Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

URSA kirjoitti: Pe Loka 09, 2020 5:14 pm Mikä sitten selittää Kiinan hyvän tilanteen, jos maskit ja rajoitukset eivät auta mitään? Siellä pahimmassa epidemian vaiheessa jopa hitsattiin karanteeniin laitettujen asuntojen ovia kiinni, ja nyt maa on lähes virusvapaa.
https://finlandabroad.fi/web/chn/ajanko ... ssa/384951
Kuten tässä on koitettu selittää että se on pandemia silloin kun hallinto niin haluaa. Harvinaisen yksinkertaista.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Meitsi70
Neuvoja-Jack
Viestit: 510
Liittynyt: Pe Maalis 13, 2020 12:27 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Meitsi70 »

Daddy Slam kirjoitti: La Loka 10, 2020 1:33 pm
Meitsi70 kirjoitti: Pe Loka 09, 2020 5:00 pm
Lassie kirjoitti: Pe Loka 09, 2020 4:28 pm ^ Kuten sanottua maskien käyttöönotto ei ole tuonut helpotusta vaan tartuntaluvut nousseet muistaakseni esim Espanjassa, Belgiassa jne.
Niin, kyse on varmaan myös siitä kuinka hyvin Euroopassa vs Aasiassa niitä suosituksia tai pakkoja totellaan. Aasiassa on maskien käytöstä aika paljon pidempi historia ja sen näkee myös ihmisten käyttäytymisessä esim. jo ajalta ennen COVIDia, jos on yhtään maailmalla reissannut.

How Spain’s face mask rules are being broken:

https://english.elpais.com/society/2020 ... roken.html

Pakollisuus ei Belgiassa kauaa kestänyt.

https://www.politico.eu/article/belgium ... s-museums/

Belgium: masks no longer mandatory from October:

https://euobserver.com/tickers/149533

Ja kyllä, olemme hyödyistä selkeästi eri mieltä enkä mitään kinaa ole tässä hakemassa, kunhan tuon päinvastaisen näkökulmani keskusteluun.
Bloombergin linkissä kartoitettiin lähinnä maskin käyttöastetta ja sen vaihtelua viranomaisohjeistuksien vaihtuessa. Esim. vahva suositus nosti maskin käyttöä sen ja sen verran jne. Kuolleisuuteen ei tämän linkin perusteella maskin käyttö tai maskittomuus vaikuta, eikä sitä tässä kartoituksessa kartoitettu. Lisäksi tämä kirjoitus oli mielipideosastolla.

Tässä Lancletin katselmuksessa heti alkuun häiritsee sanojen saattaa auttaa, voi ehkä auttaa/ehkäistä käyttö. Mikä kertoo minulle sen, että tiedetään etteivät väitteet pidä paikkansa ja siksi jätetään takaportti millä voidaan sanoa ettei tiedetty varmaksi. Tietty tässä myönnetään ihan avoimesti ettei luotto ole kovin suuri tätä kohtaan.

" Face coverings and masks might protect both healthcare workers and the general public against infection with COVID-19, and protective eye covering may also provide additional benefit--although the certainty of the evidence is low for both forms of protection. "

Niin kuin tuossakin todetaan, todisteiden varmuus on alhainen.

En nyt todellakaan halua ilkeillä mitenkään, mutta nämä molemmat linkit olivat ajan haaskausta, vaikka näistäkin kävi silti ilmi maskien vähäinen hyöty. Sanoisin tätä parhaimmillaankin huonoksi meta-analyysiksi. Tämä on siis mielipiteeni näistä, ei ilkeilyä.
Vai enkö huomaa tai tajua jotain?

Kuten sanoin: kyseessä on artikkeli linkkeineen tutkimuksiin kuinka maskien varhainen käyttöönotto eri maissa vaikutti viruksen leviämiseen ja ihmisten käyttäytymiseen, kun maskeja käytettiin (esim. etäisyyksien pito parani) sekä eri maiden hallitusten politiikka ja suhtautuminen maskien käyttöön (pakko, suositus vai ei). Kuten itsekin totesit, en väittänytkään artikkelin ottavan kantaa kuolleisuuteen, ainoastaan eri maiden reagointinopeuteen ja käytäntöön/suhtautumiseen maskien käytöstä ja tämän jälkeen ihmisten käyttäytymiseen esim. maskien käytön suhteen. Itse ymmärsin, että artikkeli/kolumni on Bloombergin kolumnistien mielipide, ei kirjoitus mielipideosastolla.

