Olof Palme - Tukholma 28.2.1986

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Kunto Kalpa
Sofia Karppi
Viestit: 442
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 1:17 pm

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja Kunto Kalpa »

Tuli tutustuttua ensi kertaa nunnolla Palmen murhasta epäiltyyn Christer Anderssoniin. On taaas yksi jäsen hyväepäiltykerhoon.

Miehen syyllisyyden puolesta puhuu:
- ASE. Omisti Ruotsin ainoan aserekisterissä olleen magnum kolmeviisseiskan, jota ei ole koeammuttu.
- Oli häiriköinyt kotonaan ampumalla telkkariaan, kun siinä näkyi Palme.
- Ampui itsensä, kun poliisi halusi kuulustella uudestaan.
- Valehteli murhaillan tekemisistään eli alibi oli tekaistu.
- Asui etäisyydellä, joka mahdollisti jalan pakenemisen.

Melkoinen jaahas fiilis iski, kun tähän teoriaan tutustuin. Olisi hauskaa tietää mikä puhuu hänen syyllisyyttään vastaan.
Kunto Kalpa
Sofia Karppi
Viestit: 442
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 1:17 pm

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja Kunto Kalpa »

Lisätäänpä vielä Anderssonin listaan se, että hän antoi aseensa katoamiselle kertakaikkiaan uskomattoman huonon selityksen. "Möin sen jollekin narkkarille yhdessä baarissa." Siinä on kuulustelijalla ollut naurussa pitelemistä.
Avatar
GAZ-24
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: La Marras 10, 2018 11:18 pm

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja GAZ-24 »

Kunto Kalpa kirjoitti: Christer Andersson

Christer Pettersson? :idea:
"Sepolla oli suuret lupaukset – saisin vielä niin paljon seksiä, että loppujen lopuksi vielä pyytäisin, saisinko välillä olla taas rauhassa" Auer kertoo kirjassaan suhteen arjesta.
strangelove
Adrian Monk
Viestit: 2921
Liittynyt: To Loka 09, 2008 11:32 am

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja strangelove »

Christer Andersson on ehdottomasti kiinnostavimpia tiedossa olevia epäiltyjä. Näin myös Palme-murhan tutkijoiden mielestä, sillä jutun nykyinen tutkinnanjohtaja on julkisesti kertonut poliisin ottavan kiitollisena vastaan kaikki vihjeet Anderssonista ja erityisesti tämän aseesta. Seuraavassa jutussa on hyvä taustoitus mm. juuri tästä Anderssonista:
https://seura.fi/ilmiot/mysteerit/murha ... -edelleen/
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

strangelove kirjoitti:Christer Andersson on ehdottomasti kiinnostavimpia tiedossa olevia epäiltyjä. Näin myös Palme-murhan tutkijoiden mielestä, sillä jutun nykyinen tutkinnanjohtaja on julkisesti kertonut poliisin ottavan kiitollisena vastaan kaikki vihjeet Anderssonista ja erityisesti tämän aseesta. Seuraavassa jutussa on hyvä taustoitus mm. juuri tästä Anderssonista:
https://seura.fi/ilmiot/mysteerit/murha ... -edelleen/
Huh, huh, mitä tuubaa tuo Seuran juttu (taas kerran). ”Toimittajan” mukaan eteläafrikkalaisen äärioikeistolaisen apartheid-murhaajan ”olisi ollut helppoa tulla lentäen jonkin Itä-Euroopan maan kautta, esimerkiksi vuokrata Latviasta yksityiskone.”

Haloo, Antero!!! Vuonna 1986 Latvia oli osa Neuvostoliittoa, mistä yksityiskoneita - joita bolshevistinen ihannevaltio toimittelijan mielestä varmaan oli turvoksiin asti täynnä - Ruotsin-matkalle ei kovin helposti vuokrattu eteläafrikkalaisille. Eikä Brommaan lennetty neukkulasta ilman, että Flygvapnet tai viimeistään poliisi olisi vastaanottokomiteana. Miten ihminen voi olla noin kuutamolla lähihistoriasta ja saa kuitenkin kirjoittaa (paska)lehteen palkkaa saaden?
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17087
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kyllä toimittaja rautaesiripun muisti...
Tuolloin ei Ruotsin lentokentillä vielä ollut turvatarkastuksia eikä ollut muuallakaan.

