Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

JosefMengele

Alakoulu roihusi viime yönä Riihimäellä

Viesti Kirjoittaja JosefMengele »

Palo levisi osittain myös sisätiloihin koulun juhlasaliin.

Riihimäellä sijaitsevassa Herajoen alakoulussa syttyi tulipalo yhden aikaan torstain ja perjantain välisenä yönä. Tulipalo vahingoitti koulun Haapala-rakennusta, jossa sijaitsee Riihimäen kaupungin mukaan liikuntasali, varhaiskasvatuksen sekä esiopetuksen tilat ja jakelukeittiö.

Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Juha Alander kertoo, että ohikulkija ilmoitti pelastuslaitokselle, että koulu ulkoseinä on tulessa pitkältä matkalta. Palo sai alkunsa koulurakennuksen ulkoseinästä.

–  Ensimmäisten yksiköiden paikalle tultua aloitimme sammutus- ja raivaustyöt Sammutustöihin osallistui yli toistakymmentä yksikköä, joista osa oli Keski-Hämeen pelastuslaitokselta.

Tulipalo saatiin Alanderin mukaan rajattua siten, että toinen pääty tulessa olleesta rakennuksesta säästyi liekeiltä. Sammutustöitä jatkettiin neljään asti aamuyöllä. Paikalla on tällä hetkellä pelastuslaitoksen jälkivartio.

Koulurakennus on kokonaisuudessaan kärsinyt sellaisia vahinkoja, ettei sitä Alanderin mukaan pystytä tällä hetkellä käyttämään koulutyöskentelyyn.

–  Tulipalo levisi osittain sisälle pienelle alalle rakennuksessa olleeseen juhlasaliin. Savusukelluksessa selvisi, että savuvahingot ovat levinneet laajalle rakennukseen.

Palopaikan lähellä rakennuksessa sijaitsi juhlasalin lisäksi luokkahuoneita, työskentelytiloja ja koulun keittiö.

Alander ei ota kantaa siihen, voiko ulkoseinästä lähtenyt palo olla tahallaan sytytetty.

–  Asia siirtyy poliisin tutkittavaksi.

Ylelle asiaa kommentoineen päivystävän palomestarin Tuomo Virkkalan mukaan on suuri epäilys, että palo on tahallaan sytytetty.

Esiluokka ja alakoulu
Tuhoja kärsineessä koulussa opiskelee 170 oppilasta, ja luokkia on esiluokasta 5. luokkaan asti. Samassa pihapiirissä on useita koulurakennuksia.

Riihimäen kaupungin tiedotteessa kerrotaan, että esiopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa olevat lapset siirtyvät Piikinmäen päiväkotiin perjantaiksi. Poikkeusjärjestelyt jatkuvat esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen osalta myös ensi viikon.

Muun koulun toimintaan tulipalo ei aiheuta suuria muutoksia. Alakoulun oppilaat syövät tiedotteen mukaan ruokansa luokissa.

Tulipalosta uutisoi ensimmäisenä Yle.

Juttua päivitetty kauttaaltaan 16.8.2019 kello 9.06. Lisätty Riihimäen kaupungin kommentit.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6c91 ... 367cfa9096

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Alakoulu roihusi viime yönä Riihimäellä

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Mikä ihme riihimäkeläisiin on oikein mennyt!
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Molotovin cocktail Itävallan Vapauspuolueen toimistoon

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Molotovin cocktail Itävallan Vapauspuolueen toimistoon

16.8.2019 13:54

Kansallismielisen Itävallan Vapauspuolueen toimistoon tehtiin polttopulloisku. Tapaus ei aiheuttanut henkilövahinkoja, vaikkakin sellainen mahdollisuus oli olemassa.
Viikon alussa tapahtui St.Pöltenissä Ala-Itävallan (Niederösterreich) osavaltiossa poliittinen tuhopoltto Itävallan Vapauspuolueen (FPÖ) toimistoa vastaan. FPÖ:n osavaltiokohtaisen piirijärjestön toimitilojen ikkunat rikottiin ja kiinteistö sytytettiin tuleen ilmeisesti Molotovin cocktaililla.

