United Brotherhood

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17102
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Viranomaiset tahtovat United Brotherhood -jengin toimintakieltoon nopeutetusti — LM:n tiedot: UB:n johto suunnitellut siirtymistä Helvetin Enkelien yhteyteen

Viranomaiset ovat niukkasanaisia siitä, minkälaisia toimenpiteitä väliaikainen toimintakielto tarkoittaisi UB:lle ja sen alajengille. Jengeillä on syyskuun loppuun saakka aikaa toimittaa oikeuteen vastauksensa kieltovaatimukseen.

Viranomaiset haluavat, että käräjäoikeus määrää rikollisjärjestö United Brotherhoodin (UB) ja sen alajengin Bad Unionin (BU) väliaikaiseen toimintakieltoon nopeutetusti.

Käytännössä tämä tarkoittaisi, että oikeus ratkaisisi asian jo ennen kuin lopullinen kieltovaatimus käsitellään.
– Oikeusprosessihan voi venyä miten pitkäksi tahansa, eikä nyt ole mitään tietoa, milloin varsinainen asia käsitellään, perustelee kanteen allekirjoittanut kihlakunnansyyttäjä Anna-Riikka Ruuth.
– Siksi olemme hakeneet sitä, että oikeus antaisi määräyksen välittömästi.

Kieltomääräyksen jälkeen poliisi voisi puuttua jengien toimintaan, esimerkiksi kerhotilojen ja jengitunnusten käyttöön, jo ennen käräjäoikeusistunnon järjestämistä.
– Puuttumiseen tarvitaan tuomioistuimen päätös, muutenhan poliisi olisi jo näin tehnyt, Ruuth sanoo.

Suomessa ei ole haettu aiemmin järjestäytyneen rikollisryhmän lakkauttamista. Siksi esimerkkitapausta prosessin etenemisestä ei ole olemassa.

Ruuth arvioi, että väliaikainen toimintakielto voidaan käsitellä ennen varsinaisen lakkauttamiskanteen käsittelyä. Käräjäoikeus voisi perustaa ratkaisunsa viranomaisten kanteessaan esittämiin todisteisiin ja rikollisjengien vastauksiin.
– Tämä on mahdollista. Lain mukaan väliaikaiseen toimintakieltoon riittää todennäköisyys siitä, että yhdistys toimii lain ja hyvien tapojen vastaisesti, Ruuth sanoo.

Jengeillä on 30. syyskuuta aikaa toimittaa vastauksensa asiassa Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen.

Jengin Instagram-tili kiinni
Poliisi määritteli liivijengi United Brotherhoodin jo vuosia sitten Suomen vaarallisimmaksi ja väkivaltaisimmaksi rikollisjärjestöksi.

Viikko poliisin jengiin kohdistaman suuroperaation jälkeen UB:n Instagram-tili katosi palvelusta. Rikollisjengit käyttävät sosiaalisen median tilejään viestintäkanavinaan.

Jengiin kohdistunutta jättioperaatiota johtanut Krp:n rikostarkastaja Ari Lahtela kertoo, ettei poliisi ole sulkenut UB:n Instagram-tiliä. Lahtela arvelee, että jengi on pannut itse tilinsä kiinni.

Viranomaiset ovat niukkasanaisia siitä, minkälaisia toimenpiteitä väliaikainen toimintakielto tarkoittaisi UB:lle ja sen alajengille.
– Olemme varautuneet molempiin vaihtoehtoihin, myös siihen, ettei kieltohakemus mene läpi, Lahtela muotoilee.
– Emme ota kantaa mahdollisiin seuraamuksiin etukäteen, Ruuth toteaa.

Krp seuraa jengien lähentymistä
Oikeuden määräämä toimintakielto tarkoittaisi toteutuessaan todennäköisesti UB:n ja Bad Unionin mustapunaisten tunnusten kieltämistä.

Lännen Median tietojen mukaan ainakin osa UB:n vanhoista jäsenistä on ollut siirtymässä Helvetin enkelien värien alle.

Suomessa perustettu UB on tehnyt pitkään yhteistyötä kansainvälisen liivijengi Helvetin enkelien kanssa. Lähivuosina jengit ovat lähentyneet merkittävästi.

Kuluneena kesänä molempien jengien jäsenet, myös UB:n johtaja, kantoivat vaatteissaan toistensa tunnuksia sosiaalisessa mediassa jakamissaan valokuvissa.

Krp:n rikostarkastaja Ari Lahtela myöntää, että poliisi seuraa tilannetta kiinnostuneena.
– Varmasti siellä nyt mietitään, miten tämä kanne vaikuttaa tilanteeseen, Lahtela sanoo.

Hyppäys Helvetin enkelien punavalkoisen väriyhdistelmän alle toimisi oikotienä toimintakiellon kiertämiseen.
– Kyllä. Mutta myös Helvetin enkelien toimintaa on vaadittu ja määrätty kiellettäväksi monessa maassa maailmalla, Lahtela muistuttaa.
– Käsitellään nyt asia kerrallaan. Jos UB ja BU muuttuvat joksikin muuksi jengiksi, katsotaan sitten, mitä sille tehdään.
Turun Sanomat
17.9.2019 06:00
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
peikkonen
Harjunpää
Viestit: 309
Liittynyt: To Kesä 30, 2016 12:51 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja peikkonen »

Niin, onhan HA jo pitkään teettänyt likaisen työn näillä.
mämmi
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 9:22 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja mämmi »

Tässä Aamulehden maksumuurin takaa muutama uutinen:

https://www.aamulehti.fi/a/858af15c-237 ... 19a2409348
Vaasalaismies tuli Ylöjärvelle tapaamaan naista mutta joutui United Brotherhood -jengipomon asunnossa hakatuksi ja teipatuksi: ”Päätin juosta niin kovaa kuin pystyn, kävi miten kävi”

Kuva
Kolmikymppisen vaasalaismiehen Ylöjärven-reissu muuttui painajaiseksi huhtikuussa 2018. Tapahtumista on syytteessä United Brotherhoodin Tampereen osaston johtaja. Hän kiistää osallisuuden tapahtumiin.

