Kanadan valtatiemurhat 2019 - kolme kuollutta

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

Jepu kirjoitti:Bryerin isä on ihan murtunut ja varma siitä että ei näe poikaansa enää elossa.

Erikoista että hän ei vetoa poikaansa vaan puhuu medialle "muina miehinä" poikansa ohi vaikka tietää poikansa olevan erittäinkin paljon kuulolla. Kaikkea muuta kuin normaali kuvio.

Mitenpä poika on " erittäin paljon kuulolla" Kanadan korpimetsässä? Siellä korpimetsät ovat pikkuisen suurempia kuin pienessä Suomessa.Kukapa tietää mikä osa olisi leikattu pois tuosta filmistä? Sekin on tietty mahdollista. Surun murtama tuo isä on, sääliksi käy. On karsee paikka vanhemmille kun oma lapsi syyllistyy tuollaiseen.
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Tuon natsisympatiseeraajan äiti on lähettänyt mediaan käsin kirjoitetun kirjeen (kirjoitusvirheineen), jossa kertoo että Bryer tulee rakastavasta kodista, ja on välittävä ja rakastava poika joka ei vahingoittaisi ketään. Häntä kaivataan ja rakastetaan, ja molempia poikia odotetaan kotiin.

Hmmmm. Kamala tilanne vanhemmille, mutta väkisinkin pistää miettimään minkälaisissa olosuhteissa kasvaa lapsi josta tulee sadistinen ja psykopaattinen/sosiopaattinen monsteri. Että mikä osuus näillä "surunmurtamilla" vanhemmilla on tässä prosessissa?

Jonkun linkin takaa löytyneessä videossa Bryerin luokkakaveri (tyttö) kertoo, kuinka poika ei kauheasti puhunut, mutta kun puhui, keskittyi lähinnä kuvailemaan miten ja millä tavoin haluaisi tappaa kaverinsa/perheensä/itsensä jne. Ei siis kuulosta millään tavoin tyypiltä, jolla on pääkopassa kaikki kohdillaan. Saatika tyypiltä, joka on rakastava ja huolehtiva, eikä tekisi pahaa kenellekään...

"Bryer Schmegelsky’s mother pleads with him to ‘come home safe’: “Bryer is a careing, loveing boy, that would never hurt anyone,” his mother wrote. “He grew up in a loveing home.
“We miss and love him dearly. We want both boys to come home safe.”"

https://www.summerlandreview.com/news/b ... home-safe/
All is pretty.
- Andy Warhol
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10643
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja damfin »

Tapauksessahan ei sikäli ole mitään hauskaa, mutta minulle tulee tuosta kaksikon kuvista ja jahdista auttamatta mieleen televisiossa pyörivä Elisan mainos jossa poliisia pakeneva kaksikko etsii puhelinta soittaakseen kaverilleen :D
terssi
Poliisikoira Rex
Viestit: 269
Liittynyt: Ke Elo 15, 2007 3:23 pm

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja terssi »

https://mobile.twitter.com/herbalizer30 ... 1661578240

Huhujen mukaan pojat ois löytyneet 100 kilsan päästä sieltä missä polttivat autonsa.
Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

Gladys kirjoitti:Hmmmm. Kamala tilanne vanhemmille, mutta väkisinkin pistää miettimään minkälaisissa olosuhteissa kasvaa lapsi josta tulee sadistinen ja psykopaattinen/sosiopaattinen monsteri. Että mikä osuus näillä "surunmurtamilla" vanhemmilla on tässä prosessissa?

On todella vanhemmille shokki , kun oma lapsi syyllistyy murhaan/murhiin. Joskus huono kohtelu lapsena , muovaa lapsesta psykopaatin. Aina se ei ole kuitenkaan kasvatuksen vika. Kun katselee noita dokumentteja Friiltä, kyllä osalla murhaajista on hyvä koti ja toiset sisarukset ovat normaaleja. Itse olen miettinyt ,että mikä tekee silloin ihmisestä psykopaatin? :roll:

Tuon toisen pojan isä sanoi tuossa videolla, että vanhempien avioero otti tuolle pojalle koville, kenellepä ei ottaisi. Selittääkö se yksin tuon kieroutumisen? Jaahas, sen kun tietäisi.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11385
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja URSA »

Kumma juttu kun ei poikia ala löytymään. Onkohan ne sittenkin jo ihan muualla.

https://yle.fi/uutiset/3-10898637
Kanadan poliisi ymmällään: Oudosta murhasarjasta epäilty mieskaksikko kateissa jo toista viikkoa

Viranomaiset ovat lopettaneet etsinnät pohjoisessa Manitobassa tuloksettomina. Poliisille tulleen vihjeen mukaan murhista epäillyt olisi nähty kaatopaikalla York Landingin pikkukylässä sunnuntaina.

