Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017-18

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9122
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

teppo kirjoitti:
Pieni liekki kirjoitti: Olen vissiin myöhäisherännäinen, sillä aloin vasta tänään lukea Vedderin saamaa tuomiota uudelleen läpi ja tuo teksti tuli siellä vastaan. Voitko opastaa minut sille sivulle, missä kyseistä asiaa käsittelitte tuolla mainitsemassasi ketjussa?
Sivun ylälaidassa on etsi-toiminto. Kirjoita siihen vaikkapa Frände, niin löydät. Käytä myös jatkossa etsi-toimintoa.
Kiitän asiallisesta neuvosta. Löysin etsimäni kohdan etsi-toiminnon avulla. Itselläni on ollut aiemmin vähän haasteita tuon etsi-toiminnon kanssa, joten ei tullut tässä kohtaan edes mieleen käyttää sitä apuna.
Pauli Kuusiranta kirjassaan "Ulvilan murha - Kadonneen tekijän jäljillä" sivulla 23:

"Murhaajan kiinnisaaminen mahdollisimman nopeasti on aina poliisin tärkein tehtävä."

Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9122
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Kyselin tuossa toissaviikolla Helsingin hovioikeudesta, milloin Aarniota ja muita vastaajia koskevassa rikosepäilyasiassa on hovioikeus antamassa tuomionsa. Saamani tiedon mukaan tässä vaiheessa tuomion antoajankohta ei ole vielä tiedossa. Hovioikeuden esittelijä totesi, että hovioikeus ilmoittaa tarkemmasta tuomion antoaikataulusta vuodenvaihteen jälkeen, kun ajankohtaa pystytään tuolloin tarkemmin arvioimaan. Tuomiota ei siis anneta heti vuodenvaihteen jälkeen, vaan tuolloin tulee tietoa tarkemmasta aikataulusta.
Pauli Kuusiranta kirjassaan "Ulvilan murha - Kadonneen tekijän jäljillä" sivulla 23:

"Murhaajan kiinnisaaminen mahdollisimman nopeasti on aina poliisin tärkein tehtävä."

L. Ron Bumqvist

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist »

Karjalainen.fi kirjoitti:KOTIMAA 2.1.2019 15:19
Hovioikeus antaa ratkaisun Jari Aarnion huumetynnyrijutussa aikaisintaan toukokuussa – käräjäoikeuden mukaan huumepoliisin johtaja sotkeutui itse huumeisiin
STT
Kuva
Jari Aarnio Helsingin käräjäoikeudessa marraskuussa. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Helsingin hovioikeus antaa ratkaisunsa Helsingin huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnion huume- ja virkarikosjutussa aikaisintaan toukokuussa. Aarnio ja hänen rikoskumppaninaan käräjillä tuomittu ex-rikollispomo Keijo Vilhunen ovat odottaneet oikeuden ratkaisua vapaalla viime kesäkuusta lähtien, jolloin hovin pääkäsittely saatiin päätökseen.
–  Asian poikkeuksellisesta laajuudesta johtuen tuomion laatiminen on vielä kesken, Helsingin hovioikeus kertoo tiedotteessaan.

Syyttäjien käsityksen mukaan Aarnio on niin sanottu Pasilan mies, joka on järjestellyt huumetynnyreitä Suomeen prepaid-liittymien ja puhelinten avulla. Aarnio ja Vilhunen kiistävät syytteet. Aarnion mukaan hän ei ole tehnyt huumerikoksia, vaan huumepoliisi on pitänyt puhelimilla yhteyttä tietolähteisiin.

Syyttäjän mukaan Aarnion entisten alaisten elektronisten kulkuavainten tiedot ja Pasilan miehen puhelinten paikannustiedot näyttävät, että puhelimet eivät ole voineet olla alaisilla. Aarnion oman puhelimen paikannustiedot ja elektronisen avaimen käyttötiedot puolestaan syyttäjän mukaan näyttävät, että puhelimet ovat kulkeneet Aarnion mukana.

Käräjäoikeus ei uskonut Aarnion kertomuksia puhelimista ja rahoista

Käräjillä sekä Aarnio että Vilhunen tuomittiin kymmenen vuoden vankeuteen. Aarnio tuomittiin käräjillä muun muassa törkeistä huume- ja virkarikoksista ja Vilhunen muun muassa törkeistä huumerikoksista. Molemmat hakevat hovissa muutosta tuomioon.