Murhan ajankohta oli hyvin valittu. Poliisi ei voinut käynnistää ajojahtia keskiyöllä. Murhaajalla oli aikaa kadota. Jossain lähellä odotti auto, joka lähti viemään häntä kentälle kello 23.22 – siis samalla hetkellä, kun poliisi vasta sai hälytyksen.

Maksettu lentäjä odotti nurkumatta, kunnes tuli viesti, että nyt lähdetään. Runsas tunti murhan jälkeen Palmen surmaaja saattoi jo olla Latvian pääkaupungissa Riiassa. Siinä vaiheessa, keskiyöllä, Ruotsin poliisi vasta mietti, mitä pitäisi tehdä.

Vaan mitäpä se olisi voinut tehdä, kun murhaaja oli kadonnut rautaisen esiripun taakse mukanaan näihin asti etsitty murha-ase.
Tuo olisi jo vaatinut jonkun korkeamman tahon sekaantumista asiaan; lentokoneen saaminen Neuvosto-Latviasta noin vaan, lähtö ja paluu, sekä Ruotsissa jonkinasteinen muistamattomuus ja silmien sulkeminen just sopivasti.

Olof Palme oli tappolistalla jo 1970-luvun lopulla kertoo meille HS 1.2.1979:
Olof_Palme.jpg
Olof_Palme.jpg (174.34 KiB) Katsottu 8801 kertaa
Mikähän ihmeen hinku muutes näillä olofpalmeilla sun muilla demareilla on olla huolissaan kaukaisten maiden asioista? Aivan kuin heidät ruotsalaisetn äänillä olisi valittu koko maailman edustajaksi, eikä vain vaalimaan Ruotsin ja ruotsalaisten etua.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Kunto Kalpa
Sofia Karppi
Viestit: 442
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 1:17 pm

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja Kunto Kalpa »

"Mikähän ihmeen hinku muutes näillä olofpalmeilla sun muilla demareilla on olla huolissaan kaukaisten maiden asioista? Aivan kuin heidät ruotsalaisetn äänillä olisi valittu koko maailman edustajaksi, eikä vain vaalimaan Ruotsin ja ruotsalaisten etua."

Lyhyt vastaus: ajan henki. Muistan uutispätkän Palmesta kolehtimuki kädessä kazulla keräämässä rahaa muistaakseni juuri Cholen junttaa vastaan. Siis pääministerinä.

Mutta eivät ulkomaiset tiedustelupalvelut Uffea tappaneet. Niillä ei ollut siihen pienintäkään intressiä. Mutta kaikenmaailman kioskikirjallisuusteoreetikoille nämä ovat tietysti loppumaton lähde.

Tuo aiemmin kerrottu Hiv-teoria kilpailee itsemurhateorian kanssa tyhmimmän teorian tittelistä.
strangelove
Adrian Monk
Viestit: 2921
Liittynyt: To Loka 09, 2008 11:32 am

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja strangelove »

Kunto Kalpa kirjoitti: Tuo aiemmin kerrottu Hiv-teoria kilpailee itsemurhateorian kanssa tyhmimmän teorian tittelistä.
Lisäisin joukkoon vielä Lisbet-teorian. On nimittäin niitäkin valopäitä, jotka uskovat, että ampuja oli Lisbet Palme.
Laasti
Harjunpää
Viestit: 330
Liittynyt: Pe Tammi 06, 2012 9:21 pm
Paikkakunta: Nowhere

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja Laasti »

Näitä hivijuttuja kun lukee, niin melkein toivoisi, että murhaaja todellakin olisi ollut Christer Pettersson. Mutta Pettersson, kun ei olisi toiminut niin kuin tämä ampuja, joka juoksi nopeasti pois paikalta ja katosi Tukholman kaduille kuin maan nielemänä. Pettersson olisi vähintään pyytänyt ottamaan itsestään valokuvan Palmen ruumiin äärellä.
Hän on paljastanut vain yhden kerran nimensä alkuperän...
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17087
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Uusi johtolanka Olof Palmen tapaukseen - ratkaiseeko radiopuhelin Ruotsin suurimman murhamysteerin?

