhri on yhä sairaalassa.

Silminnäkijöiden mukaan kolme junassa matkustanutta miestä oli yrittänyt puuttua miehen uhkaavaan käytökseen. Miehen kerrotaan huudelleen rasistisia solvauksia junassa matkustaneille kahdelle musliminaiselle.
...
Hyökkäyksen jälkeen antamassaan lausunnossa muslimijärjestö Council on American-Islamic Relations kertoo, että hyökkäykset Yhdysvaltain muslimiväestöä kohtaan ovat yleistyneet yli 50 prosentilla vuodesta 2015 vuoteen 2016.


Iltalehti
28.5.2017 klo 04.55
tummennus dl

Muslimijärjestö aloitti välittömästi ruikuttamisen. Kun muistetaan, että samaisena ajankohtana, v:sta 2015 v:een 2016 Suomessa raiskaukset lisääntyivät...
Viime vuoden tammi–syyskuussa ulkomaalaisten tekemiä seksuaalisia ahdisteluja kirjattiin 19. Tämän vuoden tammi–syyskuussa ulkomaalaisia on epäilty jo 118 seksuaalisesta ahdistelusta. Kasvua on siis noin 521 prosenttia.
Helsingin uutiset

Suurin osa ulkomaanelävien - ml. "turvapaikkaa" hakevien - raiskauksista on "jostain kumman syystä" musulmaanien tekemiä. Kuitenkaan asiasta ei Suomessa nostetaa juurikaan meteliä. Tämä siksi, ettemme vaan loukkaisi musulmaanien pyhiä arvoja; naisten pesutiloihin tunkeutuminen, pikkutyttöjen houkuttelu, ahdistelu, lääppiminen, julkeat eleet ja ehdotukset sekä raiskaukset.

Että pieneltä tuntuu jenkkilän 50 pros lisäys kun Suomessa se on jo yli 500 pros. ja tuo yli 500 pros koskee vain seksuaalisia tekoja, siihen kun lisätään muut päällekarkaukset, niin ollaankin jo ihan eri sfääreissä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Jaa... kahden puukottaminen hengiltä USA:ssa olikin sitten aasinsilta suomalaiseen turvapaikkakeskusteluun ja muslimien pilkkaamiseen. Vain minfossa.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Laavulla luonnonantimilla elänyt saksalaisnainen jätti metsän ja poistui viikonloppuna Suomesta

Alun perin Charlotte Arnswaldin oli tarkoitus asua metsässä pitkään. Saksalaisen laavulla asuminen synnytti someraivon.

Vielä viime viikolla Charlotte Arnswald keräsi risuja yläsavolaisessa metsässä laavunuotiotaan varten. Naisen oli tarkoitus asua laavulla ainakin kesän ajan, paluuaikaa hän ei ollut itselleen asettanut.

Viikonloppuna Charlotte kuitenkin keräsi tavaransa ja poistui maasta.

Vihapuhetta keskustelupalstalla

. Ylen uutisessa Charlotte poltti risuja, vei katiskan järveen ja keräsi maasta ylivuotisia puolukoita. Nainen kertoi haastattelussa maistaneensa sammakonkutua ja aikovansa jatkossa syödä kovakuoriaisia ja itikoita.

Uutinen sai osan ihmisistä raivon partaalle. Internetin keskustelupalsta täyttyi nopeasti sadoista kommenteista, joissa Charlotten toimintaa paheksuttiin kovin sanoin ja hänet haluttiin pois maasta. Charlottea uhkailtiin keskustelussa niin fyysisellä kuin seksuaalisella väkivallalla.

Laavua yritettiin jäljittää

Keskustelupalstalla yritettiin aktiivisesti etsiä laavun olinpaikkaa. Ylen uutiskuvista pyrittiin keräämään johtolankoja, joiden perusteella olisi mahdollista selvittää laavun tarkka sijainti. Keskustelussa myös toivottiin, että paikkakuntalaiset paljastaisivat naisen olinpaikan.

