Sipoon Söderkullassa sekava suicide

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Sipoon Söderkullassa sekava suicide

Viesti Kirjoittaja poikani »

Iltalehti kirjoitti:Suuri poliisi- ja pelastusoperaatio käynnissä Sipoossa – Silminnäkijä: poliisi tutkii asetta muistuttavaa esinettä kerrostalon parkkipaikalla

Tänään klo 10:35

Paikalla on lukuisia poliisi- ja pelastusajoneuvoja sekä pelastushelikopteri.

Virkavallalla on käynnissä suuri operaatio Sipoon Söderkullassa.

Kerrostalon parkkipaikalla Graniittitiellä on useita poliisiajoneuvoa sekä pelastustoimea. Myös pelastushelikopteri on paikalla.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos vahvistaa operaation, mutta ei kommentoi asiaa enempää tehtävän ollessa kesken. Hälytys paikalle tuli sunnuntaiaamuna puoli yhdeksän aikaan.

Paikalla ollut silminnäkijä kertoo, että kerrostalon rapussa on verta lammikoissa useassa kerroksessa sekä talon hississä.

Silminnäkijän mukaan poliisi tutkii parkkipaikalla esinettä, joka muistuttaa käsiasetta.

Poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi myöskään tietoa tapaukseen mahdollisesti liittyvästä esineestä.

Iltalehti seuraa tilannetta.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3bcd ... 0db4e6e370

Muokkaus: Artikkelissa on lukijan ottama kuva poliisista tarkastelemassa ilmeisesti asetta:
Kuva

Toinen muokkaus: Nyt poliisi on antanut lyhytsanaisen tiedotteen:
Poliisi kirjoitti:Poliisitehtävä Sipoossa

03.03.2019 klo 11.23
Itä-Uusimaa

Itä-Uudenmaan poliisilla on ollut Sipoon Söderkullassa Graniittitiellä tehtävä, josta hätäkeskus on saanut ilmoituksen sunnuntaiaamuna 3.3.2019 noin klo 8.30.

Tehtävä on edelleen kesken ja tapahtumien kulkua selvitetään. Tehtävälle on osallistunut useita Itä-Uudenmaan poliisipartioita. Sivullisille ei ole aiheutunut vaaraa.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran maanantaina 4.3.2019 noin klo 12.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisist ... ossa_78617

Otsikko vaihdettu tapahtumaketjuun saadun selkeyden jälkeen
-NILS-
????? ?? ??????.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Silminnäkijä Sipoon poliisioperaatiosta: Aseistautuneita poliiseja rappukäytävässä, verijälkiä lattialla

Julkaistu: 3.3. 12:19

SIPOO Silminnäkijöiden mukaan kerrostalosta tuotiin ulos lakanalla peitetty henkilö.
Itä-Uudenmaan poliisilla on ollut sunnuntaiaamusta lähtien Sipoon Söderkullassa Graniittitiellä käynnissä poliisioperaatio.

Tehtävälle on osallistunut useita Itä-Uudenmaan poliisipartioita. Poliisi tiedottaa, että tehtävä on edelleen kesken ja tapahtumien kulkua selvitetään. Sivullisille ei ole aiheutunut vaaraa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. IL:n silminnäkijä kertoo poliisin tutkineen talon parkkipaikalla käsiasetta muistuttavaa esinettä ja että kerrostalon rappukäytävässä ja hississä on lammikoittain verta. Myös Ilta-Sanomien lukija lähetti rappukäytävästä kuvan, jossa näkyy verijälkiä.

ILTA-SANOMAT ei ole tavoittanut Itä-Uudenmaan poliisilaitosta useista yrityksistä huolimatta kommentoimaan tapausta. Seuraavia silminnäkijöiden havaintoja ei olekaan vahvistettu viranomaisten toimesta.

Kerrostaloa vastapäisessä talossa asuva silminnäkijä kertoo IS:lle todistaneensa tapahtumia Söderkullassa.

– 8.30 laskeutui Porvoontielle ambulanssihelikopteri. Ensin menivät poliisit sisälle asuntoon, jonka jälkeen ambulanssihenkilökunta.

