Kiusaajasyndikaatti?

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Samarina
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Touko 22, 2007 6:19 pm
Paikkakunta: Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja Samarina »

:shock: Ei hitto, mitä jannuja! Että ihan vaan piruuttaan aattelivat ruveta... Vois kyllä sanoa, että "Pulkkisen Heikillä" kävi aika mäihä tuossa kolikonheitossa. Mitähän "Heikki" on mahtanut miettiä, kun on kuullut, että tuo neljän vuoden piina oli vain seurausta siitä kun sattui arpa kerrankin osumaan kohdalle :lol:

Mutta on tuo kyllä vaatinut jos ei mielikuvitustakin niin ainakin vaivaa, se täytyy myöntää..
Herkkis
Jane Marple
Viestit: 1068
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 3:07 pm

Viesti Kirjoittaja Herkkis »

pr0äijä hat unnostot heille lol
I am an African!
Fuhrer
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ti Touko 22, 2007 6:50 pm

Viesti Kirjoittaja Fuhrer »

Hahhahahhahahaaa. Eihän näille saisi nauraa, mutta oli kyllä forumin mielenkiintoisin tarina tuo EuroJR:n kirjoitus. Mikä tossa ihmetyttää niin, naurettavan pienet sakot tuli syyllisille.. Luulisi, että olisi ihan toisen luokan summista puhuttu, kun kiusanteon seurauksena "Paalaset" joutui muuttamaan toiseen asuntoon ja tuli hirvittävästi hukkakeikkoja kukkaläheteille ja kuorma-autoille yms
Cheza
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: Su Kesä 10, 2007 11:50 am

Viesti Kirjoittaja Cheza »

Vaikka tässä on tiettyjä hupaisia piirteitä, niin ehdottomasti, jos ajattelee uhrien näkökulmasta, kyseessä on ollut törkeä rikos. Tällainen tapaus laajamuotoisuutensa ja kestonsa vuoksi on varmasti psyykkisiltä vaikutuksiltaan verrattavissa törkeään pahoinpitelyyn.

Tuomiot olivat aivan alakanttiin, tosin ne ovat Suomessa alakanttiin myös fyysisestä väkivallasta. Täällä saa ilmeisesti melko vapaasti tuhota toisen ihmisen elämän, kunhan vain ei koske tämän omaisuuteen.
Yökiitäjä
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: To Maalis 29, 2007 7:22 am
Paikkakunta: Kallio

Viesti Kirjoittaja Yökiitäjä »

Täytyy todeta että kiusaaja on nähnyt melkoisesti vaivaa tehdessään noita tekosiaan. Tuohon aikaan kun tavaraa ei voinut tilata netistä hiirellä klikkaamalla. Ilmeisesti on siis etsitty Keltaisilta Sivuilta sopivia palvelua tarjoavia yrityksiä ja soiteltu niihin. Vaatii kekseliäisyyttäkin sepittää puhelimessa sopiva tarina miksi sorakuorma haluataan omakotitalon autotallin eteen ja miksei tilaaja ehdi olla paikalla vastaanottamassa sitä. Tarkoitan että on täytynyt osata olla puhelimessa vakuuttava, jotta tavarantoimittaja ei ala ihmettelemään tilausta.
Samarina
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Touko 22, 2007 6:19 pm
Paikkakunta: Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja Samarina »

Puhumattakaan siitä, että tuo lehti-ilmoittelukaan tuskin kovin halvaksi on tullut.
Loka
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5207
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: On The Edge

Viesti Kirjoittaja Loka »

Samarina kirjoitti:Puhumattakaan siitä, että tuo lehti-ilmoittelukaan tuskin kovin halvaksi on tullut.
Mä kanssa mietin että ei tämä ole ilmaista ollut. Liekkö tästä tullut kiusaajalle niin tärkeä ja rakas harrastus jotta siihen on uhrannut omia rahojaankin.