Saksalaisnaisen käyttöön laavunsa antanut sonkajärveläinen maanomistaja Jaana Keränen tilitti tuntojaan julkisessa Facebook-päivityksessä sunnuntaina.

– Kyseessä oli meidän perheemme vieras, joka asui meidän yksityismetsässämme, meidän yksityisellä laavullamme ja poltti meidän liiteristämme hänelle annettuja halkoja, Keränen kirjoittaa.

"Koen suurta häpeää suomalaisuudestani"

Jaana Keränen kertoo Ylelle olevansa surullinen ja suivaantunut lukemastaan netin vihapuheesta. Hänestä on huolestuttavaa, että suomalaiset ovat valmiita käyttämään väkivaltaa kohdatessaan erilaisuutta.

Keränen vertaa tilannetta siihen, että suomalainen nainen yöpyisi yksin saksalaisessa metsässä ja paikallinen vähemmistöryhmä suunnittelisi hänen etsintöjään julkisella nettisivustolla.

– Ajatus siitä, että hän joutuisi elämään laavulla tietäen, että Suomessa on ihmisiä, jotka tahtovat tulla antamaan hänelle opetuksen, on meille vieraan isäntinä sietämätön.

Keräsen mukaan Charlotten lähtö Suomesta johtuu henkilökohtaisista syistä.

Yle ei onnistunut tavoittamaan Charlottea viikonloppuna.
http://yle.fi/uutiset/3-9636597

Mikä ihme ajaa ihmisen tuollaiseen punaisella värillä korostamaani rajattomaan typeryyteen?
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11483
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

Mikä ihme ajaa ihmisenalun Ylilaudalle?

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0163863209

https://ylilauta.org/satunnainen/67434077

Saksalaisnaisen ajoivat pois Suomesta Ylilaudan surullisenkuuluisat keskenkasvuiset trollaajat.

(Tässä reportaasi Ylilaudasta; http://www.aviisi.fi/2016/03/ihmisen-kuva/) Joten turha puhua tuossa uutisessa yleistäen suomalaisista.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11483
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

^Ylilaudalta on poistettu eilen tuosta ketjusta uhkausviestit ja viestit joissa pohdittiin laavun sijaintia. Sellaisia viestejä oli yhteensä ehkä 4 - 6 kappaletta, joten "häpeää aiheuttaneita suomalaisia" ei todellakaan ollut montaa. Ja nekin olivat todennäköisesti 14-v. trolleja, jotka hölmöilivät. Kohu sai järjettömät mittasuhteet lyhyessä ajassa.

Itsekin suutuin ensimmäisestä Ylen uutisesta lähinnä siitä syystä, kun siitä sai käsityksen mahdollisesti mielenterveysongelmaisesta tai ainakin henkisesti epävakaasta turistista, joka ei osaa huolehtia itsestään, mutta josta toimittaja on keksinyt tehdä kivan uutisen. (Turisti vaikutti samantyyppiseltä tapaukselta kuin "elämäntapaintiaanit" 1990-luvulla.) Ja tietysti risoi mahdollinen jokamiehenoikeuksien rikkominen ja rauhoitettujen eläinten käyttäminen ravintona huvin vuoksi. Uutisesta sai hyvin toisenlaisen kuvan kuin millaiseksi totuus vasta myöhemmin paljastui. Nainen ei ollutkaan yksin metsän keskellä korvessa, vaan jonkun yksityismetsässä ja "valvonnassa." (Eksyin Ylilaudan sivuille vasta kun luin turistin lähteneen Suomesta henkilökohtaisista syistä ja maanomistajan häpeävän suomalaisuuttaan.)

