Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17031
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Pariisissa ja Brysselissä mellakoidaan! Mitäs tää nyt on? Eikö meille luvattu että EU = rauhaa ja vakautta?

Video: Mielenosoitus muuttui rajuksi mellakaksi Brysselissä - Suomalainen Liisa: ”Kaikki mitä näin, oli hurjaa”

Keltaisiin liiveihin pukeutuneet mielenosoittajat sulkivat teitä ja tunneleita perjantaina Brysselissä. He protestoivat muun muassa polttoaineen hinnannousua vastaan.
Kun Brysselissä asuva suomalainen Liisa Halonen tuli aamulla töihin, mielenosoitukset olivat vielä rauhallisia. Päivän mittaan ne yltyivät väkivaltaisiksi.

Yhdessä vaiheessa Halosen työpaikalla harkittiin evakuointia.
”Kaikki mitä näin, oli hurjaa ja kertoo siitä, miten vihaisia kansalaiset ovat”, Halonen kertoo.

Brysselissä on osoitettu perjantaina rajusti mieltä. Keltaisiin liiveihin pukeutuneet mielenosoittajat sulkivat teitä ja tunneleita kaupungin keskustan läheisyydessä. Lisäksi he heittelivät muun muassa ilotulitteita ja kiviä Belgian pääministerin toimistoa kohti. Lisäksi väkijoukko hajotti poliisiautoja.

Mielenosoitus alkoi uutistoimisto Reutersin mukaan rauhallisesti. Se muuttui väkivaltaiseksi, kun naamioituneet ja huppuun pukeutuneet mielenosoittajat yrittivät rikkoa mielenosoitusta valvoneiden poliisien linjat.

Poliisi hajotti mielenosoittajien joukkoa vesitykeillä ja kyynelkaasulla. Brysselin poliisi kertoo pidättäneensä noin 60 ihmistä. Mielenosoittajia oli kaikkiaan noin 500. Iltaviiden aikaan mielenosoitukset olivat laantuneet ja suljetut metroasemat avattiin liikenteelle.

Mielenosoittajat protestoivat tiettävästi elinkustannusten nousua vastaan.

–Sähkön ja veden hinta nousee. Maksamme 21 prosentin veroa ruoasta, se on hullua. Tienaan 1 200 euroa kuukaudessa. Joka kuukauden lopussa minun on laskettava rahani tarkkaan voidakseni ostaa paketin riisiä, sanoi Vrt Newsin haastattelema mielenosoittaja.
...

Palaneet autot olivat uutta

Brysselin perjantainen mielenosoitus ei ole ensimmäinen mielenilmaus, jota Halonen oli todistamassa. Se on kuitenkin tähän asti pahin, jonka hän on nähnyt.
– Palaneita autoja emme ole aiemmin nähneet.
...

– Mutta kaikki mitä näin, oli hurjaa ja kertoo siitä, miten vihaisia kansalaiset ovat.


Iltalehti
30.11.2018 20:38

"Se on kuitenkin tähän asti pahin, jonka hän on nähnyt.
– Palaneita autoja emme ole aiemmin nähneet".


Pitäisiköhän näiden kauhistelijoiden mennä Ruotsiin. Siellä autojen polttelu on jokapäiväistä iloa heille, jotka ovat "paenneet" lähi-itäläisistä maista "sotaa ja vainoa".

Ranskassa ja Pariisissa kuitenkin tavoitteet ovat tavallaan toisenlaiset. Siellä nämä mielenosoittajat eivät ole vaatimassa islamilaista yhteiskuntaa, vaan halvempia elinkustannuksia.
- Toki kaikki maksaa paljon, koska täytyyhän sitä jonkun pitää haittamaahanmuuttoa ja siitä hyötyviä hengissä.

"Kaikki mitä näin, oli hurjaa ja kertoo siitä, miten vihaisia kansalaiset ovat".

