Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
systeris
Lauri Hanhivaara
Viestit: 147
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2016 4:14 am

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja systeris »

Voi ei, pahoittelen. Nuo poliisin lausumat vähän yliviritti. Ei ollut tarkoitus loukata, näin vaan liian mustavalkoisesti. Kiitos, että selvensit asiaa.
Päästä, päästä
Periksi anna
Yhteiseksi hyväksi
Perimmäiseksi parhaaksi
Mestarietsivä
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Loka 28, 2019 10:59 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Mestarietsivä »

Kiitos että ymmärrät tuohtumukseni. Ajatus siitä että miehen äiti näkisi nämä mietinnät, särkee sydämeni.

Mutta... Tämä Antin tapaus on suurin syy, miksi rekisteröidyin tänne minfoon. En vain saa mielenrauhaa, ennen kuin poliisi on tehnyt perusteelliset tutkinnat ja tutkinnat tekee jokin muu taho, kuin Ivalon poliisi.
Eniten on ihmetyttänyt auton tutkimattomuus sekä löytyneiden luiden ja vaatteiden kohtalo, tutkittiinko niitä koskaan?

Lisämausteen soppaan tuo se, että tiedän nämä henkilöt: J.S, T.S. sekä R.K. ja O.K. Anttia en koskaan tuntenut tai nähnyt. R ja O.K.sta en tiedä, kumpi on ollut paikalla vai onko kumpikaan, kummankin nimet on kuitenkin mainittu eri keskustelupalstoilla.
Mestarietsivä
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Loka 28, 2019 10:59 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Mestarietsivä »

Haluan korostaa että en todellakaan ole näiden heppujen kaveri, ystävä tai oikein mikään hyvän päivän tuttukaan. Mutta minulla on kuitenkin jonkinlainen käsitys, sellainen jonka jokainen voisi tehdä henkilöstä ensitapaamisella.

Olen miettinyt paljon sitä, voisiko J todella olla niin kylmäverinen ja erityisesti kylmähermoinen, että olisi Antin pistänyt kylmäksi ja kantanut salaisuutta mukanaan nämä vuodet.

J on tosiaan mitä ilmeisimmin jättänyt peruskoulun käymättä. Hän jäi kai kaksikin kertaa luokalle, ei siis penaalin terävin kynä. Kiinnostuksien kohteina on ollut kelkkailu ja varmasti kaikki mikä pärisee. Veljensä T on ollut samankaltainen, en muista onko jäänyt luokalle kertaakaan. Sen muistan että oli yläasteella koulukiusaaja. Mökkimurtojen tultua ilmi oli oikeastaan kaikkien kyläläisten reaktio se, ettei tullut yllätyksenä ketkä olivat niiden takana. Kertonee siis jotain Jsta ja Tsta.
Kummallakin on nykyään lapsia ja T meni vastikään naimisiinkin (itseasiassa Ivalossa surmatun pikku tytön tädin kanssa. Tästä huolimatta tapaus EI liity Anttiin mitenkään!)
Olen vähän sitä mieltä, että Antti ei ole ollut heille mikään hyvä ystävä. Oma mielipiteeni on, että Antti autoineen on ollut vain kuskina silloin kun sellaista on tarvittu. Luultavasti Antti on ollut loppupeleissä melko kiltti poika, joka on vain joutunut väärään seuraan ja häntä on käytetty hyväksi, eli pyydetty kuskiksi hämärähommiin ja ryyppyreissuille. Nämä asiat voisivat selittää esim sen, miksi J ei tehnyt katoamisilmoitusta Antista.
Sitäkin täällä on paljon ihmetelty, miksi J lähti Antin autolle Angeliin Ivalosta asti. Näin pohjoisessa välimatkat tosiaan eivät tunnu niin pitkiltä. On totuttu ajamaan pitkiä välimatkoja. Ivalosta ajaminen Angeliin on vain sellainen mukava sunnuntaiajelu. Lisäksi Jn ja Tn suku asuu Karigasniemellä, joten ovat todellakin tottuneet reissaamaan. Se kyllä on hyvin kyseenalaista, mitä haki sieltä?
Olen kovasti yrittänyt muistaa, oliko Jlla ja Tlla korvakorua. En todellakaan muista 100% tarkasti, ehkä mieleni haluaa muistaa että oli, mutta saan päähäni kuvan, että heillä on kummallakin ollut korvakoru. R.K.lla taas on edelleen korvassaan koru. Toisaalta R tykkäsi facebookissa Antin siskon viimeisimmästä postauksesta, joka koski Anttia. Jos R liittyisi tapaukseen, kehtaisiko hän painaa tykkää-nappia?
Olen kerran myös sattunut istumaan Jn kanssa samassa pöydässä baarissa. Silloin en tiennyt hänen olleen "Jaakko", vaikka olin tämän Kadonneet jakson nähnyt. En siis kiinnittänyt häneen erityistä huomiota. Mutta muistan, että hän oli hiljainen, ei puhunut oikeastaan mitään, mutta tuijotti hymyillen. Näin jälkikäteen ajateltuna jotenkin creepya, onneksi en silloin tiennyt hänen "Jaakkoudestaan" :D
Koska heillä on jo perheet, toivon totisesti että Antti on tosiaan vain kävellyt metsään ja kadonnut. Mutta poliisin uskomattoman omituinen toiminta saa kyllä spekut aivan uusille sfääreille...
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja dazu »

