USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 639
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

Kun lukee tuon itse jutun, niin siitä tosiaan käy ilmi, että iso ongelma postiäänien kanssa on se, että niitä jää paljon laskematta erilaisista syistä johtuen. Kuinkahan paljon isomman voiton Biden olisi orankista ottanut, jos kaikki postiäänet olisi laskettu.
https://www.nytimes.com/2012/10/07/us/p ... tions.html

"In the last presidential election, 35.5 million voters requested absentee ballots, but only 27.9 million absentee votes were counted, according to a study by Charles Stewart III, a political scientist at the Massachusetts Institute of Technology. He calculated that 3.9 million ballots requested by voters never reached them; that another 2.9 million ballots received by voters did not make it back to election officials; and that election officials rejected 800,000 ballots. That suggests an overall failure rate of as much as 21 percent."
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11516
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja URSA »

Freedom Plazalla näyttää liveseurannan perusteella olevan korkeintaan muutama sata trumpistia värjöttelemässä. Ei taida tulla vallankumousta.
Keskitien Kulkija

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Keskitien Kulkija »

Maigreeni kirjoitti: Ti Tammi 05, 2021 10:27 pm
Täyttä asiaa. Vielä toistaiseksi suuri osa ihmisistä pitää itseään niin fiksuina, että mahdollisuus narun päässä vedätettävänä olemisesta ei yksinkertaisesti mahdu kaiken sen (ulkopuolisen tahon istuttaman) "fiksuuden" keskelle. Ihmisen lajikehitykselle tärkeä laumavietti eli lammasmainen auktoriteetin tarve alkaa kääntyä itseään vastaan, kun liian hyväuskoisesti ja helpolla ulkoistetaan ajatteleminen.

On erittäin piristävää nähdä, että vauhdilla kasvava joukko ihmisiä karistaa suomut silmiltään ja alkaa nähdä ehdollistamisen läpi. Ihan kuin tuli, joka alkuun kytee hiljalleen, mutta sitten roihahtaa kunnon leimuun. Se on ravisteleva, mutta iloinen tapahtuma, jonka jälkeen maailmaa on mahdotonta katsoa vanhoilla sumeilla linsseillä. Huomaa enenevissä määrin (täälläkin), että valheiden (loppupelissä itselle) puolustelu muuttuu sitä raivokkaammaksi, mitä enemmän niitä paljastetaan. Kognitiivinen dissonanssi paukuttaa ovia ja ikkunoita niin että pölisee. Ja se on se paine, joka tulee lopulta kulissit kultakin kaatamaan.

Käy vaali-, ja/tai cornholio- yms. vedätyksissä miten tahansa, ihmisten hyväuskoisuus on jo saanut ratkaisevan iskun ja paskan toimiessa katalyyttinä, reaktiota on mahdotonta pysäyttää. Ainoa keino hidastaa massojen heräämistä on väkivalta, mutta historia on jo lukemattomat kerrat todistanut, että se tie johtaa vain viemäriin.
Keskitien Kulkija

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Keskitien Kulkija »

URSA kirjoitti: Ti Tammi 05, 2021 10:51 pm Freedom Plazalla näyttää liveseurannan perusteella olevan korkeintaan muutama sata trumpistia värjöttelemässä. Ei taida tulla vallankumousta.
Jos et tiennyt, niin päätapahtuma on vasta huomenna. Mutta tuokin väkimäärä on yhtään liioittelematta huomattavasti paljon enemmän, kuin oli vallankaappausta yrittävän Bidenin kaikissa vaalitapahtumissa yhteensä. Mutta muutoin olen kanssasi samaa mieltä, deepstaten kovasta yrityksestä huolimatta ei taida tulla vallankumousta.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6860
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Mitään vallankaappausta ei ole tapahtunut, mikään ei viittaa siihen, että joku olisi pyrkinyt syrjäyttämään / ollut syrjäyttämässä istuvaa presidenttiä eli Trumpia hänen virka-aikanaan. Yhdysvalloissa presidentin virka-aika on neljä vuotta. Istuvan presidentin virka-aika päättyy 20.1.2021.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Maigreeni kirjoitti: Ti Tammi 05, 2021 10:27 pm ... Kun esimerkiksi 2016 Evergreen -hullunmylly oli päällä, joko normit eivät olleet lainkaan tietoisia siitä, ja sikäli kuin olivat, uskoivat kyseessä olevan ehkä pieni "ylilyönti", mutta ei mikään oire laajemmasta, ja että "asiat palaavat kyllä normaaliin!" Kun kesän 2020 BLM hullunmylly toisti samaa kässäriä isommalla näyttämöllä, ...
Hyvin avattu USAn yliopistoista nopeasti koko maahan levinnyttä ilmiötä, josta Suomen media on ollut melko hiljaa, eikä ihme, koska niinhän oli USAnkin MSM.