Paikalla nähtiin neljä naamioitunutta henkilöä. Naapurustossa havahduttiin rikkoutuvien ikkunoiden helinään. Palossa ei ollut henkilövahinkoja. Sammutustöissä oli 25 palomiestä. Vahingot jäivät lopulta vähäisiksi palokunnan ehdittyä ripeästi paikalle.

Tuhotyön tekijät joutuivat ensi yrityksen jälkeen poistumaan paikalta, koska yksi heistä oli saanut palavaa nestettä vaatteilleen. Tämä käy ilmi valvontavideosta, johon tapaus on tallentunut. Naamioituneet henkilöt palasivat uusin yrityksin paikalle vajaan puolen tunnin kuluttua. Poliisi pyrki pian sen jälkeen pääsemään tekijöiden jäljille, mutta he ovat edelleen tavoittamatta.

Sosialistit syyttävät FPÖ:tä itseään teosta
Teko tuomittiin poliittisissa piireissä laajalti. Tosin sosialidemokraattisen SPÖ:n erään yhdistyksen fb-sivuilla vihjailtiin, että FPÖ olisi itse teon takana, toimien muka kuin itävallan natsit 1927 Wienin Oikeuspalatsin tuhopolton tapauksessa. Sittemmin kommentti poistettiin sivuilta. Asiasta on syntynyt suukopua FPÖ:n ja SPÖ:n kesken.

Sosialidemokraattien taholta pahoiteltiin mautonta päivitystä, mutta toisaalta vaadittiin anteeksipyyntöä, kun FPÖ:n suunnalta oli puolestaan viitattu erinäisiin poliittisiin tahoihin, mm. sosialidemokraatteihin. Kansanpuolue ÖVP:n piirijärjestön puheenjohtaja tuomitsi tapauksen hyökkäyksenä demokratiaa vastaan.

Henkilövahinkojen vaara olemassa
Tapausta tutkii osavaltion poliisi sekä Itävallan suojelupoliisin ja terrorisminvastaisen yksikön paikallinen toimisto. FPÖ:n paikallinen edustaja huomautti, että tapauksesta selvittiin onneksi ilman henkilövahinkoja. Vaalikamppailun aikana tiloissa saattaa yöpyä vaalityöntekijöitä, ovathan tilat samalla myös puolueen vaalimateriaalin varasto. Itävallassa on tulossa ylimääräiset valtiolliset vaalit 29. syyskuuta.

Niederösterreich on pinta-alaltaan Itävallan liittovaltion kymmenen osavaltion suurin, Wienin jälkeen väestöltään toiseksi suurin 1,7 miljoonalla asukkaalla. St.Pölten, 55 000 asukkaan pääkaupunki sijaitsee 66 kilometrin päässä Wienistä länteen. Osavaltion länsipuolella sijaitsee vuoristoinen Oberösterreichin (Ylä-Itävalta) osavaltio.

Lähteet Kurier, Kronen Zeitung, Die Presse.com

https://www.kansalainen.fi/molotovin-co ... oimistoon/

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Molotovin cocktail Itävallan Vapauspuolueen toimistoon

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Tuhopolttaja kiinni Itävallassa – afgaani mukana polttamassa Vapauspuolueen toimistoa

19.8.2019 19:54

Itävallassa kansallismielisen Vapauspuolueen piiritoimistoa vastaan suoritettuun tuhopolttoon osalliseksi epäilty on saatu kiinni. Mies on noin 20-vuotias afgaani. Kolme muuta epäiltyä ovat vielä karkuteillä.

Itävallassa viranomaiset ovat saaneet kiinni henkilön, joka osallistui viikko sitten tuhopolttoon Itävallan Vapauspuolueen (FPÖ) piiritoimistoa vastaan St. Pöltenissä Ala-Itävallan (Niederösterreich) osavaltiossa. Kiinnisaatu on median saamien tietojen mukaan noin 20-vuotias afgaani, joka tavoitettiin hänen oltuaan sairaalahoidossa palovammojen vuoksi, kertoo Kurier. Miehen vaatteet syttyivät tuleen tuhopolttoa aloitettaessa. Viranomaiset etsivät nyt muita tekijöitä.

