Teinitytön helvetti: väkivaltainen isä löi ja kiihdytti autolla kohti teiniparia – ”prinsessani tuu mun luokse”

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17100
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Teinitytön helvetti: väkivaltainen isä löi ja kiihdytti autolla kohti teiniparia – ”prinsessani tuu mun luokse”

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Isä oli suuttunut, koska tyttö oli hänen mielestään lämmittänyt riisiä väärällä tavalla. Perheen äiti oli ollut tapahtumien aikaan synnytyssairaalassa.
Tämä riisijupakka on levinnyt laajammaltikin Suomeen nyt kun tänne on muuttanut näitä riisinpaistamisen/lämmittämisen asiantuntijoita. Muistamme tyrmistyneet ilmeet VOK:n halinalleilla kun riisi oli huonosti paistettua.
”Älkää ymmärtäkö väärin, tämä ei tarkoita, etten hyväksy, mutta ette seksuaalisesti voi koskea toisiinne”, mies oikeusasiakirjojen mukaan muisteli sanoneensa nuorille.
Kuitenkin moni musulmaanimies ottaa alaikäisen vaimokseen ja/tai raiskaa alaikäisiä edelleen päästyään Eurooppaan/Suomeen. Musulmaani-iskä ratsastaa tässä kaksilla rattailla.
- Ilmeisesti musulmaani-iskä oli varannut tuon seksuaalisen koskettelun hänen ja tyttärensä välillä itselleen. Eräänlainen tekijänoikeuspalkkio.
Mies on asunut Suomessa 15 vuotta. Tämänkään vuoksi hänelle ei oikeuden mukaan pitäisi olla epäselvää, että lapsen ruumiillinen kuritus katsotaan Suomessa aina pahoinpitelyrikokseksi.
Me saatiin mies kyllä pois paskastanista, mutta ei paskastania miehestä. MOT!
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Teinitytön helvetti: väkivaltainen isä löi ja kiihdytti autolla kohti teiniparia – ”prinsessani tuu mun luokse”

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Doctor Lecter kirjoitti: Su Loka 20, 2019 9:26 pmKuitenkin moni musulmaanimies ottaa alaikäisen vaimokseen ja/tai raiskaa alaikäisiä edelleen päästyään Eurooppaan/Suomeen. Musulmaani-iskä ratsastaa tässä kaksilla rattailla.
- Ilmeisesti musulmaani-iskä oli varannut tuon seksuaalisen koskettelun hänen ja tyttärensä välillä itselleen. Eräänlainen tekijänoikeuspalkkio.
Parhaimmilla niitä on monta, eräänlaisia pillukapitalisteja, vaikka sosialismin hedelmistä täällä mielellään nauttivatkin. Voi, kun näille tarjottaisiin sosialismin toistakin poskea eli työleirejä, sortoa ja mielivaltaa!
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Teinitytön helvetti: väkivaltainen isä löi ja kiihdytti autolla kohti teiniparia – ”prinsessani tuu mun luokse”

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Salatut poliisipaperit Helsingin kunniaväkivallasta: Isä vihasi tytärtään niin, että tärisi – ”Sä tuut olemaan pyörätuolissa”
Eilen klo 10:02
  • Nelikymppinen perheenisä raivostui 15-vuotiaan tyttärensä seurustelusta ja ylitti ajaa lapsen päälle.
  • Helsingin poliisilaitoksen linjaus perheväkivaltajuttujen ehdottomasta salaamisesta ei näytä olevan enää koko laajuudellaan voimassa.
  • Turkkilainen isä ei kestänyt teini-ikäisen tyttärensä seurustelua, vaan yritti ajaa lapsensa päältä.
  • Tytär ja äiti kertoivat isän pitkäaikaisesta väkivallasta ja uhkailusta.
Arkistovideo: Kunniaväkivaltaa kohdannut Eva kertoi IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa kokemuksistaan. Ei liity jutun tapaukseen.
Helsingissä alkukesästä 2019 tapahtuneen kunniaväkivaltajutun esitutkintamateriaali on muuttunut osin julkiseksi.