^Mikäs se porokeisarin poika oli, jota tähän liiteltiin myös, entä ketä olivat ne kaksi nuorta naista, jotka olivat Antin asunnolla?

Oma mutu nyt kuitenkin tältä pohjalta on sellainen, että J ja T ovat sekaantuneet johonkin kovempaan menoon, tai kovempaan tahoon näissä rötöstelyissään. Onko joku porukka kuljettanut huumeita rajan yli, tai jotain...
Yksinkertaisin selityshän kaikelle olisi sellainen, että nämä Karigasniemen pojat ovat vaan kimpaantuneet Antille joko siitä poliisille puhumisesta, tai jostain illanvieton aikana sattuneesta ja pistäneet Antin kylmäksi sen takia, mutta sitten tässä kummastuttaa edelleen muutama asia...

Poliisin toiminta on tosiaan erikoista. Yleensä se on niin päin, että näyttää siltä, kuin poliisi jahtaisi jotain haamuja ja puolet minfolaisista eivät meinaa uskoa poliisin teorioihin, mutta tässä keississä poliisi vaan kovasti kieltää rikoksen mahdollisuuden, vaikka juttu lähes kaikkien mielestä on selvä henkirikos.
Yleensä nämä pienten paikkakuntien poliisit myös nopeasti siirtävät jutun KRP:lle, jos jutussa näyttäisi olevan jotain rikokseen viittaavaa, mutta nyt näin ei olla tehty... Ollaan ikään kuin tyydytty siihen, että juttua ei nyt enempää selvitellä rikoksen kantilta.

Antin autoa ei olla tutkittu poliisin toimesta... Monet ovat varmaan nähneet täällä muissa topiceissa kuvia, kuinka vastaavissa keisseissä kadonneen auto, asunto ja kaikki kadonneeseen liittyvät paikat on käyty mikroskoopin ja DNA-seulan kanssa läpi. Nyt taas on niin kuin kieltäydytty tutkimasta tapausta rikoksen kannalta.
Yleensä poliisin toimintatapoihin kuuluisi rikoksen mahdollisuuden selvittäminen jo poissulkemisenkin kannalta. Tällä kertaa ei näin ole ollut.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Maat
Alibin satunnaislukija
Viestit: 64
Liittynyt: Ma Loka 28, 2019 12:38 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Maat »

Täällä taas päivitellään ihan päivän selvää asiaa. Kyllä..poliisin tutkinta kusee.. sen me tiedämme
Mustakuu
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ti Heinä 16, 2019 5:06 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Mustakuu »

Ihan 1. kertaa kirjoitan tälle palstalle, seurannut kyllä vuosia. Iltalehdistä bongattu taas kerran Hanhivaara ja google toi mm. tänne, ylilaudalle jne. Vastaan tuli myös tuttuja sukunimiä vuosien takaa. Yllättävän tuttuja. Inarissa asuneena muutaman vuoden ja myös Angelissa & Karigasniemellä käyneenä niinä vuosina. Paljon ennen kuin tämä tapaus on tapahtunut.

Tosiaan, nuo välimatkat siellä on arkipäivää. Matka eikä mikään käydä mutka Ivalosta Angelissa. Vähän kuin kaupassa kävisi. Angeli on muutaman savun kylä ja erämaata silmän kantamattomiin. Hyvä tuuri jo se että joku näkee että joku lähtee kävelemään erämaahan.

Itse etelän vetelänä kaveerasin paljonkin paikallisten kanssa. Mutta aina olin se muualta tullut.

