Oulu: Abdullhadi Barhum - raiskasi Tuirassa 17.11.2018, pahoinpideltiin 2019

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Tuiran tapauksesta tiedetään toistaiseksi se poikkeuksellinen yksityiskohta, että uhrin isä oli itse ottamassa kiinni epäiltyä.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b0f6 ... 90e540bedc
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7be8 ... 2bce349a16
Oulun seksuaalirikosvyyhdistä uusi tuomio: Mies houkutteli 14-vuotiasta tupakalla ja alkoholilla, raiskasi metsässä
Tänään klo 14:44 (muokattu klo 15:11)
Oulun käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1996 syntyneen miehen yli kahden vuoden vankeusrangaistukseen.

Oulun käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1996 syntyneen Abdullhadi Barhumin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta kahden vuoden ja kuuden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Tuomio liittyy Oulun seksuaalirikosvyyhtiin. Uhri oli 14-vuotias tyttö. Mies joutui myös maksamaan uhrilleen kärsimyskorvauksia yhteensä 3500 euroa sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 1500 euroa.

Teonkuvauksen mukaan tuomittu on koskettelemalla ja muulla tavoin tehnyt 14-vuotiaalle tytölle seksuaalisia tekoja, jotka ovat olleet omiaan vahingoittamaan tämän kehitystä sekä ollut tämän kanssa sukupuoliyhteydessä.

Mies oli jo tavatessaan tytön ensimmäistä kertaa suudellut tätä suulle, kosketellut, puristellut ja nuollut tämän rintoja. Toisella tapaamiskerralla mies oli taluttanut tytön metsikköön ja suudellut suulle, työntänyt käsiä tytön housujen ja paidan sisään, kosketellut rintoja ja ollut sukupuoliyhteydessä tämän kanssa.

Tyttö oli miehelle entuudestaan tuntematon. Teossa käytettiin hyväksi lapsen kiinnostusta kokeilla tupakkaa ja alkoholia.

Mies itse kiisti syytteet ja kiisti menetelleensä teonkuvauksessa kerrotulla tavalla. Hän sanoi suutelemisen tapahtuneen yhteisymmärryksessä. Hänen mukaansa tyttö oli itse ollut aloitteellinen seksuaalisessa kanssakäymisessä. Mies väitti yllättyneensä tilanteesta ja työntäneensä tytön pois. Hän kertoi luulleensa tytön olevan 17-vuotias.

Riidatonta asiassa oli oikeuden mukaan se, että tyttö oli pyytänyt Snapchatissa jotakuta ostamaan hänelle savukkeita. Mies oli vastannut tähän pyyntöön myöntävästi ja olikin käynyt ostamassa asianomistajalle savukkeita.

Riidatonta oli myös se, että tämän jälkeen he olivat käyneet kävelyllä ja että vastaaja ja asianomistaja olivat suudelleet. Toisella tapaamiskerralla he olivat suudelleet ja olleet sukupuoliyhteydessä.

Käräjäoikeuden mukaan rangaistuksen mittaamiseen on vaikuttanut se, että vastaaja on houkutellut lasta savukkeilla ja alkoholilla, eli tekoon sisältyy epäasiallista houkuttelua.

Vastaaja on ollut asianomistajalle ennestään tuntematon, joten teossa ei ole käytetty hyväksi erityistä luottamusta. Kyse ei ole ollut vain kuvien näyttämisestä tai seksuaalisviritteisistä puheista, vaan miehen teko sisältää sekä koskettelua että alistamisen sukupuoliyhteyteen, mikä koventaa moitittavuutta. Hyväksikäyttökertoja on ollut kaksi, mutta ensimmäinen teko on ollut lievempi. Yhdyntöjä on näytetty olleen yhden kerran.

Tuomio ei ole lainvoimainen.
phonyjoker
Sabrina Duncan
Viestit: 351
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2018 9:21 pm

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja phonyjoker »

No ei ole hääppöset tuomiot Oulussakaan. :evil:
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/oul ... sa/7339608
Oulun seksuaalirikossarjassa toinen tuomio: 22-vuotias mies raiskasi 14-vuotiaan tytön metsässä

Oulun poliisi tutkii yhteensä 29 seksuaalirikosta.

JULKAISTU 42 MINUUTTIA SITTEN
22-vuotias ulkomaalaistaustainen mies on tuomittu kahden vuoden ja kuuden kuukauden ehdottomaan vankeuteen 14-vuotiaan tytön törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta.

Oulun käräjäoikeuden tänään antaman julkisen selosteen mukaan rikokset tapahtuivat Oulussa marraskuussa 2018. Syyttäjä oli vaatinut miehelle rangaistusta törkeästä raiskauksesta, mutta oikeus tuomitsi miehen raiskauksesta.