Kumma juttu! Hehän ovat EU:ssa. Täällähän on vain rauhaa ja vakautta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Vareksenpoikanen
Martin Riggs
Viestit: 648
Liittynyt: Su Syys 15, 2013 10:35 pm

Itä-Porin terveysasema joutui rajun hyökkäyksen kohteeksi

Viesti Kirjoittaja Vareksenpoikanen »

Hyvin sopii Porin poliisiin tämäkin kiinniotto:
-"Poliisi tuli paikalle nopeasti ja otti teosta epäillyn kiinni."
mutta sitten kuitenkin:
-"Matikainen sai poliisilta maanantaiaamuna tiedon, jonka mukaan viranomaiset eivät tienneet, missä teosta epäilty on. Hänestä ei lauantaiaamun jälkeen ollut havaintoja."
mutta loppujen lopuksi:
-"Polisin tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jarmo Laine vahvistaa nyt Satakunnan Kansalle, että poliisi tavoitti epäillyn maanantaina noin kello 12.30."

https://www.satakunnankansa.fi/a/201336 ... 8874183846
Itä-Porin terveysasema joutui rajun hyökkäyksen kohteeksi – poliisi on nyt tavoittanut epäillyn

3.12.2018 11.25 – Päivitetty 13.41

Itä-Porin terveysasema Porin Herralahdessa joutui viime perjantaina rajun hyökkäyksen kohteeksi, kun silmittömän raivon valtaan joutunut mies heitti terveysaseman isoista ikkunoista sisään isoja betonimurikoita ja muun muassa polkupyörätelineen.

Raivonpurkaus sattui noin kello 13.15, jolloin terveysasemalla oli sekä henkilökuntaa että potilaita odottamassa pääsyä lääkärin vastaanotolle.

–Aula oli täynnä potilaita, perheitä ja lapsia. He istuivat odottamassa vastaanottoa selkä suuriin ikkunoihin päin, kun ensimmäinen ehkä noin yhdeksän kilon painoinen betonikappale heitettiin ikkunasta sisään. Se meni onneksi ohi aivan yhden potilaan pään vierestä, kertoo alueylilääkäri Marketta Matikainen.

Kaikki potilaat saatiin nopeasti turvaan, eikä erittäin vaarallisesta tilanteesta huolimatta kukaan loukkaantunut. Poliisi tuli paikalle nopeasti ja otti teosta epäillyn kiinni.

Itä-Porin, Ulvilan ja Lavian lähipalvelualueesta vastaava alueylilääkäri Matikainen sai poliisilta maanantaiaamuna tiedon, jonka mukaan viranomaiset eivät tienneet, missä teosta epäilty on. Hänestä ei lauantaiaamun jälkeen ollut havaintoja. Tieto aiheutti huolta Itä-Porin terveyaseman henkilökunnan keskuudessa.

Polisin tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jarmo Laine vahvistaa nyt Satakunnan Kansalle, että poliisi tavoitti epäillyn maanantaina noin kello 12.30.

Epäillyn henkilöllisyys oli jo aiemmin tiedossa. Hän asuu Itä-Porin terveysaseman toimialueella ja on terveysaseman moniongelmainen asiakas.

Poliisi tutkii tapahtumia nyt vahingontekona, vaaran aiheuttamisena sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapitona.

Alueylilääkäri Marketta Matikainen kertoo, että potilaiden vastaanotto terveysasemalla jatkuu maanantaina normaaliin tapaan. Tapaus on kuitenkin johtanut turvallisuusjärjestelyjen tiukentamiseen.

–Terveysasemalla on vartija paikalla nyt koko päivän kello 8:sta kello 16:een, joten vastaanotolle on turvallista tulla. Lisäksi henkilökunnan vastaanottotilojen ovet ovat poikkeuksellisesti lukossa.

Terveyaseman henkilökuntaa yllättävä ja raju tapahtuma on Matikaisen mukaan järkyttänyt. Tapahtumaa on tarkoitus purkaa henkilökunnan kanssa myöhemmin tällä viikolla.

Alueylilääkäri kertoo olleensa 33 vuotta Porin terveyskeskuksen palveluksessa, eikä itse ole koskaan aiemmin kokenut mitään vastavaa.

–Tämä on ensimmäinen vakava ulkoinen väkivaltarikos perusterveydenhuollon toimipistettä vastaan, Marketta Matikainen sanoo.

Itä-Porin terveysasema sijaitsee Asko-kylässä entisen huonekaluliikkeen tiloissa. Terveysaseman aulatilan isoista ikkunoista kolme hajosi pirstaleiksi perjantain tapahtumassa.

–Ikkunat on nyt teipattu ja lasimurska siivottu pois lattialta. Saamme uudet ikkunalasit kuitenkin vasta parin kolmen viikon kuluttua, joten joudumme nyt miettimään, miten ulkoinen turvallisuus hoidetaan, Marketta Matikainen miettii.