United Brotherhoodin Tampereen osaston johtajana pitkään toiminutta miestä syytetään Pirkanmaan käräjäoikeudessa useista vakavista rikoksista. Maanantaina aamupäivällä luettiin ensin syyte yhdestä tekokokonaisuudesta ja myöhemmin toisesta.

Toisena käsiteltiin syyte vapaudenriistosta ja ryöstöstä.

Kolmikymppinen vaasalaismies kertoi Pirkanmaan käräjäoikeudessa, että hän oli tapaamassa naista Ylöjärvellä 25. huhtikuuta 2018. Mies kertoi oikeudessa, että hän ja kaksi naista olivat asunnossa Ylöjärven Siukolantiellä. Asunnossa ei ollut riitaa, eikä mitään uhkaavaa ollut tapahtunut.

Äkkiä sisään ilmestyi kaksi tuntematonta, erittäin isokokoista miestä. Kaksikko alkoi saman tien pahoinpidellä asunnossa ollutta miestä.

Uhri putosi iskujen voimasta lattiaan. Kaksikko potki häntä ja käski ojentaa kädet. Miehet sitoivat ne ilmastointiteipillä.

Miehet käskivät uhrinsa siivoamaan verijäljet lattialta ja ilmoittivat, että mies on velkaa asunnossa olleille naisille yhteensä 5 000 euroa. Miehen mukaan hän ei ollut velkaa kenellekään asunnossa olleelle. Mieskaksikko otti pahoinpitelemänsä miehen laukun, jossa oli uhrin mukaan kännykkä, tabletti ja 300 euroa käteistä.

Mieskaksikko ilmoitti, että seuraavaksi lähdetään asunnosta autolla jonnekin.

– Päätin, että heti kun pääsen, lähden juoksemaan niin kovaa kuin pystyn, kävi miten kävi, mies kertoi oikeudessa videoyhteyden välityksellä.

Kun kaksikko vei teipatun miehen ulos asunnosta, hän ryntäsi karkuun ja juoksi runsaan sadan metrin matkan Asemantielle. Siellä hän näki parvekkeella ihmisiä.

Hän pyysi ihmisiltä apua ja nämä päästivät hänet sisään. Oikeudessa kuultiin asunnosta soitettu hätäpuhelu, jolla puhuu ensin asunnon haltija. Myös asianomistaja puhui hätäkeskukseen.

Nauhoitteelta kuuluu, kuinka mies on hengästynyt, hätääntynyt ja itkuinen.

Oikeudessa asianomistaja kertoi tunnistavansa vastaajan toiseksi tekijöistä. Miehellä ei ollut ennestään tietoa, kuka mies on.

Kyseessä on United Brotherhoodin Tampereen osaston johtajana vuosia toiminut mies. Hän on myös tapahtuma-asunnon haltija.

Vastaaja kiistää syytteet ryöstöstä ja vapaudenriistosta. Hänen mukaansa hän ei ole kyseisenä päivänä ollut asunnolla eikä ole muutenkaan millään tavalla tekemissä tapahtumien kanssa.

Vastaajan avustaja korosti loppulausunnossaan, että ainoa tunnistus tehtiin vasta käräjäsalissa eikä näin ollen ole riittävä.

Syyttäjä vaatii miehelle toisesta epäillystä rikoskokonaisuudesta kahden ja puolen vuoden ja toisesta neljän vuoden vankeusrangaistusta. Oikeudenkäynti jatkuu torstaina.

https://www.aamulehti.fi/a/b2e6d6fe-07c ... a28ca4cd17
Alaston nainen pakeni United Brotherhood -pomon talosta Ylöjärvellä – Syyttäjän mukaan mies hakkasi heinäseipäällä ja ajeli naisen tukan väkisin

Poliisi reagoi uhkaan vaativien tilanteiden ryhmällä, sillä jengipomo oli poistunut United Brotherhoodin kerhotilaan muutaman sadan metrin päähän. Kotietsinnät poikivat liudan uusia rikosepäilyjä. Sekä vastaaja että asianomistaja kiistävät jengipomon syyllisyyden.

Kuva

Tampereen United Brotherhood -rikollisjärjestöä johtaneelle miehelle luettiin maanantaina iltapäivällä Pirkanmaan käräjäoikeudessa syytteet jo kolmannesta tekokokonaisuudesta, jossa vakavin syyte on törkeä pahoinpitely.

Epäilty rikos paljastui, kun marraskuussa 2018 Ylöjärvellä sijaitsevalle omakotitalolle juoksi alaston nainen. Nainen oli erittäin sekava ja pyysi apua. Häntä oli selvästi pahoinpidelty.

Poliisille selvisi naisen henkilöllisyys ja osoite. 1990-luvun alussa syntyneen naisen osoite oli Ylöjärven Vaihtotiellä omakotitalossa, jossa väestörekisterin mukaan asui myös Tampereen United Brotherhoodia johtanut mies.

Poliisille selvisi, että 1992 syntynyt nainen asui omakotitalossa Ylöjärven Vaihtotiellä. Samassa osoitteessa oli kirjoilla vuonna 1983 syntynyt jengipomo.

Mies oli poistunut talosta ja mennyt muutaman sadan metrin päähän Vaihtotielle UB:n kerhotilaan.

Paikalle hälytettiin poliisin vaativien tilanteiden ryhmä, sillä poliisi oletti miehen olevan aseistettu. Epäilty ei kuitenkaan tehnyt vastarintaa.

Nainen kuljetettiin Taysiin. Hän ei halunnut nimetä pahoinpitelijäänsä vaan kertoi, että kaksi miestä oli pahoinpidellyt hänet hänen kodissaan Vaihtotiellä.

Nainen kertoi, että oli lähtenyt pakoon heti, kun siihen tarjoutui tilaisuus.

Kuva

Syyttäjän mukaan vastaaja hakkasi naisen päätä lattiaan ja pöytään, löi ja potki häntä ympäri kehoa, löi häntä heinäseipäällä ja viilsi häntä terävällä esineellä kaulaan.

Syyttäjän mukaan vastaaja myös ajeli väkisin naisen hiukset. Naiselle jäi hiuksia päähän vain pieni tukko toiselle puolen päätä.