Silminnäkijän mukaan kerrostalosta tuotiin ulos ihminen paareilla ja hänet vietiin ambulanssiin.

Silminnäkijän havaintojen mukaan henkilö siirrettiin myöhemmin ambulanssista ruumisautoon ja hänen päälleen laitettiin musta lakana.

Silminnäkijän mukaan ainakin muutama poliiseista oli aseistautunut.

– Näimme kun poliisi tutki parkkipaikalla jotain poliisiauton takana. Myöskin poliisikoira tutki parkkipaikan.Kuva

Verijälkiä rappukäytävässä.

TOINEN paikalla ollut silminnäkijä kertoo olleensa ulkoiluttamassa koiraa huomatessaan useat poliisiautot, ambulanssin ja paloauton.

– Kaikki poliisit olivat aseistautuneita, silminnäkijä kertoo havainnoistaan.

Myös hänen mukaansa kerrostalosta tuotiin paareilla ihminen ambulanssiin. Silminnäkijän mukaan henkilö näytti olevan ruumispussissa.

Silminnäkijän mukaan alueella on pyörinyt viime aikoina poliiseja.

– Kun kävin illalla lenkillä, täällä pyöri jo poliiseja.

Kuva
Paikalla oli useita pelastusajoneuvoja. (KUVA: Lukijan kuva)

KOLMAS IS:n haastattelema silminnäkijä kertoo heränneensä aamulla siihen, kun pelastushelikopteri laskeutui läheiselle pellolle. Silminnäkijän mukaan paikalla oli useita poliisiautoja sekä pelastuslaitoksen väkeä.

Hänen mukaansa pelastushelikopteri ei ole paikalla ja tilanne vaikuttaa suurimmalta osin olevan ohi. Lähitalojen asukkaat ovat kuitenkin epätietoisessa tilassa.

– Joka parvekkeella näyttää olevan ihmisiä. Kyllä tämä kummastuttaa täällä.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006021961.html
elli72
Vic Mackey
Viestit: 1913
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja elli72 »

Touhu graniittitiellä on viime vuodet ollut sellaista, että tuskin tämä yllätyksenä kenellekkään paikalliselle tuli. Tosin eniten ongelmia on Nuorisosäätiön asunnoissa, tämä ei heidän asunto kuitenkaan ollut.

Jos silminnäkijähavainnot ja juorut pitää paikkaansa niin miespuoleista henkilöä on nainen ampunut päähän. Ensin kuulunut kovia tappeluääniä ja sitten aseen laukaus. Nainen on kiinniotettuna.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Huonosti on sihdattu jos pitää paikkansa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-200000602 ... ml?ref=rss
Naapuri kertoo huomanneensa kerrostalon aulassa verisiä jälkiä ja verilammikon. Hän uskoo verijälkien viittaavat siihen, että tapauksessa on myös toinen loukkaantunut henkilö.
Poliisilla on käynnissä suuri operaatio Sipoon Söderkullassa. Sunnuntaiaamupäivästä paikalla on ollut lukuisia poliisi- ja pelastusajoneuvoja sekä pelastushelikopteri.

Ilta-Sanomat on saanut poliisioperaatiosta useita havaintoja ja kuvia lähellä asuvilta silminnäkijöiltä. Silminnäkijöiden mukaan Graniittitiellä sijaitsevasta kerrostalosta tuotiin ulos peitetty henkilö. Erään havainnon mukaan henkilö vietiin ruumisautoon.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen rikoskomisario Simo Kauppinen vahvistaa IS:lle, että tapaukseen liittyy kuollut henkilö.

USEIDEN IS:n lukijoiden havaintojen mukaan paikalla olevat poliisit ovat aseistautuneita. Itä-Uudenmaan poliisi kertoo, että paikalla on ollut useita erilaisiin tehtäviin varautuneita poliiseja.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos ei tässä vaiheessa vahvista muita silminnäkijähavaintoja tai kerro lisätietoja tapahtumista.

Naapuri järkyttyi
IS tavoitti samassa kerrostalon rapussa asuvan henkilön, jonka mukaan hänen asuntoonsa ei kuulunut sunnuntaiaamusta epäilyttäviä ääniä tai melua.

