Vallankumouksellinen havupuujuoma; mäntyuute - syövän selättäjä

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12830
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Vallankumouksellinen havupuujuoma; mäntyuute - syövän selättäjä

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ke Syys 16, 2020 2:34 pm

A muistat sie viel...

Markus Räsänen, alias Mark Key, kehitti salaperäisessä laboratoriossaan vallankumouksellisen mäntyuutteen. Havupuujuoman vailla vertaa. Valttikorttina toimi erääseen lehteen saatu uutinen miehestä, joka uutetta juomalla oli parantunut syövästä - myöhemmin selvisi, että miehellä ei koskaan syöpää ollutkaan.
- Vaan sehän ei haitannut ihmisten uskoa aineen tehoon - eikä sillä myöskään ollut negatiivista merkitystä Räsäsen yrityksen liikevaihtoon.
Markus Räsänen ja voimaanuttava juoma
Markus Räsänen ja voimaanuttava juoma
Mäntyuute_Räsänen.jpg (59.51 KiB) Katsottu 664 kertaa
Kansanparannuksesta kiinnostunut körttiläisperheen kasvatti Kari Herttua lähti mukaan Räsäsen innovaatioon. Hän toimi markkinointivastaavana, ottaen vastaan tilauksia sekä lähettäen pulloja pitkin Suomea. Käyttöohje oli yksinkertainen; juo litra päivässä 120 päivän ajan - ja katso, tauti on poissa. Hinta oli 20 markkaa pullo (vuonna 1075), joten kalliiksihan tuo tilaajille tuli - mutta syöpään sairastuneet käyttävät usein ns. viimeisiä oljenkorisia; jos se sittenkin...
- Pitkä vaikutusaika perustui siihen, että solut tarvitsevat tuon ajan uudistuakseen täysin.

Eräs Herttualta uutetta ostanut tosin sanoi, että syöpä on levinnyt ja olo huonontunut. Herttua siihen, että "just just, noin juoma vaikuttaa. Elimistö ikään kuin hakee pohjalta sen uuden voiman mitä parantumiseen tarvitaan".

Räsänen myi mäntyuutteen valmistusoikeudet ja yksinmyyntioikeudet Kari Herttualle 29.12.1977. Osa myyntihinnasta kuitattiin Herttuan yrityksen Terveysrengas Oy:n osakkeilla. Herttua perusti kuitenkin uuden yrityksen, Ravintorengas Oy ja sai pelattua Räsäsen kokonaan pois tuottoisasta mäntyuutebisneksestä. Herttua ja Räsänen riitaantuivat.

Keväällä 1983 Helsinki-tv:ssä pidettiin luontaistuotemyyjille ja valmistajille Jouni Saltbackan kirjan Pisara luonnosta parantaa esittelytilaisuus. Keskellä takana oleva mustaviiksinen mies on Kari Herttua. Mukana tilaisuudessa oli myös Finn-Nutanan markkinointipäällikkö Kalevi Koskinen.
Keväällä 1983 Helsinki-tv:ssä pidettiin luontaistuotemyyjille ja valmistajille Jouni Saltbackan kirjan Pisara luonnosta parantaa esittelytilaisuus. Keskellä takana oleva mustaviiksinen mies on Kari Herttua. Mukana tilaisuudessa oli myös Finn-Nutanan markkinointipäällikkö Kalevi Koskinen.
havupuujuoma_kippis.jpg (124.42 KiB) Katsottu 664 kertaa
Räsänen ei kuitenkaan lannistunut, vaan aloitti Vihdissä Uutejuomat Oy:n nimellä terveysjuomien valmituksen. Mukaan tuli Ritva Kinnunen, joka oli jossain vaiheessa yksi suurimmista Vihdin veronmaksajista.
- Räsänen sai sittemmin suuret sakot luvattomasta lääkärintoimen harjoittamisesta.

Adventtikirkon omistama luontaistuotealan tukkuliike Finn-Nutana otti myyntiin sekä Räsäsen että Herttuan tuotteet. Juomista tuli Finn-Nutanan tuottoisimmat artikkelit.