Syyttäjän mukaan pahoinpitely kesti tunnista kahteen.
Rikoksesta epäilty jengipomo kiisti esitutkinnassa suurelta osin teonkuvauksen. Hän myönsi, että oli alkanut riehua talossa heinäseipäällä mutta kiisti lyöneensä sillä naista. Hän myönsi ehkä tönäisseensä naista ja pyytäneensä tätä ajelemaan päänsä ”hyvityksenä valehtelusta”.
Oikeudessa vastaaja kiisti syytteen kokonaan.

Käräjäoikeudessa naisella ei ollut rangaistusvaatimusta vastaajalle, mutta hän vaati kärsimyskorvauksia 4 000 euroa. Nainen ei halunnut tulla kuulluksi oikeudessa.

Oikeudenkäynnin tauoilla asianomistaja ja vastaaja halailivat ja vaihtoivat muita hellyydenosoituksia aina tilaisuuden tullen ennen kuin tutkintavankeudessa oleva vastaaja vietiin pois.

Syyttäjä vaatii miehelle toisesta epäillystä rikoskokonaisuudesta kahden ja puolen vuoden ja toisesta neljän vuoden vankeusrangaistusta. Oikeudenkäynti jatkuu torstaina.
https://www.aamulehti.fi/a/210455ea-b2e ... 12d46f5b3b
Tampereen United Brotherhoodin johtaja törmäsi huumepäissään autolla talon kulmaan Tesomalla – laukusta löytyi lähes puoli kiloa amfetamiinia ja pistooli

Kuva

Mies kiistää osan rikoksista. Hänen mukaansa törmäys seinään tapahtui unissaan. Miestä syytetään myös muista rikoksista.
Hätäkeskus sai ilmoituksen auto-onnettomuudesta 3. heinäkuuta 2019. Ilmoittajan mukaan auto oli törmännyt kerrostalon seinään, ja autossa istui mies kuljettajan paikalla.

Kun poliisi saapui paikalle, he huomasivat paikalla olleen naisen hallussa laukun. Poliisille selvisi, että auton kuljettaja oli antanut laukun naiselle tapahtumapaikalla.

Poliisin pikatestin perusteella kuljettajaksi epäilty mies oli huumausaineen vaikutuksen alaisena, joten poliisi teki etsinnän autoon ja avasi myös laukun.

Laukusta löytyi 487,7 grammaa amfetamiinia ja Lignose-merkkinen ladattu taskupistooli. Poliisi teki kotietsinnän myös miehen asuntoon, josta löytyi .45-kaliiberinen Colt-pistooli. Asunnosta löytyi myös Subutex-tabletteja sekä dopingaineita.

Kuva

Mies on vuonna 1983 syntynyt United Brotherhoodin Tampereen osaston jäsen. Mies on toiminut ryhmän johtajana vuosien ajan, mutta oikeudessa hänen avustajansa ei ottanut vastaajan tämänhetkiseen asemaan mitään kantaa.

Syyttäjä toi esiin miehen kuulumisen United Brotherhoodiin. Hän ei kuitenkaan vaadi rangaistuksen koventamista järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisen perusteella.

Syyttäjä syyttää miestä kyseisessä tekokokonaisuudessa törkeästä huumausainerikoksesta, ampuma-aserikoksesta, rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Vastaaja myöntää ampuma-aserikoksen, mutta kiistää loput syytteet.
Vastaaja myöntää, että hän oli amfetamiinin ja kokaiinin vaikutuksen alainen. Hän kertoi oikeudessa, että hän käytti huumeita autossa odotellessaan naista Ristimäenkadulla sijaitsevan kerrostalon pihalla Tesomalla. Nainen on sama, jolle hän antoi laukun törmäyksen jälkeen.

Mies kertoi oikeudessa, että hän nukahti autoon ja koski vahingossa hallintalaitteisiin. Hänen mukaansa törmäys seinään oli vahinko.

Hänen mukaansa salkku ei ollut hänen. Laukusta löytyi myös miehen omaisuutta. Vastaajan mukaan hän oli sullonut salkkuun omaa tavaraansa tietämättä, mitä siellä alun perin oli.

Myös muita syytteitä

Samaa miestä vastaan luettiin maanantaina myös muita syytteitä muun muassa törkeästä pahoinpitelystä, ryöstöstä ja huumausainerikoksista.

Syyttäjä vaatii miehelle toisesta epäillystä rikoskokonaisuudesta kahden ja puolen vuoden ja toisesta neljän vuoden vankeusrangaistusta. Oikeudenkäynti jatkuu torstaina.
https://www.aamulehti.fi/a/1377b147-45c ... 06748b4915
Täällä kokoontuu Tampereen vaarallisin rikollisryhmä: United Brotherhoodin jäsenistö on perinyt mielivaltaisia ”sakkoja”, potkinut sivullisia päähän ja leikannut mieheltä korvan

Aamulehti on seurannut Suomen vaarallisimmaksi rikollisjärjestöksi arvioidun United Brotherhoodin Tampereen osaston toimia perustamisesta lähtien. Poliisin ja tuomioistuinten asiakirjat sekä Aamulehden tiedot paljastavat, millaisesta ryhmittymästä on kyse.

Poliisin valtakunnallisessa suuroperaatiossa viime viikolla tehtiin kotietsintä myös United Brotherhoodin (UB) Tampereen osaston kokoontumistilaan Ylöjärvellä. UB:lla ei ole kerhotiloja Tampereella, vaikka sen jäsenet toisinaan kokoontuvatkin myös Tampereella jengiliiveihin pukeutuneina.
Operaatiossa ei otettu kiinni Tampereen UB:n jäseniä. Poliisi epäilee, että suurtutkinnassa olevassa rikosvyyhdissä toimintaa on johdettu Helsingistä. Tampereen osastolla ei tiettävästi ole vyyhdissä erityisen suurta osuutta, mutta myös sen jäsenistöön kohdistuu epäilyjä muun muassa törkeästä huumausainerikoksesta.

Tampereen osaston johtaja on parhaillaan tutkintavankeudessa epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä pahoinpitelystä. Pahoinpitelyn epäillään tapahtuneen yksityisasunnossa. Huumerikosepäily liittyy siihen, että hänen hallustaan löydettiin erittäin vaaralliseksi luokiteltua huumausainetta sellainen määrä, joka ylittää törkeän huumausainerikoksen rajan.