Ja tästä päästä siihen miksi aloin kirjoittamaan. Antti ei ole paikallisia, toisen luokan ihmisiä kyläläisten mielestä, etelän vetelä. Ja oman kylän väkeä puolustetaan ja ollaan hiljaa vaikka tietävät takuulla isompikin porukka mitä on tapahtunut. Ja vaikka haluttaisiin kerrota niin sitä riskiä ei oteta, on koko suku vasikoita sen jälkeen. Sama pakata tavarat ja muuttaa pois sen jälkeen.

Jos tämä koirasusi nainen on tähän jollain tavalla sekaantunut niin hänkin on muualta. Ja helppo ollut laittaa hiljaiseksi silloin, hämkin päättänyt lähteä etelään. Nyt ihmetyttää kovin että poronhoitoalueella hän saa pitää koirasusilaumaa ja saamelaiset ei laita vastaan vaikka porojakin raadeltu? Saamenkielisiä uutisia kun katsoo niin joka asiasta kyllä mekkala nostetaan jos se häiritsee porotaloutta.. Vai onko syy juuri se että tämä nainen tietää ja tietää sen myös itse? Kukaan ei uskalla sanoa vastaan koirasusien pitämisestä ettei lähde poliisin luokse jutuille? Kerro mitä tapahtui.

Mutta mielenkiinnolla jään odottamaan tämän ratkaisua, kyllä se on pakko joskus tulla.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja dazu »

Viimeinen meidän tiedossa oleva varma ja luotettava havainto Antista on se, kun Antin naapuri Ivalossa on 13.10.2006 perjantaina illalla käynyt Antin asunnolla valittamassa metelistä. Tällöin Antti on ollut kotonaan ja hänen asunnollaan on lisäksi ollut kolme nuorta miestä ja kaksi nuorta naista. Havainto on tehty ehkä joskus kello 20 aikaan illalla. Musiikki on ollut kovalla ja häirinnyt naapureita... Naapurin mukaan Antin asunnosta ei koskaan aikaisemmin ollut kuulunut meteliä.
Naapurin tekemien havaintojen mukaan kyse on siis ollut jonkinlaisista pienellä kaveriporukalla pidetyistä kotibileistä.

Seuraava Anttiin liittyvä varma havainto on, kun Antin kaveri J.S ja tuntematon samaa ikää oleva mieshenkilö ovat rässineet Antin autolla Angelissa seuraavan päivän, eli 14.10.2006 lauantain aamuna ehkä joskus kahdeksan-yhdeksän aikoihin. Miehet ovat jättäneet Antin auton vaurioituneena tienvarteen. Antti ei itse ole ollut paikalla.
Saman päivän iltana Antin puhelin on vielä linkittynyt Ivaloon.

Seuraavalla viikolla 19.10.2006 torstaina tuntematon nuori naishenkilö on mennyt Antin avaimilla Antin asuntoon. Antti ei ole ollut paikalla.


Antin kaveri J.S on kertonut poliisille, että hän on 13.10.2006 illalla ollut Antin luona Ivalossa saunomassa ja, että ketään muita ei ole ollut paikalla. J.S. on lisäksi kertonut, että he ovat samana iltana lähteneet Antin kanssa kahdestaan Antin autolla Ivalosta Karigasniemelle, jossa on ollut kotibileet, joihin he ovat menneet. J.S. on kertonut, että kotibileissä on ollut paljon porukkaa paikalla.
J.S.:n kertoman mukaan he ovat Antin kanssa lähteneet aikaisin aamulla takaisin päin Angelin kautta, jonne he ovat kyydinneet erään bileissä olleen pariskunnan.
J.S. väittää, että Antti katosi lauantaina 14.10.2006 aamulla tällä heidän Angelin reissullaan ja arvelee Antin eksyneen metsään. Hän ei kuitenkaan ollut tehnyt Antista minkäänlaista katoamisilmoitusta, vaan oli poistunut toisella kyydillä takaisin Ivaloon.

J.S.:n kertomasta ja sen ristiriitaisuudesta suhteessa sivullisten havaintoihin voidaan todellakin päätellä, että J.S. ei ole ollut mikään penaalin terävin kynä. Poliisin mukaan J.S.:n kertomaa ei kuitenkaan pidä epäillä. Poliisi on lisäksi valehdellut, että Antin puhelimen "tekniikka" selittäisi puhelimen linkittymisen Ivaloon launtain 14.10 illalla.
Herää kysymys, että ketä poliisi suojelee... Tuskin tätä J.S. reppanaa kuitenkaan?

