Tulli takavarikoi Silkkitien verkkopalvelimen sisällön

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.
Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4528
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Tulli takavarikoi Silkkitien verkkopalvelimen sisällön

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

hutkivajournalisti kirjoitti:
To Joulu 19, 2019 11:24 pm
H.Moilanen kirjoitti:
To Joulu 19, 2019 10:08 pm
Päihdehoidon alalla työskentelee aivan järkyttävän paljon väkeä, jolla on suorat yhteydet huumebisneksiin. Osa päihdehoitoalan työntekijöistä pyörittää itsekin kauppaa esimerkiksi juuri Silkkitien kaltaisissa nettikauppapaikoissa. Huumetutkijoiden joukossa on niin ikään hyvin kyseenalaista porukkaa. Tämä on ensikäden tietoa ja niiiiiin monethan nämä jutut tietää. Osa huumekauppiaista tai heidän lähipiirin ihmisistä puolestaan hakeutuu vapaaehtoistöihin huumeiden käyttäjien lähelle.
Lähteet tuolle? Vai uskallatko paljastaa ilman pelkoa, että voit joutua Supon satanistiringin kaappaamaksi.
Itse asiassa yritin kirjoittaa sen jo viestiin, josta osan lainasit. Otetaanpa uusiksi:
Semminkin kun olen itsekin aihepiiriä liipaten ja koskettaen suorittanut opintoja sekä ansainnut elantoani, niin eihän nuo kollegat tai opettajat ole aina (eikä edes yleensä) järin puolueettomia olleet. Päihdehoidon alalla työskentelee aivan järkyttävän paljon väkeä, jolla on suorat yhteydet huumebisneksiin. Osa päihdehoitoalan työntekijöistä pyörittää itsekin kauppaa esimerkiksi juuri Silkkitien kaltaisissa nettikauppapaikoissa. Huumetutkijoiden joukossa on niin ikään hyvin kyseenalaista porukkaa. Tämä on ensikäden tietoa
Rautalangasta väännettynä:

1. Olen itsekin työskennellyt päihdehoidossa.
2. Tunnen porukkaa, joka työskentelee päihdehoidossa JA on mukana huumebisneksissä.

Tunsin tosin tuollaisia ihmisiä jo ennenkuin menin töihin päihdehoitoon, mutta en silloin uskonut kaikkia puheita enkä varsinkaan uskonut ilmiön laajuutta.

Mitä Supoon, tai vaikka Hessu Hopoon tulee, niin onhan nuo kaikki asiat laulettu viranomaisille jo vuosia sitten. Sosiaali- ja terveysalalla (muuallakin kuin päihdehoidossa) tapahtuu kaikenlaista, mikä ei todellakaan kestä päivänvaloa. Tiedän hyvin, mitä seuraa, jos alkaa työkavereiden bisneksiä viranomaisille laulamaan. Käy kuten Esperi Caren hoivakoti Ulrikan epäkohdista kannelleelle lähihoitaja Tarja Parkatille, vaikka kaikki eivät pressan juhliin pääsekään. Tarja Parkatti ei kadu, eikä käsittääkseni kadu moni päihdehoidosta ulos savustettukaan. Nykyään on aika paljon monenlaista tukea tarjolla "väärinajattelijoille". Enempää en nyt tässä sössötä, mutta tosiaan, kyllä kaikki ne tahot tietävät joiden pitääkin tietää.

Esperi Caren epäkohdat paljastaneen hoitajan ikimuistoinen vuosi huipentuu Linnan juhliin – Tarja Parkatti ei ole saanut ilmoituksen jälkeen töitä ko­ti­seu­dul­taan, mutta ei kadu
https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/e ... du/831631/

Hoitaja yritti kertoa työnantajalleen jo v.2015 Esperin ongelmista, -sai potkut
https://www.extrauutiset.com/hoitaja-yr ... ai-potkut/

SuPer: Muistisairaiden kohtelusta valittaneet hoitajat saivat potkut
https://yle.fi/uutiset/3-8593889
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4528
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Tulli takavarikoi Silkkitien verkkopalvelimen sisällön

