Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaisesti

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17032
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

PaxCow kirjoitti:Surullinen uutinen. Häkkisen tapa löytää mielenkiintoisia näkökulmia monenlaisiin asioihin ohjelmissaan ja kirjoituksissaan oli raikas ja innostava. Persoonallinen ja taitava kaveri.
Kerrankin olen PaxCow:n kanssa täysin samaa mieltä.

Perttu Häkkinen oli henkilö josta tuli jollain tapaa mieleen ns vanhan liiton toimittaja. Hän ei koskaan tyrkyttänyt mielipiteitään, osasi kirjoittaa ja sanoa osuvasti, sekä omasi kadehdittavan hyvän yleissivistyksen.

Vaan kuinkas moni muistaa Häkkisen kytköksen murha.infoon?

Siitä on nyt 10 vuotta kun hän HS:n toimittajana matkasi kolmen minfolaisen, sekä valokuvaajan kanssa Bodominjärvelle. Aloite reissuun tuli Häkkiseltä, joka todellakin oli kiinnostunut suomalaisesta rikoshistoriasta monin tavoin. Tavoite ja tarkoitus oli tutustua rikosalan harrastajiin, käydä keskustelua yleisellä tasolla. Sekä tietysti pohtia Bodomin helluntaiyön tapahtumia eri näkökulmista.
- Häkkinen oli tietysti minfoa lukenut ja saanut sieltä ajatuksen lehtijutun tekoon.

Artikkeli ilmestyi Nyt-lehdessä otsikolla; Vielä kerran Bodomin järvelle.

Nopealla haulla löytyi YLE:n areenasta: https://areena.yle.fi/1-4274340. Häkkiseltä pieni vilkaisu Laajasalon henkirikoksiin.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

MEG
Adrian Monk
Viestit: 2569
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja MEG »

Muistettakoon tässä yhteydessä myös toimittaja Leena Häkkisen ansiokas radiodokumentti kadonneista ihmisistä.

Tiinas
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1445
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

AnitaBlake kirjoitti:
JustBlack kirjoitti:Tästä oli jo aamusta aloitus.. Silloin ei vielä ollut henkilöllisyys selvillä.

https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=25922
Tämä joku eri case sillä tuo aloitus viitasi perjantaiaamuna löytyneeseen ruumiiseen. Häkkinen on vielä perjantaina ollut illalla Flowssa keikalla ja lauantaina viettänyt iltaa Arhimäen kanssa.
Mitäs tästä opimme, Arhinmäen kanssa ei kannata juhlia. Kaikki muistaa jääkiekkokisat Venäjällä. Taitaa juottaa kaikki kaverinsakin ympärikänniin.

Perttu oli Ylen toimittajaksi tosi särmä. Ikävä kohtalo.
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti

Avatar
Rorschach
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ma Syys 08, 2008 9:29 am

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja Rorschach »

Häkkinen oli kyllä kirkkaasti Ylen paras toimittaja. Juuri perjantaina kävin katselemassa Yle areenassa, onko miehen ohjelman uusi tuotantokausi jo alkanut. Häkkinen oli sellainen, jollaisia kaikkien toimittajien soisi olevan. Ohjelmasta toiseen hän antoi haastateltavan kertoa omia näkemyksiään eikä tunkenut omaa egoaan ja näkemyksiään haastateltavan eteen. Lisäksi suhtautui haastateltavaan aina kunnioituksella riippumatta siitä, oliko tämä enkeliparantaja, kommunisti, lestadiolainen tai satanisti. Haastateltavan näkemykset eivät varmaankaan juuri koskaan vastanneet Häkkisen itsensä näkemyksiä, mutta ei silti alkanut tuputtaa, saarnata tai ahdistella. Hänellä tuntui olevan halu sivistää itseään ja kuulijoita sekä hankkia tietoa kaikesta mahdollisesta. Asenne oli todella kunnioitettava.

