Porsche-miehet rääkkäsivät nuorta naista hiekkakuopalla

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
Oikeus ennen kaikkea
Javier Pena
Viestit: 1892
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Porsche-miehet rääkkäsivät nuorta naista hiekkakuopalla

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Alle 30-vuotias nainen oli sisarustensa kanssa Tampereen Lielahden ABC:n kylmäaseman luona syyskuussa 2020. Oli ilta. Paikalle saapui kaksi noin 30-vuotiasta miestä mustalla Porschella.
Toinen miehistä kyseli seurueelta huumeita. Sen jälkeen hän otti naisesta kiinni ja kuljetti olkapäästä kiinni pitäen Porschen takapenkille.
Naista ajelutettiin kolmisen tuntia Pirkanmaan alueella. Miehet olivat sitoneet hänet teipillä käsistä, jaloista ja niskasta. He työnsivät suuhun hanskan ja panivat teippiä pään ympäri ja kangaskassin päähän.

Matka keskeytyi, kun nainen vietiin hiekkamontulle. Syyttäjän mukaan siellä toinen miehistä potki häntä päähän, kun toinen piti kiinni. Naista nöyryytettiin leikkaamalla hänen pitkät hiuksensa lyhyiksi. Miehet ottivat naisen repun ja heittivät siellä olleet tavarat pusikkoon. Mustavalkoisen metallisen rasian he pitivät itsellään.

Hiekkamontun jälkeen matka jatkui. Syyttäjän mukaan sisko soitti uhrin puhelimeen, jolloin toinen miehistä vastasi. Hän vaati siskolta 5 000 euroa ja uhkasi naiselle muuten käyvän huonosti.
Kyyditys päättyi lopulta Pitkäniemen sairaalan alueelle. Syyttäjän mukaan miehet vielä pelottelivat naista, kunnes ajoivat tiehensä. Toinen miehistä heitti juomapullonsa maahan lähistölle.
Nainen pyysi läheisellä bussipysäkillä ollutta henkilöä soittamaan hätäkeskukseen. Kello oli tuolloin yhdeksän illalla. Hän oli huomannut juomapullon ja toimitti sen poliisille. Siitä löytyneet sormenjäljet olivat osa todistusaineistoa.

Vuonna 1990 syntynyt mies tuomittiin törkeästä vapaudenriistosta, pahoinpitelystä, varkaudesta ja muista rikoksista 1 vuoden ja 10 kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Rangaistukseen vaikutti hänen aiempi ehdollinen tuomionsa, joka nyt pantiin täytäntöön.
Vuonna 1991 syntynyt mies tuomittiin törkeästä vapaudenriistosta, pahoinpitelystä ja varkaudesta 1 vuoden ja 5 kuukauden vankeusrangaistukseen. Rangaistusta alentavana otettiin huomioon hänen aiemmin saamansa tuomio. Lisäksi miehelle langetettiin 450 euron uhkasakko, koska hän ei saapunut paikalle oikeuteen.
Miesten maksaa naiselle 4200 euroa korvauksia.

Tuomio ei ole lainvoimainen. Kumpikin tuomittu on ilmoittanut tyytymättömyyttä koko tuomioon.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/35c8 ... 8c1d4e2ec6

Moshna
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: To Tammi 07, 2021 3:00 am

Re: Porsche-miehet rääkkäsivät nuorta naista hiekkakuopalla

Viesti Kirjoittaja Moshna »

Onko kenelläkään tekijöistä tietoa?

Todella naurettavat tuomiot noin röyhkeästä rikoksesta. Takaisin samoissa hommissa lusittuaan kakkunsa. Suomessa tuomiot on niin naurettavia...

Yxkaksvaan
Harjunpää
Viestit: 309
Liittynyt: Su Maalis 06, 2022 10:47 am

Re: Porsche-miehet rääkkäsivät nuorta naista hiekkakuopalla

Viesti Kirjoittaja Yxkaksvaan »

Seurue=savunaamat?

Avatar
ruusumaa
Perry Mason
Viestit: 3793
Liittynyt: Ma Elo 31, 2020 5:47 pm

Re: Porsche-miehet rääkkäsivät nuorta naista hiekkakuopalla

Viesti Kirjoittaja ruusumaa »

Pitkäniemen alueelle?

Olis kaiffareiden pitänyt kävellä sinne sisään! Sen verran pipipäistä touhua.
Suoraan sanottuna, suurin piirtein, sellaista elämä on.

Joosua
Axel Foley
Viestit: 2035
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 11:35 pm

Re: Porsche-miehet rääkkäsivät nuorta naista hiekkakuopalla

Viesti Kirjoittaja Joosua »

En ollenkaan puolustele jätkien raakaa väkivaltaa naista kohtaan, mutta vähän viittaisi että nainen on pyörinyt huumepiireissä ja mahdollisesti jäänyt velkaa. Tai on päätetty että korkoja pitää saada jostain vanhasta velasta. Tai on peritty keksittyä velkaa. Tai on epäilty naisen puhuneen ohi suunsa. Valitsemalla vääränlaista seuraa kasvavat riskit ja kaikenlaista voi sattua.

Vastaa Viestiin