Eikka Lehtosaari

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8172
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

PiikkiSika kirjoitti:...jos kykenee tappamaan - niin sekö sulkee pois lahjakkuuden ja älykkyyden :idea: hellan lettas sentään, ei pidä antaa tunteille sijaa tässä kontekstissa.
No joo, kertonee henkilön älykkyydestä aika paljon jos ei edes aikuisiällä 20 vuoden aikana saa peruskoulua käytyä. Yritti kyllä linnassa, mutta kun älynlahjat ovat niin vajavaiset ettei siitä suoritunut, niin siinäpä on oikea älynjättiläinen.

Mutta on se vaan hienoa että löytyy sellaisia henkilöitä jotka pitää Eikkaa älykkäänä. Mitenköhän sellaisen henkilön älykkyyosamäärän kanssa oikein on, pystytäänkö sitä edes mittaamaan? Meneekö asteikko niin alas?

Juu, kyllä älykkäät pystyvät tappamaan, mutta yllättäen niihin syyllistyy enemmään nämä huomattavasti vajaa älyisemmät.
Piilohomot on in.

Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

PiikkiSika kirjoitti:...jos kykenee tappamaan - niin sekö sulkee pois lahjakkuuden ja älykkyyden :idea: hellan lettas sentään, ei pidä antaa tunteille sijaa tässä kontekstissa.

Olipa vaikka suorastaan nero! Ihmisen omat valinnat( Tässä tapauksessa kolme murhaa) vievät terän siitä älykkyydesta. Älykkyys täytyy valjastaa , jotta siitä hyötyä ois.Nyt ei Lehtosaari niin ole tehnyt.
Mutta tutustu sinä Lehtosaareen ihan rauhassa. Tulet katumaan! Kerran psyko aina psyko.

Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Jos Lehtosaari olisi kovin fiksu, niin hän tuskin olisi tehnyt ihan tietoisesti tuollaista rikosta, josta jää väkisinkin kiinni ja saa melkein 20 vuotta istumista.

Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

Tuomion Pasuuna kirjoitti:Jos Lehtosaari olisi kovin fiksu, niin hän tuskin olisi tehnyt ihan tietoisesti tuollaista rikosta, josta jää väkisinkin kiinni ja saa melkein 20 vuotta istumista.

Niin ja heti kynnyksellä jäi äijä poliisin haaviin.Lehtosaarella ei tule koskaan olemaan positiivista merkitystä yhteiskunnalle.Se siitä fiksuudesta ja älykkyydestä.Nuija ja yhteiskunnan elätti, tulee Lehtosaari olemaan koko loppu ikänsä.

aga
Adrian Monk
Viestit: 2752
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja aga »

Calamity Janen rakkauskirjeet linnaan eivät saaneet toivottua vastausta. Surullista. Kyllä muakin varmaan harmittaisi.

Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

aga kirjoitti:Calamity Janen rakkauskirjeet linnaan eivät saaneet toivottua vastausta. Surullista. Kyllä muakin varmaan harmittaisi.

Tää on varmaan vitsi! En ikinä kirjoittelis psykopaateille. Onneksi maailmassa on huomattavasti parempia miehiä kuin Lehtosari ja häneä kaltaisensa.Tuollaiset Lehtosaaret ottaa kuka vaan nainen niin halutessaan, ei tarvi mitään erityspiirteitä olla naisella.Vartijoita paskalla heitellyt "mies"tämä Lehtosaari, kysynkin käsi ylös naiset kelle kelpaa tuollainen?

Sinä aga jatka vaan unelmointia tuosta psykosta, en aio tulla väliin.

Maddesuomi
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Ma Touko 04, 2015 4:46 pm

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja Maddesuomi »

Eikka sai 2017 toukokuussa korvauksia Pirkanmaan käräjäoikeudessa kun voitti oikeudenkäynnin ex-puolisoaan kohtaan. Paula Lehtosaaren pitää korvata 200 euroa. Samalla hänelle pamahti 20 päiväsakkoa Lähestyniskiellon rikkomisesta.

