Engla Juncosa-Höglund

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Sutherland
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Ti Heinä 24, 2007 6:03 am

Viesti Kirjoittaja Sutherland »

jamppa kirjoitti:
lost kirjoitti:Nyt sitten vielä odotetaan tietoa onko Englaa käytetty seksuaalisesti hyväksi.

Olikohan syyllinen tappanut Englan aikaisemmin, vai tässä ajallako Engla oli riutunut kuolemaan?

Voi voi pikkutyttöä :cry: onneksi nyt sentään ruumis löydettiin. Levätköön rauhassa.
Eiköhän tuo tappanut ole, jos kerran oli kuulustelujen jälkeen näyttänyt mihin oli ruumiin kätkenyt.
Tota Aftonbladetin juttua on päivitetty lisää, ja sen mukaan tekijä oli siis kaivanut tytön ruumiin maahan. Poliisi ei halua tarkemmin kertoa ruumiin kätköpaikkaa, mutta paikka ei ole siinä läänissä jossa tyttö katosi vaan naapuriläänin alueella.
Maybrick
Perry Mason
Viestit: 3828
Liittynyt: Ti Loka 23, 2007 4:44 pm

Viesti Kirjoittaja Maybrick »

Näin sitten kävi. Kyllähän se tuntui jo varmalta ettei juttu hyvin pääty. Osanotto ja surunvalittelut on turhia. Ne voivat olla jopa omaisia loukkaavia. Olen aina itse sanonut läheisille, että sitten kun vaikka joku lähisukulaiseni kuolee, minulle ei saa soitella eikä lähetellä surunvalitteluita. Kannan suruni itse eikä kukaan toinen voi siihen mitenkään osallistua.

Olikohan Englalla sisaruksia vai jäikö äiti yksin taloon? En ole pannut merkille jutuista.
Nothing is quite what it seems
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Viesti Kirjoittaja Tiina »

^Jossain luki, että Englalla oli 1,5 vuotta vanhempi isosisko.
Katjushka
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Ma Kesä 11, 2007 9:17 pm

Viesti Kirjoittaja Katjushka »

Sutherland kirjoitti: paikka ei ole siinä läänissä jossa tyttö katosi vaan naapuriläänin alueella.
Tässä oli kyllä kaikki ainekset pimeäksi jäävään surmaan. Ilmeisesti ei-paikkakuntalainen tekijä matkalla autolla ja ilmeisesti sattumanvarainen kohtaaminen yksinolevan tytön kanssa. Ainakaan vielä ei ole ilmennyt, että 42-vuotias olisi virittänyt tytölle etukäteen esim internetissä ansaa - voi siis hyvin tosiaan olla ollut "tilaisuus tekee varkaan"-tyyppinen kaappaus. Näki tytön, kaappasi, teki mitä teki ja hautasi toiselle paikkakunnalle ja oli jo itse hyvää vauhtia vaihtanut seutua. Ilman erittäin outoa yhteensattumaa, että tapahtuma tallentuu valokuvaksi, epäilen, että tätä ei olisi koskaan selvitetty. Hyvä, että tekijä jäis kiinni. Tietenkin voidaan miettiä, että jos poliisi olisi uskonut jo aiemmin viime syksynää saamaansa vihjettä 42-vuotiaan osallisuudesta 16-vuotiaan Malinin tai Pernillan kuolemaan olisiko Engla pelastunut.
I wonder sometimes about the outcome of a still verdictless life.
Am I living it right?
John Mayer
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Katjushka kirjoitti: Ilman erittäin outoa yhteensattumaa, että tapahtuma tallentuu valokuvaksi, epäilen, että tätä ei olisi koskaan selvitetty.
Tosiaan. Onni onnettomuudessa siinä mielessä.
Ties miten monta uhria tämänkin kuvotus olisi vielä ehtinyt tehtailla, jos ei olisi tästäkään jäänyt kiinni?

Toivon oikein pitkiä ja erittäin ikäviä vankilavuosia hänelle... :evil:
Tuani ekstiä

Pahin siis tapahtui

Viesti Kirjoittaja Tuani ekstiä »

Tuntuu ihan kauhealta, kun itsellä on tuon ikäinen muksu eikä pysty edes miettimään oman perheen kohdalle vastaavaa tapausta...

Toivottavasti tosiaan pikku-Engla ei joutunut kärsimään. Uskaltaakohan lapsia enää päästää itsekseen mihinkään täällä Suomessakaan?