Käräjäoikeus tuomitsi viime kuussa 41-vuotiaan miehen 2 vuoden ja 4 kuukauden vankeuteen törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja muista väkivaltarikoksista. Mies yritti ajaa 15-vuotiaan tyttärensä ja tämän suomalaisen poikaystävän päältä autolla.

Helsingin poliisi salasi jutun esitutkinnan aluksi kokonaisuudessaan. Poliisi vetosi muun muassa siihen, että kunniaväkivallassa oli kyse perheen sisäisistä asioista, jotka eivät kuulu julkisuuteen.

Iltalehti riitautti julkisuuslain tulkinnan. Väkivaltarikosyksikkö tarkasteli salausperusteita tarkemmin ja päätyi siihen, että pöytäkirjasta tulee sittenkin laatia yleisöjulkinen versio, jossa ainoastaan vaadittavat kohdat on salattu.

Tuoreella päätöksellä on merkitystä kunniaväkivaltaan liittyvän keskustelun ja viranomaistoiminnan julkisen arvioinnin kannalta. Helsingin poliisilaitos oli aiemmin linjannut, että kaikki perheväkivaltaan liittyvät tutkinnat tulee salata automaattisesti alusta loppuun. Jopa ohje itsessään oli salainen.

Ilta-Sanomat kirjoitti toukokuussa, että esimerkiksi asianosaisen heteroseksuaalisuus olisi poliisin mielestä käypä salausperuste. Helsingin poliisin julkisuusvastaiset näkemykset ovat saaneet kritiikkiä ainakin julkisuuslakityöryhmässä toimineelta asianajajalta Antti Riihelältä sekä Oikeustoimittajat ry:ltä.

Tuore päätös tarkoittaa sitä, että poliisin linjaus ei ole ehdoton tai laitos on luopunut siitä.

Kuva
Asianomistajaksi joutunut lapsi näytti paikkatutkinnassa, miten raivostunut isä yritti ajaa autolla kaksikon päälle.POLIISI


Tärisi vihasta
Poliisi selvitti yliajotapauksen tutkinnassa, että turkkilaistaustainen isä oli suhtautunut tyttäreensä ja ex-vaimoonsa jo vuosia nihkeästi ja jopa pahoinpidellyt ja uhkaillut heitä. Tapahtumat kärjistyivät päälleajon yritykseksi, ja teossa ja sen taustoissa oli kunniaväkivallan piirteitä. Isä tiedettiin uskonnolliseksi henkilöksi.

15-vuotias tytär alkoi seurustella samanikäisen suomalaisen pojan kanssa. Isä ei hyväksynyt asiaa ja näytti vihansa kummallekin lapselle.

– Sen ilme on sillee vihainen, että niin kuin tärisee. [Tyttö] sanoi, että kun se tärisee, se on tosi vihainen, poikaystävä kertoi poliisille.

Kun teinit vahtivat tytön pienempiä sisaruksia, isä tuli uhkailemaan poikaa.

– Se tuli huoneeseen puhumaan meille. Se sanoi, että jos mä kosken [tyttöön] vielä kerrankin, niin se katkoo mun kaikki sormet.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva
Poliisi selvitti huolellisesti asianosaisten etäisyyksiä rikospaikalla. Tarkoituksena oli saada näyttöä esimerkiksi auton vauhdista. Ilmakuvassa näkyy viiden metrin mustavalkomitta. Uhrit olivat kohdissa 1 ja 2, autolla kiihdyttänyt isä kohdassa 3. POLIISI

Tyttären tuska ja pelko
Tytär puolestaan kertoi, että isä oli uhannut häntä muun muassa tappamisella ja pahoinpitelyllä. Hän aloitti poliisikuulustelun kertomalla pahasta mielestään, kun hänen isänsä ei ole normaali. Pelko oli ollut läsnä pienestä lähtien.

Useat juttuun liittyvät yksityiskohdat kertovat siitä, että kyse oli kunniaväkivallasta. Tuomittu isä muun muassa soitti pojan isälle ja kertoi, että hänen pitää suojella tytärtään kulttuurinsa vuoksi. Tytär puolestaan kertoi, että isä suhtautui häneen vihamielisemmin kuin poikiinsa.

