USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11302
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

https://yle.fi/uutiset/3-11017574
NY Times: Liittovaltion syyttäjät tutkivat Trumpin henkilökohtaisen asianajajan Giulianin toimia Ukrainassa

Giulianin epäillään rikkoneen lakeja, joiden tarkoituksena on estää ulkovaltojen vaikuttamisyritykset Yhdysvaltain politiikkaan.

Donald Trump12.10.2019 klo 06.53

Yhdysvalloissa presidentti Donald Trumpin ja hänen lähipiirinsä Ukraina-vyyhti syvenee.

New York Times -sanomalehden saamien tietojen mukaan liittovaltion syyttäjät tutkivat Trumpin henkilökohtaisen asianajajan Rudy Giulianin toimia Ukrainassa.

Lehden mukaan Giulianin epäillään rikkoneen lakeja, joiden tarkoituksena on estää ulkovaltojen vaikuttamisyritykset Yhdysvaltain politiikkaan.

Giuliani kertoi Financial Times -sanomalehdelle, ettei ole tietoinen väitetystä tutkinnasta häntä kohtaan.

Aiemmin tällä viikolla kaksi Giulianin avustajaa pidätettiin epäiltynä vaalikampanjoinnin rahoitusrikoksista. Heidän uskotaan auttaneen Giuliania etsimään Ukrainasta demokraattien presidenttiehdokkuudesta kilpailevaa Joe Bidenia vahingoittavaa tietoa.

Trump otti etäisyyttä Giulianiin sen jälkeen kun tiedot tämän tutkinnasta vuotivat julkisuuteen. Häneltä kysyttiin onko Giuliani edelleen hänen henkilökohtainen asianajajansa.

– En tiedä. En ole puhunut Rudylle. Hän on ollut asianajajani, Trump sanoi Business Insider -lehden haastattelussa.

Presidentti Trumpia vastaan puolestaan on aloitettu virkarikostutkinta tämän painostettua Ukrainan presidenttiä Volodymyr Zelenskyiä tutkimaan Joe Bidenin ja tämän pojan Hunterin toimia Ukrainassa.

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Ensin paljastui että tämä niin sanottu "whistleblower" joka levitti kolmannen käden tietoja demokraateille työskenteli CIA:lle ja nyt paljastui että kaveri työskenteli suoraan Bidenin alaisuudessa :D
Hyvin menee demokraattejen Trumpin haastajaisilla.
https://www.washingtonexaminer.com/news ... als-reveal
Joe Biden worked with whistleblower when he was vice president, officials reveal
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

damfin kirjoitti:
La Loka 12, 2019 8:51 am
Sinä siitä rikoksen tekemisestä jankkaat, en minä ole väittänyt enkä ottanut kantaa siihen minkä rikoksen Trump on tehnyt, vaikka toki minun mielestäni presidentin kyseessä ollessa ääretön typeryyskin voidaan katsoa rikolliseksi.
Kysyn tätä sinulta koska sinä tänne spämmäät klikki/roskauutisia joissa vihjaillaan Trumpin syyllistyneen muka johonkin rikokseen. Mulleri ei löytänyt mitään, mutta homma vain jatkuu entiseen malliin TDS-oireilevilla. URSA:lta olen kysynyt tätä myös, mutta vastausta en ole saanut koskaan vaan klikki/roskauutisten levitys vain jatkuu. Nyt alkaa näyttämään muutenkin melko vahvasti siltä, että kolluusioon syyllistyivätkin Hillary, demokraatit ja Obaman hallinto. :mrgreen:
Yle kirjoitti:Heidän uskotaan auttaneen Giuliania etsimään Ukrainasta demokraattien presidenttiehdokkuudesta kilpailevaa Joe Bidenia vahingoittavaa tietoa.
Miten tämä eroaa siitä kun Hillary Clinton etsi Trumpista vahingoittavaa tietoa viime vaaleissa mm. Venäjältä, Australiasta ja Briteistä? Voi sentään tätä kaksinaamaisuutta. :mrgreen:
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11302
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

Jos Hillary olisi etsinyt vahingoittavaa tietoa Trumpista vierailta valtioilta, hän olisi myös löytänyt sitä.