Olen samaa mieltä Lancetin meta-analyysistä, se on vielä vajavainen, lähinnä otoskoon pienuuden vuoksi. Täyttä varmuutta ei ainakaan siksi voida sanoa olevan. GRADE-kategoriat on avattu tuossa alla.

This study used GRADE categories of evidence. These include: high certainty (ie, we are very confident that the true effect lies close to that of the estimate of the effect); moderate certainty (we are moderately confident in the effect estimate; the true effect is probably close to the estimate, but it is possibly substantially different); low certainty (our confidence in the effect estimate is limited; the true effect could be substantially different from the estimate of the effect); very low certainty (we have very little confidence in the effect estimate; the true effect is likely to be substantially different from the estimate of effect).
54159E9A-205B-4BC9-A6F8-FA4161292893.jpeg
54159E9A-205B-4BC9-A6F8-FA4161292893.jpeg (154.65 KiB) Katsottu 2404 kertaa
Mutta moderate on mielestäni jo vahva puolto asialle ja low eri asia kuin että tiedettäisiin, että väite ei pitäisi paikkaansa. Jos miettii COVIDin tartuntamekanismia, pisaratartunta suoraan tai pinnoilta, mielestäni maalaisjärki sanoo, että maski on osa tartunnan ehkäisyä ja viruskuorman pienentämistä, varsinkin paikoissa, joissa etäisyyksiä on hankala pitää. En itsekään ole minkään 24/7 maskisuosituksen takana, mutta näen käytöstä olevan hyötyjä tietyissä tilanteissa.

Tutkimuksia onneksi tehdään koko ajan lisää, alla yksi uusimmista.

A new study by Simon Fraser University (SFU) researchers has found clear evidence that wearing a mask can have a significant impact on the spread of COVID-19.

Key Finding:

Mask mandates are associated with a 25 to 46 per cent average reduction in weekly COVID-19 cases across Canada.
Requiring indoor masks nationwide in early July could have reduced new COVID-19 cases in Canada by 25 to 40 per cent in mid-August, which translates into 700 to 1,100 fewer cases per week.
Mask mandates were shown to increase self-reported mask usage in Canada by 30 percentage points.
The most stringent restrictions on businesses and gatherings (including retail, restaurants and bars) were associated with a weekly decrease of 48 to 57 per cent in new cases, relative to the trend in the absence of restrictions.

https://medicalxpress.com/news/2020-10- ... 30n48L3Ssc
Costantin

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Costantin »

Toivottavasti jokainen rikollinen poliisi saa tämän viruksen pikaisesti, ja olisi ilo lukea uutisissa että sellainen on päätynyt kuolemaan.
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Costantin kirjoitti: Su Loka 11, 2020 3:19 am Toivottavasti jokainen rikollinen poliisi saa tämän viruksen pikaisesti, ja olisi ilo lukea uutisissa että sellainen on päätynyt kuolemaan.
Ja jokainen työtön rikollinen palstalla, jotka kehuvat kuorossa, että virus on vaaraton.
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11517
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja URSA »

Ei yksikään tutkija uskalla luvata minkään kasvomaskin suojaavan virukselta 100 % varmuudella. Sellaista lupaileva tutkija olisi käytännössä vastuussa, jos joku saisi viruksen maskista huolimatta, vaikka käyttäjä olisi todellisuudessa saanut tartunnan huolimattomuuttaan vaikka kaivamalla nenäänsä likaisin käsin. Ihan sama logiikka kuin jos amerikkalaisissa tuotteissa lukee "do not eat this product". Asiasta ei haluta ottaa täyttä vastuuta. Vaikka tutkimusten perusteella osa maskin käyttäjistäkin saisi tartunnan, siihen voi olla muu syy ja silti suojamaskista on hyötyä.