Tieto pidätyksestä on aiheuttanut runsaasti reaktioita. Vapauspuolue FPÖ:n puheenjohtaja Norbert Hofer sanoi, että tietojen mukaan kyseessä on toissijaisen suojelun perusteella maassa oleskeleva henkilö, joka on käyttänyt saamaansa suojelua vääriin ja tulee siten karkottaa maasta.

Luottamus poliisin toimintaan on osoittautunut perustelluksi, sanoi FPÖ:n Ala-Itävallan puoluejohtaja Udo Landbauer. Nyt odotetaan kolmen muun tekijän pidättämistä sekä hengenvaarallisen tuhotyön täydellistä selvittämistä sekä mahdollisia johtopäätöksiä. Kyseeseen täytyy tulla välitön karkotus sekä elinikäinen maahantulokielto, mikäli todella on kysymys toissijaisen turvapaikan saaneesta, sanoi Landbauer.

Viranomaiset eivät toistaiseksi anna lisätietoja pidätetystä, koska kolmen muun tekijän etsinnät ovat meneillään. Nyt kiinnisaadun jäljitti Itävallan suojelupoliisin ja terrorisminvastaisen toiminnan osavaltiotason yksikkö.

Valvontavideo auttoi afgaanin kiinnisaamisessa
Tapauksen tutkinnassa ja ensimmäisen epäillyn kiinnisaamisessa oli ratkaisevaksi avuksi FPÖ:n julkistama valvontavideo, josta kävi ilmi, kuinka tuhotyön ensi vaiheessa yhden tekijän vaatteet syttyivät tuleen. Tekijät poistuivat, mutta kolme heistä palasi takaisin täydentämään työnsä.

Tuhopoltto aiheutti ensi alkuun sanaharkkaa sosialidemokraattien ja vapauspuolueen välillä. Tämä johtui paikallisen sosiaalidemokraattiyhdistyksen Facebook-kommentista, jossa rinnastettiin teko 1927 tapahtuneeseen Wienin oikeuspalatsin tuhopolttoon, jonka natsit sytyttivät ja tekivät sitten hälytyksen. FPÖ:n pääsihteeri Christian Hafenecker vastasi ”äärivasemmistolaisten kvartetin” olleen asialla ja kysyi, kuinka piktälle ”demarien, vihreiden ja kansalaisjärjestöjen tukemat anarkistit ovat valmiita menemään”.

Sosialistipuolue SPÖ:n paikallinen johtomies Wolfgang Kocevar sanoi vimmastuneena, että puolueiden ja kansalaisjärjestöjen syyllistäminen on ”varsinainen pohjanoteeraus”, lyö tapauksesta poliittista mynttiä ja on ala-arvoista vaikka tapaus oli poikkeuksellinen. Demarien paikallinen yhdistys kehotti etsimään tekijöitä FPÖ:n nuorisojärjestön RJF:n (Ring Freiheitlicher Jugend) riveistä.

https://www.kansalainen.fi/tuhopolttaja ... toimistoa/

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Molotovin cocktail Itävallan Vapauspuolueen toimistoon

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Jaahas siellä on ollut äärivasemmistolaiset ja ruskean ylivallan kannattajat asialla.
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Molotovin cocktail Itävallan Vapauspuolueen toimistoon

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

John Kimble kirjoitti:Jaahas siellä on ollut äärivasemmistolaiset ja ruskean ylivallan kannattajat asialla.
Eikä aiheesta ole yhtäkään valtamedian uutista. ULLATUS.

Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8116
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Donald Trump huolestui sähkötupakan aiheuttamista kuolemista – USA suunnittelee tuotteille rajoituksia ja kieltoja

Tänään klo 2:49

Yhdysvalloissa Donald Trump harkitsee rajoituksia sähkötupakkatuotteisiin tai jopa niiden kieltoa.


Keskiviikkona asian esille nostaneen Trumpin mukaan hänen hallintonsa olisi pian kieltämässä sähkötupakkatuotteet.

Trumpin ilmoituksen taustalla ovat tiedot, joiden mukaan ainakin kuusi ihmistä olisi kuollut Yhdysvalloissa sähkötupakan käytöstä aiheutuneeseen keuhkosairauteen.

