USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4298
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja URSA » Pe Marras 08, 2019 3:30 pm

Jos Trump tarraisi Valkoisen talon parvekkeella tuolla tavalla takaa kiinni naisen rintoihin kameroiden edessä, se olisi aikamoinen skandaali ja uutisotsikot suurempia... :D Urheilijanuorukainen Suzuki on toki hyvännäköinen.

Avatar
On Anoi Kaa
Sherlock John Holmes
Viestit: 5959
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Marras 09, 2019 4:02 pm

^ No eihän Trumpin tarvitse sanoa kuin hyvää huomenta, niin sekin on jo skandaali. Joka tapauksessa kuvapostaus on ainakin lähellä valeuutista, etenkin kuvatekstin puutteiden takia ja siksi, että on laitettu oikein linkki alle. Mikäli tuota linkkiä et avaa ja et seuraa USAn tapahtumia melko tarkkaan, niin saat melko väärän käsityksen.


Tuosta nykyisestä Ukrainaan liittyvästä kohusta, niin onko kukaan muu ihmetellyt sen ajoitusta ja miettinyt kuinkas kätevästi se tulikaan samaan aikaan, kun venäjäkohu paljastui poliittiseksi mediapeliksi?

Obamahan ei auttanut Ukrainaa käytännössä mitenkään ja antoi Venäjän jyrätä osan maata, mutta tähän media ei puuttunut, ei arvostellut jne. Eikä ole puuttunut myöskään siihen, että sama mies, samaan aikaan, antoi daeshin kasvaa merkittäväksi terrorijärestöksi. Trumpin hallinto (unohdetaan hetkeksi hänen ärsyttävä persoonansa) ei ole saanut käytännössä mitään kiitosta, saati ylistystä, tuon kalifaatin tuhoamisesta ja palauttamisesta takaisin ihmisille. Saati siitä, että saanut suitsittua Venäjää Ukrainassa. Mutta auta armias, kun Trump vetää sotilaitaan pois toisten maiden alueilta (jotka ovat taas osittain sinne palanneet), mikä paskamyrsky siitä mediaan saatiinkaan. Tänne asti...

Biden poikineen on vielä kovilla, kun oikein telkkarissa kertoi kiristäneensä poikansa asioita tutkineen korruptoituneen syyttäjän erottamista USAn tukirahoja vastaan. On syytä muistaa myös, että Bidenin ammattitaidottoman pojan istuminen ukrainalaisen energiajätin hallituksessa 50k$ kk-palkalla on yhä mysteeri. Ei soveltuvaa koulutusta, ei työkokemusta, vain fudut laivastosta huumeiden takia. Haiseekin siltä, että korruptoitunut syyttäjä on voinut ainakin tässä olla korkealle ulottuvan korruption jäljillä...
https://www.wsj.com/video/opinion-joe-b ... E81D8.html
(Julkaistu ennen ukraina-trumpkohua)

Mielenkiintoista on myös lukea Nytimesin ja Politicon (demokraatteja lähellä, mutta kertovat esim. Ukrainan auttaneen Hillarya ja yrittäneen sabotoida Trumpin kampanjaa) vanhoja juttuja Venäjä-trumpkohun aikaan:
https://www.nytimes.com/2017/07/12/us/p ... equal.html
https://www.politico.com/story/2017/01/ ... ire-233446

Hyvin mielenkiintoista on myös demokraattien äkkinäinen muutos pilliinpuhaltajien suhteen, kun Obaman kauteen vertaa. Ei paljoa muuten hallinto suojellut...

Edit. Korjattu automaattikorjauksen ja oman huolimattomuuden jälkiä
"Vaikka antaisimme islamille periksi kuinka paljon tahansa, olisimme viime kädessä kuitenkin aina vääräuskoisia ja rasistisia sortajia – aina siihen asti kunnes itse ”palaamme islamiin”.
- Atte Kaleva

damfin
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2578
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja damfin » La Marras 09, 2019 5:35 pm

Uusi paljastuskirja maalaa synkän ja kyvyttömän kuvan Donald Trumpista: ”12-vuotias riehumassa lennonjohdossa”

Trumpin hallintoon kuuluvan korkean virkamiehen nimettömänä julkaistavassa kirjassa maalataan kylmäävä kuva Yhdysvaltain presidentistä.