Ei suojamaskeja ole huvin vuoksi ennenkään käytetty. Kirurgit on jo vuosikymmenien ajan käyttäneet niitä jopa useiden tuntien ajan kerrallaan leikkauksissa, ettei leikkaushaavaan pääse tavallisia bakteereita, eivätkä he ole pyörtyilleet vaan laittaneet elimiä, jopa aivoja kuntoon maskit kasvoillaan. Ei kirurgit sentään niin kovia äijiä ja muijia ole, etteikö muutkin pystyisi käyttämään edes kirurgista kasvomaskia. Se ei ole kaikista tehokkain maski koronavirusta vastaan, mutta tyhjää parempi ja ainakin sen läpi on helpompaa hengittää kuin tehokkaan maskin läpi. Ja ainakin maski vähentää tartunnan osuessa kohdalle tarttuvien virusten määrää, mikä saattaa aiheuttaa lievemmän taudin kuin muuten tulisi.

Jossain luki suojamaskin suojaavan varmemmin koronalta kuin influenssalta, koska koronavirus on yksinkertaisesti suurempi kuin influenssavirus, eikä sen takia pääse yhtä helposti maskin läpi.

Jos pelkää viruksen tarttuvan maskista huolimatta silmien kautta, voi käyttää maskin lisäksi suojalaseja. Niitä saa jopa parin euron hinnalla, ja osa on tiiviiden sukelluslasien mallisia.
zzrgg
Hetty Wainthropp
Viestit: 458
Liittynyt: Ke Maalis 11, 2020 7:30 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja zzrgg »

Likeavirgin kirjoitti: Su Loka 11, 2020 4:11 am
Costantin kirjoitti: Su Loka 11, 2020 3:19 am Toivottavasti jokainen rikollinen poliisi saa tämän viruksen pikaisesti, ja olisi ilo lukea uutisissa että sellainen on päätynyt kuolemaan.
Ja jokainen työtön rikollinen palstalla, jotka kehuvat kuorossa, että virus on vaaraton.
Entäs saksalainen juristi?

Dr. Reiner Fuellmich katsoo, että koronapandemian sijaan olisi syytä puhua korona-skandaalista. Hänen taustaorganisaationaan on neljän asianajajan 10.7.2020 Saksassa perustama International Corona Investigative Committee (ICIC). Komiteaan kuuluu juristeja, lääkäreitä ja tiedehenkilöitä, jotka katsovat, että COVID-19 saattaisi hyvinkin olla historian suurin rikos ihmisyyttä vastaan (Crimes Against Humanity). Alkuperäisiä tutkimuskysymyksiä olivat:
  • Kuinka vaarallinen virus todella on?
  • Mitä positiivinen [PCR-]testitulos merkitsee?
  • Minkälaisia epäsuoria vahinkoja terveydelle ja taloudelle koronarajoitustoimet ovat aiheuttaneet maailmanlaajuisesti tarkasteltuna?
Viestissään Fuellmich nostaa esille mm. PCR-testien epäluotettavuuden, koronakuolemien laskentaperusteet sekä luo katsauksia eri maiden koronatoimiin. Keskeisin väite lienee Fuellmichin näkemys, että eri puolilla maailmaa olevien useiden arvostettujen tutkijoiden olettamuksena on, ettei koronapandemiaa olisikaan koskaan ollut, vaan että kyseessä saattaisi olla vain PCR-testipandemia (28:55 https://youtu.be/kr04gHbP5MQ?t=1735 ). Asetetut COVID-19-toimenpiteet, kuten sosiaalinen etäännyttäminen, hengityssuojainten tai maskien käyttäminen, eristäytyminen ja karanteeni, ovat Fuellmichin mukaan suunniteltu vain paniikin luomiseen, jotta ihmiset uskoisivat kyseenalaistamatta, että heidän henkensä on vaarassa. Näin lääke- ja teknologiateollisuus voisivat kenties lopulta kerätä suuria voittoja antigeeni- ja vasta-ainetestien ja rokotteiden myynnillä sekä mahdollisella geneettisten sormenjälkien keräämisellä.

