Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

PaxCow kirjoitti:Nuo "EU on ajanut..." -väitteet menevät samaan kategoriaan, jossa todellisuuden tulkintaa tehdään vahvasti tietynlaisten värilasien läpi.
EU-väitteet ovat täyttä todellisuutta. Vihapuhepoliisi perustettiin Euroopan neuvoston ohjeistuksen takia. Laajamittainen turvapaikanhakijoiden tuleminen ilman haluakaan tarkistaa mitään papereita on lähtöisin EU:sta. EU on halunnut antaa sanktioita niille maille, jotka eivät ole olleet yhtä avoimia turvapaikanhakijapolitiikalle, vaan ovat pyrkineet estämään sen rajojensa ulkopuolelle.

Sehän on myös täysin selvää, etteivät miljoonat paperittomat ja valeidentiteetillä seilaavat turvapaikanhakijat kävele vahingossa useiden turvallisten Euroopan maiden läpi ja samaan aikaan EU ei ole missään vaiheessa halunnut tehdä asioille mitään. Vasta pakon edellä on alettu puhumaan pakkopalautuksista, kun jäsenmaissa uudenlaista kehitystä ei ole otettu sellaisenaan vastaan. Suomesta on lähtenyt vähintään puolet maahan tulleista turvapaikanhakijoista takaisin vaarallisiin kotimaihinsa. Yhdessä tapauksessa Irakin kansalainen sai turvapaikan Suomesta ja oli myöhemmin kuukausien ajan lomalla kotimaassaan.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

PaxCow kirjoitti:Nuo "EU on ajanut..." -väitteet menevät samaan kategoriaan, jossa todellisuuden tulkintaa tehdään vahvasti tietynlaisten värilasien läpi.
Euroopan Neuvosto, jonkinlainen 47 eurooppalaisen valtion muodostama ihmisoikeusvahti (joka unohtaa välillä sananvapauden) on kehittänyt seuraavan virityksen, mistä Suomen poliisiin virinnyt "vihapuhemäärittely näyttäisi repivän motivaatiota ja määritelmiä.
RECOMMENDATION No. R (97) 20
COMMITTEE OF MINISTERS TO MEMBER STATES
ON "HATE SPEECH"

(Adopted by the Committee of Ministers on 30 October 1997
at the 607th meeting of the Ministers' Deputies)
The Committee of Ministers, under the terms of Article 15.b of the Statute of the Council of Europe


Kuinkahan monta päällekkäistä vihapuhesäännöstelijää Suomeenkin tarvitaan, kun EN:n lisäksi Unionikin virittää antivihaisia säännöstelytykkejään? EU on nimittäin valjastanut suuret kansainväliset alustat sotaansa islamkriitikkoita ym vastaan asettamalla sanktioita, ellei epämiellyttävä -määritelmän piiriin kuuluva "vihainen" teksti tai video, poistu määräajassa. Näin on saatu pelattua pois useita "vihapuhekanavia", joita aktivistit ovat kilvan vasikoineet. Ovelaa ja kyllkyllähän siellä lasit päässä vedetään - niihin on kaiverrettu sana #unelma.
Kiitos Jumalan (eli moderaattoreiden) näitä keskustelupalstoja, missä sana on vielä vapaa!

Tuossa tekstissä pistää silmään "anti muslim hatred", mitä lie arvioita tuonkin määritelmän alla poistetaan?
https://www.reuters.com/article/us-eu-h ... SKBN1F806X
EU on siis ottanut linjakseen kiristää alustoja, kuten google, fb, jne. ja kansalliset poliisit ja oikeuslaitokset kurittavat yksilöitä.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

JammuSetä

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

Pykälä 10. Poistettu henkilöspekulaatiota. Uuden kirjoittajan ensimmäinen yritys meni roskiin. Jos mielit jatkaa, niin kirjoita sääntöjen mukaan. Ne on mainittu etusivulla.
-NILS-