Juttu oli siirtynyt syyttäjälle jo ennen valtakunnallisen suuroperaation näyttäviä kiinniotto- ja etsintäoperaatioita viime viikolla. Muita UB:n tai sen alaosaston Bad Unionin jäseniä on myös parhaillaan suorittamassa vankeusrangaistuksia.

Tampereen osasto perustettiin vuonna 2012, ja pian perustamisen jälkeen alkoi tapahtua. Esimerkiksi loppuvuodesta 2012 kolme jengin jäsentä yritti kiristää tamperelaista opiskelijaa maksamaan tekaistun loukkauksen takia jengille korvauksia.

Keväällä 2013 United Brotherhoodin jäsen löi opiskelijamiestä ravintola Hullussa porossa. Kuntoklubilla työskennellyt mies kuuli myöhemmin illalla, että eräs hänen naispuolinen asiakkaansa oli lähdössä jatkoille UB:n jäsenten kanssa.

Mies varoitti naista, että kyseisen jengin jäseniä epäiltiin raiskauksesta Helsingissä. Nainen kuitenkin kertoi asiasta jengiläisille, ja nämä tekaisivat asiasta ”kunnianloukkausjutun”, jonka perusteella miehen piti maksaa korvauksia. Vaatimuksia tehostettiin uhkailulla.

Keväällä 2013 yhteensä viisi jengin jäsentä syyllistyi törkeän kiristyksen yritykseen, jossa myös vaadittiin perusteetonta maksua.

Väkivaltainen velanperintä on yksi jengin päätoimintatavoista huumekaupan ohessa. Velanperinnässä perityt summat saattavat olla osittain tai täysin tekaistuja.

Lopulta vuonna 2013 koko Tampereen osasto joutui vankilaan lukuisista eri rikoksista.

Jo saman saman vuoden syyskuussa yksi tuomituista jäsenistä oli vapaana. Hän kävi erään toisen miehen kanssa kolmannen miehen kimppuun yökerho Fat Ladyn edustalla. Kaksikko potki ja hakkasi miehen.

Marraskuussa sama jäsen hakkasi Henry’s Pubin edessä miestä. Kun uhri kaatui maahan, jäsen potki tätä päähän. Oikeus piti molempia tekoja törkeinä pahoinpitelyinä ja tuomitsi miehen vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen.

Heinäkuussa 2017 Tampereen Bad Union -ryhmän jäsen syyllistyi muun muassa vapaudenriistoon. Nyrkkiraudalla aseistautunut mies kaappasi kahden muun miehen kanssa miehen auton kyytiin ja muilutti tämän Tampereelle, jossa poliisipartio keskeytti tilanteen.

Bad Unionin rooli United Brotherhoodin organisaatiossa on tavallaan kouluttaa ja testata jäsenpyrkyreitä. Siksi moni raakojen rikosten tekijöistä on nimen omaan Bad Unionin jäseniä, jotka raivaavat tietään pääjengin täysjäseneksi.

Molemmat ryhmät ovat samaa organisaatiota ja samassa käskyvallassa, joten niitä voi käsitellä saman järjestön eri osastoina.

Kuva

Maaliskuussa 2017 yksi Bad Unionion jäsen tunkeutui toisen miehen kanssa Tampereella erään miehen asuntoon ja leikkasi tältä korvalehden irti.

Epäilty kiisti esitutkinnassa kaiken. Kun uhrikaan ei osannut tai halunnut kertoa motiivista, se jäi selvittämättä. Poliisi epäili tuolloin miestä liivijengin jäsenyydestä, mutta ei ollut varma jengistä. Mies ei kuulusteluissa kommentoinut asiaa mitenkään.

Marraskuussa 2017 poliisi pysäytti Tampereen Hallilassa vanhan Nissan Sunnyn. Autoa kuljetti sama mies.

Autosta löytyi aseita ja miehen asunnosta suuri määrä huumeita. Lisäksi asunnossa oli Bad Union -jengin huppari sekä muuta jengin rekvisiittaa.

Mies kiisti kuuluvansa Bad Unioniin. Kiinni jääminen johti kuitenkin Tampereen poliisin suuren kokaiiniliigan jäljille, jonka oikeusprosessi on vielä kesken.

Keskusrikospoliisi luokittelee hänet nykyään Bad Unionin jäseneksi.
tokkaukko
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Su Syys 15, 2019 1:12 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja tokkaukko »

Kuva
Kuva
Näissä kuvissa näkyy liiviukkojen glamour kotoa.
Monet naisetki haluaa asua kaatopaikalla ja ottaa viikoittain turpaansa,kuten tämäkin,oikeudessa ollaan jo niin rakastuneita ku ukko liperrelly linnassa kaikkea,kotiin tule niin akka saa taas surutta pataan. :shock:
Mikä tämän jätkän nimi on ,tampereen pomon joka noin sika on?

Tälle tytölle käy vielä ihan helvetin huonosti.Se äijä istuu siellä nyt tämän soitettua poliisille....Jonain päivänä se kaivaa sen asian piripäissään esille ja tyttö tulee kuolemaan tai invalidisoituu pysyvästi.
Jos peli on epäreilu,älä pelaa.
tutkijax
Agentti Scully
Viestit: 664
Liittynyt: To Heinä 14, 2016 1:47 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja tutkijax »

Melkoinen veitikka tää Tampereen mies.
Avatar
Tatti-Petteri
Remington Steele
Viestit: 203
Liittynyt: Su Marras 16, 2014 4:41 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Tatti-Petteri »

Ylöjärven Vaihtotiellä näyttäisi rengasliikkeittein ja makkaratehtaan varjossa nököttävän kokonaista yksi omakotitalo. Luulis saavan olla karvanen hanuri paljaana naapureilta rauhassa, mutta mutta: missään ei saa näköjään vetää rauhassa, liekö sama 25- tai 26-vuotias miekkonen puikoissa molemmissa:

https://ylojarvenuutiset.fi/2018/12/11/ ... /#8fc54be2
..eivät sitten osaa toimituksessa päättää oliko veressä kannabista vai amfetamiiniä
https://ylojarvenuutiset.fi/2018/04/10/ ... /#8fc54be2

Tämä/nämä sankarit eivät voi olla keskustassa rattiin "nukahtanut" Tampereen jaoksen pomo, koska hän on syntynyt v. 1983. Olikos tämä UB:n Tampereen haarakonttori myös Vaihtotiellä?
mämmi
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 9:22 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja mämmi »

Tatti-Petteri kirjoitti: Ke Syys 18, 2019 10:21 am Olikos tämä UB:n Tampereen haarakonttori myös Vaihtotiellä?
Onhan se.
Umbrella
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: Ti Elo 27, 2019 11:55 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Umbrella »

Tämä on kyllä erikoinen liiga. Some avoimena kuvia ja ollaan esillä. Ei vaan ymmärrä tätä. Toki veljeys kukoistaa ja on sitä yhteen hiileen puhaltamista. Olisi varmaan kuitenkin helpompaa, kun eivät esittelisi omia kasvojaan koko kansan nähden.