Sitten kysymys, että ketä on ollut paikalla näissä väitetyissä Karigasniemen kotibileissä? Onko joku nähnyt Antin näissä bileissä ja onko ketään bileissä ollutta tullut keskustelupalstoille kommentoimaan? Onko mahdollista saada nimilistaa bileissä paikalla olleista?
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Maat
Alibin satunnaislukija
Viestit: 64
Liittynyt: Ma Loka 28, 2019 12:38 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Maat »

dazu kirjoitti: Ti Loka 29, 2019 3:40 pm Viimeinen meidän tiedossa oleva varma ja luotettava havainto Antista on se, kun Antin naapuri Ivalossa on 13.10.2006 perjantaina illalla käynyt Antin asunnolla valittamassa metelistä. Tällöin Antti on ollut kotonaan ja hänen asunnollaan on lisäksi ollut kolme nuorta miestä ja kaksi nuorta naista. Havainto on tehty ehkä joskus kello 20 aikaan illalla. Musiikki on ollut kovalla ja häirinnyt naapureita... Naapurin mukaan Antin asunnosta ei koskaan aikaisemmin ollut kuulunut meteliä.
Naapurin tekemien havaintojen mukaan kyse on siis ollut jonkinlaisista pienellä kaveriporukalla pidetyistä kotibileistä.

Seuraava Anttiin liittyvä varma havainto on, kun Antin kaveri J.S ja tuntematon samaa ikää oleva mieshenkilö ovat rässineet Antin autolla Angelissa seuraavan päivän, eli 14.10.2006 lauantain aamuna ehkä joskus kahdeksan-yhdeksän aikoihin. Miehet ovat jättäneet Antin auton vaurioituneena tienvarteen. Antti ei itse ole ollut paikalla.
Saman päivän iltana Antin puhelin on vielä linkittynyt Ivaloon.

Seuraavalla viikolla 19.10.2006 torstaina tuntematon nuori naishenkilö on mennyt Antin avaimilla Antin asuntoon. Antti ei ole ollut paikalla.


Antin kaveri J.S on kertonut poliisille, että hän on 13.10.2006 illalla ollut Antin luona Ivalossa saunomassa ja, että ketään muita ei ole ollut paikalla. J.S. on lisäksi kertonut, että he ovat samana iltana lähteneet Antin kanssa kahdestaan Antin autolla Ivalosta Karigasniemelle, jossa on ollut kotibileet, joihin he ovat menneet. J.S. on kertonut, että kotibileissä on ollut paljon porukkaa paikalla.
J.S.:n kertoman mukaan he ovat Antin kanssa lähteneet aikaisin aamulla takaisin päin Angelin kautta, jonne he ovat kyydinneet erään bileissä olleen pariskunnan.
J.S. väittää, että Antti katosi lauantaina 14.10.2006 aamulla tällä heidän Angelin reissullaan ja arvelee Antin eksyneen metsään. Hän ei kuitenkaan ollut tehnyt Antista minkäänlaista katoamisilmoitusta, vaan oli poistunut toisella kyydillä takaisin Ivaloon.

J.S.:n kertomasta ja sen ristiriitaisuudesta suhteessa sivullisten havaintoihin voidaan todellakin päätellä, että J.S. ei ole ollut mikään penaalin terävin kynä. Poliisin mukaan J.S.:n kertomaa ei kuitenkaan pidä epäillä. Poliisi on lisäksi valehdellut, että Antin puhelimen "tekniikka" selittäisi puhelimen linkittymisen Ivaloon launtain 14.10 illalla.
Herää kysymys, että ketä poliisi suojelee... Tuskin tätä J.S. reppanaa kuitenkaan?

Sitten kysymys, että ketä on ollut paikalla näissä väitetyissä Karigasniemen kotibileissä? Onko joku nähnyt Antin näissä bileissä ja onko ketään bileissä ollutta tullut keskustelupalstoille kommentoimaan? Onko mahdollista saada nimilistaa bileissä paikalla olleista?
Kerro ihmeessä tämä tietosi KRPL:lle.. että poliisi ihan valehtelee..jep jep

Kaikki ei nyt varmasti notku missään keskustelupalstoilla jallittelemassa ihmisiä keksimillään tarinoilla..eivät kaikki ole sellaisia.
Toki saat nimilistan kun kerta kysyt. Toki se kerrotaan julki..nyt valot päälle
Mammila
Susikoski
Viestit: 49
Liittynyt: Su Kesä 23, 2019 3:47 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Mammila »

