Palautetta ylläpidolle

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Alida
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: Su Touko 14, 2017 10:04 am

Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja Alida »

Ärsyttävää, että ylläpito antaa Mupen ja muiden tyhjän puhujien sotkea asiallisia ketjuja. Silloin kun joku tulee ihan vain provosoimaan muuten asialliseen ketjuun, niin nää viestit vois poistaa. Nää turhan jankuttajat karkottaa asialliset keskustelijat pois, siis sellaiset, joilla on oikeasti jotain sanottavaa aiheesta tai uutta tietoa.

Mupen ym turhat jutut ei tuo keskusteluihin mitään lisäarvoa tai lisätietoa, samaa jankutusta joka ketjussa. Oikeasti sellaisista ketjuista, jotka on asiallisia ja sisältää paljon tietoa, pitäisi SIIVOTA ihan pelkästään provosoimistarkoituksessa kirjoitetut TURHAT kommentit pois.
ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Alida pättä nyt jo mitä haluat :wink:Alidan kysymys Ylläpidolle taannoin. "Ei oo varsinainen kysymys, mutta pyyntö, että banneja jaettaessa otettaisiin huomioon se, että ihmisillä on erilainen tapa ilmaista itseään. Esim. Muppe, joka puhuu aika suoraan ja vähän karkeasti, mutta ei kuitenkaan ketään varsinaisesti herjaa yms. näyttää olevan usein bannissa. Hyvin usein se, mitä se sanoo, on täyttä asiaa ja tulee ihan aiheesta, niin toivois, että sitä ei koko ajan laitettais banniin siksi, että ilmaisu on vähän - niin kuin sanottu - karkeaa.

Niitä asiaa puhuvia täällä kun on nykyisin todella vähän ja turhanlässyttäjiä taas riittää. Ehkä tästä syystä monet aikaisemmat kirjoittajat on jonnekin kadonneet" ......."Muppe ilmeisesti taas bannissa. Pitäisi muistaa, että parhaat tyypit täällä herättää eniten ajatuksia, eikä niitä tarvitse jokaisen valittajan viesteistä heti bannata. Varsinkin, kun varmastikaan läheskään kaikilla niistä valittajista ei itsellään ole paljon mitään annettavaa"
Naapurin Eeva
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: Su Kesä 11, 2017 4:56 pm

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja Naapurin Eeva »

Ei Muppe turha ole. Kyllä sillä tietoakin on.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3851
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja Luupää »

'
Jassoo, alkaa tämäkin ketju heti alkutahdeilla kääntyä toisilleen vittuiluksi, vaikka otsikko sanoo vallan muuta. Samasta syystä mm. naurattaa/ärsyttää -ketjut ovat erotettavissa toisistaan viimeaikaisilta osiltaan enää otsikon perusteella.

Tiedoksi tietämättömille, että minfossa on oikein varta vasten aikoinaan perustettu vittuiluketju. Tosin viimeinen viesti siihen on kirjoitettu jo jokunen vuosi sitten, mutta olemassa se yhä on odottamassa jatkoa ja toivon mukaan pelastamassa muut ketjut jatkuvalta otsikkoon liittymättömältä paskomiselta.

Sillä on yksiselitteinen otsikkokin ihan valmiina:

Vittuiluketju teille, olkaa hyvä
Viimeksi muokannut Luupää, Ke Syys 27, 2017 1:27 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja Muppe »

Kaikkea sitä.

Katsoppa Alida sun jankutusta esim. Mäkisen ketjussa,sait useampaan kertaan bannia kun et uskonut mitä sulle sanottiin,se kertoo paljon mutta jatkoit aina vaan uudestaan tyhjän jankutusta ja tinkaamista mielikuvituksistasi vaikka sulle lyötiin USEIN faktoja nokan eteen niin jatkoit omaa jankutusta "mutta ei .." Ja kun pääsit takas foorumille,niin että kaikilla meni aina sinuun hermot kun samaaa rallia jatkoit niinkö autistinen,ei mikään fakta auttanut.