Viime marraskuussa julkaistu toimittaja Jan Stocklassan kirja: Stieg Larssonin tutkimukset - Kuka murhasi Olof Palmen (Aula&Co) on julkaisemisensa jälkeen tuonut uutta potkua Ruotsin entisen pääministerin Olof Palmen murhatutkimuksiin.

*Toimittaja Jan Stocklassa sai vuonna 2013 haltuunsa nyt jo edesmenneen journalisti/rikoskirjailija Stig Larssonin tutkimusaineiston murhaan liittyen
*Stocklassa on nyt auttanut poliisia saamaan käsiinsä Olof Palmen murhaan mahdollisesti liittyvän radiopuhelimen
*Portugalilaiset toimittajat ovat vakuuttuneita siitä, että molempien maiden pääministerit murhattiin asekauppaan liittyen


Toimittaja Jan Stocklassa vierailee Suomessa kahden päivän ajan. Iltalehti tapasi hänet ja haastatteli häntä liittyen uusiin johtolankoihin, mitä Palmen tapauksesta on tullut ilmi.

Muutama viikko kirjan julkaisemisen jälkeen oli hiljaista - sitten alkoi tapahtua.
– Kun ihmiset olivat lukeneet kirjaa ympäri maailmaa, he alkoivat muistaa tapahtumia ja ottivat minuun yhteyttä. Näin alkoi avautua uusia suuntia ja tutkimukseni tavallaan käynnistyivät uudelleen, Stocklassa kertoo.
– Etenkin Etelä-Afrikan valtion mukanaolo tapauksen tutkinnassa sai tuulta alleen - minuun on oltu sieltä päin yhteydessä.

Kiinnostuksen myötä ruotsalaistoimittaja Stieg Larssonin tutkimuksia -kirja tullaan kääntämään 27 kielelle. Vielä on jäljellä 13 käännöstä - lähikuukausina valmistumassa on muun muassa englanninkielinen, venäjänkielinen sekä islanninkielinen käännös.

Tapaamisia Ruotsin poliisin kanssa
Ruotsalaistoimittaja on tavannut ja jutellut Olof Palmen tapauksesta useasti Ruotsin poliisin kanssa. Olen tavannut heidät 4-5 kertaa kirjan julkaisemisen jälkeen.
– He selvittävät tällä hetkellä Etelä-Afrikan suuntia tutkimuksessa.
– Sen voin sanoa, että poliisi on oikeilla jäljillä ja tutkimukset ovat tällä hetkellä menossa mielestäni oikeaan suuntaan.
– Olen luottavainen siitä, että kahden vuoden sisällä Ruotsin poliisi pystyy myös omien tutkimustensa avulla paljastamaan, kuka murhasi Olof Palmen.

Poliisi ei ole tavoittanut Bertil Wediniä
Ruotsin salaisen palvelun entinen agentti Bertil Wedin suostui tapaamaan Stocklassea kolmena päivänä peräkkäin Pohjois-Kyproksen Kyreniassa syyskuussa 2013.
– Edes Ruotsin poliisi ei ole häntä kunnolla haastatellut. Hänelle oli kuulemma yritetty murhan jälkeen soittaa, mutta yhteyttä ei oltu syystä tai toisesta saatu.
– En usko, että hän koskaan antautuu poliisille, Stocklassa ajattelee. Oli aika ihmeellistä, että sain haastatetella häntä kolmen päivän ajan Kyproksella.

Wedin on toimittajan kuvailun mukaan pokerinaama.
– Vertaisin häntä Kuuban Gragham Greeneen, hän kuvailee.
– Poliisi on kuulemma lähiaikoina kirjoittanut kaksisivuisen kirjeen Wedinille ja pyytänyt häntä kauniisti ottamaan yhteyttä.
– Minulle hän on sanonut, ettei hän halua tavata Ruotsin poliisia.

