Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja muualla Suomessa

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Marja
Martin Beck
Viestit: 759
Liittynyt: To Tammi 24, 2019 7:45 pm

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja Marja »

finnbar87 kirjoitti: La Kesä 19, 2021 12:46 am Olen tavannut älykkäämpiä roskakuskeja ja maanviljelijöitä kuin tyhmimmät tapaamani juristit ja lääkärit.
Mitä nyt koitat kertoa ?
SatuSetä
Harjunpää
Viestit: 339
Liittynyt: Ma Loka 29, 2018 6:35 pm

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja SatuSetä »

Amnestia kirjoitti: Pe Kesä 18, 2021 7:41 pm
JammuSetä kirjoitti: Pe Kesä 18, 2021 7:37 pm Kuskaakohan siellä Foodora, Wolt yms mäkkisafkaa hipstereille? 8)
Taitaisi olla hengenlähtö lähellä, jos tilaisi a) amerikkalaisesta globaalista firmasta tai b) liharuokaa.
Jep, Coca-cola on myös tiukasti ollut pannassa.
hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2941
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

Mitä tähän elokapinaan tulee, niin minulla on sellainen tunne, että keskimäärin älykkäämpää porukkaa kuin keskimääräinen persu. Olen myös aika varma, että keskimääräinen elokapinalainen tulee elämässään maksamaan enemmän veroja,kuin keskimääräinen persu.
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.
palokirves
Axel Foley
Viestit: 2032
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja palokirves »

hutkivajournalisti kirjoitti: Pe Kesä 18, 2021 11:57 pm
JammuSetä kirjoitti: Pe Kesä 18, 2021 11:50 pm
Kalapaliikki kirjoitti: Pe Kesä 18, 2021 10:55 pm Toivottavasti joku ajaa rekalla läpi. Näköjään ei viranomaistasolla saada Ohisalon älykääpiöitä kuriin.
Mä lupaan maksaa polttoaineet joka jyrää ne yli.
Ja tulisit samalla vastuuseen murhista tai murhayrityksistä. Noin toimii todellinen älykääpiö.

Toisekseen viestisi on rikokseen yllyttämistä, joka on sanktioitu Suomen rikoslaissa.
Myös suunnittelu on rikos
6 a §
Törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu
Joka 1—3 tai 6 §:ssä tarkoitetun rikoksen tekemistä varten

3) palkkaa, käskee tai muuten yllyttää toista mainitun rikoksen tekemiseen taikka lupautuu tai tarjoutuu tekemään sen
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6556
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Mediassa sanottiin että elokapina mielenosoittajat taipuivat poliisin pyyntöön, voi sen noinkin sanoa, eikä tunnustaa, että vastamielenosoituksen voitto se oli. Totta kai totuus harmittaa valtamediaa. Saas nähä että tuleeko tänäyönä aamun avausta.
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3100
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Kyllähän sitä arvasi, että vihreä sisäministeri ei ole hyvä juttu, mutta Ohisalo on ylittänyt helvetillisimmätkin aavistukset. Akka ei tunnu tajuavan yhtään, että hänen tulisi huolehtia sisäisestä turvallisuudesta ja järjestyksestä, eikä liputella kadunvaltausten puolesta, vaikka olisi kuinka mieluisa aate taustalla.

Se että kaiken maailman hipit ja kurdit saavat hillua mielenosoituksissaan täysin rajoituksetta, maksetaan joku hetki myöhemmin kovalla hinnalla - kuvainnollisesti ja kirjaimellisesti.
Lemminkäinen kirjoitti: Pe Touko 03, 2024 4:23 pm Jos kantasuomalainen kuski, niin sairaskohtaus. Jos taas mamu, niin ajovirhe, sillä aiemmin eivät ammattiautoilijat ole tehneet ajovirheitä.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Joosua kirjoitti: Pe Kesä 18, 2021 10:30 am Tässä on hyvä ymmärtää tilanne kokonaisuudessaan.

