Cannonball MC

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
raikuli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: Ti Tammi 15, 2008 8:28 pm

Ihme hommaa Ikeltä

Viesti Kirjoittaja raikuli »

Kyllä nyt tippu pointsit Kanervan Ikeltä. Tuli melkoinen assosiaatio mafia yms. elokuviin, joissa rikolliset huuseeraavaat erinäisten silmäätekevien kanssa.
Ois pitäny Kanervan näyttää jätkille ovea ja sanoa kohteliaasti "ei kiitos." Tämä mopopoikien sikarijuttuhan oli ihan selvä julkisuustemppu. Kohotetaan imagoa ja näytettiin kaikelle kansalle, että ollaan muka kovia poikia, kun ministerin juhlissa kuljetaan. Kaikkein hauskinta oli jutussa maininta, että tapasivat 70-luvulla lätkämatsissa :) Eli tuskinpa siis mahtavat edes mitään tuttuja ollakkaan. Vedätystä koko vierailu. Nyt ovat taas eräät prätkähiiret saaneet julkisuutta asioista, mistä he eivät sitä todellakaan ansaitse. Jälleen saavat nuoret ja orastavat rikolliset uusia idoleita ja ihannoinin aiheita, ja tähän samaan osa heistä taas valitettavasti haluaa itse tulevaisuudessa pyrkiä.

Vaikka aina löytyy jeesustelejoita, joiden mukaan nämä mopokerhot eivät olisi mitään rikollisjärjestöjä, niin kylläpä nuo näyttävät silti aina sekaantuvan tavalla tai toisella kaiken maailman laittomuuksiin tässäkin maassa.

Kalessin
Adrian Monk
Viestit: 2942
Liittynyt: Ke Touko 30, 2007 3:26 pm
Paikkakunta: Maameri, läntiset rajavedet

Viesti Kirjoittaja Kalessin »

mä olen aina pitänyt Ilkka Kanervaa typeränä miehenä ja nyt sitten sain kyllä ihan lopullisen vahvistuksen asialle...tollaisessa asemassa olevalla miehellä pitäisi sen verran olla järkeä päässä, että ymmärtäisi minkälaiset vaikutukset hänen "hyväksymisellään" näiden mopolijoiden suhteen on...vittu miten tyhmä mies, ei voi mitään!
"Ei ne karhutkaan koko aikaa riehu, ne vetää välillä puolukoita". -Kummeli, Kultakuume-

Setä
Neuvoja-Jack
Viestit: 537
Liittynyt: To Syys 13, 2007 7:40 pm
Paikkakunta: Itä opettaa

Viesti Kirjoittaja Setä »

Minkä helvetin takia Ike ei saisi "kaveerata" kanuunankuulien kanssa?

Miksi helvetissä kanuunankuulat eivät saisi onnitella Ikeä jos minäkin saan?
What's up, fuckers?

raikuli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: Ti Tammi 15, 2008 8:28 pm

Viesti Kirjoittaja raikuli »

Setä kirjoitti:Minkä helvetin takia Ike ei saisi "kaveerata" kanuunankuulien kanssa?

Miksi helvetissä kanuunankuulat eivät saisi onnitella Ikeä jos minäkin saan?
Ensinnäkin en syylistä ketään siitä, että ovat antaneet lahjan Ikelle. Pointti mitä hain on se, että tuo lahjan antaminen ja "veljeily" oli ihan pelkkä julkisuustemppu kuulilta, katseli asiaa sitten miltä kantilta tahansa. Ja mielestäni Casanova-Kanervan olisi tässä valossa ollut syytä jättää ko. herrat tapaamatta. Eiköhän sigge olisi löytänyt vastaanottajansa postitsekkin. Ei kukaan ole niin naiivi ja lapsellinen, että uskoisi jätkien käyneen vieraillulla ihan vaan, koska Kanerva on niin "hyvä jätkä". Eiväthän he edes tunteneet toisiaan.