Aarnion kuudesta törkeästä huumausainerikoksesta ja 16 muusta rikoksesta tuominnut käräjäoikeus katsoi, että Aarnio oli Pasilan mies. Se ei uskonut selitystä tietolähdepuhelimista.

Oikeus ei myöskään pitänyt uskottavana, että Aarnio olisi saanut lähes puolen miljoonan euron käteisvarat nyt jo edesmenneeltä miljonääriliikemieheltä kiitokseksi palveluksista. Mikään seikka ei oikeuden mielestä myöskään tukenut Aarnion väitettä siitä, että hänen Porvoon-tontiltaan löytynyt noin 65  000 euron käteiskätkö voisi olla lavastusta.

Kymmenen vuoden käräjätuomion lisäksi Aarniolla on lainvoimainen kolmen vuoden tuomio seurantalaiteyhtiö Trevocin haarasta. Oikeus katsoi, että Aarniolla oli kaksoisrooli yhtiössä ja sen laitteita ostaneessa Helsingin poliisissa. Yhtiötä omisti oikeuden mukaan bulvaanirakenteen avulla myös Vilhunen.

Epäillään myös murhasta

Aarniota epäillään lisäksi murhasta Vuosaaren vuoden 2003 palkkamurhajutussa. Epäilynä on, että hän tiesi murhasta etukäteen ja jätti sen estämättä. Jos poliisi tietää murhasta ja jättää sen estämättä, on seurauksena käytännössä elinkautinen vankeus murhasta. Murhajutun osalta kyseessä on vasta rikosepäily.

Aarnion puolustus on kertonut, että Aarnion mukaan poliisin tiedossa ei ole ollut mitään seikkoja, joiden perusteella rikos olisi voitu estää. Murhasta on epäilty myös Keijo Vilhusta. Käräjäoikeus ei kuitenkaan vanginnut Vilhusta heinäkuussa, sillä sen mukaan todennäköisiä syitä rikosepäilyn tueksi ei ollut. Aarniota taas ei vaadittu jutussa tutkintavankeuteen laisinkaan.

Ruotsinturkkilainen Volkan Ünsal murhattiin lokakuussa 2003. Hän oli vienyt kaveriltaan rahaa Tukholman Arlandan lentokentän vuoden 2002 rahakuljetusryöstön saaliista, päässyt todistajansuojeluohjelmaan ja irrottautunut siitä.
https://www.karjalainen.fi/uutiset/uuti ... tem/205570

Ghost hunting
Horatio Caine
Viestit: 6415
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Kopperoinen törmäsi Aarnion muuriin vuonna 2012

Oikeussalissa palattiin myös toiseen Aarnio-haaraan, jonka kautta syyttäjä pyrkii osoittamaan osaltaan Aarnion esimiesten tietoisuutta epäillyistä laittomuuksista.

Kun Kopperoinen aloitti vuonna 2010 keskusrikospoliisin (KRP) tutkintaosaston päällikkönä, hän sai tärkeimmäksi tehtäväkseen saattaa KRP:n ja Helsingin poliisin välit kuntoon. Välit olivat siinä tilassa, että niiden tulehtuneisuutta ruodittiin jo julkisuutta myöten.

Kopperoisen tuli etsiä sopiva yhteisoperaatio ja lähteä rakentamaan yhteistyötä sitä kautta. Tällainen operaatio, niin sanottu huumetynnyrijuttu löytyikin.

KRP törmäsi kuitenkin pian Aarnion johtaman Helsingin huumepoliisin muuriin eikä saanut selville edes sitä, onko Helsingin poliisi saman asian päällä vai ei.

Hänen mukaansa Helsingin poliisi keksi aina uuden selityksen tai vaikeni, kun esitettiin kysymys niin sanotun Pasilan miehen liittymästä.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tod ... s.SntiwnHU
Muuri on ollut kovaa luokkaa.

Avatar
CSI
Perry Mason
Viestit: 3877
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja CSI »

Aarnion vaimoa mietin.

Minkälaisella pihtiotteella Aarnio pitää vaimulia kontrollissaan kun tämä on ilmeisen lojaali Aarniolle ja toteuttaa jopa vankilasta käsin annetut käskyt tinkimättä?

Äijällä on kuitenkin aika raskaat syytteet ja osin tuomiotkin päällä. On lahjusjupakkaa, huumekauppaepäilyä, kiristystä ja uhkailua, onpa jopa henkirikossyytteen uhkaa päällä.