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

holmesin haamu kirjoitti:
Ihmisroska-puheet eivät johda oikeustoimiin – eikä kodittomasta otettu uutiskuvakaan

https://yle.fi/uutiset/3-10419545
Aivan kokonaan juttu ei ole päättynyt tähän. HS nosti alunperin Markku Korhosen valtakunnan julkkikseksi ja uutta juttua on tulossa. Lisäksi asiaan liittyy omituisella tavalla myös yhdistys SKE, koska yksi heidän jäsenistään oli auttanut Markkua aiemminkin ja on ottanut asian hoitaakseen, että saataisiin tehtyä uusi joukkorikosilmoitus tms. Melko vaikeaa uskoa, että sillä olisi kuitenkaan mitään vaikutusta mihinkään.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »


65-vuotias nainen tuomittiin 3 kk vankeuteen kiihottamisesta


Joitakin samankaltaisia kansankiihotus-tapauksia kannattaa vertailla keskenään. Silloin saa erinomaisen käsityksen mikä on homman nimi.
Suositun moskeijan imaami

Vuosi sitten heinäkuussa Ruotsissa oli pienoinen kohu kun muuan Helsingborgin suosituimman moskeijan pääimaami Samir el Refai loihe lausumaan mielenosoituksessa, että juutalaiset ovat apinoita ja sikojen jälkeläisiä. Mielenosoitus oli ruotsi-palestiina-seuran jonkinlainen mielenosoittelu Israelia vastaan.

Imaami toisti apina-sika-vertausta useaan otteeseen. Lisäksi hän sanoi, että juutalaiset odottavat, että pääsevät huijaamaan. He ovat huijanneet useita kansoja, myös Muhammedin kansoja. Imaami piti puheen spontaanisti, koska paikalla olleet nuorukaiset pyysivät häntä puhumaan.

Sverigesradion haastattelussa imaami sanoo, että puhe oli suunnattu Israelia vastaan ja oli luonnollinen reaktio Israelin toimista. Solvaamista ei imaamin mukaan oltu suunnattu kaikkia maailman juutalaisia kohtaan. Uutisessa oli haastateltu lisäksi Islamilaisen akademian imaamia, joka kertoi, että on valitettavaa, että kaikenlainen Israel-kritiikki katsotaan antisemitismiksi.

Juutalainen seurakunta teki asiasta rikosilmoituksen, mutta se ei johtanut syytteeseen eikä siten tietenkään tuomioonkaan.

64-vuotias nainen

Viime keväänä Jönköpingin käräjäoikeus vapautti 65-vuotiaan ruotsalaisen naisen kiihotussyytteestä, mutta nyt Götan hovioikeus käänsi tuomion ja tuomitsi naisen kolmen kuukauden ehdottomaan vankeuteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Nainen kirjoitti Facebookiin mm. ”Jos tämä meno jatkuu niin Ruotsin älykkyysosamäärä on kohta kultakalan tasoa.” Niin ikään kirjoituksessa oli ”He ottavat kaikkki paikat, he kiljuvat, he haisevat, he murhaavat, raiskaavat ja polttavat autoja”.

Kirjoituksen takia naisen kotiin tehtiin kotietsintä ja asiaa kuulusteltiin poliisin toimesta kuusi kertaa. Poliisi myös takavarikoi naisen puhelimen ja iPadin. Kaiken kaikkiaan esitutkintaan kertyi 150 sivua paperia. Käräjäoikeuden vapauttava päätös perustui siihen, että koska nainen kiisti kirjoittaneensa tekstiä, ja väitti, että mahdollisesti hänen alivuokralainen on voinut tehdä sen, koska kone on ollut aina auki, niin tällä perusteella ei voitu näyttää varmasti toteen, että juuri 65-vuotias olisi kirjoittanut tekstin.

Hovioikeus kuitenkin käänsi päätöksen ja katsoi, että esitutkinnassa tuli selvästi esille, että nainen oli itse istunut koneen ääressä kun teksti julkaistiin Facebookissa. Tuomioksi luettiin siis kolme kuukautta vankeutta.