En myöskään tuomitse tässä tapauksessa lahjan antajia yksilöinä. Ei kuitenkaan liene sattumaa, että tämäkin kyseinen mopokerho on aika-ajoin julkisuudessa erilaisista rikoksista johtuen. Osa toki väittää, ettei kyse ole järjestäytyneestä rikollisuudesta. Mutta se, että tehdään muutakin kuin rikoksia ja se, että osa jäsenistä ei välttämättä tee rikoksia ei poista sitä faktaa, että osa jäsenistä ja kerhosta tuntuu olevan toistuvasti lain toisella puolella. Ja Suomen ulkoministerin toimiminen tällaisen järjestön "mannekiinina" on vähintäänkin arveluttavaa.

Nyt tämä prätkäjengi on todellakin tempullaan saanut sen, mitä varmasti halusikin eli julkisuutta. Osa "suuresta yleisöstä" suhtautuu heihin nyt myönteisemmin tai vähemmän negatiivisesti. Ja muutamat saavat lisää "kovan jätkän" mallia. Vaikka kuinka lapselliselta hyysäämiseltä tahansa kuulostaa, nii osa tämänkin maan nuorista toivoista saa valitettavasti taas lisää tuntua siitä, että kun on osa tiettyä joukkoa voi mukamas tehdä mitä lystää.

otus
Axel Foley
Viestit: 2329
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Viesti Kirjoittaja otus »

raikuli kirjoitti:
Setä kirjoitti:Minkä helvetin takia Ike ei saisi "kaveerata" kanuunankuulien kanssa?

Miksi helvetissä kanuunankuulat eivät saisi onnitella Ikeä jos minäkin saan?
Ensinnäkin en syylistä ketään siitä, että ovat antaneet lahjan Ikelle. Pointti mitä .......
Hyvin sanottu!

EDIT: Lyhennetty lainausta - RAID
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..

otus
Axel Foley
Viestit: 2329
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Viesti Kirjoittaja otus »

-Lehdistö alkanut heti hehkuttamaan..

Ministerit ovat turvassa

30.1.2008 2:07
Suojelupoliisin mukaan moottoripyöräkerholaisten vierailu ulkoministeri Ilkka Kanervan (kok) syntymäpäiväjuhlissa ei ollut turvallisuuden kannalta minkäänlainen ongelma.




KOKEMUSTA - Me olemme tottuneet kaikenlaiseen, Suojelupoliisin apulaispäällikkö Hannu Moilanen sanoo. Kanerva sai maanantaina juhlavastaanotolleen kaksi yllätysvierasta Cannonball-moottoripyöräjengistä. Miehet toivat ministerille onnittelusikarin ja keskustelivat hänen kanssaan kymmenisen minuuttia.

- Kaikki tapahtui hallitusti. Ulkoministerihän otti itse jo kantaa asiaan. Hän on vapaa henkilö tekemään päätöksiä siitä, ketä ottaa vastaan. Asiat kyllä hoidetaan. Ministerit voivat olla täysin turvallisella mielellä, Suojelupoliisin apulaispäällikkö Hannu Moilanen toteaa.

Cannonball MC:llä on hämärä menneisyys, sillä kerhon jäseniä on tuomittu muun muassa väkivalta- ja huumausainerikoksista. Moilanen ei halua ottaa kantaa siihen, olivatko kyseiset miehet poliisille entuudestaan tuttuja.

Yllättikö jengiläisten vierailu myös viranomaiset?

- En sano siihen mitään. Me olemme tottuneet kaikenlaiseen.

Valmiutta kuitenkin kohotettiin, sillä pääministeri Matti Vanhanen ohjattiin pois juhlatiloista ennen vierailua. Hotellille tuli myös ylimääräinen partio Turun poliisista.

En lähde sitä ruotimaan. Vanhasella on varmasti ollut ihan oma aikataulunsa.