Mutta noin naisen näkökulmasta ehkä pahimpana: Äijä käy polkemassa työajalla vuosikausia jotain kokkelihuoraa? Vähissä on aviovaimot, jotka tuollaista sietäisi.

Oletankin, että Aarniolla on psykopaatille tyypillinen jokin kovempi niskaote muijastaan kun tämä kiltisti tehdä jäpittää mitä käsketään ja pitää kotona lieden lämpimänä aina niinä hetkinä kun talon isäntä on lusimassa kakkujaan.

Mitäs veikkaatte, millä Aarnio pitää naisensa kuristusotteessa?
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

annaanna

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Tuossa yllä ketjuun kuulumatonta rääppimistä viestin verran. Hovioikeudessa ei ole ollut käsittelyssä Aarnioiden avioliitto.

Tuo uutinen valtavan pitkästä, viime syksystä lähtien käynnistä olleesta päätöksen aikaansaamisprosessista, on kyllä uskomaton. Tokko sieltä on tulossa toisintoa käräjäpäätöksestä, joka vaikutti olleen lähinnä syytteiden kirjaamista vailla omaa harkintaa ja todellista pyörittelyä.

L. Ron Bumqvist

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist »

annaanna kirjoitti:Tuo uutinen valtavan pitkästä, viime syksystä lähtien käynnistä olleesta päätöksen aikaansaamisprosessista, on kyllä uskomaton. Tokko sieltä on tulossa toisintoa käräjäpäätöksestä, joka vaikutti olleen lähinnä syytteiden kirjaamista vailla omaa harkintaa ja todellista pyörittelyä.
Mitkä seikat hovioikeuden istunnoissa viittaavat mielestäsi siihen, että hovin päätös olisi radikaalisti erilainen, kuin käräjien lopputulema?

annaanna

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja annaanna »

L. Ron Bumqvist kirjoitti: ...

Mitkä seikat hovioikeuden istunnoissa viittaavat mielestäsi siihen, että hovin päätös olisi radikaalisti erilainen, kuin käräjien lopputulema?
En ole istunnoissa ollut läsnä.

Eikä ole sisäiseen muistikorttiin täydellisenä tallentunut käräjäoikeuden pääkohdatkaan.

Enkä oleta etteikö esim. olisi yrittänyt junailla Sievälää irti tynnyrijutusta. Muutama muukin vaikuttaa toteennäytetyltä. Mutu-perusteella sanoisin, että kaikkeen syyllistyminen mahdotonta. Näin minusta käräjät tulkitsi.

Trevocista ei kukaan taloudellisesti hyötynyt mitään ja juttu lässähti lähinnä keski-ikäisten miesten säheltämiseksi ja rekisterimerkintä virheiksi. Rahan perässä Aarnio ollut. Rahanhimo olisi Aarniolla pitänyt olla suunnaton, Trevociin, huumekauppaan ja mm. Iinan roposiin asti ulottuen. Samalla hyvin kunnianhimoinen huumepoliisipäällikkönä. Kahteen asiaan keskittyvä kantasuomalaisurho?

Toisaalta ei ole loogisesti hyödyntänyt asemaansa huumepoliisina ja kuorinut kermoja kuormien päältä vaan mahdottoman onnettomien typerysten avulla koittanut maahantuoda hassista eli pahnanpohjimmaista huumetta maahan homman jo karahdettua kiville siinä Tienhaaran jutussa, jossa vastaavia tynnyreitä muistaakseni napattiin.
Näytöt nippeliä ja sälää, henkilötodistelut uupuu, tutkinta niin puolueellisen tahon suorittamaa kuin olla voi. Siinä niitä seikkoja.

Tämän ketjun aloitussivulla on toimittaja Passin realiaikaista raportointia Aarnion puheista salissa. Siinä on useita kohtia, joista mielestäni Aarnion olisi ollut järjetöntä aivan puuta heinää puhua paikalla olleille, asiaan perehtyneille.

Rahavaroistaan kertoi mielenkiintoisesti silloin näin:
"Aarnio kertoo, että liikemies oli antanut Aarniolle pitkän listan tehtäviä, joita Aarnio voisi hoitaa hänen puolestaan, kun liikemies oli sairastunut vakavasti.

Mitä ennen hänen kuolemaansa tapahtui? Leppiniemi kysyy.