Terveysasemat toimivat Porissa hyvin erilaisissa tiloissa. Esimerkiksi Länsi-Porin potilaat hoidetaan pääterveysasemalla ja Pohjois-Porin asiakkaat Puuvillan kiinteistössä.

Uutiseen ja otsikkoon päivitetty tuoreita tietoja poliisin tutkinnanjohtajalta.

Avatar
GAZ-24
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: La Marras 10, 2018 11:18 pm

Re: Itä-Porin terveysasema joutui rajun hyökkäyksen kohteeks

Viesti Kirjoittaja GAZ-24 »

Olikohan tunkeutujan tuntomerkit tummat kuteet, vatsakas, huppu päässä ja haisi hielle?
Viimeksi muokannut GAZ-24, Ma Joulu 03, 2018 10:39 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Sepolla oli suuret lupaukset – saisin vielä niin paljon seksiä, että loppujen lopuksi vielä pyytäisin, saisinko välillä olla taas rauhassa" Auer kertoo kirjassaan suhteen arjesta.

Ghost hunting
Horatio Caine
Viestit: 6414
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Itä-Porin terveysasema joutui rajun hyökkäyksen kohteeks

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

GAZ-24 kirjoitti:Olikohan tunkeutujan tuntomerkit tummat kuteet. vatsakas, huppu päässä ja haisi hielle?
Tottai kai oli, pimmeessä näkyi kasvot ja silmät. :mrgreen: :mrgreen:
Veikkaan että tämä oli tuontitavaraa tämä terveysaseman räyhähenki.

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Perheen isä Joni pyysi naapuria hiljentämään musiikkia yöllä, isäntä uhkasi ampua haulikolla - Turhatui poliisin suhtautumiseen: ”Totesivat, että Suomessa naapuruston asukkaat eivät tapa toisiaan”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ea81 ... 35e2f54b5f
Kolmilapsisen perheen isä Joni Reunanen on suivaantunut poliisin toimintaan. Reunasen mielestä poliisi suhtautui välinpitämättömästi muun muassa häneen kohdistettuun tappouhkaukseen Jokioisilla sijaitsevalla asuinalueella tapahtuneen selkkauksen yhteydessä viime viikon lauantaina.

– Tappouhkaus on vakava asia, mutta sekään ei pelota niin paljon kuin Forssan poliisin huono toiminta. Pahin pelkoni on se, että se viranomainen, jonka pitäisi tuoda turvallisuuden tunne, viekin sen pois, Reunanen arvostelee.

Reunanen asuu Jokioisilla. Hän on kertonut Facebookissa asuinalueellaan tapahtuneesta selkkauksesta, jonka takia joutui ottamaan poliisiin yhteyttä myöhään lauantai-iltana viikko sitten.

– Erään talon kaiuttimista kuului musiikkia niin kovaäänisesti, että lapset eivät saaneet nukuttua. Vaimo pyysi monta kertaa juhlijoita pienentämään musiikin voimakkuutta. Sitten minä menin sinne taloon, Reunanen kertoo.

Puukko esillä
Taloon mennessään Reunanen kertoo ottaneensa puukon mukaan itsepuolustusta varten, koska arveli vastassa olevan päihtyneen miesylivoiman.

– Pyysin heitä asiallisesti ja useita kertoja laittamaan ulkokaiuttimet pois päältä, koska he bilettivät talon sisällä. En pyytänyt lopettamaan bileitä vaan sammuttamaan kaiuttimet, jotta lapseni ja vaimoni saisivat nukuttua, Reunanen selvittää.

Tilanne johti Reunasen mukaan siihen, että häntä alettiin piirittämään.

– Otin puukon esiin turvaksi. Sanoin puolustavani itseäni, jos he käyvät kimppuuni. Talon isäntä alkoi riehumaan ja heittelemään tavaroitaan. Hän uhkasi hakea haulikon ja tappaa minut. Ilmeisesti eräs vieraista huusi tälle paniikissa, että älä hae sitä haulikkoa, Reunanen väittää.

Poliisit paikalle
Reunasen mukaan hän pääsi poistumaan uhkaavasta tilanteesta kotiinsa ja soitti hätäkeskukseen.

– Poliisin tulo tuntui kestävän pitkään. Hätäkeskuksesta neuvottiin, että menkää lattialle makuulle ja pois ikkunoista. Näimme, että joku kävi taskulampulla tutkimassa asuntoa ulkopuolelta. Lapset olivat paniikissa, Reunanen kertoo.

