Ilmastonmuutos, ilmaston lämpeneminen, ihmisen vaikutus ilmastoon

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Onko ilmastonmuutosvouhotus totta?

Täysin totta kaikki
27
31%
Osittain totta, mutta paljon valhettakin sen ympärillä on
36
41%
Vaikea sanoa, voi olla, voi olla että ei ole.
1
1%
Hyvin vähän totta, suurimmaksi osaksi viherhörhöjen ja poliitikkojen sumutusta ja vääristelyä
13
15%
Ilmastonmuutosvouhotus on vihreä valhe
11
13%
 
Ääniä yhteensä: 88

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Hannukin nyt kokee jotta ympäristönlämpeneminen on tosiasia. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Tämä ilmastovouhotus on karmeinta populismia, mitä olen poliittisen urani aikana nähnyt ja kuullut. Lapsetkin on otettu pelottelukampanjaan mukaan yhdeksi työvälineeksi. Ilmastopolitiikka on tietyn poliittisen linjan hyväksikäyttämä työväline, ei mitään muuta, Hoskonen purkautuu ja viittaa ”koviin aktivisteihin”, joita löytyy hänen mukaansa vihreistä, vasemmistoliitosta ja jonkin verran myös demareiden joukosta.
Se on juurikin näin .Todella ala-arvoista toimintaa agendan ylläpitäjiltä,ei voi muuta sanoa.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Iivis kirjoitti:Yle vaikeni kiusallisesta ilmastotutkimuksesta – suomalaismiesten enemmistö pitää ilmastokeskustelua tarpeettomana vouhotuksena

Kuva
LEHTIKUVA


Mitä yhteistä on seuraavilla ryhmillä?


– Miehet
– 41-60-vuotiaat miehet ja naiset
– Yrittäjät
– SAK:n jäsenet
– Keskustan ja perussuomalaisten kannattajat
– Taajaan asuttujen alueiden asukkaat

Yhteistä näille on se, että kaikkien tässä mainittujen ryhmien selkeän enemmistön mielestä Suomessa käyty ilmastonmuutoskeskustelu on tarpeetonta vouhotusta. Asia käy ilmi Kunnallisalan kehittämissäätiön tuoreesta tutkimuksesta.

Tuloksista uutisoivat Suomen Uutisten ohella muun muassa MTV3, Turun Sanomat, Uusi Suomi, Aamulehti ja Maaseudun tulevaisuus.

Shokkiluvut eivät syystä tai toisesta näytä liiemmin kiinnostavan valtiollista tiedotusyhtiö Yleisradiota. Tämä on erikoista, sillä ilmastokeskustelu on Yleisradion erityinen painopistealue. Yhtiö suoltaa valtavalla volyymilla eetteriin ilmastouutisia silloin, kun uutisissa on vähänkin aihetta paniikin lietsomiseen.

Syystä tai toisesta yhtiö jättää julkaisematta uutiset, joissa paniikin lietsomisen mielekkyys kyseenalaistetaan.

https://www.suomenuutiset.fi/yle-vaiken ... hotuksena/
Syystä tai toisesta yhtiö jättää julkaisematta uutiset, joissa paniikin lietsomisen mielekkyys kyseenalaistetaan.
Syystä taikka toisesta näin on asian laita.Luulisi nyt jumalauta suomalaisenkin tutkimuksen josta maailmalla on uutisoitu ylittävän YLE:n uutiskynnyksen mutta kun tulokset osoittavat väärään suuntaan. :lol:
Tämä on erikoista, sillä ilmastokeskustelu on Yleisradion erityinen painopistealue. Yhtiö suoltaa valtavalla volyymilla eetteriin ilmastouutisia silloin, kun uutisissa on vähänkin aihetta paniikin lietsomiseen.
Tämäpä juuri.Jääkarhujenkin karmeasta kohtalosta on muistettu muistuttaa :lol: :lol: :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Pika Juoksija
Neuvoja-Jack
Viestit: 532
Liittynyt: La Maalis 07, 2015 7:25 pm