Olisin toivonut, että Häkkinen olisi jatkanut erilaisten aatteiden, kulttuurin ja historian penkomista vielä vuosia tai vuosikymmeniä. Miltei jokaisen hänen tekemänsä radio-ohjelman olen kuunnellut joko suorana tai jälkeenpäin areenasta. Kiitokset Häkkiselle niistä sinne astraalitasolle.
"Eikä liene rangaistus / jos käymme hetken yhtä matkaa / kun hirviöiksi paljastumme / onko hyvät päivät valhetta sittenkään" A.W. Yrjänä / CMX

Avatar
Anti-Bini Laden
Jack Bauer
Viestit: 937
Liittynyt: Pe Kesä 07, 2013 8:49 pm
Paikkakunta: Pakistan
Viesti:

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja Anti-Bini Laden »

R.I.P Perttu Häkkinen

Itse tykkään kovasti Pertun musiikkituotannosta.
Tullut käytyä kuuntelemassa livenä Imatran Voimaa useampaan otteeseen mm konemetsässä, Helsingissä ja Jyväskylässä.
Mainiota elektrosaundia kokoonpano duunaillut.
Saa nähdä jatkuuko Imatran Voiman taival.
Saa nähdä tuleeko kirjatuotantoon tutustuttua tämän myötä.
" Paha asettaa tekijän mytologiseen narratiiviin joka on
epävarmuutta siedettävämpi vaihtoehto "

Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

IidaA kirjoitti:
Marokonsoturi kirjoitti:YLE:n totuusmedia ei sitten osannut yksilöidä edes tapaturmaa, vaikka kyseessä oma toimittelija. Sellaista journalismia tällä kertaa taas.
YLEn journalismin laadusta tämä ei kerro mitään. Ei ole syytä ensimmäisessä uutisessa kertoa yksityiskohtia vaikka ne olisivat tiedossakin. Voi myös olla, että tapauksesta on aloitettu tutkinta tai sitä harkitaan. Tai vältetään yksityiskohdista kertomista läheisten vuoksi.
Journalistin on syytä kertoa mitä on tapahtunut, ei kiertää totuutta, tai jättää asioita kertomatta. Tämä kertoo hyvin YLE:n journalismin tasosta, asioita jätetään pois uutisoinnista.

Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Marokonsoturi kirjoitti:Journalistin on syytä kertoa mitä on tapahtunut, ei kiertää totuutta, tai jättää asioita kertomatta. Tämä kertoo hyvin YLE:n journalismin tasosta, asioita jätetään pois uutisoinnista.
Journalistin ohjeet:

Sairaus- ja kuolemantapauksista sekä onnettomuuksien ja rikosten uhreista tietoja hankittaessa ja uutisoitaessa on aina noudatettava hienotunteisuutta.

Ymmärrän kyllä, että sinulla on oikein palava halu moittia Yleä, mutta tämä ei ole oikea ketju.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

MsFizz
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: Ke Kesä 21, 2017 6:11 pm

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja MsFizz »

rahima kirjoitti:... Olikohan kypärä päässä. Nykyään on käytännössä kaikilla.
....
Ei kyllä ole kaikilla kypärää päässä, ainakaan Helsingissä eikä edes keskellä kirkasta päivää. Saati illalla/yöllä/mahdollisesti juoneena. Hämmentävän paljon näkee jatkuvasti kypärättömiä.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17032
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Ilkka Mattila kirjoitti:

Perttu Häkkinen oli mies, joka osasi innostua ja epäillä
Toimittaja ja kirjailija Perttu Häkkinen (1979–2018) (KUVA: SAMI KERO / HS)
Toimittaja ja kirjailija Perttu Häkkinen (1979–2018) (KUVA: SAMI KERO / HS)
Häkkinen.jpg (21.52 KiB) Katsottu 16824 kertaa
TOIMITTAJA ja muusikko Perttu Häkkinen kuoli tapaturmaisesti Helsingissä 12. elokuuta. Hän oli 39-vuotias, syntynyt 10. kesäkuuta 1979 Kokkolassa. Hänellä oli vaimo ja kaksi lasta.

Häkkinen oli sukupolvensa persoonallisimpia suomalaisia kulttuurivaikuttajia. Hän tuli julkisuuteen alun perin elektronisen musiikin tekijänä, mutta myöhemmin hänet opittiin tuntemaan kirjoittajana, kolumnistina ja radiotoimittajana, joka käsitteli mielellään erilaisia marginaalikulttuurin ilmiöitä.

HÄKKINEN vietti nuoruutensa Helsingissä, ja lukion jälkeen hän opiskeli filosofiaa Helsingin yliopistossa. Hän asui myös jonkin aikaa Hollannin Rotterdamissa. Siellä hän kirjoitti graduaan, joka käsitteli Spinozan substanssiopin ontologiaa.

