Keskustelua Mikko Niskasaaren blogikirjoituksista

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

annaanna
Watson itse
Viestit: 5867
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Keskustelua Mikko Niskasaaren blogikirjoituksista

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Mikko Niskasaari on pitkän linjan toimittaja ja blogisti. Blogi löytyy nimellään.
http://mikkoniskasaari.fi/node/277

Aiheena tällä kertaa havaintonsa persuterrorista. Alleviivasin sen päätelmänsä, jonka minäkin allekirjoitan.

Persuterrori kohdentuu nyt yhteen poliisiin
Pe, 31/01/2020 - 11:38 — mikko
Persut ovat tämän ajan SKP suoraan 1920-luvulta ja konkreettinen vaara Suomen sisäiselle ja ulkoiselle turvallisuudelle.

Lokakuu 2019. Helsingin Narinkkatorilla pidetyssä kurdimielenosoituksessa oli sattunut välikohtaus, jossa poliisi painin päätteeksi ampui yhtä mielenosoittajaa etälamauttimella.

Juttu sai kohtalaisesti huomiota, ja koska tapausten kulku oli erinomaisen epäselvä, sisäministeri Maria Ohisalo pyysi Helsingin poliisilaitokselta selvityksen.

Persut pistivät somejalkaväkensä liikekannalle. Millä oikeudella ministeri sekaantuu poliisin toimintaan? Terrorismia, terrorismia, sisäministeri yllyttää terrorismiin, huusivat kenttäpersut kaikilla somekanavilla, ja reuhkasihan siellä joukon jatkona myös eduskuntatutkimuksen professori Markku Jokisipiläkin.

Kansanedustaja Tom Packalen (persu), siviilissä komisariona yhtä kehno kuin poliitikkona surkea tivasi eduskunnan kyselytunnilla sisäministeriltä: ”Näettekö, että poliisi olisi voinut suoriutua tehtävästään jollain muulla keinolla ja miksi te kyseenalaistatte poliisin toiminnan?”

On väärentämätöntä persulogiikkaa vaatia sisäministeriä tietämään jo ennen selvityspyynnön jättämistä ja vastauksen saamista mitä oli tapahtunut ja mitä olisi pitänyt tapahtua. Samalla tavalla persut aina tietävät jo ennen tutkintaa kuka on syyllinen: sen ratkaisee henkilön poliittinen kanta. Persu: syytön. ”Vihervassari”: syyllinen.

”Ministerillä ei ole oikeutta” karjui persujen somejalkaväki. He valehtelivat, kuten persut aina valehtelevat.

Halla-aho pilkkaa vallan kolmijakoa
Nimenomaan sisäministerillä on oikeus vaatia poliisilta selvityksiä. Eikä vain oikeus, vaan velvollisuus pyytää poliisilta selvitys aina kun aihetta on – ja aiheita kyllä riittää. Odotan sitä päivää, kun sisäministeri vaatii poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaiselta, ja oikeusministeri valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaiselta selvityksen poliisien ja syyttäjien toisilleen takaamasta syytesuojasta, joka ei perustu lakiin, vaan rikokseen.

Sen sijaan kansanedustajalla ei ole oikeutta painostaa poliisia yksittäisessä virkatoimessa, ja vielä vähemmän hänellä on oikeus mobilisoida terrorikampanja yksittäistä poliisia kohtaan – sen enempää kuin ketään muutakaan vastaan.

Jussi Halla-aho menetti eduskunnan tärkeän hallintovaliokunnan puheenjohtajuuden v. 2012 sen jälkeen, kun KKO tuomitsi hänet kahdesta rikoksesta. Hän ei kuitenkaan menettänyt nuijaansa itse rikostuomion vuoksi. Juttu oli jo vanha - enkä sitä paitsi ole ainoa anti-persu, joka piti tuomiota KKO:n virhearviona.

Halla-aho menetti paikkansa, koska yritti kuitata KKO:n tuomion: "Se on vain yksi mielipide".

Vallan kolmijako on demokratiamme kulmakiviä, ja juuri sitä kansanedustaja Halla-aho julisti halveksivansa. Vielä vuonna 2012 tämä oli eduskunnalle liikaa, ja Halla-aho lensi.