Mies ja uhri oli tutustuneet Snapchatissa, kun tyttö oli pyytänyt jotakuta ostamaan hänelle savukkeita. Mies oli vastannut tähän pyyntöön myöntävästi ja käynytkin ostamassa niitä. Tämän jälkeen he olivat tavanneet ensimmäisen kerran.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla mies ja tyttö olivat ainakin suudelleet. Lisäksi mies oli puristellut tytön rintoja. Mies oli myös hankkinut alkoholia ystävänsä kautta.

Toisella tapaamiskerralla mies oli taluttanut tytön metsään ja pakottanut siellä hänet ottamaan peniksen suuhunsa. Tyttö vastusti tekoa sanallisesti ja tönimällä miestä. Kun mies oli yrittänyt painaa tyttöä maahan, oli mies tönäisystä horjahtanut ja tyttö pääsi pakenemaan tilanteesta.

Syyttäjän mukaan raiskauksen kohteena on ollut alle 18-vuotias lapsi, joka oli miehelle entuudestaan tuntematon. Teossa on käytetty hyväksi lapsen kiinnostusta kokeilla tupakkaa ja alkoholia.

Houkutteli alkoholilla ja tupakalla
Oikeudessa mies kiisti syytteet ja kertoi luulleensa tytön olleen 17-vuotias. Oikeuden mukaan mies suhtautui lapsen ikään välinpitämättömästi, sillä lapsi oli kertonut miehelle oikean ikänsä.

Oikeuden mukaan lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö oli törkeä muun muassa sen takia, että oli tapahtunut sukupuoliyhdyntä, jossa oli käytetty väkivaltaa eikä uhri ollut lähellä 16 vuoden suojaikärajaa. Lasta oli houkuteltu lupaamalla tälle alkoholia ja tupakkaa eikä kyse ollut seurustelusuhteesta vaan hyväksikäyttösuhteesta.

Oikeus ei pitänyt raiskausta törkeänä, koska se ei ollut esimerkiksi kestänyt pitkään, tekijöitä ei ollut useita eikä sitä tehty erityisen raa'alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla, vaikka aina raiskaus on julma ja nöyryyttävä teko.

Vankeusrangaistuksen lisäksi mies joutuu maksamaan uhrilleen 3 700 euron kärsimyskorvaukset.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.
kaarmis
Hetty Wainthropp
Viestit: 466
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja kaarmis »

Juu, tunnustetaan nyt nöyrästi että oltiin väärässä että ne vie meiän naiset.

Tyttärethän ne vie.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja Iivis »

IL:n päivitystä uutiseen:
Oikeuden mukaan miehen toiminnalle ei ollut mitään muuta tarkoitusta kuin pyrkiminen sukupuoliyhteyteen tytön kanssa. Miehen toiminta osoitti oikeuden mielestä päämäärätietoisuutta. Muun muassa näistä syistä oikeus piti hyväksikäyttöä törkeänä.

Raiskausta oikeus ei sen sijaan pitänyt törkeänä, koska tytölle ei ole aiheutettu vaikeaa ruumiinvammaa, vakavaa sairautta, mielenterveyden häiriötä tai hengenvaarallista tilaa. Rikoksentekijöitä ei myöskään ollut useita eikä rikosta ei ole tehty erityisen raa'alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla.

Tapauksessa ei myöskään käytetty terä- tai ampuma-asetta eikä niihin rinnastuvia välineitä. Kyseessä ei ole ollut pitkäkestoinen tai pitkälle ajanjaksolle sijoittuva teko.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7be8 ... 2bce349a16
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006048787.html
Oulun seksuaalirikosvyyhti: Mies raiskasi 14-vuotiaan tytön – 2,5 vuotta vankeutta

Kuva
Abdullhadi Barhum tuomittiin 2,5 vuoden ehdottomaan vankeuteen. (KUVA: VILLE HONKONEN)
Julkaistu: 26.3. 15:25

Mies tuomittiin 2,5 vuoden ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta.
Tapahtumat saivat siitä alkunsa, kun tyttö kyseli nuorten suosimassa Snapchat-sovelluksessa, kuka voisi hankkia hänelle savukkeita. Ilmoitukseen vastasi 22-vuotias Abdullhadi Barhum.

Mies osti savukkeita ja hän lupasi tytölle myös alkoholia. Hän kävi tytön kanssa kävelyllä Oulussa viime vuoden marraskuun puolivälin jälkeen.

Ensimmäisellä kerralla mies suuteli hänelle entuudestaan tuntematonta 14-vuotiasta tyttöä suulle sekä kosketteli muun muassa tämän rintoja.

