Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
dmm
Neuvoja-Jack
Viestit: 544
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 6:19 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dmm »

Nostradamus kirjoitti: Pe Tammi 03, 2020 1:31 pm Tuo Tuulensuun kebabbila oli/on Etelän kebab. Oli kauhea läävä, mihin kukaan täysjärkinen ei mennyt selvänä syömään(Itse kävin 2000-luvun alussa). Asiakaspalvelu oli tylyä, hätäistä ja hygieniapasseista tuskin oli kuultu. Paikka tunnettiin ennen laskuhumalaisten pizzanhakupaikkana. Kyseinen paikka teki pari vuotta sitten toki ison muutoksen ja siisti ulkoasunsa ja tilansa täysin uudeksi ja nykyaikaiseksi. Siitä en tiedä, onko ruuan taso noussut remontin myötä. Mutta tuo paikka osuisi kyllä aika hyvin tuohon, "Taksilinjaan", jos oletetaan taksitolppa oikein.

Paikasta voi käydä lukea vanhoja kokemuksia ja arvosteluja 2000-luvun alulta ikivanhalta kebabille.com.

http://www.kebabille.com/arvostelut/kunta.php?kid=372 Paikka rankattiin tuolloin 1/5. Tre:n parhaat kebabbilat saivat arvosanaa 4/5.
Teki muutoksen koska ravintola paloi sähkölaiteviasta alkaneen palon seurauksena. Nykyinen omistaja (tai siis hänen perheensä) tuli omistajiksi 1999.

Aiemmin ketjussa mainittu Puutarhakadun ja Näsilinnankadun kulman tienoilla ollut kioski... ajattelin heti, että minusta siinä oli ainakin jossain vaiheessa nimen omaan kebab-paikka tai vastaava, jossa oli pieni sisätila, joka puolestaan voisi sopia juurikin lämmittelypaikaksi viluiselle.

Google mapsissa katunäkymä näyttää myös, että Onnelan aikoihin siinä oli juurikin vastaavanlainen ravintola, johon pääsi myös sisälle. En ole kyllä varma, mikä tilanne oli 1999 mutta jotenkin epäilen, että jo tuolloin siinä olisi ollut muutakin kuin vain pelkkä kioskin luukku asiakkaille. Ja vaikka olisikin ollut, kyllä sinne sisälle silti ihan ovesta pääsi kulkemaan, joten mistä sitä tietää, onko sinne sisälle päässyt esimerkiksi lämmittelemään.

Itse olen kyseisillä huudeilla liikkunut ensimmäisen kerran 80-luvun puolivälin tienoilla kun Puutarhakatu 21:ssä oli vielä elokuvateatteri. Teinivuosien multihuipennus taisi olla Bat-klubi (sama paikka, hieman eri meininki) ja toki täysi-ikäistenkin juottoloissa samassa osoitteesssa on tullut vierailtua muutaman kerran.
"Kyllä me muuten oltaisiin tultu osoittamaan mieltä ja näyttämään kaapin paikka mutta kun satoi ja oli kylmä, ja äidin leipomat pullat oli juuri uunissa"
Poliisa
Lauri Hanhivaara
Viestit: 123
Liittynyt: To Joulu 12, 2019 1:26 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Poliisa »

neitietsiva13 kirjoitti: To Tammi 02, 2020 6:19 pm Tätä palstaa.lukeneena olen todennut että on hyviä ja monipuolisia arveluita asioiden kulusta.Oma käsitykseni on ett näihin tapahtuma alueisiin,keskustan live eämään ei voi ottaa muut kantaa kuin Tampereella asuvat jotka tuntee paikat hyvin ja on täytynyt olla itse nuori Raisan katoamisen aikaan että tietää mikä on menon meininki missäkin.
Tämä tapaus ei selviä ellei poliisi ota yleisöä avuksi tutkintaan antamalla lisää yksityiskohtaisia tietoja tai kuvia mahdollisista henkilöist vaikka kuolleet.Uskon että jossain on ihminen tai ihmisiä useampi joka tietää tämän Raisan casen katoamisesta jotain.Poliisin pitäisi ottaa kovemmat panokset käyttöön että asianosaiset saadaan hermostumaan tai tekemään virheitä.Joku jossain luulisi tietvävän mit joku on tehnyt tai on osallinen tähän.Pitäisi saada jotenkin poliisin houkuteltua peitekonstein median kanssa yhteistyönä.
Täysin samaa mieltä! Nyt kannattaisi heittää kaikki tieto julki. Uskon, että vielä tulisi ihmisltä kullanarvoisia vinkkejä ja jopa tietoa, mikä voisi buustata tätä tapausta eteenpäin roimasti! Suomalaisten synti on aina ollut ettei pidä kertoa etukäteen suunnitelmista yms. ja sama tyyli pätee poliisin tiedottamiseen ja valtaväestön avun käyttämiseen ratkotessa arvoituksia. Mutta odotellaan, jos vaikka joku päivä...
Poliisa
Lauri Hanhivaara
Viestit: 123
Liittynyt: To Joulu 12, 2019 1:26 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Poliisa »