Naapuri kertoo olleensa lähdössä aamupäivästä kotoaan ulos, kun hän huomasi rapussa kaksi poliisia. Poliisit kertoivat hänelle, ettei hissiä saanut käyttää.

Järkyttyneen naapurin mukaan hissi oli täynnä verta. Verijälkiä oli myös ulko-oven luona. Naapuri kuvailee jälkien vaikuttaneen tuoreilta siihen aikaan, kun hän oli poistumassa kotoaan.

Naapuri kertoo, ettei hän itse nähnyt, että kerrostalosta olisi tuotu pois ruumista. Hän uskoo, että henkilö tuotiin asunnosta ulos sillä aikaa, kun hän oli kotoaan poissa.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos ei kommentoinut sunnuntaina aamupäivästä myöskään naapurin kertomusta.
Kuva
Ilmeisesti kyseessä on poliisin murtojäljet käytävällä.
Viimeksi muokannut sikakoira, Su Maalis 03, 2019 3:28 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja poikani »

Taas näitä kliseitä, "Naapuri järkyttyi". Miksei koskaan "Naapuria ei kiinnostanut" tai "Naapuri iloitsi: 'Viimeinkin meteli loppuu'"?
????? ?? ??????.
Kardemumma

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

Poliisit aseistautuneita? Merkittävä näköhavainto, että Suomessa poliisit ovat aseistautuneita (antaneet pelolle vallan). Norjassa ja Englannissa poliisit eivät ole aina aseistautuneita. Veripisarat lattialla ovat varmaan peräisin ambulanssiin kuolleelta. Melko varma päihdeporukoiden riekkuminen. Eilen on juhlittu yhdessä lauantaita ja tänään sitten ammuttu päähän, kun "Enska" veti viimeisen päihdepillerin tai viinapullon jämät, eikä rahaa ole tilata joogiabista lisää. Tyypillistä narkkaritoimintaa. Onneksi saatiin edes yksi hulttio ruumisautoon.
Anoteus
Roger Murtaugh
Viestit: 872
Liittynyt: Su Tammi 20, 2019 8:12 pm

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Anoteus »

poikani kirjoitti:Taas näitä kliseitä, "Naapuri järkyttyi". Miksei koskaan "Naapuria ei kiinnostanut" tai "Naapuri iloitsi: 'Viimeinkin meteli loppuu'"?
Oletko koskaan ollut tällaisessa tilanteessa? Viimeisen kerran kun itse puutuin, nii haukuttiin rasistiksi ja yritettiin syytettä saada. Loppujen lopuksi koko vitun poliisihenkilökunta pyysi anteeksi, ettei heidän näin kuuluisi toimia. Kerroin heille suoraan että oli viimeinen kerta ku soitan häkeen naapurin takia, ja kyllä saa laittaa syytteen perään kansalaisvelvollisuuden pettämisestä... Parempi vaan pitää huoli omista asioista :wink:
Ihraponnari
Frank Drebin
Viestit: 399
Liittynyt: Pe Syys 21, 2007 8:09 pm

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Ihraponnari »

elli72 kirjoitti: Jos silminnäkijähavainnot ja juorut pitää paikkaansa niin miespuoleista henkilöä on nainen ampunut päähän. Ensin kuulunut kovia tappeluääniä ja sitten aseen laukaus. Nainen on kiinniotettuna.
kerro elli onko nää mustalaisii vai tunnetko nää?
JaneRizzoli
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: To Helmi 15, 2018 9:01 pm

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja JaneRizzoli »

Iltalehden kuvassa pistää silmään, että ovat unohtaneet peittää oven nimikyltin..