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

muk kirjoitti:
Pe Joulu 06, 2019 4:39 pm
Kaikki asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että huumeiden käyttäjien rankaisu pahentaa huumeongelmaa. Se on sellainen aika kirkas fakta ollut aika kauan, mutta tunnepohjainen suhtautuminen asiaan on vielä voimakasta. Mielipiteiden muutoksessa kestää aikansa.
muk kirjoitti:
Pe Joulu 06, 2019 4:39 pm
Suomessakin asiantuntijat ovat tällä vuosituhannella ymmärtäneet tämän. Seuraavaksi asian oivaltaa kansa, sitten joskus poliitikot.
Tuo on muuten oikein perinteinen hevonpaskan tunnusmerkki, kun keskustelija viittaa sellaisiin lähteisiin kuin "kaikki asiantuntijat" tai "kaikki tutkimukset". Vähän tarkempia lähdeviittauksia tarvittaisiin :wink:

Tässä on nyt kuitenkin sulle yksi asiantuntija.

PSX_20191221_004922.jpg
PSX_20191221_004922.jpg (67.01 KiB) Katsottu 9110 kertaa

Vasemmassa kuvassa on valtiotieteen tohtori Tuukka Tammi. Hän työskentelee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella (THL) kehittämispäällikkönä vastuualueenaan päihteet ja riippuvuudet. Tammen väitöskirja (2007) käsitteli huumepolitiikan muutosta kansainvälisesti ja Suomessa. Aiemmin Tuukka Tammi on työskennellyt myös A-klinikkasäätiössä. Päätyönsä lisäksi hän toimii Yhteiskuntapolitiikka-lehden päätoimittajana. Tuukka Tammi esiintyy usein mediassa suomalaisen huumepolitiikan asiantuntijana.

Oikeassa kuvassa puolestaan näette Abdullah Tammen (ent. Risto Olavi Tammi). Abdullah Tammi on islaminuskoon kääntynyt suomalainen, joka toimi Suomen islamilaisen puolueen puheenjohtajana, kunnes erosi joulukuussa 2009. Omien sanojensa mukaan Tammi on aiemmin toiminut KGB:n agenttina ja tämän tiedustelupalvelun kehotuksesta soluttautunut uskonnollisiin ja poliittisiin puolueisiin.

Kansan syvissä riveissä tuntuu olevan vankka käsitys, että Tuukka ja Abdullah Tammi ovat sukua toisilleen. En ole viitsinyt väitteen todenperäisyyttä lähteä penkomaan, mutta pidän mahdollisena, että väite on totta. Joka tapauksessa päihdepolitiikan asiantuntija ja addiktiotutkija Tuukka Tammea pidetään monella tavalla kiinnostavana persoonana. Kaikki eivät suinkaan tunnu pitävän häntä luotettavana tutkijana eivätkä varsinkaan huumepolitiikan puolueettomana asiantuntijana. Uskoakseni epäilijöillä on perusteita mielipiteilleen. Kannattaa myös muistaa, että Tuukka Tammen työnantaja on surullisen kuuluisa THL, joka paitsi tekee kansallisia tutkimuksia jätevesien huumepitoisuuksista, on myös sotkeutunut turhan moneen hämminkiin viime vuosina.

Jos todellakin paljastuisi, että Tuukka ja Abdullah ovat - sanotaan nyt vaikka - lähisukulaisia, vaikuttaisiko se valtiotieteen tohtori Tuukka Tammen uskottavuuteen huumepolitiikan asiantuntijana? Entä jos Tuukka Tammen yksityiselämästä paljastuisi esimerkiksi kiusallisia yhteyksiä huumemaailmaan? Onko Suomessa muuten muita huumepolitiikan asiantuntijoita? Kun mediasta huumepolitiikkaa käsitteleviä juttuja katselee, niin yleensä akateemista tutkimustaustaa omaavia asiantuntijoita on tasan yksi: Tuukka Tammi.