Kuolonuhrien lisäksi maassa on raportoitu yli 450 mahdollista, sähkötupakan käytöstä aiheutunutta keuhkosairaustapausta.

Yhdysvaltain terveysviranomaisten mukaan voidaan puhua epidemiasta, joka vaatii toimenpiteitä.

Valkoisessa talossa toimittajille puhunut Trump kertoi seuranneensa uutisointia sähkötupakan aiheuttamista kuolemista huolestuneena yhdessä vaimonsa Melania Trumpin kanssa.

– Olemme molemmat lukeneet siitä. Monet ihmiset lukevat, monet ihmiset kuolevat sähkötupakkaan, Trump totesi.

Suurinta osaa sähkötupakkatuotteista koskeva kielto ei ole kuitenkaan astumassa voimaan vielä viikkoihin. Kielto astunee voimaan vasta 30 päivää sen jälkeen, kun Trumpin hallinnon viranomaiset ilmoittavat asiasta virallisesti.

Jari Himanen

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c8a ... 1b7de3898f

Eräässä joukkosurmien liukuhihnatehtaassa, USA:ssa, Pressa on huolissaan sähkötupakkakuolemista.

Eikös Trumpin mielestä ampuma-asekin kuulu jokaisen Amerikkalaisen oikeuksiin, niin miksei sitten muka sähkötupakankin kantaminen sitä voisi olla.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17033
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Täyttä ymmärrystä oleva, Keskustaa tukeva henkilö hakee KELA:n pääjohtajaksi. EU-maista se on todennäköisesti mahdollista vain Suomessa:
Oulun kau­pun­gin­joh­ta­ja Päivi Laajala hakee Kelan pääjohtajaksi – jätti hakemuksensa maanantai-iltana viikon pohdinnan jälkeen

Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala hakee Kansaneläkelaitoksen pääjohtajaksi.

Hän kertoo Kalevalle jättäneensä hakemuksen maanantaina illalla. Haku tehtävään päättyy tiistaina kello 16. Nykyinen pääjohtaja Elli Aaltonen jää vuodenvaihteessa eläkkeelle 66-vuotiaana.

Laajala, 58, sanoo Kalevalle, että häntä on kysytty tehtävään ja hän on kiinnostunut pääjohtajan paikasta.

Hän kertoo pohtineensa hakemuksen jättämistä viikon päivät ennen ratkaisuaan.

Laajala informoi asiasta illalla Oulun kaupunginhallitusta varsinaisen kokouksen ulkopuolisena asiana.

Kelan johtajan paikka on ollut perinteisesti keskustan läänitystä.

Helsingin Sanomien politiikan toimittaja Marko Junkkari kirjoitti kommentissaan maanantaina iltapäivällä, että keskusta ajaa "huhujen mukaan" vahvimmin tehtävään juuri Päivi Laajalaa.

Laajala ei ole keskustan jäsen, mutta keskusta on aiemminkin tukenut hänen valintaansa eri tehtäviin.

HS:n Junkkarin tietojen mukaan keskustadynastian jatkuminen Kelan huipulla ei välttämättä ole enää itsestäänselvyys, ja asiasta olisi viriämässä iso poliittinen riita hallituskumppanien Sdp:n ja keskustan välille.
– Sdp:ssä on tiettävästi vahvoja haluja haastaa keskustan ikiaikainen Kela-läänitys. Kulisseissa liikkuvien huhujen mukaan Sdp:n Tuula Haatainen olisi hakemassa Kelan pääjohtajan paikkaa, Junkkari kirjoittaa.

Toistaiseksi Haataisen nimeä ei löydy hakijoiden listalta.

Kauppalehti kysyi muutama viikko sitten Kelan valtuutettuja johtavalta Riikka Slunga-Poutsalolta (ps.), pitäisikö hakuilmoituksessa avoimesti mainita, että hakijalta toivotaan keskustalaista taustaa.
– Kyseessä on täysin avoin haku eikä ole vaatimuksia puoluekirjasta. Pidän itse henkilökohtaisesti etuna, jos puoluekirjaa ei ole, Slunga-Poutsalo sanoi lehdelle.