Toimittajan työhön Häkkinen päätyi kuitenkin musiikin kautta. Häkkinen oli innostunut elektronisesta musiikista jo kouluikäisenä, ja jo vuonna 1998 hän perusti Jaakko Kestilän kanssa elektroa soittavan Imatran Voima -yhtyeen.

Häkkinen käytti elektroartistina taiteilijanimeä Randy Barracuda. Hän oli jäsenenä myös psykedeelistä ja rockmaisempaa musiikkia soittavassa Itäväylä-yhtyeessä sekä Tähtiportti-yhtyeessä.

HÄKKISEN oman kertoman mukaan Rumba-lehti julkaisi vuonna 2007 penseän arvostelun Imatran Voiman levystä, minkä johdosta hän lähetti vastineen toimitukselle. Rumban silloinen päätoimittaja Viljami Puustinen piti Häkkisen palautteen tyylistä niin paljon, että pyysi tätä lehden kolumnistiksi. Pian hänen kirjoituksiaan julkaistiin myös Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä, ja vuosina 2008 ja 2010 hän työskenteli Nytin kesätoimittajana.

Harva aihe oli Häkkiselle vieras.

Hän saattoi pohtia politiikan moraalia tai tietoyhteiskuntaan liittyviä harhaluuloja filosofisesta näkökulmasta, mutta perehtyi myös antaumuksella siihen miten kebabista tuli suomalaisten arkiruokaa.

HÄKKINEN jatkoi Nytin kolumnistina, ja teki myös radio-ohjelmia. Alkuvuodesta 2012 hän aloitti Radio Helsingissä Musiikin lahja -ohjelman, jota kuultiin viikoittain neljän vuoden ajan. Siinä Häkkinen ei soittanut ainoastaan elektronista musiikkia vaan myös afrikkalaista ja aasialaista popmusiikkia, diskomusiikkia, varhaista punkkia, progea tai kokeellista musiikkia.

Vaikka Häkkinen teki myös dj-keikkoja tanssiklubeilla, niin hänen musiikkimakunsa oli hämmästyttävän laaja. Hän suhtautui samanlaisella innolla ja vakavuudella minimalistisen taidemusiikin säveltäjiin, 1980-luvun italodiskon tuottajiin ja Popedaan.

Samaa jääräpäisyyttä oli myös Häkkisen Randy Barracudana tekemissä soololevytyksissä. Ne edustivat skweeeksi nimitettyä elektronisen musiikin tyyliä, jossa pyrittiin rikkomaan kaikki viime vuosikymmenten elektronisen tanssimusiikin tiukat formaatit.

VUONNA 2013 Häkkinen alkoi tehdä Ylelle omaa nimeään kantavaa puheradio-ohjelmaa, jonka toisena toimittajana oli Häkkisen kanssa jo Nytissä työskennellyt Panu Hietaneva.

Häkkinen avasi ohjelmassa ovia erilaisiin marginaali- ja ääri-ilmiöihin, jotka olivat jääneet valtajulkisuudessa joko pinnallisiksi sensaatioiksi tai kokonaan vaille huomiota. Erityisesti häntä kiinnostivat uskontoon, uskomuksiin ja rajatietoon liittyvät ääri-ilmiöt.

Häkkinen käsitteli aihetta kriittisesti, mutta haastateltaviaan kunnioittaen, ja sai tästä paljon kiitosta kuulijoilta. Toisaalta Häkkistä kritisoitiin siitä, että hän haastatteli äärikansallisia aatesuuntia edustavia ihmisiä, kohujulkkiksia tai okkultismin harjoittajia. Itse hän sanoutui irti kaikista uskonnollisista ja poliittisista aatesuunnista.

”Tarkoitukseni ei ole edes ymmärtää näitä kiehtovia hahmoja. Saan nautintoa ihmisistä, joita en ehkä koskaan tule ymmärtämään”, Häkkinen sanoi Rumba-lehden haastattelussa vuonna 2015.

Kuvaavaa on, että kun tieto Häkkisen äkillisestä kuolemasta levisi, myös Suomen evankelis-luterilainen kirkko esitti Twitterissä surunvalittelunsa, jossa muistutettiin, että Häkkinen ”ihmetteli” usein kirkon toimintaa mutta suhtautui aina siihen kunnioituksella.

Viime vuosina Häkkinen kunnostautui myös dokumentoivana kirjailijana.