Tauti on vain pahentunut, ja kansanedustaja Jussi Halla-aho menee nyt paljon pidemmälle. Hän vaatii ylikomisario Jari Taposta vetämään pois rikosilmoituksensa kansanedustaja Ano Turtiaisesta (persu).

Terrori on persujen ykkösase
”Ettekö te luota poliisiin” pauhasi lokakuussa eduskunnassa kansanedustaja Mari Rantanen (persu).

Persut eivät luota. Heidän somejalkaväkensä hokee kuin rukousnauhaa hypistellen ”polpo, polpo” (”poliittinen poliisi”), aina, kun poliisi suostuu tutkimaan persujen rikoksia. ”Polpo” huutaa somejalkaväki, kun joku poliisi puuttuu somen vihanlietsontaan, jota suomenkielisellä puolella tuottavat pääosin persut ja heidän bulvaaninsa.

Täsmälleen sama persukööri, joka lokakuussa huusi ”ministerillä ei ole oikeus puuttua poliisin toimintaan”, puuttuu poliisin toimintaan, pyrkii ohjeistamaan sitä. Oikeusvaltiota vihaavilla persuilla on aivan omat lait ja säännöt heille itselleen – ja muille.

Ano Turtiainen, väkivaltarikollinen ”persupenaalin teroittamattomien kynien lokerosta", lainatakseni Pekka Ervastia, ei heittänyt Taposesta mitään satunnaista herjaa.

Ylikomisario Jari Taponen on jo virkansa puolesta, ennalta ehkäisevä työ, usein muistuttanut vihapuheessa helposti luisuttavan rikoksen puolelle. Persujen mielestä hän ajattelee ”väärin”, joten hän on pitkään ollut persujen somejalkaväen systemaattisen terrorin kohde. Jokaisen hänen tviittinsä perään valuu henkisten merietanoiden pilkkaviestien meri. Hänestä levitetään väärennettyjä kuvia varustettuna tekaistuilla viesteillä – samoilta persutehtailta peräisin kaikki.

Ei siitä huolimatta, vaan juuri siksi Jussi Halla-aho painostaa Taposta vetämään rikosilmoituksensa pois.

Persujen poliittisen strategian ydin on yksilöön kohdistuva terrori. Hellittämätön herjaaminen ja silmitön valehtelu, siinä on persujen strategia. Puheenjohtaja ja puoluetoimisto jakavat maaleja ja somejalkaväki huolehtii rumputulesta.

Jussi Halla-aho johtaa terroristiorganisaatiota, eikä mikään saa häiritä sen terroristien työtä. Kaikki yritykset suitsia sitä kohtaavat oitis organisoidun persuraivon. Kun Taponen yritti rikosilmoituksellaan pistää terrorille jotain rajoja, Halla-aho kiihdyttää sitä. Näin persujen terrorikoneisto on toiminut kaikissa tapauksissa. Sille on syynsä.

Vaikka on persuja, kuten teroittamaton kynä Ano Turtiainen, joille toistuvat rikostuomiot ovat vain sulka hatussa ja rehentelyn aihe, normaaleihin ihmisiin tuomiot usein purevat. Helsinkiläinen naispappi eli vuosia persujen vihan alla, ja somea täytettiin häntä pilkkaavilla videoilla. Viime kesäkuussa Helsingin käräjäoikeudessa tuomittiin 28 törkyturpaa. Terrorin määrä romahti.

Rikostutkinta ja syyttäminen voivat siis heikentää somejalkaväkeä, ja vaikeuttaa terrorin pyörittämistä, joten persut yrittävät painostukselleen estää rikostutkinnat. Eikä eduskuntatutkimuksen professorikaan näe asiassa mitään ongelmaa.

Ylikomisario Jari Taponen yritti rikosilmoituksellaan pistää terrorille jotain rajoja omalla kohdallaan, joten Halla-aho kiihdyttää terroria uusille kierroksille. Näin persujen terrorikoneisto on toiminut kaikissa tapauksissa.

Tässä, kuten muussakaan persuterrorissa ei ole kysymys yhdestä Taposesta, yhdestä ihmisestä. Jokainen terrorikampanja on viesti kaikille kansalaisille: ”Ellet ole kuin me haluamme, sinä olet seuraava”.