Jos vertailee tapauksia niin kumpi on pahempi?

Imaami, joka puhui kymmenpäiselle yleisölle, jossa suurin osa oli nuoria aikuisia. Vai 65-vuotiaan mummelin kirjoitus, joka sai muutamia lukukertoja, ennenkuin koko teksti poistettiin Facebookista? Imaamia vastaan ei nostettu syytettä, mutta naista vastaan nostettiin, joka kävi läpi kaikki oikeusasteet. Lisäksi poliisi teki tapahtuman takia mittavia kotietsintöjä ja kuulusteluihin käytettiin aikaa kymmeniä tunteja.

Niin ikään valtamedia antoi imaamille palstatilaa selittääkseen asiaa. Mummelille taas ei ole annettu palstatilaa. Hän itse kertoo, että joutui 2016 yksintulleiden lasten jengin pahoinpitelemäksi. Poliisi ei ole pystynyt selvittämään tapausta.

Ainoa puolustus, minkä nainen on voinut tehdä on Youtube-filmi, jossa hän kertoo asiasta. Hän mm. kertoo filmillä, että ei ole ikinä tehnyt mitään rikollista elämänsä aikana.

https://pt-media.org/2018/09/29/65-vuot ... tamisesta/

Ruotsissa on ruvettu vihapuhejahtiin. Jonkun syyn takia ajojahti kohdistuu vanhempiin naisiin. Tää on niin järjestelmällistä toimintaa, että tuskin kyse on sattumasta. Yksi veikkaus onkin siinä, että vihapuhepoliisin ohjeistuksissa tms. viitattaisiin puuttumaan sellaiseen, niin se antaisi näennäisen kovemman viestin kuin puuttuminen miesten sanomisiin.

Siinä missä vihapuheimaami sai koko Ruotsin valtamedian tuen vihapuhe olleen, niin vanhempi nainen Ruotsissa sai valtavat kotietsinnät ja 3kk:n tuomion kirjoituksista mitä Ruotsissa on tapahtunut viime aikoina. Eikä näitä tekstejä ole nähnyt kuin pari ihmistä. Tietenkin yksikään toimittaja ei halua kertoa naisesta. Vihapuheimaami on suloisempi.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Sisäministeri Kai Mykkänen:

- Sit ku mennään laittoman uhkauksen tai kansanryhmää vastaan kiihottamisen puolelle, eli siis vihapuheeseen, niin kyl meijän siihen pitää pystyy nettipoliisin toiminnalla tarttumaan, ja näitä syytteitähän on nostettukin nyt kyllä viime vuosina – niiston myös riitaa, että pitäskö niin tehä, mutta kyllä musta pitäs – ja yks sellanen kysymys meillä tän julkisen keskustelun koventumisen osalta muston se, et onks se ok, että meillä anonyymeillä profiileilla netissä niinku moukaroidaan toinen toisiamme.

– Että jos niinku nyt Jarikin varmaan tietää omista Facebook ja Twitter -profiileistaan, että aika iso osa semmosest kohtuuttomasta vihasesta mouhoamisesta tapahtuu niinkun anonyymien profiilien kautta ja, ja, must se ehkä tuo niinku huonoja puolia meistä ihmisistä esiin et sä purat vihaas ilman että sä laitat kasvos siihen ja siihen ehkä pitäs niinkun eurooppalaisella tasolla puuttua että tietyllä tavalla … ää … sun pitää tuoda kasvos esiin kun sä osallistut keskusteluun

https://www.nykysuomi.com/2018/09/29/si ... steluissa/
Ajatus ei ole mitenkään uusi. Vuosia sitten vaadittiin samaa, koska ei pystytty vastaamaan kritiikkiin ja haluttiin saada julkisesti tuomittua ns. vihapuhujat. Silloin ei ollut kuitenkaan mitään virallista vihapuhepoliisia tutkimaan ja valtionsyyttäjä syyttämään. Idea oli tuhota esim. työpaikkojen saanti sosiaalisella valvonnalla.