"Koronakomitea" (ICIC) pyrkii nostamaan kansainvälisen ryhmäkanteen petoksesta tai rikoksesta ihmisyyttä vastaan, joihin Fuellmichin mukaan ovat syyllistyneet ne tahot, jotka käyttivät epätarkkaa PCR-testausta väitetyn pandemian suunnitteluun. Ilmeisesti esimerkiksi miljardiluokan kanne (1 biljoona?) on nostettu PCR-testin kehittelijöitä vastaan (prof. Christian Drosten & co.).

Fuellmichin videoviestistä ei oikein tunnu löytyvän tekstiversiota, mutta tässä muualta nappaamani tiivistelmä:
  1. SARS-CoV-2-pandemian julistamiselle ei ollut tieteellistä perustaa, koska pandemiajulistus perustui yksinomaan epätarkkoihin tietoihin, jotka oli saatu PCR-testin perusteella, joka on erittäin epätarkka ja tarkoitukseen soveltumaton testimenetelmä.
  2. Koska pandemiajulistukselle ei ollut tieteellistä perustaa, hallitusten hätäjulistuksille ja "pandemian" vastatoimille ei ollut oikeusperustetta, mukaan lukien alueiden sulkemiset, pakollinen hengityssuojainten tai kasvomaskien käyttäminen, sosiaalinen etäännyttäminen, väestön testausjärjestelmät ja (mahdollisesti tulevat) SARS-CoV-2-rokotukset.
  3. Näin ollen tahoilla, joihin edellisessä kohdassa mainitut hallitusten tekemät toimet ovat vaikuttaneet, on peruste nostaa vahingonkorvaussyyte.
  4. Miljoonien yksittäisten oikeustapausten ja tuomioistuinten kuormittamisen sijaan prof. Fuellmich ehdottaa ryhmäkanteiden nostamista siten, että ne olisivat räätälöity kunkin kansallisen lainsäädännön mukaisesti (class actions custom tailored for each national jurisdiction and legislature).
  5. "Koronakomitea" (ICIC) valmistelee materiaalia eri maiden juristeille ja muille aiheesta kiinnostuneille, mitä he voivat käyttää oman lainkäyttöalueensa ryhmäkanteissa.
https://www.youtube.com/watch?v=kr04gHbP5MQ (viesti)
https://www.fuellmich.com/ (Dr. Fuellmichin kotisivut)
https://www.corona-schadensersatzklage.de/ ("Koronakomitean" kotisivut)

Eli popcornit esille? PCR-testi vaikuttaisi kuitenkin olevan hyvä saada pikaisesti korvattua jollakin toisella testausmenetelmällä, joka kenties tuottaisi vähemmän "false-positive" -tuloksia.
TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

Kohta pitäisi alkaa Suomessakin raatoja tulemaan kovalla tahdilla. Jos ei ala, niin rahat takaisin.
Avatar
Jarkallas
Neuvoja-Jack
Viestit: 510
Liittynyt: La Elo 29, 2020 1:34 pm
Paikkakunta: Annalan Heilan persesilmä

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Jarkallas »

Kohta 500 sivua covid paskaa minfossa. Hienosti te vedätte. sikakoiralle kiitos monesta hyvästä linkistä. Latasin Plandemicin koneelle hyvällä laadulla enkku teksteillä. Opettelen uppaan sen youtubeen jollain random tilillän kunhan ehdin. YOUTUBE ON SENSUROINUT PLANEDIMICIN, mitä se kertoo teille?
-jarkko, white nigger


immigrants are like sperm
millions get in only one works
Avatar
vaivaishiiri
Lauri Hanhivaara
Viestit: 129
Liittynyt: La Joulu 31, 2016 6:51 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja vaivaishiiri »

Kauhean salaista tietoa tuntuu olevan, mitkä hihhulit koronalinkoilivat Jyväskylässä ? :roll:
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11517
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja URSA »

Ainakin hihhulit ovat laulaneet kovasti.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pai ... #gs.hwobqz
"Paikallinen koronalinkohan tässä on kyseessä" – laulut ja useampi viruksen kantaja aiheuttivat koronaryppään hengelliseen tilaisuuteen

MTV Uutiset

Näin lääkäri kommentoi Jyväskylän tartuntarypästä.