Viranomaisilla ainakin ollut helppoa katsoa ketkä kuuluvat kerhoon. Tosin eiköhän se ole jo muutenkin selvillä. Avoimia somessa, niin varmasti myös muutenkin.

Jos tällä haetaan jotain kovuutta tmv. Pieleen on kyllä mennyt ja pahasti. Kyllä ne oikeat tekijät pitävät naamat piilossa ja ovat tarkempia omista identiteeteistään.

Vähän sama asia, että tulkaa vain hakemaan minut. Eihän tuossa tarvita kuin laittaa seuranta päälle, kun ollaan avoimesti kriminaaleja. Odottaa sitten, koska tekevät virheen ja jäävät kiinni.
tokkaukko
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Su Syys 15, 2019 1:12 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja tokkaukko »

Umbrella kirjoitti: La Syys 21, 2019 12:47 am Tämä on kyllä erikoinen liiga. Some avoimena kuvia ja ollaan esillä. Ei vaan ymmärrä tätä. Toki veljeys kukoistaa ja on sitä yhteen hiileen puhaltamista. Olisi varmaan kuitenkin helpompaa, kun eivät esittelisi omia kasvojaan koko kansan nähden.

Viranomaisilla ainakin ollut helppoa katsoa ketkä kuuluvat kerhoon. Tosin eiköhän se ole jo muutenkin selvillä. Avoimia somessa, niin varmasti myös muutenkin.

Jos tällä haetaan jotain kovuutta tmv. Pieleen on kyllä mennyt ja pahasti. Kyllä ne oikeat tekijät pitävät naamat piilossa ja ovat tarkempia omista identiteeteistään.

Vähän sama asia, että tulkaa vain hakemaan minut. Eihän tuossa tarvita kuin laittaa seuranta päälle, kun ollaan avoimesti kriminaaleja. Odottaa sitten, koska tekevät virheen ja jäävät kiinni.
Eikö ne rosvon liivit paljasta vaikkei koko somea olis olemassakaan heillä? Hyvä että on liivit,on helppo sitten kertoa poliisille tuntomerkit :D Ei jää tuntomerkit vain siihen että kalju mies.

Tyhmiähän nämä on jokainen,asuvat vankilassa kaikki. Oon luullu ettei mafiamiehillä/ammattirikollisilla ole tarkoitus asua vankilassa vaan välttää kontaktia siviileihin ja pysyä tutkan alla kotona.Todelliset ammattirikolliset ei kiristä siviilejä tyhmänä huoltoaseman kameran alla "auto tänne",raiskaa naisia ja pieksä omia tyttöystäviä tampereen tyyliin.
Ne on kunnian miehiä vaikka tekevätki rikoksia ja tappavat toisiaan mutta eivät missään nimessä aiheuta ongelmia tavallisille ihmisille,päinvastoin ne pyrkii pitämään välit normaaleihin ihmisiin helvetin hyvinä koska ne tavalliset ihmiset soittaa muuten poliisille.

Ei nämä tajua noin yksinkertaisia asioita ettei ole tarkoitus asua vankilassa ja luoda pelkoa tavallisen kansan pariin.Se jos mikä on viimesen niitin tie,katsokaa nyt tätäki miten kävi,eikä tämä ole tässä vielä,saadaan tuo kerho lainvastaiseksi niin saadaan antaa paljon isompia tuomioita,ottaa kiinni sen perustella putkaan 2-3 päiväksi ilman sen kummempaa rikosta jne. ei saa olla kerhotiloja,ei saa pelonluoja liivejä olla tai oot kopissa jne.
Tämä että tällaiset paskasirkukset saadaan laittomiksi avaa mahdollisuuden luoda heitä vastaan uusia lakeja,kiinniottoperusteita ilman rikosta ynnä muuta. Samalla se tulee pikkuhiljaa sitten koskemaan enkeleitä,bandiitteja ja muita kerhoja.
Siitä saavata kiittää sitten ubeeta.

Kiitoksia voi käydä esittämässä näille jäsenille sitten vaikka jossain kaatopaikalla.
Jos peli on epäreilu,älä pelaa.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17102
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Näin toimii Suomen vaarallisimpana pidetty rikollisryhmä: "farmijoukkue" hoitaa likaiset työt, huipulla on maaseudun rauhassa asuva mies

Poliisi otti viikko sitten kiinni keski-ikäisen miehen, jonka väitetään olevan United Brotherhoodin johtaja.
Punainen ja musta ovat United Brotherhoodin värit. Täysjäsenillä on selkämyksessään logo, jossa on kotkanpää, pääkallo ja pirunpää.
Punainen ja musta ovat United Brotherhoodin värit. Täysjäsenillä on selkämyksessään logo, jossa on kotkanpää, pääkallo ja pirunpää.
UB_ylen_kuva.jpg (74.53 KiB) Katsottu 17179 kertaa
Valokuvassa on yksitoista miestä rivissä, punamustiin huppareihin tai nahkaliiveihin puettuna. Hieman erillään muista seisoo keski-ikäinen mies. Ympärillä olevien nuorempien miesten uhmakkaisiin ilmeisiin verrattuna hänen katseensa on suorastaan levollinen.

Hän on poliisin ja syyttäjän tietojen mukaan mies, joka johtaa United Brotherhood -rikollisryhmää.

