Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
poikani
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2831
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Bitcoin-kiristäjä lähettelee kirjepommeja Hollannissa

Viesti Kirjoittaja poikani » To Helmi 13, 2020 12:05 am

MTV kirjoitti:Kiristäjä lähettelee kirjepommeja Hollannissa: Pankin työntekijä kuuli kirjeestä sihinää ja sitten räjähti

JULKAISTU 4 TUNTIA SITTEN

Hollannissa on räjähtänyt kaksi kirjepommia.

Poliisin mukaan tekojen takana on kiristäjä, joka on vaatinut itselleen maksua bitcoineina. Uutistoimisto Reutersin mukaan kukaan ei ole loukkaantunut räjähdyksissä.

Toinen kirjeistä oli lähetetty ABN Amro -pankkiin. Pankin lajittelukeskuksen työntekijä kuuli kirjeestä sihinää ja heitti kirjeen pois. Samalla tapahtui pieneksi luonnehdittu räjähdys.

Toinen räjähdys sattui elektroniikkayhtiö Ricohin postitushuoneessa.

Hollannissa on liikkunut jo aiemminkin tämän vuoden aikana kirjepommeja, joiden lähettäjäksi epäillään samaa henkilöä. Ketään ei ole pidätetty kirjepommien lähettämisestä epäiltynä.

JARI HEIKKILÄ
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kir ... ti/7724216
????? ?? ??????.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12230
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » To Helmi 13, 2020 10:30 am

Veroista vapautettu pörssiyhtiö - edelleen mahdollista, vaikka kaikkea muuta pannaan/laitetaan verolle, niin AY-liitojen Kojamo on ja pysyy pyhänä asiana:
Ay-liike saa taas Kojamosta kymmenien miljoonien verovapaat osingot

Kojamon hallitus ehdottaa 0,34 euron osinkoa osakkeelta.

Lakkotalvi on keventänyt ay-liittojen kassoja, mutta lisää rahaa on luvassa, sillä ay-liikkeen rahasampona tunnettu asuntosijoittaja Kojamo (entinen VVO) maksaa viime vuodelta tuhdin osingon.

Kojamon hallitus ehdottaa, että viime vuodelta yhtiön omistajille maksetaan osinkoa 0,34 euroa osakkeelta. Se on sentin vähemmän kuin vuoden 2018 osinko.

Koska ammattiliitoilla on yleishyödyllisen yhteisön status, niiden ei tarvitse maksaa veroa osingoistaan.

Iltalehti listasi suurimpien ammattiliittojen Kojamo-osingot.

Suluissa on kunkin ay-liiton omistusosuus Kojamosta 31.1.2020
Teollisuusliitto (10,44 %) 8 775 978 euroa
Ammattijärjestö OAJ (6,10 %) 5 127 709 euroa
JHL (5,22 %) 4 384 987 euroa
Rakennusliitto (5,02) 4 384 987 euroa
Ammattiliitto PRO (4,23 %) 3 556 492 euroa
AKT (0,64 %) 535 815 euroa
SEL (0,58 %) 484 334 euroa
SAK (0,39 %) 323 393 euroa
Jyty (0,34 %) 279 936 euroa
Paperliitto (0,29 %) 244 528 euroa
PAU (0,24 %) 198 468 euroa
Sähköliitto (0,18 %) 151 369 euroa

Lähde: Kojamon tilinpäätöstiedote ja Kojamon kotisivut

Liikevaihto ja tulos kasvoivat
Kojamon liikevaihto kasvoi viime vuonna 4,6 prosenttia ja oli 375,3 miljoonaa euroa.

Nettovuokratuotto kasvoi 5,7 prosenttia ja oli 247,3 miljoonaa euroa. Nettovuokratuotto oli 65,9 (65,2) prosenttia liikevaihdosta.

Voitto ennen veroja oli 1 031,3, kun se edellisvuonna oli 277,3 miljoonaa euroa. Kojamon mukaan voittoon sisältyy 872,4 miljoonan euron nettovoitto sijoituskiinteistöjen käypään arvoon arvostamisesta sekä sijoituskiinteistöjen luovutusvoittoja ja -tappioita 0,1 miljoonaa euroa.

Kassavirta ennen käyttöpääoman muutosta (FFO) kasvoi 20,9 prosenttia 140,7 miljoonaan euroon.

