Yli 70-vuotias mies houkutteli lapsia - tuomittiin hyväksikäytöistä

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
panere5
Alokas
Viestit: 15
Liittynyt: To Kesä 13, 2019 12:17 am

Yli 70-vuotias mies houkutteli lapsia - tuomittiin hyväksikäytöistä

Viesti Kirjoittaja panere5 » La Marras 09, 2019 12:30 am

" Yli 70-vuotias mies houkutteli lapsia herkuilla ja kehotti uhreja koskemaan penistään – tuomittiin useista lasten hyväksikäytöistä

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut yli 70-vuotiaan miehen vankeuteen useiden lasten hyväksikäytöstä. Oikeuden mukaan miehellä oli yhteensä seitsemän uhria, jotka olivat rikosten aikaan 6–13-vuotiaita.

Rikokset tapahtuivat Pirkanmaalla viime kesänä yhdentoista päivän aikana. Oikeuden mukaan mies houkutteli lapsia luokseen tarjoamalla heille erilaisia herkkuja. Mies kehotti lapsia muun muassa koskettamaan sukupuolielintään ja ottamaan sen suuhunsa.

Mies kiisti syytteet

Käräjäoikeus tuomitsi miehen kolmesta törkeästä ja neljästä perusmuotoisesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä yhteensä 5,5 vuoden vankeuteen. Lisäksi hänet tuomittiin maksamaan uhreille korvauksia yhteensä noin 38 000 euroa.

Käräjäoikeus antoi tuomionsa viime viikon torstaina, mutta toimitti siitä julkisen selosteen medialle vasta perjantaina. Tuomio on lainvoimainen.

STT ei julkaise tuomitun miehen nimeä, koska käräjäoikeuden mukaan uhrien henkilöllisyys voi olla pääteltävissä siitä. "

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yli ... #gs.fek1q5
Ensin kauhistellaan miten joku voi olla niin paha ja sairas. Seuraavassa lauseessa kerrotaan miten halutaan kiduttaa tekijää mitä väkivaltaisimmilla ja raaimmilla tavoilla.