Kun poliisi viime viikolla teki poikkeuksellisen laajan kotietsintöjen ja kiinniottojen sarjan, sen yksi kohde oli ryhmän johtajaksi väitetty 47-vuotias porvoolaismies. Kaikkiaan kiinni otettiin 21 jäsentä tai järjestöön liittyvää henkilöä.

"Aika nopeasti tilanne varmaan selvisi hänellekin"
Yksi poliisin operaatioista kohdistui miehen kotiin Porvoon maaseudulla ja toinen United Brotherhoodin kokoontumistilaan Tuusulassa. Miestä ei tavoitettu kummastakaan kohteesta, vaan kolmannesta paikasta, jota poliisi ei halua kertoa.

Kiinniotto tapahtui torstaina, jolloin mies jo varmasti tiesi, mitä on tulossa. Muita jäseniä oli otettu kiinni eri puolilla maata pitkin viikkoa. Poliisi oli liikkeellä järeällä kalustolla, sillä monien United Brotherhoodin jäsenten tiedettiin olevan aseistautuneita.
– Aika nopeasti tilanne varmaan selvisi hänellekin. Hän ei yrittänyt pakoilla ja kiinniotto sujui rauhallisesti, sanoo rikoskomisario Kimmo Sainio Keskusrikospoliisista.

Mies on tällä hetkellä vangittuna epäiltynä neljästä törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä ampuma-aserikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisesta.

United Brotherhood perustettiin vuonna 2010, kun järjestäytyneiksi rikollisryhmiksi katsotut Rogues Gallery, Natural Born Killers ja M.O.R.E eli Me Olemme Rikollisten Eliittiä yhdistyivät.

Syyttäjän ja poliisin mukaan porvoolaismies on yksi United Brotherhoodin perustajajäsenistä. Ensimmäiset vuodet hän toimi järjestöä johtavassa neuvostossa consigliossa, kunnes siirtyi ylimmäksi johtajaksi viimeistään vuonna 2016. Häntä ennen järjestöä on johtanut ainakin Aarnio-vyyhdissä suuren yleisön tietoisuuteen tullut Keijo Vilhunen.

Näin rikollisjärjestön hierarkia toimii
Poliisihallitus ja syyttäjä hakevat harvinaisella kanteella nyt koko United Brotherhoodin lakkauttamista. Viranomaisten näkökulmasta sen toiminnan tarkoituksena on hankkia rahaa rikollisin keinoin, erityisesti huumausaine- ja kiristysrikoksilla.

Porvoolaismies on nimetty vastaajaksi sekä United Brotherhoodin että sen alajärjestön Bad Unionin lakkauttamista koskevassa kanteessa. Poliisin ja syyttäjän käsityksen mukaan järjestössä on tiukka hierarkia, joka rakentuu seuraavasti:

*Alimpana hierarkiassa ovat Bad Unionin jäsenet.
-Poliisi on kuvannut Bad Unionia United Brotherhoodin "farmijoukkueeksi", joka tekee likaiset työt aina kerhotilojen siivoamisesta kiristykseen ja huumeiden katukauppaan. Näin pyritään suojelemaan varsinaisia UB:n jäseniä. Bad Unionilla ei ole omaa johtoa. Sillä on kuitenkin oma tunnus, johon kuvattu asetta pitelevä hattupäinen mies. Lisäksi Bad Unionilla on numerotunnus 221, joka tulee aakkosten kirjaimista B ja U.

*Seuraavana arvoasteikossa tulevat puolikas- ja kokelasjäsenet.
- He ovat viranomaisten mukaan yhdistyksen työvoimaa ja voivat yletä seuraavalle tasolle hyvin suoritettujen tehtävien kautta. Tehtäviin saattaa kuulua esimerkiksi aseiden säilyttäminen ja varastoiminen kerhon lukuun.

*Seuraavana hierarkiassa ovat täysjäsenet.
- Täysjäsenet ovat kuin esimiehiä, joilla on oikeus antaa käskyjä alempana arvoasteikossa oleville jäsenille. Heidät tunnistaa liivin selkämyksessä olevasta kuvasta, jossa on United Brotherhoodiin liittyneiden rikollisjengien tunnukset: kotkanpää, pääkallo ja pirunpää. United Brotherhoodin numerotunnus on 212, joka tulee aakkosten 21. kirjaimesta U ja 2. kirjaimesta B.

*Ylintä käskyvaltaa käyttävät neuvosto ja United Brotherhoodin johtaja.
- Neuvostoon valittiin aluksi kaksi jäsentä kustakin United Brotherhoodin muodostaneesta ryhmästä, mutta sittemmin neuvostoon on viranomaisten tietojen mukaan valittu lisää jäseniä. Neuvoston nimitys consiglio voi viitata mafiaan, jossa consigliere on yksi organisaation kolmesta tärkeimmästä johtajasta. United Brotherhoodin nettisivujen mukaan neuvosto olisi kuitenkin nykyään lakkautettu.

Viranomaisten mukaan United Brotherhood käyttää itsestään usein nimitystä "firma". Sen sääntöjen mukaan "firman etu menee yksilöiden edun edelle, kaikkien pitää ajaa firman etua vilpittömästi".
– Lisäksi on määräyksiä muun muassa erorahasta, uusien kokelaiden hyväksyttämisestä jäsenillä, käytöksestä ja sanktioista, syyttäjän ja poliisin nostamassa kanteessa todetaan.

Sekä United Brotherhoodin että Bad Unionin jäsenet käyttävät kumpikin punamustia tunnusvärejä, joiden sanotaan kuvastavan veljeyttä ja uhrautumista.

Kanteen mukaan tunnuksia käytetään rikoksia tehdessä hyödyksi: esimerkiksi eräässä kiristystapauksessa tuomittu tehosti sanojaan osoittamalla hupparissaan ollutta UB-logoa.

Bad Union ei ole toiminut United Brotherhoodin nyrkkinä tiettävästi kuin kolme vuotta. Poliisin näkemyksen mukaan se tarvittiin suojelemaan emojärjestön jäseniä joutumasta vaikeuksiin lain kanssa.