Sijoituskiinteistöjen käypä arvo oli tilikauden päättyessä 6,3 miljardia euroa kun se edellisvuoden vastaavana aikana oli 5,1 miljardia euroa.

Kojamo siirtyi viime vuoden alussa sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrittämisessä ns. kauppa-arvomenetelmästä tuottoihin perustuvaan arvostusmenetelmään.
Iltalehti
13.02.2020 08:41
Voitto ennen veroja oli 1 031,3, kun se edellisvuonna oli 277,3 miljoonaa euroa.
Suuri osa näistä voitoista kertyy asumistukien kautta maksettavista vuokrista. Valtio maksaa asumisen tai siitä osan ja sitten Kojamo käärii nämä rahat itselleen - jakaen niitä verottomina osinkoina pöhöttyneiden liittojen möhömahoile, sekä jakkukalkkunoille, että he voivat syödä hyvin ja kerran vuodessa yllyttää työntekijöitä lakkoon. Itse he eivät ole lakossa, vaan palkka juoksee.
Koska ammattiliitoilla on yleishyödyllisen yhteisön status, niiden ei tarvitse maksaa veroa osingoistaan.
Edelleen, vaikka Kojamo on pörssiyhtiö ja Suomen suurin kiinteistösijoittaja. Kojamon verovapaus onkin yksi suurimmista käsittämättömyyksistä miikä himoverottaja Suomessa vallitsee. Harry Harkimo (L) lienee ainoa poliitikko, joka on uskaltanut vaatia Kojamon verottamista.

Onkin erikoista, että samaan aikaan nostetaan sitä sun tätä veroa, keksitään lisää verotettavaa, mutta samaan aikaan valtio ei huoli satoja miljoonia euroja, mitkä sille on tarjolla. Kyse on rakenteellisesta korruptiosta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

L'amourha
Charlien Enkeli
Viestit: 1977
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja L'amourha » To Helmi 13, 2020 8:44 pm

Onko aprillipäivä siirretty, vai mitä vittua?

Pyörätiet ja jalkakäytävät muuttuvat yksisuuntaiseksi – tämä tulee kunnille kalliiksi
öööööööööööö.jpg
öööööööööööö.jpg (23.79 KiB) Katsottu 1516 kertaa
Jos jalkakäytävän tai pyörätien merkkiä ei varusteta kaksisuuntaisuudesta kertovalla lisäkilvellä, niin kyseinen väylä on 1. kesäkuuta alkaen yksisuuntainen.


Julkaistu: 14:08
Jos kunnat ja kaupungit eivät satsaa suuria summia lisäkilpiin, niin kaikki jalkakäytävät ja pyörätiet ovat kesäkuusta alkaen yksisuuntaisia.

Kesäkuun ensimmäisenä päivänä voimaan tuleva uusi tieliikennelaki tuo uusia liikennemerkkejä ja muuttaa sekä nykyisten merkkien sisältöä että merkkejä sukupuolineutraaleiksi.

Erikoinen liikennemerkin sisältömuutos koskee tuttuja sinipohjaisia jalkakäytävä- ja pyörätiemerkkejä sekä niiden yhdistelmiä ”yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä” sekä ”pyörätie ja jalkakäytävä rinnakkain”.

Sen lisäksi, että jalankulkijoiden profiilit sisältävät merkit muuttuvat pallopääprofiileiksi, niin heti voimaan tuleva muutos koskee kyseisten merkkien sisältöä. Jatkossa merkillä osoitetaan jalkakäytävä, pyörätie tai niiden yhdistelmä, jota jalankulkijan, pyöräilijän tai jalankulkijan ja pyöräilijän on käytettävä kulkiessaan asianomaiseen suuntaan.

Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että kyseiset kevyen liikenteen väylät ovat kesäkuun alusta alkaen yksisuuntaisia! Jalkakäytävän merkin kohdalla ei kerrota mitään sen muuttamisesta kaksisuuntaiseksi, mutta muiden merkkien kohdalla kerrotaan, että kaksisuuntaisuus edellyttää merkin varustamista sen sallivalla lisäkilvellä.

