Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja poikani »

MTV kirjoitti:Huolta lisää se, että mihinkään aiempaan koronaviruskantaan ei ole saatu kehitettyä hyväksyttyä rokotetta.
Ei luulisi ainakaan rahoituksesta tulevan minkäänlaista pulaa. Kun katsoo maailman 30 rikkaimman ihmisen mediaani-ikää, veikkaisin rahahanojen avautuvan.
????? ?? ??????.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10855
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja damfin »

Kunhan saisivat kehitettyä edes lääkkeen joka auttaisi parantamaan taudin jos tartunnan saanut saa näitä vakavia oireita, vaikka eivät immuniteetin antavaa rokotetta löytäisikään.
Ongelma ja pelkoa aiheuttavahan tuo on juuri siitä syystä että huonolla tuurilla se voi olla kohtalokas ja vakava kenelle tahansa eikä pelkästään jo niille valmiiksi kuolemaa tekeville vanhuksille.

Yllättävän moni on vaan sokeasti luottanut siihen että kerran sairastunut saa jonkinlaisen pitkään kestävän immuniteetin vaikka kaiken aikaa on raportoitu tapauksista joissa taudista kertaalleen toipunut on sairastunut uudelleen.

Veikkaan että immuniteetin epävarmuus on juuri se syy miksi talouden romahtamisesta huolimatta ympäri maailman on ryhdytty rajoihin rajoituksiin ja toimiin viruksen torjumiseksi, suuremman paniikin hillitsemiseksi ihmisten on kuitenkin annettu uskoa immuniteettiin ja odottaa jonkinlaista laumaimmuniteettia.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Välillä tulevaisuuden ennustaminen on helppoa.Ainoa mitä sinun pitää tehdä on kuunnella mitä sosiaaliset suunnittelijat kertovat tekevänsä.

Esimerkiksi, kun uuskonservatistit kertovat sinulle että tarvitsemme uuden Pearl Harbourin oikeuttamaan Amerikan armeijan muutoksen, voit olla varma että uusi Pearl Harbour tapahtuu kun he pääsevät vallan kahvaan.

Ja nyt, kun Bill Gates on vuosia varoitellut meitä tulevasta pandemiasta joka iskee ja muuttaa maailman sellaisena kuin sen tunnemme. (Hän meni jopa niin pitkälle että simuloi tismalleen saman skenaarion kuin missä olemme juuri nyt.)

Joten ymmärrätte pointin. Joskus nähdäkseen mitä on tulossa tarvitsee vain kuunnella mitä suunnittelijat sanovat. Tämä mielessä, katsotaanpa neljää ennustusta kuinka asiat tulevat etenemään Coronakriisin kanssa todennäköisesti tulevaisuudessa.

1. "Seuraava aalto" laitetaan protestoijien piikkiin.


Seuraava aalto Coronavirusta on saapumassa lähikuukausien aikana. Tätä ei tarvitse spekuloida. Ei ainoastaan sen takia että olemme kuulleet tästä kaikilta poliitikoilta ja terveysviranomaisilta viime kuukausien ajan, se oli sisällytetty osana "MIT Technology Review" -lehden surullisen kuuluisaa "Emme palaa normaaliin" artikkelia joka paljasti kuinka sulkutoimenpiteet ja poistamiset tulevat määrittelemään elämämme tulevaisuudessa matkalla Corona maailmanjärjestykseen ja jottei jäisi epäselväksi että tämä on tärkeä osa pandemia narratiivia, Bill Gates juuri varmisti tämän viimeisimmässä "GatesNotes" julkaisussaan ensimmäisestä modernista pandemiasta.

