Saara

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne
pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja pop »

Aiemmin mainitsinkin että tuo on todella vanha rahanpesukikka ostaa pelivoittoja vaikka vähän korkeammalla hinnalla. Tässä tapauksessa (ainakin oikeus tuli tulokseen että) Aarnio piti ahneuttaan "hillot" omassa taskussaan.

pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja pop »

annaanna kirjoitti:Harmi kun ei ole tähän Nemesiksen esittämään aiheelliseen kysymykseen tullut muuta pohdintaa kuin omani.
Saara tekstasi Jukka Haavistolle 13.7.2018 klo 21:52:
"Eniten kadun elämässäni sitä että en ampunut sottista ja kekeä hengiltä jo 2011. Olisi pitänyt mutta helppoa olla jälkiviisas."

Mikä juttu tämä on? Mitä tuolloin 2011 tapahtui?
annaanna kirjoitti:Vuosi 2011.

Iina on kertonut syksyllä 2011 väliensä Aarnioon katkenneen tykkänään.
Kertomansa mukaan oli luottanut ja pitänyt ainoana ystävänään ja sitten vuodatti jotakin sekavanoloista siitä, miten oli siinä sitten samantien jotenkin Aarnio vienyt häneltä kaikki muutkin ystävät. Mutta mitä oli tapahtunut tuota ennen?

Loppuvuodesta Hollanin poliisi oli ilmoittanut löytäneensä sen huumetynnyrin.
Ja alkuvuodesta Aarnio palannut lyhyeksi jääneeltä Elisatyökeikaltaan.

Mutta missä vaiheessa noiden tapahtumien välissä olisi ollut tuollainen ampumismahdollisuus?
Ja jos oli, niin aiheuttiko se välirikon, myös Vilhusen suuntaan, johon voisi viitata tuo Iinan outo selitys välirikon vaikutuksesta koko hänen sosiaaliseen elinpiiriinsä.
Jollakin käsittämättömällä keinolla on Iina Ahonen onnistunut samaan itsensä todistajansuojeluohjelmaan. Mitään konkreettista ja dokumentoitua uhkaa häneen ei ilmeisesti ole kohdistunut, enkä voi ymmärtää millä perusteella päätöksiä on tehty. Paitsi Iinan juttujen.

Olisiko selittänyt jotakin uhkaa, tappamisyritystä itseensä kohdistuneen 2011. Sen perusteella suojeluun päässyt, kun vaikuttaa tuossa tekstarissa asiaan palaavan.
Kun ainakin viime vuosina on kertonut joka suuntaan (Reinhbot, muut toimittajat, oikeussali, tekstarit) pelkäävänsä henkensä puolesta. Ei ole tuolloin "muistanut" kertoa tietojaan siitä Unsal-jutusta, mutta tänä keväänä todistajasuojeluohjelmaan kyllästyttyään ilmeisesti, tai sen lopettamisesta kuultuaan, halusi taas parrasvaloihin ja Haaviston jakamattoman huomion kohteeksi. Ei varmaankaan tekstiviestillä ilmoitellut Aarnion ja Vilhusen olleen osallisina.

Kyllä on hitto soikoon varmaan tutkinnanjohtaja (+ KRPeen Aarniovihamieliset von Hetzen etunenässä) intopiukeena ympärillä pyörineet, kun Iina on menneitä muistellut :D.
Ei tarvitse "konkreettista uhkaa" sillä tavalla kuin sinä sen miellät ja toiseksi, onko sinulla siihen liittyen kaikki tieto ja dokumentointi hallussa, ne kun ovat salaista materiaalia?