Kuva siis tästä jutusta: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/deb1 ... 5649b09794
Olen valitettavasti osallistunut niin vähän keskusteluihin, etten osaa lisätä juttua tänne, eli jos joku kokeneempi viitsisi auttaa..
Liitteet
65da8848211e165b14a1b83a63c23345c72c3d434d20c9deace4267b3ed10ae0.jpg
65da8848211e165b14a1b83a63c23345c72c3d434d20c9deace4267b3ed10ae0.jpg (163.44 KiB) Katsottu 29892 kertaa
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Kappas iltalehti hutiloinut :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
elli72
Vic Mackey
Viestit: 1913
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja elli72 »

Ihraponnari kirjoitti:
elli72 kirjoitti: Jos silminnäkijähavainnot ja juorut pitää paikkaansa niin miespuoleista henkilöä on nainen ampunut päähän. Ensin kuulunut kovia tappeluääniä ja sitten aseen laukaus. Nainen on kiinniotettuna.
kerro elli onko nää mustalaisii vai tunnetko nää?
En tunne näitä, mutta yhden tuon talon asukkaista. Enkä kyllä nimiä lähtisi kertomaan vaikka tuntisinkin. Mutta näköjään Iltalehti tuon nimen jo on paljastanut. Päävamma joka tapauksessa on ollut tuolla uhrilla.

Moni naapuruston ihminen tuntuu järkyttyneen. Mutta niin paljon epämääräistä tuolla alueella tapahtunut, että ei pitäisi yllättää.
Grobiaani
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Ke Helmi 20, 2019 10:13 am

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Grobiaani »

Ovessa lukee "Haupt"?
Haibox
Nikke Knakkertton
Viestit: 157
Liittynyt: Ti Heinä 25, 2017 8:10 pm

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Haibox »

Grobiaani kirjoitti:Ovessa lukee "Haupt"?
HAUPT

Horrtokaaloja vai..?
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Poliisi yhä vaitonainen Sipoon tapahtumista, joihin liittyy kuollut henkilö - kuvat todistavat synkkää tapausta

Tänään klo 15:49

Poliisi on luvannut tiedottaa lisää tapahtuneesta maanantaina.

Itä-Uudenmaan poliisi on yhä vaitonainen sunnuntaiaamun poliisioperaatiosta Sipoon Söderkullassa.

Söderkullan Graniittitiellä sijaitsevan kerrostalon pihassa oli sunnuntaiaamuna lukuisia poliisiautoja sekä pelastustointa, mukaan lukien pelastushelikopteri.

Iltalehden saamien silminnäkijähavaintojen mukaan poliisi tutki parkkipaikalla käsiasetta muistuttavaa esinettä. Poliisi ei kommentoi asiaa.

Rikoskomisario Simo Kauppinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta vahvistaa kuitenkin Iltalehdelle, että tapaukseen liittyy kuollut henkilö.

Poliisi on eristänyt asunnon kerrostalorapussa Graniittitiellä. Poliisi on eristänyt asunnon kerrostalorapussa Graniittitiellä.
Kuva
Poliisi on eristänyt asunnon kerrostalorapussa Graniittitiellä. JOHN PALMÉN
Tutkitaanko tapauksessa siis henkirikosta?

– En pysty tässä vaiheessa sitä vahvistamaan tai sanomaan että ei tutkittaisi, Kauppinen pyörittelee.

Useampi silminnäkijä kertoo Iltalehdelle, että poliisi vei paikalta poliisiautossa naisen. Kauppinen ei kuitenkaan myönnä tai kiellä myöskään tätä tietoa.

Tutkinta on hänen mukaansa alkuvaiheessaan ja jatkuu nyt pääasiassa muualla kuin tapahtumapaikalla.

Tilanne on joka tapauksessa ollut verinen. Iltalehden ottamissa kuvissa näkyy veriroiskeita ja -lammikoita useassa kerrostalon kerroksessa.
Kuva
Eristetty asunto sijaitsee kerrostalon ylimmässä kerroksessa. J
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/deb1 ... 5649b09794

Hauptin kannalla olen minäkin ja ilmeisesti Sipoosta löytyy sen niminen naishenkilö.
TinTin
Poliisikoira Rex
Viestit: 275
Liittynyt: Ma Kesä 23, 2008 2:31 pm

Re: Suuri poliisioperaatio Sipoossa

Viesti Kirjoittaja TinTin »

Fb:stä löytyy kyseisellä nimellä henkilö, tosin kuvia eik tietoja ole kovin paljoa. Erikoista jos käytetty käsiasetta tappamiseen, kuitenkin kohtuu harvinainen tekotapa varsinkin naiselle Suomessa ja mistä edes saanut aseen..
Vastaa Viestiin