Tässä kohussa selvästi irrotettiin asioita kontekstistaan jokaisessa Ylen uutisessa. Yle unohti mm. kertoa "someraivon" syntyneen alaikäisten suosimalla keskustelupalstalla, jossa hölmöily ja trollaus kuuluu asiaan. Kannatan mahdollisimman suurta sananvapautta, ja vaikka uhkailut selvästi ylittivät laillisen rajan, ne olivat vain nuorten tekemiä virheitä. Saipahan Ylen toimittaja taas tekosyyn haukkua suomalaisia.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17124
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Rajavartiosto valmistautuu Jussi Halla-ahon valintaan PS:n puheenjohtajaksi:

Iltalehti: Rajavartijat saamassa oikeuden konepistooliin, syynä uhkien lisääntyminen

Rajavartiolaitos on saamassa oikeuden konepistoolien käyttöön, Iltalehti kertoo. Lehden mukaan tieto rajavartijoiden oikeudesta konepistooliin selviää lausuntokierroksella olevasta asetusluonnoksesta.

Asetusmuutos on tulossa voimaan heinäkuun ensimmäisestä päivästä.

Rynnäkkökiväärin ja konepistoolin käytön lisäämistä perustellaan Suomen turvallisuusympäristön muutoksella. Konepistooliin Rajavartiolaitoksella ei ole ollut oikeutta, mutta rynnäkkökivääri on jo nyt käytössä aluevalvontalain mukaisissa ja sotilaallisen maanpuolustuksen tehtävissä.

Uhkien lisääntymisen lisäksi syynä konepistoolin tarpeeseen on asetusluonnoksen lisäksi se, ettei nykyisillä aseilla voi vastata uhkiin riittävän hyvin.
— Käytössä olevilla välineillä ei kyetä vaikuttamaan riittävän kaukaa tai tarpeeksi tehokkaasti vaarallisen toiminnan lopettamiseksi, käynnissä olevan tai alkavan vakavan rikoksen estämiseksi tai kiireellistä ja tärkeää tehtävää suoritettaessa esineen, eläimen tai muun vastaavan esteen poistamiseksi, sisäministeriö kirjoittaa asetusmuutosta koskevassa muistiossa Iltalehden mukaan.


Kouvolan Sanomat
2.6.2017 21:30

Ajatus siitä, että tämä "uhkien lisääntyminen" liittysi Halla-ahon valintaan johtuu ihan meediasta itsestään; hallitus kaatuu, Kokoomus ei suostu yhteistyöhön, tuomion saanut ehdolla puheenjohtajaksi, jos Halla-aho valitaan, niin emme tiedä...

Halla-ahoa demonisoidaan, vaan annas olla kun puheeksi tulee ISIS-rikollisten paluu Suomeen, niin jopa parlamenttitasolla ehdotellaan kriisiapua, verensokerin mittausta ja kädestäpitämistä sekä kuuntelua.

Kun 35000 suurelta osin nimetöntä islaminuskoista nuorta miestä saapuu Suomeen, niin heidät meedia toivottaa tervetulleksi, "tämä parasta mitä Suomelle on tapahtunut sataan vuoteen". Rajavartiosto, poliisi ja sotilaat kantavat nöyränä heidän pussit ja kassit linjureihin. Sen sijaan, että he tekisivät sitä mihin heidät on koulutettu ja palkattu; suojelemaan Suomea ja sen kansalaisia.
- Silti ykkösmörkönä nähdään Jussi Halla-aho "kun hänellä on se rikostuomiokin".
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17124
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Savonlinna varautuu Jussi Halla-ahon valintaan PS:n puheenjohtajaksi:

Yle: Savonlinna varautuu terroritekojen varalta, torille 1500-kiloisia esteitä suojaamaan iskulta

Savonlinnan kaupunki asettaa esteitä torin läheisyyteen, jotta autolla tai rekalla ei pääsisi ajamaan torille hallitsemattomasti, Yle uutiset kertoo.

Savonlinna laittaa kesäkuussa torinsa laidalle esteiksi raskaita puistonpenkkejä ja betoniesteitä. Esteet ovat huomattavasti suurempia kuin esimerkiksi betoniporsaat, jotka Kapasen mielestä ovat tarkoitukseen liian heppoisia.
– Betoniesteet painavat vähintään noin 1 500 kiloa, Savonlinnan vs. kunnossapitopäällikkö Hannu Kapanen kertoo Ylelle.