Kaksikko tapasi toisensa uudestaan saman illan aikana. Mies talutti tytön metsikköön ja vei hänet puskan taakse. Mies avasi housunsa, ja pakotti polvilleen joutuneen tytön oraaliseen sukupuoliyhteyteen.

Mies piti esimerkiksi tyttöä kädellä päästä kiinni, vaikka tyttö vastusti tekoa sanallisesti ja tönimällä miestä. Mies myös suuteli tyttöä ja kosketteli tätä. Lopulta tyttö pääsi irti tilanteesta.

– Teossa on käytetty väkivaltaa, vaikka se ei ole ollut voimakasta. Se on kuitenkin riittänyt murtamaan asianomistajan tahdon, Oulun käräjäoikeus totesi.

MIES väitti, että tyttö olisi ollut aloitteellinen oraalisessa sukupuoliyhteydessä, mutta oikeus ei uskonut sitä. Oulun käräjäoikeuden mukaan mies syyllistyi törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja perusmuotoiseen raiskaukseen. Syyttäjän mukaan raiskaus oli törkeä, mutta oikeus oli eri mieltä.

– Asianomistajalle ei ole aiheutettu eikä ole väitetty aiheutuneen vaikeaa ruumiinvammaa, vakavaa sairautta, esimerkiksi mielenterveyden häiriötä tai hengenvaarallista tilaa. Rikoksentekijöitä ei ole ollut useita.

– Rikosta ei ole tehty erityisen raa'alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla, vaikka aina raiskaus on julma ja nöyryyttävä teko. Tapauksessa ei ole käytetty terä- tai ampuma-asetta eikä niihin rinnastuvia välineitä. Kyseessä ei ole ollut pitkäkestoinen tai pitkälle ajanjaksolle sijoittuva teko. Tekoon ei liity vapaudenriiston tai kotirauhan rikkomisen elementtejä, Oulun käräjäoikeus perusteli, miksi raiskaus ei ollut törkeä.

Oulun käräjäoikeus tuomitsi miehen 2,5 vuoden ehdottomaan vankeuteen. Hänen passituspaikkansa on Oulun vankila.

Mies joutuu maksamaan tytölle 3 700 euron kipu- ja kärsimyskorvaukset. Oikeus antoi asiassa tuomion tiistaina, eikä se ole siten vielä lainvoimainen.
phonyjoker
Sabrina Duncan
Viestit: 351
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2018 9:21 pm

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja phonyjoker »

22-vuotias raiskaaja kuvassa? Näyttää vähintään 30-vuotiaalta
Anoteus
Roger Murtaugh
Viestit: 871
Liittynyt: Su Tammi 20, 2019 8:12 pm

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja Anoteus »

22?? :shock: :D :D Maailman paras lääketiede täällä :D :D
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Tulevaisuudessa sitten ihmetellään miten arabit niin nuorena kuolevat verrattuna muuhun väestöön.
Anoteus
Roger Murtaugh
Viestit: 871
Liittynyt: Su Tammi 20, 2019 8:12 pm

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja Anoteus »

Oisko tässä taas joku sossu juttu iän takia, eikö ne tuet muutu 25 v kohdalla? En muista ku niin paljon aikaa. Muutenkin hassua että jollain radiohiilitutkimuksilla saadaan fossiilleista ikä melkein vuoden tarkkuudella välillä, ja näitten ikää on vaikea määritellä?? :?:
sinnerman
Agentti Scully
Viestit: 651
Liittynyt: La Loka 22, 2016 10:00 am

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja sinnerman »

^Vai oisko vaan ett vuonna -15 väittäny olevansa 18v joten nyt sitten muka 22v.
Noh, insinööreiksihän näitä myös aikoinaan tituleerattiin.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Ranteista vai hampaistako ne Oulussa tutki, tämmöstä joku suvakki väitti somessa.
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Iivis kirjoitti:Tulevaisuudessa sitten ihmetellään miten arabit niin nuorena kuolevat verrattuna muuhun väestöön.
Ja syyksi todetaan terveydenhuollon rakenteisiin pesiytynyt rasismi...

Eikö kaupunki voisi järjestää jotain metsää mukavampaa raiskaamisympäristöä? Tämähän olisi myös uhrien etu.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
kaarmis
Hetty Wainthropp
Viestit: 466
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: Oulu: Tuiran seksuaalirikos 17.11.2018

Viesti Kirjoittaja kaarmis »

"Hevosen ikä mitataan hampaista. Mitä vanhemmat hampaat, sitä vanhempi hevonen."
"Emme tiedä paljoa hevosen vatsasta. Pyysimme kerran erästä vatsastapuhujaa puhumaan jotakin hevosen vatsasta, mutta hän sanoi ettei osaa puhua kuin omasta vatsastaan. Itsekäs kaveri."
Vastaa Viestiin