"Ymmärsin, että ennen kuolemaansa hän jätti mulle jotain fyrkkaa näiden tehtävien hoitamiseen", Aarnio vastaa.

Aarnio kertoo ymmärtäneensä, että rahat tulivat aiemmista ja tulevista palveluksista."

Tuo pitkä lista kovasti kiinnostaisi.

Laitan pyydetyistä seikoista muutaman kohdan tiedonhaluiselle.

Dnalöydös
Ne dnanäytteen perusteella tehdyt päätelmät vaikuttivat oudoilta. Kolmisen vuotta olivat Aarnion ja Iinan välit jo olleet poikki, silti löytyi yksi siivoton jälki. Myös se, että tuli edes mieleen Iinan "antaa lupa" tuolinsa tutkia ja tolkkusen poliisin moista tosissaan tutkia. Vain sperma olisi riittävä todiste päiväpanoista, se oli selvää. Pelkkä dna ei riitä. Jonkun spermaa löytyi.
Julkaistut kuvatkin outoja, vailla näytteittenottomerkintöjä muun muassa.
Ehkä kyetty horjuttamaan tätä huteralta vaikuttavaa näyttöä hovi-istunnoissa.

Rahalöytö.
Iina todistamassa hanskakäsistä ja viissatasistaan. Mikä liittää Aarnion rahoihin, Iinan todistusko?
Näin ennakoin vuosi sitten:
- "Luultavasti tulevassa hovioikeuden päätöksessä todetaankin tästä rahakätköstä ettei ole toteennäytetty syytetyn liittymistä siihen, kätkön tutkinnassa ja analysoinnissa ilmenneen puutteita ja että kokonaisuutena oikeus on päätynyt pitämään syytteessä esitettyä kokonaisuutta epäuskottavana."
(En tuolloin tiennyt myös naapurin vajan tulleen tutkituksi.
Millaiset tutkijat, sellaiset tutkinnat!)

Toimittaja Passin liveseurannasta:

"Aarnion mukaan kätköä ei ole tutkittu kunnolla ja kaikki todistajat kertovat kätköstä eri tavalla. Aarnion mielestä valokuvat todistavat sen, että kätköä ei ole ollut olemassa ennen hänen kiinniottoaan."

Ehkä on sitten poliisimies-Aarnio kyennyt esittelemään kuvien kertomaan, jos siis on tutkinnalta saanut käyttökelpoisia kuvia havaintojensa tueksi. Oikeus on varmaankin myös pohtimassa annettuja todistajalausuntoja maastolöydöstä.

Avatar
CSI
Perry Mason
Viestit: 3877
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja CSI »

Mikäs sen liikemiehen nimi olikaan, joka noin kovasti oli uskonut asioita Aarnion hoitoon?

Ai niin, Jari ei muista nimeä vai mitenseoli?
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9122
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

CSI kirjoitti:Mikäs sen liikemiehen nimi olikaan, joka noin kovasti oli uskonut asioita Aarnion hoitoon?

Ai niin, Jari ei muista nimeä vai mitenseoli?
Et ole tainnut kovin hyvin perehtyä Aarnion tapaukseen, kuten et ole vaivautunut ottamaan selvää Auerinkaan tapauksesta.

Jari Aarnion ja Vepe Hännisen Myrkky-kirjassa on kyllä painettuna tämän viittaamasi liikemiehen nimi ja hänen leskensä on ollut kutsuttuna todistajana hovioikeudessa. Ehkä sinä voisit lainata kirjastosta Myrkky-kirjan ja lukea sen sitten, kun olet ehtinyt lukea loppuun "Murhalesken muistelmat"-kirjan. "Keisari Aarnio"-kirjakin on asiakokonaisuuksien hallitsemiseksi lukemisen arvoinen.
Pauli Kuusiranta kirjassaan "Ulvilan murha - Kadonneen tekijän jäljillä" sivulla 23:

"Murhaajan kiinnisaaminen mahdollisimman nopeasti on aina poliisin tärkein tehtävä."

pedoauer

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja pedoauer »

Eipä se pilikään taida aarnion jutusta juurikaan perillä olla, kun pitää päivästä toiseen tyhmiä kysellä ja yrittää tehdä tuomituista rikollisista syyttömiä.
Aarniohan ei osannut kuvailla liikemiehen ulkonäköä asiaa kysyttäessä.
Enkä kyllä tiedä tuosta pilin ulvila tietämyksestäkään, kun yrittää jatkuvasti kirjoittaa tuomituista lapsipornohurjastelijoista syytyömiä.
Tässä vaiheessa pitäisi kyllä jo pilinkin olla tietoinen aarnion rikoksista.

annaanna

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja annaanna »

pedoauer kirjoitti: ...
Aarniohan ei osannut kuvailla liikemiehen ulkonäköä asiaa kysyttäessä.
Mistä ihmeestä noin päättelet? Ei kuvaillut jossakin istunnossa, ei se tarkoita ettei olisi osannut.

