Harri Moilanen - kidutti ja raiskasi Lahdessa

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Harri Moilanen - kidutti ja raiskasi Lahdessa

Viesti Kirjoittaja putsari »

Muppe kirjoitti:https://www.facebook.com/badunion666?fb ... 4XXN9B1suQ

rekannu alunperin nimellä badunion666 sitten vaihtanu myöhemmin oman nimen mutta on niin tyhmä ettei osaa putsata tuota historiaa.

Eikö tää badunion ole raiskaajakerho United Brotherhoodin joku juoksupoikakoulu?

Oppi on menny perille Moilaselle,perseeseen vaan kaikkia väkisin niin liivit tulee.
Miesraiskauksesta saa varmaan kultasen pinssin vielä ja ohimoon tatuoidaan lentävä kulli.
Umpihomohan tuo on.
"Teon yhteydessä mies komensi uhrin olohuoneeseen ja tunkeutui peniksellään tämän suuhun,Kun uhri meni kylpyhuoneeseen suihkuun, mies seurasi tätä sinne. Hän komensi uhrin selkä itseään päin ja levittämään jalkojaan, jolloin työnsi tämän peräaukkoon kynttilälampun. .#
Homo-Moilasen seksuaalisen elämän hekuman huippu tuo tapaus. Varmaan tumputtelee loppuikänsä tapauksen parissa, kun pääsi toteuttamaan seksuaaliset fantasiat.

Tuota voisi kutsua myös Homosyylä-Moilaseksi, sillähän on syylä päässä. Varma merkki homoudesta, kaikilla homoilla on syntymämerkkinä syylä päässä.
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
susikoira roi
Armas Tammelin
Viestit: 82
Liittynyt: To Joulu 13, 2012 8:06 pm

Re: Harri Moilanen - kidutti ja raiskasi Lahdessa

Viesti Kirjoittaja susikoira roi »

Ketäs nämä vemppaavat kaverit olivat?
Mielestäni olisi saanut tuomita samaan homon kanssa.
Villi veikkaus, reippaita bad union nuorukaisia..?
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17152
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Harri Moilanen - kidutti ja raiskasi Lahdessa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

susikoira roi kirjoitti:Ketäs nämä vemppaavat kaverit olivat?
Heikki Weckman ja Aleksi Hihnala. Vetosivat auttamatta jättämisessä siihen, että silloin olisi omakin henki/terveys ollut vaarassa. Moilasen pelko oli viisauden alku? Toisaalta, miksi kulkea yhtä Moilasen kanssa jos ja kun Moilanen aiheuttaa pelkoa?

Raiskaus on tehty erityisen nöyryyttävällä tavalla ottaen huomioon sukupuoliyhteyksien laatu sekä se, että teko on tapahtunut ainakin osittain muiden henkilöiden läsnäollessa.
susikoira roi kirjoitti:Villi veikkaus, reippaita bad union nuorukaisia..?
Toinen heistä jo kohta keski-iässä, mutta kuten fb:ssa joku hänelle mainitsee; kasva jo aikuiseksi.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Harri Moilanen - kidutti ja raiskasi Lahdessa

Viesti Kirjoittaja Muppe »

Heikki Weckmanin kavereissa onkin Roni svahn ja vaimo kiduttaja Marco Mäkelä ym. rottia ja seksirikollisia.Kruununa päälle itkupilli Eikka Lehtosaari jota ei saa kiusata tai se soittaa poliisit koska 1%
https://www.facebook.com/heikki.weckman
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.
taikakaulin
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Su Heinä 15, 2018 11:11 am

Re: Harri Moilanen - kidutti ja raiskasi Lahdessa

Viesti Kirjoittaja taikakaulin »

Ovatko nämä sitä kuuluisaa ihmisroskaa?
Jokienvalloittaja
Agentti Scully
Viestit: 664
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2016 4:33 pm

Re: Harri Moilanen - kidutti ja raiskasi Lahdessa

Viesti Kirjoittaja Jokienvalloittaja »

Muppe kirjoitti:Heikki Weckmanin kavereissa onkin Roni svahn ja vaimo kiduttaja Marco Mäkelä ym. rottia ja seksirikollisia.Kruununa päälle itkupilli Eikka Lehtosaari jota ei saa kiusata tai se soittaa poliisit koska 1%
https://www.facebook.com/heikki.weckman
Ei kai siellä facebookissa voi mitään luotettavaa tietoa olla? Sinnehän voi kuka vaan lisätä kaveriksi kenet vaan. Kannattaa varoa ettei Muppe hyökkää. Hän on varoittanut kymmeniä ihmisiä luottamasta facebookiin. :lol:

Tuo syylä/luomi päässä on joku haava siinä kuvassa, ja se tekoväline on todnäk ollut kynttilänlamppu, ei jalka tai muu osa siitä vaan pelkästään se lasinen lamppu.

Pinppiä voi tietysti kuka vaan runnoa, mutta on sieltä tässä tapauksessa tullut muutakin ulos kuin pelkkä mulkku.