Vittu tää maailma on sairas ja kylmä. Sellanen hirvee raivo ja kostonvimma valtas mut välittömästi, toivottavasti surmaaja saa pahimman mahdollisen kohtelun linnassa.
Katjushka
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Ma Kesä 11, 2007 9:17 pm

Viesti Kirjoittaja Katjushka »

Tulee mieleen tästä tuo Raisan katoaminen esimerkiksi - jotenkin on tuntunut niin oudolta ettei poliisi sitä ole selvittänyt, mutta tässäpä sitä näkee kuinka yksinkertaista tuo onkaan, jos tekijällä ei ole yhteyksiä uhriin. Tietysti tarvitaan jonkun verran tuuria ettei kukaan ole kameraansa kokeilemassa...

Aftonbladetin haastattelema psykologi on varma, etteivät nämä 2 surmaa jää ainoiksi selvittämättömiksi rikoksiksi, jotka tämä 42-vuotias rekkakuski on tehnyt. Nyt tutkitaan kuulemma Norjassa tapahtuneita kaappausmurhia...Aftonbladetin mukaan tekijä on saattanut liikkua myös muissa maissa...Onkohan ollut rekallaan Suomessakin?!?:shock:

Itse epäilin tässäkin ketjussa hiukan äidin kertomusta :oops: :oops: :oops: *poistuu syvästi häveten takavasemmalle*
I wonder sometimes about the outcome of a still verdictless life.
Am I living it right?
John Mayer
sukka
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: To Helmi 21, 2008 12:24 am

Viesti Kirjoittaja sukka »

:cry: Voi...
Maybrick kirjoitti:Olen aina itse sanonut läheisille, että sitten kun vaikka joku lähisukulaiseni kuolee, minulle ei saa soitella eikä lähetellä surunvalitteluita. Kannan suruni itse eikä kukaan toinen voi siihen mitenkään osallistua.
Me ihmiset olemme hyvin erilaisia. Itse taas koen päinvastoin, tai koin kun lapsemme kuoli. Jokainen yhteydenotto ja osanotto ja muistaminen lohdutti ja hoiti. Mutta tämä on tosiaan hyvin yksilöllinen asia.

Mutta voi sitä pientä tyttöä! Onneksi se on nyt ohi - hänellä. Ei auta kuin toivoa, että omaiset jaksaisivat, äiti ja isosisko ja isä siellä kaukana.
sukka
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: To Helmi 21, 2008 12:24 am

Viesti Kirjoittaja sukka »

42-vuotias tunnusti Englan surman - tytön ruumis löytyi

13.04.2008 20:34, päivitetty 13.04. 21:48

10-vuotiaan Engla-tytön sieppaamisesta Ruotsissa epäilty 42-vuotias kuorma-autonkuljettaja on tunnustanut surmanneensa tytön.

Mies tunnusti samalla myös surmanneensa Falunissa kesällä 2000 Pernilla Hellgrenin, 31.

Mies tunnusti molemmat surmat sunnuntai-iltapäivänä poliisille. Hän näytti iltapäivällä poliisille paikan, josta Englan ruumis löytyi. Tyttö ehti olla kateissa kahdeksan päivää.

Poliisit joutuivat iltapäivällä kertomaan Englan perheelle, että heidän tyttärensä ruumis on löytynyt.

Johdatti poliisit
Englan ruumiin luo

- Poliisikuulustelujen jälkeen mies johdatti poliisin paikkaan, johon hän oli piilottanut ruumiin, kertoi komisario Sven-Åke Petters Aftonbladetille.

Englan ruumis oli haudattu maahan Gästriklandin alueelle. Poliisi ei suostunut sunnuntaina kertomaan tarkemmin, mistä Englan ruumis löytyi.

Tunnustukset saatiin, kun Ruotsin keskusrikospoliisin kaksi naispuolista edustajaa kuulusteli pidätettyä.

Poliisi nappasi 42-vuotiaan kuorma-autokuskin kiinni jo viime maanantaina.

Engla katosi viikko sitten lauantaina kotikaupungissaan Stjärnsundissa Taalainmaalla. Tyttö oli liikkeellä polkupyörällään ja hänestä satuttiin ottamaan valokuva vain hetkeä ennen katoamista.

Poliisi pääsi 42-vuotiaan kuorma-autokuskin jäljille, koska hänestä otettiin sattumalta valokuva 55 sekuntia sen jälkeen, kun Engla oli pyöräillyt saman tienpätkän ohi.