Tässä on mun ainoa vastine sulle enkä jatka tätä lapsellista tinkaamista vaikka sinä jatkat tätä ihan varmasti niinkö muuallakin.Pahoittelut jos olet raskaasti loukkantunut mutta kannattaa miettiä kun foorumeille kirjoittelee että kaikki ei ole sun kans samaa mieltä.

Melko lapsellista touhua tämmönen "apu apua,tuo ei oo samaa mieltä"-ketjun avaus :D

Käsittäkseni foorumi on aikuisille tarkoitettu ja joskus vastineet voi näyttää kovilta vaikkei ole sellaisiksi tarkoitettu.
Semmosta se nettikirjoittelu on,hymy naamalla kirjoitat kotona juttua niin joku vetää ihan varmaan herneen nokkaan ja henkeen asti,varsinkin jos et käytä repullista hymiöitä jankuttaaksesi ja vakuuttaaksesi lukijan ettei tässä pahalla asialla olla.

Ja osa ei osaa sarkasmia lainkaan netissä..
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9160
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Kiitos ylläpidolle ajatustenlukutaidosta, sillä olin juuri uudistamassa vanhaa pyyntöä, että Aarnion tapaukselle pitäisi tehdä oma keskusteluosionsa.

Aamulla luulin, että palstalle oli iskenyt sensuuri, mutta yllätyin iloisesti, kun kadonnut keskustelu löytyi omasta Aarnio-osiosta. Jatkossa varmaan oleellisten kirjoitusten löytäminen viestimassasta on helpompaa, kun aiheita päästään jaottelemaan osion sisällä.

Kiitos!
Pauli Kuusiranta kirjassaan "Ulvilan murha - Kadonneen tekijän jäljillä" sivulla 23:

"Murhaajan kiinnisaaminen mahdollisimman nopeasti on aina poliisin tärkein tehtävä."
Alida
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: Su Touko 14, 2017 10:04 am

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja Alida »

Mikä tyranni tämä kilomies oikein on? Ihan pelkkää vittumaisuuttaan mielivaltaisesti poistelee tyyppejä täältä. Olisi voinut vain pysyä niissä teknisissä asioissa ja jättää moderaattorin hommat niille, joilla on kykyä objektiivisuuteen.

Eipä ole paljon motivaatiota kirjoitella tänne niin kauan kuin tyranni on vallassa.
Berlin
Jack Bauer
Viestit: 936
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja Berlin »

Sitä vaan ihmettelen, miksi annaanna ei ole useammin bannissa. Koskaan ei ole tuonut yhtäkään faktaa mihinkään ketjuun. Viestien tarkoitus on pelkästään vittuilla niille, jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan. Jokainen viesti on lautamiestekstiä pelkästään.

Vihervassaritrolli
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Berlin kirjoitti:Sitä vaan ihmettelen, miksi annaanna ei ole useammin bannissa. Koskaan ei ole tuonut yhtäkään faktaa mihinkään ketjuun. Viestien tarkoitus on pelkästään vittuilla niille, jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan. Jokainen viesti on lautamiestekstiä pelkästään.

Vihervassaritrolli
Voin vastata ylläpidon puolesta,asiahan on niin että tupla -Anna on yksi Chefilen nimimerkeistä ja ne nimimerkit eivät koskaan banneja saa. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
UglyBetty
Neuvoja-Jack
Viestit: 586
Liittynyt: Ke Loka 29, 2014 2:03 am
Paikkakunta: Cloud Cuckoo Land

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja UglyBetty »

Alida kirjoitti:Ärsyttävää, että ylläpito antaa Mupen ja muiden tyhjän puhujien sotkea asiallisia ketjuja. Silloin kun joku tulee ihan vain provosoimaan muuten asialliseen ketjuun, niin nää viestit vois poistaa. Nää turhan jankuttajat karkottaa asialliset keskustelijat pois, siis sellaiset, joilla on oikeasti jotain sanottavaa aiheesta tai uutta tietoa.