Thedelin pitää yhä matalaa profiilia
Iltalehden jutussa viime marraskuulta käy ilmi, että Jakob Thedelin katosi yhtäkkiä Stocklassan ”houkutuslinnulta” Lida Komarkovalta (peitenimi). Tsekkiläisnainen oli hankkinut tietoja Olof Palmen murhasta ujuttautumalla hänen lähipiiriinsä. Lopulta Thedelin ihastui Komarkovaan ja antoikin tietoja murhasta.

Yhtäkkiä hän katosi, eikä Lida enää saanut häneen yhteyttä.
– Hän varmasti vaistosi, että Lida ei ole ihan kuka tahansa kaunis tsekkiläisnainen.
– Lida on 100% varma, että Thedelin liittyy rikokseen, koska hän pääsi todella lähelle ja kuuli todella yksityiskohtaisia tietoja.

Hakkeri tekee töitä Stocklassin lukuun
– Olen saanut erään tiedonantajan (hakkeri) kautta tietooni hänen Thedelinin henkilökohtaista sähköpostikirjeenvaihtoa ja olen ymmärtänyt, että hän pitää minua sekä naisystävääni Lidaa venäläisinä vakoojina.
– Hän on tuohtunut, enkä usko, että saamme häneen enää yhteyttä.

Jakob Thedelin anoi vakituista asumislupaa Israelista, mutta koska hän ei saanut sitä - palasi Ruotsiin, Stocklassa tietää.

Radiopuhelimesta etsitään tekijän DNA:ta
Kaksi päivää sen jälkeen, kun Palme oli murhattu, viisi Tukholman keskustassa elävää parikymppistä nuorta miestä löysi radiopuhelimen läheltä murhapaikkaa.
– Paikka oli sellainen, että se on oikeasti voinut jäädä huomaamatta poliisin tutkijoilta, Stocklassa tietää.

Se on vain 200 metriä murhapaikalta.
– Paikka sijaitsee lähellä portaikkoa ja siellä on kasvillisuutta.
– Käsittääkseni se on voinut olla lumikasan takana niin, että näkyvyys paikkaan olisi ollut huono. Yksi pojista antoi radiopuhelimen ystävänsä pojalle leikkeihin. Ajan mukana radiopuhelin kuitenkin palautettiin näille pojille ja ruvettiin pitämään todennäköisenä, että se voisi liittyä murhaan jotenkin.
– Suostuttelin radiopuhelimen haltijan antamaan radiopuhelin poliisille.
– Olin poliisin mukana, kun se haettiin tältä nyt jo yli viisikymppiseltä mieheltä. Poliisi otti sen haltuunsa ja etsii siitä teknisen tutkinnan avulla mahdollisen tekijän DNA:ta. Esimerkiksi käden hikoilusta tai aivastamisesta olisi voinut jäädä jäämiä puhelimeen, hän selvittää.
– Myös sormenjälkiä etsitään ja niistä tietysti suljetaan pois näiden poikien sormenjäljet - jos sellaisia vielä löytyy.

Portugalin pääministerin murhajutussa yhteisiä piirteitä
Stocklassa kuuli viikko sitten vinkin, että Portugalin pääministerin murha vuonna 1980 saattaisi liittyä Palmen murhaan.
– Olin Portugalissa kirjani julkistamistilaisuudessa, kun sain toimittajilta kuulla, että Francisco de Sá Carneiro on saatettu murhata samoihin aiheisiin liittyen vuonna 1980.

Pääministerin kuolemaa pienlentokoneonnettomuudessa oli aluksi pidetty onnettomuutena, mutta useat tutkinnat ovat osoittaneet, että lentokoneen osista on löytynyt merkkinä ruudinjäämistä - tämä viittaa pommiin lentokoneessa.

Tappamisen motiivi olisi sama (asekauppa) kuin Palmen murhissa.

Eteläafrikkalaiset tarjosivat rahaa Portugalin pääministerin edustamalle puolueelle ja pyysivät vastineeksi saada antaisi toimittaa aseita Portugalin kautta.