Uuden pääjohtajan nimittää presidentti Sauli Niinistö eduskunnan valitsemien Kelan valtuutettujen esityksestä.

Kelan pääjohtajalla ei ole määritettyä virkakautta, jonka jälkeen tehtävä tulisi haettavaksi. Siten tuleva pääjohtaja voisi jatkaa tehtävässä eläkeikään saakka.

Väistyvän pääjohtajan Elli Aaltosen palkka on ollut reilut 18 000 euroa kuukaudessa.

Maanantaina kello 19 Kelan sivujen mukaan paikkaa oli hakenut reilut 20 henkilöä.

Nyt kisaan lähtevän Laajalan ohella nimekkäimpiä hakijoita tähän mennessä ovat Kelan kakkosjohtaja, kokoomuslainen Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma, sosiaalidemokraattinen Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Hanna Tainio ja keskustalainen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen Aran ylijohtaja Hannu Rossilahti.
Kaleva
16.9.2019 20:22 | PÄIVITETTY 16.9.2019 20:23

Päivi Laajalan suuri yleisö muistaa mm. näistä vailla kosketusta todellisuuteen tulevista ulostuloistaan:
Laajala_turvallinen_Oulu.jpg
Laajala_turvallinen_Oulu.jpg (12.52 KiB) Katsottu 4900 kertaa
Laajala_kummastelee.jpg
Laajala_kummastelee.jpg (21.66 KiB) Katsottu 4900 kertaa
Otsikon mukaan (myös) Päivi Laajala hämmästelee Oulussa tapahtuneita lasten raiskauksia turvapaikanhakijoiden toimesta. Hän ei kykene käsittämään asiaa, joka on ollut yleisesti tiedossa jo pidemmän aikaa. Laajala on siis täyttä ymmärrystä vailla. Hän ei kykene ymmärtämään reaalimaailmaa. Silti hänellä on pokkaa hakea KELA:n johtoon. Härski ämmä.

Toinen asia on se, että Laajala on henkilö, jonka johdolla Oulusta tuli kaupunki, joka muistetaan lähinnä tp-hakijoiden ja muiden ulkomaalaisten tekemistä seksuaalirikoksista ja pizzamafiasta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17033
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Esitys poliitikoille: Siilinjärvi laajentaa paperittomien terveyspalveluja – "Varaudumme tulevaan"
Savon Sanomat
18.09.2019 19:15

11 kysymystä aiheesta
"Varaudumme tulevaan"