Koska valtaosa kyseisistä kevyen liikenteen väylistä on tarkoitettu kaksisuuntaiselle liikenteelle, niin liikennemerkeistä vastaavat olisivat säästäneet miljoonia, jos lisäkilpi olisi tarvittu silloin, kun väylä on tarkoitettu yksisuuntaiseksi.


Koska lähes kaikki kyseiset liikennemerkit pitää nyt varustaa lisäkilvellä, niin merkeistä vastaavat tahot joutuvat laskeskelemaan, tuleeko halvemmaksi uusia samalla myös kaikki isomman ja pienemmän henkilön sisältävät merkit.


Siirtymäaikaa on tosin kymmenen vuotta, mutta jossakin vaiheessa tulee eteen tilanne, että ely-keskukset, kaupungit ja kunnat joutuvat vaihtamaan myös ehjiä merkkejä, eli romuksi menee muitakin kuin luonnollisesti vaihtoikään tulleita, rikkoutuneita ja haalistuneita merkkejä. Jokaisen uusittavan merkin kohdalla hintaa kertyy vaihtotyöt huomioiden keskimäärin sata euroa, tehdään se sitten nyt tai tulevaisuudessa.

Pekka Virtanen
https://www.is.fi/autot/art-2000006406159.html
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

L'amourha
Charlien Enkeli
Viestit: 1977
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja L'amourha » To Helmi 13, 2020 9:25 pm

Luulisi Petosella nähdyn jo kaiken, vaan aina ne jaksaa yllättää.
Nyt on irtopää ollut leikkisällä tuulella, myös Lasarus-ilmiötä on ollut havaittavissa.
Se lienee kuitenkin faktaa, että Manninen on vetänyt jotain liikaa.

Leikkivä pojan pää jäi lumikasaan Kuopion Muikkukadulla

Julkaistu: 20:04
Toverit lähtivät hakemaan apua.

Vaikka lunta on vähän Etelä- ja Keski-Suomessa, syntyi Kuopiossa torstaina illalla uhkaava tilanne kolmen alakouluikäisen pojan perinteellisessä korkean paikan lumileikissä.

Pojat olivat löytäneet traktorin tekemän lumikasan Muikkukadulta, joka sijaitsee Petosen lähiössä.

Kesken talvista riemunpitoa iso lumipallo, kooltaan puolisen metriä kertaa puolisen metriä, kierähti yhden pojista päälle.

Pallo oli traktorin tekemä, ei poikien.

Poika ei jäänyt kokonaan lumen alle, ainoastaan pääpuoli.

Kaksi muuta poikaa lähti hakemaan apua. Hätäkeskus sai ilmoituksen kello 19.09 ja kohteeseen lähetettiin kolme yksikköä tiedolla, että ihminen on puristuksessa.

Loppujen lopuksi paikan päällä kävi vain yksi ensihoidon yksikkö, sillä jo matkalle saatiin helpottava tieto, että poika oli päässyt ”omin avuin” irti lumikasasta ja oli jo omassa kodissa.

Pojan vointi oli hyvä.

Tuomas Manninen
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006406773.html
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6740
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Helmi 15, 2020 5:04 pm

L'amourha kirjoitti:
Su Helmi 02, 2020 7:49 pm
Neekerit ovat kyllä jotenkin hellyttävän yksinkertaisia, mutta joskus tämä valkoisen miehen taakka tuntuu kovin raskaalta.
Ilman suomalaisia nuokin ehkä kipuilisivat kikysopimusten ja velkaisten rivitalonpätkien, sun muiden oikean elämän pikku kommervenkkien parissa.

Pyhäksi mainostettu öljy johti ryntäykseen, jossa kuoli parikymmentä ihmistä
...
Perkele - niggerialaiset öljyrosvot vähän tunaroitsivat kyllä tuossa yllä, mutta katsokaas niiden [oletettua] kaukaisen Harlemin sukulaisen tekosia eli tuolla hurja video ranskalaisturistista, jolta vedettiin kaula auki nycissä keskellä pvää mattoveitsellä. Ei ollut kaukana, että olisi kuollut, nyt onneksi "vain" kriittinen, mutta vakaa:
https://nypost.com/2020/02/14/french-to ... in-harlem/
[Tekijä hakusessa jutuntekohetkellä, mustaa kampetta päällä ja niken jordanit jalassa]
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6740
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ma Helmi 17, 2020 4:08 pm