Itseasiassa , pandemia suunnittelijat ovat varoittaneet kansalaisia toisesta (ja kolmannesta ja neljännestä ja viidennestä...)aallosta niin useasti jo nyt että voimme olla varmoja että tällainen "toinen aalto" tulevaisuudessa saapuu. Nyt, tällainen toinen aalto sairautta voisi tosiaan ilmestyä jo vain siksi kuten tohtori Dan Erickson juuri totesi viimeisimmässä tiedotteessaan. Kun ihmiset päästetään vapaalle rajoituksistaan heidän immuunitasonsa on heikentynyt ja täten he ovat otollisia uhreja kaikenlaisille patogeeneille. Mutta tällaisen pelätyn "toisen aallon" ei tarvitse itseasiassa edes toteutua; petkuttajien tilastollisiin juonitteluihin voi aina luottaa muodostettaessa mielikuvaa uudesta kierroksesta tartuntoja kansalaisille. Hitto , jos Japanin hallitus voi taianomaisesti luoda tyhjästä SARS-CoV-2 infektioiden nousun samana päivänä kun he ilmoittavat Olympialaisten lykkäämisestä (aivan kuten ennustettiin), On parempi uskoa että hallitukset ympäri maailman saavat "toisen aallon" toteutumaan riippumatta siitä kuinka moni ihminen on sairas taikka terve.

Tässä ongelma: Mitä ikinä tapahtuukaan , pandemia suunnittelijat tulevat syyttämään noita pahoja, viheliäisiä mielenosoittajia jotka protestoivat karanteeni toimenpiteitä. Tiedättehän, nuo kauheat, sydämettömät mummon tappajat jotka kehtaavat vastustaa määräyksiä sulkea bisnekset joihin ovat panostaneet elinikänsä ja nuo vihattavat, iljettävät viruksenlevittäjät jotka kieltäytyvät nöyrästi hyväksymästä tätä yhtäkkiä pakotettua työttömyyttä.

Voit jo nyt nähdä ääriviivat tästä narratiivista tällaisten sulku protestoijista tiedottamisessa. Se on tuon kaltaiset tyhmät, kouluttamattomat öykkärit jotka protestoivat "avoimia pikaruokaketjuja" jotka asettavat sankarilliset terveydenhoidon ammattilaiset vaaraan kehdatessaan käyttää oikeuksiaan mielenosoitukseen ja vaatia asioiden korjaamista.

Joten kun asiat avataan taas joskus (edes jotenkin) voit olla varma että "toinen aalto" iskee täydellä voimallaan... ainakin mediassa ja jokaikinen kuolema päivittäisissä kuolintilastossa laitetaan ihmisten jotka protestoivat kotiarestiaan tai työttömyyttään, syyksi.

2. Vaihtoehtomedialle ojennetaan köysi johon hirttää itsensä.
Seuraava perustuu muutamiin havaintoihin:

Noin vuosi sitten YouTube perusti uuden systeemin tilauksia varten joka aiheutti monelle vaihtoehtomedian edustajalle tilausten romahtamisen (myös itselleni). Suunnilleen samoihin aikoihin he alottivat muutokset suositusalgorytmiin varmistamaan "haitallisen sisällön" (lue vaihtoehtomedian), jäämisen suositusten ulkopuolelle. Suunnilleen samoihin aikoihin kun Coronakriisi alkoi n. kuusi viikkoa sitten, nämä rajoitukset nähtävästi poistettiin joka aiheutti piikin tilaajamäärissä omalla kanavallani ja sen että kanavaani rutiininomaisesti alettiin suositella YouTube algoritmilla. Nyt, minulla ei ole sisäpiirin tietoa näistä muutoksista. Perustan näkemykseni omiin havaintoihini (ja joidenkin muiden alt-media sivujen joiden kanssa olen ollut tekemisissä) että näin todellakin on asian laita. Mutta ei ole epäilystäkään mielessäni että jotkut filtterit jotka aikaisemmin tukahduttivat sivustoani ja alt-media sisältöä yleisestikkin poistettiin. Jee, piste alt-media totuudelle, eix je.

Jospa todellakin, ei , uskon että näkemämme on oikeasti YouTube- ja muiden teknologiayritysten pyrkimys varmistaa tiettyjen näkemysten, jotka kyseenalaistavat virallisen Covid-19 -tarinan, laaja levittäminen jotta heillä olisi tekosyy siirtyä eteenpäin online-puhdistuksessa, luultavasti kriisin toisen (tai kolmannen, neljännen tai viidennen ...) aallon aikana.