Vähäisiä juttuja?
Tapojensa mukaisesti Halla-aho jatkoi Taposen pilkkaamista vielä luopumisvaatimuksen esittäessään, ja yritti samalla kuitata Ano Turtiaisen puheet pikkujutuksi. Halla-aho piti rikosilmoitusta poliisin turhana vaivaamisena. Verrataanpa vähän.

Entinen tv-kasvo Simo Rantalainen (tai Mujahed bin Risto Faisal ) sanoi syyskuussa 2009 suorassa tv-lähetyksessä voivansa vähän ravistella Halla-ahoa, jos tämä on rinnastanut islamin pedofiliaan. Halla-aho raapaisi oitis Rantalaisesta rikosilmoituksen. Ohjelman toimittajia Jussi Heikelää ja Aki Linnanahdetta hän epäili rikokseen tai väkivaltaan yllyttämisestä; nämä kun olivat sanoneet Halla-ahon "asuvan ihan tässä lähellä."

Entä turha vaivaaminen?

”Kun Pirkka-Pekka Petelius pyysi anteeksi vanhoja sketsejään, niin Laura Huhtasaari neuvoi kannattajiaan tekemään rikosilmoituksia muistakin vanhoista viihdeohjelmista”, muistuttaa Sakari Timonen blogissaan.

Puoli tusinaa persua noudattikin Huhtasaaren neuvoa ja lähetti poliisille typeriä rikosilmoituksia. Ei ollut Jussi Halla-aholla moitteen sanaa lausuttavana.

Pyörittääkö terroristi poliisia?
Poliisiorganisaation Jussi Halla-aho pani hankalaan rakoon.

Ei Ano Turtiaisen möläys lole alan rikosten raskaimmasta päästä. Poliisi estää jatkuvasti paljon törkeämpien kunnianloukkausten tutkinnan.

Halla-ahon julkisen painostuksen jälkeen tilanne kuitenkin on se, että ellei Taposen rikosilmoitus johda esitutkintaan, poliisi antaa vahvan perusteen epäillä, että gallupeissa mitattu kokoomuksen ja persujen korkea kannatus poliisin piirissä vaikuttaa myös rikostutkintaan. Epäillä, että poliisi noudattaa persujohtajan vaatimuksia.

Terroristeille ei kuitenkaan koskaan pidä antaa periksi. Tämä pätee, oli asialla ISIS tahi persut.

Ketjun aloituksen otsikko vaihdettu. Nimimerkki annaanna halusi maalittaa erästä ketjua apinoimalla sen nimeä.
-NILS-


Yhdistetty toinen ketju samaisen henkilön blogikirjoituksista
-NILS-
Great patriots! You are special and we love you.

Kardemumma

Re: Päivän Mikko Niskasaari

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

En ymmärrä mitä tässä haetaan takaa? kaikki tekevät toisistaan rikos- ja lastensuojeluilmoituksia ja maalittavat toisiaan. Kukaan täysipäinen ei lähde politiikkaan mukaan ja vielä vähemmän näihin roskapuolueisiin.

putsari
Adrian Monk
Viestit: 2951
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Päivän Mikko Niskasaari

Viesti Kirjoittaja putsari »

Mikki Niskasaari on salaliittoteoreetikko ja kylähullu.


On Anoi Kaa kirjoitti:
Ti Tammi 21, 2020 7:09 pm
Tuplis-annis on päässyt valtakunnalliseen maineeseen jo tällä murhis-nimimerkilläänkin!
"Sitäkin surullisempaa on, että lasu-ilmoituksia käytetään poliittisen koston välineenä, -ja tähän jopa yllytetään arvostelukyvyttömiä ihmisiä.

Kuva


https://uutisiahauskastijakiinnostavast ... eaa-asiaa/

JammuSetä kirjoitti:
Ma Loka 05, 2020 11:37 am
Ja tarkennan että en tunne mikäänlaista vetovoimaa naisiin, siis seksuaalisessa mielessä.

annaanna
Watson itse
Viestit: 5867
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Päivän Mikko Niskasaari

Viesti Kirjoittaja annaanna »

putsari kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 1:50 pm
Mikki Niskasaari on salaliittoteoreetikko ja kylähullu.
Ideologisen taustasi ja sairauskertomuksesi tuntien en voi pitää lausuntoasi henkilöstä luotettavana.