Pakistanilaiset musafestarit, missä helvetisti lippuhuijareita ja tapahtumista kertoo tuolla loukkaantunut nainen, jota kopeloitiin, kun oli loukkaantunut hässäkässä. Eikä ollut ainoa, aika painajaismaista.
Lyhyt lainaus jutusta: "Multiple women have reported being groped and assaulted after a Pakistani music festival descended into chaos."

https://www.independent.co.uk/arts-ente ... 38851.html

Ei kauheasti houkuttele, mutta esimakuahan tästä on meillekin tarjoiltu ja useimmille järjestäjällekin se riitti eli tajusivat tapahtumien vaativan nykyään välillä rikkaampia turvallisuuskäytäntöjä.
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6740
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ma Helmi 17, 2020 6:56 pm

Usa-Meksiko -rajakoira sniffasi rekan lastina olevan jotain likaista ja hämärää ja saattoipa samalla pelastaa 26 ihmishenkeä. Lastina oli nimittäin boksiin lukittuna 26 laitonta siirtolaista ja rekkaa operoi tietysti heidän "kollegansa". No ainakin laiton siirtolainen hänkin, joka käytti ajolupanaan väärennettyä Kalifornian rekkakorttia.

Olisi ollut kovin ikävää, jos rekka olisi sattunut ajamaan ajovirheen takia johonkin rotkoon, koska kuljettaja vaikuttaa varsinaiselle riskinottajalle, kun pelkästään miettii mistä jäi nyt kiinni.
https://www.latimes.com/california/stor ... the-border
Liitteet
Ja rahtikirjassa olisi, jos sellainen olisi:
Ja rahtikirjassa olisi, jos sellainen olisi:
26 x laiton ja kuskikin laiton, jolla ihan laiton ajokortti.jpeg (51.97 KiB) Katsottu 1669 kertaa
...

L'amourha
Charlien Enkeli
Viestit: 1977
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja L'amourha » Ma Helmi 17, 2020 8:22 pm

^ Hämmästyttää, millainen tomppeli yrittää noin epätoivoista. Ehkä isot pojat on sanoneet että sähän ajat sen rekan sinne tai suolistetaan sulta koko suku.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6740
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Helmi 18, 2020 12:25 pm

On Anoi Kaa kirjoitti:
La Helmi 15, 2020 5:04 pm
... tuolla hurja video ranskalaisturistista, jolta vedettiin kaula auki nycissä keskellä pvää mattoveitsellä. Ei ollut kaukana, että olisi kuollut, nyt onneksi "vain" kriittinen, mutta vakaa:
https://nypost.com/2020/02/14/french-to ... in-harlem/
[Tekijä hakusessa jutuntekohetkellä, mustaa kampetta päällä ja niken jordanit jalassa]
NYPD, sanottakoot heistä mitä vaan, mutta tehokkaita olivat nyt. Ottivat nimittäin epäillyn kiinni kuljeksimasta ja mahdollisesti toistamasta järjetöntä ja sairasta tekoaan, mikä kohdistui täysin sivulliseen. Villielukka oli jopa hakenut katsekontaktin uhriinsa teon yhteydessä. Pidätyksen jälkeen poliisi myös julkaisi kuvan epäillystä tekijästä nimineen (alla) ja kiinniotto laimensi myös paikallisten pelkoja.
Epäilty:
Epäilty:
Khalief Young, Harlemin kurkunviiltäjä.jpg (21.61 KiB) Katsottu 1449 kertaa
Poliisi siis tiedotti saaneensa kiinni tapauksesta epäillyn tuoreeltaan ja nimikin kerrottiin, kuten tapana on: Khalid Young, 28.
https://nypost.com/2020/02/17/man-who-a ... -arrested/

Mahtava homma, kun ei se päivittäistä sentään Harlemissakaan ole, että kurkku auki turistilta aamupäivästä. Uhri toipuu, kun häneen siirrettin "2 pinttiä" verta. Ranskalaiselle jouduttiin tekemään myös trakeostomia, minkä vuoksi ilmeisesti sai myös pöpön keuhkoon eli joutuu olemaan vielä tovin hiljaista poikaa.
Uhri:
Uhri:
Ranskalainen Gabriel Bascou toipuu, mutta ei voi vielä puhua.jpg (25.35 KiB) Katsottu 1449 kertaa
https://nypost.com/2020/02/17/french-to ... nightmare/
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6740
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Helmi 18, 2020 7:12 pm