Kanada30.7.2019 klo 09.27päivitetty 30.7.2019 klo 09.28

Viranomaiset ovat lopettelemassa etsintöjään York Landingin alueella. Myös ilmavoimat liittyi viikonvaihteessa 18- ja 19-vuotiaiden kanadalaismiesten etsintöihin. Kaksikkoa epäillään kolmen ihmisen, australialais-yhdysvaltalaisen turistipariskunnan ja kanadalaisprofessorin kuolemasta Brittiläisessä Columbiassa.

Kanadan valtalehti The Globe and Mail kertoi tiistaina, että etsintöjä keskitetään jälleen Gillamiin, josta löydettiin palava auto ilmeisesti miesten jäljiltä viikko sitten. Etsinnöissä on mukana valvontadrooneja ja koiria.

Etsinnät keskitettiin rikospaikoilta yli 300 kilometrin päässä sijaitsevaan York Landingiin sen jälkeen kun vapaaehtoinen valvontapartio raportoi nähneensä miehet sunnuntain ja maanantain välisenä yönä York Landingissa. Se on pieni, noin 440 asukkaan kylä Manitoban provinssissa.

Havainnon tuntemattomista kulkijoista teki kaksi paikallisen katupartion jäsentä. Miehet pakenivat partiota metsään. Vahvistamattomien tietojen mukaan pakenijoiden jäljiltä löydettiin vaatteita, roskia ja ruoantähteitä.

Vaikka etsittyjä miehiä ei suuretsinnöissä löydetty, York Landingin asukkaita kehotetaan edelleen pysyttelemään sisätiloissa, sillä pakenijoita luonnehditaan erittäin vaarallisiksi. Maasto etsintäalueella on erittäin vaikeakulkuista. Metsissä ja esimerkiksi York Landingin kaatopaikalla liikkuu karhuja.

York Landingiin pääsee kesäisin ainoastaan lentäen tai kahdessa tunnissa yhteyslautalla. 25 kilometrin päässä kylästä etelään sijaitsee rautatie.

Toisen epäillyn isä syyttää poikansa vaikeuksista särkynyttä kotia

Miesten etsinnät ovat herättäneet Kanadassa poikkeuksellisen suurta mielenkiintoa. Tiedotusvälineet ovat haastatelleet kaksikon omaisia ja ystäviä.

Bryer Schmegelskyn isä Alan Schmegelsky sanoo, että hänen poikansa vaikeudet ovat alkaneet lapsuudessa. Vankilassa olleen ja nykyisin asunnottoman isän mukaan yhteiskunta ei ole kyenneyt auttamaan avioliiton rikkoutumisesta syntyneissä ongelmissa. Isä kertoo, ettei hän nähnyt poikaansa vuosiin tämän lapsuudessa.
aga
Adrian Monk
Viestit: 2754
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja aga »

Kanadan poliisi uskoo löytäneensä karkuteillä olleen teinikaksikon kuolleena

Heinäkuusta saakka karkuteillä ollutta kaksikkoa epäillään kolmesta murhasta.

Kanada7.8.2019 klo 22.22päivitetty 7.8.2019 klo 22.29

Kanadan poliisi kertoo löytäneensä kaksi ruumista, joiden uskotaan kuuluneen kolmisen viikkoa karkuteillä olleille 19-vuotiaalle Kam McLeodille ja 18-vuotiaalle Bryer Schmegelskylle. Kaksikkoa epäillään kolmesta murhasta.

Manitoban ratsupoliisi kertovat, että löydettyjen ruumiiden henkilöllisyys on vielä määrä varmistaa ruumiinavauksessa.

Specialized RCMP teams begin searching nearby high-probability areas, leading officers to the discovery of the two male bodies, in the dense brush, within 1 km from where the items were found. #rcmpmb
— RCMP Manitoba (@rcmpmb) 7. elokuuta 2019

Lähteet: AP


https://yle.fi/uutiset/3-10912975
L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3073
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Kanadassa valtatiemurhista epäillyt pojat löydettiin kuolleina

Julkaistu: 7.8. 22:19


Poikien epäillään murhanneen kolme ihmistä heinäkuun puolivälissä.
Kanadassa kolmen ihmisen murhasta epäillyt teinipojat on löydetty kuolleina, Reuters uutisoi. CBC:n mukaan poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa keskiviikkoiltana uskovansa, että Pohjois-Manitobasta löytyneet ruumiit olivat nimenomaan etsintäkuulutetut pojat. Ruumiinavaus kuitenkin tehdään asian varmistamiseksi.

– Tällä hetkellä uskomme, että nämä ruumiit ovat kaksi epäiltyä, joita on etsitty liittyen murhiin Brittiläisessä Kolumbiassa, apulaispoliisijohtaja Jane MacLatchy sanoi.

Ruumiit löytyivät keskiviikkona kello 10 maissa paikallista aikaa tiheästä pensaikosta. Löytöpaikasta oli noin kilometri Nelson-joen rannalle, josta oli aiemmin löytynyt etsintäkuulutetuille kuuluneita tavaroita.

