Anneli Auer medioissa

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
inner circle
Harjunpää
Viestit: 296
Liittynyt: Su Joulu 28, 2014 5:13 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja inner circle »

Pitää toivoa, etteivät Päivi Ranki ja Elise Salpaoja ole "jakamassa oikeutta" Auerille tässä oikeudenkäynnissä.
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9290
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Sinänsä erikoista huomata, että niinkin arvostettu lehti kuin Helsingin Sanomat on katsonut asiakseen jatkaa syyttömän ihmisen mustamaalaamista ja syylliseksi kirjoittamista:

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005389248.html
Kotimaa

Seksuaalirikoksista tuomittu Anneli Auer avasi jälleen lapsiperheille suunnatun Perhekerho-sivuston

Perhekerho.netissä oli hiljaista niinä vuosina, kun oikeusjuttujen käsittely jatkui.

Anneli Auer markkinoi kirjaansa tamperelaisessa kirjakaupassa vuosi sitten syyskuussa. (KUVA: Kalle Parkkinen)

Anne Viljamaa HS
Julkaistu: 29.9. 21:36

Auer Median ylläpitämä verkkosivusto Perhekerho.net jakaa pitkän tauon jälkeen vinkkejä perheiden vapaa-ajanviettoon sekä neuvoja perheitä koskettavissa kysymyksissä.

Mediayhtiötä pyörittää Turun hovioikeudessa useista törkeistä seksuaalirikoksista tuomittu Anneli Auer. Rikokset kohdistuivat lapsiin. Auer tuomittiin hovioikeudessa myös muun muassa kolmesta törkeästä pahoinpitelystä.

Auer on ollut syytteessä myös aviomiehensä murhasta. Syyte kuitenkin hylättiin lopullisesti vuonna 2015, kun Korkein oikeus ilmoitti hylänneensä syyttäjien ja asianomistajien valituslupahakemukset.

Auer tuomittiin lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista seitsemän ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen, jonka hän on suorittanut.

Perhekerho.netissä oli hiljaista niinä vuosina, kun oikeusjuttujen käsittely jatkui.

Asiasta ensin kertoneen Hymy-lehden mukaan Auerin tarkoitus on nyt kansainvälistyä, ja hän on panostanut vahvasti yritystoimintaansa.

Sivustolla on nyt muun muassa ruoka-, leivonta- ja askarteluohjeita sekä matkailu- ja synnytyskertomuksia. Siellä jaetaan neuvoja esimerkiksi isänpäivän- ja vapaa-ajanviettoon sekä sisustukseen.

Asiasta kertoivat aiemmin Hymy-lehti ja Ilta-Sanomat.
Olen surullinen Hesarin valitsemasta linjasta sekä siitä, että esimerkiksi oikeustoimittajat Minna Passi ja Susanna Reinboth ovat selkeästi osoittaneet, etteivät ole kiinnostuneita edes keskustelemaan Auerin tapauksesta. Pitäisi varmaan olla rikollinen, niin pääsisi paremmin keskusteluyhteyteen oikeustoimittajien kanssa.
Avatar
sisotalo
Jessica Fletcher
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja sisotalo »

Pieni liekki kirjoitti: Olen surullinen Hesarin valitsemasta linjasta sekä siitä, että esimerkiksi oikeustoimittajat Minna Passi ja Susanna Reinboth ovat selkeästi osoittaneet, etteivät ole kiinnostuneita edes keskustelemaan Auerin tapauksesta. Pitäisi varmaan olla rikollinen, niin pääsisi paremmin keskusteluyhteyteen oikeustoimittajien kanssa.
Erinomainen asia, että HS nostaa kipeimmän kohdan Ulvilan surmassa keskuteluun joka täältä on jo pitkään puuttunut. 60 puheenvuoroa on julkaistu ja niitä kommentoivat sadat lukijat. Siellä on myös PL tapista tekstiä

Olen seurannut Auerin tapausta vuosia ja tehnyt useamman korkeasti koulutetun ihmisen kanssa yhteistyötä, jotta Aueriin, hänen lapsiinsa ja yritystoimintaansa kohdistuva mustamaalaaminen saataisiin loppumaan.