(Ainakin nuo Packalen, Turtiainen ja Halla-aho ovat persuja, ehkä myös natsipaskeita. Vai mitä nimiä kaipaat.)

Rikokseen yllyttäminen nimeltä mainittua henkilöä kohtaan.

Ja mitä tulee epäsuorasti kysymääsi asiaan, tuohon usein säännöissä kielletyksi väitettyyn, niin Suomessa paheksutaan kyllä rikokseen yllyttämistä syvästi, mutta joillakin palstoilla moinen hyväksytään pitkään kestävällä passiivisuudella, jopa päiväkausien. Kunhan yllytys ei kohdistu äärioikeiston edustajiin. Sitä ei hetkeä kauempaa suvaita.

Todisteena aikaleimat.
Viimeksi muokannut annaanna, Pe Helmi 14, 2020 2:55 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Great patriots! You are special and we love you.

Anom
Neuvoja-Jack
Viestit: 532
Liittynyt: Ti Kesä 30, 2015 9:07 am

Re: Päivän Mikko Niskasaari

Viesti Kirjoittaja Anom »

annaanna kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 2:32 pm
Ja mitä tulee epäsuorasti kysymääsi asiaan, tuohon usein säännöissä kielletyksi väitettyyn, niin Suomessa paheksutaan kyllä rikokseen yllyttämistä syvästi, mutta joillakin palstoilla moinen hyväksytään passiivisuudella, jopa päiväkausia.
Joo oon pistäny saman merkille mm. silakoiden ja rasmuksen fb-sivulla. En ymmärrä tuommoista toimintaa.
Netissä idioottien kanssa väittely on mahdotonta; joutuu alentumaan niiden tasolle ja lopulta ne voittaa sut kokemuksella.

annaanna
Watson itse
Viestit: 5867
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Päivän Mikko Niskasaari

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Anom kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 2:52 pm
annaanna kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 2:32 pm
Ja mitä tulee epäsuorasti kysymääsi asiaan, tuohon usein säännöissä kielletyksi väitettyyn, niin Suomessa paheksutaan kyllä rikokseen yllyttämistä syvästi, mutta joillakin palstoilla moinen hyväksytään passiivisuudella, jopa päiväkausia.
Joo oon pistäny saman merkille mm. silakoiden ja rasmuksen fb-sivulla. En ymmärrä tuommoista toimintaa.
En seuraa niita sivuja. Laita linkkiä.
Onko näistäkin sivustoilla rikokseen yllyttämisistä kerrottu sanomalehdissä tai televisiokanavilla, vai mistä tietosi ammennat. Tai kohteet kertoneet sivuilta näpsimiensä todisteiden kera tilanteesta. Siis tapauksesta, jossa lastensuojeluilmoituksen "huoli" on luokkaa " perheen iskä ehkä nukkunut huonosti joulun aikaan".

Putsari taisi fokuksen siirtää, taas.
Great patriots! You are special and we love you.

putsari
Adrian Monk
Viestit: 2951
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Päivän Mikko Niskasaari

Viesti Kirjoittaja putsari »

annaanna kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 3:02 pm
. Tai kohteet kertoneet sivuilta näpsimiensä todisteiden kera tilanteesta. Siis tapauksesta, jossa lastensuojeluilmoituksen "huoli" on luokkaa " perheen iskä ehkä nukkunut huonosti joulun aikaan".
Iskä joka on julkisesti tilittänyt mielenterveysongelmistaan.

Mitenkäs ne Mari Kososeen kohdistuneet lukuisat lastensuojeluilmoitukset? En ole huomannut, että Mari Kosonen olisi kertonut julkisesti kärsineensä mielenterveysongelmista. Entä Tiina Keskimäki, josta tehdyssä lastensuojeluilmoituksessa kirjoitettiin, että "Keskimäki tekee reformi-studio lähetyksiä, jotka ovat vihalähetyksiä"

Tänään tulee tuomiot Loldiersisseille. Seuraava mielenkiinnon kohde sitten, milloin De Wittiä ja Kososta vainonnut silakka paljastuu. Tuo joka tilaili lehtiä, eläinlääkäriaikoja ym. Tekoja molempien kohdalla yli 10. Pasi Viherahoa samalla tavalla vainonnut tuomittiin vankeusrangaistukseen, joten eiköhän syyttäjä hae tuossakin silakalle vankeusrangaistusta.
JammuSetä kirjoitti:
Ma Loka 05, 2020 11:37 am
Ja tarkennan että en tunne mikäänlaista vetovoimaa naisiin, siis seksuaalisessa mielessä.