Pizzaman
Sofia Karppi
Viestit: 433
Liittynyt: Ke Heinä 06, 2016 8:49 am

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja Pizzaman »

Tämä on jo toisessa ketjussa, mutta ehkä kuuluu tännekin. 2015 Lehtosaaren ex-vaimo määrättiin lähestymiskieltoon tämän silloista tyttöystävää kohtaan. Ex-vaimo teki rikosilmoituksen, koska hänen mukaansa todisteina käytetyt uhkausviestit tai osa niistä oli väärennettyjä.

Tutkinta ei edennyt ts. sanoen poliisi ei uskonut ex-vaimoa ennen kuin tyttöystävän naispuolinen ystävä ilmoittautui poliisille kertoen, että viestit ovat väärennettyjä.

Tutkinta on päättynyt syyttämättä jättämis päätökseen.
"Tyttöystävä on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen. Hän on kertonut saaneensa tekstiviestit käytössään olevaan puhelimeen ja ottaneensa kuvakaappaukset. Facebook-viestit hän oli saanut ystävättäreltään. Tyttöystävä on kieltänyt lähettäneensä kyseisiä viestejä tai muokanneensa niitä millään tavoin."

Facebook-viesteillä tarkoitetaan siis ex-vaimon profiilissa (tai valeprofiilissa) olleita kirjoituksia.

Ihmetyttää vähän tämä ystävättären rooli. Jos hän ei olisi ilmoittautunut todistajaksi, voisi kuvitella, että ex-vaimo todella kirjoitti viestit. Ystävätär oli ensin tyttöystävän todistajana käräjäoikeudessa, mutta ilmoittautui pian sen jälkeen poliisille "tunnonvaivoissa".

Tässä omin sanoin: http://aijaa.com/tI2r9s

Avatar
CSI
Perry Mason
Viestit: 3877
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re:

Viesti Kirjoittaja CSI »

loneliness kirjoitti:Kyllähän tuo Eikka osaa itsestään fiksun kuvan antaa. Pysynyt aika hyvin järki päässä ainakin noin päällisin puolin oloista huolimatta. Kyllähän vartijat melkoista ylivoimaa näyttivät käyttävän ja haastatellut herrat olivat kovasti sitä mieltä, ettei Eikkaa ole muilutettu.

Vartijat yms. vähättelevät tekojaan, kuten varmasti myös Eikka. Totuus lienee sitten jossain molempien puheiden välimaastossa. Aika hoikassa kunnossa Eikka ollut, jos dokkarissa puheli, että 10 kiloa saanut takaisin ja oli nytkin aika nahkainen. Jos jutut olivat läheskään totta, mitä Eikka puheli, on siinä ihmisoikeudet vähissä. Luulisi Markjaa kiinnostavan, oli nimittäin vähän rajumpaa settiä, kuin Sepon tupakansavun hengitys...OT.

Vanha viesti mutta otetaanpa se pohjaksi ja kertaan faktat:

- Lehtosaari on paatunut rikollinen

- Lehtosaari on älykäs, johtajatyyppiä ---> kerää toisista rikollisista itselleen lauman (=mopojengi tms) jonka avulla tekee pahojaan

- Lehtosaari joutui Riksussa pyttyyn koska masinoi vankilakapinan ja yllytti toiset vangit riehumaan eli ihan ansiosta sinne pyttyyn joutui, huomaatkaapa yhden vartijan kommentti siitä kuinka Lehtosaari ei puhu vanginvartijoille vaan nimittelee heitä "rikollisiksi" jne = uppiniskainen röyhkeä paska koko Lehtosaari

- Lehtosaari luuli 2008 olevansa joku Suomen Kuningas ilmeisesti. Että kun hän on ensin 3 ihmistä murhannut, niin hän siellä vankilassakin on joku Boss mukamas, joka kyykyttää vartijoita ja vankilan johtoa, määräilee ja manipuloi, valittaa ja vinkuu ---> väärin. Oli oikein, että Lehtosaarelle näytettiin ns. kaapin paikka, että täältä kyllä pesee ja linkoaa jos herra Lehtosaarella on asenneongelmia rangaistuksensa kärsimisessä.