Lopulta poliisipartio saapui paikalle selvittämään selkkausta.

– Poliisit tulivat ja sanoivat, että minä itse riehuin puukolla. Kerroin oman näkemykseni asiasta. Poliisit totesivat, että saamme todennäköisesti toisen osapuolen kanssa syytteen laittomasta uhkauksesta.

Reunasen mielestä poliisi ei suhtautunut vakavasti mahdollisen aseen olemassaoloon.

– Poliisit sanoivat, että talon asukkaalla ei edes ole aseenkantolupaa. En nähnyt asetta, mutta isäntä uhkasi lähteä hakemaan sitä. Poliisi ei voi olettaa onko asetta vai ei. Heidän olisi pitänyt tutkia tuo asunto.

– Lopuksi poliisit totesivat, että Suomessa naapuruston asukkaat eivät tapa toisiaan. Lisäksi he kehottivat meitä menemään nukkumaan, Reunanen kertaa tapahtumia.

Kantelu oikeusasiamiehelle
Yöllä Reunasen vaimo meni pihalle tupakoimaan. Hän huomasi, että Reunasen lainaaman auton takalasi oli hajalla.

– Olin jälleen poliisiin yhteydessä, jota asia ei tuntunut kiinnostavan. He sanoivat, että eivät tule tuommoisen asian takia paikalle. Kerroin, että lapset ja emäntä pelkäävät, mutta minua pyydettiin vain lähettämään valokuva rikotusta takalasista, Reunanen kummastelee poliisin reaktiota.

Reunanen ei hellittänyt vaan vaati poliisipartion paikanpäälle.

– Pitkän väittelyn jälkeen he tulivat ja sanoivat, että ei voi todistaa kuka olisi rikkonut takalasin. Minusta se oli selvä kosto illan aiemmista tapahtumista, koska autosta ei ollut varastettu mitään. Poliisit neuvoivat minua, että hankkisin tontille valvontakamerat.

Poliisin toiminta oli Reunaselle pettymys.

– Forssan poliisilla tuntuu olevan asenneongelma. Poliisia ei tunnu kiinnostavan, että kuoleeko täällä joku vai ei. Tämän takia tein poliisin toiminnasta kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle, Reunanen toteaa.

Poliisi kommentoi
Komisario Tarja Lindstedt Hämeen poliisista kommentoi poliisin toimintaa yleisellä tasolla, koska ei tunne kyseistä tapausta.

Hän kertoo, että riitatilanteessa poliisin on paikan päällä pyrittävä selvittämään aina molempien osapuolten näkemys asiasta.

Hän huomauttaa, että naapuririitoja ei kannata mennä selvittämään itse, jos jo lähtökohtaisesti kokee, että paikalle on mentävä puukon tai jonkin muun astalon kanssa.

– Silloin kannattaa soittaa suoraan hätäkeskukseen, jos kokee, että tilanteessa on pienintäkään vaaraa.

Lindstedt toteaa, että jos riitaa selvittämään mennyt henkilö menee paikalle puukon tai muun vastaavan esineen kanssa, riidan toinen osapuoli voi kokea tulleensa uhatuksi ja tehdä asiasta rikosilmoituksen.

– Silloin asia kääntyy tätä paikan päälle mennyttä osapuolta itseään vastaan.

Lindstedt sanoo, että poliisipartio tarkastaa jo paikalle mennessään, onko osoitteessa asuvilla henkilöillä aseenkantolupia, jos asukkaiden henkilöllisyydet ovat tiedossa.

Väitetyn aseen etsiminen vaatisi kotietsintäluvan.

– Kotietsintälupaan ei riitä perusteeksi pelkästään se, että joku sanoo, että mulla on haulikko.
Kotietsintälupaan ei riitä perusteeksi pelkästään se, että joku sanoo, että mulla on haulikko,toisaalta poliisi tekee kotietsintöjä chilinkasvattajien koteihin huolestuneiden naapureiden ilmoitusten perusteella jos kyseessä on niinkin vaarallinen asia kuin hamppu. Käytännöt pikkaisen vaihtelee ja toki virkavalta tilannejohtonsa ohjeiden mukaan aina etenee. Toki tässä tapauksessa ilmoittajan uskottavuus otti kolhua kun puukon kanssa lähti naapurille uhoamaan ja tästä tulee tuomion tulevaisuudessa luultavasti saamaan. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10561
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja damfin »