Nimistä:

Reinboth, ei Reinhbot

von Hertzen (Hertzen r:llä)

Nicht schuldig
Adrian Monk
Viestit: 2535
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2014 2:19 pm

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja Nicht schuldig »

teppo kirjoitti:
Nicht schuldig kirjoitti: Tarkoitan sitä, että Aarnio olisi ollut seksuaalisessa suhteessa Saaraan. Uskon enemmän ja varsinkin tämän toisen miehen tapauksen jälkeen, että kyseessä on fantasia.
Jos nyt uskot enemmän niin, uskoitko aiemmin vähemmän?
Nicht schuldig kirjoitti: Tarkoitus oli tietenkin luoda Aarniosta kuva henkilönä, joka tekee huumekauppoja ja käy välillä prostituoidun luona. Näin ei kuitenkaan taida nyt olla. Hän on ilmeisesti pyrkinyt eroon Saarasta samoin kuin tämä toinenkin mies tajuttuaan, että jokin on pielessä.
MItä tarkoitat, että näin ei nyt taida olla? Onko käsityksesi Aarnion syyllistymisestä huumerikoksiin muuttunut Kunnaksen uutisen seurauksena, vai arvioitko nyt toisin kuin aiemmin, että Aarnio ei ehkä käynytkään prostituoidun luona ja harrastanut seksiä virkatoimien yhteydessä?
Esimerkiksi seksuaalirikoksissa on tapahtunut useita kertoja niin, että ensin on joku tuomittu oikeudessa. Sitten kuluu jonkin aikaa ja jostain putkahtaa samankaltainen tapaus uudelleen jonkun toisen kohdalla. Ensin on syytetty esim. raiskauksesta, ja syytetty on saanut tuomion. Seuraavaksi sama raiskauksen uhri on tehnyt uudelleen rikosilmoituksen mutta nyt toisesta henkilöstä ja tällöin on alkanut tulla esille eräänlainen kuvio.

Kukaan ei voi tietää onko Aarnio ollut seksuaalisessa tekemisessä Saaran kanssa, jos ei ole ollut paikalla. En siis myöskään minä. Olen punninnut todisteita, joita tästä on esitetty ja huomannut, että nämä todisteet eivät todista seksuaalisesta kontaktista kahden henkilön välillä riittävästi.

Nyt on tapahtunut sama uudelleen mutta tällä kertaa toiseen mieheen kohdistuen. Tämä seikka todistaa mielestäni siitä, että todennäköisyys sille, että samalla henkilöllä X on kaksi vastaavaa kokemusta henkilöiden A ja B kanssa on pienempi kuin se, että henkilö X:n kertomus ei ole totta. Näin laskennallisesti on.

Oikeastaan se on epätodennäköisin vaihtoehto, että X:n väittämä olisi totta kohdistuen henkilö A:n mutta ei B:n.

Tässä linkki tähän artikkeliin, jossa näitä samoja verkkoja jälleen punotaan. On itkua, helvettiä, pettymystä, yksinäisyyttä, hyväksikäyttöä. Keskiössä on "uhri" Saara. Toimittaja on "pitkän puhelinhaastattelun" perusteella päätynyt siihen, että Saara on teräväpäinen ja puhevalmis.

Suoraan sanottuna artikkeli oli aika piinallista luettavaa.

https://mvlehti.net/2019/06/05/iltaleht ... ra-ahonen/

pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja pop »

Hei : D

Tässä ei ole tapahtunut mitään samaa uudelleen.

-Saara ei ole väittänyt ottaneensa suihin haavistolta, eikä Haaviston epäillä harrastaneen seksiä saaran kanssa työajalla.

-Runeberg, Verlin tai Kauppi ei ole olleet todistamassa että Haavisto olisi tavannut saaraa.

-Saara ei ole ennen tutkinnan alkua (tästä ei kyllä mikään tutkinta ala, syystä että saara on selvästi ahdistuneena asunto- sekä todistajansuojeluasiassa haavistolle). En väitä etteikö saaralla tosin olisi normaali tapa viestitellä.

-Haavisto ei ole ollut aloitteellinen viestien suhteen ja asiassa todistaa muutenkin Haaviston normaalista käytöksestä mm. saaran asianajaja.

-Haaviston mälliä ei ole sieltä sohvalta löydetty (kyllä tiedän ettei ole tutkittukaan).

-Haaviston salarakkaan kotietsinnässä ei ole löytynyt saaran pornoleffoja, eikä saara ole väittänyt tämän sellaisia pöllineenkään, pelitositteiden lisäksi.

