Vanha mies ilmestyi kotiovelle ja raiskasi väkivalloin

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2728
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Vanha mies ilmestyi kotiovelle ja raiskasi väkivalloin

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Kyllä nyt taas selitellään kaikki parhain päin ja syyllistetään naista, mutta auta armias, jos olis tiedossa, että asialla oli "musulmaani".

Tästä voidaan päätellä, että vihaisten incel-hommafoorumi-miesten arvotaulukossa seksuaalisesti aktiivista naista alempaan kastiin laitetaan ainoastaan em. musulmaanit. :roll:
Sverdlov kirjoitti:Katsoin juuri Trumpin puheen.Sangen viileästi suhtautui voittoon kaiken sen paskan jälkeen mitä on niskaan kaadettu.Nyt sitten tälläkin areenalla hiljenee
sikakoira kirjoitti:..ei jää epäselväksi tuleeko Trump viemään rökäle voiton jälleen kerran. Kyllä tulee ja helposti

sine qua non

Re: Vanha mies ilmestyi kotiovelle ja raiskasi väkivalloin

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

^^Joo, lehtijutun tekstissä ei missään sanota suoraan, että mies olisi treffipalstalla väittänyt olevansa alle kolmikymppinen. Mutta oliko miehen palstalle laittama kuva rintamuksestaan sitten oikeasti hänen omasta kropastaan vai ei, sitäkään ei kerrota. Varsin hyväkuntoinen viisikymppiseksi olisi, jos alle kolmikymppiseltä kuvassa näyttäisi. No, ei mikään mahdottomuus tietenkään.

Varsin kummallinen on tuo Iltalehden jutun seuraava kohta:
Rangaistusta mitattaessa oikeus kuitenkin arvioi, että osapuolten tapaaminen seksisivustolla sekä se, mitä nainen oli miehelle kertonut seksuaalisista mieltymyksistään ja sivuston kautta tapaamistaan muista miehistä, saattoi ”vähäisessä määrin vähentää hänen (raiskaajan) syyllisyyttään”.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/01b3 ... 3d497acdea

Siis miten niin saattoi vähentää syyllisyyttä? Kyllähän sen pitäisi oikeuden päätöksestä käydä ilmi, vähensikö vai eikö vähentänyt, jos sillä kerran oli vaikutusta rangaistuksen mittaamiseen. Vain oikeuden näkemyksellä on merkitystä, ei sillä, oliko mies itse sitä mieltä.

Jutusta saa sen käsityksen, että oikeus olisi ollut jotenkin epävarma siitä, vähensikö tieto naisen seksuaalisesta käyttäytymisestä miehen syyllisyyttä. Ikään kuin oikeus pohdiskelisi sitä, että vaikuttiko oikeuden omaan päätökseen tieto naisen seksuaalisesta käytöksestä, mutta ei olisi varma asiasta. Ihan hullunkurisesti kirjoitettu tuo kohta, ja olisikin mukava nähdä, mitä varsinaisessa tuomiolauselmassa lukee.

maxi
Roger Murtaugh
Viestit: 867
Liittynyt: La Loka 14, 2017 8:52 am
Paikkakunta: Joulupukin maa

Re: Vanha mies ilmestyi kotiovelle ja raiskasi väkivalloin

Viesti Kirjoittaja maxi »

Uutisen otsikointi on kyllä harhaanjohtava. Viiskymppistä raiskaajaa ei voi vielä vanhana miehenä pitää. Luin jutun ja oletin ennen lukemista että kyseessä olisi joku kasikymppinen mies.
Tuomiot pitäisi uusia ja kastorointi käytäntö raiskaajille olisi mielestäni hyvä tukihoito muoto.Raiskaaja ei pelkillä tuomioilla tapojaan muuta tarvitaan myös jonkinlaista tahdosta riippumatonta hoitoa.
Lisäksi näille uhreille olisi myös jonkinlainen tukihoito aloitettava ko. tapauksesta saa sen käsityksen, että kyseessä on seksiaddikti henkilö ja siihenkin olisi hyvä antaa hoitoa.
Elämä on laiffii

napalanko
Neuvoja-Jack
Viestit: 564
Liittynyt: La Marras 05, 2016 6:52 pm

Re: Vanha mies ilmestyi kotiovelle ja raiskasi väkivalloin

Viesti Kirjoittaja napalanko »

sikakyösti kirjoitti:Vanha runkkarina tai ainakin runkkarina kiinnostaisi tietää, missä deittipalstalla on suomalaiset naiset rinnat paljaana?
Näin alan miehenä veikkaisin, että
alastonsuomi.com kyseessä, vaikkei nyt ihan deittipalsta sanan varsinaisessa merkityksessä olekaan.
Siellä kuitenkin voi mainita hakevansa seuraa, sekä vielä erikseen sponssausta hakevat/tarjoavat.

seksitreffit.fi taas lähinnä maksullista seuraa tarjoavalle/hakevalle.

sexwork.net (ex.sihteeriopisto) enimmäkseen ulkomaisia tyttöjä.

iskuri.net sielläkin jotain, mutta ilmoituksiin vastaaminen maksaa.

jepulis82
Axel Foley
Viestit: 2491
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Vanha mies ilmestyi kotiovelle ja raiskasi väkivalloin

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Tässä on taas kaksi sankaria kohdanneet ja vituiksihan se meni.

Raiskari on aina raiskari ja ansaitsee kunnon tuomion, mutta voi saatana sentään että porukka kyllä pistää nettiin kaikki tietonsa. Ei tartte kovin kummallinen sherlokki olla että esim. sähköpostiosoitteella ja muutamalla muulla tiedolla voi saada helvetin paljon tietoja kasaan henkilöstä.
"Those who want respect, give respect."

Vastaa Viestiin