Teoriani on että meitä ollaan valmistelemassa "tappavalle seuraavalle aallolle", ei vain viruspandemialle vaan myös "tappavalle infopandemialle" ja tämä äkillinen salaliittoteorioiden kukoistaminen on tekosyy kaiken sellaisen tiedon puhdistamiseen joka ei tue virallista hallinnon linjaa pandemiasta.

Ajattale sitä informaatiosodan false flagina: Puske kaikenmaailman "salaliitto" materiaalia, hyvin perustellusta täysin naurettavaan, jotta se on hyvin ihmisten mielissä. Sitten, kun kipu syventyy ja hommat menevät prinkkalaan, salaliittoteorioitsijat ovat syntipukkeja (kuten protestoijatkin) "vääräntiedon" levittämisestä.

Olemme jo nähneet tämän narratiivin toteutuvan. Sosiaalisen median jättiläiset ovat jo sitoutuneet "torjumaan petoksia ja väärää tietoa", koskien Covid-19:a ja YouTuben toimitusjohtaja Susan Wojcicki on juuri linjannut tismalleen mitä he tarkoittavat "petoksilla ja väärällä tiedolla", nimittäin kaikkea mikä sotii WHO:n lausuntoja vastaan.

Henkilökohtaisesti aion ottaa kaiken hyödyn irti tästä lyhyestä aikajanasta tavoittaa niin monta kuuntelijaa kuin mahdollista, mutta en elättele harhaluuloja että totuuteen perustuvan tiedon levittäminen sosiaalisen median alustoilla jatkuu kauaa. Kuten ennustin "New World Next Year 2020" ohjelmassa niin tästä tulee vuosi jolloin internet sellaisena kun sen nyt tunnemme tulee loppumaan.


3. Kiina tullaan syyllistämään.
Eikö ole hassua että vain muutama viikko sitten oli kielletty ajatusrikos edes ehdottaa että tämä Coronavirus voisi jotenkin olla yhteydessä Wuhanin 4-tason viruslaboratorioon ja nyt tämä tuntuu olevan median pää narratiivi. Mistä luulet että tämä johtuu?

Minäpä kerron: Sen takia että tämä on kolmas maailmansota.

Mikäli tämä kulostaa tutulta, se johtuu siitä että se on tismalleen mitä kirjoitin viimekuussa. Tiedän että olette kuulleet minun sanovan sen ennenkin mutta se on syytä toistaa: Tulevaisuuden historioitsijat saattavat viitata suureen "Coronakriisiin 2020" ensimmäisenä yhteislaukauksena kolmanteen maailmansotaan.

Kuten myöskin olen sanonut, nuo historioitsijat olisivat väärässä. Ainakin olettaen että he kirjoittavat pintatason 2D shakkiversion kolmannesta maailmansodasta. Sen jossa on mukana "Kiina" vs "USA" Kuten kirjoitin tänne viimekuussa, WW3 on jo matkalla ja se on sotaa ihmisyyttä vastaan oligarkkien, jotka haluavat hallita meitä johdolla. Mutta voimme olla varmoja että jos ja kun nuo oligarkit päättävät todella syöstä maailman kaaokseen ja päästää sodan koirat irti, harhaanjohtajat käyttävät tuota "Coronavirus oli bioase" narratiivia oikeuttamaan tuon sodan.

Sanasota on jo alkanut. Kiinan ulkoministeriön edustaja Zhao Lijian on jo ottanut esille mahdollisuuden, että Yhdysvaltain armeija toi viruksen Wuhaniin viime lokakuun sotilaskisojen aikana. Vastineeksi senaattori Tom Cotton ehdottaa, että virus on vuotanut kiinalainen bioase, väite, jota toistetaan nyt kovasti Amerikan valtamediassa.

Nyt, useita oikeusjuttuja on käynnissä joissa teoria on se että tämä oli Kiinalainen bio-ase ja Kiinan hallinto tulisi saattaa vastuuseen kaikista vahingoista joita Corona on aiheuttanut mukaanlukien maailmantalouden romahtaminen (yhden syytteen viileä arvio n 20 biljoonaa dollaria) Luonnollisesti, kukaan ei odota että Peking maksaisi (tai edes pystyisi maksamaan) oikeuden määräyksestä tuollaista summaa, mutta jos tällainen tuomio joskus julistetaan, voi olla varma että Trumpin suossa asuvat Kiinahaukat saisivat tuulta purjeisiinsa.