Selitin edellisellä sivulla, miksi oli rikollista maksella vaitiolorahoja pornotähdille juuri vaalien alla.

Mitä on suomeksi lause "Hyvin menee demokraattejen Trumpin haastajaisilla"?

damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10561
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja damfin »

John Kimble kirjoitti:
La Loka 12, 2019 5:51 pm
damfin kirjoitti:
La Loka 12, 2019 8:51 am
Sinä siitä rikoksen tekemisestä jankkaat, en minä ole väittänyt enkä ottanut kantaa siihen minkä rikoksen Trump on tehnyt, vaikka toki minun mielestäni presidentin kyseessä ollessa ääretön typeryyskin voidaan katsoa rikolliseksi.
Kysyn tätä sinulta koska sinä tänne spämmäät klikki/roskauutisia joissa vihjaillaan Trumpin syyllistyneen muka johonkin rikokseen. Mulleri ei löytänyt mitään, mutta homma vain jatkuu entiseen malliin TDS-oireilevilla. URSA:lta olen kysynyt tätä myös, mutta vastausta en ole saanut koskaan vaan klikki/roskauutisten levitys vain jatkuu.
Kaikki uutisethan ovat periaatteessa klikkiuutisia, ja minun postaamani uutiset ovat sentään olleet ihan tunnettujen medioiden uutisia, ei minkään äärijärjestöjen tai salaliittoteoreetikoiden mielikuvituksella höystettyjä blogeja tai mielipidesivustoja.
Se että CNN, NYTimes, Iltasanomat, sun muut julkaisevat uutisia joista sinä et pidä ei tarkoita sitä etteikö nuo uutiset sisältäisi enimmäkseen ihan silkkaa faktaa.
Ja vielä kerran rautalangasta, se että minä postaan noita uutisia tänne ja juuri tähän ketjuun, TÄMÄ ON DONALD TRUMP KETJU JA DONALD TRUMPIA KOSKEVAT UUTISET ON PYYDETTY POSTAAMAAN TÄHÄN KETJUUN! :mrgreen:
Jos sinun persettäsi noin kovasti kirveltää se että tänne postaillaan muutakin kuin Donald Trumpia ylistäviä kommentteja ja uutisia, niin älä jumalauta lue tätä ketjua, se on kuule niin yksinkertaista, ei tarvitse kärsiä persekivuista kun pysyt lukemassa jotain Foxin uutisia tai MV-lehteä.
Vielä kerran vastaus tuohon kysymykseesi, jos haluat kysellä minkä rikoksen Trump on tehnyt, mene inttämään sitä noiden uutisten kirjoittajille, en minä ole kirjoittanut niitä uutisia joissa Trumpin mahdollisista rikoksista (tai virkavirheistä) kerrotaan, minä olen postannut niitä uutisiä tänne minne ne kuuluvatkin, eli Donald Trump ketjuun.

damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10561
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja damfin »

Trump kiisti tuntevansa pidätettyjä ukrainalaisliikemiehiä – poseerasi yhteiskuvissa ja sai hämärää vaalirahaa

Ukrainalaiskaksikko on keskeinen myös Trumpin virkarikostutkinnassa. Heidät otettiin kiinni erillisessä vaalirahoitustutkinnassa.
Presidentti Donald Trump kiisti torstaina tuntevansa ukrainalaistaustaisia liikemiehiä, jotka otettiin aiemmin päivällä kiinni vaalirahoitusrikoksista epäiltyinä. Samoja miehiä pidetään myös Trumpin asianajajan Rudy Giulianin yhteyshenkilöinä ukrainalaisvirkamiehiin, joilta Giuliani halusi törkyä Joe Bidenista.