-Saara ei ole kertonut ennen tutkinnan alkua (vaikka tästä nyt ei mitenkään saa näillä eväillä tutkintaa aloitettua, muutakuin kunnasta ja sinokkia ja Sievälää kohtaan) ystävilleen seksisuhteesta haavistoon.

-Haavisto olisi voinut joutua esim eduskunnan oikeusapulaismiehen tutkittavaksi, mikäli ei olisi vastannut mitään Saaran viesteihin, riippuen tietty täysin tarkoista olosuhteista tässä kohtaa.

-Risto kunnas (ja ehkä Sinokki) voivat joutua syytteeseen yksityisviestien levittämisestä/julkaisusta.

annaanna

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Hei pop!
Oletko niin hädissäsi näistä jutun uusista käänteistä, vai etkö tosiaan tiedä, että Suomessa ihmisten etu- ja sukunimet kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Eli Haavisto, Kunnas ja Saara, joka on keksitty nimi ja siksi yleensä laitettu lainausmerkkeihin. Täällä minfossa voimme käyttää oikeaa nimeään eli Iina Ahosta. Hesari käyttäköön jatkossakin "Saaraa" henkilöstä, jonka asioista, aivan intiimeistäkin, sekä muun muassa terveystiedoista ja ongelmista on vuosia raportoinut.

Iina Ahosen ääntä ei ole vielä kuultu. Jo muutamien viestienkin perusteella on ainakin tekstarien lisäksi soiteltu. Mistä puhuttu, montako kertaa tavannut Haaviston ja missä, onko kertonut esimerkiksi Reinbotille tekstaroivansa tutkinnanjohtajan kanssa, entä intiimimmästä kanssakäymisestä. Onko Reinbotti kertonut köyrineen häntäkin?
Voi olla ettei ole romantikoille sopivaa luettavaa, jos Iina kertoo miten kaikki on mennyt poliisien kanssa.

Väität Haaviston olleen pakotettu vastailemaan Iinan tekstareihin koska Eduskunnan oikeusapulaismies :D
Eli tutkinnanjohtajat ovat mielestäsi velvollisia kontaktoimaan vetämiensä juttujen syyttäjäpuolen todistajien kanssa ilman työaikarajoitusta ja kaikilla todistajien valitsemilla yhteydenottomenetelmillä.

Jaaha.

Viestintäsi verbaliikka on vaikeaselkoista. Siitä on siis vaikea saada selkoa. Minulla on esimerkki sinun lauseestasi. Mitä olet tarkoittanut tällä lauseella.
Saara ei ole ennen tutkinnan alkua (tästä ei kyllä mikään tutkinta ala, syystä että saara on selvästi ahdistuneena asunto- sekä todistajansuojeluasiassa haavistolle).
Ps. Minä en aloittanut tätä toisen kirjoitusvirheitten tepottamista :D

pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja pop »

Tuossa minulla on ollut ajatuskatkos, myönnän sen, toisin kuin lähtisin hyökkäämään.
Tunnen sen verran lakia että tutkinnajohtaja on velvollinen vastaamaan tietyihin kysymyksiin, se on taas Haaviston oma päätös vastaako hän niihin työajan ulkopuolella, mutta siinä ei ole vielä mitään rikollista.

Tällainen tilanne on varmasti haastava ja vittumainen kun ei viran puolesta, mutta lisäksi en itse ainakaan edes henk koht syistä haluaisi tylyttää tällaisessa skenaariossa, olkoonkin tyylini täällä foorumilla hieman erilainen.

annaanna

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Ei ole muilta tutkinnanjohtajilta herunut sympatiaa Haavistolle. He ovat vastaavissa tilanteissa olleet ja tietävät miten käyttäytyä.
Ainakin kaksi tutkintapyyntöä jo ehditty tehdä ja tuskin niitä sen enempää tehdä kannattaa näillä tiedoin. Se on sitten eri asia, jos Iina tuo julki lisätietoa.