WASHINGTON Post on ennakkoon paljastanut kohtia Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin hallintoon kuuluvan anonyymin virkamiehen pian ilmestyvästä kohukirjasta. Kyse on samasta virkamiehestä, joka kirjoitti viime vuoden syyskuussa New York Timesin vieraskynäpalstalle paljastuksia Trumpin hallinnosta.

Kirjoittajaa luonnehditaan ”korkeaksi virkamieheksi Trumpin hallinnossa”. A Warning (Varoitus) -niminen kirja julkaistaan 19. marraskuuta.

Kirjoittaja kuvaa Trumpin toimintaa presidenttinä kuin ”12-vuotias olisi lennonjohtotornissa”. Kirjaa maalaa kylmäävän kuvan julmasta ja kyvyttömästä presidentistä, joka on vaaraksi kansakunnalle.

– Hän on kuin 12-vuotias lennonjohtotornissa painellen hallinnon nappuloita täysin sattuman varaisesti, välittämättä siitä kun lentokoneet liukuvat pois kiitoradalta ja lentoja ohjataan kuumeisesti välttämään lentokenttää, lainaa Washington Post kirjaa.

KIRJAN mukaan Trumpin hallinnon korkeat virkamiehet harkitsivat eräässä vaiheessa viime vuonna joukkoirtosanoutumista – ”keskiyön verilöylyä” – jotta herättäisivät huomion Trumpin johtotapaan. Ideasta kuitenkin luovuttiin, koska virkamiehet pelkäsivät eron vain lisäävän epätasapainoa jo valmiiksi huterassa hallinnossa.

Kirjoittaja kuvailee, kuinka Trumpin impulsiivisten Twitter-viestien vuoksi virkamiehet joutuivat ”aamuisin heräämään keskelle täydellistä paniikkia”.

– Se on kuin menisit aamunkoitteessa vanhainkotiin ja näkisit iäkkään setäsi juoksemassa ilman housuja pihalla kiroillen suureen ääneen kahvilan ruokia samaan aikaan kun huolestuneet hoitajat yrittävät saada hänet kiinni.

– Sitä on yhtä aikaa tyrmistynyt, huvittunut ja häpeissään. Paitsi, että setäsi ei sentään tee sitä joka ainoa päivä, hänen sanomisensa eivät leviä julkisuudessa eikä hän joudu johtamaan Yhdysvaltoja kunhan saa ensin housut jalkaansa.


KIRJASSA väitetään Trumpin esittävän julkisuuden verhojen takana naisvihamielisiä ja rasistisia kommentteja. Hän muun muassa kommentoi henkilöiden painoa ja ulkoista olemusta ja kyseenalaistaa alaisuudessa työskentelevien naisten luonteen lujuutta.

– Hän käyttää sanoja kuten ”kultaseni” ja ”pikku ystäväiseni” puhutellessaan hallintonsa ammattilaisia. Tämä on juuri sitä, miten pomon ei pitäisi käyttäytyä työyhteisössä.

Kirjassa myös kerrotaan, kuinka presidentti eräässä Ovaalihuoneen tapaamisessa yritti matkia latinoaksenttia puhuessaan Meksikon rajan kautta maahan pyrkivistä siirtolaisista.

– Tänne tunkee naisia seitsemän lapsensa kanssa. He hokevat, että ”oi, auttakaa minua, mieheni jätti minut!”. Nuo naiset ovat hyödyttömiä. He eivät tee mitään maamme hyväksi. Jos he edes toisivat mukanaan miehensä, niin nämä voisi laittaa poimimaan maissia tai jotain.

VALKOISEN talon tiedottaja Stephanie Grisham tuomitsi tuoreeltaan Washington Postin kirjapaljastukset.