Poliisi sai pyyhkeitä kovista otteista viime vuonna siihen malliin että on ihan selvä ettei poliisi tässä vaiheessa voi tehdä mitään muuta kuin neuvotella.
Tulivatko pyyhkeet Ohisalolta, kun poliisi purki lapasesta lähteneen vähän paremman mielenosoituksen esim. kurdeilta vai tarkoitatko sitä, kun korona-aikana yli 3000 kokoontui, koska yksi raskaanaolevia naisia pistoolilla uhannut pahoinpitelijänarkki veti USAssa överit?

Puhtaasti suomalaisiin, vapauteen tai Suomen etuun suunnatut miekkarit lyödään alas surutta, mutta ryysyläiset ja kivakulttuurisedät saavat tehdä lähes mitä vaan, kuten Elokapinan viikonmittaiseksi aiottu manskunkatkaisu osoittaa.
Tilanne pitäisi muuttua jollain tapaa vaaralliseksi tai vaarantavaksi tai yleinen järjestys ja turvallisuus vaarantua että poliisilla olisi peruste alkaa käyttämään voimakeinoja. Nythän mikään em ehdoista ei täyty.
Kyllä jokaisen tulisi ymmärtää, että antamasi ehdot täyttyvät heittämällä siinä vaiheessa, kun kuka tahansa katkaisee liikenteen Tsadin pääkadulta estäen näin myös hälyajoneuvojen vapaan kulu.
Jos joku poliisi, vaikkapa yleisjohtaja, kenttäjohtaja tai vaikka poliisiylijohtaja antaisi käskyn kohdistaa voimakeinoja
Jatkossa hajottamiset hoidetaan tavallisten suomalaisten konsteilla, koska munattomilla blm-poliiseilla ei ole samanlaisia pelivehkeitä kuin neekereillä, vaikka toiminta alkaa heitä kovasti muistuttamaan. Ei siis auta, vaikka kuinka polpo neekeröisi, niin piippu ei mitassaan kasva.

Tarkoitan poliisipäällystöä, mutta mitä rivipoliisit ovat valmiita nielemään, kun koko ajan vaan suurempaa ja suurempaa joutuvat Taposelta yms. imemään? Munattomille alkavat vaikuttaa nuokin, kun eivät vaadi jotain rotia sentään.

Mitähän saadaan vielä nähdä ihanan kansalaistottelemattomuuden tiimoilta. Mukavaa seurata.
Tämä on hyvä kysymys, mihin vastaus lienee, että jotain isompaa, jossain kriittisemmässä kohteessa. Aktivistiryhmien täytyy laittaa koko ajan paremmaksi saadakseen huomiota ja polpo hyväksyy, koska hyväksyi aiemmankin.

Ollaan kaltevalla pinnalla ja yleistä järjestystä tai turvallisuutta ei ole enää olemassa, kun karvaiset vauvat saavat lojua keskellä katuja ja poliisi valvoo sekä suojelee, ettei kukaan vedä heitä nyrkillä nekkuun.
#UNELMA
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
mr58
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: Ke Syys 09, 2015 8:14 pm

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja mr58 »

( Tulivatko pyyhkeet Ohisalolta, kun poliisi purki lapasesta lähteneen vähän paremman mielenosoituksen esim. kurdeilta vai tarkoitatko sitä, kun korona-aikana yli 3000 kokoontui, koska yksi raskaanaolevia naisia pistoolilla uhannut pahoinpitelijänarkki veti USAssa överit?.......)
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 ja monta kymppinumeroa perään. Uskallat sanoa sen mitä suurin osa ei uskalla. Kun katsoo jenkeistä pidätysvideoita, niin yksikään, siis yksikään tapaus ei ole sellainen, jossa pidätettävä ei vastustaisi agressiivisesti pidätystä. Vaikka poliisi sanoo monta kertaa, että älä vastusta, selvitään vähemmällä. Eräs poliisi sanoikin, että jos kaveri tulee agressiivisesti kohti ase tai joku vastaava astalo kädessä ja suusta tulee vaahtoa ja silmät seisoo päässä, yritänkö siinä vaiheessa puheella rauhoitella häntä vai ammunko. Jokainen voi itse miettiä omalle kohdalleen.
Minä olisin raahannut nämä eloapinat väkisin putkaan kaikki ja ilman mitään omantunnon tuskia.
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Huolestuttavinta tässä on, että valtakunnansyyttäjävirasto Raija Toiviaisen johdolla ja sisäministeriö vihreiden Maria Ohisalon johdolla on omalta osaltaan tuhonneet poliisin uskottavan toiminnan. Poliisilla on hyvin suuri kynnys puuttua edes tietoiseen lain rikkomiseen, joka tässä tapauksessa tarkoitti vilkasliikenteisen kadun sulkemista.