Iltalehti uutisoinut:
Tutkintapyynnön tehnyt:
Helsingin huumepoliisin ja suojelupoliisin kenttävalvontayksikön päällikkönä toiminut Paavo Selin kertoo saaneensa lukuisia tuohtuneita yhteydenottoja eri poliiseilta. Soittoja alkoi tulla sen jälkeen, kun Iltalehti tiistaina paljasti tiiviin yhteydenpidon Aarnio-tutkinnanjohtaja Jukka Haaviston ja jutun päätodistajan ”Saaran”kanssa.

– Viesti oli selkeä; tällainen ei vetele. Tässä menee luottamus koko esitutkintamenettelyyn, kun tulee ilmi, että kulisseissa pidetään tällaista yhteyttä todistajiin, Selin sanoo.
Toinen tutkintapyynnön tehnyt:
Mielestäni Aarnio-jutussa tutkinnanjohtaja on syyllistynyt tahallisiin ja tutkintaa puolueellisesti johtaneisiin virkavelvollisuuksien rikkomisiin, pitkän tutkinnanjohtajauran itsekin tehnyt Kiehelä sanoo IL:lle.

Hän korostaa, että tutkinnanjohtajan on ehdottomasti tuotava tutkinnan aikana kaikki epäiltyä syyllistävät ja syyttömäksi osoittavat seikat esille tutkinta-aineistossa.

– Nyt on selvästi epäiltävissä, että tutkinnanjohtaja, syyttäjä Jukka Haavistolla on ollut erittäin läheinen suhde jutussa yhteen tärkeimmistä todistajista. Veronmaksajana vaadin asian perinpohjaista selvittämistä ja asian käsittelyn lykkäämistä, kunnes tutkinnanjohtajan mahdollinen puolueellisuus asiassa on saatu selvitettyä Kiehelä korostaa.
Kun on viestiyhteyden Jukka Haavisto katkaissut, vaikka Iinalla olisi voinut olla jokin tärkeä asiallinen kysymyskin esittää, ollaan tilanteessa, jossa on laulanut Aarnion ja Vilhusen sijaan tietojaan toimittaja Sinokin ja Sievälän päälle. Vaikka julkaisualusta MVittu onkin, niin julkisesti on tietoon saatettu, että huumerikosta on suunniteltu.

Haaviston toimien tutkimisen lisäksi olisi vakavasti otettava nämäkin tiedot ja tutkittava.

pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja pop »

Mitä tietoa sinulla on mitä kerrottavaa Iinalla olisi ollut enempää Vilhusesta tai Aarniosta?
Ei esim murhasyyte etp:tä ole vielä julkaistu.
Viestien julkaisu kyllä täyttää yksityisyyden rajat loukkaavan viestin/viestien julkaisun.
Huvittavaa, ei tosin yllättävää, että Selin taas tekemässä tutkintapyyntöjä/kanteluja.

Enää puuttuu monitoimimies Tamminen sekä jokaisessa oikeuskeississä todistajana oleva Tolvanen, sekä (sattumalta vain seiskasta kotoisin oleva) "puolueeton" Jussiniemi.

annaanna

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Itse iloitsen suuresti mainitsemiesi ihmisten siviilirohkeudesta, jota osoittaneet toiminnassaan
Myös muutama sanoma- ja aikakauslehti ansaitsee kunnioitukseni. Ei varmaan kivalta tunnu, kun on KRPeen televalvonnassa :( .

Ilmeisesti mainitsemasi henkilöt eivät ole henkisesti tai taloudellisesti sitoutuneet kenenkään lauluja laulamaan. Lojaalisuuden väärinkäsittäjiä.

Eläkkeelle jäänti, vapaan ammatin harjoittaminen, taloudellisesti turvattu elämä, yksityisyrittäjyys tai työttömyys yms. voi antaa mahdollisuuksia, aikaa ja elämänkokemusta keikuttaa venettä pelotta, vaatia samaa rotia muilta, jota on itseltä aikoinaan vaadittu ja kriittisesti ajattelemaan out of box.

Vetoa voisin lyödä siitä, että sen Ünsalmurhan tuomittujen lisäksi Iina on ollut informanttina .

Nicht schuldig
Adrian Monk
Viestit: 2535
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2014 2:19 pm

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja Nicht schuldig »

pop kirjoitti:Hei : D

Tässä ei ole tapahtunut mitään samaa uudelleen.