Suosittelen jokaiselle omia aivojaan käyttävälle ihmiselle perehtymistä Vaasan hovioikeuden murha-asiassa antamiin päätöksiin, joissa Auer on todettu syyttömäksi miehensä murhaan. Lisäksi jokaisen, joka kuvittelee Auerin syyllistyneen lastensa kaltoinkohteluun, tulisi lukea Auerin itsensä kirjoittama kirja "Murhalesken muistelmat", jossa hän valottaa niitä ikäviä kokemuksia, joita vuosien varrella on osunut hänen ja hänen lastensa kohdalle surkean viranomaistoiminnan takia.

Toivon, että esimerkiksi Hesarin oikeustoimittajat Susanna Reinboth ja Minna Passi katsoisivat asiakseen perehtyä Auerin tapaukseen, koska ovat jo muutoinkin tarkkailleet vuosia läheltä viranomaisten työskentelyä Aarnion tapauksen selvittelyssä. Toivon myös, että poliisissa tehdään sisäinen selvitys, missä asioissa Auerin tapauksen käsittelyssä oltaisiin voitu toimia paremmin ja mitä asioita poliisissa voidaan tehdä syyttömään henkilöön edelleen kohdistuvan vihamielisyyden ja syyllistämisen kitkemiseksi.

Anneli Auerille ja hänen lapsilleen sekä muulle perheelle toivon paljon voimia ja välien kuntoon saamista. Virkamiehenä, suomalaisena ja tavallisena perheenäitinä häpeän sitä julmuutta, mitä heihin on kohdistettu isän väkivaltaisesta kuolemasta lähtien. Toivon poliisilta toimia Ulvilan oikean murhaajan saamiseksi vastuuseen teostaan ja lisäksi toivon ryhtiä Auerin asiassa tehtyjen mahdollisten virkarikosten tutkintaan. Vai annetaanko nämä mahdolliset virkarikokset anteeksi, jos virkamiehet osallistuvat vapaaehtoisesti tapauksen selvittelyyn ilman rangaistuksen pelkoa? Minä olen tyytyväinen siinä vaiheessa, kun Ulvilan oikea murhaaja on telkien takana ja kun on esitetty valtiovallan toimesta virallinen anteeksipyyntö lsh-rikoksista väärin tuomituille asianosaisille ja heidän perheilleen.
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9290
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Ohessa vertailun vuoksi Ilta- Sanomien artikkeli, johon on viitattu samasta aiheesta edellä lainatussa Helsingin Sanomien artikkelissa, jota pidin syyttömän ihmisen ja tämän yritystoiminnan mustamaalaamisena.

Ilta-Sanomien artikkeli on minusta asiallinen ja siinä asiat kerrotaan sellaisina kuin ne vielä tällä hetkellä ovat ilman ylimääräistä sensaatiohakuisuutta. Ainoa virheellinen asia on otsikossa, sillä käsittääkseni Perhekerhon sivustot ovat olleet auki niiden perustamisesta saakka. Uutta sisältöä sivustolle on niiden ylläpitäjä pystynyt tuottamaan vasta vapauduttuaan vankilasta. Jokainen myös ymmärtänee, että Auerilla on paljon keskeneräisiä asioita hoidettavana Ulvilan murhan jälkiseurausten myötä, mikä aika on luonnollisesti pois yritystoiminnan pyörittämiseltä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005389027.html
Pitkä hiljaiselo ohi: Anneli Auer avasi taas Perhekerhon

Anneli Auerin Perhekerho-sivustolla on taas toimintaa. (KUVA: Kalle Parkkinen, Perhekerho.net)
Julkaistu: 29.9. 18:36

Auer Median lapsiperheille suunnattu nettisivusto on uusiutumassa pitkän hiljaiselon jälkeen.

Murhasyytteestä vapautetun Anneli Auerin, 52, lapsille, vanhemmille ja perheille suunnattu nettisivusto on jälleen aktivoitumassa. Auer Median pyörittämälle Perhekerho-sivustolle on ilmaantunut uutta sisältöä. Sivustolla luvataan sen uusiutuvan kaikille nykylaitteille sopivaksi vuoden 2017 aikana.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Hymy-lehti.

Perhekerho perustettiin jo ennen Auerin aviomiehen Jukka S. Lahden surmaa Ulvilassa joulukuussa 2006. Auer on rekisteröinyt nettiosoitteen yhtiölleen vuonna 2004.

Sivusto vietti käytännössä hiljaiseloa Auerin vuosia kestäneiden oikeusjuttujen ajan. Auer vapautettiin lopulta miehensä murhasyytteestä, mutta lainvoimaiseksi jäi tuomio törkeistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Hän on suorittanut niistä langetetun 7,5 vuoden vankeusrangaistuksensa.