1) Onko jossain jo sovittu, että paperittomien (paperinsa tieten tahtoen hukanneet) määrä lisääntyy a) koko Suomessa b) Pohjois-Savossa c) Siilinjärvellä
2) Onko paperinsa taustansa hävittääkseen hukanneiden terveydenhoito pois jostain muusta, esim. vanhustenhoidosta? Vai lisätäänkö Siilinjärven terveyskeskukseen a) aukioloaikoja b) lääkärien määrää c) hoitajien määrää d) tulkkien määrää e) kaikkia tai vain yhtä, kahta ja/tai kolmea näistä
3) Ohittavatko henkilöllisyytensä salaavat hoitojonossa muita tyyliin a) "en tiedä kuka olen, mutta joka paikkaan koskee", tarkoittaa jonon ohi viipymättä pääsemistä b) ohitetaanko jonoissa härskisti, vai onko terveyskeskukseen jo rakenteilla salainen takaovi tai käytävä, jonka kautta nimeä vailla olevat saavat kulkea?
4) Onko minuutensa salaaville käynnit ja hoidot ilmaisia, mutta siitä huolimatta a) muut maksavat käynneistään ja hoidoistaan, tai todetaan, että b) ne eivät maksa mitään, koska yhteiskunta maksaa ne, tai kertomalla, että tämä on satsaus tulevaisuuteen c) koska joukossa on paljon lääkäreitä, hoitajia, tohtoreita joten aikanaan he hoitavat meitä ja saattavat meidät vanhuuteen
5) Onko näiden kaikkein haavoittuvaisimpien kohdalla varauduttu tarttuvien tautien tahattomaan tai tahalliseen leviämiseen millä tavoin a) uusilla kertakäyttökäsineillä b) valistuksella c) hengitysuojainten käyttöä tehostamalla d) ei mitenkään "kyllä se siitä" ja "onhan suomalaisillakin yskää ja poliota" -vertauksilla
6) Onko näiden kaikkein heikoimpien hoitojen maksuilla mitään ylärajaa, esim. syöpä, neekerisankkeri ja AIDS-lääkitykset?
7) Joko on sovittu miten kutsutaan ihmistä, jolla ei ole nimeä tai joka ei halua ilmoittaa oikeaa nimeään?
8. Joko on tiedossa miten hoidetaan ihmistä, joka ei a) tiedä omaa ikäänsä b) ei halua ilmoittaa sitä kenellekään tai ilmoittaa sen tietoisesti ja/tai harhauttaakseen väärin?
9) Mitä ihminen, joka ei tiedä kuka on, tai salaa tiedon siitä kuka on, kirjoittaa lomakkeeseen kohtaan "lähin omainen"?
10) Onko jo kartoitettu miten hallitaan uussuomalaisten aiheuttamia älämölöjä ja suvuttomien (koska ei tiedä kuka on sisarensa jne) suku- ja kaverikokouksia a) odotushuoneessa b) terveyskeskuksen käytävillä c) potilaan huoneessa d) lääkärin ja/tai hoitajan vastaanottohuoneessa, koska edes (etenkään) nimettömien kulttuuria ja siihen liittyviä elämyksiä ei saa torjua?
11) onko jo pureuduttu siihen ongelmaan, että resepti voidaan vastedes kirjoittaa henkilölle, jonka henkilöllisyyttä ei voida varmentaa a) saako tästä lähtien kuka tahansa ja minkä tahansa respetin ilman nimensä kertomista b) vai onko tämä etuoikeus varattu vain heille, jotka tieten tahtoen salaavat henkilöllisyytensä c) missä ihmisten yhdenvertaisuus
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

JosefMengele

Vantaa: Autovaras törmäsi varastetulla autolla poliisiautoon

Viesti Kirjoittaja JosefMengele »

Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, huumepikatesti oli positiivinen ja auto varastettu.

Poliisipartio oli sunnuntaina suorittamassa normaalia valvontaa Vantaan Rekolassa Laurintiellä, kun partioauton edessä ajanut henkilöauto teki yllättäen u-käännöksen.

Poliisit lähtivät auton perään ja näyttivät pysäytysvaloa. Kuljettaja ei piitannut, vaan lähti poliiseja karkuun.

Paon aikana kuski ajoi taajama-alueella noin sadan kilometrin tuntinopeutta. Takaa-ajo jatkui erinäisten vaiheiden jälkeen pienelle, umpikujaan päättyvälle tielle Rekolassa.

– Huomattuaan tien päättyvän takaa ajetun auton kuljettaja lähti peruuttamaan ja törmäsi takana olleen poliisiauton keulaan. Kukaan ei loukkaantunut, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Autossa oli vuonna 1999 syntyneen mieskuskin lisäksi yksi samaa ikäluokkaa oleva matkustaja.

– Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen ja hän kertoi poliisipartiolle varastaneensa käytössään olleen auton.

Molemmat miehet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/62f7 ... 34e567f030

JosefMengele

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja JosefMengele »

Nainen puri kamelia kiveksiin Louisianassa

Floridalainen pariskunta joutui vaaralliseen tilanteeseen villieläinpuistossa Louisianassa viime viikolla. Tilanne eskaloitui siihen, että nainen puri Caspar-nimistä kamelia kiveksiin, televisiokanava WBRZ kertoo.

Pariskunta oli puistossa katsomassa eläimiä, kun heidän koiransa karkasi yllättäen Casparin aitaukseen. Siellä koira yritti tehdä tuttavuutta kamelin kanssa.

Kun nainen konttasi hakemaan koiraansa, Caspar häiriintyi ja istahti naisen päälle. Nainen hätääntyi eläimen reaktiosta purren tätä kiveksiin. Eläin säikähti, ja nainen juoksi pois.