Myöhemmin yhä useammat alkoivat kirjoittaa omalla nimellään. Tajuttiin sen olevan vielä pahempi ilmiö, koska edelleenkään vasta-argumentteja ei osattu keksiä. Vaatimukset nimellisyydestä katosivat vuosikausiksi. Mutta näköjään sisäministerin johdolla vanha ajatus on noussut uudestaan esiin, kun on saatu perustettua valtionsyyttäjän johdolla toimiva vihapuhepoliisi väärien poliittisten ajatusten kitkemiseen

Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

holmesin haamu kirjoitti:Laajamittainen turvapaikanhakijoiden tuleminen ilman haluakaan tarkistaa mitään papereita on lähtöisin EU:sta.
Turvapaikanhakijoiden tuleminen on lähtöisin EU:sta...? Siis EU:ko on aiheuttanut Lähi-idässä kriisejä? Kyllä noilla areenoilla pelaavat muutkin pelaajat.

Vapaa liikkuvuus on yksi EU:n perusperiaatteita. Sopimukset on tehty yhdessä ja jäsenmaat ovat omasta vapaasta tahdostaan liittyneet Euroopan unioniin, joten asia ei ole kenellekään yllätys.
holmesin haamu kirjoitti:EU on halunnut antaa sanktioita niille maille, jotka eivät ole olleet yhtä avoimia turvapaikanhakijapolitiikalle, vaan ovat pyrkineet estämään sen rajojensa ulkopuolelle..]
EU on ajanut sanktioita Unkaria vastaan sen vuoksi, että maa toimii vastoin EU:n arvoja. Unkarissa perustuslakituomioistuimen valtaa on rajoitettu, median kontrollia lisätty ja korkeissa viroissa on paljon pääministerille lojaaleja henkilöitä. Amsterdamin sopimuksen 7. artikla on ollut myös Unkarin johtajien tiedossa ennen EU:hun liittymistä.
holmesin haamu kirjoitti:Sehän on myös täysin selvää, etteivät miljoonat paperittomat ja valeidentiteetillä seilaavat turvapaikanhakijat kävele vahingossa useiden turvallisten Euroopan maiden läpi ja samaan aikaan EU ei ole missään vaiheessa halunnut tehdä asioille mitään.
EU toimii siten kuten jäsenvaltiot ja niiden kansalaiset haluavat. Vaikka toisin väität, turvapaikanhakijoiden suhteen EU on kyllä tehnyt yhtä sun toista: sopimus Turkin kanssa rajoitti tulijoiden määrää suuresti, Frontex pyrkii puuttumaan rajojen ylittämiseen, EU pyrkii sopimaan siirtolaisten määrän rajoittamisesta erillisissä kokouksissa sekä Lähi-idän että Afrikan unionin maiden kanssa jne.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

PaxCow kirjoitti:jäsenmaat ovat omasta vapaasta tahdostaan liittyneet Euroopan unioniin, joten asia ei ole kenellekään yllätys.
Toisen vapaa tahto on toisen pakko. Itse asiassa miltei puolet eli 43,11 % äänestäneistä suomalaisista vastusti liittymistä Euroopan Unioniin.

Kuva

Tällä ei tosin ole mitään tekemistä EU-globalistien Schengen-sopimuksen rikkomisten kanssa.
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

PaxCow kirjoitti:
holmesin haamu kirjoitti:Laajamittainen turvapaikanhakijoiden tuleminen ilman haluakaan tarkistaa mitään papereita on lähtöisin EU:sta.
Turvapaikanhakijoiden tuleminen on lähtöisin EU:sta...? Siis EU:ko on aiheuttanut Lähi-idässä kriisejä? Kyllä noilla areenoilla pelaavat muutkin pelaajat.
USA, Israel ja Nato-maat siellä eniten käyvät sotaa. Syyrian ja Libyan pommitukset eivät ole tapahtuneet vahingoissa. Ne ovat merkittävin syy nykyiseen turvapaikanhakijoiden kriisiin.