Sa Carneiro ei taivutteluun suostunut ja aikoi paljastaa korruptio-yrityksen julkisuuteen. Muutaman kuukauden kuluttua hän kuoli lentokoneturmassa.
– Uskon, että hänet murhattiin siksi.
– Palme taas vastusti Yhdysvaltain asemyyntiä Iranille ja hänet piti saada pois pelistä, Stocklassa arvelee. Liian suuria sattumia.
– Asekaupat jatkuivat vuodesta 1980 aina vuoden 1987 lopulle asti Etelä-Afrikan ja Portugalin välillä.

Myös Palmen on kerrottu aikoneen paljastaa YK:ssa USA:n huume- ja asekaupan Iranin kanssa.

Uusi kirja tulossa
Seuraava kirja on jo tekeillä, ruotsalaistoimittaja paljastaa haastattelussa.
– Kyllä, olen aloittanut kirjoittamaan uutta kirjaa ja sen aiheet tulevat sijoittumaan pitkälti Etelä-Afrikan tapahtumiin 1980-luvulla.
– Aihe liittyy tietysti myös Palmen murhaan, mutta en tee kirjalle varsinaista jatko-osaa, vaan käsittelen hänen murhaansa tässä uudessa vain sivuten, hän kertoo.

Kuka murhasi Olof Palmen?
Toimittaja Jan Stocklassa sanoo tietävänsä aika varmuudella, kuka lopultakin ampui Palmen sinä kohtalokkaana talviyönä 28. helmikuuta 1986 Tukholman keskustassa.
– En voi mitenkään paljastaa sitä, koska vastuu henkilön syyttämiseen ja lopulta tuomitsemiseen on poliisilla ja tuomioistuimella, hän sanoo salaperäisesti.

Lauantaina ruotsalaistoimittaja esiintyy Oodissa järjestettävässä Dekkarilauantaissa klo 12.30. Paneelin aiheena on: Tosirikoksia Pohjolasta. Paneelissa toisena haastateltavana on rikostoimittaja ja dekkarikirjailija Jarkko Sipilä.
– Odotan innolla huomista, Stocklassa sanoo. Hänen on määrä valaista Oodissa järjestettävässä tilaisuudessa myös Palmen ”tutkimusten” uusia käänteitä.
Iltalehti
14.6. 23:56

Portugalin pääministeri Sa Carneiro kuoli kaksimoottorisen Cessna-merkkisen pienkoneen maahansyöksyssä 4.12.1980. Samassa onnettomuudessa kuolivat kaikki kuusi koneessa ollutta. Yksi heistä oli Sa Carneiron ruotsalais-tanskalaista syntyperää oleva avovaimonsa Snu Abecassis.
- Seurue oli juuri noussut matkaan Lissabonin lentokentältä ja oli matkalla pohjois-Portugaliin, Portoon.
Palme-kirja.jpg
Palme-kirja.jpg (35.1 KiB) Katsottu 8344 kertaa
Aulakustannus
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
strangelove
Adrian Monk
Viestit: 2921
Liittynyt: To Loka 09, 2008 11:32 am

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja strangelove »

Helsingin Sanomat kirjoitti:Haastattelun aikana Gustafsson haluaa nostaa esiin vielä yhden kiinnostavan teorian ja nimen vuosien varrelta. Hänkin oli Christer, sukunimeltään Andersson.

Andersson osui poliisin haaviin tutkinnan alkuaikoina. Poliisi päätti pyytää koeammuntoihin kaikki murha-aseeksi oletetut Smith & Wesson -merkkiset aseet, jotka mahdollinen tekijä olisi ehtinyt hakea kotoaan elokuvan aikana. Oletuksen mukaan tekijä olisi havainnut, ettei Palmeilla ollut henkivartijoita, ja päättänyt toimia.
Kandidaatteja oli noin 450. Vain yhden aseen omistaja, Andersson, jätti ilmoittautumatta poliisille. Hänet haettiin myöhemmin kuulusteluihin, joissa hän osoittautui avoimeksi Palme-vihaajaksi ja ampumaharrastajaksi. Aseensa hän kertoi myyneensä rahapulassa 4 000 kruunulla ulkomaalaiselle miehelle Tukholman keskustassa, Gustafsson kertoo.