Samaa juomaa eri pulloissa.
Samaa juomaa eri pulloissa.
uutejuoma_patenttikiista.jpg (110.05 KiB) Katsottu 664 kertaa
VTT tutki uutteen ja todettiin, että siinä on lähes tulkoot yksi yhteen samoja mineraaleja kuin mitä on vesijohtovedessä.

Mäntyuutejutuista lisää: Skepsis sivuilla

Kari Herttua Ravintorengas

Räsäsen suuri haave oli rakentaa mm. ikuinen tulitikku. Ei onnistunut. Päätavoite oli rakentaa ufo, jolla voisi lentää Ryttylästä Helsinkiin ja takaisin vain yhdellä litralla vettä. Ufo valmistuikin, mutta Räsäsen suureksi hämmästykseksi se ei sittenkään noussut ilmaan.
- Mäntyuutteen myynnillä oli tarkoitus rahoittaa ufo-projektia.

Markus Räsänen kuoli keuhkosyöpään jo vuosia sitten. Ei auttanut uute ei.

Kuten hyvin muistamme, niin tuon kirjan Pisara luonnosta parantaa tehnyt toimittaja Jouni Saltbacka tuomittiin huhtikuussa 1985 viideksi vuodeksi vankeuteen. Saltbacka tehtaili Sivenin veljesten kanssa murtoja sekä varkauksia mm. turkisliikkeisiin.
- Saltbacka pääsi kuitenkin nopeasti takaisin työelämään, sillä jo kesällä 1988 hän haastatteli ohjelmaan Ääni Kakolan kellarista mm. Jarmo Koskinen -nimistä väkivaltarikollista. Ohjelmasta sitten joskus lisää Koskinen-ketjussa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Vallankumouksellinen havupuujuoma; mäntyuute - syövän selättäjä

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ke Syys 16, 2020 3:15 pm

Luovuutta ja rohkeutta ei kyllä tuossa Räsäsen projektissa puuttunut, mutta näitä ominaisuuksia ei puuttunut myöskään Tauno Kuosmaselta, tuolta öljynjalostuksen uranuurtajalta joka oli Suomen ensimmäinen ja viimeinen oikea öljysheikki. Olkoonkin että halvat jäljetelmät kehitysmaista ovatkin Taunon poisnukkumisen jälkeen yleistyneet.

Tauno teki siis elämänuransa ölynjalostamo Man Oilin pääomistajana ja öljysheikkinä. Karpolla oli asiaa:
https://youtu.be/4I4f_31KXVM

Man Oil on sittemminkin nyhjännyt rahaa tyhjästä!
5.11.2015 12:06
Nilsiän öljysheikin huoltamolla pelattiin lähes 3 miljoonan euron potti
Man Oil myy yhä öljyjalosteita.jpg
Man Oil myy yhä öljyjalosteita.jpg (46.67 KiB) Katsottu 637 kertaa
Reetta Paunoen


Keskiviikon Viking Lotosta löytyi neljä täysosumaa, joista yksi täysosumarivi oli pelattu Nilsiän Man-Oil -huoltoasemalla.

Täysosuma toi voittajille 2,7 miljoonan euron voiton.

Pajulahdessa valtatiellä 75 sijaitsevan huoltoaseman nimi juontaa juurensa legendaarisesta Nilsiän öljysheikkistä Tauno Kuosmasesta. Kuosmasella oli aikanaan Nilsiässä Man Oil -niminen öljynjalostamo.

Kuosmanen nousi koko kansan tietoisuuteen esiinnyttyään 1980-luvulla Hannu Karpon televisio-ohjelmassa öljysheikiksi pukeutuneena.

Kuosmanen kuoli vuonna 2008.

Myöhemmin Man Oilin nimi rekisteröitiin Pajulahdessa sijaitsevan huoltoaseman nimeksi.

Toinen Suomeen tulleista Viking Loton täysosumista oli pelattu Reisjärven R-kioskissa. Kaksi muuta pääpottia menivät Tanskaan ja Norjaan.

https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/3090090
Hienoja miehiä kaikki tyyni! Tai no, tuosta toimittajasta en oikein osaa sanoa.
Burn
Loot
Murder

Vastaa Viestiin