EU ei ole halunnut puuttua kunnolliseen rajavalvontaan ja kuuluisaan meritaksipalveluun Välimeren yli, johon mm. Italia on alkanut puuttumaan viime aikoina.
PaxCow kirjoitti:Vapaa liikkuvuus on yksi EU:n perusperiaatteita. Sopimukset on tehty yhdessä ja jäsenmaat ovat omasta vapaasta tahdostaan liittyneet Euroopan unioniin, joten asia ei ole kenellekään yllätys.
Idea ei ole ollut siinä että miljoonat ihmiset saavat liikkua toiselta puolelta palloa haluamaansa EU:n maahan. Moni maa on nyt alkanut omatoimisesti suorittamaan rajavalvontaa, koska EU ei ole ollut siihen halukas.
PaxCow kirjoitti:
holmesin haamu kirjoitti:EU on halunnut antaa sanktioita niille maille, jotka eivät ole olleet yhtä avoimia turvapaikanhakijapolitiikalle, vaan ovat pyrkineet estämään sen rajojensa ulkopuolelle..]
EU on ajanut sanktioita Unkaria vastaan sen vuoksi, että maa toimii vastoin EU:n arvoja. Unkarissa perustuslakituomioistuimen valtaa on rajoitettu, median kontrollia lisätty ja korkeissa viroissa on paljon pääministerille lojaaleja henkilöitä. Amsterdamin sopimuksen 7. artikla on ollut myös Unkarin johtajien tiedossa ennen EU:hun liittymistä.
Unkarin joitakin toimia mm. perustuslakiin liittyen voi kritisoida. Onko Unkarissa kielletty yhtäkään mediaa toimimasta? Tuo on varsin yleistä, että pyritään saamaan hallinnolle lojaaleita henkiöitä sopiviin virkoihin.
PaxCow kirjoitti:EU toimii siten kuten jäsenvaltiot ja niiden kansalaiset haluavat. Vaikka toisin väität, turvapaikanhakijoiden suhteen EU on kyllä tehnyt yhtä sun toista: sopimus Turkin kanssa rajoitti tulijoiden määrää suuresti, Frontex pyrkii puuttumaan rajojen ylittämiseen, EU pyrkii sopimaan siirtolaisten määrän rajoittamisesta erillisissä kokouksissa sekä Lähi-idän että Afrikan unionin maiden kanssa jne.
Tämä on sinänsä totta, että EU tekee kahteen suuntaan sopimuksia eli jossakin määrin rajoittaa tulijoiden määrää ja toisissa asioissa ei halua puuttua niihin oikein mitenkään. Joidenkin maiden hallitukset ovat myös tietoisesti olleet erittäin myötämielisiä Eurooppaan tulevalle turvapaikanhakijaturismille, joka on taas lisännyt entisestään tulijoiden määrää.

Yksi esimerkki ovat myös pakkopalautukset, joita on Suomikin tehnyt jonkun verran. Alkuperäinen idea taisi liittyä siihen, että kaikki maat olisivat hyväksyneet pakkokiintiöt, joiden perusteella turviksia olisi siirretty eri maihin. Tämä ehdotus ei kuitenkaan ole edennyt toivotulla tavalla ja jouduttiin ottamaan käyttöön pakkopalautukset