Elokapinaliikkeen kansainvälinen johtaja on syyllistynyt terrorismiin häiritsemällä matkustaja- rahtilentokoneiden liikennettä ja samalla on käskenyt tappamaan poliitikkoja ja yritysjohtajia. Suomalainen valtamedia oli tästä täysin hiljaa, vaikka Suomen Uutiset uutisoikin.
Elokapinan perustaja Roger Hallam: kansanedustajia ja yritysten omistajia pitäisi ampua


https://www.suomenuutiset.fi/elokapinan ... isi-ampua/
Suomessa valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen johtama Valtakunnansyyttäjävirasto on asettanut 15 poliisia rikossyytteeseen virkarikoksesta ja pahoinpitelystä, kun puuttuivat tämän saman liikkeen aiempaan toimintaan, jonka kansainvälinen johtaja on tuomittu terrorismista vankilaan.

Tämä näyttää tapahtuvan siitä huolimatta, vaikka poliisit neuvottelivat tuolloin useita tunteja Elokapinaliikkeen kanssa ja osoittivat ennen voimatoimenpiteitä, että mitä voimatoimenpiteitä poliisi käyttää.
Erikoissyyttäjä: Elokapina-mielenosoittajia sumuttaneita poliiseja epäillään nyt pahoinpitelystä – uhreja ilmoittautunut 15

MTV
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Kirjoitin BLM-terroristiliikettä käsittelevään ketjuun vastaavanlaisen esimerkin USAsta, kun Antifa-terroristiliike oli joutunut poliisin kaltoinkohtelemaksi.
viewtopic.php?f=20&t=29838&sid=42416437 ... start=1995
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Suomessa oli iso Vapauden Puolesta -miekkari muutama kuukausi sitten Helsingissä. Ideana oli vastustaa liiallisia koronarajoituksia. Tuolloin oli monia mielenosoituksia, joihin ei puututtu mitenkään, mutta tähän yhteen miekkariin oli varattu kaikki poliisivoimat mellakkapoliisiyksikköineen, hevospoliisit ja pidätysbussi, iso osa mielenosoittajista oli vanhempia tavallisia suomalaisia naisia ja miehiä.
Kaikki olivat täysin rauhanomaisia ja aiemmissa miekkareissa ei ollut mitään ongelmia.
Helsingin poliisi teki tuolloin myös rikollisesti, kun ohjasi mielenosoittajat ja paikalla liikkuneet kansalaiset poliisin pidätysansaan sumppuun, josta alettiin viedä useita kymmeniä henkilöitä pidätysbussiin, mediatietojen mukaan n. 60. Poliisi yritti myös myöhemmin tuhota oletetun jatkomielenosoituksen, mutta lähtivät pois, kun väkeä oli liikaa.

Tuolloin ainoa rikos oli kokoontumisrajoitusten rikkominen. Mutta samaan aikaan oli järjestetty kymmeniä mielenosoituksia, joissa rikottiin samoja kokoontumisrajoituksia ja näihin ei puututtu mitenkään. Poliisi ei myöskään puuttunut isoihin väkijoukkoihin eli kyseessä ei ollutkaan kokoontumisrajoituksia johtuva ongelma, vaan todennäköisesti poliittisista syistä johtuva. Mielenosoittajien katsottiin olevan Suomen Sanna Marinin hallituksen luomia rajoituksia vastaan.

Elokapinaliikkeen kohdalla Suomen Sanna Marinin hallitus tukee lain rikkomista ja kansainvälisiä terroristiliikkeitä. Sanna Marin on antanut tukensa BLM-terroristiliikkeelle, jonka väkivaltaisuuksista saisi kirjasarjan tai kymmeniä tunteja kestävän dokumenttiohjelman. Isis-terroristeja on roudattu Suomeen ja Elokapinaliikkeen kansainvälinen johtaja on kehoittanut murhaamaan väkeä.
Elokapinaliike korostaa myös aina toiminnassaan lain rikkomista, koska sillä tavalla saa huomiota.