^Anteeksi vaan Joni mutta kyllä nyt teit itsestäsi melkoisen pellen, ja vielä toit asian julkisuuteen että muutkin todistaisivat pelleytesi :lol:
Mutta kun on vaan pakko kaivaa vikoja poliisista niin eihän sitä silloin jouda miettimään miltä tilanne kokonaisuudessaan todellisuudessa näyttää, ja jää helposti huomaamatta että olikin itse se tarinan ääliö.
Oli sitten mukamas ensin niin korkea kynnys soittaa poliisia paikalle hiljentämään naapurin bileistä tulevaa meteliä, vaikka se kuuluu poliisin tehtäviin varsinkin jos vaimo oli jo muutamaan otteeseen yrittänyt pyytää naapuria pitämään pienempää meteliä... mutta eihän siinä vaiheessa vielä nyt poliisia voinut kutsua, piti näyttää vaimolle ja lapsille millainen kova ukko isukki on ja kaivaa puukko mukaan ja lähteä itse kovistelemaan naapurin nyhveröä.
Mutta niinhän siinä kävi että se naapurin kovaääninen nyhverö ei isukkia puukkoinen pelännytkään, vaan suuttui, ei auttanut kuin pakoon luikkia kotiin sängyn alle, ja kyllä nyt tuli sitten vihdoin mieleen että poliisillehan tässä pitää soittaa kun puukolla uhkailija joutui itse uhkailluksi, ja poliisi-sika ei tietenkään ottanut isukkipolon hätää tosissaan vaan totesi että mitäs läksit puukot kanssa asialle :mrgreen:
Miten meni niinku omasta mielestä...? :lol:

Nyt se on sitten Jonilla kaksi mahdollisuutta... tai oikeastaan kolme... joko pistää ostaen naapurin sedälle jokin oikein kiva joululahja ja käydä henk.koht. lahjan kanssa pyytämässä anteeksi ja sopimassa asia naamatusten, tai sitten viedä juttu käräjille jossa häviää jutun ja molemmat saavat sakot laittomasta uhkauksesta ja Joni saa naapurin vihat loppuiäkseen, tai sitten se kolmas vaihtoehto, etsiä uusi kämppä jostain toiselta puolelta suomea, näin joulun alla itse suosittelisin tuota ensimmäistä vaihtoehtoa, miehen teko sekin olisi.

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Veljekset löytyivät kuolleena kotoaan Tuusniemellä – taustalta paljastui surullinen tarina

Julkaistu: 11.12. 11:57

Iäkkäiden veljesten traaginen kuolema järkyttää pienen Tuusniemen kunnan asukkaita Pohjois-Savossa.
Lumitöitä tehnyt traktorimies kiinnitti joulukuun alussa huomiota siihen, että aivan kirkonkylän tuntumassa sijaitsevan vanhan maatalon laatikolta ei oltu noudettu postia eikä pihapiirissä näkynyt minkäänlaisia liikkumisen merkkejä.

Mies teki asiasta ilmoituksen. Poliisien mennessä paikalle talosta löytyi iäkkäät veljekset, molemmat kuolleina. Veljekset olivat molemmat yli 70-vuotiaita.

Nuorempi veljeksistä oli toiminut vuosia vuodepotilaana olleen vanhemman veljen omaishoitajana. Ilmeisesti hän oli menehtynyt sairauskohtaukseen ensin. Toinen veljeksistä menehtyi jäätyään vaille hoitoa ja huolenpitoa.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan veljekset ovat eläneet viimeiset kymmenkunta vuotta erakkoina ja kieltäytyneet ulkopuolisesta avusta.

Tuusniemen kunnan sosiaalijohtaja Eeva Seppänen ei voi salassapitovelvollisuuden vuoksi kertoa yksittäisten ihmisten asioista.

Yleisesti hän toteaa, että mikäli sosiaaliviranomaisten tekemän palvelutarvearvioinnin perusteella joku henkilö katsotaan avun tarvitsijaksi, mutta ehdottomasti kieltäytyy siitä, sosiaaliviranomaiset voivat pyytää poliisilta virka-apua.

Poliisillakaan ei ole tarkkaa tietoa veljesten kuolinajasta. Tapahtuma-ajaksi on poliisi merkinnyt 24.11.–3.12. eli sen ajan, minkä postit olivat laatikossa noutamatta ja milloin ilmoitus poliisille tehtiin.

Poliisi ei epäile asiassa rikosta. Kyseessä on kuolemansyyn tutkinta, josta poliisi ei kerro enempää.