Avatar
On Anoi Kaa
Ben Matlock
Viestit: 8560
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Päivän Mikko Niskasaari

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

annaanna kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 12:35 pm
Mikko Niskasaari on pitkän linjan toimittaja ja blogisti. Blogi löytyy nimellään.
http://mikkoniskasaari.fi/node/277

// Helsinkiläinen naispappi eli vuosia persujen vihan alla, ja somea täytettiin häntä pilkkaavilla videoilla. Viime kesäkuussa Helsingin käräjäoikeudessa tuomittiin 28 törkyturpaa. Terrorin määrä romahti.

Rikostutkinta ja syyttäminen voivat siis heikentää somejalkaväkeä, ja //
Taisipa enemmän vaikuttaa "punapappi" Toiviaisen katoaminen julkisuudesta poliisin työtä haittaavine tekoineen tuon Niskasaaren keksimän "persujen somejalkaväen terrorimäärän romahtamiseen"? Sinällään arvostan tekoa, kun touhu alkoi vaikuttamaan jo melko hurjalle noin pappisvirkahlölle ja on nyt tässä välirauhan aikana huomannut ehkäpä, että joku toisenlainen vaikuttamisväylä ei ole niin rikollista, eikä aiheuta isojen lupausten nielemisiäkään? Täältä voi kerrata tuon julkisuuteen väkisin pyrkineen ja siellä pitkään tempauksillaan pysyneen papin toimia:
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 11&t=23771


Onkohan tämä Niskasaarikin muuten pimentynyt jostain syystä lopullisesti, kun kovasti vaikuttaa sille, että "Mestarin somejalkaväki" olisi pissinyt tämänkin muroihin ja roiskinut jauhotukset vielä päälle?


putsari
Adrian Monk
Viestit: 2951
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Päivän Mikko Niskasaari

Viesti Kirjoittaja putsari »

On Anoi Kaa kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 3:39 pm

Taisipa enemmän vaikuttaa "punapappi" Toiviaisen katoaminen julkisuudesta poliisin työtä haittaavine tekoineen tuon Niskasaaren keksimän "persujen somejalkaväen terrorimäärän romahtamiseen"?
Kylähullu Niskasaari unohtaa kertoa, että punapappi taisi olla lataamossa pakkohoidossa aika pitkään. Kenties siellä ovat Niskasaaren kanssa tutustuneetkin.

Miksi nämä kaikki silakat,rasmuslaiset ja antifaöykkärit ovat kaikki jotain mielenterveyspotilaita?
JammuSetä kirjoitti:
Ma Loka 05, 2020 11:37 am
Ja tarkennan että en tunne mikäänlaista vetovoimaa naisiin, siis seksuaalisessa mielessä.

Avatar
Mind Over Matter
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: Ma Joulu 12, 2011 5:33 pm

Re: Päivän Mikko Niskasaari

Viesti Kirjoittaja Mind Over Matter »

Ja onko Marjaana Toiviainen siis valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen tytär? Just, just, niin ne palapelin palat loksahtelevat kohdilleen.

Avatar
sikakoira
Sherlock John Holmes
Viestit: 8010
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Päivän Mikko Niskasaari

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Klik,napsahti palaset paikalleen.Pitääkö tuo paikkansa
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Avatar
Kuolemannaakka
Frank Columbo
Viestit: 9099
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Mikko Niskasaaren blogi Persuterrorista

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

En nyt asiasta mitään tiedä, mutta ihmeellinen on Niskasaaren vertaus 20-luvun kommunisteihin, kun kommunistinen puolue oli Suomessa kielletty 1944 saakka, ja 20-luvulla kiellettiin jopa 5000 kommunistiseksi väitettyä liikettä ja yhdistystä ja satoja ihmisiä laitettiin vankilaan vuosiksi. Juuri oli pistetty tuhansille kuula otsaan vankileireillä.