Re: Ilmastokusetus

Viesti Kirjoittaja Pika Juoksija »

dazu kirjoitti:Sen sijaan paskapuhetta on sellainen, että tässä täytyisi nyt jokaisen lopettaa yksityisautoilu hetimmiten...
Yksi suuri ongelma on asenne, jossa luodaan kuvitteellisia vaatimuksia. Saamme usein lukea, kun joku esittää, että meidänkö Suomessa pitäisi ratkaista ilmaston ongelmat. Ei kukaan ole niin vaatinut. Samalla tavalla sanotaan, että mitä meidän hyödyttää ajaa sähköautolla, kun kerran Kiina syytää kivihiiltä ja pakokaasuja ilmastoon.

Kysymys on siitä, että asia on meidän jokaisen ja kaikki mikä on tehtävissä olisi pitänyt tehdä jo eilen.

Kiinan on myös osallistuttava talkoisiin, mutta miksi he tekisivät sen jos meitäkään ei kiinnosta?

Yksityisautoilu kokee juuri nyt suuria muutoksia. Hybridit ja sähköautot ovat olleet myynnissä jo pitkään ja myynnin kasvu jatkuu. Kokeilin tässä juuri Teslaa ja oma bensiinikäyttöinen autoni on nyt viimeinen johon tankkaan dieseliä tai bensiiniä.

Kalliita ovat vielä, vaihtoehdot, mutta onko joku sanonut, että kaikilla pitää olla varaa omaan autoon?
Puunsärkijä,Paskakasa.Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä.Katkera,koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen.Kukkulan kuningas
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Kommentti: Keskustan Katri Kulmuni kauhistelee, miten media pelottelee lasten tekemisen ilmasto­vaikutuksilla

Helsingin Sanomissa 18.8. julkaistu, ihmisen aiheuttamista ilmastovaikutuksista kertova artikkeli on herättänyt hämmästystä poliittisissa piireissä. Keskustan puheenjohtajaehdokas, elinkeinoministeri Katri Kulmuni aikoo ottaa aiheen esille puheessaan keskiviikkona. (KUVA: HS, MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA)
Julkaistu: 21.8. 12:14


Keskustan puheenjohtajaehdokas Katri Kulmuni kauhistelee, miten Helsingin Sanomat pelottelee lasten tekemisellä ja yhden lisälapsen vaikutuksella ilmastoon, vaikka Suomen syntyvyys on tippunut 1800-luvun nälkävuosien tasolle. Asia nousee yhdeksi keskustan puheenjohtajakisan ykkösteemaksi, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.
Moni hieraisi silmiään lukiessaan sunnuntaina Helsingin Sanomien ympäristöjuttua ”Tehokkainta ilmastotekoa ei usein edes mainita / lapsiluvulla on isoin vaikutus yksittäisen ilmastovaikutukseen”.

Juttu on herättänyt närää ja kauhistelua myös poliittisissa piireissä, varsinkin puheenjohtajakisaa käyvässä keskustassa, toki muuallakin. Taustalla on Suomen huoltosuhteen ja kestävyysvajeen kannalta aivan liian alhaiselle, liki katastrofaaliselle tasolle laskenut syntyvyys.

Keskustan puheenjohtajaehdokas, elinkeinoministeri Katri Kulmuni ottaa asian esille puheessaan, jonka hän pitää keskiviikkona Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla.

– Keskustelu ilmastonmuutoksen ympärillä on lähdössä meillä aivan väärille urille. Minun on mahdotonta ymmärtää, että harmaantuvassa Suomessa suuri lapsiluku olisi yht’äkkiä meidän suurin ongelmamme – päinvastoin. Suomi tarvitsee enemmän lapsia, ei vähemmän, Kulmuni sanoo ja viittaa HS:n juttuun, jonka mukaan tehokkain toimenpide vähentää ilmastopäästöjä olisi hankkia yksi lapsi vähemmän.

Kulmunin mukaan keskustelua tulisi ohjata aivan toiseen suuntaan.