Vuonna 2015 hän kirjoitti yhdessä Vesa Iitin kanssa suomalaisen okkultismin lähihistoriaa käsittelevän Valonkantajat-kirjan. Viime syksynä ilmestyneessä Hukkuminen-kirjassa hän perkasi vuonna 2001 Kumpulassa tapahtuneen kidutusmurhan osin epäselviksi jääneitä vaiheita.

PERTTU HÄKKINEN oli poikkeuksellinen ihminen, joka seikkaili vaivattomasti populaarikulttuurin, tieteen ja journalismin rajamaastossa. Vaikka hän suhtautui työhönsä suurella vakavuudella, niin eniten hänen toimintaansa ohjasi vilpitön innostus ja uteliaisuus.

Niinpä Häkkinen ei sopinut mihinkään stereotyyppiseen mielikuvaan.

Kriittisenä toimittajana hän esiintyi ystävällisesti ja kohteliaasti. Roisia ja särmikästä musiikkia esitellessään hän puhui huolellisesti muotoiltuja pitkiä lauseita. Äärimmäisen elitististä taidetta analysoidessaan hän löysi yhtymäkohtia kansanomaisimpaan perusrockiin ja iskelmään.

Työtoverina Perttu Häkkinen oli innostava, huomaavainen ja hauska. Tapasin hänet viimeisen kerran runsas vuorokausi ennen hänen kuolemaansa. Vaihdoimme lyhyesti mielipiteitä Flow-festivaalin artistien keikoista ja vitsailimme, minkä jälkeen Häkkinen lähti lavalle esiintymään.

Väkijoukko tanssi ja nautti kesästä ja Imatran Voiman voimakkaasta elektronisesta rytmistä. Häkkinen heilui syntetisaattoriensa takana ja näytti onnelliselta.[/i]

Helsingin Sanomat
13.8. 14:55
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17032
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Suosittu Ylen toimittaja Perttu Häkkinen kuoli tapaturmaisesti Helsingin Hakaniemessä - Onnettomuuspaikalle tuotu kukkia ja kynttilöitä sekä spraymaalattu teksti ”RIP Perttu”

Läheiset ja ihailijat kunnioittavat miehen muistoa kukin ja kynttilöin.

Radiotoimittaja Perttu Häkkinen, 39, kuoli tapaturmaisesti sunnuntain vastaisena yönä. Kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui Helsingin Hakaniemenrannassa.

Häkkistä jäi kaipaamaan suuri joukko läheisiä ja ihailijoita, jotka seurasivat tarkoin esimerkiksi miehen puheohjelmaa Yle Puheella sekä hänen musiikkiuraansa.

Onnettomuuspaikalle Hakaniemenrannassa oli maanantaipäivällä tuotu kukkia ja kynttilöitä. Joku oli myös spraymaalannut paikalle tekstin "RIP Perttu", "lepää rauhassa Perttu".

Penkin vasemmalle puolen on maalattu teksti RIP Perttu. Kuvakaappaus IL:n videolta.
Penkin vasemmalle puolen on maalattu teksti RIP Perttu. Kuvakaappaus IL:n videolta.
Häkkinen_R.I.P.jpg (109.7 KiB) Katsottu 16735 kertaa
Helsingin poliisi selvittää asiaa kuolinsyytutkintana. Tapauksessa ei epäillä rikosta.[/i]

Iltalehti
13.8 14:20 (muokattu klo 14:32)
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Belker
Javier Pena
Viestit: 1706
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja Belker »

PH oli hyvä toimittaja. FM eli ymmärsi objektiivisesta journalismista ja tutkimisesta jotain. (Toisin kuin esim. ruplasalkuista puhuvat ylioppilaat, joilta ei todisteita usein löydy, Pakinatoimittajia on YLEssä ihan liikaa.)

PH ilmeisesti kaatui pyörälla ja sai siinä vakavia vammoja. Sairauskohtauksesta ei ole kerrottu. Oli aik. ollut kai juhlimassa, joten aamuyöstä tod.näk. tankojuoppona. (Ei vakavaa yleensä, sama kuin kävelisi kännissä.)

Olen joskus törmännyt yksittäisiin tyyppeihin tai porukoihin, joista joku on töninyt tai pysäytellyt pyöräilijöitä. PH:n tapauksessa en jätä vielä laskuista pois tuntematonta kaatajaa, joka olisi aiheuttanut PH:n kaatumisen. Paikka vaikuttaa yö neljän aikaan sellaiselta, ettei silminnäkijöitä useinkaan ole paikalla. Silloin paikalta voi liueta nopeasti.