Huolestuttavaa on silti sekin, että tälläinen tietoinen lainrikkominen saa jatkua Suomen ylimmän johdon hiljaisella hyväksynnällä, koska toiminnan katsotaan tukevan Sanna Marinin hallituksen linjaa.
Kalapaliikki
Remington Steele
Viestit: 226
Liittynyt: La Joulu 12, 2020 8:05 pm

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja Kalapaliikki »

hutkivajournalisti kirjoitti: Pe Kesä 18, 2021 11:57 pm
JammuSetä kirjoitti: Pe Kesä 18, 2021 11:50 pm
Kalapaliikki kirjoitti: Pe Kesä 18, 2021 10:55 pm Toivottavasti joku ajaa rekalla läpi. Näköjään ei viranomaistasolla saada Ohisalon älykääpiöitä kuriin.
Mä lupaan maksaa polttoaineet joka jyrää ne yli.
Ja tulisit samalla vastuuseen murhista tai murhayrityksistä. Noin toimii todellinen älykääpiö.

Toisekseen viestisi on rikokseen yllyttämistä, joka on sanktioitu Suomen rikoslaissa.
Uliuliuli...

a) En ole itse ajamassa rekalla vajakkien yli

b) En yllytä ketään mihinkään, toin vain ilmi toivomukseni

Voit jatkaa kadulla makaamista rauhallisin mielin, kelikin on oikein mukava.
roiske
Armas Tammelin
Viestit: 80
Liittynyt: To Kesä 10, 2021 9:17 am

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja roiske »

Morapuukko
Poliisikoira Rex
Viestit: 262
Liittynyt: La Elo 13, 2011 5:54 pm

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja Morapuukko »

hutkivajournalisti kirjoitti: La Kesä 19, 2021 12:30 am Veikkaisin myös, että tuossa "hippilaumassa" on suurin osa työssäkäyviä, tai ainakin enemmän kuin syrjäytyneissä. Luultavasti heillä on myös parempi palkka ja suurempi veroprosentti kuin sinulla.
Työssäkäyviä ovat, viettävät nyt kesälomaansa telttaillen keskellä Helsingin katuja.
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2544
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Elokapina-liikkeen mielenosoitukset Helsingissä ja Espoossa

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Vihreät instragram-femakot ovat niin oksettavia omassa kuplassan. Ollaan niin maailmanparantajia ja moraaliposeerataan julkisesesti, mutta siihen se jääkin.

Vihreät kansanedeustajat ajelevat eniten taksilla, Puppelipekka omalla autolla muutaman kilometrin matkoja

Vihreät haluavat sähköautoja, koska hyi hyi bensa ja diesel. Se ei taas haittaa ollenkaan että suurin osa Helsingin sähköstä tuotetaan hiilivoimalla. Ja että sähköauton akkuihin tarvittava litium kaivetaan lapsityövoimalla ja tuottaa " päästöjä" enemmän kuin dieselauto koko elinaikanaan. Mutku sähkö tulee töpselistä

Tämä jonkun kirjoittama kommentti kuvastaa vihreiden omaa ajatusmaailmaa. Kaksinaismoralistisia idiootteja, puhuvia päitä:

Ottamatta nyt kantaa #elokapina mielenilmaisun legitiimisyyteen Mannerheimintiellä, luin mielenkiinnolla Hesarin #HS jutun https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008063736.html ja katsoin hieman tarkemmin valokuvia mielenosoittajista. Kiinnitin huomiota mielenosoittajien käyttämiin elintarvikkeisiin ja kantovälineisiin. Muovipusseja, ei kestokasseja. Kertakäyttöisiä vesipulloja, ei täyttöpulloja. Viinirypäleitä muovipakkauksissa ja banaaneja, ei kotimaisia kauden kasviksia, kuten porkkanaa. Onko muovin välttäminen ilmastoteko?
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Vastaa Viestiin