Irakilaismies potki raskaana olevaa suomalaisvaimoaan

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5152
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Mies potki raskaana olevaa vaimoaan

Viesti Kirjoittaja meitzi »

John Kimble kirjoitti:
meitzi kirjoitti:Aika vähän naisia tiputetaan kiehuvaan veteen, kuumaan rasvaan, heitellään parvekkeilta tai hakataan kepeillä hengiltä.
Jaa, mistä tiedät tämän? Naisia ja tyttöjä ainakin murhataan esim. raiskataan ja sitten hirtetään puusta roikkumaan muslimimaissa. Tai haudataan elävältä. Tai haudataan torilla niin että pää näkyy ja ihmiset kivittää sitten kuoliaaksi. Naisia on myöskin hakattu kepeillä ja heitelty muslimimaissa alas katoilta jollei parvekkeilta. Yksi iljettävimmistä tapauksista oli Intiassa jossa nainen raiskattiin metalliputkella joka tuhosi naisen sisäelimet johon hän kuoli.
Olen kyllä liveleakia katsellut sen jälkeen kun ogrish katosi. Silti käsitykseni on, että koirilla on moninkertaisesti vähemmän mahdollisuuksia selvitä aikuisuuteen asti samoissa kuvioissa.

Naisia kohtaa "kunnia"murha, mutta koiria kohdellaan miten kohdellaan ihan vain siksi, että ovat koiria eivätkä ole ehtineet tehdä muuta pahaa, kuin ilmaantua näkösälle (edes huntu ei pelastaisi)
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi
jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3918
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Mies potki raskaana olevaa vaimoaan

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Jaa, että taas sellainen huonosti suomea puhuva mies on tullut rikastamaan kulttuuriamme. Onhan se vaimon hakkaaminen tietenkin parempaa kulttuuria kun sen tekee ihanan temperamenttinen ulkomaalainen Ali Baba.

Suomalainen mies kun hakkaa vaimoansa, niin se on luuseri. Mamu kun hakkaa vaimoansa, niin se on vaan väärinymmärretty lutuinen karvakäsi. Jotkut nyt vaan ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.
"Those who want respect, give respect."
Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5152
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Mies potki raskaana olevaa vaimoaan

Viesti Kirjoittaja meitzi »

jepulis82 kirjoitti:Suomalainen mies kun hakkaa vaimoansa, niin se on luuseri. Mamu kun hakkaa vaimoansa, niin se on vaan väärinymmärretty lutuinen karvakäsi. Jotkut nyt vaan ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.
On muuten verrattain uusi juttu, että suomessa on vaimon hakkaamista pidetty sellaisena asiana, johon pitäisi jotenkin puuttua. Ehkä siinä valossa voisi kuvitella, että monilla on suuri kynnys puuttua sellaiseen edelleen. Sitten jos vielä on elänyt sellaisessa lapsuudessa, jossa vaimon hakkaaminen selitettiin parhain päin, niin sitä on altis vieläkin selittämään parhain päin.

Enkä nyt lainkaan sano, että asiaa pitäisi hyväksyä. Kun jossain kohtaa kävi niin, että täällä ei vaimon hakkaamista enää hyväksytty, niin sellaisessa historiassa eläneiden piti hyväksyä uusi tilanne per heti, niin kuin oikein onkin, niin aivan samalla tavalla se ajatus pitäisi pakottaa ihan kaikkiin. Rotuun sukupuoleen, ikään tai uskontoon katsomatta.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Mies potki raskaana olevaa vaimoaan

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

meitzi kirjoitti:Olen kyllä liveleakia katsellut sen jälkeen kun ogrish katosi. Silti käsitykseni on, että koirilla on moninkertaisesti vähemmän mahdollisuuksia selvitä aikuisuuteen asti samoissa kuvioissa.
Liveleakisssa varmaan ovat kaikki muslimimaissa tapahtuneet raakuudet taltioituina?
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17103
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mies potki raskaana olevaa vaimoaan

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Outoa, että syytekirjelmässä ei ollut sitä mitä lakikirjassa on mainittu; sikiön lähdettämisen yritys.

Jos sikiö kuolee väkivallan seurauksena tuomio on 2-8 vuotta vankeutta. Yrityksistä seuraa usein ehdollinen tuomio.