Kuinka tilanne hoituisi, jos ongelmia tulisi?

Nyt puhutaan liian teoreettisella tasolla. Jos tulee vakavia tilanteita, niin sitten asiasta keskustellaan ministerin kanssa. Tässä tapauksessa ongelmia ei tullut.



KOHTAAMINEN Turun Cannonball-prätkäjengin jäsenet toivat Ilkka Kanervalle yllätyssikarin. (KARI LAAKSO)
Miehet eivät ottaneet osaa varsinaiseen juhlaseminaariin, vaan pääsivät sisälle vasta sen päätyttyä.

Kanervan mukaan toinen miehistä oli tavannut häntä TPS:n peleissä jo 70-luvulla.

Kanerva suhtautui vierailuun tyynesti.

- Kyllähän saliin mahtui ja miehethän päästettiin onnittelemaan minua vasta, kun seminaari oli ohi, hän pohti.
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..

Panhead
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Ma Loka 29, 2007 9:04 pm
Paikkakunta: Riverside

Viesti Kirjoittaja Panhead »

Ja seuraavaksi linnanjuhliin..boolia ja jalalla koreasti. :D
-Don`t ask to drive my bike and i don´t ask to drive your wife-

Bombay
Adrian Monk
Viestit: 2830
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

Hahaha, pari mopokerholaista antaa Kanervalle sikarin syntymäpäivälahjaksi ja IKE ei torju lahjaa niin täällä haukutaan äijää paskaksi, järjestön mannekiiniksi ja verrataan mafian + politiikkojen yhteispeliin. Nyt tuntuu kyllä siltä, että hymiövalikoimaan tarvitsisi ison peukalon kuvan, tämä hetki kyllä huutaisi sitä.

PitBull
Martin Beck
Viestit: 839
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 2:05 am
Paikkakunta: Uusimaa

Viesti Kirjoittaja PitBull »

Panhead kirjoitti:Ja seuraavaksi linnanjuhliin..boolia ja jalalla koreasti. :D
tuli ihan sama mieleen :wink:

btw, Kiva ava 8)

raikuli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: Ti Tammi 15, 2008 8:28 pm

Viesti Kirjoittaja raikuli »

Bombay kirjoitti:Hahaha, pari mopokerholaista antaa Kanervalle sikarin syntymäpäivälahjaksi ja IKE ei torju lahjaa niin täällä haukutaan äijää paskaksi, järjestön mannekiiniksi ja verrataan mafian + politiikkojen yhteispeliin. Nyt tuntuu kyllä siltä, että hymiövalikoimaan tarvitsisi ison peukalon kuvan, tämä hetki kyllä huutaisi sitä.
Mieleeni tuli siis assosiaatio näistä elokuvista, ehkä huono sananvalinta, mutten kylläkään tarkoittanut, että Ike tai sen paremmin kukaan muukaan poliitikko tekisi yhteistyötä mafian tai muidenkaan rikollisten kanssa. Enkä myöskään mitenkään väitä, että tämä tapaus olisi etukäteen sovittu.

Arvostelen vain herra Kanervaa yhtenä Suomen johtavista politikoista ja tämän maan ulkoministerinä. Hänelle ei yksinkertaisesti asemansa takia ole sopivaa kiilottaa minkään mopokerhon tms. julkisuuskuvaa. Ei edes puolivahingossa, kuten nyt pääsi käymään. Lisäksi käytin karrikoiden sanaa mannekiini, joka oli, kuten huomata saattaa lainausmerkeissä.

cicero
Michael Knight
Viestit: 4160
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Viesti Kirjoittaja cicero »

kyllä jo valokuvista näkyi että herra kanerva punoitti oikein kunnolla kasvoistaan vastaanottaessaan sikaria....ei näytä olevan mielissään enempi kyllä hämillään...saattahan olla että jompikumpi kuulista on joskus sanonut heippa kanervalle jossain baarissa ja päättänyt sitten että nyt viedään ilkalle sikari.... :roll:
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"