Avatar
humma
Poliisikoira Rex
Viestit: 270
Liittynyt: Ke Kesä 29, 2011 12:22 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja humma »

Haaparannan keskustassa keskiviikon vastaisena yönä murtauduttiin Snusläppen, Nuuskahuuli tupakkakauppaan.

Poliisi oli pysäyttänyt murrosta epäillyn nuoren miehen ampumalla häntä jalkaan. Mies oli vastustanut kiinniottoa, joten myös poliisi loukkaantui tilanteessa. Ruotsin tiedotusvälineiden mukaan nuorukaisen käyttämä astalo eli lyömäase oli lapio.

Murrosta on kiinniotettuna kaksi henkilöä.

Ruotsin television SVT:n haastattelema yrittäjä Kari Mehtälä myönsi epäilleensä liikkeeseen pian yritettävän murtautua.


– He olivat menneet sisälle etuikkunasta. Poliisi ei ole kertonut tarkemmin tapahtumista, totesi kaksi kuukautta sitten tupakkaliikkeen avannut Mehtälä haastattelussa.

Haaparannalla on useampiin nuuskaliikkeisiin murtauduttu viimeisen puolen vuoden aikana.

Liikehuoneistossa oli hälytinlaitteet, joten poliisit olivat paikalla melko nopeasti.
https://www.lapinkansa.fi/lappi/poliisi ... n-3373080/

Silli
Axel Foley
Viestit: 2179
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Silli »

Tässä nyt ei ole rikollisuudesta muuten kuin itseään kohtaan, mutta siis jotkut ihmiset näköjään haluavat koko kansakunnan kuulevan peniksensä/vaginansa kuulumiset. Toki Seiskallakin on tässä jonkinlainen vastuu, kun näin rikollisen surkeita juttuja painaa julkaisuunsa.
SUKUPUOLENSA KORJAAVAN SOFIA IMMOSEN PENIS HALKAISTIIN VAGINAKSI THAIMAASSA - KATSO KUVA LEIKKAUSSALISTA! "LOPPUTULOKSEN PITÄISI OLLA MAAILMAN PARAS"

Seiska on paikalla Thaimaan Bangkokissa, missä Hottikset-sarjasta tutun Sofia Immosen, 31, sukupuoli korjataan miehestä naiseksi.

Aiemmin Juhana tunnettu, sitten nimensä vaihtanut Sofia asteli lauantaina 22.12. yksityiselle klinikalle ja on parhaillaan leikkaussalissa. Korjausleikkaus kestää noin 8 tuntia.

- Minua ei edelleenkään jännitä yhtään. Suolistoani on tyhjennetty monta päivää ja nyt minulla on todella kova nälkä. Voi kunpa heräisin nukutuksesta pian ja saisin taas syödä, Sofia huikkasi Seiskalle vain hetkeä ennen nukutustoimenpiteiden aloitusta.

Isossa leikkausoperaatiossa Sofian penis halkaistaan ja siitä tulee osa huippukirurgin rakentamaa vaginaa.

- Lopputuloksen pitäisi olla maailman paras. Leikkaava kirurgi on todella arvostettu ja kuuluu alan huippuihin. Minulle tämä homma on yksi elämäni tärkeimpiä asioita, Sofia sanoo.

Seiska
22.12.2018 klo 15:32
https://www.seiska.fi/Uutiset/Sukupuole ... katso-kuva
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11301
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA »

Suojaväritysperheet saavat siis Viking Linella etuilla jonon ohi? Ilmankos niillä laivoilla ei enää vaaleampia matkustajia viihdykään. Ja joku suvakki ollut korvat höröllään vieressä.

https://yle.fi/uutiset/3-10573756
Laivan tarjoilija nimitteli lapsiperhettä rasistisesti – Viking Line pyytää anteeksi

Viking Line pahoittelee sijaisena työskennelleen tarjoilijan käytöstä.

Viking Line28.12.2018 klo 12:42

Varustamoyhtiö Viking Line on tyrmistynyt Mariella-laivalla paljastuneesta rasistisesta käytöksestä.

Ravintolan tarjoilija oli hyppyyttänyt tummaihoista perhettä. Perhe oli aluksi mennyt suoraan ravintolan pöytään, mutta tarjoilija ohjasi heidät jonottamaan, ja vasta sitten samaan pöytään, johon he olivat alun perin istuneet.