Murha.infossa on aiemmin ollut yksi ketju aiheesta vuodelta 2007 - tuomiota ei tapaukseen löytynyt. Ei sitten mitenkään.

Sen mitä vastaavia tapauksia on ollut, niin löytyihän niitä:

mtvuutiset
Harjavalta 2014: Mies pahoinpiteli raskaana olevan naisystävänsä – nainen sai keskenmenon, mies tuomittiin vankeuteen

IltaSanomat
Helsinki 2015: Mies löi raskaana olevaa naista nyrkillä mahaan ja uhkasi syntymätöntä sikiötä

Onnistuu se raskaana olevan hakkaaminen ihan kotimaisinkin voimin.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1089
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Mies potki raskaana olevaa vaimoaan

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

Doctor Lecter kirjoitti: mtvuutiset
Harjavalta 2014: Mies pahoinpiteli raskaana olevan naisystävänsä – nainen sai keskenmenon, mies tuomittiin vankeuteen
Tuossa harjavallan keississä pisti silmään taas miten hovioikeus ottaa roolia.
– Vaikka mies on samalla kiivastuksissaan uhannut sikiötä, hänen tarkoituksena on ollut kohdistaa väkivalta naiseen eikä miehen nimenomaisena tarkoituksena ole näytetty olleen keskeyttää naisen raskautta, hovioikeus toteaa.
Mistä helvetistä ne saa päähän että se mies ei ole halunnut keskeyttää sitä raskautta vaikka hän on sanonut niin? Minusta näissä pitäisi ottaa fakta (eli mitä on sanottu) faktana eikä alkaa kehitteleen mitään alternatiivisia skenaarioita.

Ja mitä tähän ketjun aiheeseen tulee niin tälle "Alille" voisi suorittaa jälkiabortin.Mitä uhriin tulee niin vaikea olla pahoillaa jos kerta on RHC-aktiivi.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.
Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1614
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Mies potki raskaana olevaa vaimoaan

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

Kuva

Torniolais­pariskunnan riitaa käsitellään nyt Rovaniemen hovioikeudessa. Mies on valittanut Kemi-Tornion käräjäoikeuden antamasta 10 kuukauden ehdollisesta tuomiosta.
KEMI-TORNION käräjäoikeus tuomitsi miehen joulukuussa 2018 kahdesta pahoinpitelystä ja törkeästä laittomasta raskauden keskeytyksen yrityksestä 10 kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Teot olivat tapahtuneet Torniossa syyskuussa 2017 vain pari viikkoa pariskunnan häiden jälkeen.

Pariskunnalle tuli riitaa, jolloin nainen kaatui rappukäytävän lattialle. Mies potki 21. viikolla raskaana ollutta vaimoaan vatsaan useita kertoja. Vaimon mukaan tavoitteena oli keskeyttää raskaus. Mies kiistää tapahtumat ja väittää, että naisen mustelmat tulivat hänen kaatuessaan lattialle.

Käräjäoikeuden mukaan miehen pahoinpitelyn tarkoituksena oli nimenomaisesti naisen raskauden keskeyttäminen. Tästä syystä hän syyllistyi kahden pahoinpitelyn lisäksi törkeään laittomaan raskauden keskeyttämisen yritykseen. Vaimo sai itse nirhaumia ja mustelmia, mutta sikiölle ei tullut minkäänlaisia vammoja

Hovioikeuteen asiasta on valittanut mies. Hänen mielestään ei ole mitään näyttöä siitä, että pahoinpitely olisi tehty nimenomaisesti raskauden keskeyttämistarkoituksessa ja siksi syyte on hylättävä. Joka tapauksessa menettelyä ei voida hänen mukaansa pitää kokonaisuutena arvostellen törkeänä, joten rikoksen kvalifiointiperuste ei täyty.

Kihlakunnansyyttäjä Suvi Kangas kiistää valittajan esittämät muutosvaatimukset.

– Käräjäoikeuden tuomio on näytön arvioinnin ja syyksilukemisen osalta oikea. Käräjäoikeus on mitannut tuomitun rangaistuksen oikein eikä sitä tule muuttaa. Rangaistus on ollut oikeudenmukaisessa suhteessa rikoksen vahingollisuuteen ja vaarallisuuteen, teon vaikuttimiin sekä rikoksesta ilmenevään tekijän muuhun syyllisyyteen, Kangas toteaa vastauksessaan.