JULKAISTU 5 TUNTIA SITTEN

– Paikallinen koronalinkohan tässä on kyseessä, toteaaa Jyväskylän tartuntataudeista vastaava lääkäri Ilkka Käsmä MTV Uutisille kommentoidessaan Jyväskylässä paljastunutta koronarypästä.

Hengellisestä tilaisuudesta alkunsa saanut tartuntaketju johti siihen, että noin sadasta tapahtumaan osallistuneesta 40 todettiin koronapositiivisiksi. Käsmä arvioi, että hengellisille tilaisuudella tavanomaiset laulujen laulamiset ovat omiaan tartuntojen levittämiselle.

– Luultavasti enemmän kuin yksi positiivinen on ollut tautia leviämässä, hän arvioi.

Noin puolet altistuneista tavoitettu

Viranomaisille on Käsmän mukaan kuitenkin erittäin hyvä käsitys tartunnan saaneista ja altistuneista. Jyväskylässä päätettiin testata kaikki tilaisuuteen osallistuneet, ja pian todettiin tarpeelliseksi asettaa karanteeniin lukuisia ihmisiä paikallisista kouluista.

Karanteeniin on määrätty yhteensä lähes 500 henkeä tapahtuneen vuoksi, mutta toistaiseksi heistä on tavoitettu vasta noin 250. Käsmän mukaan osa tullaan näillä näkymin tavoittamaan vasta maanantaina.

– Tässä on taas sitä huonoa tuuria: ensimmäiset positiiviset testitulokset valmistuivat perjantaina illalla noin kymmeneltä, hän kertoo.

Myöhäinen ajankohta viikonloppuna johti siihen, että ryhmän kokoaminen altistuneiden jäljittämiseksi ja tavoittamiseksi hidastui.
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Jarkallas kirjoitti: Su Loka 11, 2020 7:25 pm Kohta 500 sivua covid paskaa minfossa. Hienosti te vedätte. sikakoiralle kiitos monesta hyvästä linkistä. Latasin Plandemicin koneelle hyvällä laadulla enkku teksteillä. Opettelen uppaan sen youtubeen jollain random tilillän kunhan ehdin. YOUTUBE ON SENSUROINUT PLANEDIMICIN, mitä se kertoo teille?
Sitä, että kyseessä on äärioikeiston, tai Putlerin propaganda, jolta tavallisia ihmisiä tilanteen järkevöittämiseksi on aiheellista suojella.
Meitsi70
Neuvoja-Jack
Viestit: 510
Liittynyt: Pe Maalis 13, 2020 12:27 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Meitsi70 »

zzrgg kirjoitti: Su Loka 11, 2020 2:11 pm
Likeavirgin kirjoitti: Su Loka 11, 2020 4:11 am
Costantin kirjoitti: Su Loka 11, 2020 3:19 am Toivottavasti jokainen rikollinen poliisi saa tämän viruksen pikaisesti, ja olisi ilo lukea uutisissa että sellainen on päätynyt kuolemaan.
Ja jokainen työtön rikollinen palstalla, jotka kehuvat kuorossa, että virus on vaaraton.
Entäs saksalainen juristi?