Mupen ym turhat jutut ei tuo keskusteluihin mitään lisäarvoa tai lisätietoa, samaa jankutusta joka ketjussa. Oikeasti sellaisista ketjuista, jotka on asiallisia ja sisältää paljon tietoa, pitäisi SIIVOTA ihan pelkästään provosoimistarkoituksessa kirjoitetut TURHAT kommentit pois.
Voi kuule, tuttu tunne.
Sinuthan tiedetään useassakin ketjussa pahimmaksi jankuttajaksi, lähinnä omista ehdottoman oikeista "faktoistasi".
Alex Smith
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1434
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja Alex Smith »

Meinasin kuolla nauruun kun joku oli nostanut tämän vanhan ketjun juuri kun vittu hermo menee Alidan jankutukseen Espanjassa raiskatun tytön tapauksessa. Kehtaakin itse arvostella toisia.
annaanna

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Kirjoittaja Berlin » Ma Kesä 11, 2018 4:51 pm

. . .
Jokurotillahan on munanjatkeena sekarotuinen pitti. Lisäksi tyyppi ei osaa edes lukea. Silti piti tulla pätemään, säälittävää.
Hei ylläpito!

Sitä vaan ihmettelen, miksi suurisuinen Berlin ei ole koko ajan bannissa. Aivan on ihmeellistä tämä.
Kun ei ikinä banneja saa.
Onko se lahjonut teidät? Vai kuulutteko tekin Oodinin soldaatteihin?
Ihan ilman vainoharhoja kyselen :mrgreen: .
tällä kertaa annaannana

Koskaan ei ole tuonut yhtäkään faktaa mihinkään ketjuun, esittelee aina omia ennakkoluulojaan ja muukalaispelkojaan sekä brassailee ahdasmielisyydellään. Viestien tarkoitus on pelkästään vittuilla niille, jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan. Jokainen viesti on lautamiestekstiä pelkästään.

Niinkuin nyt tuo kopsaamani tämänpäiväinen.

Täynnänsä iänikuista rotukiihkoilua. Ketjussa jossa toivovat " huonojen" rotujen hävittämistä ja poliisin niskalaukauksia tietyn rodun edustajille.

Eläinrääkkääjäkin kaiken lisäksi. :cry:
Alex Smith
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1434
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja Alex Smith »

annaanna kirjoitti:
Kirjoittaja Berlin » Ma Kesä 11, 2018 4:51 pm

. . .
Jokurotillahan on munanjatkeena sekarotuinen pitti. Lisäksi tyyppi ei osaa edes lukea. Silti piti tulla pätemään, säälittävää.
Hei ylläpito!

Sitä vaan ihmettelen, miksi suurisuinen Berlin ei ole koko ajan bannissa. Aivan on ihmeellistä tämä.
Kun ei ikinä banneja saa.
Onko se lahjonut teidät? Vai kuulutteko tekin Oodinin soldaatteihin?
Ihan ilman vainoharhoja kyselen :mrgreen: .
tällä kertaa annaannana

Koskaan ei ole tuonut yhtäkään faktaa mihinkään ketjuun, esittelee aina omia ennakkoluulojaan ja muukalaispelkojaan sekä brassailee ahdasmielisyydellään. Viestien tarkoitus on pelkästään vittuilla niille, jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan. Jokainen viesti on lautamiestekstiä pelkästään.

Niinkuin nyt tuo kopsaamani tämänpäiväinen.

Täynnänsä iänikuista rotukiihkoilua. Ketjussa jossa toivovat " huonojen" rotujen hävittämistä ja poliisin niskalaukauksia tietyn rodun edustajille.