Kapasen mukaan esteet tehdään torille ja sen läheisyyteen, koska tori on kesäisin Savonlinnan ehdoton keskus.

Muut eteläsavolaiset kaupungit eivät Ylen jutun mukaan innostu terrorismiesteistä. Mikkelin kaupunki ei ole miettinyt esteiden asettamista torin ja kävelykadun ympäristöön eivätkä esteet saa kannatusta Pieksämäelläkään.

Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalassa aikoo rajata ajoneuvojen pääsemistä kävelykadulle ja uudelle torille.

Imatran kaupunki rajoittaa pääsyä kävelykadulleen. Etelä-Karjalassa sijaitseva Imatra alkoi pohtia keskustan turvallisuutta viime joulukuussa tehdyn kolmoissurman jälkeen.


Länsi-Savo
04.06.2017 11:46

Meedia on aivan erityisesti painottanut ja painottaa Jussi Halla-ahon saamaa tuomiota, ja hänen kytköksistään äärioikeistoon mainitaan mm. vasemmistohörhöjen kirjassa Äärioikeisto Suomessa. Kirjassa vedetään yhtäläisyysviivat äärioikeiston, väkivallan ja terrorin välille. Kirjassa myös mainitaan, ikään kuin vertauskuvien kautta, että islamin vastustaminen on rasismia.

Toivottavasti Savonlinna onnistuu toimenpiteellään torjumaan äärioikeiston terroriteot.
- Samalla rikkautta, rauhaa, viisautta, elämäniloa ja värikkäitä vaatteita suorastaan pursunnut Varpalan VOK suljettiin (rasismin pelossa?) maaliskuun 2017 lopulla.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Laiskuuttani laitan osittaisen lainauksen suoraan: (homman pointtina käänteinen alv, jonka aikoinaan uutisoitiin lopettavan väärinkäytökset... ei nyt kyllä menny tämäkään lakimuutos ihan putkeen - hah hah haa!

linkki: http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005241433.html

"Useita rakennusfirmoja epäillään miljoonien veronkierrosta – 100 000 käteistä löytyi epäillyn kotoa
Julkaistu: 5.6. 16:14

Vuosikymmenen laajin harmaan talouden tutkinta on paisunut entisestään, KRP kertoo.
Rakennusalaa koskeva poikkeuksellisen laaja harmaan talouden tutkinta on paisunut entisestään, kertoi keskusrikospoliisi (KRP) maanantaina.

Poliisin mukaan kyseessä on laajin epäilty harmaan talouden rikosvyyhti yli kymmeneen vuoteen.

Rikosepäilyn ytimessä on useita pääkaupunkiseudulla toimineita rakennusalan yrityksiä. Yritysten palveluksessa on poliisin mukaan työskennellyt pimeästi vuosina 2013–2015 noin 700 ihmistä, joista suurin osa Virosta ja muualta Baltiasta. Epäillyillä rikoksilla on poliisin mukaan vältetty veroja ja työeläkevakuutusmaksuja noin 4,6 miljoonan euron edestä. Palkkoja epäillään maksetun pimeänä yli seitsemän miljoonaa euroa.

....

Yritysten liikevaihto on ollut kahden vuoden aikana yli 10 miljoonaa euroa. Osa kohteista on ollut julkisia, kuten kouluja ja päiväkoteja."
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17124
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Alaikäiset tärisivät ja kaatuivat "Nouse Suomi" -tapahtumassa - "Lapsen oikeuksia rikottu räikeästi"
Iltalehti

Koulut päättyvät ja nuoriso korkkaa taas juomiaan - poliisi tietää jo missä valvoa
ess.fi

Kummassakin uutisen tapahtumassa alaikäiset tärisevät ja kaatuilevat, mutta vain ensimmäisen kohdalla puhutaan lapsen oikeuksien rikkomisesta, vaikka siellä lapset tärisevät ja kaatuilevat valvotuissa oloissa.