– Kirjan tehnyt pelkuri ei laittanut siihen nimeään, koska teos on silkkaa valetta, Grisham totesi torstaina.

Myös Trump suuttui viimevuotisesta New York Timesin kolumnista. Hän kyseenalaisti, oliko koko anonyymiä virkamiestä olemassakaan ja pohti sitten, oliko tämä syyllistynyt maanpetokseen. Hän myös vaati Twitterissä New York Timesiä luovuttamaan ”pelkurimaisen anonyymin henkilön” hallinnolle välittömästi. Näin ei käynyt.

Kolumnin mukaan kirjoittaja ja muutama hänen kanssaan samalla tavalla ajatteleva virkamies oli luvannut ”tehdä hiljaista vastarintaa” ja pysäyttää joitain osia ”Trumpin agendasta ja tämän pahimmista taipumuksista.”

Uudessa kirjassa hän toteaa olleensa tuolloin väärässä.

– Olin väärässä ”hiljaisesta vastarinnasta” Trumpin hallinnon sisällä. Virkamiesbyrokraatit ja hallitukseen valitut eivät koskaan aio yrittää ohjata Donald Trumpia oikeaan suuntaan tai hioa hänen pahansuopaa johtamistapaansa. Hän vain on sellainen kuin on.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006300596.html

Voin hyvin kuvitella kuinka osuvasti tuo alleviivattu kohta kuvaa Yhdysvaltojen hallituksen tämän hetkistä tilannetta :lol:
Sekin että noita joudutaan kirjoittamaan "pelkurimaisesti nimettömänä" kuvaa toisaalta melko hyvin Yhdysvaltojen tämän hetkistä tilannetta, sitä voi mielestäni verrata hieman neuvostoliiton tilanteeseen joskus 70-luvulla, eli hallitusta ja johtajia kyllä arvosteltiin ihan yleisesti, mutta se oli parempi tehdä nimettömänä ellei halunnut joutua itse hankaluuksiin.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Avatar
On Anoi Kaa
Sherlock John Holmes
Viestit: 5959
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Marras 10, 2019 11:44 am

On Anoi Kaa kirjoitti:
Pe Marras 08, 2019 11:58 am
Whistleblowerin/ demokraattilojalistivakoojan lakimiehistä
Sattumalta valikoitui lakimiehiksi sellaiset tyypit, jotka alkoivat puhumaan virkarikossyytteistä ja jopa VALLANKAAPPAUKSESTA heti Trumpin valinnan jälkeen...
Noiden twiittien lisäksi mielenkiintoisia sattumia löytyy ainakin AA Mark Zaidiin liittyen. Tämä esim. edusti ravintoloitsija pariskunta Diannea&Khalidia ajamalla näiden juttua Trumpia vastaan syyttämällä presidentti Trumpin bisneksiä tuolloin syrjinnällä tätä multikultipariskuntaa vastaan.
Asianajaja Zaid ei ole edustanut ainoastaan pilliinpuhaltelijoita, vaan myös yrittäjäpariskuntaa. Ihan mahtavia nuo Zaidia ihailevat katseet!
Asianajaja Zaid ei ole edustanut ainoastaan pilliinpuhaltelijoita, vaan myös yrittäjäpariskuntaa. Ihan mahtavia nuo Zaidia ihailevat katseet!
Zeid iski presidenttiin jo 2017 ajamalla Khalidin ja Diannen syytettä Trumpia vastaan.jpg (47.64 KiB) Katsottu 520 kertaa
Tuomari puhalsi kuitenkin pilliin ja potki tämän porukan nuolemaan näppejään, sillä ei uskonut asianajajan ja pariskunnan väitettä syrjinnästä. Eli että Trumpin lähestöllä sijaitseva hotelli veisi pariskunnan bisneksiä syrvivällä tavalla "asiakkaiden hakeutuessa Trumpin hotelliravintolaan presidenttiyteen liittyvien palvelusten takia" (oma hyvin tiivistettu käännös), lue itse kohdasta 1:
https://heavy.com/news/2019/10/mark-zaid/