Kommunistit eivät siis todellakaan olleet Suomen suurimpia puolueita, eikä toimiva puolue lainkaan. Kyllä se vaara tuli ihan toisaalta tuolloin(kin).

Riepoo nää iänikuiset kommunistit joka palstalla ja joka asiassa...
Laajennettu kakkospainos Ulvilan surma -kirjasta on valmis! Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja allaolevasta linkistä! Salasana on "ulvila". Toimii 21.1.2021 asti.
https://we.tl/t-s0XtNh8OXx


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

Avatar
On Anoi Kaa
Ben Matlock
Viestit: 8560
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Mikko Niskasaaren blogi Persuterrorista

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Hauskaa oikeastaan seurata kuinka tuo stalinismi on muuttanut muotoaan, mutta nuo ihmiset vaikuttavat tänä päivänä ihan samalle kuin vaikkapa esim. 70-luvun julkkiskommaririppeet! Siitä tuli hieman mieleen, että en tiedä mikä motiivi näillä kahdella viimeisellä fanaattisilla politrukki-valtionsyyttäjillä on sotia suomalaisuutta puolustavia suomalaisia vastaan, aateko?

Lisään kertauksen vuoksi Nissisestä linkin pieneen tietoiskuun:
https://ylewatch.blogspot.com/2017/01/y ... tajan.html


Anom
Neuvoja-Jack
Viestit: 532
Liittynyt: Ti Kesä 30, 2015 9:07 am

Re: Mikko Niskasaaren blogi Persuterrorista

Viesti Kirjoittaja Anom »

annaanna kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 3:02 pm
Anom kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 2:52 pm
annaanna kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 2:32 pm
Ja mitä tulee epäsuorasti kysymääsi asiaan, tuohon usein säännöissä kielletyksi väitettyyn, niin Suomessa paheksutaan kyllä rikokseen yllyttämistä syvästi, mutta joillakin palstoilla moinen hyväksytään passiivisuudella, jopa päiväkausia.
Joo oon pistäny saman merkille mm. silakoiden ja rasmuksen fb-sivulla. En ymmärrä tuommoista toimintaa.
En seuraa niita sivuja. Laita linkkiä.
Tässähän nämä.

https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/
https://www.facebook.com/groups/Silakkaliike/

Tietoni ammennan muun muassa lukemalla heidän juttujaan.
Netissä idioottien kanssa väittely on mahdotonta; joutuu alentumaan niiden tasolle ja lopulta ne voittaa sut kokemuksella.

Berlin
Jack Bauer
Viestit: 933
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Päivän Mikko Niskasaari

Viesti Kirjoittaja Berlin »

annaanna kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 3:02 pm
Anom kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 2:52 pm
annaanna kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 2:32 pm
Ja mitä tulee epäsuorasti kysymääsi asiaan, tuohon usein säännöissä kielletyksi väitettyyn, niin Suomessa paheksutaan kyllä rikokseen yllyttämistä syvästi, mutta joillakin palstoilla moinen hyväksytään passiivisuudella, jopa päiväkausia.
Joo oon pistäny saman merkille mm. silakoiden ja rasmuksen fb-sivulla. En ymmärrä tuommoista toimintaa.
En seuraa niita sivuja. Laita linkkiä.
Onko näistäkin sivustoilla rikokseen yllyttämisistä kerrottu sanomalehdissä tai televisiokanavilla, vai mistä tietosi ammennat. Tai kohteet kertoneet sivuilta näpsimiensä todisteiden kera tilanteesta. Siis tapauksesta, jossa lastensuojeluilmoituksen "huoli" on luokkaa " perheen iskä ehkä nukkunut huonosti joulun aikaan".

Putsari taisi fokuksen siirtää, taas.
Nyt annannan pyytää linkkiä silakoiden FB sivulle, vaikka useasti niistä kirjoitellut
annaanna kirjoitti:
Su Tammi 19, 2020 11:05 pm

Tämä viesti siellä silakkaliikkeen facessa on siis esillä.

Muutama viikko sitten kertoi myös, että ei ole *ikinä*
ollut facessa. Silti postanut kaatopaikkakamaa eli valeuutisia varisverkon Facesivuilta.

Valehtelee niin paljon, että sotkeutuu sanoissaan.
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?

Vastaa Viestiin