Mickey Knox

Viesti Kirjoittaja Mickey Knox »

raikuli kirjoitti: Vaikka kuinka lapselliselta hyysäämiseltä tahansa kuulostaa, nii osa tämänkin maan nuorista toivoista saa valitettavasti taas lisää tuntua siitä, että kun on osa tiettyä joukkoa voi mukamas tehdä mitä lystää.
Haha :D
Otettiin tähän lastensuojelukorttikin esiin, way to go...
Onhan se suorastaan hirveää että pojat ensin odottivat kaksi tuntia aulassa ja sitten törkeällä tavalla kättelivät ministeriä ja antoivat lahjansa. Kehtasivat vielä puhuakin ministerin kanssa. Tämmöiset tapaukset ne totisesti mädättävät nuorison selkärangan.

Samalla sitten ohjattiin pääministeri ja avionrikkoja Vanhanen pois ettei vaan joudu näkemään pahoja setiä. Ja kuinkakohan monta vaimonhakkaajaa, rattijuoppoa ja talousrikollista tuollakin pirskeissä oli... Kulkevat vaan puku eikä liivit päällä... Tosiaan, kun on osa tiettyä joukkoa saa tehdä mitä lystää kunhan vaan on rahaa ja vaikutusvaltaa...
:roll:

Kalessin
Adrian Monk
Viestit: 2942
Liittynyt: Ke Touko 30, 2007 3:26 pm
Paikkakunta: Maameri, läntiset rajavedet

Viesti Kirjoittaja Kalessin »

^tässä ei ollutkaan nyt kyse siitä, etteikö kuulilla olisi ollut oikeutta käydä onnittelemassa Kanervaa vaan siitä, että tämä piti ylipäätänsä uutisoida ja tehdä tästä helvetillinen numero, jolla luodaan selkeästi rikollisesta järjestöstä hiukan positiivisempi kuva "me kun ollaan tällaisia hyviä jätkiä ja käydään jopa lahjoja antamassa".

jos paikalla olleet poliisit yms turvallisuusvastaavat sekä Kanervan avustajat, olisivat olleet fiksuja, olisi lehdistö blokattu pois kokonaan ja tämä asia hoidettu matalammalla profiililla kuin nyt. Mun mielestä tää oli Kanervalta todella idioottimainen teko, ei todellakaan nosta pisteitä mun silmissä.
"Ei ne karhutkaan koko aikaa riehu, ne vetää välillä puolukoita". -Kummeli, Kultakuume-

Setä
Neuvoja-Jack
Viestit: 537
Liittynyt: To Syys 13, 2007 7:40 pm
Paikkakunta: Itä opettaa

Viesti Kirjoittaja Setä »

Ainoa idiootti tässä on lehdistö, joka vaivautuu moista huudattamaan ja supon mielipiteitä kyselemään... Hohhoijaa.
What's up, fuckers?

Sue-Ellen
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2008 2:26 pm

Viesti Kirjoittaja Sue-Ellen »

[quote="Kalessin"]^tässä ei ollutkaan nyt kyse siitä, etteikö kuulilla olisi ollut oikeutta käydä onnittelemassa Kanervaa vaan siitä, että tämä piti ylipäätänsä uutisoida ja tehdä tästä helvetillinen numero, jolla luodaan selkeästi rikollisesta järjestöstä hiukan positiivisempi kuva "me kun ollaan tällaisia hyviä jätkiä ja käydään jopa lahjoja antamassa".

[quote]

Nimen omaan. Toki lehdostöllä on sananvapautensa, mutta taitaa sananvapautta enemmän painaa keltaisella lehdistöllä se, että saadaan aikaiseksi mahdollisen myyvät lööpit. :P
I am what you made me

Vastaa Viestiin