Naista hoidettiin välikohtauksen jälkeen paikallisessa sairaalassa. Hänen mahdollisista vammoistaan ei ole tarkempaa tietoa.

Paikallisen poliisin mukaan kameli ei toiminut tilanteessa erityisen aggressiivisesti vaan syy oli yksinomaan pariskunnan. Ennen puremisepisodia pariskunta oli häirinnyt kamelia, heittänyt koiranruokaa sen aitaukseen ja jättänyt varoituskyltit huomiotta, The Advocate kertoo.

Casparin aitauksen ulkopuolella olevissa kylteissä kerrotaan, ettei sen lähelle saa mennä. Pariskunta myös antoi koiransa juosta vapaana, vaikkei se ollut alueella sallittua.

Pariskunta saa rangaistuksen käytöksestään.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e44 ... 8b22d5212d

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17033
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Jotain yhteistä:
Kuopion koulupuukottaja:
Epäilty tekijä pukeutui aina mustiin eikä koskaan tervehtinyt.
Uuseurooppalaisia naiset: Pukeutuvat aina mustiin, eivätkä koskaan tervehdi vääräuskoista.

paholainen_pukeutuu_mustaan.jpg
paholainen_pukeutuu_mustaan.jpg (44.21 KiB) Katsottu 4631 kertaa

Kuopiossa mustiin pukeutunut mies herättää kummastusta, mutta mustiin verhoutunut nainen ei saa herättää kummastusta, koska uusi normaali ja ihmisoikeudet.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

JosefMengele

Keski-Suomi: Turvapaikanhakija työskenteli suositussa kebab-pizzeriassa ruokapalkalla – omistaja käräjillä

Viesti Kirjoittaja JosefMengele »

Suositun keskisuomalaisen kebab-pizzerian pitäjä vastaa parhaillaan syytteeseen kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä.

Syyttäjän mukaan ravintolayrittäjä käytti vuonna 2017 runsaan neljän kuukauden ajan hyväkseen turvapaikanhakijamiestä. Tämä työskenteli syytetyn ravintolassa, mutta palkan sijasta sai ainoastaan syödä.

Asianomistaja teki töitä viitenä päivänä viikossa neljä tuntia päivässä. Vastineeksi mies sai syödä yhden aterian työpäivässä.

Syyttäjä katsoo, että 29-vuotias ravintoloitsija käytti hyväkseen uhrinsa ahdinkoa ja riippuvaista asemaa jättäessään maksamatta tälle lain ja työehtosopimusten edellyttämää rahapalkkaa.

Sisä-Suomen syyttäjänviraston kihlakunnansyyttäjä vaatii yrittäjälle 40 päiväsakon rangaistusta. Hän vaatii niin ikään, että pizzerian pitäjän tulee menettää valtiolle rikoksen tuottamana hyötynä ainakin 2 000 euroa.

29-vuotiaan miehen omistama kebab-pizzeria on yksi suosituimmista paikkakunnallaan.

Jutun käsittely alkoi Keski-Suomen käräjäoikeudessa maanantaina.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5ddf ... 4297361390

Otsikkoon lisätty alue missä kyseinen yritys toimii. Tarkennetaan kun tietoa saadaan
-NILS-

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Turvapaikanhakija työskenteli suositussa kebab-pizzeriassa ruokapalkalla – omistaja käräjillä

Viesti Kirjoittaja poikani »

Putosikohan hygieniapassikin Välimereen?
????? ?? ??????.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Turvapaikanhakija työskenteli suositussa kebab-pizzeriassa ruokapalkalla – omistaja käräjillä

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Hyvä huomio, melko paskaa toimintaa yrittelijältä. Onhan se varma, että "hädänalainenkin" on tiennyt rikkovansa lakeja ja säädoksiä. Olisi hyvä tietää mikä paikka, niin joku voisi käydä kurkistamassa montako hymynaamaa on tarkastuslapussa hymyilemässä. Mitä lie lättyjä myyvät, hyi saatana. Suositulla paikalla olisi varaa maksaa paremmin.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Vastaa Viestiin