Perhekerho.net pitää sisällään muun muassa askartelu- ja leivontaohjeita ja muuta lapsiperheelle sopivaa puuhasteltavaa. Etusivu ja osa sisällöstä on jo modernisoitu, mutta sivustolla on vielä paljon vanhalla tekniikalla tehtyä sisältöä.

Kesän aikana Auer on julkaissut myös YouTubessa useita askarteluvideoita, jotka hän itse juontaa.

Auer pyörittää yhtiötään yksityisenä elinkeinonharjoittana, joten yhtiön tilinpäätöstiedot eivät ole julkiset. Valtiokonttorille tekemässään korvaushakemuksessa Auer laski menettäneensä vankeusaikanaan jopa yli 60 000 euroa vuodessa Auer Median elinkeinotuloja.

Valtiokonttori hyväksyi vain 28 500 euroa vuodessa ja vain kahden vuoden ajalta. Kiista korvauksista on paraikaa käräjäoikeuden käsiteltävänä.

Rami Mäkinen
Töitä tehdään useamman ihmisen voimin "kulisseissa" koko ajan, jotta Ulvilan murhan jälkimainigeissa syyttömille ihmisille langetetut lainvoimaiset seksuaalirikostuomiot saadaan asianmukaisesti oikaistua. Näitä asioita ei voi täällä tarkasti avata ja sen ymmärtää toivottavasti jokainen palstaa seuraava henkilö.
Öppnas Här
Harjunpää
Viestit: 337
Liittynyt: Pe Loka 24, 2014 9:41 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Öppnas Här »

Tämä ei nyt vaan ole punakaartia eikä syvää etelää. AA ja JK ovat tuomttuja seksuaalirikollisia ja sillä selvä. Oikeus on päätöksensä tehnyt, lopullisen päätöksen. Koska murhatutkinta oli JJn ja MMn toimesta suoritettu puuttellisesti, jää henkirikos lopullisesti "Kokemäen leivinuuni" -tasolle.
Asialinjalla alati. Pohjolan poliisi. Varo vaaraa. Kavahda konnaa. Pakene pedofiilia. Ikuinen isä. Salainen sopimus. Hallitse halusi.
Avatar
Susku London
Roger Murtaugh
Viestit: 893
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Susku London »

Öppnas Här on viimeisen kolmen vuoden aikana raapustanut 194 kpl, pääsääntöisesti vaivaiset 1 - 4 riviä pitkiä Anneli Aueria syyllistäviä viestejä. Mitään muuta "sisältöä" hänen viesteissään ei ole.

Olisi kiva, jos Öppnas Här avaisi muille keskustelijoille mistä tämä "varmuus" Anneli Auerin syyllisyydestä kumpuaa?

Öppnas Här näyttää olleen aktiivisin juurikin tässä "Anneli Auer medioissa"-ketjussa. Veikkaankin, että Öppnas Här on lukenut lehdistä kaikki Anneli Aueria syyllistävät kirjoitukset, ja niellyt ne sellaisinaan. Tästä herää kysymys pitäisikö median Suomessa vastata kirjoituksistaan, kuten esim. Englannissa?
Susku London, korruption vastustaja
Lataa Naakan kirja Ulvilan surmasta! (Salasana on ulvila) https://drive.google.com/file/d/1VxnVEZ ... 3n6mH/view
BLOGI:
http://anneliauer.com
LIITY seuraajakseni:
http://twitter.com/SuskuLondon
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9290
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Seuraavassa palautetta TLDRDEEPIN Anneli Aueria koskevaan seitsemän minuutin videopätkään Youtubessa tältä päivältä, jonka jätän linkittämättä tänne:

Videon alkupätkä oli minusta tehty ok, kun puhuttiin Ulvilan murha-asiaa. Syyttäjän versio on selvästi mielikuvitukseen perustuva. Lsh-asian osalta olisi pitänyt tehdä vastaavaa vertailevaa pohdintaa, ovatko raiskaukset tapahtuneet vai ei. Nyt vaan mekaanisesti kerrottiin, että tällaiset tuomiot tuli ja tuomioihin johtaneet rikosnimikkeet. Videolla puhunut kaveri vielä sulki mahdollisesti orastavan keskustelun aiheesta toteamalla, ettei hän halua ainakaan kahteen kuukauteen tästä eteenpäin puhua lasten raiskausjutuista.