- Lehtosaari on niin pirullisen kova paatunut rikollinen, että häntä on PAKKO nöyryyttää kovalla pytytyksellä ja pieksämisellä, kyllä ammattivartijat osaavat hommansa, älkää heitä moittiko

- Silminnäkijä dokumentti on kuvattu 2008. Nyt on 2018. Tiedämme nykyään, että Riksun vanginvartijat tekivät oikeita asioita eli kopittamalla, pieksämällä jne Lehtosaari saatiin ainakin sen verta järkiinsä että pelleily loppui. Muiden vankien yllyttäminen rettelöintiin jne loppui.

Lopuksi, Lehtosaaren murhaajatoverit ovat ajat sitten jo vapautuneet vankilasta hyvän käytöksensä vuoksi ja että katuivat tekojaan. Lehtosaarikin olisi vapautunut JOS katuisi tekojaan eikä olisi 10 ensimmäistä vankilavuottaan pelleillyt ja lietsonut vankilakapinoita ja spedeillyt vartijoiden kanssa. Ei ole vartijoiden vika, että hän on tekonsa tehnyt ja tuomionsa saanut. Vartijat ovat vain töissä. Lehtosaari voisi vähän käyttää sitä älyään mitä hänellä mukamas joidenkin mielestä on. Iso mies eikä osaa kärsiä tuomiotaan kuten miehet. Muita vankeja kyllä haukkuu toisessa haastattelussa kuinka nämä ovat lapsellisia. Lehtosaari itse on suuri lapsi, joka ei osaa katua kauheita tekojaan eikä lusia tyylillä tuomiotaan.

Helsingin hovi käsitteli Lehtosaaren anelun päästä vapaaksi 2017. Ei vapauteen. Perustelut salaiset (mm. psykiatrin lausuntoa yms mukana)

Vuonna 2015 epävirallisella turinavideolla Lehtosaari ilmoittaa tyhmänylpeänä, ettei kadu mitään eikä varsinkaan tekojaan (murhia).

Minusta tuollainen kaveri ei kuulu vapauteen.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
CSI
Perry Mason
Viestit: 3877
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja CSI »

Vielä yksi asia. Olen kyllä tietoinen herra Lehtosaaren tekemistä haastatteluista Linkola, Remu, Andimäkköi.

Ihan kohtalaisia haastatteluita vankilakundin tekemiksi. En tiedä mikä on Lehtosaaren osuus noita dokuja työstäneessä tiimissä.

Kyllä, mies olisi voinut hankkia leipänsä ehkä jollain kunniallisellakin tavalla. Vaan eipä valinnut sitä tapaa vaan valitsi rikollisen tien - eikä vieläkään kadu mitään.

Kukaan ei kuulu vapauteen sen vuoksi, että osaa tehdä muutaman minuutin videohaastattelun ja vaikuttaa siinä jotenkin täysjärkiseltä. Vaaditaan vähän enemmän, varsinkin kun on Lehtosaaren tapainen helvetin raskas tausta takana ja huono käytös liki koko vankeusajalta. Eikä kadu edes ihmisten murhaamista kylmäverisesti selvin päin mafiatyyliin pizzeriassa.