Jotkut ne vaan yhä haikailevat sosialismin perään USAssa, koska eivät ole itse sen tuhoja päässeet todistamaan ja tuskin ovat siitä edes lukeneet. Mutta kunnes USA on vassariradikaalien hallussa - vapaa kilpailu!
"Vaikka antaisimme islamille periksi kuinka paljon tahansa, olisimme viime kädessä kuitenkin aina vääräuskoisia ja rasistisia sortajia – aina siihen asti kunnes itse ”palaamme islamiin”.
- Atte Kaleva

Avatar
On Anoi Kaa
Sherlock John Holmes
Viestit: 5959
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

USAn demokraattien presidenttiehdokkaat vaaleihin 2020

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Marras 10, 2019 12:02 pm

Biljonääri Michael Bloomberg liittyi joukkoon tummaan, mutta demokraattirasistien mielestä hänen ihonsa on kuitenkin liian valkoinen tai sillehän tuo CNN:llä ainakin kuulostaa. CNN-osuus alkaa kohdasta 1:00:
https://youtu.be/PUgL_ljRJ2I

Rahasta demokraattimenestys ei ainakaan ole kiinni (Clinton foundation mukaanluettuna) ja Bloomberg on ehkä järkevin tämän hetken ehdokkaista, kun ei ole radikaali idealisti. Jotenkin tuntuu olevan hitaan Joe Bidenin tontilla nyt, kun ilmoittautui kisaan?! Ehkä hän huomasi Joelta loppuvan jousesta veto hetkellä millä hyvänsä, sanoihan Obamakin tälle melkein heti, että "Joe, you don't have to ei this", eikä Obama ole myöskään tukenut Bideniä missään vaiheessa, vaikka apuja tarvittaisiinkin.
"Vaikka antaisimme islamille periksi kuinka paljon tahansa, olisimme viime kädessä kuitenkin aina vääräuskoisia ja rasistisia sortajia – aina siihen asti kunnes itse ”palaamme islamiin”.
- Atte Kaleva

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4298
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja URSA » Su Marras 10, 2019 6:08 pm

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006303119.html
Trumpin virkarikostutkinta on nostattanut ammatti­diplomaattien keskuudessa harvinaisen avoimen vastarinnan, joka kyti monta vuotta

Tähän mennessä raskauttavimmat todistukset Trumpia vastaan ovat tulleet entisiltä ja nykyisiltä diplomaateilta.

Julkaistu: 10.11. 16:00 , Päivitetty: 10.11. 16:39

YHDYSVALTAIN presidentin Donald Trumpin virkarikostutkinta on nostanut poikkeuksellisella tavalla esiin ammattikunnan, joka tavallisesti pitää mielipiteensä ja mielenilmauksensa visusti poissa julkisuudesta. Yhdysvaltain ulkoministeriön uradiplomaatit ovat nyt nousseet kapinaan Trumpin hallintoa vastaan, kertoo The New York Times.

Toistaiseksi virkarikostutkinnan raskauttavimmat todistajanlausunnot ovat tulleet entisiltä ja nykyisiltä uradiplomaateilta, kuten erotetulta Ukrainan-lähettiläältä Marie Yovanovitchilta ja nykyiseltä Ukrainan-lähettiläältä William Taylorilta. He ovat todistaneet edustajainhuoneessa, vaikka Trumpin hallinto on kieltänyt työntekijöiltään yhteistyön tutkinnan kanssa.

He ja muut todistajat ovat kertoneet kongressille, miten Trumpin henkilökohtainen lakimies Rudy Giuliani on aiheuttanut kauhua ulkoministeriössä vetämällä omaa virallisen ulkopolitiikan vastaista linjaansa Ukrainassa.

Giuliani on todistajien mukaan johtanut operaatiota, jossa Yhdysvallat on vastineeksi sotilaalliselle avulle painostanut Ukrainan presidenttiä aloittamaan korruptiotutkinnan Trumpin poliittista kilpailijaa, demokraattien Joe Bidenia, ja hänen poikaansa Hunter Bidenia vastaan.