Jokainen voi vetää helposti johtopäätöksen, että videolla esiintynyt nuorukainen vaikuttaa pitävän Aueria ja Kukkaa syyllisenä väitettyihin lasten raiskauksiin niillä sen enempää omaa päätään vaivaamatta. Henkilökohtaisesti minua harmittaa, että henkirikoksen silminnäkijän ja murhaajan puukoniskusta osuman saaneen uhrin korvausvaatimusasiat esitettiin tätä kovia kokenutta henkilöä ikävästi syyllistäen. Auer istui sentään syyttömänä 611 päivää vankeudessa, jona aikana hänen aiemmin kunnossa olleet ja hyvät välinsä omiin lapsiin rikottiin. Lapset ovat traumatisoituneet isänsä murhasta ja äidin vangitsemisesta.

Videossa mietittiin seuraavaa kysymystä: "Kummalta puolelta lasi rikottiin?"

Seuraavassa kokoamiani perusteluja siihen, että lasi rikottiin ulkopuolelta:

- Auer on selvittänyt suojanneensa kasvojaan sisään lentäneeltä lasilta. Hän on kertonut paenneensa takkahuoneesta rikottujen lasinsirpaleiden yli eteiseen ja sairaalassa tehdyssä ensimmäisessä poliisien suorittamassa haastattelussa hänellä on havaittu pieniä lasinsirpaleista aiheutuneita haavoja jalkapohjissaan.

- vanhin tytär on herännyt lasin rikkomisesta kuuluneisiin ääniin, mennyt katsomaan ja havainnut sirpaleita lattialla. Tyttären mukaan jompikumpi vanhemmista (todennäköisesti äiti) oli huutanut ”iik” ja tytär oli havainnut äidin kohottavan peittoa suojakseen sängyssä. Isä oli seissyt sängyn vierellä.

- alkututkinnan tutkinnanjohtaja Juha Joutsenlahti, tekninen päätutkija Matti Mäkinen ja taktinen päätutkija Kare Koskinen ovat kaikki olleet tähän päivään saakka vakuuttuneita siitä, että asuntoon oli tunkeuduttu ulkopuolelta rikkomalla terassin oven lasi

- Rikosteknisen laboratorion tekninen tutkija Ytti on oikeudessa todennut, että verhossa on ollut ikkunan rikkomisesta aiheutuneita vaurioita verhon vaaleammalla puolella. Tämä puoli on Ytin kertoman mukaan ollut todennäköisesti vasten ikkunaa, koska verhokangas on haalistunut auringon valon vaikutuksesta ikkunan puoleiselta puolelta.

Kuusirannan johtama tutkijaporukka tuhosi alkuperäisen verhon omassa ikkunan rikkomisrekonstruktiossaan, mikä on täysin käsittämätöntä, kun rekonstruktiossa olisi voitu hyvin käyttää verhosta vastaavanlaista verhojäljitelmää.

En tiedä, miksi KRP:n lasilausunnosta vastannut Erkki Kulomäki ei ollut oikeudenkäynnissä paikalla vastaamassa oven lasin rikkomissuuntaa koskeviin kysymyksiin. Hän olisi mahdollisesti voinut löytää muitakin perusteluja sille, että ikkuna on rikottu ulkoa päin.
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10892
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Pieni liekki kirjoitti: En tiedä, miksi KRP:n lasilausunnosta vastannut Erkki Kulomäki ei ollut oikeudenkäynnissä paikalla vastaamassa oven lasin rikkomissuuntaa koskeviin kysymyksiin. Hän olisi mahdollisesti voinut löytää muitakin perusteluja sille, että ikkuna on rikottu ulkoa päin.
Lisäksi siinä ikkunassa oli ulkopuolella ylhäällä iskujälki, joka ei ollut mennyt kerrosten läpi ja jota sisältä ei voi lyödä.
Turumurre on tänne ja ehkä Bergin blogiinkin siitä kuvan laittanut, en löytänyt sitä nyt koneelta tähän hätään.