PS. Mieleeni on kirkkaasti jäänyt taannoinen tv-väittely, olikohan se A-Studio, jossa käsiteltiin piikityshuoneiden perustamista Helsinkiin. Kaksi studiovierasta vastusti piikityshuoneita ja kaksi puolusti. Huumepolitiikan asiantuntija Tuukka Tammi oli tietenkin piikityshuoneita puolustamassa, mutta eipä ollutkaan ihan kenen tahansa kanssa...!!! Tammen aisaparina piikityshuoneiden tarpeellisuuden puolesta räksytti Helsingin Vihreiden oma hippimummo, neurologi Kati Juva, joka on muuten edesmenneen arkkipiispa Mikko Juvan tytär. Suosittelen kaikille uteliaille tutustumista vihertulipunaisen Kati Juvan Facebookiin. Hän jakaa siellä ja muuallakin mediassa & netissä kaikenlaista hömppää itsestään sekä perheestään. Niistä lähteistä selviää mm. että Kati Juvalla on pelottavan läheiset suhteet mm. suomalaisiin ISIS:n jäseniin ja muihinkin hyvin äärimmäisiin tahoihin. Tällaiset pösilötkö ovat todella Suomen parhaita huumepolitiikan asiantuntijoita???
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Tulli takavarikoi Silkkitien verkkopalvelimen sisällön

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Mitä h..ttoa tässä välissä on tapahtunut? Onhan Suomella historiaa huumaavien aineiden kanssa, joten mikä/ mitkä on nuo syyt miksi huumeiden käyttö tehtiin rangaistavaksi? Eikö ennen ollut rahaa laittaa hoitoon , eikö vaan ymmärretty narkkareita. Joo, no joka tapauksessa tuo laki on pelastanut minut ja monet muut huumeidenkäytöltä, joten hyvääkin se on saanut aikaseksi.
Vuonna 1972 säädettiin huumausainelaki. Erimielisyydet huumekysymyksen määrittelyssä tiivistyivät kysymykseen huumeiden käytön rangaistavuudesta. Hallituksen esityksessä käyttöä ei määritelty rangaistavaksi teoksi.[10] Eduskunnassa lakivaliokunta[11] suositteli käytön kriminalisointia, kun taas talousvaliokunta[12] asettui hallituksen linjalle. Suuri valiokunta päätti asiasta arvalla. Nostetussa arvassa luki Ei, eli siis hallituksen rangaitsemattomuuskantaa vastaan ja kriminalisoinnin puolesta[13], joka hyväksyttiin myös lopullisessa äänestyksessä äänin 92 puolesta – 80 vastaan.[14]
https://fi.wikipedia.org/wiki/P%C3%A4ihteiden_kielto

hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2942
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Tulli takavarikoi Silkkitien verkkopalvelimen sisällön

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

H.Moilanen kirjoitti:
Pe Joulu 20, 2019 9:13 pm

1. Olen itsekin työskennellyt päihdehoidossa.
2. Tunnen porukkaa, joka työskentelee päihdehoidossa JA on mukana huumebisneksissä.

Tunsin tosin tuollaisia ihmisiä jo ennenkuin menin töihin päihdehoitoon, mutta en silloin uskonut kaikkia puheita enkä varsinkaan uskonut ilmiön laajuutta.

Mitä Supoon, tai vaikka Hessu Hopoon tulee, niin onhan nuo kaikki asiat laulettu viranomaisille jo vuosia sitten. Sosiaali- ja terveysalalla (muuallakin kuin päihdehoidossa) tapahtuu kaikenlaista, mikä ei todellakaan kestä päivänvaloa. Tiedän hyvin, mitä seuraa, jos alkaa työkavereiden bisneksiä viranomaisille laulamaan. Käy kuten Esperi Caren hoivakoti Ulrikan epäkohdista kannelleelle lähihoitaja Tarja Parkatille, vaikka kaikki eivät pressan juhliin pääsekään. Tarja Parkatti ei kadu, eikä käsittääkseni kadu moni päihdehoidosta ulos savustettukaan. Nykyään on aika paljon monenlaista tukea tarjolla "väärinajattelijoille". Enempää en nyt tässä sössötä, mutta tosiaan, kyllä kaikki ne tahot tietävät joiden pitääkin tietää.