– Se on ollut tosi ilkeä ja uhannut mua. On ollut tosi ikävää kuulla omalta isältä, että se tappaa mut tai että sä tuut olemaan pyörätuolissa, tytär kertoi.

Kuulustelukertomuksen mukaan isä raivostui tyttärelleen muun muassa kylmän riisin syömisestä ja siitä, että lapsi olisi halunnut tehdä suursiivouksen äidin iloksi, kun tämä oli synnyttämässä. Äidin kanssa välit olivat todella hyvät, tyttö kertoi.

Huoritteli äitiä ja lasta
Äiti ja ex-vaimo kertoi miehen aiheuttamasta pelon ilmapiiristä samansuuntaisesti kuin tytär.

– [Isä] on sanonut minulle alkukesällä 2019, että jos hänen kunniansa kärsii, hän tappaa minut ja tytönkin, nainen kertoi.

Solvaukset jatkuivat puhelimitse.

– Hän on myös sanonut, että jos tytär jatkaa pojan kanssa tällä tavalla, niin vuoden päästä [tytär] vaihtaa poikia tiuhaan tahtiin ja hänestä tulee narkomaani ja huora.

Lisäksi nainen kertoi, että ex-mies oli nimittänyt häntä ”vitun huoraksi” hänen äitinsä kuullen.

Rikoksesta epäilty isä kiisti yrittäneensä ajaa tahallaan lasten päältä. Hän kehui poikaa komeaksi ja väitti sanoneensa, että lapset saavat olla hänen luonaan niin paljon kuin haluavat. Mies kuitenkin myönsi, että otti tyttärensä kanssa yhteen käytöksensä takia.

– Kerroin, että luotan häneen, mutta se ei tarkoita sitä, että asiaa ei seurattaisi ja kontrolloitaisi, isä selitti.

– Tyttäreni on kertonut sellaisia asioita, että kun he ovat olleet poikaystävän luona, niin he koskettelivat toisiaan. Näin ei pitäisi mielestäni olla, hän jatkoi ja vetosi lasten ikään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.


Kuva

Suivaantui kuulustelussa
Kun poliisi kysyi autovälikohtauksesta, mies vaikutti sanavalintojensa perusteella kiihtyneeltä. Epäilty sanoi pitävänsä yliajoväitteitä uskomattomina ja loukkaantuneensa niistä.

– Tämä satuttaa minua todella paljon. –– Tämä on ehkä maailman pahin kokemus, että oma lapsi ajattelee tällaista minusta. Nähtävästi hän oikeasti vihaa minua.

Mies sanoi vielä, että epäily henkirikoksen yrityksestä naurattaa häntä. Epäilty kyseenalaisti tyttärensä mielenterveyden ja väitti, että lapsi haluaa kostaa hänelle.

Poliisi vei esitutkinnan loppuun asti epäiltynä tapon yrityksenä. Käräjäoikeus katsoi teon törkeän pahoinpitelyn yritykseksi muun muassa siksi, että surmaamispyrkimyksestä ei ollut tarpeeksi näyttöä.

Käräjäoikeuden mukaan isän motiivina oli mitä ilmeisimmin hänen oman auktoriteettinsa ja kunniansa horjuminen. Taustat eivät kuitenkaan olleet niin ilmiselviä, että kunniaväkivaltaa olisi voinut käyttää rangaistuksen koventamisperusteena.

Iltalehti ei julkaise tuomitun nimeä asianomistajien yksityisyyden suojelemiseksi.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/38b7 ... f66286806e
Avatar
Fire
Rico Tubbs
Viestit: 1207
Liittynyt: Ti Maalis 19, 2019 10:20 pm

Re: Teinitytön helvetti: väkivaltainen isä löi ja kiihdytti autolla kohti teiniparia – ”prinsessani tuu mun luokse”

Viesti Kirjoittaja Fire »

IL kirjoitti:Turkkilainen isä ei kestänyt teini-ikäisen tyttärensä seurustelua, vaan yritti ajaa lapsensa päältä.
Eli toisin sanoen turkkilainen, muslimi, rasisti, islamisti -isä ei hyväksynyt kantasuomalaista poikaystävää tyttärelleen. Tarinassa ei kerrota kertaakaan äidin etnisyyttä. 99% se menee niin päin ettei ongelmaa ole jos morsian on kantasuomalainen, pelkästään toisinpäin.