Ammattidiplomaatteja hiertää sekin, että keskeinen rooli Ukraina-operaatiossa on ollut EU-suurlähettiläällä Gordon Sondlandilla. Hän on presidentinvaalikampanjan suurlahjoittaja, jolla ei ole mitään aiempaa kokemusta diplomatiasta.

SULJETUISSA Facebook-ryhmissä, salatuissa sovelluksissa ja yksityisissä haastatteluissa ulkoministeriön virkamiehet ylistävät julkisesti Trumpia vastaan todistaneita kollegojaan, The New York Times kertoo. Virkamiesten ammattiyhdistys on jopa kerännyt jäseniltään kymmeniätuhansia dollareita todistajiksi päätyneiden kollegoiden asianajokuluihin.

Diplomaattien perinteiseen rooliin kuuluu, että he eivät ota kantaa puoluepolitiikkaan ja kulloiseenkin presidenttiin, vaan toimivat vakiintuneiden käytäntöjensä ja virallisen ulkopolitiikan mukaisesti. Trumpin aikoina tämä näyttää muuttuneen. Virkamiehet ovat jo vuosia olleet avoimen järkyttyneitä Trumpin tavasta hoitaa ulkopolitiikkaa.

”Luulen, että juuri nyt moraali on todennäköisesti alimmalla tasolla kuin kertaakaan niinä 35 vuotena, joina työskentelin ulkoasiainhallinnossa”, sanoi entinen diplomaatti Linda Thomas-Greenfield The New York Timesille.

Hän työskenteli muun muassa Afrikka-kysymysten apulaisulkoministerinä ja ulkomaanedustuksen johtajana ja jäi eläkkeelle 2017.

The New York Times on haastatellut yli kahtakymmentä ulkoministeriön virkamiestä ja ulkomaanlähetystöjen ja konsulaattien työntekijää ja lisäksi ulkoasiainhallinnon jättäneitä diplomaatteja.

LEHDEN haastattelemien lähteiden mukaan diplomaatit tuntevat virkarikostutkinnassa esiin nousseiden kollegojensa ansiosta ylpeyttä ammattikunnastaan, joka on Trumpin presidenttikauden aikana joutunut leikkausten ja avoimen pilkan kohteeksi.

Monet ovat lähteneet, ja osa on alkanut vältellä pyrkimistä näkyviin tehtäviin, joita pidettäisiin yleensä ylennyksinä, koska he eivät halua joutua Trumpin politiikan tahraamiksi.

Trump ja hänen lähipiirinsä ovat kutsuneet virkamiesten Ukraina-politiikan arvostelua hallinnon sisäisen salaliiton sabotaasiksi.

Osa virkamiehistä pelkääkin, että virkarikostutkinta johtaa yhä vakavampaan välirikkoon ulkoasiainhallinnon ja Trumpin lähipiirin välillä ja voi johtaa erottamisiin ja muutoksiin käytännöissä.

John Kimble
Miss Marplen perikuntaa
Viestit: 1535
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja John Kimble » Ma Marras 11, 2019 5:15 am

URSA kirjoitti:
Pe Marras 01, 2019 7:32 pm
Nyt ymmärrän, mitä Trump tarkoitti sanoessaan palkkaavansa "the best people" Valkoiseen taloon. Parhaita rikoksen peittelijöitä.

Kuva
Siinähän ne parhaat ihmiset yllä ja alla. :mrgreen:
Kuva

Kuva
"Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti." "Tappakaa kaikki pedofiilit."

Avatar
Tackleberry
Hercule Poirot
Viestit: 2097
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USAn demokraattien presidenttiehdokkaat vaaleihin 2020

Viesti Kirjoittaja Tackleberry » Ma Marras 11, 2019 10:46 am

Melkein kuka tahansa on parempi kuin se nykyinen läskipersekriminaali, joka Valkoisesta talosta twiittailee kuinka kaikki on niin epiksiä.