– Kun kahdeksatta vuotta putkeen alitetaan edellisen vuoden syntyvyys, on aika pysähtyä ja miettiä onko yhteiskunta kehittymässä oikeaan suuntaan.

HESARIN ilmastojuttua on tavattu kepussa monien silmäparien voimin – kauhistuneena:

”Mutta kaikkein suurimmat päästövähennykset ihminen saa aikaan näin: Jätä yksi lapsi tekemättä. Arjen ilmastopäätöksenä se on ylivoimaisesti merkittävin ja voimakkuudeltaan omassa luokassaan”, HS kirjoittaa.

HS:n artikkelissa viitataan ruotsalaisen Lundin yliopiston tutkimukseen, jonka mukaan ”yhden jälkeläisen tuomat lisäpäästöt vuodessa vastasivat suunnilleen 5–6 vuoden elämisen ja kuluttamisen ilmastovaikutusta – eli 5–6 suomalaisen ilmastopäästöjä. Toisin sanoen yksi lapsi noin viisinkertaistaisi ihmisen oman hiilijalanjäljen ja kaksi lasta kymmenkertaistaisi ihmisen ilmastorasituksen”.

AIHE JA ASIA on äärimmäisen herkkä, ei ainoastaan keskustalle.

Pääministeri Antti Rinne (sd) nostatti myrskyn, kun hän kaksi vuotta sitten kehotti Sdp:n eduskuntaryhmän kesäkokouksessa perheitä ”synnytystalkoisiin”, jotta Suomen 1860-luvun nälkävuosien tasolle tippunut syntyvyys saataisiin uudelleen nousuun.

Kulmuni otti asian esille siis Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla, jossa keskustan sisällä vaikuttaa vahvasti myös lestadiolainen herätysliike. Sen piirissä lastenteko on kunniassaan ja monessa lestadiolaisperheessä saattaa olla kymmenkuntakin lasta.

Yhdeksi keskusta alueellisen vaalitappion syyksi arvioidaan sitä, että Juha Sipilän (kesk) hallituksen aikana Ylivieskan naapurikunnan Oulaisten Oulaskankaan sairaalasta lakkautettiin synnytysosasto, mistä nousi valtava vastalauseiden myrsky.

Kulmunin mukaan pienempien synnytyssairaaloiden lakkauttaminen oli erittäin huonosti harkittu ja tuhannen synnytyksen sairaalakohtainen raja pitää nyt poistaa.

Samalla Kulmuni vaatii perhetukien uudistamista ja sitä, että kolmannesta lapsesta saatavaa lapsilisää tulee korottaa.

KESKUSTAN puheenjohtajakisa on ollut aneemista. Kulmunin ja puolustusministeri Antti Kaikkosen (kesk) välille ole löytynyt juuri muita eroja kuin näkemykset eutanasiasta, jota Kaikkonen kannattaa ja Kulmuni vastustaa.

Nyt perhepolitiikan ja ilmastopolitiikan yhdistaminen nostanee keskustelun vireystilaa. Kaikkonen joutuu vastaamaan esimerkiksi Kulmunin lapsilisähaasteeseen.

Sivumennen voi toki todeta seuraavaa: Ehkä syntyvyys on jonkin verran suurempi ongelma ympäristön ja ilmaston kannalta Afrikassa ja Aasian väkirikkaissa maissa kuin Suomessa, jossa syntyvyys on laskenut kuin lehmän häntä. Mutta siellä asian journalistinen käsittely on vielä alkuvaiheessa, koska väestön lukutaidonkin suhteen on vielä kohtuullisen paljon tehtävää.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006211139.html
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Pyhä Lapsi pelastaa ilmastouskovaiset!