Ainoita juttuja, jotka läpäisivät uutiskynnyksen tuolloin olivat oikeamielisten opiskelijoiden säännölliset hyökkäykset yliopistoille puhumaan pyrkineitä nazeja* kohtaan! Kuuluu melkeinpä yleissivistykseen tuo evergreen-yliopiston tapahtumasarja, kun prof. Weinstein oli ihan kongressin kuultavana ilmiöstä, missä hän varoitti sen leviävän kulovalkean lailla, kuten 2020 sitten kävi! Siksi suosittelen perehtymään ja tässä paras keino, kuulla proffalta itseltään:
Weinstein@Rogan
Weinstein@Rogan
IMG_20210106_102535_copy_313x294.jpg (26.42 KiB) Katsottu 461 kertaa
https://youtu.be/pRCzZp1J0v0
Weinsteinilla nykyään muuten myös oma Dark Horse -podcast, ei ole poliittinen.

*) Nazileimaan tai joukkopahoinpitely-yrityksiin riittää se, että on ajatusmaailmaltaan konservatiivi tai ei vaan kritiikittä niele lgbtqa-markkinointia.

Konservatiivinen lakimies, kirjailija ja nyt päätyöltään toimittaja Ben Shapiro on USAn woketardien ja heitä hyvää hyvyyttään tukevien "tolkun ihmisten" silmissä NAZI. Pikkukirjaimet eivät riitä kuvaamaan vihaa, minkä Shapiro kuulemma ansaitsee ja hän saakin säännöllisesti erilaisia uhkauksia koskien itseään ja perhettään. Yliopistoilla on vaikeuksia järjestää turvallista puhetilaisuutta, vaikka he oikeasti haluaisivat Shapiron kertomaan näkemyksiä bisneksestä, yhteiskunnasta ja ihmisyydestä näiden keskellä.
Näin Stanfordin huippuyliopisto kohtelee juutalaista, media oli tästä ihan hiljaa. Mitäs jos Ben olisi se kenialaismies ja tällainen vastaanotto, oisko media vaiennut?
Näin Stanfordin huippuyliopisto kohtelee juutalaista, media oli tästä ihan hiljaa. Mitäs jos Ben olisi se kenialaismies ja tällainen vastaanotto, oisko media vaiennut?
Opiskelijat - exterminate Ben Shapiro, hän on muuten juutalainen.png (105.24 KiB) Katsottu 461 kertaa
Mustapukuiset opiskelijat käyvät laumana paitsi Shapiron, myös hänen "tukijoidensa" eli hänen viestistään kiinnostuneiden kimppuun, jos vain annetaan siihen mahdollisuus. Tästä syystä moni yliopisto on perunut tilaisuuksia jo vuosia sitten ja nyt Shapiroa voi kuulla kaikki miehen oman Daily Wire -median kautta. Suosittelen tuota, tarjoaa ikkunan Amerikan tapahtumiin hän itse + Matt Walsh (erityisesti etiikka&moraali&elämä). Muut ok, en suosittele kuitenkaan.

Toinen, mitä suosittelen tässä hetkessä ja vaaliaiheessa on Viva Frei ja Barnes Law -podcast, jota voi katsoa YouTubesta tai kuunnella podcastina ulkoilmassa kuten minä.

Lakimiehet Viva Frei ja Barnes Law:
Elections Update; Barnes Twitter HACKED! Lin Wood Threatens Mike Pence? Abusive Bar Complaint & MORE!" on Stitcher (sama podcast löytyy myös muualta)
https://www.stitcher.com/s?eid=80579144&refid=asa
Tuossa muuten Barnes toi esiin näkemyksensä vuodetusta puhelusta (noin 54 min ?!) ja hänkin oli sitä mieltä, ettei puhelussa ollut mitään väärää, vaan "find the votes" oli irrotettu asiayhteydestään syötiksi niille, jotka uskovat kaiken mikä vahvistaa heidän kultin agendaa, oranki veri bäd.