– En tunne heitä. En tiedä mitä he tekevät, Ehkä he ovat Rudyn asiakkaita. Teidän täytyy kysyä häneltä, Trump sanoi matkalla kampanjatilaisuuteensa Minneapolisiin torstaina.

Sosiaalisessa mediassa on kuitenkin julkaistu useita kuvia tilanteista, joissa Trump poseeraa yhdessä miesten kanssa.

Kuva
Lev Parnas on julkaissut sosiaalisessa mediassa muun muassa tämän kuvan itsestään Valkoisessa talossa Trumpin seurassa ja kiitellyt presidenttiä päivällisestä ja keskustelusta. (KUVA: REUTERS)

Lev Parnasin ja Igor Frumanin kiinniotto Washingtonin Dullesin lentokentällä oli torstain uutispommi, sillä he ovat keskeisiä henkilöitä kahdessa Trumpin kannalta kiusallisessa asiassa.

Heidän epäillään kanavoineen laitonta ulkomaista rahaa Trumpin hyväksi toimivalle vaalikomitealle, ja toisaalta heillä uskotaan olevan keskeistä tietoa Giulianin ja Valkoisen talon yhteydenpidosta ukrainalaisvirkamiehiin Trumpin Ukraina-skandaalissa.

Miehillä oli vain menolippu Frankfurtiin, joten on mahdollista, että he yrittivät paeta maasta. Kummallakin on Yhdysvaltain kansalaisuus.

Parnas ja Fruman ovat lahjoittaneet yhteensä noin 400 000 republikaanipoliitikoille, ja suurin summa, 325 000 dollaria, meni viime vuonna Trumpia tukevalle America First Action -superpacille, jota eivät sido normaalit kampanjarahoitusrajoitteet. Ulkomaisen rahan ottaminen on kuitenkin kaikissa tapauksissa kiellettyä. Superpac on ilmoittanut siirtäneensä saamansa rahat erilliselle tilille tutkinnan vuoksi.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006268961.html

Lyhensin hieman tuota uutista, linkin takaa löytyy koko teksti jossa käydään uudelleen läpi tuon ukrainalaiskaksikon taustoja.

Ehkä sulavaa hätävalheiden möläyttelyä ei lain mukaan rikokseksi määritellä, mutta alkaahan nuo Trumpin kootut selitykset ainakin ensikommenttien osalta olla presidentin suusta lähteneiksi jo olla melko naurettavaa... eli jälleen kerran ensimmäiseksi selitellään ettei mukamas tunne koko miehiä, ja kohta varmaan sitten sanoo että no vaikka tunnenkin niin mitä sitten, minähän olen usa:n presidentti :mrgreen:
Kuva
En tunne heitä, en tiedä mitä he tekevät tuossa poseeraamassa kanssani yhteiskuvassa :lol:

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Damfin kirjoitti:
Kaikki uutisethan ovat periaatteessa klikkiuutisia, ja minun postaamani uutiset ovat sentään olleet ihan tunnettujen medioiden uutisia, ei minkään äärijärjestöjen tai salaliittoteoreetikoiden mielikuvituksella höystettyjä blogeja tai mielipidesivustoja.
Se että CNN, NYTimes, Iltasanomat, sun muut julkaisevat uutisia joista sinä et pidä ei tarkoita sitä etteikö nuo uutiset sisältäisi enimmäkseen ihan silkkaa faktaa.
No nythän vitsin murjaisit.Mainitsemasi mediat ovat kohta kolmevuotta levittäneet surutta oikeata salaliittoteoriaa ja suomalainen copypaste media apinoinut perässä. :D Häpeäisivät edes mutta näemmä hyväuskoisia aina vaan löytyy.Mikä on aivan varmaa niin on se että demokraatit tämänkin viimeisimmän teorian löytävät reisiltään ennemmin taikka myöhemmin.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