Rikkomissuunnasta ei kyllä ole ollut epäilyksiä kellään pitkään aikaan. Tehdään ihmeellisiä arvoituksia päivänselvistä asioista.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
IsoD
Armas Tammelin
Viestit: 80
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 11:47 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja IsoD »

Hauska detalji on että AA:n firma, Auer Media on edelleen osoitteeltaan Tähtisentie 54. Ei vissiin ole ollut aikaa muuttaa rekisterimerkintää. Tuskin kuitenkaan asuu tuolla.
Avatar
Susku London
Roger Murtaugh
Viestit: 893
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Susku London »

IsoD kirjoitti:Hauska detalji on että AA:n firma, Auer Media on edelleen osoitteeltaan Tähtisentie 54. Ei vissiin ole ollut aikaa muuttaa rekisterimerkintää. Tuskin kuitenkaan asuu tuolla.
Sellaista on syyttömänä vainotun ihmisen elämä Suomessa, joutuu elämään kuin vankikarkuri piilossa muilta. Tämän takia onkin tärkeätä, että syyttömän maine puhdistetaan myös mediassa, missä se aikanaan pahasti liattiin.
Susku London, korruption vastustaja
Lataa Naakan kirja Ulvilan surmasta! (Salasana on ulvila) https://drive.google.com/file/d/1VxnVEZ ... 3n6mH/view
BLOGI:
http://anneliauer.com
LIITY seuraajakseni:
http://twitter.com/SuskuLondon
nihlist
Martin Beck
Viestit: 830
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 7:42 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja nihlist »

Susku London kirjoitti:"Auerin puolustus toi keskiviikkona oikeuteen listan sosiaalisessa mediassa sekä tv- ja radio-ohjelmissa esiintyvästä pilkanteosta.

–Tämä negatiivinen kirjoittelu jatkuu yhä tänä päivänäkin, Auerin asianajaja Juha Manner sanoi oikeudessa."


Toivottavasti mediassa aletaan kiinnittää huomiota tähän kirjoitteluun, ja sen seurauksena poliisin on puututtava viimein asiaan. Auer on ollut useiden vuosien ajan täysin vapaata riistaa kaikenlaiselle pilkalle ja vihapuheille. Usein on jopa niin, että kirjoitusten takaa löytyvät vuosikausien ajalta samat nimimerkit/henkilöt. Näiden henkilöiden motiivit pitää selvittää.
Hold you horses Susku :lol: , no ei nyt sentään, mutta heeeii, mihin on unohtunut pohjoismaissa ilmestyvä "poliisi kertoo" -kirja vuodelta 2011 ja jossa oli suomen rikostapauksista juurikin ulvilan surma ensimmäisenä juttuna ja siinä kusimanner, anteeksi siis kuusiranta kirjoittajana loppusanoissaan esittää vakaasti syyllinen saatu kiinni, vaikkei edes tuomiota ollut vielä eli tuon kirjan avulla on Auer leimattu syylliseksi, niin Tanska, Norja, Islanti, Ruotsi ja suomea myöten ja lisäksi kirjaa on saanut tilata mihin päin maailmaa tahansa.

Painosmäärää en tiedä, mutta uskoisin sen liikkuneen varmaan noin sadassatuhannessa, eli minun mielestäni pitäisi tuokin asia olla mainittuna korvausvaatimusta ennemminkin kohottavana kuin laskevana asiana.

Auerille tiedoksi, että patistaa sitä mannerria nyt vähän edes oleen asialla eikä minään kusiputkana.

Teidän nihlistinne.
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9290
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

nihlist kirjoitti:
Susku London kirjoitti:"Auerin puolustus toi keskiviikkona oikeuteen listan sosiaalisessa mediassa sekä tv- ja radio-ohjelmissa esiintyvästä pilkanteosta.

–Tämä negatiivinen kirjoittelu jatkuu yhä tänä päivänäkin, Auerin asianajaja Juha Manner sanoi oikeudessa."


Toivottavasti mediassa aletaan kiinnittää huomiota tähän kirjoitteluun, ja sen seurauksena poliisin on puututtava viimein asiaan. Auer on ollut useiden vuosien ajan täysin vapaata riistaa kaikenlaiselle pilkalle ja vihapuheille. Usein on jopa niin, että kirjoitusten takaa löytyvät vuosikausien ajalta samat nimimerkit/henkilöt. Näiden henkilöiden motiivit pitää selvittää.
Hold you horses Susku :lol: , no ei nyt sentään, mutta heeeii, mihin on unohtunut pohjoismaissa ilmestyvä "poliisi kertoo" -kirja vuodelta 2011 ja jossa oli suomen rikostapauksista juurikin ulvilan surma ensimmäisenä juttuna ja siinä kusimanner, anteeksi siis kuusiranta kirjoittajana loppusanoissaan esittää vakaasti syyllinen saatu kiinni, vaikkei edes tuomiota ollut vielä eli tuon kirjan avulla on Auer leimattu syylliseksi, niin Tanska, Norja, Islanti, Ruotsi ja suomea myöten ja lisäksi kirjaa on saanut tilata mihin päin maailmaa tahansa.