Ehkäpä he joku pvä ymmärtävät, että kyse ei lopulta ole Trumpista. Kansanliike tulee vaikuttamaan 2022 vaaleissa ja tänään moni päättää sen, millaisen poliittisen uran ajattelivat elää. Sellainen republikaani, joka ei haasta Bidenin "voittoa", ei tule menestymään jatkossa, vaikka heillä laaja liike-elämän korruptoitunut tukiverkosto apunaan onkin.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ke Tammi 06, 2021 12:06 pm Mitään vallankaappausta ei ole tapahtunut, mikään ei viittaa siihen, että joku olisi pyrkinyt syrjäyttämään / ollut syrjäyttämässä istuvaa presidenttiä eli Trumpia hänen virka-aikanaan.
:shock: :D
Et ilmeisesti seurannut tapahtumia virkaanastujaista lähtien?

Kannattaa vaikka katsoa se "The Plot against The President", ellei jaksa lukea vaikkapa tästä ketjusta; Russia Hoax, ukrainapuhelu, ja mikä hulluinta, näissä molemmissa syytettiin Trumpia ilman perusteita sellaisesta, mihin nyt tiedetään Bidenin syyllistyneen! Eli Trump-ajojahdilla oli tarkoitus johtaa tutkimukset pois omasta leiristä ja minimoida pressan kyky toimia, syöstä viralta mitä virkavirhejahdilla hakivat.

Muistin virkistämiseksi esimerkiksi perusteeton Russia hoax, minkä päätteeksi FBI itse joutui lopulta myöntämään, että ei, ei löytynyt todisteita (koko juttu sai alkunsa mädän Steele dossier -veivauksen avulla) : https://www.newsweek.com/unraveling-dee ... on-1503187

Tässä eräs aktivisti, joka alkoi pohtimaan miten Trumpin saa kammettua vallasta heti virkaanastujaisten jälkeen. Puhuu otsikossa kolmesta keinosta, mutta listaa lopulta neljä:
Muun muassa
Muun muassa
Rosa Brooks pohti keinoja kammeta Trump vallasta virkaanastujaisten jälkeen Foreign Policy -lehdessä tammikuussa 2017.jpg (29.13 KiB) Katsottu 437 kertaa
https://foreignpolicy.com/2017/01/30/3- ... ment-coup/

Ja kuten tiedämme nyt, Trumpia myös pyrittiin kampeamaan pois viralta, kaikin keinoin, ja kukapa muu kuin Hillary Clinton on raakkunut loppuun asti, ettei Trump ollut laillisesti valittu presidentti. No, mutta nyt pitäisi sitten republikaanien kiltisti vain niellä tappio, vaikka vaalilaittomuuksia ei olla päästy missään käymään läpi, esittelemään eri tahoille ja suurelle yleisölle? Niinpä kait.
Edit. Lisätty Trumpin kampeamisesta pois vallasta linkit yms.
Viimeksi muokannut On Anoi Kaa, Ke Tammi 06, 2021 1:04 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2734
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Ahhahhah, Deep State vei taas.
Kuva

Voimia TrumPuttajille! :lol:
Knalaya
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: La Marras 14, 2020 10:56 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Knalaya »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Tammi 06, 2021 12:29 pm
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ke Tammi 06, 2021 12:06 pm Mitään vallankaappausta ei ole tapahtunut, mikään ei viittaa siihen, että joku olisi pyrkinyt syrjäyttämään / ollut syrjäyttämässä istuvaa presidenttiä eli Trumpia hänen virka-aikanaan.
:shock: :D
Et ilmeisesti seurannut tapahtumia virkaanastujaista lähtien?

Kannattaa vaikka katsoa se "The Plot against The President", ellei jaksa lukea vaikkapa tästä ketjusta; Russia Hoax, ukrainapuhelu, ja mikä hulluinta, näissä molemmissa syytettiin Trumpia ilman perusteita sellaisesta, mihin nyt tiedetään Bidenin syyllistyneen! Eli Trump-ajojahdilla oli tarkoitus johtaa tutkimukset pois omasta leiristä ja minimoida pressan kyky toimia, syöstä viralta mitä virkavirhejahdilla hakivat.
No hei, ehkä Trumpin kannattajineen ei olisi pitänyt lähteä pelaamaan peliä jossa häviäminen harmittaa, kyllähän tuo ajojahti ja hoax touhu alkoi jo Trumpin ensimmäisen kampanjan aikana kun Hiltonista kaivettiin kaikkea mahdollista vuodetuista sähköposteista lähtien, ja samaa peliä Trump on omilla twiiteillään ja häntä tukevissa medioissa jatkanut kaiken aikaa, ja nyt sitten harmittaa kun vastapuolikin pelasi samoilla säännöillä :lol:

Mutta onko tuo sitten minkäänlainen vallankaappaus, no ei, pelkkä huonon häviäjän itkuvirsi.
jhou
Perry Mason
Viestit: 3843
Liittynyt: Ti Maalis 31, 2015 3:09 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja jhou »

Georgian toinen edustajapaikka senaatissa on menossa demokraateille, toisessakin demokraatti johtaa, mutta niukemmin. Saas nähdä mikä älämölö tästä nyt sitten Trumpin lahkossa nousee, mitä isoa huijausta väitetään tapahtuneen. Näyttää olevan todella vaikea hyväksyä, että enemmistö äänestäjistä on kyllästynyt Trumppiin. Republikaanit puolueena ottavat myös osumaa.

Jos Trump lähtee karkuun, niin tuskin se reissu Skotlantiin päättyy. Taitaa Venäjän golf-kentät kutsua siinä tapauksessa.
Hyvin suunniteltu on edelleenkin tekemättä.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

No, ehkäpä Trumpia tukevien äänestysintoa saattoi "hieman" laskea Georgian (Secretary of State) republikaaniliideri Brad Raffenspergerin PR-temppu puhelun kanssa. Salatallentaa ensin pressan puhelun ja vuotaa sen välittömästi vihamieliseen mediaan, joka leikkaa siitä asiayhteydestään irrotetun pätkän, jonka sisältö näyttää jääneen ainakin suomalaisille taas elämään niin, että "Trump vaati tekemään laittomuuksia" ja toki demot usassa puhuvat jo ukrainagate 2:sta eli impeach!
- Ei rotta ajatellut kyllä nokkaansa pitemmällä tämän kuprun tehdessään.

Tuon rottabergerin takia republikaanit ottavat nyt siipeen, republikaanien korruptiosiipi tulee vielä ymmärtämään karua reittiä, että he eivät enää pärjää myöntymällä kaikkeen, valehtelemalla äänestäjilleen ja ryöstämällä - heidät on paljastettu ja tämäkin rotta oli itsepaljastaja.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
takka
Frank Drebin
Viestit: 385
Liittynyt: Ma Elo 01, 2016 8:54 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja takka »

Alkaa näyttää siltä, että Trumpin presidenttikausi päättyy samalla tavalla kuin hänen bisneksensä, eli konkurssiin. Kaikki viittaa siihen, että demokraatit ovat nappaamassa Georgiassa kummatkin senaattorin paikat. Sen jälkeen, kun republikaanit valitsivat Trumpin presidenttiehdokkaakseen ja presidentiksi, he ovat menettäneet edustajainhuoneen, toisen presidenttikauden ja - kuten nyt näyttää - myös senaatin.

Trumpista tulee yksi harvoista yhden kauden presidenteistä, joka on vieläpä saanut niskaansa impeachment-syytteen. Kahtiajakautuneessa maassa raivoaa korona, ja talous pitäisi saada kuntoon, mutta ukkoa ei kiinnosta.

Mutta mitä muuta voi odottaa mieheltä, joka on onnistunut ajamaan konkurssiin jopa pelikasinon, rahantekokoneen!

Onnistumisista millään elämän saralla ei ollut näyttöä, ellei sellaiseksi lasketa sitä, että hän toimi televisiossa hupiohjelman juontajana ja tienasi siinä - riskittömässä työssä - miljoonia. Yritystoiminnassa ja sijoittaisessa - riskinotossa - Trump on onnistunut vain tuhoamaan perittyä varallisuuttaan. Persaukinen tollo, joka pysyy pystyssä ilmeisesti vain Venäjän tulella.

Hauska loppunäytöshän tässä on varmasti vielä odotettavissa. Äijä oli ilmeisesti tilannut kyydin Skotlantiin, mutta maan pääministeri ilmoitti selväsanaisesti, että hupimatkailijat, Trump mukaan lukien, eivät ole nyt tervetulleita. Hätä täytyy olla melkoinen, kun kohta presidenttikauden päätyttyä pitäisi karata maasta. SDNY:n syyttäjillä lienee paperit valmiina tiedoksiantoa varten Trumpille.
wuensch
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: To Maalis 14, 2013 8:28 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja wuensch »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Tammi 06, 2021 1:14 pm No, ehkäpä Trumpia tukevien äänestysintoa saattoi "hieman" laskea Georgian (Secretary of State) republikaaniliideri Brad Raffenspergerin PR-temppu puhelun kanssa. Salatallentaa ensin pressan puhelun ja vuotaa sen välittömästi vihamieliseen mediaan, joka leikkaa siitä asiayhteydestään irrotetun pätkän, jonka sisältö näyttää jääneen ainakin suomalaisille taas elämään niin, että "Trump vaati tekemään laittomuuksia" ja toki demot usassa puhuvat jo ukrainagate 2:sta eli impeach!
- Ei rotta ajatellut kyllä nokkaansa pitemmällä tämän kuprun tehdessään.