damfin kirjoitti:
La Loka 12, 2019 6:21 pm
Kaikki uutisethan ovat periaatteessa klikkiuutisia, ja minun postaamani uutiset ovat sentään olleet ihan tunnettujen medioiden uutisia, ei minkään äärijärjestöjen tai salaliittoteoreetikoiden mielikuvituksella höystettyjä blogeja tai mielipidesivustoja.
Tässähän se TDS-oireilevien ongelma onkin. Teidän mielestä kaikki mikä ei tule siitä samasta tutusta ja turvallisesta muutaman rikkaan suvun omistuksessa olevasta vasemmistotuubista, on juuri noita mainitsemiasi. Yleensä juuri oikea riippumaton tutkiva journalismi leimataan. Tuo on tietenkin vain TDS-oireilevien mielipide eikä fakta.

Esim. juuri tuo mainitsemasi NYT kirjoittaa, että Bidenin ja poikansa hämärät toimet Ukrainassa ja niiden tutkinta olisivat Trumpin kannattajien keksimä "salaliittoteoria" vaikka todisteita on pilvin pimein julkisesti saatavilla. Ukrainan energiafirmaa jossa Hunter Biden oli johtokunnassa tutkittiin korruptiosta jo kauan ennen Trumpin ja Ukrainan presidentin puhelua. Biden todistetusti kävi 6 kertaa Ukrainassa hämäräperäisillä vierailuilla ollessaan varapresidentti. Biden myös uhkaili ja kielsi mm. Facebookia ja NYT:tä et al julkaisemasta negatiivisia uutisia em. tutkinnasta. Demokraatit itse asiassa syyttävät nyt Trumpia samasta asiasta mihin Biden ja Obama todistetusti syyllistyivät Bidenin ollessa Obaman varapresidentti. Biden kerskuu tällä videolla. On myös sanottu, että tämä "pillinviheltäjä" on työskennellyt Biden alaisuudessa.

Mutta tästä(kään) et ole varmaan lukenut noista sinun "tunnettujen medioidesi" sivuilta?
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Demokraattejen taktiikkana on ollut alusta asti syyttää Trumpia niistä teoista joihin itse ovat syyllistyneet.Eiköhän nämä asiat tästä ala pikapuoliin selvitä kun Barr saa tutkintansa valmiiksi. Päitä tulee putoamaan useammaltakin suunnalta. :D
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11302
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

Siinä on eroa, toimiiko joku avoimesti varapresidenttinä Ukrainassa vai käykö "henkilökohtainen" lakimies salaa hankkimassa "tietoja" presidentin vaalivastustajasta. Se on mainittu jo jossakin uutisessa, että Trumpia varoitettiin Ukrainasta saatavien tietojen luotettavuudesta. Eli toisin sanoen Ukrainasta löytyy toimijoita, jotka ovat valmiita väärentämään todisteita, jos hyötyvät siitä jotenkin.

Mar-a-Lagossa näytettiin viikonloppuna Trumpin kannattajille väkivaltaviihdettä (uusin skandaali):
https://youtu.be/9ZeGUqVZwzg

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

URSA kirjoitti:
Ma Loka 14, 2019 9:35 pm
Siinä on eroa, toimiiko joku avoimesti varapresidenttinä Ukrainassa vai käykö "henkilökohtainen" lakimies salaa hankkimassa "tietoja" presidentin vaalivastustajasta. Se on mainittu jo jossakin uutisessa, että Trumpia varoitettiin Ukrainasta saatavien tietojen luotettavuudesta. Eli toisin sanoen Ukrainasta löytyy toimijoita, jotka ovat valmiita väärentämään todisteita, jos hyötyvät siitä jotenkin.