Usein monissa pitkään ratkaisemattomissa rikoksissa on myöhemmin tajuttu, kun ratkaisu tullut, että on ollut jo aiemmin haastateltavana henkilö, joka syyllinen tekoon. Sitä vaan ei nähty tai osattu tajuta. Nenän edessä ratkaisu, mutta osannut puhua itsensä ulos siinä tilanteessa. Ties vaikka joku jo poliisin kuulustelussa tai syynissä ollut oikea tyyppi.

Turhaan niitä puhelimia kuunnella salaa, jos tekijöitä vain yksi...kenelle hän niitä tekojaan lavertelisi puhelimessa. Jos poliisi paljastelisi lisää, niin moni läheinen saataisi muistaa miten käytös tai muut oudot liikkeet olivat jonkun elämässä silloin 1999 jälkeen, tai muutos ihmisessä täysin.
jokke78
Nikke Knakkertton
Viestit: 154
Liittynyt: To Loka 22, 2009 4:15 pm
Paikkakunta: Nokia

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja jokke78 »

Kyllä siinä Puutarhakatu 21:ssä on jo 1999 se kioski/ravintola ollut. Muistaisin, että myöhemmin tullut vasta sisälle pääsy mahdollisuus. Eli ennen sitä luukulla odotelttin tilauksia. Ihan täysin varma en tästä kuitenkaan ole ja joku saattaa muistaa paremmin. Jonoahan siinä oli lähinnä baarien sulkeutumis aikaan eli elanto ollut aina pitkälle riippuvainen baaritoiminnasta. Nykyään siinä on jonkunlainen kreikkalaiseen ruokaan erikoistunut pytinki.

L.A Garage oli tosiaan myös siinä 1999. Vaihtui sitten Pulseksi ja ehti olla Panamakin jossain välissä ja omistajaksi tuli Sedu Koskinen. Yksi ovi Hämeenpuistoon päin sijaitsi 1999 taas Tenderville niminen kuppila. Rokki soi ja oli mm.rockn roll henkisten ihmisten keskuudessa suosittu. Itsekkin tuli siellä usein käytyä silloisesta kaveripiiristä johtuen. Suosittu paikka siihen aikaan, mutta ei ollut ns. disco/yökerho kuten taas viereinen L.A. Garage oli juuri sitä. Tendervillessä kävi siihen aikaan ne "torttupäät" ja jenkkiautoilla liikkeellä olleet seurueet, mutta tuskin se museoauto linja tähän kuitenkaan linkittyy. Jenkkiautoja kulki siihen aikaan muutenkin huomattavasti enemmän kuin nykyisin. Tenderville vaihtui sitten kyllä aika pian uudelle vuosituhannelle siirryttäessä Onnen päiväksi ja 2005 muistaakseni Sedu osti myös nämä tilat ja remontoi ne sitten Onnelaksi. Eli entisen L.A Garagen ja Tendervillen tilat yhdistettiin yhdeksi ja samaksi yökerhoksi, mutta sillä nyt ei ole tässä keskustelussa mitään merkitystä.
Einstein
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: To Tammi 02, 2020 11:57 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Einstein »

Osaisiko joku vastata miksei kaverin kyytiin mahtunut?
Jos autossa oli kaverin poikaystävä=kuljettaja, kaveri ja kaksi muuta poikaa=4 henkilöä auton kyydissä. Oliko kyseessä jokin 4 paikkainen auto, toisaalta mainittiin, ettei halunnut ottaa yli viittä kyytiin.
teho77
Remington Steele
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Elo 16, 2011 6:27 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja teho77 »

kid kirjoitti: Pe Tammi 03, 2020 3:19 am Näin mäkin olen järkeillyt, että Pirkkalan kasarmilta tämä varusmies on ollut. Jos on napsahtanut viikonloppunakki, niin mikäs siinä että iltalomilla käväisee keskustassa. Ei se kovin omituista ole kun ei se etäisyys pitkä ole, etenkin jos on saanut kyydin takaisin. Hyvä pointti tuo johtajakoulutus.