Sekä tuomittua miestä että uhrina ollutta vaimoa kuullaan tänään hovioikeudessa.
Mirja Rintala, Rovaniemi
Iltasanomat
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006218915.html
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.
Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1614
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Mies potki raskaana olevaa vaimoaan

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

Riita ystävättärestä johti järjettömään tekoon: Mies potki raskaana olevaa vaimoaan vatsaan – ”Yritin nostaa jalkoja ja käsiä vatsan eteen suojaksi”

Pariskunnan pari viikkoa kestänyt avioliitto päättyi pahoinpitelyyn.
Rovaniemen hovioikeus kuuli keskiviikkona molempia osapuolia torniolaisen pariskunnan riita-asiassa. Mies on tuomittu Kemi-Tornion käräjäoikeudessa 10 kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen kahdesta pahoinpitelystä ja törkeästä laittomasta raskauden keskeytyksen yrityksestä.

Syyskuun 2017 tapahtumista kertonut vaimo purskahti itkuun kesken kuulemisen. Hänen mukaansa riita alkoi jo edellisenä päivänä. Sen syynä oli vaimon ystävyyssuhde sekä muuttolaatikoiden kantaminen.

– Hän sanoi, ettei halua asua kanssani Torniossa, ei halua avioliittoa eikä lasta. Hän halusi tulla kanssani lääkäriin kertomaan, että lapsi pitää ottaa pois. Hän myös sanoi tietävänsä miten lapsi otetaan pois, nainen kertasi tapahtumia.

Naisen mukaan mies suhtautui hyvin raskausuutiseen ja oli onnellinen isäksi tulosta. Pahoinpitely tapahtui, kun vaimo oli 21. raskausviikolla. Vauvan vointi varmistettiin tapahtumien jälkeen ultralla.

– Olin kuitenkin epävarma miten vauva voi, vaikka ultrassa kaikki vaikutti olevan hyvin. Oli rankkaa siihen asti kun lapsi syntyi, nainen kertoi hovioikeudessa.

Pahoinpitely ja potkiminen tapahtuivat pariskunnan uudessa asunnossa, johon he olivat juuri muuttamassa. Sanallinen yhteenotto vaihtui fyysiseksi pahoinpitelyksi, jolloin mies potki raskaana ollutta vaimoaan vatsaan useita kertoja.

– Yritin suojata vatsaani, pidin käsiä vatsani edessä. Yritin nostaa jalkoja estääkseni potkuja ja yritin potkia takaisin, mutta mies otti kiinni jaloista. Yritin nostaa jalkoja ja käsiä vatsani eteen suojaksi, nainen sai kerrottua.

Tuomitun miehen mielestä Kemi-Tornion käräjäoikeuden tuomio on kumottava ja kaikki syytteet häntä vastaan on hylättävä. Miehen asianajajan Antti Hyvösen mukaan mies ei ole tilanteessa uhkaillut lapsen pois ottamisella, vaan kyseessä on ollut miehen huonosta kielitaidosta johtunut väärinkäsitys.

– Miehen kielitaito oli tuolloin erittäin heikko. Hän ei ole väitettyä uhkausta sanonut. Väärinymmärryksen mahdollisuus on ollut suuri, Hyvönen totesi.

Pariskunta oli ollut yhdessä yli vuoden. Naimisiin he olivat menneet pari viikkoa aikaisemmin. Vaimon mukaan mies osasi suomea vain heikosti. Kommunikaatiossa käytettiin apuna tulkkia. Mies on tullut Suomeen turvapaikanhakijana vuonna 2015.

28-vuotias mies kertoi istunnossa, että hän vihastui vaimolleen, joka ei sopimuksesta huolimatta katkaissut välejään ystävättäreensä.

– Tulin Rovaniemeltä Tornioon ja huomasin, että vaimon ystävä on kotona parvekkeella. Sanoin suoraan vaimolle, että hän on valehtelija. Hän ei saisi pitää yllä ystävyyttä kaveriinsa, jonka pitäisi poistua meidän elämästä. Ei ollut mitään tappelua, oli vain erimielisyyttä siitä että ystävä on siellä paikalla, mies selvitti arabian kielen tulkin välityksellä.