"Pitää olla uskottava rikoshistoria ja -tausta"
Ylen tietojen mukaan United Brotherhoodin johtajana pidetyllä miehellä on pitkä historia huumausaine- ja väkivaltarikoksista. Vuonna 2001 hänet tuomittiin murhasta, kun hän ampui neljällä laukauksella ravintolan asiakkaan kostona vanhoista kaunoista.

Keskuksrikospoliisin rikosylikomisario Christer Ahlgren ei halua kommentoida porvoolaismiehen asemaa mitenkään, mutta sanoo yleisellä tasolla, että rikollisesta taustasta on etua United Brotherhoodin kaltaisen järjestön arvoasteikossa.
– Pitää olla pitkä ja uskottava rikoshistoria ja -tausta, että saa johtajaviran edellyttämää kunnioitusta, hän sanoo.

United Brotherhoodin johtajana ollessaan miestä ei ole ainakaan oman asuinalueensa käräjäoikeudessa tuomittu mistään vakavasta rikoksesta. Viimeisimmät tuomiot hän on Itä-Uudellamaalla saanut pahoinpitelystä ja rattijuopumuksesta vuonna 2016. Myös tämä sopii kuvaan.
– Järjestäytyneessä rikollisuudessa johtajan tehtävä on pysyä taustalla. Mutta ei se onnistu loputtomiin, rikoskomisario Kimmo Sainio KRP:stä sanoo.

Ylen tietojen mukaan miehellä on Uudellamaalla myös yritys, joka on perustettu vuonna 2017.

Julkisuudessa mies on pitänyt matalaa profiilia. Usein hänestä puhuttaessa käytetään lempinimeä. Sosiaalisessa mediassa hän on näyttäytynyt joissakin United Brotherhoodin jäsenten julkaisemissa ryhmäkuvissa Facebookissa ja järjestön Instagram-kuvissa, yleensä keskellä.
– Jengikuvissa se on ihan perinteinen tapa, Sainio sanoo.

"Siitä kun laskee 1 + 1, tulee äkkiä ajatuksia"
United Brotherhoodilla on netissä sivu, jolla on lyhyt historia vastalauseena KRP:n julkisuudessa olleille lausunnoille yhdistyksestä. Tuntemattoman kirjoittajan mukaan kyseessä ei olisi rikollinen järjestö, "vaikka UB:ssa on paljon jäseniä, jotka ovat olleet vankilassa". Sivujen aitoudesta ei ole tietoa, mutta niihin on viitattu myös viranomaisten kanteessa.
– Jäseniä autetaan jaloilleen heidän päästyä vankilasta, koska yhteiskuntaa ei tämä juuri kiinnosta, sivulla sanotaan.

Facebookissa ja Instagramissa United Brotherhoodilla on avoimet tilit, joilla julkaistaan lähinnä kuvia jäsenten tapaamisista. Toisinaan kuvissa on myös muiden järjestöjen, kuten Helvetin enkelien jäsenien kuvia.

Yhteiskuvat muiden ryhmien kanssa ovat mielenkiintoinen seikka, huomauttaa KRP:n Ahlgren. Hän heittää ilmaan kysymyksen siitä, mikä on Helvetin enkelien ja United Brotherhoodin keskinäinen suhde.
– Me tiedämme, että ryhmät ovat tehneet tosi tiivistä yhteistyötä. Vankilassa istuu aika vähän Helvetin enkeleitä verrattuna United Brotherhoodiin. Siitä kun laskee yksi plus yksi, tulee äkkiä sellaisia ajatuksia, että voiko United Brotherhood olla Helvetin enkelien likaisen työn tekijä.

Poliisi: Vahingollisin Suomen rikollisryhmistä
Poliisi aloitti harvinaisen laajan operaationsa rikollisryhmää vastaan keväällä 2018 yhdessä useiden muiden viranomaisten kanssa. Kun eri rikollisryhmiä oli tuolloin vertailtu, United Brotherhoodin katsottiin olevan yhteiskunnalle vahingollisin.
– Se on aseistautunein tiedossa olevista ryhmittymistä: aseisiin törmättiin viranomaistyössä jatkuvasti. Se on väkivaltainen ja tekee huumausainerikoksia, KRP:n rikostarkastaja Ari Lahtela sanoi tiedotustilaisuudessa maanantaina.

Aseistautuminen on United Brotherhoodin hierarkkisuuden ohella toinen tärkeä peruste, jonka vuoksi yhdistystä haetaan lakkautettavaksi kokonaan. Syyttäjän ja Poliisihallituksen mukaan United Brotherhood on aseistautumisen puolesta sotilaallinen yhdistys.

Poliisin tietojen mukaan United Brotherhoodin jäsenmäärä on kasvanut Bad Unionin perustamisen jälkeen noin sataan. Ennen loppukesän massiivista poliisioperaatiota heistä oli vankilassa noin 40.

Nyt joko tutkintavankeudessa tai vankeusrangaistusta kärsimässä on yhteensä arviolta 60 ryhmän jäsentä, todennäköisesti siis yli puolet kokonaisvahvuudesta.
YLE
11.9.2019 klo 13.29 päivitetty 11.9.2019 klo 15.03
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Umbrella kirjoitti: La Syys 21, 2019 12:47 am Tämä on kyllä erikoinen liiga. Some avoimena kuvia ja ollaan esillä. Ei vaan ymmärrä tätä. Toki veljeys kukoistaa ja on sitä yhteen hiileen puhaltamista. Olisi varmaan kuitenkin helpompaa, kun eivät esittelisi omia kasvojaan koko kansan nähden.

Viranomaisilla ainakin ollut helppoa katsoa ketkä kuuluvat kerhoon. Tosin eiköhän se ole jo muutenkin selvillä. Avoimia somessa, niin varmasti myös muutenkin.

Jos tällä haetaan jotain kovuutta tmv. Pieleen on kyllä mennyt ja pahasti. Kyllä ne oikeat tekijät pitävät naamat piilossa ja ovat tarkempia omista identiteeteistään.