Tuon rottabergerin takia republikaanit ottavat nyt siipeen, republikaanien korruptiosiipi tulee vielä ymmärtämään karua reittiä, että he eivät enää pärjää myöntymällä kaikkeen, valehtelemalla äänestäjilleen ja ryöstämällä - heidät on paljastettu ja tämäkin rotta oli itsepaljastaja.
Niin, tai ehkä Trump olisi vaan voinut jättää Raffenspergerin epädemokraattisen painostusyrityksen väliin tai edes olla valehtelematta siitä twitterissä jälkeenpäin (Raffenspergerhän sanoi että julkisti nauhoitteen tuon seurauksena).

Mutta ei, Trumpissahan tässä(kään) asiassa ei tietysti voi olla mitään vikaa vaan Raffensperger varmaan suunnilleen pakotti presidentin lukemaan paperista nämä kaikki houreensa.
Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 639
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

wuensch kirjoitti: Ke Tammi 06, 2021 1:45 pm
Niin, tai ehkä Trump olisi vaan voinut jättää Raffenspergerin epädemokraattisen painostusyrityksen väliin tai edes olla valehtelematta siitä twitterissä jälkeenpäin (Raffenspergerhän sanoi että julkisti nauhoitteen tuon seurauksena).

Mutta ei, Trumpissahan tässä(kään) asiassa ei tietysti voi olla mitään vikaa vaan Raffensperger varmaan suunnilleen pakotti presidentin lukemaan paperista nämä kaikki houreensa.
Voisikohan tämän kääntää niin päin, että Raffensperger soitti itse Orankille? Koska olisihan se nyt oikeasti aivan käsittämättömän epädemokraattista, että istuva presidentti, joka itse osallistui vaaleihin, pyrkisi vaikuttamaan ääntenlaskuun. Vaikka Oranki on selvästi nyt vihainen, niin ei nyt sentään ihan mitä tahansa voi tehdä.
Viimeksi muokannut Penaalipena, Ke Tammi 06, 2021 2:02 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
jhou
Perry Mason
Viestit: 3843
Liittynyt: Ti Maalis 31, 2015 3:09 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja jhou »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Tammi 06, 2021 1:14 pm No, ehkäpä Trumpia tukevien äänestysintoa saattoi "hieman" laskea Georgian (Secretary of State) republikaaniliideri Brad Raffenspergerin PR-temppu puhelun kanssa. Salatallentaa ensin pressan puhelun ja vuotaa sen välittömästi vihamieliseen mediaan, joka leikkaa siitä asiayhteydestään irrotetun pätkän, jonka sisältö näyttää jääneen ainakin suomalaisille taas elämään niin, että "Trump vaati tekemään laittomuuksia" ja toki demot usassa puhuvat jo ukrainagate 2:sta eli impeach!
- Ei rotta ajatellut kyllä nokkaansa pitemmällä tämän kuprun tehdessään.

Tuon rottabergerin takia republikaanit ottavat nyt siipeen, republikaanien korruptiosiipi tulee vielä ymmärtämään karua reittiä, että he eivät enää pärjää myöntymällä kaikkeen, valehtelemalla äänestäjilleen ja ryöstämällä - heidät on paljastettu ja tämäkin rotta oli itsepaljastaja.
Kuten tiedät, sitä ei '"välittömästi" vuodettu mediaan. Se vuodettiin sen jälkeen, kun Trump oli tuonut julki omia tulkintojaan puhelusta ja sen kulusta. Tämähän on yleinen käytäntö Trumpilla ja sen takia hän ei halua mitään tallenteita käydyistä keskusteluista, muistiinpanoja tai muutakaan. Hänen täytyy voida jälkikäteen tulkita käymiään keskusteluja mielensä mukaan, ilman että kukaan voi muuta osoittaa. Tällä kertaa ei sitten onnistunut. Vanha pussy grabber sai tässä sormilleen, taas kerran.

Mitä noihin leikattuihin pätkiin tulee, niin kuuntele se nauha. Siinä Trump puhuu ihan puolestaan.
Hyvin suunniteltu on edelleenkin tekemättä.
Vastaa Viestiin