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Kaleva: Il­mas­toak­ti­vis­ti Greta Thunberg ankkurissa New Yorkin edustalla – takana kahden viikon purjehdus Atlantin yli
Greta Thunberg matkasi Atlantin yli kilpapurjehdusveneessä.
Kaikkien ilmastouskovaisten jeesuslapsi on jälleen tehnyt ihmetekoja! Sanallakaan ei tietenkään mainita, oliko saattamassa pelastusalus tai vastaava hiilipäästelijä. Ei myöskään sitä, miten purjevene tuodaan takaisin - todennäköisesti hiilipäästelijälaivan kansilastina.
Thunberg osallistuu syyskuussa New Yorkissa YK:n ilmastonmuutosta käsittelevään kokoukseen. Hän kieltäytyy lentokoneilla lentämisestä, koska se aiheuttaa hiilidioksidipäästöjä.
Autolla ajaminen aiheuttaa hiilidioksidipäästöjä, samoin kävely, piereminen ja asunnon lämmitys. Pidemmällä kaavalla laskettuna myös Atlantin ylitys purjeveneellä on aiheuttanut hiilidioksidipäästöjä. Ehkä jopa enemmän kuin paikka lentokoneen turistiluokassa. Myös kokoukseen ja Lasta palvomaan saapuvat poliitikot, ilmastopapit ja sopulit aiheuttavat valtavat päästöt. Kokouksen olisi voinut pitää Skypellä, eikä se silti olisi täysin hiilineutraali.
Thunbergille tarjottiin mahdollisuutta matkustaa Malizia II:lla, lähtökohtaisesti ilman päästöjä. Venettä kipparoivat Pierre Casiraghi, joka on Monacon prinsessa Carolinen poika, ja saksalainen purjehtija Boris Herrmann.
"Lähtökohtaisesti ilman päästöjä"??? Eli loppupeleissä päästöjä taisi tulla kerrottua enemmän? Tytön isin mielestä on varmaan kiva päästä hengaamaan miljardöörijulkkiksen kanssa. "Ei tässä ihan ketä tahansa olla!" Samalla saa vähän puffattua emännän kanssa väännettyä Ilmastoevankeliumia, jota aletaan myymään herkkäuskoisille ilmeisesti lähiviikkoina.
Thunberg ei vielä tiedä, miten hän matkustaa takaisin Eurooppaan.
Vaihtoehtoja on aika hintsusti - tai sitten Pyhä Lapsi on vähän tyhmä. Kävellen tai hevosella ei varmaan kannata yrittää. Uimalla tuskin jaksaa. Vaihtoehtoja on aika saakelin vähän, jos ei lentokone tai hiilipäästelijälaiva kelpaa. Ilmapallokin tuhnuttaa hiilidioksidia koko ajan. Ilmastouskovaisten Jeesuslapsi voisi kyllä puolestani myös jäädä Ameriikkaan.

Jos kyseessä olisi täysivaltainen aikuinen, kehottaisin kokeilemaan purjelentokonetta.
Greta Thunberg lähti isänsä ja Malizia II:n miehistön kanssa Plymouthista Britanniasta 14. elokuuta. Hän muun muassa vietti veneessä ilmastonmuutoksen vuoksi pitämänsä koululakon yksivuotispäivää 20. elokuuta. Perjantaisin Thunberg ei mennyt kouluun, vaan osoitti mieltä Ruotsin valtiopäivien edessä.
Olen kuullut perjantain ja maanantain välisestä yöstä, mutta en aikaisemmin vain perjantaisin pidettävästä ilmastolakosta, jossa lintsataan koulusta 365 päivää putkeen.

Hävetkää autistisen lapsen hyväksikäyttöänne, ilmastofariseukset ja päästöoikeuskauppiaat!
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastokusetus

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Kuva
Mää meen ameriikkaan :lol: Jotkut tomppelit on Gretalle jo olleet tarjoamassa Nobelia. :lol:
Kuva
Hämmästyttävä yhdennäköisyys.Aivan kuin joku olisi tällaisen havainnut. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Spurgumies
Neuvoja-Jack
Viestit: 544
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 10:13 pm

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Spurgumies »

Meiltä vain pimitetään pelottavin Totuus, kyse on Auringosta, ei maapallosta :shock: :shock: :shock: Tiede on valehdellut meille vuosisatoja auringon olevan 5miljardia vuotta vanha, ja sen vetymäärä riittää vielä toisen 5mrd vuotta. tämä on VALE!!
aurinko asetettiin taivaalle noin 6000v sitten ne tulivat Luomisen 3:tena päivänä..