-Saara ei ole väittänyt ottaneensa suihin haavistolta, eikä Haaviston epäillä harrastaneen seksiä saaran kanssa työajalla.

-Runeberg, Verlin tai Kauppi ei ole olleet todistamassa että Haavisto olisi tavannut saaraa.

-Saara ei ole ennen tutkinnan alkua (tästä ei kyllä mikään tutkinta ala, syystä että saara on selvästi ahdistuneena asunto- sekä todistajansuojeluasiassa haavistolle). En väitä etteikö saaralla tosin olisi normaali tapa viestitellä.

-Haavisto ei ole ollut aloitteellinen viestien suhteen ja asiassa todistaa muutenkin Haaviston normaalista käytöksestä mm. saaran asianajaja.

-Haaviston mälliä ei ole sieltä sohvalta löydetty (kyllä tiedän ettei ole tutkittukaan).

-Haaviston salarakkaan kotietsinnässä ei ole löytynyt saaran pornoleffoja, eikä saara ole väittänyt tämän sellaisia pöllineenkään, pelitositteiden lisäksi.

-Saara ei ole kertonut ennen tutkinnan alkua (vaikka tästä nyt ei mitenkään saa näillä eväillä tutkintaa aloitettua, muutakuin kunnasta ja sinokkia ja Sievälää kohtaan) ystävilleen seksisuhteesta haavistoon.

-Haavisto olisi voinut joutua esim eduskunnan oikeusapulaismiehen tutkittavaksi, mikäli ei olisi vastannut mitään Saaran viesteihin, riippuen tietty täysin tarkoista olosuhteista tässä kohtaa.

-Risto kunnas (ja ehkä Sinokki) voivat joutua syytteeseen yksityisviestien levittämisestä/julkaisusta.
Saara ei ole käsittääkseni ennen näiden tarinoiden kertomista virkamiehille kertonut kenellekään muulle henkilölle mitään seksisuhteestaan Aarnioon. Ainakaan kyseistä henkilöä ei ole saatu käräjille kuultavaksi. Joten todisteet ovat tapaus Aarniossa vain Saaran kertoma.

"Haaviston salarakkaan kotietsinnässä ei ole löytynyt saaran pornoleffoja, eikä saara ole väittänyt tämän sellaisia pöllineenkään, pelitositteiden lisäksi."

Tarkoittaako tämä Aarniota vai Haavistoa?

Vetoat siihen, että Haavisto ei ole ollut aloitteellinen. Mistä tiedämme Aarnion olleen aloitteellinen?

Vetoat yllä myös Haaviston normaaliin käytökseen. Aarnion kohdalla ei ole myöskään näyttöä mistään erityisestä tai poikkeavasta käytöksestä?

Haaviston puhelimessa täytyy nyt olla sitten kuvia Saarasta, näin olen ymmärtänyt. Sinällään pornovideo jossain poliisin varaston tavaroissa vaiko vähäpukeisia kuvia puhelimessa missä ero?

Epäilet, että toimittajia voi joutua oikeuteen yksityiselämän viestien levittämisestä. Virka-aika ja virkapuhelin? Eihän Aarnionkaan kohdalla kukaan tätä puolta asiassa ajatellut, miksi sitä pitäisi nyt ajatella?

Sitten viestit, että Aarnion tapaamisista Saaran kanssa on todistajia. Kyllä näin on, todistajina on poliiseja, jotka ovat häntä kyydinneet Saaran luokse. Todistaako se seksistä vai tapaamisesta?

Mikään näistä Aarnion viesteistä ei viittaa sen paremmin seksiin kuin ei viittaa ilmeisestikään myöskään Haaviston viesteissä. Sen sijaan tässä pitäisi enemmänkin nyt pohtia Saaran osuutta koko tarinan liikkeelle lähdössä. Jostain syystä osa virkamiehiä lähti uskomaan Saaran kertomaan mielestäni ilman riittävää epäilyä. Käräjäoikeuden tuomarit eivät epäilleet oikeastaan mitään Saaran kertomaa Aarniosta. Näille ihmisille tilanne on varmasti tullut yllätyksenä, että sama voisi toistua uudelleen toisen virkamiehen kohdalla.