Et ole sinäkään ollut istuntoja seuraamassa, mutta oletko siis seurannut sitä televisiosarjaa, josta minäkin satuin pätkän katsomaan. Sellaisen kohdan, jossa Iinan asianajajan esitetään jotenkin saavan Aarnion ansaan kyselemällä siitä ulkonäöstä. (Se sarja vaikutti aivan uskomattomalta sepustukselta, ei pysty minun arvostelukyvyllä moista tekelettä seuraamaan)

En tiedä miten tilanne on edennyt todellisuudessa oikeudessa, ainakin tuon dramitisoidun pätkän perusteella oli johdattelevaa meininkiä ollut.
Siis Aarnio ei siinä tilanteessa tuon ohjelman mukaan - eikä silloisen uutisoinninkaan -antanut vastausta ulkonäköasioista. Mikä ei todista mistään mitään.

Jos nyt muistat, tai katsot Ruudusta sarjan 10:ttä osaa, niin huomaat siinä tuon kohdan alkavan Aarniolle esitetyllä kysymyksellä milloin on ensimmäisen ja toisaalta viimeisen kerran nähnyt liikemiehen. Tähän Aarnio kertoo jo vastanneensa näihin kysymyksiin, ja hänhän tosiaan oli tuntikausia oikeudessa selvittänyt rahojensa alkuperää ja suhdettaan liikemieheen. Eikä Aarnio tiennyt kyselyn ajautuvan ja keskittyvän ulkonäköön.
Sitten Iinan asianajaja, ei syyttäjä, vaatii kuvailemaan ulkonäköä. Aarniohan ei ole kertomansa mukaan vuosiin liikemiestä nähnyt eikä innostu vastaamaan. Kysyttäessä sitten syyttäjä kertoo, ettei salissa ole selostettu ulkonäöstä eli ei ole sitä käsitelty. (Siis käsittelyn muissa vaiheissa)

Käynnissä on siis Iinan vaatima kavallusoikeudenkäynti, Aarnio on vienyt hänen rahansa.
Asianajaja sitten jankkaa ulkonäöstä kysellen oliko partaa ja muita yksityiskohtia. Lopuksi hän sukkelasti kertoo liikemiehen ulkonäöstä, joten sen jälkeen Aarnion onkin enää turha muistella miltä näytti vuosikausia sitten.

Jäi ihmetyttämään kun Iinan asianajaja kuvaili liikemiehen ulkonäköä suusanallisesti oikeudelle ilman valokuvaa, ehkä pelkästään Iinan sanaan luottaen? Johdateltiinko siinä muitakin kuin median edustajia ja minfolaisia uskomaan, ilman kuvallista todistetta tai kenenkään muun kuin Iinan todistelua jotakin liikemiehen ulkonäöstä kautta aikain.

pedoauer

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja pedoauer »

Olen kyseisen sarjan katsonut.
Sarjahan on fiktiivinen tositapahtumiin löyhästi perustuva sarja. Kaiken lisäksi kahden reportterin omien havaintojen ja tutkimusten lopputulos, joka on vielä väritetty tuotannon puolesta. En tätä fiktiivista ja keskinkertaista viihdesarjaa koko tapaukseen sen enempää liittäisi.
Poliisi tutkii ja hyvä niin.
Se mitä tuohon liikemiehen ulkonäköön tulee, niin olisi kyllä ihan aarnion uskottavuuden kannalta ollut hyvä antaa edes jonkunlainen kuvaus vaikkapa nenästä, suusta, pään muodosta tai liikemiehen pituudesta. Raudanluja ammattilainen olisi osannut erityistuntomerkit antaa. Syystä tai toisesta ei antanut. Se oli mielestäni iso virhe.
Ne on nämä pienet yksityiskohdat, jotka olisivat antaneet paremman mahdollisuuden aarniolle selvitä syyttömänä tästä jutusta. Sama homma trevocissa. Valheita valheiden perään. Olkoonkin niin, että syytetyllä ei ole velvollisuutta pysyä totuudessa. Moni täällä kuitenkin ymmärtää sen, että mitä enemmän oikeudessa ja esitutkinnassa valehtelee, niin sitä varmemmin tulet tuomituksi mikäli valheista kiinni jäät.