Äiti löysi
Englan polkupyörän

Englan huolestunut äiti löysi tyttönsä polkupyörän, kun hän oli lähtenyt etsimään tytärtään. Pyörä makasi muutaman metrin tieltä ulos heitettynä vain noin 200 metrin päässä Englan kotoa.

Englan katoaminen on noussut massiiviseksi uutistapahtumaksi Ruotsissa. Tytön etsintöihin osallistui satoja ihmisiä, sekä paikallisia että ympäri Ruotsia Stjärnsundiin tulleita.

Tyttöä etsittiin aluksi kodin lähimetsistä, ja myöhemmin etsintöjä tehtiin myös kauempana kotoa.

Aftonbladetin mukaan osasyy siihen, miksi mies tunnusti tekemänsä henkirikokset, johtui voimakkaista dna-todisteista häntä vastaan. Sekä Englan että Pernilla Hellgrenin tapauksessa tekijästä jäi dna-jälkiä.

Expressenin mukaan yksi syy miehen tunnustukseen saattoi olla poliisin saamat tiedot 42-vuotiaan kännykästä. Poliisi oli luonnollisesti erityisen kiinnostunut 42-vuotiaan kännykkätiedoista viime viikon lauantain osalta. Juuri tuolloin Engla katosi.

(Ilta-Sanomat)
lost
Olivia Benson
Viestit: 714
Liittynyt: Ti Huhti 17, 2007 5:11 pm

Viesti Kirjoittaja lost »

Tässä jutussa todellakin oli onni onnettomuudessa sen asian suhteen, että syyllinen saatiin juurikin tallennettua tuohon valokuvalle. Tai siis tekijän auto. Kuitenkin. Vielä isompi sattuma olisi jos tästä nyt saataisiin selvitettyä muutamat muutkin murhat samalla kertaa.
Ihmiset valehtelevat, todisteet eivät.
silentservice
Sabrina Duncan
Viestit: 375
Liittynyt: La Touko 26, 2007 12:19 am

Viesti Kirjoittaja silentservice »

Voi surunpäivää. Vaikka murhaifossa ollaankin, jotain toisenlaista loppua olis tällekin tapaukselle toivonut. Ei omaisten tuskaa voi käsittää, kun asiaa vähänkään ajattelee omien lapsiensa kannalta. Ensin valtasi raivo, mutta aika pian syvä masennus. Voimattomuuden tunne tuollaisten saastojen likaamassa maailmassa. Tähänkö on tultu? No tähän.
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6782
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Viesti Kirjoittaja joey »

En voi itsekään muuta todeta, kuin että todella uskomaton tuuri että tekijä jäi kiinni. Mutta niinhän se taitaa usein olla; on pienestä kiinni, että juttu jää selvittämättä, samoin kuin selvittäminenkin on usein sattumien takana.

Jotenkin tuntuu, että tuo psykologi on veikkauksellaan oikeassa ja uhreja on enemmänkin. Tuntuu käsittämättömältä, että tuon ikäinen, moisiin touhuihin taipuvainen mies olisi surmannut tosiaan vain kaksi ja vieläpä noin pitkällä tauolla. Ja kun ammattikin on ollut matkustelua sisältävä...

Ja loppuun OT:
Marsalkka kirjoitti:
Tiina kirjoitti:^Mielenkiintoinen seikka tuo vierasmaalainen isukki tässä katoamisjutussa...hmm...
Onhan se vierasmaalaisuus aina mielenkiintoista. Mukavaa että sinuakin kiinnostavat vieraat kulttuurit!
Et sitten Marski uskaltanut kommentoida ennen kuin tuli varmuus ettei isää voi tapahtuneesta syyttää :)
terssi
Poliisikoira Rex
Viestit: 269
Liittynyt: Ke Elo 15, 2007 3:23 pm

Viesti Kirjoittaja terssi »

Tässä on kuva sensuroimattomana:

Kuva

VG.no kertoo myös nimen.
Greg Medavoy
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: Pe Loka 12, 2007 10:27 pm

Viesti Kirjoittaja Greg Medavoy »

Kuva

VG.no kertoo myös murhaajan nimen nimen, joka siis on Anders Eklund .
sukka
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: To Helmi 21, 2008 12:24 am

Viesti Kirjoittaja sukka »

Jospa ne ottaisivat seuraavaksi selville myös sen, että onko tuo mies ollut Portugalissa lomalla silloin kun Madeleine... :cry:
Viimeksi muokannut sukka, Ma Huhti 14, 2008 3:48 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vastaa Viestiin