Jostain syystä Suomessa toimivien koraanikoulujen toiminnan yhteydessä ei puhuta lapsen oikeuksien rikkomisesta, vaikka kyseessä on vihamielisen ideologian aiheuttama aivopesu.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1493
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

Ketjun kolme viimeistä viestiä siirretty islamia käsittelevään ketjuun. Jatkakaa kinastelua siellä. Tämän ketjun aiheena on keskustella uutisotsikoista, joille ei ole tarvetta perustaa omaa ketjua. Jatkossa myös nimimerkit Doctor Lecter ja PaxCow muistavat tämän.
-NILS-
Ne tietää, jotka tietää...
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11483
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... si/6461982

Ylläolevan linkin sivulla olevalla videolla 5-vuotias hukkuu helsinkiläisessä uimahallissa. Osa videon yhteydessä olevasta uutisesta;
Hengenpelastaja helsinkiläisessä uimahallissa tallentuneesta järkyttävästä videosta: "Ei välitetä mitä vieressä tapahtuu, vaikka ihminen hukkuisi"
Kotimaa Julkaistu 07.06.2017 10:14

Äänettä hukkuvan ihmisen havaitseminen on äärettömän vaikeaa jopa hengenpelastajalle, kertoo koulutussuunnittelija Vesa Kälviäinen Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitosta.

MTV Uutiset julkaisi keskiviikkoaamuna videon, jossa viisivuotias yksin jätetty lapsi hukkuu helsinkiläisessä uimahallissa. Poika saatiin elvytettyä ja hän selvisi hengissä.

Lukuisat altaassa ja lapsen vierellä olleet ihmiset eivät reagoineet tilanteeseen millään tavalla, vaikka lapsi kellui liikkumatta pinnan alla, kasvot kohti pohjaa.

– Vaikka olen nähnyt paljon nauhoja, niin sitä on hirveää katsoa. Sitten sivullinen huomaa (hukkuneen lapsen), kun tämä kelluu syliin.

– Nyky-yhteiskunnassa ei välttämättä välitetä tai olla kiinnostuneita mitä vieressä tapahtuu, vaikka ihminen hukkuisi, Kälviäinen kommentoi videota sekä sen aiheuttamia tuntemuksia.
Tapauksen tausta selviää tässä uutisessa;
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... sa/6449362
Äiti lähti saunaan ja jätti 5-vuotiaan poikansa valvomatta uimahallissa – lapsi viisi minuuttia upoksissa porealtaassa

Rikos Julkaistu 29.05.2017 06:29

Käräjäoikeus antoi päätöksen viime tiistaina.

Viisivuotias poika oli hukkua uimahallissa Helsingissä, kun kylmissään ollut äiti meni saunaan ja jätti lapsen valvomatta lastenaltaaseen.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 44-vuotiaan virolaisen naisen heitteillepanosta neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Tapaus sattui viime vuoden tammikuussa. Nainen oli ollut uimassa ystävättärensä kanssa ja lapset olivat mukana. Todistajana kuultu ystävätär kertoi, että he jättivät lapset lastenaltaaseen, koska he olivat kylmissään.

Naisen menivät saunaan. Ystävätär kertoi sanoneensa lapsille, ettei lastenaltaasta saa poistua.
Uimataidoton poika

Uimataidoton ja vilkas viisivuotias oli mennyt porealtaaseen. Poika vajosi lähes välittömästi pinnan alle, koska jalat eivät ylettäneet pohjaan.

Myöhemmin valvontakamerasta selvisi, että poika oli hukuksissa 4 minuuttia 36 sekuntia ennen kuin altaaseen tullut sivullinen oli havainnut elottoman lapsen.

Poika elvytettiin ja vietiin lastenklinikalle hoidettavaksi. Hän pääsi sieltä seuraavana päivänä pois. Oikeudenkäynnissä esitetyn lääkärinlausunnon mukaan lapsi on toipunut hyvin.