Painosmäärää en tiedä, mutta uskoisin sen liikkuneen varmaan noin sadassatuhannessa, eli minun mielestäni pitäisi tuokin asia olla mainittuna korvausvaatimusta ennemminkin kohottavana kuin laskevana asiana.

Auerille tiedoksi, että patistaa sitä mannerria nyt vähän edes oleen asialla eikä minään kusiputkana.

Teidän nihlistinne.
Jos olen oikein ymmärtänyt, niin korvausoikeudenkäynnin todisteaineistossa on mukana "Pohjolan Poliisi Kertoo 2011"-kirja, kuten myös Tampereen yliopiston tekemä tutkimus "Syylliseksi kirjoitettu".

"Pohjolan Poliisi Kertoo 2011"-kirjan painosmäärä lienee jäänyt alle kymmenentuhannen. Muistaakseni sitä aikanaan selvittelin ja tieto löytynee kyseisestä kirjasta minfoon avatusta keskusteluketjusta, mistä löytyy paljon muutakin kirjaan ja sen Ulvilan murhasta kertoneeseen juttuun liittyvää tietoa.

Hyvä nihlist!
Kiva, kun olet tullut pitkän tauon jälkeen mukaan keskustelemaan Ulvila-osioon takaisin. Kiitos siitä, jos muistat pitää keskustelun sävyn asiallisena ja pysyt jatkossakin asialinjalla. Juha Mannerin ammattitaitoon on Auerilla itsellään tietojeni mukaan täysi luottamus. Minä olen vuosia tapausta seuranneena vakuuttunut itsekin Juha Mannerin erinomaisesta perehtymisestä monimutkaiseksi muodostuneeseen asiakokonaisuuteen ja olen huomannut hänet erittäin tarkaksi ja huolelliseksi asianajajaksi. Toivon, että Mannerin ja meidän kaikkien muiden Auerin syyttömyydestä vakuuttuneiden henkilöiden avustuksella saadaan vähitellen loppumaan Auerin ja hänen lastensa taistelu tuulimyllyjä vastaan.
Avatar
Susku London
Roger Murtaugh
Viestit: 893
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Susku London »

Huomenna keskiviikkona näytetään Docventuressa suomalaisyleisölle erittäin ajankohtainen ja mielenkiintoinen dokumentti The Promise. Docventures-illan aiheena on oikeusmurha. Kaikkia Anneli Auerin ja Jari Aarnion tapauksia seuranneita ohjelma kiinnostanee. Ylen sivuilla kerrotaan:

"Docventuresin salaisen poliisin henkirikosyksikössä tutkitaan tällä viikolla oikeusmurhia. Syytteitä tulevat esittämään kaksi elinkautisvankia, kaksi kokenutta rikosjournalistia, yksi dokumentaarisen elokuvan sekä yksi dokumentaarisen romaanin tekijä. Tuomiot annetaan suorissa lähetyksessä ja valamiehistönä toimitte te, hyvät Docventures-joukot!"

Docventures, keskiviikkona 11.10.2017 alk. klo 21.00, YLE TV2

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/10/0 ... uomalainen
Susku London, korruption vastustaja
Lataa Naakan kirja Ulvilan surmasta! (Salasana on ulvila) https://drive.google.com/file/d/1VxnVEZ ... 3n6mH/view
BLOGI:
http://anneliauer.com
LIITY seuraajakseni:
http://twitter.com/SuskuLondon
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9290
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Hei!

Anneli on päivittänyt pitkästä aikaa omaa blogiaan ja kertoo meille kuulumisiaan, jotka linkitin myös tänne. Uskon, että Anneli on hyvin ilahtunut, jos saa blogiinsa asiallisia kommentteja ja tukijoukoiltaan terveisiä. Uskon, että yhteistyöllä asianosaisten ja eri viranomaisten kanssa keskeneräiset asiat saadaan vielä hoidettua asianmukaiselle tasolle. Jatketaan töitä...

http://anneliauerkirjoittaa.blogspot.fi ... misia.html
lauantai 14. lokakuuta 2017

Kuulumisia

Tervehdys muuttokuorman keskeltä!