Vähän sama asia, että tulkaa vain hakemaan minut. Eihän tuossa tarvita kuin laittaa seuranta päälle, kun ollaan avoimesti kriminaaleja. Odottaa sitten, koska tekevät virheen ja jäävät kiinni.
Tavantallaajan mielestä outoa sen myönnän, mutta toisaalta tiedän että esim. UBlaisia vitut kiinnostaa kuka seuraa, onko värit näkyvissä jne. Aivan paskan hailee - veljeys ajaa virkahomojen intressien edelle, jos ei muuuten ni ihan vaan ajojahdin periaatteesta, tilanteeesta jonka sikalauma on itse luonut. värit niskaan ja pihalle :!: Eiköhän ne tunneta vaikka ukoilla ois ”hikipuku” päällä.
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
lech
Martin Riggs
Viestit: 633
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 9:55 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja lech »

PiikkiSika kirjoitti: Su Syys 22, 2019 6:08 amTavantallaajan mielestä outoa sen myönnän, mutta toisaalta tiedän että esim. UBlaisia vitut kiinnostaa kuka seuraa, onko värit näkyvissä jne. Aivan paskan hailee - veljeys ajaa virkahomojen intressien edelle, jos ei muuuten ni ihan vaan ajojahdin periaatteesta, tilanteeesta jonka sikalauma on itse luonut. värit niskaan ja pihalle :!: Eiköhän ne tunneta vaikka ukoilla ois ”hikipuku” päällä.
Haluat esiintyä jonkinlaisena tietäjänä ja jos UB:n asenne on niin kuin kerrot - aivan paskan hailee jne. - niin se on lohduttava tieto tavalliselle tallaajalle. Tuollaisella asenteella ei ole mitään mahiksia toimia kunnon organisaation vaatimalla tavalla ja kaikki on vain muniin puhaltelua.
Carelin
Rico Tubbs
Viestit: 1255
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Carelin »

Veljiä tai ei niin kytät ovat koko ajan perillä puuhista. Ne virkahomot nauraa kahvit sylissä Krpn kuuntelukopissa kun kuuntelee näitä vähäpoikia. Jos ei pysty itselleen ammattia, asuntoa tai hyvää koulutusta hankkimaan, niin miten pyöritetään rikollista bisnestä onnistuneesti. Se vaan menee niin, että hetki leikitään kuningasta ja sen jälkeen istutaan vuosikaudet kiven sisällä. Vittu mitä elämää. Mä melkein voisin sanoa, että olisin pikkuisen ennen se virkahomo, joka lähtee joka päivä duunin jälkeen nauttimaan perheen kanssa. Siinä omassa tylsässä rivarissaan. Makunsa kullakin
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

lech kirjoitti: Su Syys 22, 2019 12:51 pm
PiikkiSika kirjoitti: Su Syys 22, 2019 6:08 amTavantallaajan mielestä outoa sen myönnän, mutta toisaalta tiedän että esim. UBlaisia vitut kiinnostaa kuka seuraa, onko värit näkyvissä jne. Aivan paskan hailee - veljeys ajaa virkahomojen intressien edelle, jos ei muuuten ni ihan vaan ajojahdin periaatteesta, tilanteeesta jonka sikalauma on itse luonut. värit niskaan ja pihalle :!: Eiköhän ne tunneta vaikka ukoilla ois ”hikipuku” päällä.
Haluat esiintyä jonkinlaisena tietäjänä ja jos UB:n asenne on niin kuin kerrot - aivan paskan hailee jne. - niin se on lohduttava tieto tavalliselle tallaajalle. Tuollaisella asenteella ei ole mitään mahiksia toimia kunnon organisaation vaatimalla tavalla ja kaikki on vain muniin puhaltelua.
Esiintyä asiantuntijana - priceless :D :D Täys ummikko pikemminkin joka kerää tiedon suomi24:stä. Somessa en ole, mut sieltähän vois saada rutkasti lisää niitä Lechin mainostamia ”tietäjän” pisteitä :twisted:

Exit tyypit on sit erikseen kuten tuolla aiemmin selvitin, siinä kysymyksessä molemminpuolinen sniffailu - RÖH-RÖH vaan- molemmat ilman värejä on kiva istua kahvihuoneessa.

1% ukkoja ei paljon sikojen perustoilailut nappaa lähinnä varmaan ihmettelee moista mielenkiintoa sikalansuunilta - tietty eri asia joissain oikeissa puuhasteluissa :!:
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
Sivustamulkoilija
Jack Bauer
Viestit: 967
Liittynyt: To Kesä 21, 2018 1:57 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Sivustamulkoilija »

PiikkiSika kirjoitti: Ma Syys 23, 2019 12:59 pm
lech kirjoitti: Su Syys 22, 2019 12:51 pm
PiikkiSika kirjoitti: Su Syys 22, 2019 6:08 amTavantallaajan mielestä outoa sen myönnän, mutta toisaalta tiedän että esim. UBlaisia vitut kiinnostaa kuka seuraa, onko värit näkyvissä jne. Aivan paskan hailee - veljeys ajaa virkahomojen intressien edelle, jos ei muuuten ni ihan vaan ajojahdin periaatteesta, tilanteeesta jonka sikalauma on itse luonut. värit niskaan ja pihalle :!: Eiköhän ne tunneta vaikka ukoilla ois ”hikipuku” päällä.
Haluat esiintyä jonkinlaisena tietäjänä ja jos UB:n asenne on niin kuin kerrot - aivan paskan hailee jne. - niin se on lohduttava tieto tavalliselle tallaajalle. Tuollaisella asenteella ei ole mitään mahiksia toimia kunnon organisaation vaatimalla tavalla ja kaikki on vain muniin puhaltelua.
Esiintyä asiantuntijana - priceless :D :D Täys ummikko pikemminkin joka kerää tiedon suomi24:stä. Somessa en ole, mut sieltähän vois saada rutkasti lisää niitä Lechin mainostamia ”tietäjän” pisteitä :twisted:

Exit tyypit on sit erikseen kuten tuolla aiemmin selvitin, siinä kysymyksessä molemminpuolinen sniffailu - RÖH-RÖH vaan- molemmat ilman värejä on kiva istua kahvihuoneessa.

1% ukkoja ei paljon sikojen perustoilailut nappaa lähinnä varmaan ihmettelee moista mielenkiintoa sikalansuunilta - tietty eri asia joissain oikeissa puuhasteluissa :!:
Nyt oli erikoinen vastaus PiikiSialta :lol: Eihän tosta saa kunnolla tolkkua millään :mrgreen:
Vastaa Viestiin