Porraskäytävän tapahtumia seurannut naapuri kertoi puhelimitse hovioikeudelle olleensa järkyttynyt tapahtumista. Hän kuuli huoneistoonsa naisen avunhuudot ja meni katsomaan mitä oven takana tapahtui.

– Kamala tilanne. Äitinä, isoäitinä ja isoisoäitinä oli niin kamala järkytys kuulla että joku yrittää syntymättömän lapsen tappaa. Huuto oli kamalaa, naapuri kertoi oikeudelle.

Tapahtumapaikalla ollut naisen ystävä ei osannut kertoa mistä pariskunta riiteli ja kuinka vakavasti mies pahoinpiteli vaimoaan. Tapahtumien lopuksi hänkin sai osansa miehen potkuista.

– Hän potkaisi minua mahaan ja sanoi ”Sitten sinä”, ystävätär kertoi.

Hovioikeus antaa tuomionsa jutusta syyskuun lopulla.
Kuva

Ilta-Sanomat https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006220109.html
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Mies potki raskaana olevaa vaimoaan

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Hakataan vaimo, kun vaimo ei tottele, perusmuslimi ukko.
Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5152
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Irakilaismies potki raskaana olevaa suomalaisvaimoaan

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Oiskohan vaihteeksi joku muutama vuosi sitten mediaan esiin otettu kultamuna, ja nimeä pihdataan ettei hakutuloksista päästä löytämään ja taas irvailemaan unelmalle, että kun parhaat esiin nostamallakaan ei saada kunnollista mielikuvaa aikaiseksi.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi
Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Irakilaismies potki raskaana olevaa suomalaisvaimoaan

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Voiko tällaisesta rangaista? Nuorukainen on toiminut sen kulttuurin mukaisesti, jossa on kasvanut ja sisäistänyt avioelämän realiteetit, hän toimii sen mukaisesti. Vaimon on pitänyt tietää, mikä rangaistus seuraa jos ei tottele miestään. Tässä nyt ei irroitettu päätä, mutta läheltä piti tilanne.

(tekstissä on kirjoitus virheitä, sarkasmia ja ironiaa)
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Irakilaismies potki raskaana olevaa suomalaisvaimoaan

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

USA:ssa olisi saattanut tulla murhan yrityksestä syyte ja kymmenien vuosien vankeus. Suomen lintukodossa saa potkia raskaana olevia mahaan ja yrittää saada aikaan keskenmenoa eli tappaa lapsen, ilman sen kummempia seuraamuksia. Ainakin jos puhuu arabiaa tai farsia ja on suojaväritystä, geelitukkaa ja jihad-partaa.

Eiköhän tämänkin venkulan herättele vokin suvakkihuorat joka päivä ja passaavat häntä 24/7.
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Irakilaismies potki raskaana olevaa suomalaisvaimoaan

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Missä vaimon kuva? Annas ku arvaan oli ihan kantis välipatja kyseessä.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Lucky

Re: Irakilaismies potki raskaana olevaa suomalaisvaimoaan

Viesti Kirjoittaja Lucky »

Kas kun Ali ei vedonnut siihen että mitään rikosta ei ole tapahtunut, koska hän vain toteutti kulttuurinsa mukaista vaimon koulutusta.


Tuolta löytyy ton naisen haastattelu

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/avi ... #gs.zlwcyv'

"Mies väitti yrittäneensä auttaa rappuun liukastunutta vaimoaan ja paenneensa asuntoon tilanteen nolouden takia."

Kiesus :D
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Irakilaismies potki raskaana olevaa suomalaisvaimoaan

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Noh, nyt on tälläkin iRakkilla vastaanottokeskuksen vapaaehtoiset kantasuomalaiset suvakkihuorat silittämässä päätä ja tekemässä ruokaa joka päivä 24/7. Aamulla herätellään "hei jaksasitko herätä, tehtiin sulle ruokaa jonka jälkeen ois pää, olkapää, peppu -leikkiä. Sitten päiväkotiin tutustumaan tyttölapsiin".
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
Vastaa Viestiin