Averell
Harjunpää
Viestit: 302
Liittynyt: Ti Marras 29, 2016 6:02 am

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja Averell »

Jos Saara olisi kerotnu / väittänyt Aarnion raiskanneen niin käräjillä ei oltaisi mutta vapaaehtoinen suihinotto vie käräjille?
Oleskelulupa, tarkoittaako se lupaa oleskella ilman velvollisuuksia?

pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja pop »

Nicht schuldig kirjoitti:
pop kirjoitti:Hei : D

Tässä ei ole tapahtunut mitään samaa uudelleen.

-Saara ei ole väittänyt ottaneensa suihin haavistolta, eikä Haaviston epäillä harrastaneen seksiä saaran kanssa työajalla.

-Runeberg, Verlin tai Kauppi ei ole olleet todistamassa että Haavisto olisi tavannut saaraa.

-Saara ei ole ennen tutkinnan alkua (tästä ei kyllä mikään tutkinta ala, syystä että saara on selvästi ahdistuneena asunto- sekä todistajansuojeluasiassa haavistolle). En väitä etteikö saaralla tosin olisi normaali tapa viestitellä.

-Haavisto ei ole ollut aloitteellinen viestien suhteen ja asiassa todistaa muutenkin Haaviston normaalista käytöksestä mm. saaran asianajaja.

-Haaviston mälliä ei ole sieltä sohvalta löydetty (kyllä tiedän ettei ole tutkittukaan).

-Haaviston salarakkaan kotietsinnässä ei ole löytynyt saaran pornoleffoja, eikä saara ole väittänyt tämän sellaisia pöllineenkään, pelitositteiden lisäksi.

-Saara ei ole kertonut ennen tutkinnan alkua (vaikka tästä nyt ei mitenkään saa näillä eväillä tutkintaa aloitettua, muutakuin kunnasta ja sinokkia ja Sievälää kohtaan) ystävilleen seksisuhteesta haavistoon.

-Haavisto olisi voinut joutua esim eduskunnan oikeusapulaismiehen tutkittavaksi, mikäli ei olisi vastannut mitään Saaran viesteihin, riippuen tietty täysin tarkoista olosuhteista tässä kohtaa.

-Risto kunnas (ja ehkä Sinokki) voivat joutua syytteeseen yksityisviestien levittämisestä/julkaisusta.
Saara ei ole käsittääkseni ennen näiden tarinoiden kertomista virkamiehille kertonut kenellekään muulle henkilölle mitään seksisuhteestaan Aarnioon. Ainakaan kyseistä henkilöä ei ole saatu käräjille kuultavaksi. Joten todisteet ovat tapaus Aarniossa vain Saaran kertoma.

"Haaviston salarakkaan kotietsinnässä ei ole löytynyt saaran pornoleffoja, eikä saara ole väittänyt tämän sellaisia pöllineenkään, pelitositteiden lisäksi."

Tarkoittaako tämä Aarniota vai Haavistoa?

Vetoat siihen, että Haavisto ei ole ollut aloitteellinen. Mistä tiedämme Aarnion olleen aloitteellinen?

Vetoat yllä myös Haaviston normaaliin käytökseen. Aarnion kohdalla ei ole myöskään näyttöä mistään erityisestä tai poikkeavasta käytöksestä?

Haaviston puhelimessa täytyy nyt olla sitten kuvia Saarasta, näin olen ymmärtänyt. Sinällään pornovideo jossain poliisin varaston tavaroissa vaiko vähäpukeisia kuvia puhelimessa missä ero?

Epäilet, että toimittajia voi joutua oikeuteen yksityiselämän viestien levittämisestä. Virka-aika ja virkapuhelin? Eihän Aarnionkaan kohdalla kukaan tätä puolta asiassa ajatellut, miksi sitä pitäisi nyt ajatella?