Aloin miettimään, mistä kiusaaja sai tyydytyksen? Onko hän ollut kyttäämässä kiusattua kun esim. rekkalasti soraa on ilmestynyt pihalle? :lol:
Lauryn
Lauri Hanhivaara
Viestit: 139
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2007 1:14 pm

Viesti Kirjoittaja Lauryn »

Elän kuvitelmassa että toisena henkilönä esiintyminen on jonkinasteinen petos. Ts. jos vaikka laittaa kuolinilmoituksen lehteen, nykyään kyllä täytyy käydä ilmi ilmoituksen jättäjä. Esimerkiksi sisko, veli, äiti, työnantaja jne. Jos kiusaaja on esiintynyt jonakin näistä, kyseessä on väärän henkilöllisyyden antaminen.

Eikö tällaisesta ole ropsahtanut syytteitä kultaisella 1970-luvulla?
Eivätkö soraa, tupakka-automaatteja ynnä muita turhan päiten raahanneet yritykset halunneet korvausta turhasta työstä?
Jollei, ihme.
murhavaari
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: Ti Huhti 24, 2007 8:54 pm
Paikkakunta: Kajaani

Viesti Kirjoittaja murhavaari »

Matti Yrjänä Joensuuhan lainasi tätä tapausta kirjaansa "Harjunpää ja kiusantekijät" Loppuratkaisu on toki kirjassa hiukan erilainen.
McAbre
Sabrina Duncan
Viestit: 369
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2007 9:57 pm
Paikkakunta: Väli-Suomi

Viesti Kirjoittaja McAbre »

Bombay kirjoitti:^ Tuli mieleen tuosta joskus takavuosina mieshenkilö joka terrorisoi Suomen julkkiksia ja valtiollisissa viroissa olevia, mm. rivojen kuvien ja ulosteiden lähettämisellä postin kautta. Jossain Alibissa taisi olla juttua tästä herrasta..
Tämän kaverin ehdottomasti paras jäynä oli Harri Holkerille myönnetty CIA:n diplomi.
kahvitar
Jane Marple
Viestit: 1002
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 12:14 pm

Viesti Kirjoittaja kahvitar »

Kauhea tuo Heikki Pulkkisen tapaus. Naurattaa varmasti monia, mutta kyllä itkettäisi jos olisi joutunut olemaan Heikki Pulkkisen asemassa tuon häiriköinnin aikana. Todella naurettava tuomio.

Kuolinilmoituksista tuli sen verran mieleen, että muistatteko kun 11.11.2001 eli tasan kaksi kuukautta New Yorkin iskujen jälkeen oli Helsingin Sanomissa Mohammed Attan kuolinilmoitus. Tämänhän oli laittanut viisikymppinen suomalainen nainen (kuolinilmoituksessa nimellä "Rouqy'ayah"), joka oli tutustunut Attaan netissä, ei siis ollut koskaan oikeasti tavannut. Kuolinilmoituksessa nimenä oli Mohammed El-Amir eli nimi, jolla Atta myös tunnettiin. No tästähän tuli sitten oikein isompi juttu ja HS:n päätoimittaja pahoitteli tapahtunutta, ettei olisi sittenkään pitänyt julkaista. Minä vähän ihmettelen, että miksi? Kai nyt jokainen saa tuttavansa kuolinilmoituksen julkaista oli sitten kyseessä terroristi tai tappaja tai mikä lieneekään. Lisäksi tuossa iskussa ei kuollut edes yhtään suomalaista, joten tuskin ketään niin henkilökohtaisesti loukkasi Attan kuolinilmoitus. Hän oli kuitenkin silti ihminen kaikesta huolimatta.

Petri Gerdtistä oli myös Helsingin Sanomissa kuolinilmoitus ja viereisellä sivulla oli saman päivän lehdessä erään Myyrmannin uhrin kuolinilmoitus. Kuitenkaan tätä ei mitenkään paheksuttu, vaikka voisi kuvitella, että näitä uhrien omaisia olisi ilmoitus häirinnyt.
tulikukka
Lauri Hanhivaara
Viestit: 142
Liittynyt: Ma Touko 28, 2007 1:44 pm
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja tulikukka »

aika ukkoja olivat :roll:
toivottavasti omassa kaveriporukassa ei moisia jäyniä tehdä...
elämä on mysteeri
Samarina
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Touko 22, 2007 6:19 pm
Paikkakunta: Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja Samarina »