Miljoonannen kerran, jokainen tällainen Kiina vs USA sota on rajattu ja manipuloitu konflikti, aivan kuten Neuvostoliitto vs USA konflikti 1900 luvulla. Mutta menetetyt elämät olisivat enemmän kuin totta.

Voit olla varma siitä että viimeistä sanaa Pekingin ja Washingtonin välillä siitä kuka on vastuussa ei ole vielä sanottu.

4. Oikeat bio-aseet odottavat siivillä.
Bio-aseista puhuttaessa ei pidä sulkea pois mahdollisuutta että olemme tekemisissä sellaisen kanssa. Itseasiassa on painavia syitä uskoa näin olevan ja teorian huoleton hylkääminen on helposti debunkattavissa epätieteellisenä hölynpölynä.

Jälleen uusi mielenkiintoinen johtolanka muiden joukossa on tullut esiin Li Lanjuan työssä Zhejiangin yliopistossa, joka nyt raportoi 30:stä eri variaatiosta SARS-CoV-2 virusta. Jotkut näistä viruksista, mukaan lukien Euroopassa ja New Yorkissa kiertävät, kykenevät tuottamaan 270 kertaisen viruskuorman verrattuna heikompiin kantoihin. Tutkimus myös paljasti yhden tutkittavan epätavallisen tautikehityksen:

Tutkijat löysivät myös kolme peräkkäistä muutosta, joita kutsutaan tri-nukleotidimutaatioiksi 60-vuotiaalla potilaalla, mikä oli harvinainen tapahtuma. Yleensä geenit mutatoituvat yhdessä paikassa kerrallaan. Tämä potilas vietti yli 50 päivää sairaalassa, paljon pidempään kuin muut Covid-19-potilaat, ja jopa hänen ulosteensa olivat täynnä tarttuvia viruksia. Ota tämä tutkimus ja kaikki muukin mitä kuulet tästä viruksesta hyppysellisellä suolaa, mutta jos totta, se todellakin lisää mahdollisuutta että olemme tekemisissä muun kuin luonnollisesti syntyneen viruksen kanssa.

Oli miten oli, tiedämme että jokainen varteenotettava sotilasmahti on panostanut valtavat määrät rahaa kehittääkseen kaiken näköisiä kemiallisia aseita. Virallisesti nämä tutkimukset ovat aina suoritettu puolustuksellisiin tarkoituksiin. Loppujen lopuksi, jos emme kehitä tällaisia aseita niin kuinka pystymme puolustautumaan niitä vastaan...ymmärräthän, jos vihollinen myös kehittää niitä? (älä mieti tätä liikaa)

Tottakai,Corbett Reportin kuuntelijat tietävät paremmin. Totuus on että biologisen sodankäynnin ohjelmia käydään myös hyökkäystarkoituksiin. Fakta että Amerikkaa loppusyksystä 2001 terrorisoinut Anthrax oli peräisin Fort Detrickistä on vain yksi osoitus että näitä ohjelmia on käynnissä. Hitto, "the Project For A New American Century" pisti etniset bioaseet toivomuslistalleen "Rebuilding America's Defenses" dokumentissa (sivu 60)

Surullinen totuus on, että mahdollisuus bioaseen vapauttamiseen ja väistämättä, käyttämiseen bioterrori false flagissa vihollista vastaan, on aina ollut olemassa. Mutta nyt, kun olemme siirtymässä "terrorin ajasta" "bioterrorin aikakauteen", tästä mahdollisuudesta on tullut todennäköistä suurempi.