Ei, et kuulu Lehtosaari vapauteen. Käsität kyllä sen itsekin. Ehkä.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
CSI
Perry Mason
Viestit: 3877
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja CSI »

kakkosurpo kirjoitti:
PiikkiSika kirjoitti:...jos kykenee tappamaan - niin sekö sulkee pois lahjakkuuden ja älykkyyden :idea: hellan lettas sentään, ei pidä antaa tunteille sijaa tässä kontekstissa.
No joo, kertonee henkilön älykkyydestä aika paljon jos ei edes aikuisiällä 20 vuoden aikana saa peruskoulua käytyä. Yritti kyllä linnassa, mutta kun älynlahjat ovat niin vajavaiset ettei siitä suoritunut, niin siinäpä on oikea älynjättiläinen.
Tämä. Kaverilla on lähinnä psykopaatin älykkyyttä eli kieroutunutta sosiaalista lahjakkuutta. Hän osaa vedellä oikeista nyöreistä. Empatiakyky puuttuu ja monet muuta lahjakkuuden lajeista. Kovin analyyttinenkään hän ei ole. Aika pahvi pitää olla, ettei käsitä sitä, ettei vankilasta pääse pois sillä että rettelöi ja järjestää siellä vankilakapinoita. Vankilasta pääsee hyvällä käytöksellä ja katumuksella pois. Ehkä. Eikan manipuloimat rikostoveritkin ovat jo päässeet pois, joten ne lienevät tätä ihme-Einaria älykkäämpiä.... :lol:

Mutta jos tuo ei edes peruskoulua saanut käytyä, niin eihän tuo kovin lahjakas tai edes älykäs ihminen ole. Ei todellakaan mikään Volvo-Markkanen meillä tässä tämä Lehtosaari ole.

(Volvo-Markkanen kirjoitti ylioppilaaksi asti linnassa)
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
CSI
Perry Mason
Viestit: 3877
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja CSI »

Pizzaman kirjoitti:
ernobyl kirjoitti:Ehkä kiven sisässä on parempi olla, kuin näiden sekoboltsimuijien keskellä vapaalla jalalla.
Niinpä. En usko, että Eikka allekirjoittaa ex-vaimon ajatuksia:

http://aijaa.com/UNfw92

Tuo nyt voi olla vaikka sinun ajatuksiasi. Paula Lehtosaareen tuota kuvasnippettiä ei linkitä mikään.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
CSI
Perry Mason
Viestit: 3877
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja CSI »

Erehdyinpä lukemaan tämän "Eugenin" veispuukia. Tämä natural born killer on kyllä edelleen niin täynnä itteään oleva shitti, että voi jeesus sentään.

Kuva


Facebook seinänsä on täynnä ulinaa siitä, kuinka vankilassa ei ole kivaa ja vankivaunussa ei ole mukava matkustaa. Sekin on väärin, että vanki on menettänyt vapautensa eikä siten voi valita asuinpaikkaansa vapaasti...kuulemma oikein perustuslakirikkomus.

Einari Lehtosaari - elinkautinen vankilassa ulisemassa kuin pikkupoika. Olisiko kannattanut miettiä asiaa sekunti ennenkuin veteli liipaisinta siellä pizzeriassa gangsta tyyliin?
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

Tosi sairas tapaus ja toivoton sellainen.

Onneksi ei taida Lehtosaari elää vanhaksi. Tervemenoa minunkin puolesta maan uumeniin tämä.

Pizzaman
Sofia Karppi
Viestit: 433
Liittynyt: Ke Heinä 06, 2016 8:49 am

Re: Eikka Lehtosaari

Viesti Kirjoittaja Pizzaman »

CSI kirjoitti:
Pizzaman kirjoitti:
ernobyl kirjoitti:Ehkä kiven sisässä on parempi olla, kuin näiden sekoboltsimuijien keskellä vapaalla jalalla.
Niinpä. En usko, että Eikka allekirjoittaa ex-vaimon ajatuksia:

http://aijaa.com/UNfw92
Tuo nyt voi olla vaikka sinun ajatuksiasi. Paula Lehtosaareen tuota kuvasnippettiä ei linkitä mikään.
En todellakaan ole kumpikaan noista viestittelijöistä. Mutta en ymmärrä miksi otat tämän asian nyt esille. Kyseinen nainen on kadonnut netistä - ainakin omalla nimellään.

Jotain maanista on tuossa vihassasi Eikka Lehtosaarta kohtaan.

Vastaa Viestiin