Minä olen myös mietiskellyt, että miksi piilottaa ruumis niin hyvin (vrt esim Nokian työntekijän tappo 2011 kesälläkö se oli Hervannassa, Markku Mallat Nokialla 90-luvulla, Tesoman tappo 2014). Tekijä voisi siis olla Raisalle tuttu, mutta tämä ei tarkoita sitä että kaverit tai perhe tuntisivat tätä tyyppiä. Tuossa iässä oli ainakin itselläni "kavereita" joiden kanssa hengasi mutta joita tietyt kaverit ja perhe ei tiennyt.

Tai sitten kyseessä voisi olla ns. Tampere-syndrooma: kaupunki on loppujen lopuksi aika pieni, ja ihmiset puhuvat...

Itse jotenkin nojaudun tähän Armonkallio-linjaan eniten. Ottaen huomioon näkö- ja kuulohavainnot, ajankohdat, ja sen että joku on tunnistanut parin samaksi kaksikoksi joka on samana kesänä hengaillut kaksistaan baareissa. Jälkimmäinen viitaten syyksi siihen, että miksi ruumis on piilotettu niin hyvin: tekijä on tuntenut Raisan.
Tesoman, Hervannan ja Mallatin tapausta yhdistää surmien tapahtuminen ulkona ja enemmän tai vähemmän hetken mielijohteesta. Raisa on todennäköisesti kuollut autossa tai jossain asunnossa jolloin ruumiin hävittämisen suunnittelulle on ollut aikaa ja mahdollisuus.

Varusmiehen kohdalla tarina muuttui syksyllä vähän. Aikaisemmin oli aina kerrottu että varusmiehen piti palata kasarmille tanssittuaan ensin Raisan kanssa Casablancassa. Nyt tapauksen 20v. juttujen yhteydessä kerrottiinkin että hän poistui toiseen ravintolaan.
Poliisa
Lauri Hanhivaara
Viestit: 123
Liittynyt: To Joulu 12, 2019 1:26 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Poliisa »

Einstein kirjoitti: Pe Tammi 03, 2020 5:18 pm Osaisiko joku vastata miksei kaverin kyytiin mahtunut?
Jos autossa oli kaverin poikaystävä=kuljettaja, kaveri ja kaksi muuta poikaa=4 henkilöä auton kyydissä. Oliko kyseessä jokin 4 paikkainen auto, toisaalta mainittiin, ettei halunnut ottaa yli viittä kyytiin.
Jostain olen lukenut, että Peugeot oli kyseessä. Outo tekstipätkä oli jossain ettei kuljetta halunnut ottaa yli 5 autoon, mutta samassa tekstissä kuulosti siltä, Raisa oli ollut viides. Viisi saa ottaa autoon mielestäni....
Poliisa
Lauri Hanhivaara
Viestit: 123
Liittynyt: To Joulu 12, 2019 1:26 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Poliisa »

teho77 kirjoitti: Pe Tammi 03, 2020 5:33 pm
kid kirjoitti: Pe Tammi 03, 2020 3:19 am Näin mäkin olen järkeillyt, että Pirkkalan kasarmilta tämä varusmies on ollut. Jos on napsahtanut viikonloppunakki, niin mikäs siinä että iltalomilla käväisee keskustassa. Ei se kovin omituista ole kun ei se etäisyys pitkä ole, etenkin jos on saanut kyydin takaisin. Hyvä pointti tuo johtajakoulutus.