Joten, näillä puheilla, jätän teille tämän luut jäädyttävän havainnon: Muistatteko sen viimeisimmän "GatesNotes" jutun jonka mainitsin ensimmäisessä ennustuksessa? Tiedättehän, "ensimmäinen moderni pandemia" ? No, tässä on kuinka Bill "pandemia" Gates luonnehtii kyseistä pandemiaa päätelmissään:

"Melinda ja minä kasvoimme oppimaan että WW2 oli määräävä hetki vanhempiemme ikäpolville. Samalla lailla, COVID-19 pandemia- ensimmäinen moderni pandemia - määrittää tulevaisuuden. Kukaan joka elää läpi pandemian ei tule unohtamaan sitä ja on mahdotonta liioitella sitä kipua jota ihmiset nyt tuntevat ja tulevat tuntemaan vielä vuosikausia."

Kyllä, hän ei vain vertaa tätä "taistelua" "näkymättömän vihollisen" kanssa toiseen maailmansotaan,(kuten jokainen poliitikko ja asiantuntija näyttää tekevän nykyään) mutta hän jopa menee niin pitkälle, että kutsuu tätä pandemiaa nro I:ksi. Kyllä, " Pandemia I. " kuten ensimmäisessä osassa. Tässä on ilmeinen vihjaus siihen, että aivan kuten ensimmäistä maailmansotaa seurasi toinen maailmansota, niin myös I-pandemiaa seuraa Pandemia II.

Tällainen saa sinut ihmettelemään, mitä muuta hänellä on hihassaan, eikö vain ?

Vapaasti käännetty
Linkit lähteisiin linkin takana


https://steemit.com/news/@corbettreport ... ona-crisis
Predictions: What Will Happen Next in the Corona Crisis?
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

"Melinda ja minä kasvoimme oppimaan että WW2 oli määräävä hetki vanhempiemme ikäpolville. Samalla lailla, COVID-19 pandemia- ensimmäinen moderni pandemia - määrittää tulevaisuuden. Kukaan joka elää läpi pandemian ei tule unohtamaan sitä ja on mahdotonta liioitella sitä kipua jota ihmiset nyt tuntevat ja tulevat tuntemaan vielä vuosikausia."
Sattuuhan se, mutta ei itse virus vaan nuo valtion harjoittamat sotatoimet kansalaisiaan kohtaan.. ihan hyvä tutkielma Sveinhundilta taas, mutta valitettavasti tälläkin foorumilla ehkä puolet ihmisistä ovat niin medikalisoituja, etteivät voi lukea noin pitkää tekstiä ajatuksen kanssa ja sisäistää edes pientä osaa tekstistä.

Median tarjoamat ulkona kuolee narratiivit ovat heille paljon helpommin omaksuttavia. Vaara vaara! Täytyy pysyä sisällä.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Suisseblanc, en ole lähettänyt viestiä sinulle. Pyrin olemaan nykyään erossa yksityisviestinnästä, ja kehotan kaikkia uusia tekemään samoin - asetuksista yvboksi säppiin. Turvallisuus/yksityisyyssfääriä. Tätä ei teille ylläpito sano, mutta ajattelen parastanne, ottakaa vinkistä vaaria - Minfossa on multinikkejä ja verkostoitumisia ylätasoon asti ja tietojenkalastelua, myös rikollisuutta.

Uudessa-Seelannissa ollaan siirtymässä 4. varautumistasosta 3.nteen tasoon maanantaina. Uuden-Seelannin rakastama erittäin ammattitaitoinen tri Ashley Bloomfield ei ole missään vaiheessa koettanut ajaa maskipakkoa maahan.

Maassa on edelleen vapaus ja ihmiset saavat käyttää omaakin arvostelukykyään asioissa, uutisia ja tutkimuksia on ilmoilla, varmaa tietoa ei.

Millainenkohan vappu on luvassa koronakaudella.🎈 Sääkin voi vaikuttaa, kenties (jos sadetta ja viimaa) tyynnyttää juuri ne nuorisolaumat olemaan ihmisiksi.
Viimeksi muokannut Lassie, Su Huhti 26, 2020 3:23 pm. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
^
Niinhän tämä taitaa edetä. Ihan varteenotettavia teorioita kuitenkin joita kannattaa miettiä. Eikä ole sillälailla että nämä olisi jotenkin vedetty ihan hatusta.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Smirre
Jack Bauer
Viestit: 930
Liittynyt: Su Syys 25, 2011 11:16 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Smirre »