Mar-a-Lagossa näytettiin viikonloppuna Trumpin kannattajille väkivaltaviihdettä (uusin skandaali):
https://youtu.be/9ZeGUqVZwzg
Mitä avoimuutta Bidenin kuudessa Ukraina-reissussa oli? Ukrainan valtakunnansyyttäjä joka tutki ukrainalaisen energiafirman korruptiota jossa Bidenin poika oli johtokunnassa erotettiin kummallisesti sen jälkeen kun Biden uhkasi evätä Ukrainalta 1 miljardia avustusta Obaman siunauksella. Biden kerskuu tästä videolla. Trump sen sijaan julkaisi transkripin puhelustaan Ukrainan presidentille joka on kaikien luettavissa. USA:n ja Ukrainan välillä on yhteistyösopimus jonka mukaan maat voivat pyytää toisiltaan apua rikostutkinnoissa. Nyt demokraatit syyttävät Trumpia siitä samasta mitä Obama ja Biden tekivät. Suoraan kommunistien käsikirjasta: "Always accuse your victim (or your adversary) of what you yourself are doing."
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2733
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

John Kimble kirjoitti:
Ma Loka 14, 2019 10:01 pm
Suoraan kommunistien käsikirjasta: "Always accuse your victim (or your adversary) of what you yourself are doing."
Hahhah, tämä kuvaa erityisen hyvin juuri Trumpin toimintaa.
Äijä on itse syyllistynyt lähes kaikkeen mistä on keksinyt Twitterissä yömyöhään itkeä.

Trumpin puupäälapset saavat tehdä vaikka minkälaista bisnestä kansainvälisten murhamiesten kanssa, but but Hunter Biden! :lol:
Sverdlov kirjoitti:Katsoin juuri Trumpin puheen.Sangen viileästi suhtautui voittoon kaiken sen paskan jälkeen mitä on niskaan kaadettu.Nyt sitten tälläkin areenalla hiljenee
sikakoira kirjoitti:..ei jää epäselväksi tuleeko Trump viemään rökäle voiton jälleen kerran. Kyllä tulee ja helposti

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Nonni, CNN whistlebloweri astuu kehiin ja kertoo Jeff Zuckerin henkilökohtaisesta kaunasta Trumpia kohtaan.
https://www.youtube.com/watch?v=m7XZmugtLv4
PART 1: CNN Insider Blows Whistle on Network President Jeff Zucker’s Personal Vendetta Against POTUS
Project Veritas
Trumpin kampanja on alkanut
https://twitter.com/i/status/1183552670738477056
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2733
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Bolton wanted White House lawyers alerted to Ukrainian efforts, called it 'drug deal,' witness tells Congress
Former Russian analyst Fiona Hill testified to members of Congress Monday behind closed doors.


Former national security adviser John Bolton was so disturbed by Rudy Giuliani’s efforts to get the Ukrainians to investigate President Donald Trump’s political opponents that he called it a “drug deal,” former White House official Fiona Hill reportedly told Congress on Monday.

Hill, the former top Europe expert in Trump’s White House, testified that Bolton told her he wanted no part of the effort by Giuliani and acting White House chief of staff Mick Mulvaney, a person in the room for Hill’s testimony told NBC News.

The New York Times first reported details of Hill's testimony Monday night.
"I am not part of whatever drug deal Rudy and Mulvaney are cooking up," Bolton told Hill according to the testimony, the Times reported.

Bolton was fired by Trump in September.

Hill testified that Bolton told her to report the situation to the top lawyer at the National Security Council, John Eisenberg, according to the person in the room for Monday’s closed-door hearing. Bolton also was said to have referred to Giuliani as a "hand grenade."
John Boltonkin heittää nämä pellet jo bussin alle.

Womp womp.
Sverdlov kirjoitti:Katsoin juuri Trumpin puheen.Sangen viileästi suhtautui voittoon kaiken sen paskan jälkeen mitä on niskaan kaadettu.Nyt sitten tälläkin areenalla hiljenee
sikakoira kirjoitti:..ei jää epäselväksi tuleeko Trump viemään rökäle voiton jälleen kerran. Kyllä tulee ja helposti

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Oiskohan Bolton hieman katkera kun sai kengänkuvan perseellensä :D Sitähän on spekuloitu että mistä nämä "tietovuodot" ovat lähtöisin :D
Boltonistakin tuli vasemmiston suosikki aivan kuten Bushista ja McCainistakin :D
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Vastaa Viestiin