Dr. Reiner Fuellmich katsoo, että koronapandemian sijaan olisi syytä puhua korona-skandaalista. Hänen taustaorganisaationaan on neljän asianajajan 10.7.2020 Saksassa perustama International Corona Investigative Committee (ICIC). Komiteaan kuuluu juristeja, lääkäreitä ja tiedehenkilöitä, jotka katsovat, että COVID-19 saattaisi hyvinkin olla historian suurin rikos ihmisyyttä vastaan (Crimes Against Humanity). Alkuperäisiä tutkimuskysymyksiä olivat:
  • Kuinka vaarallinen virus todella on?
  • Mitä positiivinen [PCR-]testitulos merkitsee?
  • Minkälaisia epäsuoria vahinkoja terveydelle ja taloudelle koronarajoitustoimet ovat aiheuttaneet maailmanlaajuisesti tarkasteltuna?
Viestissään Fuellmich nostaa esille mm. PCR-testien epäluotettavuuden, koronakuolemien laskentaperusteet sekä luo katsauksia eri maiden koronatoimiin. Keskeisin väite lienee Fuellmichin näkemys, että eri puolilla maailmaa olevien useiden arvostettujen tutkijoiden olettamuksena on, ettei koronapandemiaa olisikaan koskaan ollut, vaan että kyseessä saattaisi olla vain PCR-testipandemia (28:55 https://youtu.be/kr04gHbP5MQ?t=1735 ). Asetetut COVID-19-toimenpiteet, kuten sosiaalinen etäännyttäminen, hengityssuojainten tai maskien käyttäminen, eristäytyminen ja karanteeni, ovat Fuellmichin mukaan suunniteltu vain paniikin luomiseen, jotta ihmiset uskoisivat kyseenalaistamatta, että heidän henkensä on vaarassa. Näin lääke- ja teknologiateollisuus voisivat kenties lopulta kerätä suuria voittoja antigeeni- ja vasta-ainetestien ja rokotteiden myynnillä sekä mahdollisella geneettisten sormenjälkien keräämisellä.

"Koronakomitea" (ICIC) pyrkii nostamaan kansainvälisen ryhmäkanteen petoksesta tai rikoksesta ihmisyyttä vastaan, joihin Fuellmichin mukaan ovat syyllistyneet ne tahot, jotka käyttivät epätarkkaa PCR-testausta väitetyn pandemian suunnitteluun. Ilmeisesti esimerkiksi miljardiluokan kanne (1 biljoona?) on nostettu PCR-testin kehittelijöitä vastaan (prof. Christian Drosten & co.).

Fuellmichin videoviestistä ei oikein tunnu löytyvän tekstiversiota, mutta tässä muualta nappaamani tiivistelmä:
  1. SARS-CoV-2-pandemian julistamiselle ei ollut tieteellistä perustaa, koska pandemiajulistus perustui yksinomaan epätarkkoihin tietoihin, jotka oli saatu PCR-testin perusteella, joka on erittäin epätarkka ja tarkoitukseen soveltumaton testimenetelmä.
  2. Koska pandemiajulistukselle ei ollut tieteellistä perustaa, hallitusten hätäjulistuksille ja "pandemian" vastatoimille ei ollut oikeusperustetta, mukaan lukien alueiden sulkemiset, pakollinen hengityssuojainten tai kasvomaskien käyttäminen, sosiaalinen etäännyttäminen, väestön testausjärjestelmät ja (mahdollisesti tulevat) SARS-CoV-2-rokotukset.
  3. Näin ollen tahoilla, joihin edellisessä kohdassa mainitut hallitusten tekemät toimet ovat vaikuttaneet, on peruste nostaa vahingonkorvaussyyte.
  4. Miljoonien yksittäisten oikeustapausten ja tuomioistuinten kuormittamisen sijaan prof. Fuellmich ehdottaa ryhmäkanteiden nostamista siten, että ne olisivat räätälöity kunkin kansallisen lainsäädännön mukaisesti (class actions custom tailored for each national jurisdiction and legislature).
  5. "Koronakomitea" (ICIC) valmistelee materiaalia eri maiden juristeille ja muille aiheesta kiinnostuneille, mitä he voivat käyttää oman lainkäyttöalueensa ryhmäkanteissa.
https://www.youtube.com/watch?v=kr04gHbP5MQ (viesti)
https://www.fuellmich.com/ (Dr. Fuellmichin kotisivut)
https://www.corona-schadensersatzklage.de/ ("Koronakomitean" kotisivut)

Eli popcornit esille? PCR-testi vaikuttaisi kuitenkin olevan hyvä saada pikaisesti korvattua jollakin toisella testausmenetelmällä, joka kenties tuottaisi vähemmän "false-positive" -tuloksia.
Täytyy sanoa, että kyllä sitä on harhaisia ihmisiä olemassa..