Kuolinsyyn kertomisen jälkeen olemme viisaampia. Tai kun on toiv. selkeä silminnäkijäkertomua/video. Vielä en siis tapaturmaan tyydy.

RonnieVan
Alibin satunnaislukija
Viestit: 62
Liittynyt: La Loka 04, 2014 10:20 pm

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja RonnieVan »

Tuo spray maalattu teksti ja kukat on melko reunassa tuolla meren rannalla. Ajoiko penkkiä päin vai miten on onnistunut tonne ajamaan? Ei kuitenkaan ajanut tonne jorpakkoon ja hukkunut?
Olisi mielenkiintoista tietää yksityiskohtia.

Onko tämä kohta?

https://www.google.fi/maps/@60.1782382, ... 312!8i6656

Tuossa on noita puita istutettu tollai oikeestaan ajotielle... menikö mahdollisest puuta päin?

Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

PaxCow kirjoitti:
Marokonsoturi kirjoitti:Journalistin on syytä kertoa mitä on tapahtunut, ei kiertää totuutta, tai jättää asioita kertomatta. Tämä kertoo hyvin YLE:n journalismin tasosta, asioita jätetään pois uutisoinnista.
Journalistin ohjeet:

Sairaus- ja kuolemantapauksista sekä onnettomuuksien ja rikosten uhreista tietoja hankittaessa ja uutisoitaessa on aina noudatettava hienotunteisuutta.

Ymmärrän kyllä, että sinulla on oikein palava halu moittia Yleä, mutta tämä ei ole oikea ketju.
Ymmärrän kyllä, että sinulla on oikein palava halu puolustella YLE:ä, mutta kuolinsyyn kertominen on osa journalismia. Sen voi kertoa myös hienotunteisesti. Perttu Häkkinen hukkui jokeen, ajoi tuolia päin ja lensi päälleen, tai osui puuhun pyörällään. Arhinmäki on osasyyllinen, kun on juottanut Perttu Häkkistä veronmaksajien rahoilla. Niin siinä käy, kun hyppää kommunistirinkiin, päihteet eivät ole hyväksi ihmisille.

L. Ron Bumqvist

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist »

Marokonsoturi kirjoitti:
PaxCow kirjoitti:Journalistin ohjeet:

Sairaus- ja kuolemantapauksista sekä onnettomuuksien ja rikosten uhreista tietoja hankittaessa ja uutisoitaessa on aina noudatettava hienotunteisuutta.

Ymmärrän kyllä, että sinulla on oikein palava halu moittia Yleä, mutta tämä ei ole oikea ketju.
Ymmärrän kyllä, että sinulla on oikein palava halu puolustella YLE:ä, mutta kuolinsyyn kertominen on osa journalismia. Sen voi kertoa myös hienotunteisesti. Perttu Häkkinen hukkui jokeen, ajoi tuolia päin ja lensi päälleen, tai osui puuhun pyörällään. Arhinmäki on osasyyllinen, kun on juottanut Perttu Häkkistä veronmaksajien rahoilla. Niin siinä käy, kun hyppää kommunistirinkiin, päihteet eivät ole hyväksi ihmisille.
Vaikuttaisi enemmänkin siltä, että sinulla on palava halu demonisoida YLEä. Tässä kun nimenomaan on toimittu journalistietiikan mukaisesti, eikä lähdetty keltaisen lehdistön tapaan revittelemään asialla.

Lopputekstisi on aivan yhtä kuvaavaa; sinua ei sen vertaa kiinnosta kunnioittaa vainajaa että jättäisit politiikan pois keskustelusta. Semminkin, kun Arhinmäki tapasi Pertun perjantaina ja onnettomuus tapahtui sunnuntaina aamuyöstä.

Surullinen onnettomuushan tämä oli, kun maailma menetti osaavan (radio)toimittajan, muusikon ja kirjailijan yhdellä kertaa.

Ghost hunting
Horatio Caine
Viestit: 6414
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut tapaturmaises

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Oliko selvitetty, ettei tarjotussa alkoholissa ollut jotakin muutakin joukossa ?? Miestä vahvempaa tippaa esim? Toimittajat nyt sattuvat tiemään enemmän, liikaakin jonkun mielestä.
Viimeksi muokannut Ghost hunting, Ma Elo 13, 2018 4:57 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Vastaa Viestiin