Tämä tulee olemaan jatkuva teema Suomessa jollei suuntaa vaihdeta väkisin.

Mutta toisaalta:
IL kirjoitti:Helsingin poliisi salasi jutun esitutkinnan aluksi kokonaisuudessaan. Poliisi vetosi muun muassa siihen, että kunniaväkivallassa oli kyse perheen sisäisistä asioista, jotka eivät kuulu julkisuuteen.
Onko Helsingin poliisiin soluttautunut jo nyt muslimeja ja islamisteja?

Kuinka paljon näitä "kunniaväkivalta" -tapauksia on jo salattu julkisuudelta Helsingin poliisissa ja muillakin poliisiasemilla?

Tämä suunta pitää kääntää. Jos nämä saatanan muslimit pääsee poliisivoimiin pätemään on Suomi länsimaisena valtiona kuollut ja kuopattu.

Ei voi poliisinkaan enää luottaa.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17100
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Teinitytön helvetti: väkivaltainen isä löi ja kiihdytti autolla kohti teiniparia – ”prinsessani tuu mun luokse”

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kärkkäästi rasisteja suomalaisissa näkevä ja hakeva valpas mediamme sekä punavihermädättäjät eivät "jostain kumman syystä" ota esiin tapauksessa ilmennyttä rasismia suomalaisia kohtaan. Eivät tietenkään. Valitsevat vaikenemisen, koska mm. pelko joutumisesta parempien ihmisten ja valtakunnansyyttäjän hampaisiin on todellinen. Sama media puolustaa sananvapautta!

Onko kyseessä nk. pakolaisperhe vaiko suomalaisen naisen Turkin tuliainen, joka tuli poimimaan rusinat pullasta ja kulttuurinsa mukaan päättikin nauttia tytöstä itse, koska tekijänoikeudet. Mieluusti tältä itseään miehenä pitävältä musulmaanilta kysyin, että miksi hän kokee suomalaisen kulttuurin niin ahdistavana ja haluaa rajoittaa tyttärensä maailmankuvaa?
- Eikö tälläisen "miehen" paikka olisi Turkissa?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Gagarin
Agentti Scully
Viestit: 695
Liittynyt: To Tammi 07, 2016 2:56 pm

Re: Teinitytön helvetti: väkivaltainen isä löi ja kiihdytti autolla kohti teiniparia – ”prinsessani tuu mun luokse”

Viesti Kirjoittaja Gagarin »

Doctor Lecter kirjoitti: Ke Marras 20, 2019 10:36 am Kärkkäästi rasisteja suomalaisissa näkevä ja hakeva valpas mediamme sekä punavihermädättäjät eivät "jostain kumman syystä" ota esiin tapauksessa ilmennyttä rasismia suomalaisia kohtaan. Eivät tietenkään. Valitsevat vaikenemisen, koska mm. pelko joutumisesta parempien ihmisten ja valtakunnansyyttäjän hampaisiin on todellinen. Sama media puolustaa sananvapautta!
Tämä on asia, jota joudutaan toistamaan usein. "Rasistinen teko" sekä siihen läheisesti liittyvät muut rikokset (kiihottaminen kansan... jne.) kohdistuvat VÄHEMMISTÖryhmiin, ei enemmistöön. Kun sanot julkisesti tummaihoista "saatanan mutakuonoksi" ja mösjöö vastaa sinulle takaisin "perkeleen piimänaama", niin saatatte olla molemmat rasisteja, mutta ainoastaan sinä syyllistyt rasistiseen tekoon.

Tämä viisaus ja tulkinta EI ole suomalaisten itsensä keksimää, se on kotoisin Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimelta.
Vastaa Viestiin