Minä olen myös mietiskellyt, että miksi piilottaa ruumis niin hyvin (vrt esim Nokian työntekijän tappo 2011 kesälläkö se oli Hervannassa, Markku Mallat Nokialla 90-luvulla, Tesoman tappo 2014). Tekijä voisi siis olla Raisalle tuttu, mutta tämä ei tarkoita sitä että kaverit tai perhe tuntisivat tätä tyyppiä. Tuossa iässä oli ainakin itselläni "kavereita" joiden kanssa hengasi mutta joita tietyt kaverit ja perhe ei tiennyt.

Tai sitten kyseessä voisi olla ns. Tampere-syndrooma: kaupunki on loppujen lopuksi aika pieni, ja ihmiset puhuvat...

Itse jotenkin nojaudun tähän Armonkallio-linjaan eniten. Ottaen huomioon näkö- ja kuulohavainnot, ajankohdat, ja sen että joku on tunnistanut parin samaksi kaksikoksi joka on samana kesänä hengaillut kaksistaan baareissa. Jälkimmäinen viitaten syyksi siihen, että miksi ruumis on piilotettu niin hyvin: tekijä on tuntenut Raisan.
Tesoman, Hervannan ja Mallatin tapausta yhdistää surmien tapahtuminen ulkona ja enemmän tai vähemmän hetken mielijohteesta. Raisa on todennäköisesti kuollut autossa tai jossain asunnossa jolloin ruumiin hävittämisen suunnittelulle on ollut aikaa ja mahdollisuus.

Varusmiehen kohdalla tarina muuttui syksyllä vähän. Aikaisemmin oli aina kerrottu että varusmiehen piti palata kasarmille tanssittuaan ensin Raisan kanssa Casablancassa. Nyt tapauksen 20v. juttujen yhteydessä kerrottiinkin että hän poistui toiseen ravintolaan.
Muuttuvat tarinat ova kyllä arvelluttavia.
Poliisa
Lauri Hanhivaara
Viestit: 123
Liittynyt: To Joulu 12, 2019 1:26 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Poliisa »

Poliisa kirjoitti: Pe Tammi 03, 2020 5:59 pm
Einstein kirjoitti: Pe Tammi 03, 2020 5:18 pm Osaisiko joku vastata miksei kaverin kyytiin mahtunut?
Jos autossa oli kaverin poikaystävä=kuljettaja, kaveri ja kaksi muuta poikaa=4 henkilöä auton kyydissä. Oliko kyseessä jokin 4 paikkainen auto, toisaalta mainittiin, ettei halunnut ottaa yli viittä kyytiin.
Jostain olen lukenut, että Peugeot oli kyseessä. Outo tekstipätkä oli jossain ettei kuljetta halunnut ottaa yli 5 autoon, mutta samassa tekstissä kuulosti siltä, Raisa oli ollut viides. Viisi saa ottaa autoon mielestäni....
Tsekkasin uudestaan. Sanoin virheellisesti > Raisa olisi ollut kuudes matkustaja. Pahoittelen.
TotuusKiinnostaaAina
Alibin satunnaislukija
Viestit: 59
Liittynyt: La Loka 28, 2017 8:15 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja TotuusKiinnostaaAina »

Ghost hunting kirjoitti: Pe Tammi 03, 2020 6:52 am Nyt sitten tutkailemaan Raisan juttua paikan päälle, saas nähdä mitä saadaan irti.
Paikkoja emme kuitenkaan sotke tutkinallisista syistä. Toivottavasti poliisi tekee maastoetsinnät.
Mihin? Millä välineillä, onko metallinpaljastin vai ghost box? Pääseekö mukaan?
Sigsegv
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: Ti Joulu 03, 2019 1:14 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Sigsegv »

Ravintola Wanhan Postin luona havaitaan katoamisiltana ristiverinen kolmekymppinen mies, joka taluttaa itseään pitempää vaaleaa nuorta naista kohti henkilöautoa.

Auton vieressä odottaa kaksi ulkomaalaisen näköistä miestä. On todennäköistä, että auto on vaalea Citroën Visa.


Yle Areena. Kadonneet (16:42-17:02). 24.8.2006.
https://areena.yle.fi/1-50155220

Ravintola Wanha Posti sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 13.