Mutta minä työskentelen Supossa, korkeassa virka-asemassa. Kyllä meille olisi tieto kulkenut, mikäli tuo pitäisi paikkansa.
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.

Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4528
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Tulli takavarikoi Silkkitien verkkopalvelimen sisällön

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

hutkivajournalisti kirjoitti:
La Joulu 21, 2019 6:14 am
Mutta minä työskentelen Supossa, korkeassa virka-asemassa. Kyllä meille olisi tieto kulkenut, mikäli tuo pitäisi paikkansa.
Supolaisia pyörii taatusti Murha.infossa, mutta pyöriihän heitä muissakin piireissä :wink: Lesta-ketjussa on mainittu SUPO:n entinen tiedottaja Liinu Lehto-Seljavaara (nyk. Liinu Lehto). Hänen on väitetty olevan sukua lestadiolaiselle Lehto-suvulle, jonka jäseniä on sekaantunut moniin hämärähommiin erityisesti rakennusalalla mutta onpa muillakin aloilla. Liinun entisessä sukunimensä oli harvinainen loppuosa, joka väistämättä tuo mieleen lahtelais-evakkotaustaisen huonekalusuvun jäsenen eli Sirpa Asko-Seljavaaran. Lääkäreinä Sirpalla ja Kati Juvalla tuntuu olevan paljon yhteistä, vaikka poliittisilta näkemyksistään ovatkin ainakin näennäisesti eri laidoilta. Piikityshuoneiden perustamista Helsinkiin käsitelleessä tv-ohjelmassa Kati Juva (vihr.) perusteli kyseisten paikkojen perustamisen tarvetta nimenomaan ystävänsä Sirpa Asko-Seljavaaran kokemuksilla lääkärin ammatista. Eli kun yksi Helsingissä toiminut lääkäri on kokenut, että kyllä sellaiset piikityshuoneet pitää saada, niin onhan siinä meille jo perusteita tarpeeksi - eiku...

SUPO:sta olisi itse asiassa paljonkin asiaa, mutta tyydyn kysymään, mahtaako Hollannissa melkein Ranta-ahojen hevostallien naapurissa omaa hevostalliaan pyörittävä Noora Forsten (os. Pentti) olla sukua SUPO:n ex-päällikkö Arvo Pentille, joka toimi tehtävässä ennen Tiitisen Seppoa?
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

KnitKnatt
Lauri Hanhivaara
Viestit: 138
Liittynyt: Pe Tammi 31, 2020 3:06 pm

Re: Tulli takavarikoi Silkkitien verkkopalvelimen sisällön

Viesti Kirjoittaja KnitKnatt »

aga kirjoitti:
Ti Joulu 10, 2019 11:05 pm
Kuinka moni menee tunnustamaan poliisille?
Viranomaiset toivovat tiedotustilaisuudessaan Silkkitiellä asioivia henkilöitä tulemaan itse lähimmälle poliisiasemalle selvittämään asiansa. Kysymys onkin, kuinka moni haluaa päästä jännityksestä ja mennä suoraan tunnustamaan tekonsa.
Olisipa kiva tietää kuinka moni palikka menee poliisiasemalle "selvittämään asiansa" ennen kun tai jos otetaan yhteyttä.
Tämäpä juuri. Ensin lähetetään salaamattomana osoitetiedot silkkitielle ja sitten mennään vielä paskat housussa tunnustamaan. Tuplamoka :D

Ei voi kuin ihmetellä miten hyväuskoisia ihmiset ovat teknologian suhteen.

Salainen_Tietolähde
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: To Tammi 30, 2020 1:52 pm
Paikkakunta: Salainen

Re: Tulli takavarikoi Silkkitien verkkopalvelimen sisällön

Viesti Kirjoittaja Salainen_Tietolähde »

Käsi pystyyn, että moniko on käynyt jo ilmiantamassa itsensä?

Vastaa Viestiin