TÄTÄ MEILTÄ PIMITETÄÄN!!!!! Auringon muuttuminen Punaiseksi Jättiläiseksi on alkamassa!!!! se kuumentaa palloamme -ei pierukaasumme
Daddy Slam
Agentti Scully
Viestit: 669
Liittynyt: Pe Tammi 04, 2019 3:54 pm

Re: Ilmastokusetus

Viesti Kirjoittaja Daddy Slam »

ABC:ä hyvä kirjoitus! 5/5
Lisäisin vielä, että nämä IPCC laatimat käyrät ovat, niin ennusteiltaan sekä historialtaan vahvasti "korjattuja" , nimen omaan lämpenemisen suuntaan.
Hiilidioksidin osuus lämpenemiseen on merkityksetön. Tästä ovat tutkimuksen tehneet Turun yliopiston kaksi tutkijaa, Kauppinen/Lampi 2019 ( toivottavasti muistin nimet oikein ). Kannattaa lukaista. Tutkimuksessa esim todetaan, vaikka hiilidioksidin määrä tuplattaisiin on sen vaikutus lämpenemiseen merkityksetön.
Saastuttaminen mikä pitkälti johtuu kulutusyhteiskuntarakenteesta, on varmasti jokaisen mielestä karannut käsistä.
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Ilmastokusetus

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Tässä ketjussa on paljon hyvää asiaa!

Mitä ilmastovouhottajien ikiomaan hyvesignalointivälineeseen eli Greta Thunbergiin tulee, niin tähän uusimpaan mainostemppuun tarvittiin ainakin seitsemän lisähenkilöä (veneen kaksi kipparia ja viisihenkinen huoltojoukkio/vaihtomiehistö).

Sen sijaan että Greta ja hänen isänsä olisivat kahdestaan lentäneet Atlantin yli ja takaisin, matkusti veneen koko vaihtomiehistö lentäen USAan purjehtiakseen paatin takaisin Eurooppaan. Greta, hänen isänsä ja kaksi veneen kipparia palaavat takaisin Eurooppaan, yllätys yllätys, lentämällä. Lisäksi veikkaan, että tämän busineksen pyörittämiseen tarvitaan muutama muukin... joten siitä jokainen ilmastojeesustelija pohtimaan tempauksen hiilijalanjälkeä...

Ihmiset ovat niin vietävissä että ihan hirvittää!
All is pretty.
- Andy Warhol
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

LASTEN POLIITTINEN HYVÄKSIKÄYTTÖ - ILMASTOLAKKOILU
http://rayhablogi.blogspot.com/2019/

Kehotan kaikkia täysijärkisiä tutusatumaan miten maailma on aikaisemmin AINA toiminut.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17103
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Nuoria tyttöjä on aina käytetty propangadakoneiston uskottavuus- ja myötätuntorattaiden voiteluun. Tällä kertaa vuorossa oli ilmastohysteria ja Greta Thunberg

Kuva siitä miten Suuret Johtajat ja propangadaväline kohtaavat:

Ilmastonmuutos_aivopesua.jpg
Ilmastonmuutos_aivopesua.jpg (54.28 KiB) Katsottu 9272 kertaa
Mao, Stalin, Himmler ja Obama.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
CharlesBronson
Jessica Fletcher
Viestit: 3122
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

Sääliksi käy Greettaa.

Saattoi "suruton nuoruusaika" jäädä kokematta.

No mutta, nussimallahan noita lisää tehdään.
it's my car !
aivoriihi
Axel Foley
Viestit: 2222
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: Ilmastokusetus

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

Aivan samaa mielta kanssasi, Gladys!
"It is great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people."
Pamela Anderson
Vastaa Viestiin