Poliisi siis tiedotti saaneensa kiinni tapauksesta epäillyn tuoreeltaan ja nimikin kerrottiin, kuten tapana on: Khalid Young, 28.
Ex-vanki Khalidista vaikuttaisi tulevan taas vanki, mutta joutuu odottelemaan tätä hetken tutkintavankina (varmaankin Riker's Islandilla), kun hänelle ei annettu takuusummaa. Motiivihan tuo olisi varmaan myös paikallisille kiinnostava tietää, mutta kerran en Khalidia tai muitakaan asiasta tietäviä tiedä, niin pitänee väijyä oikeudenkäyntiä ja odottaa. En luottaisi ikipäivänä Khalidiin, joten en tule varmaan motiivia ikinä tietämään, mutta päättelen: Ryöstö se ei ollut, mutta koska rasistiset valkoiset vapauttivat hänen esi-isänsä aikoinaan orjuudesta, niin hän ilmeisesti pitää oikeutettuna viillellä valkoisen miehen kurkun auki? Se, että kohteeksi sattui valkoinen ranskalaismies ei oikeastaan haittaa, sillä hänellä oli asian kanssa ihan yhtä paljon tekemistä kuin olisi ollut virginialaisella Billy Bobilla tai jollain muulla usalaisella. Tämä on sitä vähän parempaa rasismia rapakon takaa. Tämä on se New York, jonka rikollisuus on saatu pormestari deBlasion nerokkaalla toiminnalla siivottua melkein kokonaan, eikä ihmisten tarvitse enää pelätä.
https://nypost.com/2020/02/18/ex-con-ac ... hout-bail/

New Yorkissahan on nyt käynnissä myös kansanliike, mikä haluaisi poliisit kokonaan pois valvomasta metroliikenteen turvallisuutta. On ne epeleitä! Lisäksi on se takuujärjestelmän uusiminen (bail reform) ja se, että syyttäjän on kerättävä aineisto 15 päivässä valmiiksi. Tämä takaa sen, että vaikkapa sarjamurtautujat saavat jatkaa hommiaan ja oikeuteen ei ole näiden mikään pakko tulla, jos ei taho. Raiskaajatkin saavat NYC:ssa nykyään kulkea tekonsa jälkeen vapaana kuin suomalaismiehet ja heilläkin on mahdollisuus valita, että huvittaako mennä tuomiolle, jos ei taho.
https://flipboard.com/@NYPost/brooklyn- ... nypost.com (raiskaaja vapaa johtuen uudesta takuujärjestelmästä)
https://www.vox.com/identities/2020/1/1 ... -explained (selitetään tuota uusittua järjestelmää)
https://nypost.com/2020/02/12/ny-lawmak ... eform-law/ (osa haluaisi takuujärjestelmän kuitenkin käyttöön, mutta sehän olisi rasismia taas toisten mielestä... Katsokaa ainakin kuva, ihan "suvakeille" ne nuokin rasisminkiljujat näyttävät!)
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6740
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ke Helmi 19, 2020 3:14 pm

On Anoi Kaa kirjoitti:
Ti Helmi 18, 2020 7:12 pm
Motiivihan tuo olisi varmaan myös paikallisille kiinnostava tietää,
//
hän ilmeisesti pitää oikeutettuna viillellä valkoisen miehen kurkun auki?
Motiivi ei olekaan näin yksinkertainen, välttämättä. Tapansa mukaan NY Post tekee erinomaista työtä seuratessaan "Harlemin kurkunviiltäjäksi" nimetyn Khalid Youngin tapausta ja nyt siellä on kerrottu Youngin mahdollisista aiemmista teoista, missä uhrina ollut myös väriltään tummempi mies (kuva). Tätä Young oli ilmeisesti viiltänyt niskaan ja tämän vuoksi uhri ei itse halunnut tunnistaa rivistä peilin takaa (koska hän ei kertomansa mukaan itse viiltäjää nähnyt).
Khalidin uhriksi on kelvannut muutkin kuin valkoinen ranskalainen, paikalliset väittävät.
Khalidin uhriksi on kelvannut muutkin kuin valkoinen ranskalainen, paikalliset väittävät.
Kaula ollut Khalidin kohteena myös aiemmin, todistaa Benjamin Onwudiwen arvet.jpg (37.78 KiB) Katsottu 1444 kertaa
Khalid Young oli kuitenkin silloinkin tekijä ainakin toisen apteekissa paikalla olleen mukaan ja lisäksi hänellä epäillään olevan ainakin yksi muukin uhri. Paikalliset eivät ole tyyväisiä siihen miten "the law" on tapauksen hoitanut.
https://nypost.com/2020/02/18/ex-con-ac ... k-slasher/