Sitten viestit, että Aarnion tapaamisista Saaran kanssa on todistajia. Kyllä näin on, todistajina on poliiseja, jotka ovat häntä kyydinneet Saaran luokse. Todistaako se seksistä vai tapaamisesta?

Mikään näistä Aarnion viesteistä ei viittaa sen paremmin seksiin kuin ei viittaa ilmeisestikään myöskään Haaviston viesteissä. Sen sijaan tässä pitäisi enemmänkin nyt pohtia Saaran osuutta koko tarinan liikkeelle lähdössä. Jostain syystä osa virkamiehiä lähti uskomaan Saaran kertomaan mielestäni ilman riittävää epäilyä. Käräjäoikeuden tuomarit eivät epäilleet oikeastaan mitään Saaran kertomaa Aarniosta. Näille ihmisille tilanne on varmasti tullut yllätyksenä, että sama voisi toistua uudelleen toisen virkamiehen kohdalla.
Miks sun kanssa pitää kertoa sama asia ihan vitun moneen kertaan?

1. Oikeudessa oli todistajina kaksi Saaran ystävää, jotka todistivat Saaran kertoneen seksisuhteesta Aarnioon ja pitivät kertomusta uskottavana, käsitelty ihan hetki sitten täällä, muistaakseni dna -osiossa.

2. Onko luetun ymmärtäminen oikeasti noin vaikeata? Kirjoitin selkeästi ettei ole tullut ilmi mitään Haaviston salarakasta jolta olisi löytynyt Saaralta pöllittyjä pornoleffoja, toisin kuin Aarnion kohdalla on käynyt.

3. Julkaistujen txt viestien perusteella Saara on ollut se, kuka on ottanut yhteyttä, ja se, kenellä on ollut asiaa. Aarnion tapauksessa viestit (lue:tapaamisehdotukset) ovat tulleet Aarniolta "nopeet vissyt" "pikasumpit" (otin vapauden korjata näppisvirheen) 15 min "onx voikkareit?" vai miten se meni. Tässä seuraava merkittävä ero.

4. Saara on alunperin kertonut Aarnion pöllineen ne pornovideot (pelitositteiden lisäksi) Haavisto, eikä toimittajat eivät ole pyytäneet vähäpukeisia kuvia Saarasta.

5. Hs ei julkaissut Saaran ja Aarnion txt viestejä ennen kuin ne tulivat oikeudenkäynnin/esitutkinnan myötä julkiseksi.

6. Todistaa Aarnion hoitaneen virka-asioita, sekä ylipäätään tavanneen Saaraa, sekä tapaamisfrekvenssejä aikoja jne.
Nämä samaiset poliisit eivät myöskään, kuten oikeus totesi kieltäytyneet kertomasta saarasta, toisin kuin muiden "tiedottajien" kohdalla, jonka oikeus otti huomioon.

7. En ole väittänyt että mikään niistä viittaa seksiin. Siihen oli rittävästi muita todisteita.

pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja pop »

Averell kirjoitti:Jos Saara olisi kerotnu / väittänyt Aarnion raiskanneen niin käräjillä ei oltaisi mutta vapaaehtoinen suihinotto vie käräjille?
Perustele ihmeessä?

T. Rantanplan

Averell
Harjunpää
Viestit: 302
Liittynyt: Ti Marras 29, 2016 6:02 am

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja Averell »

Ymmärtääkseni raiskauksessa ei pelkkä toisen osapuolen kertomus riitä jollei löydy näyttöä.
Aarnion tapauksessa näytöksi riittää kertomus suuhoidoista ja kyseenalaisella tavalla löydetty Aarnion dna.
Oleskelulupa, tarkoittaako se lupaa oleskella ilman velvollisuuksia?

pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Saara

Viesti Kirjoittaja pop »

Siish häh, ymmärsin kyllä vastauksen ensimmäisen osan, mutta jälkimmäinen osa meni ohi koska kertomusta tuki dna/sperma näyte.
Tarkennatko tuota kyseenalaisella tavalla löydettyä?

Ja eräs kuka laittoi hetki sitten minulle yv:tä, jos näet tämän, niin muuta asetuksistasi että sinulle voi vastata.

Vastaa Viestiin