Tarjoilija myös kuiskasi perheestä ala-arvoiseen sävyyn työkaverilleen. Hän sanoi: "Voitko sä hoitaa sen neekeriperheen tossa". Kuiskauksen kuuli lähellä istunut matkustaja. Perhe ei ilmeisesti kuullut lausetta, vaan jatkoi ruokailuaan ravintolassa.

Viking Linen tiedotusjohtaja Johanna Boijer-Svahnström on tyrmistynyt. Kyseinen käytös ei sovi yrityksen arvomaailmaan.

– Tämä ei ole missään nimessä hyväksyttävää käytöstä. Otimme asian heti esille laivalla ja ryhdyimme toimenpiteisiin. Koulutamme henkilökuntaa palvelupuolella koko ajan eli käymme läpi, miten käyttäydytään asiakkaita kohtaan. Panostamme paljon hyvään palveluun. Tämä ei vastaa lainkaan meidän arvomaailmaamme, kertoo Boijer-Svahnström.

Tiedotusjohtaja painottaa, että yhtiön laivoilla matkustaa ihmisiä jopa sadoista eri kansallisuuksista. Rasistinen käytös on harvinaista ja vakava asia.

Tiedotusjohtajan mukaan epäasiallisesti käyttäytynyt työntekijä on sijainen eli hän ei ole Viking Linen palkkaama. Hän ei tule jatkossa työskentelemään yhtiön palveluksessa.

Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Taas on tutkijat näyttäneet kyntensä ja ansainneet palkkansa...
Tutkijat: Arabian­rannan ja Oulun julmista rikoksista epäiltyjen ulkomaalais­tausta voi vaikuttaa vaaleihin

Kevään eduskuntavaalien lähestyessä yksi suurista kysymyksistä on se, kuinka ison roolin maahanmuutto sekä ulkomaalaistaustaisten tekemiksi epäillyt väkivalta- ja seksuaalirikokset saavat vaalikamppailussa.
Oulun laajan seksuaalirikosvyyhden lisäksi Helsingin Arabianrannassa tapahtuneesta lapsen surmasta epäillään ulkomaalaistaustaista tekijää. Tutkijoiden mukaan rikostapaukset saattavat vaikuttaa vaaliteemoihin.

– Maahanmuuttohan on muuten aika abstrakti kysymys, jota tällaiset ikävät rikostapaukset konkretisoivat, sanoo Tampereen yliopiston professori Ilkka Ruostetsaari.

Tutkija ei usko, että suurten puolueiden intressissä olisi nostaa maahanmuuttopolitiikkaa keskeiseksi vaaliteemaksi.
Ihanko totta?
Vai että useat joukko-/ryhmä-/kimppa -pedofiiliraiskailut tai mielenvikaisten lastenmurhat liittyis mitenkään politiikkaan... tai ainakaan olisi valtapuolueiden mielenkiinnon kohteena?

Se että tekijät omaavat korkeakulttuuriset geenit lienee päättäjien mielestä asia, joka häviää kun siitä ei puhuta?

Ei pidä huolestua, sillä Tutkia RuosteTsaarilla on ihan oikea aavistus - ei isoja puolueita kiinnosta, tai sitten tutkijalla on vaan loistavan ironinen ote suojatyöhönsä :D

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005950251.html

Muoks. Meinas just vittu yrjö lentää ku näin ton ed postauksen ^
...”Sofian penis halkaistaan jne” :mrgreen:
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17031
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Laittomat raketit johtivat amputaatioihin Ranskassa, Ruotsissa useita ilotulitteita kohti poliiseja
...
RUOTSISSA huolta ovat aiheuttaneet toisia ihmisiä ja poliisia päin ammutut ilotulitteet, kertoo sanomalehti Dagens Nyheter.

Kaksi nuorta ampui raketin päin 50-vuotiaan miehen naamaa Länsi-Ruotsin Stenungsundissa. Mies oli pyytänyt nuoria lopettamaan rakettien ammuskelun. Hän sai hoitoa sairaalassa palovammoihin.

Ruotsin poliisi joutui myös useilla paikkakunnilla ilotulitteiden kohteeksi. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut hyökkäyksissä. Esimerkiksi Kristianstadissa poliiseja ammuttiin ilotulitteilla useaan otteeseen jo ennen vuoden vaihdetta, kertoo Kristianstadsbladet.

Aattoyönä raketteja ja räjähteitä ammuttiin kohti poliisia useissa paikoissa Tukholmassa. Västeråsin Vallbyssä poliisipartiota ammuttiin raketeilla, ja myöhemmin samana iltana vartijaa.