Oikeus määräsi äidin maksamaan pojalleen kärsimyskorvausta tuhat euroa sekä kivusta ja särystä 500 euroa.
Ihmeellisesti tuossa videon yhteyteen laitetussa haastattelussa syyllistetään sivullisia, vaikka kukaan ei oleta, että joku vanhempi jättäisi uimataidottoman 5-vuotiaan uimahalliin ilman valvontaa. Paikalla lasten kanssa olleet ovat tietenkin keskittyneet valvomaan omia lapsiaan. Ja uutisessa kuitenkin kerrotaan, kuinka hankalaa on huomata hukkumista.
hellämustapääfinnilä
Martin Beck
Viestit: 834
Liittynyt: Su Helmi 14, 2010 8:52 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja hellämustapääfinnilä »

Viiden nuoren epäillään ampuneen kymmeniä eläimiä auton ikkunasta Pietarsaaressa

Nuoret ovat myöntäneet jättäneensä osan eläimistä haavoittuneina luontoon.
7.6.2017 klo 08:12

Viittä nuorta miestä ja naista epäillään suunnitelmallisesta salametsästyksestä Pohjanmaalla Pietarsaaren Vestersundinkylässä ja lähiseudulla.

Poliisi epäilee nuorten ampuneen noin 50 eläintä: noin 15 metsäkaurista, 30 jänistä ja kolme valkohäntäpeuraa. Pääosin eläimet on ammuttu auton avoimesta ikkunasta 22-kaliiperisella pienoiskiväärillä, jossa oli äänenvaimennin. Valtaosa eläimistä on jätetty maastoon, osa haavoittuneina.

– Kuulusteluissa nuoret ovat myöntäneet, etteivät he yrittäneet lopettaa haavoittuneiden eläinten kärsimystä, kertoo Pohjanmaan poliisin rikoskomisario Ove Storvall

Tapaus alkoi selvitä toukokuun lopulla, kun Vestersundinkylästä löytyi ammuttu metsäkauris. Salametsästys on alkanut poliisin mukaan jo viime syksynä.

Rannikko-Pohjanmaan riistapäällikkö Stefan Pellas ei koko 20-vuotisen uransa aikana ole törmännyt vastaavaan tapaukseen.

Metsästysrikoksesta voidaan tuomita enimmillään kaksi vuotta vankeutta tai sakkoja. Jos epäillyt tuomitaan, he joutuvat maksamaan korvauksia luvattomasta metsästyksestä. Esimerkiksi metsäkauriista korvaussumma on 300 euroa ja valkohäntäpeurasta on maksettava 600–800 euroa.

Epäillyt ovat 17–27-vuotiaita ja asuvat Pietarsaaren seudulla. Heitä epäillään metsästys- ja ampuma-aserikoksesta sekä eläinsuojelurikoksesta.

Rikoksen esitutkinta on vielä kesken, ja tapaus siirtynee syyteharkintaan syksyllä.
https://yle.fi/uutiset/3-9653982

Kyllä pistää vihaksi ja sitten tekee suunnattoman surulliseksi, kun jotkut ilmeisiä psykopaattisia taipumuksia omaavat huvikseen ammuskelevat viattomia eläimiä ja jättävät näitä kituvina luontoon. :evil: :cry:
Jos ymmärrät kaeken, oot varmasti käsittännä viärin.
Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8181
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Oli erikoista katsella video tuosta tapauksesta missä uimataidoton lapsi jää elottomana kellumaan altaaseen ja samalla altaassa käy oikein kuhina muista ihmisistä. Vai ovat muut luulleet pojan lähinnä leikkivän leikkejään...joo, kyllähän se siinä aikansa kieppuu ja pärskii kunnes jää vain kellumaan. No, en ole ainakaan minä kuullut ikinä mitään tuollaisesta leikistä. Myöntäisivät vaan että ei edes kiinnostanut mitä on tapahtumassa.

Onhan se kumma että elottomana altaassa kelluvan pitää ensin osua johonkin toiseen lilluskelijaan ennen kuin yhtään aletaan tajuamaan mitä altaassa on tapahtunut.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
Vastaa Viestiin