Tyytymättömyyttä en ihmettele itsekään, kun näyttää pahasti sille ettei Khalidia ole edes haluttu vastuuseen aiemmista teoista. Julkisuus pakottaa nyt toimimaan, eikä poliittinen peli ole enää oikein mahdollista sillä tässä on potentiaalinen sarjamurhaaja tekijänä.
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6740
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ke Helmi 19, 2020 9:08 pm

Rappari Pop Smoke on ammuttu kuoliaaksi epäillyn ryöstön yhteydessä Los Angelesin Länsi-Hollywoodissa. En tuntenut miestä, mutta tieto ei varsinaisesti yllättänyt, kun on ammattiin kuuluvia riskejä nämä.
Kuva
Pop Smoke, RIP

https://www.bbc.com/news/newsbeat-51563795
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6740
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ke Helmi 19, 2020 10:04 pm

Spielbergin 23v tytär kertoo olevansa pornonäyttelijä, mutta älä huolestu, sillä Mikaelalla on myös muita tavoitteita: Hän aikoo myös strippariksi, kunhan saa siihen osavaltion luvan, johon on hänen mukaansa melkoiset vaatimukset.
https://nypost.com/2020/02/19/mikaela-s ... porn-star/
Liitteet
Mikaela Spielberg.jpg
Mikaela Spielberg.jpg (42.89 KiB) Katsottu 1311 kertaa
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6740
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Martinlaakso, Vantaa: Naisseurueen sisäistä riitelyä ja väkivaltaa pihamaalla

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Pe Helmi 21, 2020 3:51 pm

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote

21.02.2020 klo 14.06
Itä-Uusimaa

Vantaan alue

Usean naisen seurue nahisteli keskellä päivää kerrostalon edustalla

Vantaa, Martinlaakso, 20.2.2020 klo 13.10

Vantaalla Martinlaaksossa usean naisen seurueen keskinäinen välienselvittely kärjistyi fyysiseksi yhteenotoksi kerrostalon edustalla. Kaksi naisista oli ensin riidellyt sanallisesti keskenään ja käynyt sitten käsiksi toisiinsa. Yksi seurueen naisista yritti erottaa tappelevia naisia toisistaan, jolloin hänet kaadettiin maahan ja hän sai tilanteessa ruhjevammoja kaaduttuaan. Kahdella pääpukarilla oli mustelmia, vertavuotavat haavat pään alueella ja naarmuja. Toinen naisista oli myös kiskonut hiuksia toisen päästä. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä
//

https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisist ... dote_88137
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6740
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Helmi 22, 2020 7:13 pm

Videotallenne Upper West Side, NYC.
Nuorempi mies hyökkää yllättäen 55-vuotiaan miehen kimppuun lyöden tätä aluksi selän puolelta niin, että mies valahtaa maahan, missä hyökkääjä jatkaa tämän lyömistä ja yrittääpä vahingoittaa uhriaan yhä pahemmin potkimalla tai yrittämällä polkea tätä päähän.
Videon julkaisuhetkellä ei tiedetty tunsivatko miehet toisensa vai oliko tämä ullatuus! nykiläisittäin.

Mut hei, ei kande huolia kuulemma, vaikka tuttuja asuukin tuolla, koska pormestari deBlasio kerran sanoo, että rikollisuus on historiallisen alhaalla New York Cityssä (ja NYPD on julistanut taholtaan sodan pormestari Blablaalle...)!

https://nypost.com/2020/02/18/brute-col ... west-side/ (juttu&klippi)
...

Vastaa Viestiin