Erittäin paljon kiitoksia Sikakoira,kun viitsit kääntää tämän.
Asia on erittäin mielenkiintoinen.Teksti ei ole minulle edes yllätyksellinen.
Nyt kun ei ihmisten tarvitse juosta kissanristiäisistä toisiin turhiin tapahtumiin,on monilla aikaa ajatella asioita.Omilla ajatuksilla,ei luoduilla mielikuvilla.Todella syvältä,katsellen taaksepäinkin.Eteenpäinkin hiukan.
Katse kohti tulevaisuutta?Turha sanonta.Kuka näkee tulevaisuuteen?Harvat ja valitut?
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Kannattaa myöskin tutustua noihin linkkeihin mitä jutun taustalla on käytetty. Varsinkin tämä tohtori Dan Ericksonin kertoma kannattaa kuunnella ja sisäistää.

https://youtu.be/xfLVxx_lBLU?t=1232
Dr. Erickson COVID-19 Briefing
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Gladys kirjoitti: La Huhti 25, 2020 6:45 pm Kirjoitin jo kauan sitten, että nyt meillä on käsissämme virus, joka tarttuu nopeasti ja kontrolloimattomasti kuin tavan flunssa*, aiheuttaa tappavan keuhkokuumeen (nykytiedolla myös paljon muuta vakavaa), ja jää elimistöön uinumaan ja mahdollisesti uudelleen aktivoitumaan kuin HIV.
//
Ja samaa pohdin minäkin, että onko tällainen yhteiskunnat halvaannuttava kuolemankone oikeasti lepakoista tms. lähtöisin vai onko taustalla jotain muuta. Tahalliseen levittämiseen en usko, koska virus ei lopulta katso sosiaalista asemaa tai kukkaron paksuutta, mutta joku saatanallinen kämmi tässä on jollakin käynyt syystä tai toisesta.
Oli melko ikävää törmätä uuteen dokumenttiin ja ilmeisesti ensimmäiseen, missä viruksen origoa etsitään ja puhkotaan reikiä Kiinan panssariin, kun siinä tuotiin esiin mm. noita asioita ja myös TIEDOSSA OLEVIA kiinalaisia tutkimushankkeita esimerkiksi SARSin aiheuttaneella viruksella ja muulla virustutkimuksella, jopa muokkauksella. Kerrotaan myös kiinalaisten lähes vapaasta pääsystä esim. Harvardin projekteihin (plus toki laittomat urkinnat, joka alalla). Dokumentissa mainitaan myös ilmiantoja kiinalaisten ongelmista bioturvallisuudessa aiemminkin jo ja Wuhanin labra on pääosissa. Occamin partaveitsi yhdistää vaarallisimman virus-/biolabran ikävästi pandemiaan, ei se sattumalta ole viruksen alkupisteessä! Maailma on iso paikka, missä tuollaisia labroja ei juuri ole.
Tracking down the origin of Wuhan coronavirus

Toki kaikki nämä tiedot laittavat vihaksi, mutta laittavat pakosta kysymään myös, että "entä sitten"? Virusruikku on jo maailman housuissa.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Tuo Epoch Times jatkaa hyvää työtä tiedottamisessa kuten nähtiin Trump/Venäjä salaliittoteorian suhteen. Konservatiivi näkökulmaa mutta aika pitkälle paikkansa pitävää raportointia. Tuossahan käsiteltiin asioita mistä täälläkin on väännetty kättä.

(Toki useimmat median pää äänenkannattajat USA:ssa ovat luokitelleet Epoch Timesin salaliittoteorioita levittäväksi lähteeksi. Tosin vailla mitään näyttöjä tällaisesta ja Trump/Venäjä teoria osoitti asian olevan juurikin päinvastoin. :lol: )

Heitän tähän vielä tuon YK:n pääsihteerin sanoman joka alleviivaa hienosti tuota James Corbetin kirjoittamaa raporttia.

https://youtu.be/1_d8sNJ4o1g

Muistattehan varoa niitä valeuutisia. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja poikani »

Todella epäilyttävää uutisointia:
MTV kirjoitti:Noidankehä on valmis: Koronavirus on lisännyt antibioottien käyttöä räjähdysmäisesti – pahentaa jo valmiiksi vaikeaa taistelua bakteereja vastaan

JULKAISTU 30.03.2020 06:13 (PÄIVITETTY 6 TUNTIA SITTEN)

Koronavirus on lisännyt antibioottien käyttöä räjähdysmäisesti. Se taas pahentaa antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien ongelmaa. On arveltu, että katastrofaalinen tilanne Italiassa ja Espanjassa johtuisi osin siitä.