kahvitar kirjoitti:Kuolinilmoituksista tuli sen verran mieleen, että muistatteko kun 11.11.2001 eli tasan kaksi kuukautta New Yorkin iskujen jälkeen oli Helsingin Sanomissa Mohammed Attan kuolinilmoitus. Tämänhän oli laittanut viisikymppinen suomalainen nainen (kuolinilmoituksessa nimellä "Rouqy'ayah"), joka oli tutustunut Attaan netissä, ei siis ollut koskaan oikeasti tavannut. Kuolinilmoituksessa nimenä oli Mohammed El-Amir eli nimi, jolla Atta myös tunnettiin. No tästähän tuli sitten oikein isompi juttu ja HS:n päätoimittaja pahoitteli tapahtunutta, ettei olisi sittenkään pitänyt julkaista. Minä vähän ihmettelen, että miksi? Kai nyt jokainen saa tuttavansa kuolinilmoituksen julkaista oli sitten kyseessä terroristi tai tappaja tai mikä lieneekään. Lisäksi tuossa iskussa ei kuollut edes yhtään suomalaista, joten tuskin ketään niin henkilökohtaisesti loukkasi Attan kuolinilmoitus. Hän oli kuitenkin silti ihminen kaikesta huolimatta.

Petri Gerdtistä oli myös Helsingin Sanomissa kuolinilmoitus ja viereisellä sivulla oli saman päivän lehdessä erään Myyrmannin uhrin kuolinilmoitus. Kuitenkaan tätä ei mitenkään paheksuttu, vaikka voisi kuvitella, että näitä uhrien omaisia olisi ilmoitus häirinnyt.
Mä muistan tän kanssa ja mikä haloo siitä nousi. Itse näin ilmoituksen, mutta enpä olisi samaksi jannuksi tunnistanut ilman tätä kohua.

Ihmisiähän nuo terroristit, pommintekijät sun muut ovat ja onhan heilläkin omaisia; vanhemmat, isovanhemmat, sisaruksia, jotka kaikista teoista huolimatta jäävät kaipaamaan. Petri Gerdt on suurelle osalle suomalaisista tuntematon, vain se Myyrmannin pommimies. Vanhemmille se on oma rakas poika, jonka elämässä on oltu mukana ensiparkaisusta lähtien. Jännitetty yhdessä ensimmäisiä askelia ja ensimmäistä koulupäivää... Kai heillä on oikeus surra samalla lailla kuin muillakin.
DonHessu
Rico Tubbs
Viestit: 1204
Liittynyt: Pe Touko 18, 2007 11:43 pm
Paikkakunta: City 17, Eastern Europe.

Viesti Kirjoittaja DonHessu »

4-kertaa isommat tuomiot/sakot ois saanu tulla. 4 vuoden vitutus ja piina ei ole mukavaa, varmastikaan :(
What you do... Makes you who you are.
kahvitar
Jane Marple
Viestit: 1002
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 12:14 pm

Viesti Kirjoittaja kahvitar »

Samarina kirjoitti: Ihmisiähän nuo terroristit, pommintekijät sun muut ovat ja onhan heilläkin omaisia; vanhemmat, isovanhemmat, sisaruksia, jotka kaikista teoista huolimatta jäävät kaipaamaan. Petri Gerdt on suurelle osalle suomalaisista tuntematon, vain se Myyrmannin pommimies. Vanhemmille se on oma rakas poika, jonka elämässä on oltu mukana ensiparkaisusta lähtien. Jännitetty yhdessä ensimmäisiä askelia ja ensimmäistä koulupäivää... Kai heillä on oikeus surra samalla lailla kuin muillakin.
Juu ei minuakaan tuo Petrin kuolinilmoitus häirinnyt. Lähinnä sitä vaan ihmettelin, että tästä ei noussut kohua kuten WTC-terroristista tuli. Petrin teko oli pienempi, mutta suomalaisille varmasti läheisempi.

Petrin isä on muuten kirjoittanut kirjan Petrin matka Myyrmanniin. Oli ihan mielenkiintoinen.
Vastaa Viestiin