Poliisi piti ilotulitehyökkäyksiä niin vakavana, että julisti niiden olevan ”uhka demokratialle”, kertoo DN.
Helsingin Sanomat
1.1.2019 15:49
tummennus dl

Se kun poksautellaan pari papattimattoa koetaan poliisin toimesta uhkaksi demokratialle. Mutta kun Ruotsiin on saapunut ja saapuu satoja tuhansia väkivaltaisen ja epätasa-arvoisen ideologian omaavaa henkilöä - pääosin nuoria miehiä - niin sen ei (ainakaan julkisesti) todeta olevan uhka demokratialle. Eikä pelkästään demokratialle, vaan se on myös uhka sisäiselle turvallisuudelle ja maan taloudelle.
- Poliisien toteamus kuvastaa hyvin tilannetta, jossa pidetään sormea reiässä, vaikka koko pato uhkaa murtua.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Väkivallantarkastaja
Roger Murtaugh
Viestit: 899
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2018 12:28 pm

Luotiliivein suojautunut mies pakeni poliisia Vantaalla

Viesti Kirjoittaja Väkivallantarkastaja »

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/luo ... s.qRQXnsUp
Luotiliivein suojautunut mies pakeni poliisia Vantaalla – punaisia päin kaahanneen autosta löytyi useita aseita

Poliisi jahtasi Vantaan Koivukylässä eilisiltana autoa, jonka lastiksi paljastui useita, onneksi toimintakunnottomia aseita.

Poliisin kiinnostus heräsi, kun Vantaan Malminiityntiellä ajoi auto, jonka takaikkunalla oli pahvista itse tehty rekisterikilpi. Poliisi päätti pysäyttää auton, joka kuitenkin lähti poliisin havaittuaan karkuun.

Tehtävälle liittyi useita poliisipartioita, jotka jahtasivat muuta liikennettä vaarallisesti ohittavaa, huomattavaa ylinopeutta taajamassa ajavaa ja punaisia päin kaahaavaa kuljettajaa. Pakenija kuitenkin luovutti lyhyen takaa-ajon jälkeen pysäyttäen auton Lahden moottoritien ramppiin Koivukylänväylän kohdalle.

Autosta löytyi aseita

Autoa kuljettaneen vuonna 1984 syntyneen miehen lisäksi autossa oli kaksi matkustajaa. Kuljettaja oli sonnustautunut luotiliiveihin, ja hänen hallustaan löytyi useita aseita. Alustavan tarkastelun perusteella aseet eivät olleet kuitenkaan toimintakuntoisia.

Poliisi kertoo STT:lle, että löydetyt aseet olivat pistooleita, ja niitä oli yhteensä seitsemän. Lisäksi autossa oli jokin pitkä pistin.

Mies kertoi poliisille lähteneensä karkuun, koska toinen matkustaja oli luullut olevansa etsintäkuulutettu. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, joten asiaa tutkitaan ampuma-aserikoksen ja törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Marttyyrikohtaloni on verrattain mitätön. En viitsi uhriutua.

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Luotiliivein suojautunut mies pakeni poliisia Vantaalla

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Cannonballs vai Heavens Angels?
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Silli
Axel Foley
Viestit: 2179
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Silli »

Kerrankin on uutisoitu sillä tavalla mukavan kuvaavasti. Ei vähätellen, ei suurennellen eikä klikkiotsikoiden, vaan kertakaikkisen osuvasti.
Herkkusuu veteli irtokarkkeja paljain käsin kaupan hyllystä Tampereella – tempauksesta 90 euron lasku sekä näpistysepäily

Tampereella mies asioi eilen alkuillasta päivittäistavarakaupassa ja jätti jälkeensä reippaan laskun.

Mies otti myymälän irtokarkkihyllystä paljain käsin irtokarkkeja ja laittoi niitä suuhunsa. Tämän jälkeen mies meni myymälän juomahyllylle ja laittoi 6-packin olutta takkinsa sisään. Mies poistui myymälästä maksamatta tuotteita.

Anastetut oluet saatiin myyntikuntoisena takaisin, mutta irtokarkkeja meni myyntikelvottomaksi noin 90 euron arvosta, poliisi kertoo.

Miestä epäillään näpistyksestä.

MTV
9.1.2019
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/her ... s.lwHeqTME
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Vastaa Viestiin