Juttu on julkaistu alun perin 30. maaliskuuta. Julkaisimme sen uudelleen 26. huhtikuuta.

Antibioottien liiallinen käyttö on ollut kasvava ongelma ympäri maailmaa jo ennen koronaviruksen aiheuttamaa pandemiaa, koska ne lisäävät antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien esiintyvyyttä. Virukset heikentävät puolustuskykyä.

– Potilas voi saada koronaviruksen lisäksi bakteeri-infektion. Se on lisännyt valtavasti antibioottien käyttöä maailmalla. Se pahentaa jo valmiiksi vaikeaa antibioottiresistenssien bakteerien vastaista taistelua, toteaa Helsingin yliopiston infektiotautien professori Anu Kantele.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/noi ... an/7774436

Jos koronavirus on tarttunut miljooniin ihmisiin ja heistä vain pieni osa on saanut antibiootteja bakteeri-infektioon, miten helvetissä maailman antibioottien käyttö olisi muka "räjähdysmäisesti" lisääntynyt? Eihän tuo voi mitenkään pitää paikkaansa. Luvut olivat vieläpä nykyistä pienempiä tuolloin maaliskuun lopulla, jolloin juttu ensi kertaa ilmestyi.
????? ?? ??????.
Avatar
CharlesBronson
Jessica Fletcher
Viestit: 3147
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

poikani kirjoitti: Su Huhti 26, 2020 7:24 pm Todella epäilyttävää uutisointia:
MTV kirjoitti:Noidankehä on valmis: Koronavirus on lisännyt antibioottien käyttöä räjähdysmäisesti – pahentaa jo valmiiksi vaikeaa taistelua bakteereja vastaan

JULKAISTU 30.03.2020 06:13 (PÄIVITETTY 6 TUNTIA SITTEN)

Koronavirus on lisännyt antibioottien käyttöä räjähdysmäisesti. Se taas pahentaa antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien ongelmaa. On arveltu, että katastrofaalinen tilanne Italiassa ja Espanjassa johtuisi osin siitä.

Juttu on julkaistu alun perin 30. maaliskuuta. Julkaisimme sen uudelleen 26. huhtikuuta.

Antibioottien liiallinen käyttö on ollut kasvava ongelma ympäri maailmaa jo ennen koronaviruksen aiheuttamaa pandemiaa, koska ne lisäävät antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien esiintyvyyttä. Virukset heikentävät puolustuskykyä.

– Potilas voi saada koronaviruksen lisäksi bakteeri-infektion. Se on lisännyt valtavasti antibioottien käyttöä maailmalla. Se pahentaa jo valmiiksi vaikeaa antibioottiresistenssien bakteerien vastaista taistelua, toteaa Helsingin yliopiston infektiotautien professori Anu Kantele.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/noi ... an/7774436

Jos koronavirus on tarttunut miljooniin ihmisiin ja heistä vain pieni osa on saanut antibiootteja bakteeri-infektioon, miten helvetissä maailman antibioottien käyttö olisi muka "räjähdysmäisesti" lisääntynyt? Eihän tuo voi mitenkään pitää paikkaansa. Luvut olivat vieläpä nykyistä pienempiä tuolloin maaliskuun lopulla, jolloin juttu ensi kertaa ilmestyi.
En tiedä Italian tai Espanjan apteekkien käsikauppatavaroista, mutta joissain vastaavissa kehitysmaissa antibiootteja myydään ilman reseptiä.