PS. Maailmassa ei ole yhtäkään biljonääriä. Billionaire on suomeksi miljardööri.

Avatar
On Anoi Kaa
Sherlock John Holmes
Viestit: 5959
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USAn demokraattien presidenttiehdokkaat vaaleihin 2020

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ma Marras 11, 2019 2:07 pm

Tackleberry kirjoitti:
Ma Marras 11, 2019 10:46 am
läskiperse
Kun katson demokraattien ehdokkaita ja voimahahmoja, niin näen siellä huomattavasti enemmän läskiperseitä kuin Trumpin ahterissa, jota en ole kyllä paljon katsellut. Pitkälle ja amerikkalaisittain hyväkuntoiselle se näyttää. Mutta haukuhan vaan Trumpia ja epäkohtien esiintuojia siellä hänen ketjussaan, äläkä pasko tätäkin hölynpölyysi. Voisit vaikka ottaa Gagarin-nikin taas käyttöösi, niin voit olla vapautuneempi?
"Vaikka antaisimme islamille periksi kuinka paljon tahansa, olisimme viime kädessä kuitenkin aina vääräuskoisia ja rasistisia sortajia – aina siihen asti kunnes itse ”palaamme islamiin”.
- Atte Kaleva

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4298
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USAn demokraattien presidenttiehdokkaat vaaleihin 2020

Viesti Kirjoittaja URSA » Ma Marras 11, 2019 9:38 pm

On Anoi Kaa kirjoitti:
Ma Marras 11, 2019 2:07 pm
Tackleberry kirjoitti:
Ma Marras 11, 2019 10:46 am
läskiperse
Kun katson demokraattien ehdokkaita ja voimahahmoja, niin näen siellä huomattavasti enemmän läskiperseitä kuin Trumpin ahterissa, jota en ole kyllä paljon katsellut.
Korjataanpa asia. Tässä katseltavaa:
Kuva

John Kimble
Miss Marplen perikuntaa
Viestit: 1535
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja John Kimble » Ti Marras 12, 2019 1:57 am

Aika vähiin on demokraattien ja Hillaryn fanien argumentit tippuneet täällä kun nyt pitää viimeisenä oljenkortena ulkonäköä moittia. Takkumarjan kiinnostus perseisiin on kyllä ollut jo yleisessä tiedossa tällä foorumilla. :mrgreen:
John Kimble kirjoitti:
Ma Marras 11, 2019 5:15 am
URSA kirjoitti:
Pe Marras 01, 2019 7:32 pm
Nyt ymmärrän, mitä Trump tarkoitti sanoessaan palkkaavansa "the best people" Valkoiseen taloon. Parhaita rikoksen peittelijöitä.

Kuva
Siinähän ne parhaat ihmiset yllä ja alla. :mrgreen:
Kuva

Kuva
Huomatkaa miten toimittajakin säikähtää Hillaryn friikkinykimistä. Obama taasen välittää tietoa "Vladimirille" kun luuli ettei heidän kuiskauksiaan kuulla. Harmikseen mikki olikin päällä. Kukahan "Vladimir" mahtaa olla kyseessä jolle Medvedev välittää salaisen sanoman Obamalta? :mrgreen:
"Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti." "Tappakaa kaikki pedofiilit."

Avatar
sikakoira
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2820
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Marras 12, 2019 12:27 pm

Veteraani sanoo painavan mielipiteensä Trumpia vastaan protestoivista lumihiutaleista.
https://www.liveleak.com/view?t=uihvt_1573507155
:lol:
Muutenhan demokraatti rintamalla alkaa pikkuhiljaa juonittelut valumaan reisille.Ukrainagaten "todistajat" eivät itseasiassa todista mitään kun lukee käsikirjoitukset vaan levittävät huhupuheita jne..... Toivottavasti saavat Schiffin kuulusteltavaksi ensi perjantaina mutta en nyt hirveästi pidättele henkeäni tämän suhteen. :lol:

Tuo on ihan huvittava yksityiskohta että Bloomberg näki tilaisuutensa koittaneen kun katseli demokraattejen ehdokkaita vaikka aikaisemmin oli sanonut ettei lähde kisaan mikäli Biden on mukana. :lol: Ei sillä että kaverilla mitään mahdollisuuksia olisi enää tässä vaiheessa .Peli on jo menetetty.