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f07f ... 22e42dc4e9



Tässä jutussa mulle taas tuli aivan uutta tietoa tämä pakettiauto mikä ei aiemmin ole mistään jutusta jäänyt mieleen muuta kuin ohimennen jossain keskustelupalstan viestissä pariin otteeseen että sellainenkin tähän liittyisi ja sitten tuo koirajuttu oli täysin uus juttu myös. Tuo penkinpäällinen.. näkee kyllä ettei nuo tahrat kyllä ole mitään likaa
Menee vain entistä sekavammaksi tämä juttu mutta selvä on ettei vastaavaa juttua ole missä poliisi ei tutki mitään tai ole edes kiinnostunut kuulustelemaan. Tuntuu että vaikka miten tätä mielessä miettii ja käy läpi niin tämä tapahtumien kuvaus ja nämä " havainnot " tekee tästä niin sekavan jutun että on vaikea hahmottaa kunnolla miten homma on mennyt. Mahtava juttu että tästä tullut lisää tietoa kuitenkin ja kas kummaa että kun ivalosta siirtyi muualle niin alkanut tulemaan lisäinfoa
Viimeksi muokannut Mammila, Ti Loka 29, 2019 7:42 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Mammila
Susikoski
Viestit: 49
Liittynyt: Su Kesä 23, 2019 3:47 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Mammila »

tutkijax kirjoitti: Ti Loka 22, 2019 10:53 pm Ruumiin löytyminen olisi niin tekijöille kuin Ivalon poliisille (Mäkelälle) katastrofi, jos joku ulkopuolinen (krp) rupeaisi tutkimaan asiaa, löytyisi sieltä paljon muutakin, niin pohjoisen huumekaupasta kuin hyvävelirikoksista ja erityisesti virkarikoksista.

Pohjoisessa mennään alueen vaikutusvaltaisten ihmisten mukaan, vain näennäisesti lain mukaan.

Uskon että ainakin osa kyläläisistä on itse sekaantunut näihin hämäräkauppoihin ja Antin löytyminen olisi kauhea riski heidän maineelle ja siksi ovat ankarasti jutun tutkimista vastaan. Mistä tietää vaikka poliisinkin henkilöitä olis mukana näissä hämäräbisneksissä
Mammila
Susikoski
Viestit: 49
Liittynyt: Su Kesä 23, 2019 3:47 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Mammila »

Elizabeth kirjoitti: Ma Loka 14, 2019 1:07 pm Minäkin luin juuri jutun ja katsoin tämän Kadonneet jakson. Ei voi kun päätä pyöritellä nuiden polliisien kohalla. Ihan saamatonta toimintaa. Heidän olettamuksenaan on että A ois lähtenyt mettään ja kadonnut erämaahan. mutta eikö kaikki muut olettamukset ja epäilykset pidä t u t k i a ensin pois notta päästään tähän olettamukseen.

Tuossa jaksossa jonka katsoin jäi erityisesti mieleen se kun Antin kaveri J palaa A:n autolle etsimään hänen puhelintaan. Siis todella kummaa et kaverin puhelinta viitsii etsiä MUTTEI itse kaveria!!?? Ja poliisiahan tämä ei kummastusta.. :shock:


Ajatella vielä että Mäkelä kommentoi ohjelmassa tuota silminnäkijän havaintona " en tiedä mistä tämmösen olis saanu päähänsä että olis korvakoru ollut tai näin luullut ja kyllä se on ollut Antti autossa koska ei ole ketään muuta siihen osoittaa..." Ihan käsittämätöntä..
Luulen että krp haluaa tämän tutkittavaksi ja kiitos myös paskamedioiden on juttu saanut paljon julkisuutta jo varmasti etelässäkin. Tässä on vielä miljoona muuta kohtaa jotka ei kavereita kiinnosta ja asunnolla käyminen katoamisen jälkeen jne ...
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja dazu »

Maat kirjoitti: Ti Loka 29, 2019 4:18 pmKerro ihmeessä tämä tietosi KRPL:lle.. että poliisi ihan valehtelee..jep jep

Kaikki ei nyt varmasti notku missään keskustelupalstoilla jallittelemassa ihmisiä keksimillään tarinoilla..eivät kaikki ole sellaisia.
Toki saat nimilistan kun kerta kysyt. Toki se kerrotaan julki..nyt valot päälle
Joo, no aika selväähän se on, että poliisi valehtelee, jos he sanovat, että kännykän paikantuminen lauantain 14.10.2006 iltana Ivaloon selittyy puhelimen tekniikalla. Mitään tällaista paikantumisen selittävää tekniikkaa ei ole olemassa.