Hämeenkatu 10:ssä toimi 2009 – 2010 Pizzeria Juliet, jonka omistaja poltatti vakuutusrahojen toivossa.
Oliko tässä osoitteessa pizzeriatoimintaa 1999?
Raisa Räisäsen katoamistapaus kartalla - https://maphub.net/Sigsegv/raisa
dmm
Neuvoja-Jack
Viestit: 544
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 6:19 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dmm »

Sigsegv kirjoitti: Pe Tammi 03, 2020 10:43 pm Ravintola Wanhan Postin luona havaitaan katoamisiltana ristiverinen kolmekymppinen mies, joka taluttaa itseään pitempää vaaleaa nuorta naista kohti henkilöautoa.

Auton vieressä odottaa kaksi ulkomaalaisen näköistä miestä. On todennäköistä, että auto on vaalea Citroën Visa.


Yle Areena. Kadonneet (16:42-17:02). 24.8.2006.
https://areena.yle.fi/1-50155220

Ravintola Wanha Posti sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 13.

Hämeenkatu 10:ssä toimi 2009 – 2010 Pizzeria Juliet, jonka omistaja poltatti vakuutusrahojen toivossa.
Oliko tässä osoitteessa pizzeriatoimintaa 1999?
Muistaakseni talossa oli jokin kebab/pizza-paikka myös 1999, en tosin muista nimeä. Tuossa osoitteessa on ollut monenlaista ravintolatoimintaa vaikka kuinka kauan, ja isojen diskohelvettien lisäksi samassa osoitteessa on ollut juurikin noita pieniä ravintoloita aika tiheään tahtiin.
"Kyllä me muuten oltaisiin tultu osoittamaan mieltä ja näyttämään kaapin paikka mutta kun satoi ja oli kylmä, ja äidin leipomat pullat oli juuri uunissa"
Einstein
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: To Tammi 02, 2020 11:57 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Einstein »

Tuo kaverin poikaystävän auton matkustaja määrä kerrotaan monessa paikassa olleen 4, mm. Tamperelaisen jutussa. Miksi kaverit ajeli huvikseen tunnin huittisiin ja lähti samantien takaisin Tampereelle. Oliko soitot hämäystä, niin itse tekisin jos jotain olisi sattunut. Selvennyksenä vielä aiempiin juttuihin, että Raisa tanssi varusmiehen kanssa Casablancassa, ei seurahuoneella. Se selittänee iltalomalta paluun ennen klo 24:ää. Raisa etsi myös kyytiä samalle suunnalle Pirkkalaan... Seurahuoneella käynti ollut siis varsin epävarmaa, kuten kaikki muutkin vihjeet. Mutta jos oli, ketä etsi ja miksi. Ehkei juttuun liitykään mitään mystistä tai turkkilaisia. Luulisi multiojankadun turkkilaistenkin löytyneen kohtuu helposti jos pizzamieskin löytyi. Vaihtoehtoja on vaikka kuinka, jos olikin seurahuoneella ja sieltä lähtiessä joku houkutteli matkaan yms. Epäselvää ja sekottavaa on varsin paljon. Ihmetyttää, ettei osaa vihjeistä saada pois ihmisten yhteydenottojen kautta. Mikseivät ilmoita se olin minä. Ei kaikki ole kuitenkaan syyllisiä, eikä Raisa ihan kaikkialle ole ehtinyt. Jos joku tanssi kylmissään seurahuoneella tai kirkui armonkalliolla tai ajeli jenkkiautolla keskustassa tai siellä järvellä, miksei ilmoita. Tai jos joku samoihin tuntomerkkeihin sopiva kulki keskustassa tuona iltana, miksei ilmoita itsestään. Ehkä syyllinen on tiedossa, mutta ei todisteita. Työntämällä näitä uusia vihjeitä yritetään ehkä löytää todisteita johonkin mitä jo tiedetään.
Cassandra
Rico Tubbs
Viestit: 1267
Liittynyt: La Helmi 07, 2009 4:40 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Cassandra »

Poliisa kirjoitti: Ti Joulu 31, 2019 3:04 pm https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/ ... an-murhana

"Casablancassa Räisänen oli tanssinut iltalomalla olleen varusmiehen kanssa, joka kuitenkin lähti pian takaisin kasarmille. Poliisi on sittemmin kuulustellut varusmiestä todistajana. Räisänen oli nauttinut alkoholia ja oli päihtynyt, mutta seurassa olleiden mukaan ei kuitenkaan suurissa määrin.