Asetta ei koskaan löytynyt, eikä poliisi saanut kokoon riittävää todistusaineistoa. Andersson tappoi itsensä haulikolla vuonna 2008, kun poliisi tuli muusta syystä hänen ovelleen.
Gustafssonin mielestä tapaus on ollut yksi kiinnostavimmista teorioista. Hän kuulusteli Anderssonia useita kertoja.

”Joskus poliisina vaistoaa, että se, mitä kuulusteltava sanoo, ei täsmää; että hän valehtelee. Hän oli hyvin avoin Palme-vihassaan. Oli myös tietoja, että hän olisi istunut kotonaan katsomassa Palmen haastattelua ja ampunut revolverillaan ruudun rikki. Emme ole saaneet sille vahvistusta, mutta näin silminnäkijät ovat kertoneet.”
Nostan tämän muutaman vuoden takaisen lausunnon esille. Sen totesi Hesarin haastattelussa Palmen murhan tutkijaryhmän kuulunut Lennart Gustafsson. Pidän itsekin Anderssonia sopivimpana epäiltynä Palmen murhaan. Ase on kuitenkin käytännössä ainoa todiste, joka voisi sitoa ketään tekoon. Eikä välttämättä enää sekään, jos ase on liian huonossa kunnossa koeammuttavaksi.

Pohdin, mikä olisi voinut olla aseen kohtalo jos kyseessä on ollut Anderssonin kaltainen Palme-vihaaja. Ammattimainen tappaja, palkkamurhaaja, jättää tekoaseen rikospaikalle, jotta sitä ei vahingossakaan voi löytää hänen hallustaan myöhemmin. Andersson ei ollut palkkatappaja, vaan hänen motiivinsa oli viha ja katkeruus. Aseella olisi ollut hänelle symbolista merkitystä. Se olis toiminut tavallaan voitonmerkkinä ja muistona. Tällainen tekijä on varmasti hekumoinut ajatuksella, että hänellä on hallussaan jotain mitä kenelläkään muulla ei ole. Siksi olisin taipuvainen uskomaan, että Andersson - jos hän oli murhaaja - säästi aseen ja se voisi edelleenkin olla jossain. En usko, että tällainen tekijä tuhoaisi voitonmerkkiään, vaan mielummin pitäisi sitä paikassa, josta sitä ei osattaisi etsiä ja vaikka se löydettäisiinkin, ei sitä voisi yhdistää häneen.
Perry
Nikke Knakkertton
Viestit: 179
Liittynyt: Ma Tammi 12, 2009 1:26 pm

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja Perry »

strangelove kirjoitti: To Kesä 13, 2019 9:21 pm
Kunto Kalpa kirjoitti: Tuo aiemmin kerrottu Hiv-teoria kilpailee itsemurhateorian kanssa tyhmimmän teorian tittelistä.
Lisäisin joukkoon vielä Lisbet-teorian. On nimittäin niitäkin valopäitä, jotka uskovat, että ampuja oli Lisbet Palme.
Uusi ehdokast tähän kilpailuun:
Olof Palmen murhasta uusi teoria: ”Entä jos kohteena olikin Lisbeth Palme?”
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006409660.html
strangelove
Adrian Monk
Viestit: 2921
Liittynyt: To Loka 09, 2008 11:32 am

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja strangelove »

Kas, vuosipäivä taas lähellä, joten uutta teoriaa ja kirjaa pukkaa. Kohta alkaa varmaan olla kaikki mahdolliset ja mahdottomat teoriat jo esitetty.
vasikka
Javier Pena
Viestit: 1861
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Re: Olof Palme-Tukholma 28.2.1986

Viesti Kirjoittaja vasikka »

Iltasanomomissa oli juttua, että syyttäjä Krister Pettersson aikoo nostaa syytteen. Aikookohan ne suorittaa ekshumaation, että indeksihenkilö pääsee syyttämään muita siitä rikoksesta, mistä sai itse tuomion alioikeudesta.
Vastaa Viestiin