Olen saanut lähes kaikki tavarat paikoilleen, mutta olohuoneessani on vielä laaja kasa oikeusjuttuihin liittyvää paperia, CD- ja DVD-levyjä sekä lehtileikkeitä, jotka odottavat lopullista sijoituspaikkaansa. Joudun kantamaan ihan kirjaimellisesti mukanani sitä valtavaa taakkaa, joka kahden eri haaran oikeustaisteluista on vuosien varrella kertynyt.

Asunnon remontti on vielä kesken. Kesken on myös moni muu asia. En voi heittää pois yhtäkään paperia, ennen kuin molemmat jutut on selvitetty pohjia myöten.

Murhaaja on edelleen vapaana. Olen kerännyt loppusilausta vaille olevan muistion murhaepäiltyyni liittyen. Syy, miksi aineisto jäi toistaiseksi lepäämään on se, että poliisiviranomainen, jonka kanssa aiheesta keskustelin, oli sitä mieltä, että aika ei ole nyt kypsä jutun uudelleen avaamiseen. Tutkinta on edelleen niiden porilaisten poliisien käsissä, joiden etu on oman omanarvontuntonsa vuoksi pitää oikea totuus haudattuna. Koska sama joukko on levittänyt omaa "sisäpiirin tietoaan" myös muualle poliisivoimiin KRP:tä myöten, kukaan ei halua koskea juttuun kepilläkään. Jos haluaisikin, kukaan ei halua Juha Joutsenlahden kohtaloa.

Pinnan alla kuitenkin kytee ja poliisiviranomainen oli sitä mieltä, että aikanaan tuulet kääntyvät ja tulee selvitys siitä, mikä Ulvilan surman tutkinnassa Pauli Kuusirannan kaudella meni pieleen ja samassa yhteydessä herää myös kiinnostus siihen, kuka oli se äärilaitojen mies, joka surmasi raa´asti perheen isän ja on onnistunut välttelemään kiinni jäämistä kaikki nämä vuodet. Silloin on aika vetää muistio esiin.

Kesken on myös jutun toinen haara, jonka lainvoimainen väärä tuomio on edelleen purkamatta. Tulen palaamaan tähän aihepiiriin myöhemmin blogissani.

Tällä kertaa kirjoitan ihan vain siksi, että blogini kommenttiosion kautta olen saanut aina silloin tällöin kyselyjä siitä, milloin aion jatkaa blogiani ja että kertoisin edes kuulumisiani, jos ei oikeusjutuista ole mitään uutta kerrottavaa.

Olen kevään jälkeen ottanut hieman etäisyyttä oikeustaisteluun ja yrittänyt tehdä välillä muita asioita. Viisi vuotta vankilassa on pitkä aika ja pelkästään netissä ja muualla tapahtunut tekninen kehitys on ollut niin valtavaa, että minulta on mennyt pari vuotta aikaa päästä edes joten kuten nykyhetken tasalle.

Lisäksi olen joutunut rakentamaan elämääni uudestaan lähes tyhjästä. Kun vapauduin keväällä 2015 vankilasta koevapauteen, olin menettänyt työni, perheeni, omaisuuteni ja toimeentuloni. Olin suurin piirtein samassa tilanteessa kuin 20-vuotiaana muuttaessani pois kotoa, paitsi että silloin oli koko elämä edessä päin - nyt moni asia on jäänyt lopullisesti taakse päin. Henkisesti raskainta on ollut kestää lasteni menetys tietäen, että sitä menetystä mikään ei tule koskaan korvaamaan eikä sitä aikaa saa takaisin.

Kun viime syksy meni kirjani julkistamiseen liittyviin tilaisuuksiin, tämä syksy on mennyt muuton ja remontoinnin merkeissä, joten aika on ollut kortilla. Nyt alkaa hiukan helpottaa. Kirjastani ilmestyi tänä syksynä uusi pokkaripainos päivitetyin loppusanoin ja sitä on saatavilla mm. Into-kustantamon nettikaupasta niille, jotka eivät ole vielä ehtineet lukea Murhalesken muistelmia.

Tarkoitukseni on jatkaa blogia syksyn ja talven aikana. Moni asia on vielä käsittelemättä, joten tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan myöhemmin!
chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja chadspill »

Näin tänään Anneli Auervaaran kaupassa.
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...
Vastaa Viestiin