Eläinrääkkääjäkin kaiken lisäksi. :cry:
Annaanna unohti- taas- alkuperäisen kirjoituksen:
Jokuroti kirjoitti:
URSA kirjoitti:Pitbull-uutinen Yhdysvalloista. Tämänkö takia joillekin ei kelpaa muu koirarotu kuin pitbull.
Missä kohdassa uutisessa puhutaan mitään rodusta? Onko aamulääkkeet otettuna?
ja vastauksen siihen:
wretch kirjoitti:Missä kohdassa uutisessa puhutaan mitään rodusta? Onko aamulääkkeet otettuna?
No mutta, tässähän se, ihan alkuperäisessä uutisessa ihan selävästi.Onko tällä sitten merkitystä on sitten ihan eri asia

Tapaus kävi ilmi, kun miehen tyttöystävä löysi miehen itse teossa viiden kuukauden ikäisen pitbullin kanssa. Pariskunnalla oli ollut ennen tapausta riitaa.

Rivit 6-7
Mitäs säännöt sanoo lainausten vääristelystä ?
Alida
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: Su Touko 14, 2017 10:04 am

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja Alida »

Siirtäkää uudelle alustalle koko foorumi. Tämä alusta on vanhentunut, eikä houkuttele nuoria käyttäjiä. Ongelmia ovat muun muassa:

- alustan yleinen kankeus

- kuvia ei saa tarpeeksi viestiin

- vähäinen omien viestien muokkausmahdollisuus, eikä poistomahdollisuutta, jos ei poista nopeasti julkaisun jälkeen (käyttäjällä ei juuri mahdollisuutta hallita tuottamaansa sisältöä)

Rekisteröitymispakkokin on vähän niin ja näin. Jos joku haluaa laittaa muutaman viestin jostain tapauksesta, josta tietää enemmän, niin rekisteröitymispakko on vähän turha. Rekisteröitymispakkoa ei tarvtsisi välttämättä olla, mutta sitten rekisteröityneenä käyttäjänä voisi olla jotain juttuja, mitä rekisteröitymättömät ei voisi tehdä.
Joku toinen
Harjunpää
Viestit: 348
Liittynyt: La Tammi 28, 2012 11:22 pm

Re: Palautetta ylläpidolle

Viesti Kirjoittaja Joku toinen »

Alida kirjoitti:Siirtäkää uudelle alustalle koko foorumi. Tämä alusta on vanhentunut, eikä houkuttele nuoria käyttäjiä. Ongelmia ovat muun muassa:

- alustan yleinen kankeus

- kuvia ei saa tarpeeksi viestiin

- vähäinen omien viestien muokkausmahdollisuus, eikä poistomahdollisuutta, jos ei poista nopeasti julkaisun jälkeen (käyttäjällä ei juuri mahdollisuutta hallita tuottamaansa sisältöä)

Rekisteröitymispakkokin on vähän niin ja näin. Jos joku haluaa laittaa muutaman viestin jostain tapauksesta, josta tietää enemmän, niin rekisteröitymispakko on vähän turha. Rekisteröitymispakkoa ei tarvtsisi välttämättä olla, mutta sitten rekisteröityneenä käyttäjänä voisi olla jotain juttuja, mitä rekisteröitymättömät ei voisi tehdä.
Tätähän sinä kaipaat kun jankutukseltasi keksit muuta tekemistä.
Ihmettelin monia aiheita lukiessani että jokin näissä jutuissa kusee kun joku jankuttaa Siru83 tyyliin. Ja kas löysin yhdistävän tekijän ja se olit sinä kirjoittajana.
Tottakai haluat poistaa aivopierusi ja muut palstan täytteet joita ajattelematta kirjoitat.
Yksi vinkki: Lue kirjoittamasi teksti kahteen kertaan ennen kuin näpäytät lähetä ruutua. Jos joudut miettimään mitä kirjoituksesi kertoo deletoi koko viesti ja kokeile seuraavana päivänä uudestaan...
Vastaa Viestiin