Mistäpä tiedät, että en ole käräjillä paikalla ollut? Löytyy ihan omalla puhelimella kuvattu video aarniosta oikeustalolla.
Mutta ihan rehellisyyden nimissä en tosiaan ole ollut kuulemassa, kun aarniolta liikemiehestä kysellään.
Eikä sen muutaman tunnin aikana juuri mitään muutakaan jännää tapahtunu. Asianajajat jaarittelivat ja aarnio istui tuppisuuna paikallaan. Jännittävin osuus oli kun kaikki poistettiin salista, koska alkoi salassa pidettävä osuus.
Ei kannata oletuksia muiden liikkeistä tehdä, vaikka todennäköisyydet siihen, että joku random minfolainen olisi käräjillä ollut ovatkin mitättömän pienet.

pedoauer

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja pedoauer »

annaanna kirjoitti:
pedoauer kirjoitti:
Eikä Aarnio tiennyt kyselyn ajautuvan ja keskittyvän ulkonäköön.

(ei tiennyt ja olisikin erikoista, jos aarnio tietäisi jokaisen kysymyksen mitä häneltä kysytään)

Asianajaja sitten jankkaa ulkonäöstä kysellen oliko partaa ja muita yksityiskohtia. Lopuksi hän sukkelasti kertoo liikemiehen ulkonäöstä, joten sen jälkeen Aarnion onkin enää turha muistella miltä näytti vuosikausia sitten.

(Tämä vaivaa minua jonkun verran.
Miksi on pitänyt asianajajan kertoa loppujen lopuksi mitään liikemiehen ulkonäöstä?
Eikö olisi kannattanut pitää turpa kiinni ja antaa syyttäjälle mahdollisuus hiillostaa samasta asiasta?)

Schumi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Su Tammi 26, 2014 4:21 am

Re: Huume-, lahjus- ja huorissahyppäämisjutun hovi 2017- 18.

Viesti Kirjoittaja Schumi »

annaanna kirjoitti:Jäi ihmetyttämään kun Iinan asianajaja kuvaili liikemiehen ulkonäköä suusanallisesti oikeudelle ilman valokuvaa, ehkä pelkästään Iinan sanaan luottaen? Johdateltiinko siinä muitakin kuin median edustajia ja minfolaisia uskomaan, ilman kuvallista todistetta tai kenenkään muun kuin Iinan todistelua jotakin liikemiehen ulkonäöstä kautta aikain.
Varmaan klassinen tilanne jossa Saaran asianajaja tiesi etukäteen, että Aarnio joko ei tule vastaamaan tai sitten jos vastaa, esimerkiksi oliko hänellä arpia otsassa ja sitten Aarnio muistelee että ei ollut, niin asianajaja ihan tärinöissään kuuluttaa Aarnion valehtelevan, koska se yksi pieni arpi sielä otsassa ollut syntymästä asti.

Eli Aarnio valehtelee/ei tiedä edes miltä näyttää, mies joka olisi antanut suuren summan rahaa.

Eli rahat tulleet huumekaupoista, koska valehteli/ei tiennyt mitään oikeasti tästä miljonääristä.

Tuolla pasilasyndrooman yhdessä jaksossa on hauska tuo Reinbothin todistelu oikeudessa, että mitä näki Aarnion Porvoon tontilla loppuvuodesta 2013.

Kun kuuleminen käytännössä päättyi, niin Reinboth yhtäkkiä ilmoitti haluavansa sanoa vielä jotain, niin hän sanoo jotain, että "mielestäni Kauppi ja Verlin puhuivat aivan väärin...." En muista tarkkaan, mutta onhan tuo Reinbothin asema tässä Aarnio-jutussa aika mielenkiintoinen.

Nainen syö KRPn kädestä, vihaa RHUta ja Aarniota, on todistajana, on draamasarjassa, tekee kirjoja ja kirjoittaa vielä uutisia tästä.
Tiedemiehillä on aina silmälasit ja huumekauppias panee aina kun se ratsataan

Vastaa Viestiin