Tytöt poistuivat Casablancasta noin kello 22. Räisänen soitti viimeisen puhelunsa kello 22.18 poikaystävälleen, joka oli kotijuhlissa Pirkkalassa. Puhelussa Räisänen arveli voivansa itsekin tulla Pirkkalaan, jos saisi jostakin kyydin. Puhelin, harmaa Nokia hälytti vielä puolenyön jälkeen.

Sunnuntaina aamulla siihen ei enää saatu yhteyttä.

Hieman ennen iltayhtätoista Räisäsen ystävä nousi Sokoksen edessä Hämeenkadulla poikaystävänsä ajamaan autoon, jonka määränpäänä oli Huittisten Seurahuone. Kyydissä olivat hänen ja poikaystävän lisäksi kaksi poikaa. Räisästä ei otettu kuljettajan päätöksestä mukaan, koska autoon ei mahtunut viittä ihmistä enempää.

Räisänen keskusteli vielä hetken ystävänsä kanssa kadulla. Ystävä ojensi Räisäselle 20 markkaa ja varmisti, että tämän bleiserin taskussa olisi kännykkä, jonka akussa on virtaa. Kaverukset sopivat soittelevansa myöhemmin illalla. Ystävä näki Räisäsen kävelevän Hämeenkadun yli takaisin Casablancan puolelle. Tämä on viimeinen täysin varma havainto Raisa Räisäsestä. Melko varmoja näköhavaintoja on Tampereen Sokoksen nurkilta.



Sen jälkeen Raisa Räisänen katosi.

Räisäsen ystävä ei viipynyt Huittisissa pitkään, vaan palasi seurueineen Tampereelle aamuyöllä. Hän soitti Räisäselle matkalta puolenyön jälkeen ja antoi puhelimen soida pitkään, mutta siihen ei vastattu. Ystävä soitti uudelleen noin viisi minuuttia myöhemmin ja antoi puhelimen hälyttää hetken. Lopetettuaan puhelun hän ajatteli Räisäsen soittavan takaisin. Ystävä oletti Räisäsen menneen yöbussilla kotiin."
Tässä sivulla 199 olevassa uutisessa sanotaan autossa olleen 4 henkilöä, ja että se oli viidelle hengelle rekisteröity. Jos se olisi ollut vain neljälle, olisi sanottu ettei siihen mahtunut neljää enempää. Onkohan toimittajalle tullut ajatuskatkos, vai mistä on kyse, sillä Raisahan olisi tuon jutun mukaan ollut viides autossa.
kid

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kid »

Entä jos... Varusmies on saanut kyydin takasin kasarmille. Intti.fi:ssä lukee, että paluu on klo 21:30. Erikoistapauksia voi toki olla, esim. aiemmin mainittu johtajakoulutus.

Kyydin tarjoajalla ja varusmiehen ystävällä on ollut jenkkiauto. Varusmies mainitsee matkalla, että tanssi mukavan tytön kanssa joka etsi kyytiä Pirkkalaan. Oli pitkä ja sitä ja tätä päällä.

Varusmies palautettuna kasarmille, kyyditsijäkaveri uskoo tilaisuutensa tulleen (bilde mielessä??) ja suuntaa takaisin keskustaan etsimään pitkää tyttöä. Raisa löytyy, ja hänen kanssaan käydään keskustelua. Siksi nämä havainnot pitkästä naisesta ja jenkkiautoista. Raisa sanoo ettei ole ihan vielä valmis, käväisen Seuriksen kautta sanomassa kaverille moi. Kyyditsijä odottelee partiossa Hämeenpuistossa tai ajelee Hämppirallia. Kun kaveria ei löydy, Raisa suuntaa kyyditsijän luo.

Ajelulla tehdään stoppi, ja kyyditsijä haluaisi jotain vähän halausta vahvempaa. Raisa ei joko halua tai jokin muu menee vinoon niin, että Raisa pääsee hengestään. Paniikissa kyyditsijä piilottaa ruumiin, pelottaa että varusmies jotenkin pistäisi palaset yhteen...

Tai sitten varusmies tietää enemmänkin kuin mitä on kertonut...

No, ehkä vähän kaukaa haettua, mutta mahdollista.
Vastaa Viestiin