Eli: Ihmiset ovat alkaneet omatoimisesti syömään antibiootteja varmuuden vuoksi.
it's my car !
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja poikani »

CharlesBronson kirjoitti: Su Huhti 26, 2020 7:30 pmEn tiedä Italian tai Espanjan apteekkien käsikauppatavaroista, mutta joissain vastaavissa kehitysmaissa antibiootteja myydään ilman reseptiä.

Eli: Ihmiset ovat alkaneet omatoimisesti syömään antibiootteja varmuuden vuoksi.
Näin voi olla, mutta tohtori Kanteleen sanomisista saa kuvan, että lisäykseen olisi syynä juuri koronan yhteydessä tuleva "sivutauti": "– Potilas voi saada koronaviruksen lisäksi bakteeri-infektion. Se on lisännyt valtavasti antibioottien käyttöä maailmalla."

Jos antibiootteja on tosiaan mennyt aivan vitusti enemmän kaupaksi, syynä voi olla ainoastaan omatoiminen lääkitys, vaikka eiväthän ne siihen alkuperäiseen tautiin auta, kun se on virusperäinen.
????? ?? ??????.
Avatar
CharlesBronson
Jessica Fletcher
Viestit: 3147
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

poikani kirjoitti: Su Huhti 26, 2020 7:43 pm
CharlesBronson kirjoitti: Su Huhti 26, 2020 7:30 pmEn tiedä Italian tai Espanjan apteekkien käsikauppatavaroista, mutta joissain vastaavissa kehitysmaissa antibiootteja myydään ilman reseptiä.

Eli: Ihmiset ovat alkaneet omatoimisesti syömään antibiootteja varmuuden vuoksi.
Näin voi olla, mutta tohtori Kanteleen sanomisista saa kuvan, että lisäykseen olisi syynä juuri koronan yhteydessä tuleva "sivutauti": "– Potilas voi saada koronaviruksen lisäksi bakteeri-infektion. Se on lisännyt valtavasti antibioottien käyttöä maailmalla."

Jos antibiootteja on tosiaan mennyt aivan vitusti enemmän kaupaksi, syynä voi olla ainoastaan omatoiminen lääkitys, vaikka eiväthän ne siihen alkuperäiseen tautiin auta, kun se on virusperäinen.
Ei nykyihminen ymmärrä bakteerin ja viruksen eroa, koska googlettaminen on niin hankalaa.

Artikkeli voi pitää paikkansa, tai sitten tsöyrnälisti on käsittänyt taaskin asian väärin.
it's my car !
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Koronakriisin kaudella on uutisissa ollut useita uutisia itsemurhan tehneistä, karanteenia/yksinoloa kestämättömistä, ihmisistä. Pistää ihmetyttämään, kun ei tätä ole edes puolta vuotta jos muutamaa kuukauttakaan ollut päällä.

Joskus itsemurha on mennyt ihan oikeaan osoitteeseen, karma korjaa omiaan. Ja enemmänkin saisi mennä sellaisia. Sairas yhteisessä laumakonsensuksessa keksitty todellisuus ja yhteisöllisyys tuottaa vääryyden voittamisen meininkiä ja testailijat pistävät menemään.., samalla kun konsensus haluaa hyvistelyä ja säälipaskaa - hmm itse syökööt ja tukehkukoot lantaansa, kaikenlaista pahuutta nähty. No ni! Tämä pirteydellä.

Voi ottaa sellaisenkin asenteen, että kiusallaankaan ei kuole, ei ole hajoamista, vaikka siihen olisi koetettu testiajaa . Mikään ei lopulta latista, edes sen uskotteleminen, miten sättimistä ja alaspainamista ja "totuudenlaukomisia" = haukkumista tarvitaan jotta luulot saadaan pois, vaan ollaan jo eri sfäärissä. Vapauttavaa.

Koronakaudellakin tarvitaan vapaata mieltä, ja se on se, mikä ihmisellä on, vaikka hän olisi vankilassa. Mutta kaikilla sitä ei ole, etenkin jos ulkoapäin tulee se, mikä olet kuten nyky-somesukupolvella. Jos he näkevät 🦋, eivät ymmärrä mitään. Jos he näkevät lepakoita ullakollaan, sen vähemmän ymmärtävät mitään. :)
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Vastaa Viestiin