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

holmesin haamu kirjoitti:
holmesin haamu kirjoitti:
Ihmisroska-puheet eivät johda oikeustoimiin – eikä kodittomasta otettu uutiskuvakaan

https://yle.fi/uutiset/3-10419545
Ihmis­ros­ka­pu­heilla kohahduttanut Riikka Moilanen edus­kun­ta­vaa­leihin ohi jäse­nää­nes­tyksen – Keskusta nimesi Juha Sipilän ja 14 muuta ehdokkaiksi Pohjois-Pohjanmaalta

https://www.oululehti.fi/uutiset/ihmisr ... 96d8369e59
Kuvaa hyvin nykyisten puolueiden arvoja, että kantasuomalaisia saa haukkua ja nimitellä miten paljon haluaa. Melko varmasti jos kyseessä olisi ollut mamut, niin mistään ehdokkuudesta ei puhuttaisi. Rikossyytekin olisi tullut helpommin.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17033
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Vihapuhetyöryhmä ajaa lisää sensuuria Suomeen

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

holmesin haamu kirjoitti:
holmesin haamu kirjoitti:Ihmisroska-puheet eivät johda oikeustoimiin – eikä kodittomasta otettu uutiskuvakaan

https://yle.fi/uutiset/3-10419545
Potkut saanut kuntapoliitikko kutsui vähäosaisia ”ihmisroskaksi” – apulaisoikeusasiamies teki ratkaisunsa

Keskustan kuntapoliitikon Riikka Moilasen puheenvuorosta tehty tutkinta on valmistunut.

Apulaisoikeusasiamies pitää Oulun kaupunginvaltuutettu Riikka Moilasen (kesk) viime syyskuussa valtuustossa käyttämää ”ihmisroska”-puheenvuoroa epäasiallisena, epäkunnioittavana ja loukkaavana.

Kanta ilmenee apulaisoikeusasiamiehen Maija Sakslinin tiistaina tekemästä ratkaisusta. Asiaa tutkittiin tapauksesta tehdyn kantelun perusteella.

Apulaisoikeusasiamiehen mukaan Moilasen puheenvuoron arvioinnissa ratkaisevaa oli asiayhteys. Sakslinin mukaan kyse ei ollut yksittäisestä leimaavasta sanavalinnasta, vaan puheenvuoro oli epäasiallinen ja loukkaava, sillä se esitettiin kävelykatupintojen puhdistamista ja roskaisuutta käsiteltäessä.

Keskustan kaupunginvaltuutettu Moilanen kutsui viime vuoden syyskuussa syrjäytyneitä päihteidenkäyttäjiä Oulun kaupunginvaltuustossa "ihmisroskaksi". Puheenvuorosta seurasi suuri kohu, jonka keskellä Moilanen sai myös potkut toimitusjohtajan paikaltaan lääkärikeskus Pihlajalinna Oulu Oy:stä.

Moilanen kertoi tapahtuman jälkeen Ylen Sannikka&Ukkola -ohjelmassa tapahtumien olleen hänen elämänsä pahin kokemus siinä mielessä, että hän menetti työpaikkansa.

Nainen sanoi Ylen haastattelussa kuitenkin ymmärtävänsä, että yritysten tulee arvioida johtavassa asemassa olevien henkilöiden toimintaa yrityksen arvoihin peilaten.
- Olisin halunnut jatkaa työtä. Yrityksellä on aina se mahdollisuus, kun puhutaan toimitusjohtajasta, ja silloinhan se voi tapahtua hyvinkin nopeasti, Moilanen sanoi Ylellä potkuihin viitaten.
Iltalehti
26.6.2019 1:19

Mutta mikä olisi sitten parempi ilmaisu ihmisryhmälle, joka loisii, häiriköi, elää siivellä, varastelee kaupoista ja aiheuttavat yleistä pahennusta? Syrjäytyneet, päihdevammaiset, sosiaalisesti rajoittuneet?
- Tai jokin muu kiertoilmaisu, jolla halutaan kieltää todellisuus ja saada syylliseksi yhteiskunta ja ne, jotka veroillaan elättävät tätä roskaväkeä ja kertomalla veronmaksajille, että "teillä on enemmän kuin heillä".

Kevään eduskuntavaaleissa Moilanen sai 1203 eikä näin ollen tullut valituksi.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Vastaa Viestiin