PCR-testi on aivan perustesti virusdiagnostiikassa nimen omaan luotettavuutensa takia. https://www.laakarilehti.fi/ajassa/paak ... liinikkoa/

Testi kertoo, onko potilaasta löydetty viruksen RNA:ta, muttei sitä, kuinka paljon ja onko löydetty virusmäärä vielä muita tartuttava. Viruksen määrästä ei myöskään voi päätellä oireiden vakavuutta ja tämä pätee muihinkin viruksiin.
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7520
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Jarkallas kirjoitti: Su Loka 11, 2020 7:25 pm Opettelen uppaan sen youtubeen jollain random tilillän kunhan ehdin. YOUTUBE ON SENSUROINUT PLANEDIMICIN, mitä se kertoo teille?
YouTube ja monet somealustat sensuroivat nyt kaiken tiedon, jos sen katsotaan olevan poliittisesti vääränlaista.

Mitä tulee koronavirukseen, niin alunperin kaikkialla paitsi Aasiassa virukseen ei suhtauduttu kovin vakavasti. Varsinkin Euroopassa ja Usassa suhtautuminen oli alusta asti koronavirusta vähättelevää.

Tilanne muuttui pikkuhiljaa kun Italiassa ongelmat menivät niin pahasti päälle. Ruotsin alusta asti vähättelevö suhtautuminen nähtiin samasta syystä isompana ongelmana.

Usassa tilanne oli mielenkiintoinen kun siellä koronaviruksesta saatiin ase Trumpia vastaan. Samaan aikaan samat demokraatit antoivat täyden tukensa BLM-liikkeen isoille joukkomielenosoituksille koronaviruksesta huolimatta, vaikka yleisesti tiedettiin koronaviruksen leviävän väkijoukoissa.

Suomi otti alussa oppia Ruotsilta ja koronavirusta oli tarkoitus levittää kansalaisiin lentokenttämatkustajien kautta. Hallituksen edustajat kielsivät erikseen esimerkiksi oliko Lappeenrannan sairaanhoitopiiriä tiedottamasta koronaviruksesta. Sama idea liittyi osittain maskeihin eli niiden vaikutusta virallisesti vähäteltiin.

Tilanne muuttui Suomessa paljolti Euroopan tilanteen takia ja varsinkin presidentti Sauli Niinistöllä oli iso rooli siinä.

Koronaviruksesta tiedetään nykyisin, että valtaosa kuolleista on yli 70-80-v riskiryhmiin kuuluvia. Mutta viruksen oireet voivat olla monenlaisia ja pitkäaikaisia vaikutuksia ei täysin tiedetä.
Avatar
acp
Christopher Lorenzo
Viestit: 1585
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja acp »

holmesin haamu kirjoitti: Ma Loka 12, 2020 1:34 amoireet voivat olla monenlaisia ja pitkäaikaisia vaikutuksia ei täysin tiedetä.
Arvotaan seuraava oire. Ripuli paskattaa, flunssa yskittää ja tappajavirus tappaa. Korona teettää näitä kaikkea, päivästä riippuen :mrgreen:.
Amnestia
Theo Kojak
Viestit: 1133
Liittynyt: Ma Touko 04, 2020 8:34 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Amnestia »

Jarkallas kirjoitti: Su Loka 11, 2020 7:25 pm YOUTUBE ON SENSUROINUT PLANEDIMICIN, mitä se kertoo teille?
Jos väännän tortun valkoiselle paperille ja lataan videon toimituksesta Youtubeen, se sensuroidaan. Mitä se kertoo teille?

No tietenkin, että on olemassa maailmanlaajuinen NWO-salaliitto torttuja vastaan. Ja siitä toki pelastuu vain äänestämällä Trumpia ja kannattamalla kritiikittä Putinin jokaista hyökkäystä naapurimaihin. Ja uskomalla ilman omaa ajatustoimintaa kaiken mitä joku epämääräinen instanssi kertoo salaliitoista, hopeavedestä ja maasäteilystä.
Vastaa Viestiin