Tällaisessa katoamistutkinnassahan homma menee niin, että Ivalon poliisin täytyy tehdä aloite jutun siirtämisessä KRP:lle. KRP ei voi muuten vaan itsekseen kaapata juttua itselleen. Tämä Hanhivaara-case on ollut Ivalon poliisin juttu. Se on ollut heidän vastuullaan, valitettavasti.
KRP voisi toki aloittaa tutkimaan Ivalon poliisia, mutta onko heillä mitään konkreettista, mistä siinä tutkinnassa lähteä liikkeelle ja niin pois päin, niin onkin sitten toinen juttu. Tuon sadun puhelimen paikantumisesta on KRP:kin varmasti huomannut, mutta aika köyhät eväät siinä on tutkintaa lähteä viemään eteenpäin. Kannattaa muistaa tässä yhteydessä Jari Aarnio -case kaikkine hankaluuksineen.


Löysin suomi24:sta keskustelunaloituksen, jossa kirjoittaja käyttää projektiivista identifikaatiota defenssinä: https://keskustelu.suomi24.fi/t/1505198 ... -taustalla

Projektiivinen identifikaatio on persoonallisuuden puolustuskeino, jossa henkilö pyrkii siirtämään tunnetasolla osan itsestään toiseen ihmiseen, kontrolloidakseen tätä toista sadistisesti. Projektiivisen identifikaation käyttö tällaisessa yhteydessä viestii tämän kirjoittajan olevan syyllinen Hanhivaaran katoamiseen. Toisekseen se viestii sitä, että syyllinen omaa rajatilarakenteisen persoonallisuuden.
Tällainen henkilö myös nauttii seksuaalisesti Hanhivaaran omaisten tunne-elämän manipuloimisesta.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Mammila
Susikoski
Viestit: 49
Liittynyt: Su Kesä 23, 2019 3:47 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Mammila »

pete85 kirjoitti: Ke Loka 16, 2019 10:44 pm Onko Antin auto viellä jossain tallin nurkalla?

Alibin mukaan auto oli hylättynä muutaman viikon jonka jälkeen vietiin romuttamolle ja tässä ihmettelin sitä että omaiset jos ois saanu sen johonkin jemmaan koska sieltä olis saatu tuhottomasti jälkiä ja johtolankoja ihan varmasti. Toki hankalampi säilyttää autoa vuosikausia jos ei mitään omaa pihaa ja tallia ole
Maat
Alibin satunnaislukija
Viestit: 64
Liittynyt: Ma Loka 28, 2019 12:38 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Maat »

Sitten on niitä tapauksia jotka kertoilevat juttuja ihan varmoina tietoina. Esim. varmaa on/ homma menee niin/ varmasti on poliisi tutkinut.. jne .. :roll:
ja yrittävät sillä viedä juttua haluamaansa suuntaan...koska on niitä jotka heti uskovat siniset silmät loistavina että kun tuo sanoi noin että on varmaa tai varmasti on poliisi kuulutellut niin ei ole syytä epäillä sen enempää...mut jos tää menis niin niin aika moni juttu ois jo melkee taputeltu..mutta kun mikään mitä poliisi tekee ei ole varmaa..emme tiedä mitää siitä.
pete85
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: Ke Marras 11, 2015 7:23 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja pete85 »

Mammila kirjoitti: Ti Loka 29, 2019 7:33 pm
pete85 kirjoitti: Ke Loka 16, 2019 10:44 pm Onko Antin auto viellä jossain tallin nurkalla?

Alibin mukaan auto oli hylättynä muutaman viikon jonka jälkeen vietiin romuttamolle ja tässä ihmettelin sitä että omaiset jos ois saanu sen johonkin jemmaan koska sieltä olis saatu tuhottomasti jälkiä ja johtolankoja ihan varmasti. Toki hankalampi säilyttää autoa vuosikausia jos ei mitään omaa pihaa ja tallia ole
No nyt kyllä on omaisetkin huonontaneet selviämis mahdollisuuksia kun ovat heti auton hävittäneet... Kuitenkin mielestäni tärkein johtolanka!
Vastaa Viestiin