19-vuotias Kam McLeodia ja 18-vuotiasta Bryer Schmegelskyä epäillään Chynna Deesen, 24, Lucas Fowlerin, 23, ja Leonard Dyckin, 64, murhista.
Deese ja Fowler.jpg
Deese ja Fowler.jpg (118.84 KiB) Katsottu 3000 kertaa
Yhdysvaltalainen Deese ja australialainen Fowler löydettiin Brittiläisessä Kolumbiassa valtatieltä ammuttuina 15. heinäkuuta. Fowler asui Kanadassa ja Deese oli matkustanut pohjoiseen tapaamaan häntä. Pariskunnan tarkoituksena oli käydä kaikissa Kanadan kansallispuistoissa.

Pariskunnan auto hajosi 20 kilometriä etelään Liard River Hot Springs -puistosta.

– He olivat suunnitelleet reittinsä. Ja ymmärrykseni mukaan auto meni rikki, ja silloin tragedia tapahtui, Deesen Sheila-äiti kertoi medialle heinäkuussa.

Neljä päivää pariskunnan löytymisen jälkeen poliisi löysi 500 kilometrin päästä valtatieltä vancouverilaisen Dyckin ruumiin sekä poikien palaneen auton.
Dyck.jpg
Dyck.jpg (180.9 KiB) Katsottu 3000 kertaa
Teinipojat nähtiin viimeksi Gillamin kunnan alueella Manitobassa. Kymmenet poliisit etsivät poikia heinäkuun lopussa. Etsinnöissä käytettiin myös droneja, helikoptereita ja lentokoneita.

Elokuun alussa poliisi kertoi supistavansa etsintöjä. Poliisi oli tuolloin ehtinyt käydä läpi jo 11 000 neliökilometrin alueen. Lisäksi oli tarkistettu noin 500 taloa ja tyhjää rakennusta.

Ina Kauppinen
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006197806.html
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä
jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3918
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Ovat kyllä sen näköisiä poikia että tuskin ovat pillua koskaan saaneet.

Onneksi nyt sentään delasivat, niin eivät pääse uusimaan rikoksiaan enää koskaan, eikä geenipoolikaan näitä sankareita jää kaipaamaan. Vanhemmille tosin paska paikka, mutta voi-voi.
"Those who want respect, give respect."
Avatar
Kyläseppä
Harjunpää
Viestit: 343
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 6:09 am
Paikkakunta: Seppä Ilmarisen paja

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja Kyläseppä »

Olis kiva tietää että mikä intressi oli surmata tyypit.
palokirves
Axel Foley
Viestit: 2033
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja palokirves »

jepulis82 kirjoitti:Ovat kyllä sen näköisiä poikia että tuskin ovat pillua koskaan saaneet.
Kyllä kaltaisensa toisensa tuntee. :wink:

Olisiko toinen ampunut toisen ja sitten itsensä? Turhaan sikäli, että Kanadassa on suhteellisen löysät rangaistukset verrattuna eteläiseen naapuriin. Elinkautisesta voi hakea ehdonalaiseen 25 vuoden kuluttua. Noillakin jepeillä olisi vielä ollut tuomion jälkeen reilusti elämää jäljellä.
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.
sulosky
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: To Helmi 14, 2019 6:42 pm

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja sulosky »

Liekö edes lopulta murhaajia. Tämä koko tapaus kyllä jotenkin outo.
Papa Legba
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1308
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 8:43 pm

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja Papa Legba »

The bodies of Kam McLeod and Bryer Schmegelsky, teens wanted for the murders of three people in Canada, were found after a three-week manhunt

Bodies were found about eight kilometers, or almost five miles, away from a 2011 Toyota Rav 4, which the police found in flames last month. Authorities believe the Toyota was being used by Schmegelsky and McLeod as a getaway vehicle.

https://www.rollingstone.com/culture/cu ... es-868689/
Avatar
CSI
Perry Mason
Viestit: 3938
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja CSI »

Kattava kooste linkkeineen ratsupoliisin tiedottajan videoihin mitä tässä keississä on milloinkin tapahtunut.

https://globalnews.ca/news/5736937/bc-m ... ects-rcmp/

Poliisi jatkaa tutkimuksia vaikka pääepäillyt ovat nyt kuolleet, "eikä heitä voida puhuttaa motiivin selvittämiseksi".

Motiivin päättelyn poliisi arvioi olevan vaikea tehtävä, mutta tutkimuksia ei vielä lopeteta.

Tapahtumista voi myös lukea aikajärjestyksessä seuraavasta:

https://globalnews.ca/news/5677276/nort ... eline-map/
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7420
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Kanada: 2 kadonnutta ja 3 kuollutta - sarjamurhaajako?

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Taisi tekijät tutustua varta vasten toisiinsa tehdäkseen vastaavaa. Hyvin tyypillinen kirjan/elokuvan juoni. Siellä on voinut olla henkisiä ongelmia taustalla.
Vastaa Viestiin