Kuva
“I think we have to find out what happened first. Here we go again with, you know, you’re guilty until proven innocent. I don’t like that. "
Donald Trump

Avatar
Tackleberry
Hercule Poirot
Viestit: 2097
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tackleberry » Ti Marras 12, 2019 1:00 pm

sikakoira kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 12:27 pm
Veteraani sanoo painavan mielipiteensä Trumpia vastaan protestoivista lumihiutaleista.
Joo, nehän niitä lumihiutaleita on. :lol:

Tämä läskiperse melkein pillahtaa itkuun, kun saa ansaitut buuaukset ja sitten pitää veronmaksajien rahoilla lähteä jonnekin Alabamaan, että löytää sellaisen urheiluyleisön, joka ei buuaa.

Tosin näitäkin piti etukäteen varoittaa, että sananvapauden käyttämisestä Trumpia vastaan seuraa sitten rankkua.
Säälittäviä itkupillejä. :lol:

Avatar
On Anoi Kaa
Sherlock John Holmes
Viestit: 5959
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Marras 12, 2019 10:27 pm

Tackleberry kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 1:00 pm
Tosin näitäkin piti etukäteen varoittaa, että sananvapauden käyttämisestä Trumpia vastaan seuraa sitten rankkua.
Säälittäviä itkupillejä. :lol:
Kuka itkee ja missä? Ei kai se kovin ihme ole, jos Trump ei nauti valtaisaa suosiota Washintonissa tai New York Cityn paskareiässä,

Mitenkähän tuo sananvapauden rajoittaminen menikään, eikö Trumpin hallinnosta oikeasti löydy epäkohtia, kun itse pitää keksiä ja valehdella? Ohjeistivat, että tappelusta lähtee opiskelijalippu/kausikortti, buuata saa kyllä.
https://newscream.com/2019/11/alabama-l ... ing-trump/

Sananvapauden rajoittajat tulevat sieltä demokraattileiristä, etenkin heidän militanttisiipi antifalta, joka on esim. kaapannut kampukset ja Portlandin kaupungin.

Säälittävää todellakin, ihan kuin omasikin toiminta. Mitään ei osata/tajuta, niin voi vaan valehdella.
"Vaikka antaisimme islamille periksi kuinka paljon tahansa, olisimme viime kädessä kuitenkin aina vääräuskoisia ja rasistisia sortajia – aina siihen asti kunnes itse ”palaamme islamiin”.
- Atte Kaleva

Avatar
Tackleberry
Hercule Poirot
Viestit: 2097
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tackleberry » Ti Marras 12, 2019 11:05 pm

Voi lässynlässyn, Trumpalumpa.
The University of Alabama’s student government found itself at the center of a Trump-fueled controversy Wednesday — mainly of its own making — with the president set to attend Saturday’s college football clash between No. 3 LSU and the second-ranked Crimson Tide in Tuscaloosa.

The issue began Tuesday when Jason Rothfarb, vice president of student affairs for Alabama’s Student Government Association, warned students that any “disruptive behavior” at the game would result in lost seating privileges for the remainder of the Crimson Tide’s schedule.

By Wednesday, after outcry on social media, both Rothfarb and the Alabama SGA had walked the statement back.

“The SGA strongly affirms its belief in free speech and the rights of all students to express their opinions,” the SGA’s Wednesday statement read.
https://www.washingtonpost.com/sports/2 ... -lsu-game/


Ai, mutta tuohan on Washington Post! Fake news! Toisin kuin esim. Breitbart ja Fox News, joihin runkkari luottaa. :lol:
Kultin jäsenille Kool-Aid maistuu. :lol:

Vastaa Viestiin