Muppe sanoi siitä Bad Union "nimimerkistä" niin sellaista edustusta oli vielä jokin aika takaperin mutta kaikki kuvat missä edustusta oli, hävisi sen puolivuotta / vuosi sitten facebookista, ei muuta tietoa häppeningeistä. Mut enemmänkin oli joskus kuin vain tuo signicia.
ElPolloLoco
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ti Loka 16, 2018 2:22 pm

Re: Harri Moilanen - kidutti ja raiskasi Lahdessa

Viesti Kirjoittaja ElPolloLoco »

Selvennettäköön nyt että tämä tapaus on pyrkinyt ub/bu:hun niin kauan kuin ne ovat olleet olemassa. Wannabe pahimmasta päästä. Mut niin helvetin retardi ettei edes noihin ole kelpuutettu :lol: ja sen verran tiedän kaveria et vaihtelevasti asunut ruotsissa ja suomessa, riippuen miten milloinkin kummassakin polttelee maa jalkoja. Eikä ole ensimmäinen raiskaus, Ruotsissa saanut vuosituhannen vaihteen tienoilla tuomion raiskauksesta, sillä kertaa tosin oli nuori nainen uhrina. Harrilla oli palanut hihat kieltävään vastaukseen kysyessään otatko suihin. Olis ehkä kannattanut ottaa niin olis välttynyt väkisin nussituks tulemiselta. Näköjään menee miehetkin. Mutta on kyllä sitä ihmisryhmää joka vois vain kadota maailmasta.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17152
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Harri Moilanen - kidutti ja raiskasi Lahdessa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Nyt saattaa mennä väärään ketjuun...
L'amourha kirjoitti: Pe Syys 07, 2018 3:44 pm Lahden kidutustapauksesta kuuden vuoden vankeustuomio – mies syyllistyi törkeään pahoinpitelyyn ja törkeään raiskaukseen asunnossa

...Moilanen leikkasi toiselta mieheltä sormen irti pihdeillä ja oksasaksilla sekä löi häntä useasti nyrkillä, vasaralla ja kypärällä. Lisäksi hän muun muassa viilteli uhria teräaseella eri puolille kehoa ja repi pihdeillä varpaan kynnen irti.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005819149.html
Väkivallan käytöstä annettujen vihjeiden perusteella H Moilanen taas vauhdissa - suorituspaikka on tosin vaihtunut Lahdesta Etelä-Karjalaan:
Entistä lahtelaista epäillään tapon yrityksestä Etelä-Karjalassa

Kaakkois-Suomen poliisi epäilee Lahdessa aikoinaan asunutta miestä tapon yrityksestä. Teko oli tapahtunut epäilyn asunnossa Etelä-Karjalassa viime viikon lopulla.

Poliisin mukaan asunnon haltijan ja yhden asunnossa olleen miehen välille oli syntynyt riitaa, jolloin epäilty oli puukottanut toista ylävartaloon.
Poliisi vaati miehen vangitsemista epäiltynä tapon yrityksestä tai toissijaisesti törkeästä pahoinpitelystä. Etelä-Karjalan käräjäoikeus hylkäsi vaatimuksen torstaina. Sen mielestä ei ollut todennäköisiä syitä epäilyn tueksi.

Poliisin epäilemä mies tuomittiin muutama vuosi sitten Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa pitkään vankeusrangaistukseen muun muassa törkeästä ryöstöstä ja törkeästä pahoinpitelystä Lahdessa, jossa hän tuolloin asui. Mies oli lyönyt uhriaan vasaralla tai muulla painavalla esineellä päähän ja jalkoihin sekä viillellyt tätä veitsellä.
Koko uutinen täällä: ess.fi
4.2.2021 14:44

Etelä-Karjalan oma lehti otsikoi, että...

Poliisi tutkii epäiltyä puukotusta Savitaipaleella – Käräjäoikeus ei vanginnut miestä, jota poliisi epäilee tapon yrityksestä

Seurueen illanistujaisissa yksi sai pistohaavan, seurue on haluton kertomaan tapahtumista.
esaimaa.fi
4.2.2021 12:08

H Moilanen tosin sai yli kuuden vuoden tuomion ja oli vangittuna toukokuusta 2018 lähtien, joten hänen pitäisi (puolitus huomioiden) olla edelleen/yhä suorittamassa. Mutta mitä meillä on? Vain käräjäoikeuden tuomio, joten hovi on saattanut olla armollisempi ja alentaa tuomiota vaikka vuodella, niin tällöin hän olisi jo vapautunut.

No, ehkä se ei ollut H Moilanen, joka tempaisi Savitaipaleella, vaan joku muu, mutta kaikki viittaa siihen että kyseessä on juuri hän. Myös se, että muu seurue on haluton kertomaan tapahtunesta. Kuten oli asian laita myös Lahdessa 2018.
- Kunnioitus, pelko?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Vastaa Viestiin